Onsdag

Jaha, cyklade till skolan för mp3:n var helt muppad (stör er inte på att jag kommer skriva mupp, muppat, muppo och mupplon) i morse sedan blev klockan mer och mer. 

Jag sitter ute nu, och för tillfället fryser jag om armarna, får gå in och hämta någon tröja eller något för det blåser.
Nu fryser jag inte längre för jag har hämtat tröja, men nu var det inte det här det skulle handla om så jag lämnar det nu.

Gissa om inte Mimmi och jag kom sist till filmklubben igen! Ullis släpper oss några minuter innan vi börjar så vi kommer alltid sist och får de "sämsta" platserna. Kan vi rå för det? Nej, självklart inte. Det är Ullis fel. När vi hade kollat ett tag var det några killar, i sjuan tror jag, somhöll på och prassla med godis och då fick Anna-Stina nog och ta och flyttade på de fem som satt där, men en kille gjorde ju ingenting, han bara satt där det var två där. Hon pausade filmen och frågade dem hur de kunde säga att de inte äter godis om hon hittade godispapper på bänken. Sedan slängde hon godispappret och satta på filmen igen och innan dess flyttade hon fram dem. Rätt åt dem!

Vi fick sluta klockan två (tio minuter tidigare än vi egentligen skulle slutat). Jag tyckte det var varmt så jag cyklade till X-1 (krysset) och köpte glass, Mimmi var ju mitt sällskap men hon stannade kvar utanför och väntade. Jag rotade i väskan och hade inte tillräckligt med enkronor för att det skulle räcka till en twister så jag fick ta femhundralappen. Mimmi bara: Ska du betala med den? Jag bara: Ja, jag hade ju inte tillräckligt mycket pengar. Och då fick jag den ju växlad också.
   Oj då, det är ju mammas pengar kom jag på nu. Sch! Hon får inte veta det. Säger vi, hehe. Hon läser väl inet min blogg? I så fall är jag dödens, kanske, men tio spänn gör väl inget, eller? Men en glass får hon väl bjuda på.

Jag tänkte skriva något, men nu kommer jag inte på vad. Det är så jobbigt! 

Hej då allihop, oj då, jag behöver lite bilder... Ska försöka hitta lite.
På tal om en sak, ska jag ha blogg om Habbo? Kommentera ja eller nej, den som vill läsa den bloggen kan väl säga till i så fall så kan jag srkiva om mitt "liv" på habbo där.

Jag skulle vilja göra massa smileys någon som har något emot det? Kommentera i så fall, men en liten smiley lite ibland gör väl inget?


Irriterad

Jag blir aldrig bjuden på fester eller någonting, skulle vara kul, med "tjejgänget" typ. De vill väl inte bjuda en lång och smal tönt med korsett heller! Det är klart att de inte vill bara för att jag är ett jävla problembarn och har massa problem. Ingen vill väl vara kompis med mig. En ful, muppad, smal, tönt med korsett som knappt har några kompisar och lyssnar på barnslig musik och gör barnsliga saker, sitter framför datorn hela tiden och kollar på Äntligen Hemma! Vem vill vara kompis med henne då? Nej, just det! INGEN!

Jag har mina jävla kompisar på den där jävla hemsidan. Vilka ignorerar mig där då? Typ alla, kul eller hur? Jag vill också vara en glad unge som umgås med kompisar, går på fester och är populär.

Jag anses väl vara en jävla tönt som springer runt i skolan och drar upp byxorna för att jag tycker att de åker ner bara för att jag har en jävla korsett som jag ska ha tills jag slutat växa och måste göra några f*cking övningar varje dag.

ALLA HATAR MIG! De i min familj också, kanske inte mamma, men alla andra, pappa stör sig på mig, Jag får ingen kram av Felicia, och inte heller av Anna. Vad är det för familj egentligen?
Vad bra nu gråter jag också, tur att ni är glada.

Den som läser det här kan väl skriva en kommentar eller något och tycka synd om mig :'( Men var ni ego och skit i en jävla muppad kommentar. Skit i kommentarerna, skit i mig, skit i mitt liv, skicka iväg mig till muppoland där bara muppar bor så kan jag flytta där någonstans i muppoland i en liten stad som heter muppostad på en liten gata som heter muppogränd. Där kommer jag bo på numret muppton och få massa muppkompisar som pratar muppat och är helt flummiga som kommer från flummoland!

Avis

Åh! Jag blir så avis på Anna, hon bara kan typ allt, jag vill också kunna saker, ha många kompisar och inte vara en muppad tönt som älskar mitt habboliv och är på habbo dag ut och dag in och sitter vid datan så fort jag får tid till det. Jag tar till och med mig datan ner till TV-rummet och kollar på TV. Gör man så? En "normal" unge skulle inte ens gjort så som jag gör.

Kollade på hennes blogg och såg snygga naturbilder, jag vill också ha kamera. Snacka om att jag blir avis när min 2 år ynge syrra får kamera och själv har jag en muppad puckodata som internet trögar på typ hela tiden. Den startar segt också, den borde återvinnas, men kah vill ha en data, och en kamera som kan ta bra bilder och inte segar som digitlkameran, om man tar kort på studsmattan när man gör volt och tar i luften så får man med när den som gör volten redan landat. Väldigt seg reaktion. Och camen går ju inte använda. Den tar suddiga bilder och är jobbig att bära mewd och det ser konstigt ut om man bär med sig den överallt för att ta kort.

Måndag

I natt skriv jag klar min SO inlämningsuppgift. Den var klar halv ett (på natten) och sedan gick jag upp tio i sju på morgonen för att renskriva den, hade sovmorgon.

Hann inte gå till skolan i dag heller, så jag cyklade. Det är jättejobbigt att cykla hem. 
På SO:n gjorde jag ju inte så mycket, satt bredvis Jimmy och snackade med honom. Sen efter ett tag var lektionen redan slut. Han hade skrivit en rubrik och jag hade inte skrivit någonting alls den lektionen. Vi var ju väldigt flitiga, och nu är jag ironisk.

Lördag

Gissa vad jag har gjort i dag. Först spelade jag Captain Claw och efter det åt jag korv (jag tar en kort sammanfattning). Sedan så åkte jag motorcykel med pappa. Vi åkte Genom Skede vidare till Stallarp efter det till Hult och sist till Eksjö. Efter det åkte vi hem till Vetlanda igen. Det tog ungefär en timme. 

Fredag

Cyklade till skolan i dag också. Blev lite arg på mitt hår eftersom det inte ville vara snyggt så det fick bli en vanlig tofs.

På hemkunskapen gjorde jag (själv) sallad. Man skulle hitta på något själv av det som fanns. Jag hittade på geometrisk pastasallad. Ja, jag kan hålla med om att det låter lite knäppt, men jag ska förklara.

I salladen hade jag pasta, gurka, morot och kalkon. Det fanns inte salladsblad, om det hade funnits hade jag haft i det, tror jag. 

Jag kokade pastan. Efter det strimlade jag kalkonbiten i strimlor (rätblock). Efter det skar jag gurkan i "tårtbitar" (trianglar). Till sist skivade jag moroten så de blev halva cirklar. Därifrån fick jag namnet. Sedan hade pastan skojig form.

Matten var väldigt seg, jag var trött och skrev slarvigt och fult, men jag hann med rätt mycket.

På musiken hade vi prov, det gick... Jag vet inte, hoppas jag fåt minst G, men det skulle inte göra nåt om jag fick VG, MVG får jag ju inte.

När jag kom hem vattnade jag min blomma :D Cyklamen. Vit och fin.

Torsdag

Nationella prov i matte. Det gick ju... Väldigt bra (tro inte att jag inte är ironisk, för det är jag).
Sen var det läxa också.
På kemin gjorde vi laboration (mera känt som lab). Det var om elekrolys (eller vad det nu hette).
Har typ inget mer att berätta. Eller jo, om mattelektionen. Vi var ute och gick, shit vad jag fick ont i benen. Och snacka om att jag fick ont i hälarna, jag var helt slut!
Gå där med korsett, fy, vilken plåga, och varmt blev det! 
Nu kom jag in på plågor. Det var ju lite struligt i morse när jag skulle klä på mig. Jag hade ju korsettlinnet under korsetten (som vanligt) och så skulle jag ha min tunika och sen vill man ju inte se det gråa under tunikan så jag skulle försöka ta av mig den utan att ta av korsetten, som var över linnet. Gick det? NEJ! Jag fick ju värsta skrikattacken. Jag blev rätt arg på det. Det slutade med att lite trådar gick upp, men jag fick av det jag ville, men vad jag fick kämpa! Klockan gick ju och när jag skulle gå var den kvart över så jag cyklade i dag också.

Och såhär ser jag ut i dagTofsen gjorde jag precis innan jag skrev klart inlägget. (Bilden är inte så särskilt fin  på grund av min dåliga webcamera, eller den tar ju inga perfekta bilder precis.. Men det blir ju bilder.


Onsdag

Skren inget igår. Det var mest för att jag inte hade något att skriva, och då vill man väl inte läsa, eller?

Nu till dagen! Jag cyklade till skolan för att jag gick upp rätt sent och åt frukost typ fem i åtta. Nu när jag tänker på frukosten kom jag på att jag lade in en macka i kylskåpet i en burk, ska nog äta upp den någon gång.
I skolan, sista lektionen, hade jag filmklubb. Jag och Mimmi och INTE sist dit, yey! Första gången. Och nej, vi kan inte rå för det för det var inte vårat fel. Ullis släppte oss inte ferrens fem i, och vi bara till varandra: "Kan ci inte få gå snart? När vi kommer dit kommer alla säkert sitta där inne och Anna-Stina kommer berätta om filmen när vi kommer."
Sedan skulle betala till skoltröjorna och det, och jag sa till Minni (ungefär: "Jag har 500 i väskan. Ska jag riva bort lite, eller?" Jag lät rätt allvarlig. Sen bara: "Neh, jag skojar bara." Haha, det var lite kul.

Det var typ det...

Såhär såg jag ut idagMåndag

Gick till skolan som vanligt. När jag kom upp till bildsalen, utanför, såg jag att Mimmi inte var i skolan, det var trist.

Lektioner:
09.15: Klf (Vad är det för bokstäver, egentligen?) - Lite allmän information (10 min)
09.30: Svenska - Kollade på Film (mer info kommer) (50 min)
10.25: Bild - Redovisning (mer info kommer) (60 min)
11.25: LUNCH - Pytt i panna (inte gott, blä) drack vattan till det. (40 min)
12.05: Engelska - Fortsatte skriva på "My Music" (40 min)
12.50: Matte - Fortsatte med "Genrepet" (40 min)
13.35: SO (Historia, Kalla Kriget) - Fick ett "område" att jobba med, min grupp valde Vietnamkriget (55 min)

Bild: Först fick vi förbereda oss och öva en sista gång, i en halvtimme. Gruppen jag vad i hade namnet "Pinglorna" och de som ingick i gruppen var bara tjejer. Vi gick verkligen in för det. 
Det gick inte riktigt som väntat. Fösta gången det strulade var FÖRSTA BILDEN vi redovisade med pjäs, utan att prata (typ minspel). Bilden som jag skulle visa upp var inte där! Jag sa tyst: Var är bilden?! Sen igen: Var är bilden?! Det visade sig att den låg i 9C-mappen (dvs. våran klass mapp). Så jag tog emot den och vidade den. Efter att jag gått och visat dne gick jag ut igen.
Nästa bild var jag "Fröken" (konstnären). När den var klar trummade "de lekande barnen" på en bänk och jag sa: Tada! Och höll upp bilden.
Tredje bilden var jag "den klantiga assistenten". När konstnären kom in på Mc Donald's kom jag efter med massa grejer, på armen hade jag ett målarstativ (vad heter det?) och hade penslar i samma hand. När konstnären skulle ha det fick jag inte ut handen ur stativet så jag försökte med penslarna. Försökte vrida, men nehe, det gick inte. Då tänkte jag: Äh, va sjutton, jag släpper penslarna. Jag gjorde som jag tänkte, släppte penslarna, och de föll ner på golvet. Jag tog bort handen och tog upp en pensel och gav konstnären.
Fjärde och näst sista bilden var jag "Mannen till frun som klipper sig" (eller nåt liknande). Detta gick ganska bra, förutom timingen till musiken. Det som var lite fel var att musiken var före.
Sista bilden var jag "Kalle Anka". Vi hade inte så bra kostymer där, men vi hade fixat annat. Musiken när vi skulle gå in funkade inte så konstnären som satt längre bort fick vissla melodin, undra om någon hörde. Kalla fastnade med sitt fiskespö i tröjan. 
Sammanfattning av bilden: En del skratt, tekniska problem och klantighet.

Svenska: Våran lärarinne berättade först ungefär tio minuter om hur hon hade det på sjukhuset efter lunginflammationen. När hon skulle sätta på filmen tog det tid också, så hon fick hämta en annan så hon fick hjälpa oss. Så klockan var kvart i när vi började fortsätta kolla på filmen. (Jag håller med om att "börja fortsätta kolla på filmen" låter ganska konstigt, men vi började kolla på filmen då, och vi började inte från början utan fortsatte titta där vi slutade sist).


HEMMA: När jag kom hem var dörren upplåst. Jag trodde att Felicia var hemma så jag ropade: "Hej!" Jag hörde inget svar så jag ropade igen. Fick inget svar nu heller. Jag gick in i badrummet och uträttade ett eller fler ärenden sedan gick jag ut i hallen igen och ropade: "HEJ!" Fick inget svar nu heller.
   Jag gick upp för trappan och kollade genom mitt rum in i mammas och pappas rum. Där satt ingen. Jag satte på min laptop. Plötsligt hörde jag något utanför. Jag gick till balkongdörren och tittade ut genom fönstret på ena dörren. Jag såg Felicia klättra över staketet och in på våran trädgård. Jag rusade ner och ställde mig vid dörren och precis när hon kom upp på altanen öppnade jag dörren och frågade varför hon inte hade låst dörren när hon gått hemifrån. Detta ledde till bråk. Jag gick upp på mitt rum och hon fortsatte skrika, vilket jag också gjorde. Jag skrek till henne att "hålla käften, jävla unge".
   Jag smällde igen dörren till mitt rum och när jag skulle ut igen och stänga dörren var den knäpp, den hade gått sönder. Jag försökte böja mig ner och ta bort dörren, men det gick inte. Jag slog med handen på dörren och ner föll en trästav, med formen som ett rätblock, rakt i huvudet på mig, vid ögonbrynet. Jag fick ont och lade mig ner på mage på golvet och började gråta, dels för att internet inte funkade, för att jag hade skrikit åt Felicia och för att jag fick ont av den där jädra staven. 
   Där låg jag, och grät. Jag hörde steg uppåt, visste att det var Felicia som kom för att trösta mig. Hon kom upp till mig,,,,, där jag låg på mage på golvet och bara grät och frågade vad som hade hänt. Till slut när jag grät brast jag i skatt och började skratta i stället. Jag sa till Felicia att hon skulle hjälpa mig upp men jag lade mig på rygg och tom mig upp på egen hand. Hon sa åt mig att jag skulle gå ner och äta, men det gjorde jag inte. Jag frågade henne om hon kunde hjälpa mig med dörren, vilket hon gjorde också. Vi bar ner dörren för trappan och ut på altanen, där vi ställde den.
   Jag gick upp med henne och jag satte på datorn (inte min laptop) och satte mig där ett tag, tills Anna kom hem. Hon frågade varför jag satt där och jag sa att det var för att jag inte visste nätverksnyckeln, så hon sa att hon visste vart den stod och visade mig, jag skrev in nätverksnyckeln på min laptop och anslöt till nätverket. Nu var jag på bättre humör.


Fredag

Jaha, var i skolan i dag också, som normalt.
Vi hade idrott. Först körde vi katt och råtta. Efter det var det BEP-test!
Jag var ju anfådd från början (efter katt och råtta).
Ni vill inte veta vad jag kom till, men själva bandet var på danska. Haha.

Cool tröja

Behövde stora tröjor, så jag fick en T-shirt av pappa.

Det är samma bild, men den ena är ju miniatyr xD

Skillnad!

När jag letade bilder så såg jag att jag hade väldigt långt hår innan jag klippte mig, i alla fall om man jämför hur långt det är nu.
DÅ:
Såhär långt var det innan.
NU:
Såhär "långt" är det nu.

Fakta om vem?

I morgon har jag engelska igen och då ska vi ha med oss fakta om en artist eller ett band och jag har ett problem. Jag vet liksom inte vem jag ska ta, det finns ju så många.
Nyss kom jag på att jag kunde ta Rihanna.
Det kanske blir bra, men jag vet inte, Madonna kanske?
Akon kanske blir bättre.
Okej, jag utesluter Madonna.
Nu har jag Rihanna och Akon kvar. Vem ska jag skriva om? Vem vill jag veta mest om?
Jag tror att jag tar Rihanna i alla fall.

I morgon ska vi även ha med oss en låttext som vi ska översätta i på lektionen. Jag har redan bestämt mig för vilken jag ska ta, I'll Be Missing You med Puff Daddy feat. Faith Evans.
Låten handlar om någon som dog i en trafikolycka, den är väldigt bra, faktiskt. 

Såhär går refrängen:

"Every step I take, every move I make
Every single day, every time I pray
I'll be missing you
Thinkin of the days, when you went away
What a life to take, what a bond to break
I'll be missing you"

Får nog snabba på nu, måste låna en annan dator, för det går inte skriva ut här. Det är inte bra att dte inte går att skriva ut här, jag har skolarbeten som ska renskrivas och så. Nu måste jag leta fakta om Rihanna.

Nästan klar

Nu är jag nästan klar med bloggens utseende.

Har gjort:
~ Ändrat tema flera gånger för att se vilket som var bäst
~ Gjort en header
~ Bytt bakgrund
~ Ändrat färger
osv.

Jag ska fixa mer i morgon tror jag.


Seg dag

När jag kom hem var jag slut, det var jättejobbigt att cykla. Jag ska inte cykla hem från skolan igen! Inte på ett tag i alla fall. I morse var jag faktiskt tvungen att cykla för annars hade jag gått vid tio överf åtta när jag börjar halv, och glöm att jag går då! Jag var tvungen att cykla helt enkelt.

Lektioner:
08.30: Franska - Glosförhör och jobbade i övningsboken (50 min)
09.25: NO, Fysik - Genomgång, skriva i anteckningsboken (50 min)
10.20: SO, Historia, Grupptimme - Fick lösblad och jobbade med det, Kalla Kriget (55 min)
11.15: LUNCH - Vårsallad med fralla och någon sås, till det drack jag vatten (30 min)
11.45: SO, Historia, Helklass - Genomgång och film (50 min)
12.40: Klassföreståndartid (eller någonting, innan inriktningen) - Inget speciellt, lite allmän info (20 min)
13.00: Inriktning, Film - Övade på bildredovisningen, var inte och kollade på filmen (70 min)

Eftersom jag inte hade matte i dag kan jag räkna lite i dag också, hehe. Jag kan räkna ut hur många minuter jag hade "normala" lektioner.
Steg ett: Räkna ut summan av alla minuter, 50 + 50 + 55 + 50 = 50 x 5 + 5 = 200 + 5 = 205 min
Steg två: Räkna hur många lektioner det är, 4
Steg tre: Räkna ut kvoten på genomsnittslektionen, 205 / 4 = ca 51 min

Någon som vill se min uträkning?
Jag tänkte väl det.Jaha, här är beviset på att jag räknade med papper och penna.

Min Dag

Först gick jag till skolan, jag hade velat cykla, men jag gick istället.

Lektioner:
Idrott 09.20: Volleyboll (50 min)
Matte 10.30: Fortsatte med genrepet (40 min)
LUNCH 11.10: Korvstroganoff med ris (och sallad) Till det drack jag vatten (30 min)
Engelska 11.50: Hörförståelse (40 min)
Svenska 12.40: Fortsatte läsa i Sandor/Slach/Ida (60 min)
NO 13.45: Fick tillbaka proven och gjorde lab. (50 min) 
Franska 14.40: Fortsatte jobba i övningsboken (50 min)

Nu fick jag lust att räkna ut hur lång genomsnittslektionen var i dag. (Eftersom detta är andra gången jag skriver det här blir det inte så mycket, för jag orkar inte skriva lika mycket igen.) 
Steg ett: Addera alla lektionstider, 50 + 40 + 40 + 60 + 50 + 50 = 290 min
Steg två: Räkna hur många lektioner det var. 6 st
Steg tre: Dividera antalet minuter med antalet lektioner, 290 / 6 = ungefär 48 min (räknade utan miniräknare)Här är beviset på att jag räknade ut det utan miniräknare

Förbannat, ledsen

ÅH! Jag HATAR HATAR HATAR Internet. Jag skrev ett superlångt inlägg med värsta bilden och allt. När jag skulle förhandsgranska det och kom tillbaka till inlägget var allt borta. Så jag skulle gå tillbaka och kopiera allt jag hade skrivit och sedan klistra in det där man skriver igen. Gissa vad! DET GICK INTE! Jag provade några fler gånger men det gick fortfarande inte! Nu är jag så himla arg och ledsen bara för det. Ja, jag är känslig! I HATE IT! Jag hatar när saker inte går som jag vill, så varför, varför, VARFÖR händer allt just mig! Först headern och nu det här! Jag som trodde attr det skulle bli mitt första "riktiga" inlägg. Det var ju jättelångt och jag gjorde värsta matteuppgiften :'( (Inte för att jag hatar matte, annars skulle jag knappast gjort den, men i alla fall) ÅÅH!

Header...?!

Hur sjutton ändrar man färgen på sin header? Jag försöker hitta det, men det går ju inte, har typ ändrat färg på allt som jag inte skulle ändra färg på från första början. Det här är ju jobbigt!

Nästan klar

Har redigerat lite nu, så nu ser det lite snyggare ut, men det är fortfarande inte klart, får fixa det någon annan gång. Vi ses, nu ska jag logga ut från allt, och stänga av musiken!

Inte klar...

Min blogg är inte helt klar än, jag ska fixa lite med den, men det hinner jag inte nu. Jag tror jag ska logga ut från allt och stänga av musiken och gå ner och titta på TV. Sedan kanske det är dumt att komma tillbaka och fixa, så då kanske jag ska logga ut istället. Jag kan ta med datan ner :D

Första inlägget!

Jaha, nu har jag också blogg. Kom äntligen på ett domännamn. Jag funderade, och funderade, och funderade ännu mer. Till slut kom jag på ett, men nehe, det var upptaget, det var bara att börja om. Jag funderade igen, och kom på, men det var också uptaget. Jag funderade ännu mer och kom på något mer, och gissa vad. Det var upptaget! Jag gav nästan upp, men jag ville verkligen blogga, så jag funderade ännu mer. Jag frågade olika personer om de kunde komma på något. Jag tyckte inte de kom på något tillräckligt bra, så jag fortsatte fundera. Till slut i dag slog det mig! AlltidPerfektionist! 
   Eftersom redan perfektionist var upptaget så blev jag ju lite arg, för jag ville ju heta det. Nu heter jag alltidperfektionist. Så lycka till när ni ska skriva in det, det är lite långt och lite klurigt att skriva, men lev med det!

RSS 2.0