Måndag

Visst är jag väldigt duktig? Med vaddå kan man undra. Jo, läxorna. Jag har just gjort franska läxan, läst texten, lyssnat på CD:n och sagt efter det de sa på CD:n. Jag är verkligen duktig! Eller vad tycker ni?

Jag har förändrat mig väldigt mycket sedan grundskolan. Det kan bero på att jag har valt detta programmet och de i min klass har också valt det, vi är intresserade av samma sak.

Vi började dagen med biblioteksinformation. Efter infon fick vi låna en bok och läsa den. Jag valde en bok som heter De Förgiftade Äpplernas Klubb. Nog om det. Efter det var det matte och sedan lunch och till sist Samhällskunskap.

Tack och hej!

Kräftskiva och annat

I går var det kräftskiva. Efter några timmar var jag inne och kollade på TV då passade jag på att hämta mobilen. Det slutade med att den gick sönder helt :/ Så nu har jag ingen mobil som fungerar alls :/ Jag är ju såå smart. Nu har jag inget alarm som kan väcka mig heller! Hur dum får man vara?

Slapp torsdag

Skolan började 08:30, Engelska. Engelskan slutade 10:05 efter det skulle vi haft idrott men det hade vi inte, för den v ar inställd. Efter det skulle vi ha lunch och efter lunchen Naturvetenskap.
Naturvetenskapsläraren hade delat upp kassen på mitten från klasslistan så bara de första hade Naturvetenskap så jag var ledig från den också. Jag började inte mattelektionen förren klockan 14:40 så jag cyklade hem och satt lite vid datorn. Fyra timmar och 35 minuters rast är inte illa, inte för att jag gillar rast  ^,^.

New!

Nya bilder på bloggen! Klicka här för att komma till den!

Måndag

Dagens skoldag började med en Svenska lektion. Sedan matte, rast i matten, matte. Efter det vara det Rast (och då åt vi lunch) och sedan var det sammhällskunskap i en timme. Vi slutade halv två. Det är enda dagen vi slutar tidigare.
Jag glömde schemat antingen i skåpet eller över skåpen. Om jag nu glömde det över skåpet är jag illa ute... :/

Söndag

Söndagen började med pannkakor till frukost! Lyx!

Mamma, pappa, jag och Felicia åkte till Lilla landet som ligger utanför Vimmerby. Där kollade vi på... Vad man nu ska kalla det, spelade minigolf och fikade.

På hemvägen tog jag tid på hur lång tid det tog att suga på en Werther's Original. Jag trodde inte den skulle hålla i 11 minuter, 25 sekunder och 26 hundradelar :o

Nog om det! Hej då!
Jag slutar tidigt i morgon!

:/

Nu är det dags för mig att klaga lite, ni behöver inte läsa, jag tänker bara skriva för att ha någonstans att skriva all skit!

Hej, jag är en blyg skitunge som går i ettan på gymnasiet. Jag har splittrats från mina gamla kompisar och hade inga kvar i klassen. Jag orkar inte med min muppsak, jag skiter i den nu, jag vill bara sluta växa nån jävla gång så slipper jag ha jävla fula kläder i skolan, och fina hemma. Jag är för länge i skolan för att jag ska kunna ha av den en hel dag, vad fan gör man? Jag vill inte ha de här skitproblemen längre. Varför ska det mesta drabba mig? Jag borde inte klaga, för andra har det värre, men just nu skiter jag i alla andra som har det värre. Varför ska jag ha problem, varför ska jag ha problem och varför ska jag fortfarande ha problem. Har doktorn tänkt sig att jag ska ha fula kläder i ettan fram till tvåan och sen helt plötsligt bara byta klädstil, eller vaddå? Man kan inte göra såhär! Det är sååå orättvist! Varför kan inte Anna har lite fler problem, hon har inga problem att skaffa kompisar, hon har typ halva svenska befolkningen på bdb, och ja, nu överdriver jag skitmycket. Vad har jag? Jag har inte ens tjugo pers på bdb, så många kompiar har jag. Inte ens alla där är riktigt bra kompisar.

Anna får all uppmärksamhet och många saker, hon har typ 3 speglar i sitt rum, och använder inte en, jag är inte såå stort behov av spegel, men jag fick en, när jag fyllde år. Jag tror de hittade dne i nån second-hand-butik. Snåla föräldrar, jävla lågkonjunktur! "Bla bla bla, du har pengar, bla bla bla, köp själv, bla bla bla och åter igen BLAAAAAAAAAA". Måste de vara såå dumma mot mig och såå snälla mit Anna och Felicia. Felcia får värsta special-maten bara för att hon inte gillar allt. Som om jag fick nån jävla specialmat när jag var tio, neh, skulle inte tro det. "Men det är ju skillnad Felicia har ju två äldre syskon och jag hade två yngre" Oj, vad livet ska vara rättvist! Eller INTE! Jävla skitliv! Allt är helt jävla pucko! Jag vill inte gå till skolan, jag vill vara hemma och ha livstids lov, som om man lär sig nåt då, NEJ! Som om man får kille då, troligen NEJ!

Ni som nu läst det här behöver inte bry er, jag är bara arg, för att mamma bara håller på!

Hej då perfekta människor. Säg hej då till en helt operfekt unge, som inte tycker att hon är perfekt eller tror det. Bara för att bloggen heter alltidperfektionist betyder inte det att jag är perfekt, utan att jag är perfektionist. Alltså sån som vill ha saker rätt och sånt, jag vet inte riktigt hur man ska förklara!

Hejdå, jag är ett jävla offer!

Första dagen!

Första dagen var bra. 08.30 i aulan, sen stack alla iväg med mentorerna till klassrummet de skulle vara i. Folk överallt. Den enda hela och riktiga lektionen jag hade var bild. Franskan vi började med (efter all information och det) efter maten var inte så lång, för dey var bara jag och Eric som var där (5 fattades sammanlagt från de andra klasserna) så hon släppte oss.

Jag och Mimmi tog sällskap dit. Jag cyklade hem själv.

Vi är 23 stycken i klassen, varav 7 tjejer. Nog om det, ingen orkar läsa en flera rader lång uppsats om vad jag gjort i dag.

Spegel

Jag ville bara visa min spegel jag fick =]Kunde ju redigerat bilden först... Nu får ni leva med den bilden ändå :D

Trasig Mobil

Jag hoppade på studsmattan lite "försiktigt". Jag tänkte att den borde ju hålla eftersom Annas håller när hon hoppar med sin. Helt plötsligt när den studsade gick den sönder. Jag gick in och försökte laga den, gick knappt, inte med den där lilla saken som skulle sitta där. Sedan sket jag i den där lilla saken och försökte sätta ihop den ändå, det gick faktiskt bättre. Den funkar helt normalt förutom att den kan gå sönder när jag öppnar den, men jag är försiktig.

Vill du se hur pajad den blev ska du klicka här för att komma till bildbloggen.

Födelsedag

Bilderna finns nu tillgängliga för er här!

My Birthday!

Jag vaknade typ 08:05 och ca tio minuter senare kom de upp och sjöng. Jag är alltid vaken när de kommer ^^ Inte mitt fel.
Jag fick följande: En Datorväska med mus till, En Mp3 med hörlurar, Strumpor, En madaljong där det står "Världens bästa syster" av Felicia, En Kalender, 100 kr av Farmor, En Rosa Orkide, En Väggspegel man ser hela kroppen i.
   Om jag får något mer återstår att se.

Farmor kom hit klockan 11 då satte mamma på kaffe och sedan fikade vi med New York Blueberry Cheescake. Såklart tog ju jag för mycket. Vill ni ha en bild här, eller ska ni kolla på bildbloggen istället? Ni får både och :D Men det är ju såklart fler på bildbloggen.Visst ser den god ut?

Nothing...

Det finns en anledning till att jag inte skriver något på dagarna och den är: Jag gör inget speciellt som folk har tid att läsa om. Alltså blir det inga inlägg om det eller annat jag inte tycker att ni behöver veta.
Pappa fyller år i morgon, jag ska steka abourginer (staving?). När jag skulle lägga till en påminnelse råkade jag spara när det stod: "Svek abourginer innan två!" Jag kom på mig själv efter att jag hade sparat och ändrade det till "Stek abourginer innan två!"

Tack och hej!

Måndag

I dag har jag varit med Mimmi, vi kollade på en film, Tarzan, hos Mimmi, sedan åkte vi hem till mig efter ett tag och kollade i KP efter tips på saker att göra. 202 tips genom att läsa två olika KP med 101 tips i varje, sen massa andra tips på vad m,an kan göra när det regnar. Vi hittade bara en sak vi kunde tänka oss att göra, det var lite dåligt. Hos Mimmi spelade vi kort också. Jag är lite dålig på att fatta, haha. Jag fick lära mig två nya kortspel.

TV

I gå efter att jag hade duschat var det en kul film på TV, så jag struntade i att jag var inne på msn (inte vid datorn) och satte mig och kollade på film - Snuten i Hollywood. Eddie Murphy skrattar så kul. Har ni hört honom skratta nån gång?

Hemma

Har varit ute mycket i dag, med Jessica. Vi, eller mest jag, hon satt på min pakethållare på en kudde. Vi åt lite på Mc Donald's också. Sedan blev det glass, Twister, och efter det Illharjen. Jag vet inte om hon tillåter mig skriva om det som hände med... någon av hennes saker xD
Efter Illharjen åkte vi hem till henne och var lite där, och sen åkte jag hem och åt.

Godis Morgon

Godis Morgon på er allihopa, jag är med Jessica :D Vi ska göra saker nu, så bye :) Ha det bra :) Får ta bilder nån gång så ni får lite nöje skoj att titta på? Var bilderna lite FÖR knäppa får ni kommentera xD. Vissa var ju knäppare än andra, men så är det när man inte har någon fotograf, än självutlösaren på 2 och 10 sekunder, det skulle vara 5 sekunder också :D

God Natt

Trodde bilden skulle bli en bra header, men det blev inte så bra med den. På tal om ingenting borde jag gå och lägga mig. Bye!

Hej hopp

Med brist på saker att göra tror jag att jag redigerar bilder, men jag är inte lika bra som Anna. Hon är bättre på allting, säger vi. Jag är bra på att bli arg på Anna och Felicia, men det är ju ingen bra sak xD. Jag är bra på att klaga också, men det är ju heller ingen bra sak. Jag är bra på att vara envis också :D Det kan vara bra ibland. Jag kom visst ifrån ämnet, men aja. Önska mig lycka till...

Oj

Jag glömde möblera om. Eller jag glömde med flit. Jag var i alla fall ute.

Nu är jag hungrig.

Bye

Ut, Stanna inne?

Jag vet inte om jag ska gå ut, eller om jag ska vara kvar vid datan, det beror ju på hur varmt det är. Jag vill cykla någonstans och ta massa egobilder ;) Någonstans där jag inte syns, så jag kan ta på mig själv ifred, utan att någon tittar på eller stör. Det finns typ inget ställe. Då måste man långt ut i skogen i Illharjen, och det vill jag ju inte. Finns det någon fin miljö där ingen är, som jag kan vara?
Jag gillar ju illharjen, men det kommer folk dit och det är inte kul, jag blev nästan upptäckt en gång! Det var pinsamt. Jag bara stod och glodde med kameran i handen medan de gick förbi. Det går ju att hitta en bra plats i skogen vid illharjen också, men det är för mycket vatten överallt.

Jag kom på en sak jag borde göra innan jag går ut... städa... Det går nog fort.. Jag skulle vilja möblera om också, men det kan jag ju göra när jag kommer hem.... Sägen står helt trögt där, eluttaget är ivägen, gah!

En sak jag måste göra allra först är att klä på mig... och sätta upp håret. Bye bye!

Kolla in bilderna på Mina Bilder, under länkar :D

Musik :)

Nu har jag både uppdaterat spotify och har musik på datan, som jag kan lyssna på om internet lägger av. Great!

Ha det bra! =)

Nya bilder

Glömde visst skriva att jag har nya bilder på bildbloggen. Bland annat från Lappland och Gotland, sedan lite hemma-bilder. Klicka här för att komma till bildbloggen.

Födelsedag!

11 dagar kvar! De som vill får säga grattis! De som inte vill behöver inte! Snällt va? =D

No music :(

Jag har ingen musik på datan, för att lyssna krävs internet. Jag kommer inte in på spotify av någon konstig anledning. Vad är problemet? Varför lägger internet av hela tiden? Är det min dator som stället till med allt krånglande?
Sista frågan kan jag svar på. Det svaret är ja.

Hemma!

Äntligen är jag hemma från Gotland. Jag orkar inte vara bort i drygt en vecka, jag längtar hem för mycket.

Vi tog 15:10 färjan från Oscarshamn till Visby. När vi kom fram åkte vi till stugan.

Tisdag 28 juli - Vi åkte på morgonen och såg Hoburgsgubben, det var typ en besvikelse för jag hade föreställt mig något helt annat. Vi var även i Klintehamn senare på kvällen. Då får jag nämna att vi bodde i en stuga i Eksta så ni vet på ett ungefär vart vi var och så :)

Onsdag 29 juli - På förmiddagen solade vi, det var inte så varmt i vattnet. De flesta i vår familj är badkrukor. Badkruka nummer ett: Pappa. Badkruka nummer två: Jag! Badkruka nummer tre: Delad plats av Anna och Felicia. Minst badkruka: Mamma. Då får jag nämna att mamma dog sig ett dopp i vattnet. Jag ville därifrån typ hela tiden, jag frös! Jag satt inlindad i en blå handduk på min gula luftmadrass, som jag typ inte använder, i solen och försökte att inte frysa. Till sist åkte vi till stugan och åt.... Bla bla bla.... På eftermiddagen åkte vi till Follingbo (eller vad det nu hette) och badade i ett kalkstensbrott. Det var varmare vatten där och blåste mindre där.

Historia för er som orkar läsa den: Jag är ju en sån badkruka och tar lång tid på mig innan jag har doppat hela kroppen (eller åtminstone upp till axlarna) så jag blåste upp min luftmadrass (som jag tömde halvt på luft dagen innan) och tänkte lägga mig på den i hopp om att av misstag ramla i vattnet utan att vara berädd på det. Jag kom inte så långt med det för jag ville inte bli blöt (oj, varför ska jag då bada?). Jag tog luftmadrassen med mig och la den i vattnet. Jag ville inte bli blöt så jag kom aldrig upp. Jag skulle bannemej sitta på luftmadrassen så jag tog vatten i händerna och blötte ner bikiniunderdelen. När jag tyckte att underdelen var tillräckligt blöt satte jag mig på luftmadrassen. Gissa vem som kommer nu? jo, Anna kommer och tar tag i luftmadrassen och simmar iväg med den, med mig på! Så jag sitter där och skriker att hon ska simma tillbaka till stranden för att jag vill in till land, plötsligt får jag kramp i tån och jag skriker att jag har kramp i tån. Men hon fortsätter simma runt och jag fortsätter skrika. Tillsist råkar jag hamna i vattnet på nåt vänster. Jaha, då har man doppat sig. Jag hängde kvar på kanten och till slut försökte vi ta oss in mot land. Men det gick inte så bra för vi typ snurrade runt nästan. Bla bla bla....

Torsdag 30 juli - Vi gick upp tidigt den här morgonen också. Vi åkte iväg upp mot Fårösund och åkte över till Fårö och fick vägbeskrivning till Gunnel av Gunnel på båten över till Fårö. Av nån konstig anledning körde pappa rakt fram istället för art svänga när vi skulle det, men vi kom fram ändå, fast fel väg.
Hos Gunnel (hon och Tomas har sommarstuga på Fårö, de bor egentligen i Småland, var är "ointressant" för er) gick vi till stranden genom en skogsstig och satt och solade där. Jag gick i vattnet, det var skönt. Jag ville dock inte bada. På stranden fikade vi och satt där en lång stund. Tomas gick iväg för att fixa mat så senare gick vi tillbaka till stugan och satt ute och åt. Det blev: Rökt lax, rökt flundra, hamburgare, kokt potatis, hemmagjord sallad med potatis i (kallades potatissallad, men man tror det är någon annan potatissallad om man skriver potatatisallad) och bröd till det (om det var något mer minns jag inte). Jag tog en hamburgare och potatis. Sedan norpade jag åt mig lite lax från pappas tallrik (satt mellan mamma och pappa, fråga inte varför för det vet jag inte) och smakade. Gissa om jag blev förvånad! Det var ju gott! Jag gillar egentligen inte lax. Senare när han åt en flundra till (han tog flundra, lax, flundra) norpade jag åt mig lite från den också. Gissa vad! Det var, eller inte (det kan jag inte avgöra), godare än laxen. Jag fick en egen bit lax sen.
Något annat jag smakade var salladen med potatis. Den var också god.

Fredag 31 juli - Den här dagen bar det av till Visby. Vi shoppade lite (eller snarare mamma). Jag är ingen butiksälskare precis men jag gick med ändå, för hur kul är det att kolla på när Felicia äter inne på Max? Inte så speciellt kul. vi kom ändå dit senare. Bla bla...

Lördag 1 augusti - Jag var typ sjuk (förkyld) så jag stannade hemma från nästan allt. Det var på kvällen jag följde med mamma och pappa när de åkte och kollade i hantverksaffärer och keramikbutiker och allt vad det var. I någon butik hittade jag ett svart te med chokladbitar i, som jag ville ha. Mamma köpte det. Jag kunde ju inte prata så jag fick nicka och hålla på. Det var aningen jobbigt. (Det hördes inte så bra när jag pratade).

Söndag 2 augusti - Mamma, Pappa och jag åkte till Lojsta och paddlade kanot. Äntligen säger jag, äntligen, efter typ två (eller ett) års väntan fick jag paddla kanot. Det var kul.

Måndag 3 augusti -  Äntligen dags för hemresa. Vi åkte 17:05 färjan hem.

RSS 2.0