Hjälp!

Hjälp! Jag har utsatt mig för... någonting... som jag inte vill vara med om.

Nya Bilder

Nu är det lite nya bilder på min blogg med bilder från Illharjen och några bilder på min bikini. Take a look.
Klicka på länken: "Mina bilder" eller gå in på alltidperfektionist.blogg.se/bilder.

Min Dator

... är tillbaka. Jippie! Just nu är jag inte så speciellt glad för internet lägger av precis hela tiden snacka om jobbigt. Jag hatar det. Jag hinner inte ens lyssna klart på en låt på spotify förren internet lägger av. Efter några gånger blir jag förbannad, arg och ledsen. Ja, jag är känslig. 

Jag fick tillbaka den igår.

Söndag

I dag kom Jessi hit och vi skulle gå till Illharjen. Först tänkte jag ta på mig jeans och tröja, vilket jag gjorde också, men jag var hungrig och åt så jag märkte att de blev för varmt. Jag tog på mig svarta shorts och en t-shirt. Jag ville ha mina stövlar, men mamma tyckte inte att jag skulle ha dem (de är fordrade, stavning?) så hon sa att jag skulle ta hennes. Jag sa att de läckte in, men tog dem i alla fall.
Vi gick till Illharjen som två knäppisar där i våra stövlar. När vi kom dit gick vi in någon annanstans där vi brukar och jag kände nästan direkt att stövlarna läckte in, jag bara: "Vad var det jag sa? De läcker in!". Efter ett tag tyckte jag att det var skönt att de läckte in, det gjorde liksom inget om jag fick in vatten i stövlarna. Det slutade med att Jag gick i så hört vatten att stövlarna inte räckte till och sedan sket både Jessi och jag i om vi fick vatten i stövlarna eller om vi blev blöta om benen, det var ju varmt. Vi höll nog på att plumsa några gånger. 

Lördag!

I dag har jag varit nere på stan. Vi gick igenom massa affärer och sedan visade det sig att den första bikinin jag provade köpte vi. Det kommer troligtvis bilder på den, så småningom.
Jag fick även ett par snygga shorts, toppen att ha dem :D De var sköna.

När vi kom hem fick Felicia och jag för oss att vi ville ha vattenkrig, så vi tog på oss våra nya bikinis och fyllde sex vattenflaskor med kallt vatten. Vi ställde dem ute. Det blåste ute så vi la oss på studsmattan för att bli varma, sedan skulle vi in och smörja in oss med solkräm, så de gjorde vi. Därefter gick vi ut och solade på studsmattan igen. Nu var det varmt och vi bestämde oss för att sätta igång vattenkriget. Vi tog varsin vattenflaska och ställde oss 10 meter ifrån vatandra.
GO! Gär gick starten och vi rusade fram och sprutade vatten. Gissa vem som sprutade mest vatten på den andra? JAG! Vattnet tog ju slut i flaskorna så vi tog en ny, men nu stog vi ungefär 8 meter ifrån varandra. Sedan vid nästa byte av vattenflaska blev det sex meter ifrån. Sedan var allt vatten slut.

Det var min dag, i alla fall de viktigaste.

Hår...

Jag är trött på mitt hår. Jag vill klippa det. Inte för kort, inte lugg, helst inte. Eller jag vet inte, jag kanske kan ha lugg, men det blir nog inte snyggt på mig... Jag vill inte ha håret som nu i alla fall, inte kortare och likadant, utan annan klippning, typ uppklippt eller nåt. Jag kan inte så mycket om frisyrer och vad det heter...

Klart!

Nu har jag fixat bloggen, och den är typ klar. Bra va? Förresten vad tycker ni?

Glömde visst...

...att berätta att jag bakade igår. Vet ni vad jag bakade? Knäckkakor! Jag var hungrig då så jag skrek och skällde på Felicia, stackars liten, så mamma kom ner och sa till mig.
I alla fall blev de goda. Kanske tar kort på några, för jag "hann" inte göra det igår.

Torsdag

I dag har jag varit ute och cyklat. Jag cyklade hemifrån upp mot det gamla Ettan eller vad de nu kallas det, upp för den backen. Precis när jag kom upp svängde jag åt vänster och åkte över gatan och upp för den backen där. Sedan blev det min favoritnedförsbacke. När jag kom till innan tunneln till Beckseda svängde jag åt vänster och efter en liten bit var det korsning igen och då svängde jag åt vänster mot Sapa: sedan blev det höger. Sedan höger efter det. Cykla några 100 meter eller nåt (jag bara gissar, jag är inte bra på att gissa avstånd) sedan under tunneln och svänga vänster. Ner för backen under tunneln och svänga fort upp åt höger till Illharjen (Naturreservat). Sedan cyklade jag där inne på växel 1 (för jag tycker inte man ska cykla förbi naturen på växel 7, inte i ett naturreservat i alla fall). Jag ställde ifrån mig cykeln och satte mig lite, mer får ni väl se vad jag gjorde. (Kommer troligen bilder när jag har bilderna på datorn.)

Tröttnat..

På vadå? Min blogg, jag vill liksom ha allt kvar förutom två saker: Bakgrunden och färgen på texten... Sen kanske byta text också...
Men gör det då? Kanke vissa av er tänker. Då säger jag: Nej! För nu ska jag ut och cykla. Kommer säga vart jag cyklade. Ska jag kolla bensinpriserna? *blink, blink* Haha, gjorde det förra året, kan ju göra det, om jag vill. Men då får jag ta lite omvägar... Eller skit i bensinen. Jag ska bara cykla och ta med mig mitt block med dikter, en penna, ett sudd, min kamera, solglasögon, glatt humör och min mobil! Have A Nice Day!

Knäpp?

Jaha, klockan är fyra och jag sitter framför datorn i trosor och T-shirt, snacka om att jag är knäpp. Jag har slagit rekord att inte klä på sig. Nu ska jag faktiskt klä på mig, vi ses!

Nea goes like rock?

Jag har börjat lyssna lite på rock nu med tiden bara för att jag ville lyssa på Dr. Feelgood av Motley Crue. När jag sökte på spotify (som tyvärr gör så internet lägger av när jag försöker ladda ner det. Sedan går det inte ladda ner, så jag får lyssna på Yutube nu istället) hittade jag massa andra låtar där som jag tyckte var bra. Så nu har jag börjat lyssna på Motley Crue. I dag, alldeles nyss, undrade jag hur de såg ut egentligen så jag sökte på google. Jag tyckte de var rätt lika Kizz (ett annat rockband). Vill ni gissa vilka som är vilka? Troligen inte eftersom man ser vilka som är vilka. Men för skojs skull kan jag visa en bild på varje band.
Okej, de kanske inte är så lika när man väl ser dem. Men sångarna har ungefär lika sångröster (men det var längesen jag hörde Kizz). Någon som inte vet vilka som är vilka kan ju gissa :D En i ett band (säger inte vilket bara för att vissa ska gissa (haha, jag äger på rim :D)) Har en extremt lång tunga, som man ser på bilden. Sångaren i samma band är nog han längst åt vänster, tror jag. Var sångaren är i det andra bandet vet jag inte för jag är ingen rock-expert.
Bra låtar av Motley Crue: She Goes Down, Rattlesnake Shake,  Sticky Sweet, Dr. Feelgood, Girls Girls Girls NYLIGEN: Same Ol' Situation (S.O.S.), Kickstart My Heart

Bra låtar av Kizz: I Was Made For Loving You, Rock and Roll All Night

Jag har inte hört så många låtar av Kizz, har typ tröttnat på dem, för jag har hört de två låtarna för många gånger.
De flesta låtarna finns på Youtube så lyssna om du vill.
För att få fram Motley Crues låtar "bäst" kan du skriva in: Motley Crue Rattlesnake Shake och därefter bläddra ner till fjärde klippet, MEN klicka INTE på klippet. Istället står det en liten lista med tre låtar. På listan klickar du på första låten (Rattlesnake Shake). Sedan kommer de andra låtarna spelas automatiskt när du lyssnat klart på dem. Om du inte gillar låten kan du bara göra så låten kommer till slutet och sedan vips kommer du till nästa låt. (Själv kunde jag inte lyssna på Sticky Sweet på Youtube, orkade inte leta.
Om du ska lyssna på Kizz låtar är det bara att skriva in: Kizz I Was Made For Loving You eller Kizz Rock And Roll All Night.

Internet = Muppat!

Jag HATAR Internet! Jävla nätverksanslutning. Det suger ju. På min data var det muppat, nu när den är inlämnad ska den bästa datan vara muppad också. Vad är det här?
Denna datan här så muppad liten skärm med så muppad liten minitext! Jag blir så arg när saker inte går som jag vill! ÅÅH! Ursäkta, men när man är arg måste man få skriva av sig tills de gått över, och det har inte gått över än. Inte på långa vägar!

Jag ville lyssna på musik, gick det? NEJ! För det där muppade internet la av hela jävla tiden! Sen kunde jag inte komma in på mupphabbo heller. ÅÅH! Jävla fucking cp-data! ÅÅH! Eller det är inte datan det är fel på det är ju Internet! Eller nätverkskortet eller nåt annat jävla skit!

Denna datan funkade ju internet på, bara för att den är vid NETGEAR-grejen. Varför, varför och åter VARFÖR vill inte Nätverket funka. Varför ska det lägga av när just JAG sitter där? Inte vet väl jag. Nu ska jag i alla fall kolla om de funkar på Vista-datan igen... aja, vi... ses? Eller inte... Bara för att jag är en jävla mupp som bor i det jävla muppolandet.... Och hela den där jävla mupphistorien om mitt muppade muppoliv i mitt muppade och älskade lilla muppoland, där jag är den enda invånaren. Hurra för alla muppon, dvs. bara för mig. För att jag är en jävla tönt som inte vill växa upp och försöker vara barn så länge som möjligt. Okej, jag erkänner, jag gillar att bygga med Lego. OKEJ! Duplo också! Är de nåt fel med det eller? Tydligen, bara för att jag är så jävla muppad och barnslig och helt jävla arg för att inte det där jävla internet vill funka när jag sitter. KAN INGEN ANNAN FÅ LITE OTUR OCKSÅ? Då menar jag liksom inte bara att internet slutar funka en gång utan att nåt du vill ska funka lägger av. Och ursäkta mig att jag är så jävla egoistiskt nu då. Hata mig om du känner för det, I DON'T CARE! HATE ME! Sätt igång, börja hata mig nu om du tycker att jag är så jävla trög och skriver av mig på bloggen.... Oj, är hon helt muppad eller? Vad ska jag göra då? Sitta hemma och bara skrika? Men ofta, som om jag inte får dataförbud då!?

Skit du i att läs allt, det behöver du absolut inte, men var en jävla dumming då! Inte för att jag läser nån blogg.... FÖR JAG HAR ALDRIG "TID"!

Lite frågor

Här kommer lite udda frågor, som jag svarar på.

Vilken sida tuggar det mesta på?
Mest på höger, men om det är nötter så tuggar jag på vänster.

Hur vill du ha ditt rum när du ska sova?
Mörkt, tyst, normal värme (inte kallt inte varmt)

Nämn några vanor du har, sätt plus och minus framför, plus är bra och minus dåliga.
+ Kollar alltid dörren när jag går upp, ibland kan det vara olåst, så då låser jag den.
Sedan vet jag typ inte fler.

Beskriv dig själv med ett ord.
Hm.. Det var svårt. Det får bli "mupp" i så fall.

Hur är en "mupp"?
Det är svårt att förklara, man är som mig, men är allmänt knäpp. Man gör och säger knäppa saker.

Vad är det som gör att du är en "mupp"?
Jag är knäpp, jag pratar med mig själv också, är man inte en mupp då?

Måndag

I dag åkte pappa, jag och Anna till Eksjö för att lämna in min laptop till Elgiganten Service. Pappa trodde att det var grafikkortet. Killen där sa att det kommer ta 2-3 veckor. Jag sitter ju redan vid den "stora" datan, så det blir väl inga problem, hoppas vi.

Efter att vi hade varit i Eksjö åkte vi hem. Det var lite kul (ock typ läskigt) för när pappa var bakom ett gäng bilar när vi åkte dit för han körde förbi dem superfort, jag blev typ rädd. Sedan höll vi typ på att krocka när vi skulle köra om massa bilar. HJÄLP!
På hemvägen var det en lastbil och massa bilar framför oss så pappa svängde in och tog en annan väg och sa: "Nu ska ni få se" till Anna och mig. Jag tänkte: "Vad tar han för väg nu då?" Och sen körde han fort på den vägen vi tog och när pappa körde fram och skulle ut på vägen vi skulle ut på sen egentligen (efter lastbilen, dit alla andra bilar bakom var påväg) såg vi att lastbilen inte hade kört iväg än, så pappa gasade på i full fart uppför backen och vi skrattade åt dem. De var ju så osmarta. Vi körde förbi lastbilen och alla andra bilar. Man kan ju undra vad de som satt i bilarna tänktre. Typ: "Men vafan, där kom dem!"

Efter att vi kommit hem fikade vi och efter det tog jag min kamera och tog lite bilder ute. Såg en fjäril som jag ville ha med, men den hann flyga iväg innan jag han ta kort. De är svåra att få med på kort. Sedan när jag inte ahde kameran såg jag en "söt" insekt som jag ville ta kort på, men jag orkade inte hämta min kamera. Jag tog även egobilder. Lite olikt mig, för jag blir så knäpp på bilder. Det ser bra ut i spegeln men sen när man väl ska ta kort ser jag så extremt sur ut.

Hur smal/tjock är jag? - Test

Här är ett litet test om hur smal jag är


Hur smal är du?

Jag gillar:

- LÄSK
[x] Fanta
[x] Cola
[x] Sprite
[x] Hallonsoda
[x] Fruktsoda
[] Päronsoda
[x] Champis
[] Trocadero
[] Loranga
[] Lightläsk
[x] Sockerdricka
[] Must
[x] Jaffa
[x] Pommac
[] Red Bull
[] Zingo
Summa : 9

- NÖTTER
[x] Cashewnötter
[x] Chilinötter
[x] Jordnötter
[] Hasselnötter
[] Valnötter
[] Pekanötter
[x] Mandel
[] Pistaschnötter
Summa : 4

- JUICE
[x] Apelsin
[] Äpple
[] Päron
[x] Multivitamin
[] Svart vinbär
[] Ananas
[] Vindruvor
[] Äpple , Päron
[] Apelsin , Äpple , Mandarin
[] Ananas , Apelsin
Summa : 2

- GODIS
[] Lakrits
[x] Surt
[x] Segt
[x] Sött
[x] Dumle
[x] Polkagris
[] Vinbär
[x] Knäck
[x] Marshmallows
[] Vingummi
[x] Kola
[/] Tuggummi
[/] Marsipan
[x] Klubba
Summa : 10

- CHOKLAD
[x] Vit
[x] Mjölk
[x] Mörk
[x] Marabou
[x] Cloetta
[x] Kitkat
[x] Plopp
[x] Daim
[x] Toblerone
[] Frasse
[] Ischoklad
[x] Blockchoklad
Summa : 10 

- SNACKS
[x] Sourcream
[/] Tacochips
[] Ostbollar / Cheeseballs
[/] Ostbågar
[x] Pringles
[x] Dillchips
[x] Jordnötsringar
[x] Popcorn
Summa : 6 


Resultat : 41

0 - 13 : Du har anorexia !?

14-27 : Du är smal

28-41 : Du är helt normal

42-53 : Du är lite överviktig

54 - 68 : du är extremt överviktig

Tråkig blogg?

Har jag det? Tråkig blogg alltså. Jag tröttnar väldigt fort nämligen. Svart är lite trist, vitt också. Vill ha lite färg. Skriv lite kommentarer. Oanonyma som anonyma, det kvittar.

Alla dagar, hela veckan bakåt

Har "glömt" att skriva på eytt tag. Det kan bero på att jag har varit med Jessica hela veckan, förutom i måndags. Igår och i dag har jag varit med Jessica och Mimmi. Vi var ute och gick i Illharjen. Jag höll på att plumsa igår och Jessica plumsade typ igår. I alla fall med stövlarna, tur att hon fick låna Annas.
   I Illharjen gick vi och jag gled på en sten (eller jag kommer inte ihåg). Innan jag gled sjöng jag den där: "Du kan ringa eller sms:a......" Sen skrek jag: "NUMMERUPPLYSNING" precis när jag halkade. Jag halkade först och skrek sen. 
   Alla tre gick vidare och sen såg vi folk. Jag bara: "Tänk om de hörde när jag skrek nummerupplysning?" Just då hiyttade Jessica en flaska med något orange i. Det såg ut som papper. Hon tog upp flaskan, skruvade upp korken och tog ut det som låg i. Gissa vad som låg i! Ett BREV! Det var skrivet av två tjejer vid namn Emma och Lisa. Emma skulle fylla tretton och Lisa var ett år yngre. Det var från 2007!

Sov över med Mimmi och Jessica igår till i dag. Jag tror att jag vaknade först och sen var det lite muppat för jag låg och drog mig lite och blundade, sen kanske jag somnade om. Plötsligt (efter nån timme eller så) Hörde jag Jessica och Mimmi prata: "....Linnea sover fortfarande....". Då öppnade jag ögonen och sa att jag inte alls sov.

Det var typ min vecka.

Mitt rum

Bilder finns på mitt rum finns om du klickar på länken nedan.

http://alltidperfektionist.blogg.se/bilder/

IQ-test

Hur mycket IQ har du?


Har du...

[/] Sprayat hårspray i ögat?

[x] Trasslat in ditt hår i hårborsten?

[/] Gått in i en lycktstolpe?

[x] Fått tuggummi i håret?

[] Fastnat med tungan i ett räcke på vintern?

[] Slagit sönder ett glas när du ska hålla tal?

[x] Missat blomkrukan när du skulle vattna blommorna?

[x] Trampat barfota på en igelkott, geting eller liknande?

[x] Tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärt om?

[x] Slagit dig på fingret med en hammare?

[x] Råkat trycka på stängav-knappen på datorn?

[] Snubblat på en fotboll?

[] Gett kattmat till din hund

[x] Kallat en lärare för mamma eller pappa?

[] Stoppat in en cigarett på fel håll i munnen?

[] Fått IG på fler än fem prov i rad?

[/] Sprungit på ett litet barn?

[/] Gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan?

[x] Tryckt in din nyckel i fel skåp i skolan och försökt att öppna?

[x] Frågat vart din mobil är när du håller den i handen?

[] Gått in i fel bil på en parkering?Multiplicera nu ditt resultat med 5


12 x 5 = 60

0-30 - Du är rena geniet!

31-50 - Du kunde ju ha varit smartare...

50-79 - Du behöver gå ett extra år i skolan!

80 eller mer: SÖK HJÄLP

OJ! :o

Skolavslutning

I dag är dte torsdag, och jag är ledig hela dagen fram till klockan halv sju då jag ska vara i hemklassrummet med klassen. Någon som har nån kofta eller nåt, kommer frysa ihjäl eller nåt. Fryser nu, för har inte klätt på mig, för jag orkar inte, får göra det sen.
Det jag ska ha på mig får du se. Klänning blir det i alla fall, och ett par skor, utan klack, för annars blir jag för lång, dessutom hittade jag inga skor, för jag orkade inte anstränga mig för att hitta ett par sköna och snygga med klack, så det blev ett par söta utan klack istället.

Jag behöver vita leggins. Strumpbyxor ser LITE konstigt ut. Eller så får jag ha svarta leggins istället, funkar det till en lila klänning med en vit liten kofta (kortärmad, från Vero Moda). Strunt samma, jag fixar det... Hoppas vi. Jag tycker att jag har så mycket svart så det skulle vara bra om jag hade några andra färger på kläderna. 
   Ingen bryr sig, jag skriver inte mer om det. Nu får nog klä på mig.Torsdag

Nej, jag har inte skrivit på ett tag, det beror på att i onsdags (igår) och i tisdags var jag med Jessica och Mimmi. I måndags vet jag inte riktigt vad jag gjorde men jag tror att jag var med Jessica och Mimmi då också.
En annan anledning till att jag inte har skrivit på ett tag är att datan inte startar som det ska. I dag tog det ungefär en halvtimme, superjobbigt. Den kom fram till min sida och när jag tryckte på internetikonen startade den om. Det räckte inte med att datan startade om, batteriet hade bara 10 minuter kvar. Gick upp och hämtade laddaren, men hann inte ner i tid. Datan hade redan lagt av. Den är helt sjuk ju! Jag HATAR den. Helt muppad.
Ett tips: Om du ska ha en laptop. Köp INTE en med WINDOWS VISTA! Det SUGER!
Nej, jag är inte arg. Eller kanske bara på datan.

Söndag - Motorcykeltur

Det var liite läskigt att åka motorcykel, men som vanligt är dte alltid lika kul. Jag såg hästar och kor.
När papap körde förbi korna gasade han på extra mycket så de blev rädda, haha, det var kul. Jag skrattade efteråt.

Det var typ det.

Söndag

Jag vill vara med Jessi och Mimmi, orka sitta vid datan dygnet runt, vill göra nåt kul, dagen bara försvinner. Nu ska jag faktiskt stryka en gardin, sedan ska jag bädda sängen. Eller nåt i den stilen, sen ska jag ta bilder :D Medan jag gör allt ska jag messa Jessi om vi kan vara, om hon vill, sen frågar jag Mimmi det på msn.

Bye!

Stockholmsresan del 8 - Torsdag, Hemresan

Efter Tekniska Museet Åkte vi Till Aquaria för att byta buss och så, men det tog ett tag innan den andra bussen kom.
När vi väl kom in i den andra fanns det typ INGA platser kvar, uhuh. Så jag fick sitta längst fram med Jimmy, utan något att göra. Vi satt framför Erica och Bea i D. Gillar ärligt talat inte dem...
Erica är speciellt störande, grr!

Jag störde mig supermycket på trafiken, jag fick spunk, vad det nu är vet jag inte men jag fick det.
Alla bilar bara trängde sig före våran buss. Dumma småbilar. Sedan hade jag en dålig plats. Jag fick inte sitta bredvid Mimmi, mitt liv var "förstört".

Jag gjorde ingenting på resan, men vi stannade på Mc Donald's och åt. 

Efteråt blev det liite lugnare i bussen, men det varade inte länge. Erica "lekte" Guide.
Jag fick choklad av Jimmy och min hals blev knäpp och torr så jag hostade och kunde typ inte sluta med det, lite jobbigt. Fick lite cola, men det hjälpe typ inte.

När vi hade kört av motorvägen, efter ett tag, körde jag och Jimmy en bokstavslek eller nåt. Det tog lite tid.

Tillslut var vi hemma, äntligen. 

Stockholmsresan del 7 - Torsdag, Lunch och Tekniska

Efter att vi hade Varit i Gamla Stan åkte vi till.... vad det nu hette.... och åt. Jag tog Spagetti och Köttfärssås. Köttfärssåsen var inte så god :S. Jag tog bröd också. Efteråt tyckte jag att jag såg tjock ut, i alla fall på magen. Fy, jag bara klagar.

Lunchen tog slut och vi gick tillbaka till bussarna och satte oss. På vägen till Tekniska tog vi onödiga kort på allt och allting, hehe. 

På Tekniska fick vi inte gå själva, utan var tvugna att gå med läraren, men det ville inte Marcus (läraren). Han hade tänkt att vi skulle få gå själva.
När vi hade gått där tappade vi bort Marcus, men det gjorde inget, för vi tog inte sönder nåt i alla fall, herregud, vi är 15 och 16 år, ofta man inte låter oss gå själva, vi KAN faktiskt sköta oss!
Vi fick prova olika saker där, jag mätte mig genom att kolla i en spegel och se min längd. Antingen var jagh 176 cm eller 177  cm =O. Mimmi sa att jag var 177. Jag är väl 177 cm nu då :D Wiie, längre än alla i familjen utom pappa, haha, kommer aldrig bli längre än honom. Men det var ju MED skor. så jag vet inte hur lång jag är egentligen.
Det visade sig att jag vann två gånger på "båt-race", mot Mimmi, men Mimmi är starkare än mig.

Efter att vi gått ut ur Tekniska så satt vi i bussen och Marcus räknade alla. Det fattades en: Simon! Så Marcus gick tillbaka och efter ett tag kom han tillbaka med Simon. Mimmi och jag har kort på det, eller egentligen bara Mimmi.


Stockholmsresan del 6 - Torsdag, Guidning i Gamla Stan

När vi kom ut från bussen fick vi lite egen tid. Mimmi och jag visste inte vart vi skulle, så vi följde efter de andra, en aning, haha.
Jag frös på vägen till.... Vart vi nu var påväg. Vi kom fram till GALLERIAN och gick in där, för att värma oss. 
Jag och Mimmi gillar inte att gå i affärer så vi gick runt lite och gjorde ingenting. Vi åkte RULLTRAPPA =D
Klockan började närma sig att gå tillbaka så det gjorde vi.

Vi gick upp till.. Någonstans, jag kan inte Stockholm, men jag frös som... jag vet inte vad. Jag var som en isbit i en frys.
Vi blev i alla fall Guidade...

Efter Guidningen i Gamla Stan fick vi egen tid igen. Då gick Mimmi och jag från där vi var och försökte hitta till Gallerian. Det tog ett tag, vi gick nästan vilse. Men med våra kunskaper om vart Gallerian låg så gick vi fram och svängde sen fram och svängde igen och vipps var vi i Gallerian, fast vi gick in på ett annat ställe.

Stockholmsresan del 5 - Torsdag, Morgonen

Efter att vi sovit och hade tid på oss att vakna och äta frukost och packa ihop allt läste jag bok tills vi skulle gå upp. Vi tog på oss och fixade iordning oss och gick och åt frukost. Jag spillde te, haha. Jag = Klumpig och har otur.

Efter frukosten packade vi ner allt och borstade tänderna.
"Tycker du att graven är för djup? Nå väl an så ta dig då en sup....... tre, så blir du nöjdaré." (satte dit fjong där för att det ska uttalas é och inte eh)

På väg till Guidningen i Gamla stan tog vi massa kort på allt och allting, mest skyltar, haha, lite skoj.Stockholmsresan del 4 - Onsdag, Efter Grönan

Jag glömde en sak. Det var att jag vann en Groda :D Första vinsten på ett nöjesfält någonsin. Jag döpte honom till Froggy. Jag tänkte på Grodis, men det var löjligt, och lite för barnsligt. Jag tänkte på Groggy också, haha, men då tänker man på Grogg så det gick inte.

Efter Grönan åkte vi till Vandrarhemmet och gick och lade oss. Jag fick knäppaste och hårdaste sängen, men det gjorde inget för jag somnade ändå.

Stockholmsresan del 3 - Onsdag, Grönan (Gröna Lund)

Det första vi gjorde var att börja frysa så vi tog på oss det vi hade tagit med oss i en väska, Mimmi och Karolina blev lite sura på mig bara för att jag föreslog att vi kunde ta med våra tröjor/jackor i Mimmis ryggsäck. Jag sa att vi kunde låsa in ryggsäken i ett skåp, så det gjorde vi. 

Det första vi gjorde var att åka Radiobilarna. Jag, Mimmi och Jimmy i varsin bil. När vi kom in och satte vi oss i en bil var och när det startade tryckte jag på gasen, trodde jag att det var. Bilen backade. Jag bara: "Men, hallå?!" Jag snurrade lite på ratten och släppte "gasen" jag tryckte sedan in "gasen" igen och nu körde bilen framåt.

Andra åket var någonting jag inte kommer ihåg. Strunt samma. Nu tar vi upp vad jag åkte och hur många gånger jag åkte det.

Blå Tåget: EN gång. Väldigt trist, men för att ha något att göra åkte vi dem (sent, eller i mitten av allt).

Bläckfisken: EN gång. Lite kul, för jag och Mimmi skrattade hela tiden. OBS! Inte åt åkturen utan åt Anton, för han satt med armen lutad mot kanten. Det såg ut som om han tänkte: "Ska den börja snart eller?!" Efter nåt varv hostade han också. Haha, så kul det såg ut.

Flygande Mattan: EN gång. Mimmi och jag satt vid Albu och Bella. Jag skrattade åt att de skrek, hihi, skojsigt.

Kärlekstunneln: EN gång. Den åkte vi när jag hade ont i magen och inte ville åka någonting annat än någonting lugnt. Satt med Jimmy. Och NEJ, vi är INTE ihop för er som undrar. Jag sköt på fart, haha, skojsigt.

Lustiga Huset: TVÅ gånger. Det var inte kul för jag blev snurrig. Andra gången hade jag redan ont i magen.

Radiobilarna: EN gång. Har redan berättat om det.

Rock-Jet: EN gång. Notera att jag hade ont i magen innan vi åkte den, och det hjälpte inte att åka den heller. FY för "snurra-runt"-åkattraktioner.

Spökhuset: EN gång. Såå tråkigt, men jag var LIITE rädd. Notera LIITE! För det var inte kul. Mimmi blev instängd av ett "monster" Plus att vi gick sist så vi hörde att de andra skrek och typ: "Jaha, nu kom nåt läskigt..." Gå aldrig sist, det är tråkigt. Något annat var att det hände nåt med bron vi gick över eller nåt... Den är fortfarande tråkig, slösa inte bort 40 spänn på det! (Jag betalade bara 20 för Mimmi hade nån biljett så man gick in två till priset av en.)

Vilda Musen: TRE (eller FYRA) gånger. Jag kommer inte riktigt ihåg, för jag och Mimmi åkte, sedan åkte vi med Jimmy typ två gånger. Sedan kanske en till gång. Den var skoj, men inte skrikigt skoj, utan pirrigt skoj.

Jetline: TVÅ gånger. En gång med bara Mimmi och en gång med Mimmi och Jimmy. Ni skulle sett hur Jimmy såg ut på kortet xD. Jag skrattade.

Extreme: TVÅ gånger. Görsta gången med Mimmi och andra gången träffade vi på Tre till i kön, en av dem var Julia, som kom lite efter oss.Alla vi fem satt i samma.

Insane: TRE gånger. Alla med Mimmi. Fy för fösta gången i kön. Det förblir ett minne, haha. Det kommer vi minnas som: "Kommer du ihåg Fullegubben i Insane-kön?". Men dte var ingen gubbe, han såg ut att va runt 20-30 år. Iiip!

Stockholmsresan del 2 - Onsdag, Efter Resan Och Aktiviteter

När vi väl kom fram till Stockholm åkte vi till Naturhistoriska Museet och åt Lunch, jag tog Åländska Biffar med lökstekt potatis och pepparsås, eller nåt liknande. 

Efter att vi ätit klart var vi tvugna att skynda oss till Cosmonova. Vi var lite förvirrade så vi visste typ inte vart vi skulle, sen efter att vi fått biljetterna av Ullis så sprang vi typ förbi henne som skulle dra bort en del av biljetterna. Lite pinsamt.

Det tog ett tag innan filmen kom igång. Vissa mindre bara skrek när kamerabilden kom upp över vattenytan på själva filmen. 
Det var en bra och rolig film, i alla fall i början. Det var coolt. Sköna stolar var det också.

Efter Cosmonova åkte Jag och Mimmi och några andra till Aquaria. På vägen dit satt jag och facinerades av Stockholms alla butiker. Att det är såå stort! Man tycker ju att Vetlanda är såå otroligt litet i jämförelse med Stockholm.
På Aquaria tog jag kort tills batteriet på akmeran tog slut, jag bara: "Åh, nej. Batteriet är slut, jag skulle tagit med det andra eller batteriladdaren!" 
Mimmi erbjöd sig att hon kunde skicka över lite bilder.

Medan vi väntade på bussen stod vi och kollade in INSANE (och fritt fall, som jag ville åka, men Mimmi ville absolut inte det)
När bussen väl kom åkte den till Vandrarhemmet och vi, eller snarare jag, blev lite arga på all trafik och att det gick så OTROLIGT SAKTA. Så fort det slog om till grönt så kom man inte så långt fram ska jag säga, och busschauffören som körde var inte så bra :S (inte han som körde dubbeldäckarbussen). Våran chaufför körde bättre. 

Vi åkte till Zinkensdamm Vandrarhem. Där packade vi upp våra saker, bäddade och gick ut i solen och pratade lite. Vi hade typ en hel timme kvar tills vi skulle sitta i bussen för avfärd till GRÖNAN!
   Innan avfärd fick alla i D sina matbiljetter och jag och Mimmi tyckte att Ullis var seg eftersom hon inte delade ut, ååh. Såå seg man får vara. När hon insett att hon kanske skulle ge oss åkband, matbiljett och entré-kort, så gjorde hon det. Mimmi och jag bara: "Kom igen!" Vi snackade lite rövarspråk också, det är kul, ingen fattar vad man säger, toppen!
   Resan tog mer än en halvtimme till Grönan, men sedan var det bara att dra kortet och gå in!

Stockholmsresan del 1 - Onsdag, Resan

Det började med att jag vaknade tio minuter innan jag hade satt klockan, så jag stängde av alarmet på mobilen. Därefter tog jag av mig korsetten och satte på mig kläder och åt frukost. När mamma skulle skjutsa mig hittade jag inte mina skor. (Detta ledde till att jag väckte Anna, fick jag höra efteråt.) Mamma frågade vart jag hade dem sist och jag sa att jag hade dem i söndags eller jag visste inte. Hon gick och hämtade en låda som hon hade ställt in i garderoben och som vanligt när man har bråttom går allt fel. Vi var på magasingatan 05:24. Oj, oj, lite sena kanske, men jag kom i alla fall fram i tid även om det kändes som om jag var sist.

Jag kom fram till bussen och lade in mina saker i bagageutrymmet och gick in i bussen med handväskan och mitt fika. Jag satte mig längst fram, framför Jimmy och Anton. Jag frågade Jimmy om han hade sett Mimmi, men det hade han inte. Jag sa till honom att jag skulle hållt plats till Jessi och Lirri, men det gick ju åt skogen. Det visade sig att Mimmi kom senare än mig och hon satte sig bredvid mig. 

Bussen började köra efter att de sista kommit in. Efter att vi hämtat upp de i Ekenässjön så åkte vi vidare. Efter lite tråkigt i bussen fick vi (jag och Mimmi) för oss att vi ville spela fia med knuff så vi frågade Jimmy och Anton om de ville vara med. Jag "paxade" röd.

Till en början gick det inte så bra för Jimmy för han kom inte ut, stackars liten. Det slutade med att Mimmi vann allt, och alla bildade "pakt" mot Jimmy och Jimmy bildade sin egna lilla "pakt" mot Anton, som vanligt. Jag kom tvåa och Jimmy kom sist. Stackars liten.

Efter ett tag kom vi upp på motorvägen och jag tog lite kort med min kamera, som jag fick i Tisdags. Mimmi och jag lyssnade lite på musik, som hon hade på sin mobil. Dock i hörlurar. Min åkte av typ hela tiden, lite jobbigt, men jag är van och så får jag ju stå ut. Jag var glad att jag slapp ha på mig korsetten i alla fall.

Plötsligt small det till, vissa skrek, men med min sega reaktionsförmåga hann jag inte göra det. Vi körde lite till och in på första avfarten. Alla klev ur bussen och vi kollade vad det var. Det visade sig att det var bakdäcket på högra sidan som hade gått sönder, jag tänkte ta kort, men jag var rädd för att batteriet inte skulle räcka och att det såg jätteknäppt ut om man stannade och tog kort på ett däck.

Vi tog med oss fikat ut och jag frös, jag tyckte jag var dum som inte tog med mig min flis, hur dum får jag vara egentligen? Tydligen så trög så jag inte tar med mig flis även om jag vet att det inte ska bli varmt.

Jag gav Mimmi en "cookie" och jag fick två Ballerina av henne. Jag åt upp min ena tunnbrödrulle och drack lite vatten till det, eftersom jag inte tog med mig något annat, för jag gillar inte saft, eller tycker inte det är så speciellt gott, börjar det bli nåt fel med mig?

Lite senare fick vi äntligen åka därifrån efter att ha bytt däcket. Mimmi sjöng en skojig sång medan vi stod ute och väntade på att däcket skulle bli bytt. Jag började skriva den, men jag kom på att det blir för jobbigt efter ett tag så jag tog bort allt. Tur för er, men den var skojig.

Till slut fick vi äntligen gå in och vi skulle bli lite sena till Lunchen, så vi blev tillsagda att vi skulle skynda på att äta.

Missat - Ny kategori

Har en ny kategori, Missat heter det. Det är för alla dagar jag missat att skriva. Eftersom jag kan göra det tyckte jag att jag behövde en kategori för det också.

Vad tycker ni?

Nu vill jag fråga en sak! Vad tycker du är "roligast" eller "bäst" att läsa? Långa inlägg med allt (dvs. Hur dagen varit osv.). Eller: Kortare och fler inlägg med lite innehåll.
Jag personligen tycker ju det är roligare att skriva långa inlägg, men om man inte har så lång tid på sig att läsa kan det vara jobbigt att läga mycket så då bara kollar man och tänker: "Åh, vad mycket! Det orkar inte jag läsa." Sedan "går man ifrån" bloggen.
Hm... Nu kanske du undrar: "Finns det inget alternativ för lagom mycket? Jo, det gör det, men jag vet inte hur mycket du tycker är lagom. Du får vara helt anonym, bara du svarar. Jag måste få MINST SEX KOMMENTARER, eftersom genomsnittet eller nåt på läsare är typ sex stycken.
Nyfiken på max antal läsare? Nej, troligen inte, men fråga om det i kommentarer i så fall!
Hej då // MuppNeah (säger vi att jag kallas).

Dålig på att skriva..

Har blivit sämre på att skriva, men jag har anledningar. Anledningen till att jag inte skrev i onsdags vad att jag var i Stockholm. Likaså i torsdags. I går skrev jag inte för att.. Jag vet inte, men jag orkade inte. I dag har jag hållt på med mitt rum och blivit förbannad för både det ena och det andra inte har funkat. Har bilder på rummet som "före" möbleringen, nu behöver jag ta till "efter" men jag är inte helt klar än.

Putsade fönstrerna, snacka om att jag inte kan. När jag frågar mamma vad man ska ha för nåt säger hon att jag ska ha lite diskmedel i. När jag sedan blev förbannad på att det inte gick kom pappa upp och frågade vad jag hade i. Då sa jag att jag hade diskmedel och citron i. Gissa vad han svarade? Han sa att jag inte kunde ha det. Då mumlade jag att det stod att man skulle ha det, för jagf läste på internet. 
Slutsats: Det går ABSOLUT INTE putsa fönstrerna på övervåningen när man bara har: Vatten, diskmedel, citron, svamp och tidningspapper!

Det gör jag helst inte om.

Annat ni kanske vill veta är att jag svär mer nu för tiden. Kan bero på att jag hatar allt och allting, nästan. Bild på fönstrerna EFTER putsningen? Det syns knappt, men skit samma.

  ja, det är blixten!

Övrigt: Korsetten skulle varit på för en timme och 45 minuter sen! HAHA! Jag är olydig! Låt mig vara det, för jag hatar den och den förstör mitt liv, och framför allt, min kropp (förutom ryggraden då), Får värsta märkerna efter den och allt, dumma muppsak!

Tisdag

Åååh, i morgon bär det av till Stockholm och till Aquaria. Jag får ju absolut inte glömma GRÖNAN!
Jag behöver nog inte ta upp vad jag ska åka på Grönan för dte vet nog alla vid det här laget. Strunt i det nu ska jag inte berätta om dagen som jag brukar utan ta upp en annan sak.

JAG FICK EN KAMERA! Snacka om att jag är GLAD! Och Lycklig! Det är ungefär samma sak, men strunt i det, för i morgon ska jag fotografera som en liten dåre på hela Aquaria museet och lite foton blir dte nog på grönan också, om jag VÅGAR ta med den dit :o! YEY ME! JP (=Jippie). Pappa är bara bäst!

Oj, är hungrig, jag åt ju, får äta något mer. Till något annat: Jag har packat till Stockholm.

Have it good when I'm in the capital of Sweden.

Aquaria vattenmuseum: Det grundades av Göran Flodin 1991. I januari 1991 gjorde han en resa till Costa Rica med sin kollega Jeremy Becker. Där åkte de till en futig regnskog och samlade lokalt byggmaterial, till exempel stenar, jord, sand, lianer och grenar. Med detta material följde det med frön och sporer. (Jag tror det var sporer, men något hette det i alla fall). Materialet skulle de använda till att bygga den tropiska delen av Aquaria.
   1994 byggdes den Nordiska avdelningen till och 1997 byggdes caféet.
*stolt*

Hihi, jag ska till Stockholm det ska inte du (om du inte går i min klass, D, B, A eller redan bor där).

Hej och hopp, vi ses väl i sommar, eller? Haha, jag skojar bara, jag ska inte göra nåt i sommar så du kan väl höra av dig, eller jo jag ska vara i Sverige hela sommaren, så messa eller nåt, Nea gillar mess :D Säger vi, nu slutar jag skriva så slipper du läsa onödig text xD.

Lördag, Söndag

Jag skrev inget igår för att jag inte var hemma eller inte hade tillgång till varken data eller internet. Tänkte skriva om både igår och i dag.

LÖRDAG
Vi åkte från mormor några minuter i tio. Till en början gick det bra, förutom att typ alla körde om man tänkte liksom: "Men gasa på lite!", men sedan närmare Stockholmstrakten så blev det helt fel och GPS:en vilseledde mamma när hon körde. Hon frågade om hon skulle lyssna på mig, som hade bilkartan, eller på GPS:en. Jag sa mig, men så lyssnade hon på den där jävla GPS:en i alla fall. Jag sa att vi skulle mot Farsta-hållet men hon lyssnade på den där jäveln till GPS och tog tredje avfarten i rondellen istället för den andra, där det stod Farsta. Så hon kom HELT FEL! Jag bara: "Men hallå! Du skulle ju kört dig och inte hit. Vi sa väl att du skulle lyssna på mig, men så lyssnar du på henne istället (henne = GPS:en). ÅÅH!" Mamma fortsatte lyssna på den och körde oss långt åt helvete, för långt. Klockan började närma sig dopet. Hon ringde till Kajsa, våran moster (mamma till hon som döptes), och sa typ: "Nu har GPS:en vilselett oss till, håll i dig nu, Nacka..." Man bara: Omen hallå¨, om du hade lyssnat på mig hade du inte kört fel, tänkte jag. Sedan körde hon som Kajsa sa att vi skulle, men sen var hon tvungen att ringa igen när vi var i Trångsund och fråga vart kyrkan låg. Vi kom fram typ tio i tolv, tio minuter innan dopet skulle börja.
Allra sist skulle jag och Anna sjunga, vi gick fram där och ställde oss och Anna frågade om hon kunde börja, sedan gjorde hon det, när jag sjöng kände jag hur nervös jag var, benen bara skakade och man försökte sjunga så bra som man kunde. Jag ställde mig på olika sett hela tiden för att de som tittade och lyssnade inte skulle se att mina ben skade som sjutton. Jag frågade Felicia, när jag kom tillbaka till min plats, om mina ben skakade, hon bara: "Det såg inte jag." Då tänkte jag: "Nehe, vad konstigt." Typ alla berömde oss och en frågade: "Går ni på kör, eller?" Jag bara: "Neh". Det var lite mysko. Sen var det någon som frågade om vi gick i musikklass, men det gör vi ju inte. 

SÖNDAG
Jag vaknade och åt frukost med mamma, mormor, Anna och Felicia (pappa var ju inte med) efter det spelade jag lade jag lite patiens (hur stavas det?) och sedan sa mamma att vi skulle till morfars grav och sa att jag kunde ta klänningen för jag hade ju inget för vädret med mig, bara jeans och tjocktröjor, eftersom jag har korsett funkar det ju inte att ha på sig vad som helst, och inte klänningen heller, för jag vägrar ta sönder den innan skolavslutningen den 11 juni, iip, det är bara 11 dagar kvar och 3 dagar kvar till STOCKHOLM, vad jag längtar till Grönan, uuh, jag måste åka Extreme, för jag har lovat, blä, dumma mig, jag har lovat, blää för mig, men den är nog skoj, hoppas vi.

RSS 2.0