Fredag

Jag sitter vid stordatan nu. Min data tar så fruktansvärt lång tid att sätta på så det är så jobbigt, men jag stör mig på skärmen och att tangentbordet låter, särkskilt mellanslag.

I morse när jag var i skolan och skulle ta upp nycklarna ut fickan och låsa min cykel så var inte nycklarna där! Jag bara: Åh, nej, inte nu! Jag vände för att cykla hem men kom genast på att ytterdörren är låst, mamma låg och sov och pappa också för han hade jobbat natt. Vad gör jag? Jo, jag ringde hem från mobilen. Ingen svarade. Nehe, där var det kört, tänkte jag. Sms:ade Mimmi, hennes mobil låg i hennes skåp, sa hon när hon och Jessi kom. Jag bara: Uhu, jag är så dum, jag glöde nhycklarna i en annan jacka och mamma ligger hemma och sover, jag är ju såå osmart!
Hur lyckas jag. Fick låna Mimmis skåp.

Något mer? Nepp, tror inte det. Jo, ska till mormor senare i dag, måste packa snart. Vad har man med sig egentligen? Nödvändigt att ha med mer än den klänningen jag ska ha på mig, och koftan, som jag sa till mamma att gå ner på stan och köpa medan jag var i skolan. Fick paket när jag kom hem. Trodde det var koftan och det var det också.Vit gullig liten kofta från Vero Moda. Väldigt söt, men jag skrev gullig alldeles nyss och det är nästan samma sak.

Nu ropade mamma på m,ig att jag ska packa, så då är det väl bäst att göra som kvinnan säger. Vi ska äta snart också. Måste få med en till sak också.
Kamera vill jag ha. Nu vet jag nog vilken jag vill ha men inte vilken färg. Modell: Nikon Coolpix S620, antingen silver eller svart vill jag ha.


Torsdag

Har inte skrivit på nån dag nu, för att jag är inne på en sak för mycket och gör andra saker.

I dag regnade det ju såklärt när jag skulle hem från skolan. Jag gick, Jessi fick följa med för vi skulle på konsert med Diamond Band och Bredbandet (Mimmi spelar i Bredbandet). Mimmi var väldigt duktig. Det var låtar jag kände igen, bara några jag inte kände igen typ som, Music, Music, Music sen en till låt och sen nån annan. (Det lät lite konstigt)

Jessi fick låna strumor av mig, och skor till konserten. Hennes jacka var en anng blöt så hon fick låna min flis.
Det blir alltid lite flummigt med Jessi. Vi tog min cykel dit, så jag skjutsade på pakethållaren (varför heter det egentligen pakethållare? Lustigt!). Sedan cyklade vi hem. Jessi och jag kollade på Hjälp! Jag är med i en japansk TV-show hemma hos mig. Sedan skjutsasde mamma hen Jessi hem till henne, eftersom hennes föräldrar gjorde en sak i stan, som hon kanske inte vill att jag berättar för typ alla som läser min blogg. Tänk inte mystiskt om hennes föräldrar för det.
Jag, Mimmi och Jessi borde snacka om en sak, det måste vi ta i morgon, vi får typ va eller nåt. För vi hinner knappast ta upp det i skolan. Det skulle vara på lunchen i så fall. Problemet är att vi vill prata för oss själva utan typ Jimmy.

Nu slutar jag skriva, hej då, ha det bra. Kom ihåg! Mindre än 6 dagar till Stockholm!

Tisdag

I dag är det tisdag och bara 8 dagar kvar till STOCKHOLM! Jag längtar som sagt. Vi ska åka från skolan HALV SEX på MORGONEN! Det gäller att gå och lägga sig tidigt på tisdagen då.. Det blir ju om en vecka, shit!

I dag har jag inte gjort så mycket, pixlat lite, om du vill se resultatet kolla min Habboblogg, om du nu har lust). Sitter och äter äpple, superstort. Värsta mega. Ska nog göra mina övningar... oj då, för sent, mamma kanske har gått till sängs, pappa har åkt och jobbat... Men asså gör det nåt, en dag? Okej det blir andra, men hos mormor glömde jag inte med flit då glömde jag verkligen.
På tal om det, jag har börjat slarva mer och mer med den nu, nu får jag skärpa mig, går och duschar för sent och får på 

Gröna Lund 3 juni, längtar!

  

Hjälp, har lovat Mimmi att åka den, men det kanske blir kul och jag vill åka den igen, får se hur vi gör, men jag SKA åka den för det har jag LOVAT, och jag håller vad jag lovar, iip! Insane (till höger) vill jag också åka.
Får hoppas att de är kul :D

Konstigt

Min blogg är lite knäpp, vet inte vad det är med den, men om man skriver inlägg och stryker under eller har fetstil så blir det inte det när det publicerades.

Tjejtest

TJEJTEST

[] Du har fler än 10 nagellack
[] Du har eller har haft lösnaglar
[] Du har en bild på dig själv som bakgrundsbild
[] Du har färgat/slingat håret
[] Du brukar säga "blonda" saker.
[] Du har alltid din mobil med dig
[] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad
SUMMA: 0


Du älskar:
[x] Glitter
[] Färgen rosa
[] Shopping
[x] Dekorationer
[] Speglar
[] Skolan
[] Enhörningar
[x] Disneyfilmer
[x] Ljus
[x] Blommor
[x] Mjukisdjur
SUMMA: 6

Du shoppar på:
[] Bikbok
[] Tara
[] Zara
[x] H&M
[] New Yorker
[x] Gina Tricot
[] NK
SUMMA: 2


Du säger ofta:
[] Whatever
[x] Oh my god!
[x] Vet inte
[] Cutie
[] Hot
[x] Visst
[] Säkert
[] Ursäkta?
[] Fabulous
SUMMA: 3


Du läser:
[/] Frida
[] Cosmopolitan
[] Glamour
[] Marie Claire
[] Elle
[] Veckorevyn
SUMMA: 0.5


Du Tycker om/har sett dessa filmer:
[] Elizabethtown
[] Girls Club
[] Freaky Friday
[] The Notebook
[] A Walk To Remember
[] Sweet Home Alabalma
[] Where the heart is
[] Just My Luck
[] John Tucker Must Die
[] Centerstage
[] Girls United
[x] How To Lose A Guy In 10 Days
[] Mona Lisas leende
[] My Girl
SUMMA: 1


Du brukar kolla på:
[] Lost
[] America's Next Top Model
[/] Project Runway (Förra säsongen, inte hela, men ibland)
[] Desperate Housewives
[] The Simple Life
[] Men In Trees
[] 8th & Ocean
[] Grey's Anatomy
[] OC
[] Laguna Beach/The Hills
[] Nip/Tuck
[] Gilmore Girls
[] One Three Hill
[] Heroes
SUMMA: 0.5


Du gillar:
[] Paris Hilton
[] Jessica Simpson
[x] Mariah Carey
[] J-Lo
[x] Britney Spears
[x] Beyonce Knowles
[] Christina Aguilera
[] Hilary Duff
[] Lindsay Lohan
[x] Gwen Stefani
SUMMA: 4

TOTALSUMMA: 17

0-10: Föddes du till kille..?
10-20: Tjejig
20-30: Lagom tjejig
30-40: Väldigt tjejig
40-81: Fjortis på riktigt eller?


Söndag

I dag har Anna och jag övat till Dopet. Jag har även åkt motorcykel, pappa trodde att vi åkte runt 15 mil. Vi åkte med min kusin som håller på att ta motorcykelkörkort. Det var lite kul, för han hade "ÖVNINGSKÖR"-"remsan" upp och ner. Annars har jag inte gjort så mycket. I morgon är det tråkskola och på tisdag är det studiedag. I dag är det bara 9 dagar kvar till STOCKHOLM! Gröna Lund here we come!

Bilder

Bäst att skriva här när jag har nya bilder på bloggen, så nu har jag det... (Finns bland mina länkar, mina bilder).

Hatad? Tråkig?

Cyklade hem precis efter att jag ätit upp kladdkaksbiten jag tog, det var vissa som skulle ut, så passade på då, de kanske inte ens märkte att jag var borta, de undrar nog inte ens vart jag är. Det var som jag trodde; Adina och Carro umgicks, Albin umgicks med Eric och dem, Anna var inte där, Felicia var med Angelica, Vickan hade sin kille där så hon var med honom, och sen har vi mig, vem ska jag vara med då? Ingen, där har ni svaret, jag är till och med tönt utanför skolan också. 

De verkar inte ens märkt att jag har åkt hem... Eller så har de det...

Mitt liv suger, men jag vill inte dö.

Fredag

Var nere på stan med mamma i dag igen. Jag hittade ingenting som passade. Jag provade fem klänningar på JC och alla var antingen helknäppa eller förstora, eller för långt ner... Vi köpte en lila klänning från Vero Moda. En av de som passade förra gången. Den andra som passade var från B.Young, men jag ville ha den lila från Vero Moda. Så nu är den min.

Snart blir det fest/kalas hos kusinerna, med kusinerna. Kommer säkert sitta med småglinen (ja, de är typ 5-6 år mindre än mig :/) Så ser mitt liv ut, inga kusiner att vara med, kanske Albin, men han är säkert med Eric, som fyller 9. Vickan kommer säkert inte vara med mig heller, vi snackar inte alls, vi är bara såå olika, men är lika gamla, hon är född tidigare än mig, men i alla fall. Anna är inte med, för hon rider, och hon kommer troligen inte, varför ska jag ens med? Finns ju inget att göra. Det är ju värdelöst att fira födelsedagar!
Ursäkta, men jag tycker faktiskt det. Finns inget att göra. Sist var det Anna som hade fest och då gick typ Vickan, Adina och Carro iväg. Anna satt och sms:ade, vissa körde en boll-lek på studsmattan, som jag var med på ett tag, men jag orkade inte tjata på folk, att de inte fick springa med strumporna på gräset och sedan hoppa upp på stundmattan, fick ju spunk på dem. Sen hade jag inget att göra mer. Gissa vad jag gjorde. Jag tog ner datan och satt ute och lyssnade på musik. Aja, skit i det nu!

Vitt = Tråkigt?

Någon som inte gillar att jag har vit text? Har försökt byta, men inte hittat en bra färg, kanske är bakgrunden som förstör allt, vad vet jag, men ni får stå ut, jag vill inte mixtra mer nu.

På tal om nåt helt annat, bara för att inlägget inte ska bli så kort. Jag startade datan i dag också, det tog 10 minuter 21 sekunder och 85 hundradelar... Jobbigt, eller hur?

Vi har det bra!

Jag kollade just på ett program på TV4 fakta. Det hette "Medicinska Sensationer" på svenska. Det var om folk som inte är som alla andra.

En man hade tourettes syndrom, vilket innebär att man har störningar som ADHD-symtomen och dem innebär att man får ryckningar, så kallat tics. Han hade över 1 000 ryckningar per dag, som värst. Som minst hade han omkring 200-300 ryckningar per dag. Han sa att en dag hade han bara 47 eller 57 ryckningar. Han tyckte det var fantastiskt. Han fick en grej som gör att han kan kontrollera ryckningarna och göra så de inte är lika många. Om grejen var avstängd fick han fler ryckningar.

En nittonårig tjej hade fött en liten dotter med en outvecklad tvilling mellan benen. Så ett ben stack ut mellan de båda benen. Det opererades bort. Innan hade hon fött en helt normal unge, som var fyra när detta inträffade.
En kvinna i femtioårsåldern hade Williams syndrom. Hon hade problem med att knyta skorna, ränka matte, gå över gatan utan hålla någon i handen, ställa in disken på rätt ställe. Saker som vi vanliga människor inte alls har problem med. Hon hade en musikalisk förmåga loch hade otroligt gehör. Hon kunde höra en låt och sjunga den exakt rätt. Hon kunde sjunga på 30 olika språk och kunde över 2 000 olika sånger utantill. Hon fick ett dragspel i present och på en födelsedagsfest spelade hon utan att ha tagit några lektioner alls.

En man kunde gå med fötterna åt fel håll. Det upptäckte hans son att han också kunde göra. De två är de enda som kan göra det.

En tjej hade en sned ryggrad. Tänk er en 90 grader sned ryggrad. Hon hade en knöl på ryggen, dvs. ryggraden. Hennes inre organ blev klämda av den och hon kunde inte ligga på rygg när hon sov eller någonting, hon låg alltid på sidan. Hon opererades och fick en rak ryggrad, hon var 1.50 m lång och 18 år! Då kunde hon ligga rakt. Hennes mamma och pappa hade aldrig sett henne ligga rakt. När hon var åtta år var hennes ryggrad 90 grader sned och alla läkare sa att de inte kunde hjälpa henne, men en dag åkte de någonstans och där fanns en läkare som kunde hjälpa henne och operera ryggraden.

Jag klagar på att jag har korsett! Jag ska vara glad för att jag bara har korsett, det kunde ju varit mycket värre än bara korsett, jag kan ju gå rakt, och stå rakt och idrotta. Så klaga inte bara för att ni har en liten finne som knapps syns, tänk på alla dem som har det värre än er. Jag klagar på att jag har lite ont, men det är ju ingenting i jämförelse med alla de som har olika syndrom. Jag har bara skolios.

Bakgrund

Nu har jag ny bakgrund också, så nu är jag nöjd med min blogg, nästan!

Ha en bra dag!

Bakgrund

Nu när headern är snygg måste ju bakgrunden vara det också, så får göra en ny bakgrund också, får se vad det blir för färg/färger.

Header klar

Nu är headern klar och på plats. Snygg va? Jag tycker att det är den finaste header jag haft.

Header

Jag funderar på att göra ny header, min börjar bli tråkig, bakgrunden också... Ska nog göra ny, snygg, med nya bilder, typ från igår, sen några från året, lite snygga och coola, antar jag, sen inte vit bakgrund, nu har jag ju PhotoScape också, så det ska nog gå bra, hoppas vi.

Ha en trevlig dag!

Onsdag

Kemiprovet gick bra, var bara lite jag inte skrev på. Annars skrev jag på nästan allt. Jag gjorde fel på en fråga! Alla skrev typ att det skulle va C B A istället för det jag skrev: C A B.
Jag hade nationellt kemiprov också, och det gick ju åt helvete allt ihop!

Vi är lediga i morgon och på fredag, jippie!

Jag är nervös för dopet, ska ju sjunga med Anna, ofta att jag vågar det! Anna bara: "Du kan ju inte fega ur nu" sa hon igår. Jag bara: "Men jag vill inte sjunga..." Den låten är typ uttjatad :S För att du finns. Hon vill inte öva med mig heller, hur lätt är det att öva om man inte övar tillsammans med den man ska sjunga med? Inte så speciellt lätt.

Tog tid på hur lång tid det tog för min segodata att starta, nästan sex minuter, dåligt va?

Det kom lite allt möjligt i inlägget i dag, och det blev inte så långt som ni kanske hade hoppats, men det är skönt att läsa lite också. På tal om att läsa. Jag läser assegt, jag vet inte varför men jag läser i huvudet eller nåt när jag läser, helt sjukt.

Nya bilder!

Nu har jag lagt upp bilder, men inte här utan på länken för mina bilder. Kolla gärna :D Det är nytagna bilder, eller ja, från i dag i alla fall. Vem kunde tro det va? Hehe.

Inga baciller

Åh, stackars bacillen! Vi har kallat honom bacill i onödan, för han skrev på msn att han spydde en minut i tolv, och då var han ju hemma i 48 timmar, eller? Det blir det väl? Ja, det gör det nog. Så i morgon är han frisk frisk (ja, jag skrev två frisk, det är meningen också, klaga inte).

Tisdag

Var i skolan i dag som vanligt. Jimmy var tillbaka :O Jag sa till Jessi att han spydde igår så jag och Jessi kallade honom bacillen xD Iggade honom typ hela dagen, haha, jag vet, men asså, man ska ju va hemma 48 timmar efter att man spydde senaste gången. Jag sa det till Mimmi också, och till Karolina, och vi fyra undvek honom, typ. BACILL! Grr! Ofta att man vill bli sjuk och spy, jag har spyfobi.

På svenskan fick vi glass för att vi vann trivseldags tipsrundan (skrivs det ihop? Det gör det inte va?)

Nu skiter vi i skolan för jag hatar matte just nu, hårt arbete i fyra lektioner till, sen blir det nåt, sen blir det prov eller nåt, sen ska vi få glass :D Wiie!

När jag kom hem och efter att vi ätit (efter fem typ) gick mamma och jag ner på stan och kollade efter klänning till avslutningen. Jag provade: En från GinaTricot, Tre från Vero Moda, Fyra från B.Young. Så sammanslagt åtta stycken. Det var typ bara två som passade, eller ja, som såg bra ut på mig. I morgon ska vi nog kolla igen. Just det, vi skulle till farmor då kom jag på, hon har namnsdag i dag :D Grattis farmor Maiken (hon stavar faktiskt med I och inte J)
I morgon får vi se vart vi går.

Jaha, något mer?

Jo, just det. Jag satte på datorn också, gissa hur lång tid det tog! Åtta minuter, tjugotre sekunder och sjuttioåtta hundradelar, herregud! Jag insåg att jag inte ska köra startreparetion, dte går såå mycket segare då! Nu ska jag läsa lite bloggar, någon annan än de jag länkar till som har blogg? :D

Måndag

I dag hade jag sovmorgon. Det började med att jag vaknade tio i sju. Jag satte på snooze och fem över sju stängde jag av den. Sedan somnade jag om. När jag vaknade stod det att klockan vad 08:44 (börjar 09:15). Jag fick typ panik och sprang in i mammas och pappas tomma rum, ensam hemma, och kollade på klockan. Klockan var 08:44 där också, fan! Skyndade mig med att klä på mig, hade inga normala strumpor så rotade efter ett par i mammas låda, men det fanns inga jag ville ha där så jag sprang ner. Jag skyndade mig och ta fram två mackor och bredde på smör, jag orkade inte ta fram pålägg så det sket jag i. Precis när jag hade brett klart mackorna började jag äta på en medan jag ställde in smöret och gick in till TV:n och stängde av den. Där inne hittade jag ett par strumpor, det visade sig att det var mina. Så jag åt på mackan och satte på mig strumporna med stress, allt går ju mycket lättare utan korsett, men nu har jag ju det och det kan inte jag rå för att jag har. Jag skyndade mig och åt bara upp ena mackan. Den andra la jag i en burk med lock och lade in i kylskåpet, okej nu var det nog om det. Jag gör det man brukar göra inna i badrummet och skyndade mig att klä på mig, och självklart regnade det ju ute också. Jag kom hemifrån några minuter över nio och kom fram till skolan mellan fem och tio över. 

SKOLAN:
Först information eller vad det nu heter, sedan svenska. På svenskan var det oförberätt ordkunskapsprov, snacka om att jag kommer få typ IG på det :/ Efter det blev det Hänga Gubbe med Mimmi, men vi hann inte så långt.
Efter svenskan var det bild och där fortsatte jag som vanligt, råkade ta sönder en pennvässare :S upps mitt fel.
Lunch efter det, äcklig mat.
Engelska efter lunchen, redovisade för fyra personer xD, en i klassen, två i D och en lärare. Var nervis i alla fall. Varför blir man det, märktes det? Ja, det gick ju troligen bra, antar jag. Det tog typ hela lektionen för två personer att redovisa, haha.
Matte sen, orka matte liksom, jävla matte. Ja, jag brukade tycka om matte innan, men det beror ju på vad det är för matte, typ ekvationer är kul ju. Ja, jag är muppad, men låt mig vara det. Jag får vara det om jag vill.
Efter matten var det SO (Samhällsorientering för alla som inte vet). På SO:n hade vi Geografi, eller ja om jordens befolkning. Vi gick igenom en grej först och sen var det en rolig, men barnslig, tecknad film om hur det skulle varit om världen var en by med 100 personer. Då skulle 10 av alla ha datorer och det var ju i procent, så 10% av jordens befolkning har dator, och jag fick det till typ 60 miljoner. Ey! Jag har nog gjort fel, för det skulle va typ 6 MILJARDER på jorden och inte 6 MILJONER så då blir det... Nån som har miniräknare? Oj då... När jag kollade på google fick jag fram att det är 6,5 miljarder så då blir det typ... Vänta lite nu... Jag behöver miniräknare! Då blir det ungefär 650 miljoner av 6 500 miljoner som har dator. Den filmen måste vara gammal, så jag tror inte siffrorna stämmer.
   Sedan var alla lektioner slut och jag skulle lägga ner alla veckans läxor i väskan. Jag hittade inte Kemi-häftet! Jag bara: "Hallå, var är det?! Det kan ju inte bara försvunnit." Jag kom på att jag rensade skåpet på papper i torsdags, då jag senast hade pappret. Jag slängde massa papper och bland annat ett kemihäfte, men det var troligen det andra. HJÄLP, VAR ÄR DET?! Jag har tydligen allvarliga problem.

Oj!

Jag kom på en sak nyss. Jag har inte haft av korsetten i dag. Men det är väl bara bra, ska ta av den när jag ska göra mina övningar och duscha, det kan jag ju göra nu! För att jag ska ha gjort det innan åtta eller nåt. 

I morgon har jag redovisning på engelskan. Hjälp! Det kommer inte gå så bra, kommer stå där med mitt fuskpapper medan händerna skakar och försöker stå normalt för att det inte ska synas att benen skakar, kul va? Eller jag vet inte, kanske inte är så nervös i alla fall, men om jag ska börja kommer det uppstå ett STORT problem; Jag kommer inte in på mitt konto, därför kan jag inte spela upp låten. Vilket problem va? Det är ju sjukt, helt mobbat.

Oj då, ska jag hinna duscha får jag nog skynda mig!

Cirkus

Var på cirkus i dag. Det var en clown som skulle spala schack men då sa cirkusdirektören till honom att han inte fick det och en som jobbar där tog bort schackbrädet. Då blev clownen lite förtvivlad och visste inte vart han skulle spela schack så hade han en rutig "kavaj" på sig, gissa vad? Han tog den och spelade på, men då kom han som jobbar där bort jackan. Det stod en "arbetare" och sopade på scenen och gissa om inte han hade rutiga byxor. Så clownen drog av honom byxorna, och vips! Nu hade han svart-vit-rutiga shorts! Clownen spelade schack på hans byxor och sen tog arbetaren dem (han som inte sopade). Hm... Räkna ut vad som händer nu! NEJ! Nu har du fel, för han som sopade sprang sin väg, haha, clown.

Det var en två timmar lång föreställning, med en kvarts paus. I pausen skulle Anna, jag och Felicia gå och ta korv, som MAXI bjöd på. Det fanns inga kvar... Så nu sitter jag hemma och äter färdigmat som man värmer, och ärligt, den här maträtten var inte god :S

Lördag

Nu är det lördag och mamma och pappa har åkt iväg uppåt i landet för att gå på fest lite senare på dagen. Klockan fem ska Jag, Anna och Felicia på cirkus. 

TORSDAG: Var med Mimmi och Jessica. Först hos mig och sedan cyklade vi till Mimmi. Jessi hade ingen cykel så jag skjutsade henne och det gick ju bra. Hos Mimmi gjorde vi muffins, spelade spel, spelade guitar hero och åt muffinsen med glass =D. Skoj!

FREDAG: Var med Jessi och Mimmi igen, först hos mig och här spelade vi Veckans Värsta. Sedan bar det av till Jessi. Hos henne spelade vi mario kart, spelade kort, åt varma mackor, hoppade studsmatta och tog kort med Jessis kamera =D *host* Jag var ju lite ego xD.

LÖRDAG: Inget har hänt än. Kommer troligen mer om det.

Slarv, Torsdag, Fredag

Har slarvat med att skriva inlägg på bloggen lite. Har varit med Mimmi och Jessica både i går och i dag. På tal om slarv, slarvade med att duscha och att göra övningar och nu sxlarvar jag med korsetten också, jag får ju ha av den i sex timmar och tog av den vid tre, nu är klockan (:O) KVART I ELVA! Shit, oj då.... *host* nästan åtta timmar, oj oj oj.... Nu får jag hurry up lite... :S Vi ses väl så småningom... Troligen, kanske, berättar mer om dagarna när den är på eller när jag orkar.

Onsdag

Trivseldag i dag då. Vi var ute och gick, det var typ tipsrunda där man skulle gissa .... eller va sjutton, skit samma, jag kan inte förklara. Våran klass vann det, yey oss! 9 rätt hade vi. Eller ja, dte var typ 10.. eller 11,... frågor.
   Strunt samma.

I morgon ska jag (troligtvis) redovisa på engelskan. Om Rihanna, jag valde en annan låt, men det kanske alla redan vet om ni har läst, eller jag tror jag nämnt det innan nån gång. Unfaithful är det i alla fall... 

Ha en bra dag!

Grattis!

I dag är det den 13 maj och jag har namnsdag (Linn, Linnea). Jag vet några som fyller år också. Grattis till: Josefin (Jossan) i min klass (Vet inte hur hon stavar efternamnet så jag skiter i att skriva det), Mormor Lena och till sist Robban. Grattis till er! 
   Den enda som grattat mig på min namnsdag är pappa via SMS, men hoppas fler grattar mig. Skriv järna i en kommentar (om ni inte vill att jag ska veta vem som skriver kan ni skriva "Anonym" eller något där namnet ska vara).

Nu kom jag på en tjej som har namnsdag! Det är nämligen Linnea i 9D. Grattis till dig!

Dum mamma

Jag skrek för att inte internet var helt normalt och det var värsta hackigt, efter ett tag kom mamma upp och beslagtog datan och jag skrek asmycket och så vidare. Sedn letade jag asmycket, sen hittade jag datan men så var mamma på väg ner och då var jag tvungen att gömma datan nån annan stans för att hon inte skulle misstänka nåt, sen var jag tvungen at gömma mig själv också. Jag gömde huvudet under en filt i soffan. Eftersom jag log väldigt lite, och jag ville ju inte att hon skulle tro att jag helt plötsligt hade blivit glad igen. Sedan när det hade återhämtat sig så jag fick min ledsna min tillbaka så gick jag därifrån och tog datan från gömstället och sedan gömde den under tröjan. Jag sprang upp och när jag hörde mamma komma gömde jag den under fåtöljen för att hon inte skulle märka något, jag fick ju panik!
   Hon frågade vart den var och jag sa: "Här är den inte i alla fall." Eftersom jag pysslade i garderoben. Senare frågade hon vart den var igen och "hotade" med att sälja den... Jag sa att den var under fåtöljen med gråten i halsen, vad skulle jag sagt, jag kunde ju inte ljuga mer! Jag MÅSTE ha fler gömställen. Jag vill ha VÄGG i mitt rum... Alla andra har vägg utom jag :'( Det är så jävla orättvist. Fast jag har det största rummet, men jag vill ha vägg ändå. Hon sa att jag får tillbaka den men ska skriva upp alla timmar jag är ute... :S DUMMA MAMMA! HATE HER HATE HER HATE HER! Just nu i alla fall! 

Tisdag

Nationella direkt på morgonen i dag då, det gick ju skit, stackars alla i framtiden om de inför nationellt prov i NO. Det var bara EN sak jag kunde! Ofta att det där var kemi, det kunde ju heta NO (vad heter det? Just det, Naturorientering va? Eller, har jag fel?) Men glöm det!

I morgon är det trivseldag och jag har läxa i kemi.

På tal om dagen... På engelskan så redovisade jag INTE, vilket betyder att jag ska göra det nästa gång, och åh, nej, när killarna ska redovisa sen kommer tjejerna säkert hunnit längre än killarna, eftersom vissa bara håller på med sitt eget och "bråkar" och så, plus att de är fler. Vi är nio tjejer och resten killar (hur många killar det nu är).

My Music

Renskrev my music på datan, men nu blir det svårt att skriva ut eftersom jag inte har någon skrivare kopplad till datan, vill gärna ha den klar i moron bitti, eftersom jag har nationella prov i kemi direkt på morgonen från halv nio till elva, så BOORING! Men nu är batteriet snart slut på datan, inte många minuter kvar nu så får skynda mig att stänga av innan datan blir helt svart.
   Jag bytte låt också, så jag översatte en annan låt istället och tog den, det var mycket lättare att förstå sig på.. Ses nu måste jag verkligen kila, bye med er.

Mamma lagar mat

Mamma stekte falukorv och så började det "skvätta" upp massa flöt så hon bara: "Ta betäckning! Stekflötet anfaller!" Det var lite kul, hehe.
Själv åt jag potatis, sås och isterband. Ja, jag gillar isterband mer än falukorv!

Måndag

Det gick rätt fort i skolan i dag, det var god mat, men shit, jag åt för mycket, det blev lite jobbigt då. Tjejerna fick börja redovisa på engelskan, men som tur var redovisade inte jag. Vi har engelska i morgon igen, så jag ska försöka bli klar tills dess. Hoppas jag i alla fall, jag kan ju inte fortsätta som jag gör med min "Jag-väntar-till-sista-minuten-inställning". 

Det började regna när jag cyklade hem, sedan när jag hade kommit hem började det ösa ner, eller ja, det regnade mycket. Stora droppar var det. Om jag nu hade haft en kamera hade jag nog tagit kort, men nu har jag ju inte det, för jag är så misslyckad som person och bla bla bla... Orka tjata om det!

Mupp och blä

Installerade ett fotoredigerar-program. Snacka om att jag är såå okunnig. Jag kommer aldrig (nej, jag vet, man ska aldrig säga aldrig men det gör jag nu ändå) bli bättre på att redigera bilder än Anna, hon kan ju och lär sig fortare än mig. Det är ju kul.

Nu kom jag på att jag vill på Tjejkväll, det var flera år sen jag var på en, och om jag har en vill jag bjuda lite folk, men jag antar att det är för sent nu. Ingen bjuder mig, förlåt för att jag inte bjöd er jag egentligen skulle bjudut, jag tyckte det var för sent att bjuda dig när jag väl ville så det var ingen idé då. FÖRLÅT! JAG VILL OCKSÅ VARA MED PÅ TJEJKVÄLLAR ÄVEN OM JAG INTE SNACKAR SÅ MYCKET, MEN JAG TYCKER ALLA ANDRA SNACKAR SÅ BRA SÅ JAG BEHÖVER INTE SNACKA. INVITE ME! BJUD MIG! (Ursäkta, men jag kanske också vill vara med på tjejkvällar och det är inte mitt fel att inte mina vänner har någon, kanske får fixa en, men det var jag som fixade sist, hur kul är det va? Nej, just det, inte så speciellt kul. Och nej, jag är inte så speciellt arg just nu, men en aning nedstämd, men det beror inte på det här utan på en annan sak, jag är långsint. (Vad det ju är och hur det nu stavas).

Det är ingen som läser det här i alla fall, ingen som bryr sig om mig så jag kan lika gärna skriva av mina känslor, eftersom ingen liten kotte bryr sig, ingen bjuder mig! Det är inte så kul att höra i skolan och läsa på folks bloggar att "Åh, vad kul vi hade tjejer, det måste vi verkligen göra om! Hon kom, hon kom och hon sedan kom hon och du vet hon sedan kom hon och hennes bästis du vet hon." (okej kanske inte så direkt, men gjorde om "hon-delen" för att man inte bara skulle läsa "hon, hon, hon, hon, hon, hon och hon").

Tack för att ni (inte) bjuder mig, jag "älskar" er också! Den som ska ha tjejkväll nästa gång kan väl bjuda mig, snälla, jag vill inte bara sitta hemma framför datan och göra saker. Bjud mig en fredagkväll klockan åtta om ni så ska ha den då. Eller varför inte en lörfdagkväll klockan åtta, när det är robinson som jag brukar se? Det finns faktiskt blyga tjejer med korsett som också vill vara med på tjejkvällar. Den går ju faktiskt ta av, så tänk inte på den, tänk på människan innanför plasten, som också vill saker!

Hata mig då om ni så måste men jag vill också vara med på era tjejkvällar, hur tråkiga de än är! (Nej, jag är inte en populär tjej som älskar att gå på fester med mina superpopulära kompisar, för jag har inte så många bra kompisar och jag är inte populär.) Jag är en tönt som umgås med töntar och kommer troligen aldrig bli ihop med en kille, för jag är en liten mupp, som ni troligen redan vet, så jag behöver inte ta upp hela min mupp-historia om mig och att jag bor i muppoland och alla andra muppland i muppiga världen och att jag har massa muppkompisar och bla bla bla...

Förut var det ett antal tjejer som umgicks sedan fick jag en bästa kompis tack vare våran lärare som satte oss bredvid varandra längst bak, och nu sitter vi bredvid varandra på nästan varje lektion vi har tillsammans.
Förut var vi ett gäng tjejer, massa tjejer, fler tjejer än kompisar jag umgås med nu, jag har inte alls bra kontakt nu. Jag brukade gå med till godisaffären och köpa godis, men hade oftast inte med mig pengar...

Nu känner jag att detta inlägget blir långt, men jag har som sagt sovmorgon och behöver troligen inte sova så länge på morgonen...

Hade livet varit bättre om jag var en populär, modeintresserad, snygg, tjej, som liknade en fotomodell och hade massor av vänner och en bästa vän?

Tråksöndag

Har knappt gjort någonting i dag. Suttit vid datorn, sjungit lite, varit ute och gått. Vi skulle gå till kyrkan och öva på För att du finns, men den var inte öppen så vi kunde inte gå in. Då tänkte vi att vi skulle gå till farmor istället, var hin hemma? Nej, det var hon inte. Sedan gick barnen hem. Som vanligt blir jag alltid "utstött" när Felicia är med Anna eller tvärt om, de ska vara hela tiden när de är tillsammans, så då blir jag värsta utstött!

Morgondagen: Sovmorgon, troligen redovisa på engelskan som jag inte är klar med för att vi har så korta lektioner och jag har så jobbig låt, alla andra tar ju tag i sakerna men inte jag för jag är så "oansvarig" och tar inte tag i skolarbete.

Tisdag: Nationellt Kemiprov från klockan 08:30 till 11:00, ja, det är två och en halv timme, jättejobbigt.

Onsdag: Vanliga lektioner fram till 11:00 sedan trivseldag. (Nej, jag vet inte exakt vad det är, ni får väl veta det på onsdag eller nåt). Har namnsdag! (13 maj - Linn, Linnea)

Torsdag, Fredag: Inget speciellt.

Lördag: Cirkus Olympia, ska gå med syrrorna. Jag antar att jag blir utstött igen där, väldigt kul. Nu blev jag sugen på sockervadd, hehe.

Söndag: Inget speciellt.

Det var nog hela veckan som kommer sammanfattad.

Lördag

I dag har jag gjort massor, så mycket att jag inte ens hunnit sitta vid datan någonting.
Först gick jag ner av att jag fick ont och tog av "saken" sen hade jag den av i ungefär fyra och en halv timme eller någonting. Medan jag hade den av låg jag och kollade lite på tv efter det gjorde Anna och jag scones. Till det drack jag te. Gissa vad jag hade i mitt te! Först vanligt te och vatten sedan hade jag i fyra sockerbitar och mjölk och när jag såg att Anna drack O'boy sa jag på ett ungefär såhär: "Tänk om man skulle ha i O'boy i teet." Sedan tog jag i lite O'boy och provade. Det blev (faktiskt) gott, tro på mig eller gör det inte, men det var faktiskt lite gott. OBS: Ha inte i så mycket O'boy, då kanske det smakar för mycket.
   Anna sa ungefär såhär: "Nästa gång kan du ju ha i kanel." Jag bara: "Ja, smart!" Så nästa gång, om jag nu kommer ihåg, ska jag nog ha i det.
   Jag ungefär såhär till Anna: "Tänk om man skulle göra scones sen skulle man skära dem och bre på smör och sen skulle man ha ost på. Efter det skulle man lägga ihop den delade så den blir som hel igen och sedan stoppa in den i ugnen igen." Hon bara: "Men blä."

Sedan kollade jag lite mer på TV sedan gick jag och satte på mig kläder, då var klockan rätt mycket. Efter det letade jag och Anna efter noter till låten För att du finns med Sonja Aldén men hittade inga. Det fanns en sida där man kunde köpa det men vi bara: "Ofta man vill köpa noter." 
   Efter att vi tröttnat på att leta så gick vi ner och sjöng den på singstar. Snacka om att vi sjöng den mycket. Efter lite sjungande gick vi upp och tog fram texten till den och skrev ut den. Vi strök över det var och en skulle sjunga och det vi båda skulle sjunga (Jag, ensam - Ljusblå, Anna, ensam - Rosa, Båda - Gul). Vi provade sjunga i ackapella (acappella) (hur stavas det? Hjälp!). Det gick väl ganska bra.

När mamma och Felicia hade kommit hem och varit hemma en stund ville Anna och jag äta. Vi kokade spagetti och gjorde svampstuvning, det var väldigt udda. Det blev inte som vi tänkt oss, jag glömde säga att vi skulle salta och peppra den. 

För att ni inte ska undra varför vi sjöng För att du finns så ska Anna och jag (troligen) sjunga den på Alvas dop den 30 maj.


Hej då med er nu ska jag kolla på Robinson 2009. 

Fredag

Hade musikprov i dag, det gick bättre än jag trodde och den första frågan var väldigt lätt och den sista var lite klurig, så det var lite svårt.
På hemkunskapen .... Eller vem bryr sig? xD Aja, i alla fall så gjorde min partner matpaj, den blev god, Bra jobbat! Själv satt jag och fixade med "min lägenhet" eller ja, häftet heter det, man ska inreda en lägenhet... Nog om det.
Alll möjligt

Tjenix!

Mamma och pappa är lite kul. De ligger i samma soffar och gosar medan de kollar på Hockey (Sverige - Tjeckien)

Dagens låt: Teenage Dirtbag - Girls Aloud (Orginalet är med Wheatus) 

http://www.youtube.com/watch?v=AJ1-qJypCSw&feature=related-

Lyssna på den genom att klicka på länken ovan.

Vill du lyssna på orginalet istället?

http://www.youtube.com/watch?v=YrEKD8TcKYc

Klicka då på länken ovan.

Någon som kanske vill lyssna på Rihannas nya låt Live Your Life?

http://www.youtube.com/watch?v=D1eIrraed90&feature=related

Klicka på länken då xD

Eller kanske Flo Ridas låt Sugar?

http://www.youtube.com/watch?v=ciYJmdBhgCM

Klicka på länken över.

Nu har jag nog inga fler "erbjudanden" till er, hehe. Önska mig lycka till på Musikprovet!

Torsdag

Har inte gjort så mycket i dag, varit i skolan bland annat. Har musikprov i morgon, vet inte om jag kan allt, men jag hoppas det ska gå bra för jag lyssnar på låtarna för fullt. Låtarna är från 50- och 60-talet med genrerna Rock n' roll, Do wop, Brittisk pop, soul och flower power. Rock n' roll och do wop är från 50-talet och från 60-talet är Brittisk pop, soul och flower power, som även kallas för hippie.
Rock n' roll innehåller artisterna Bill Haley, Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, Chuck Berry, Little Richard, Buddy Holly och Richie Valens.
Do wop innehåller artisterna The Diamonds, The Coasters och The Platters.
Brittiskt pop är bara The Beatles.
Soul består av The Supremes, Ben E King och Stevie Wonder.
Flower Power består av Jefferson Airplane, Gr(e)ateful Dead, Janis Joplin och Jimi Hendrix.

Jag kan erkänna att jag fuskade, dvs. kollade på pappret. (detta är bara artisterna på pappret)
Ska jag kanske skriva upp låtarna också? Nej, de är för många och ingen orkar läsa allt, det blir ju så jobbigt då. Så strunt i det.

På slöjden gjorde jag ingenting, jo jag hjälpte Mimmi lite.
På Kemin labbade vi och sen fick vi tillbaka våra läxförhör, jag fick 10/11 om någon bryr sig, hade inte ens läst läxan, men det var sånt vi gick igenom på föregående dags lektion.

Hm...

Igår när jag kollade på min blogg-statistik såg jag att värderna hade ökat så nu är det 80% fler läsare :o (Nej, det var inte så många som innan, men i alla fall). Man kan ju börja undra vilka det är som läser eftersom jag inte får kommentarer från någon (okej inte många, max tre, men kommentarer spelar ingen roll ändå, men kan va kul med en LITEN kommentar lite då och då, så kommentera när ni vill vart ni vill med vad ni vill).
   Kan det kanske bero på att jag har bytt bakgrund? Kan det bero på att det är fler som länkar hit och de som kollar deras blogg kanske kollar på länkarna och kollar på min också?
Det kanske är frågor jag inte får svar på.

Onsdag

Har hänt massor i dag, kolla Annas blogg så får ni veta lite, men scrolla ner om ni inte vill läsa om hennes dag, haha.

Avslutningsfoto

I morgon är dte avslutningsfoto och jag vet inte riktigt vad jag ska klä ut mig till. Har fått väldigt många förslag. Pappa sa typ hemmafru, men då sa jag piga istället, kan jag vara det? Då tänker jag på Emil i Lönneberga, hehe.

Tisdag

Hade två nationella prov i dag. Först matte direkt på morgonen, tyckte det gick bra fram tills vi snackade om det på rasten, jag bara: "NOO! Jag gjorde fel på den! Jag trodde ju det var omkretsen!"
Sedan franska hörförståelse sista lektionen, och det gick ju... Väldigt... Bra *ironisk*
På svenskan hade vi inte det där ortnamnsgrejet, tur det, för dte var trist eftersom jag inte hittade nån info om det där Väckelsång. Nästa gång byter jag!

Det var nån korv i skolan med potatis och äckelsås till, snacka om äckligt, jag åt bara ett knäckebröd och drack vatten till det!
Var hungrig på kemin. på tal om kemin. Vi labbade. Med kopparjonlösning (kopparjonsulfat tror jag det hette) och sedan hade vi vatten i och stålull (Järn, Fe). Det var lite kul.


Ljudet

YES! Jag fixade så jag hör youtube =D Så nu kan jag lyssna på Sugar - Flo rida. Något mer? Nej, typ inte.


Hörlurar

Yey, var nere på stan med pappa och fick ett par hörlurar. Youtube funkar inte :S Inte ljudet, jag mixtrade igår sen har det varit muppat sen dess, vad gjorde jag egentligen? Jag är ju trög!

Bakgrund

Vissa har klagat på min bakgrund och att man inte ser vad det står, haha, okej, INGEN har gjort det!
Jag ska i alla fall byta eller så får jag ändra färg på texten, men jag tycker bakgrunden är lite "tråkig" så jag ska byta i alla fall.

Måndag

I dag gick jag till skolan. Snacka om att svenskan var lyckad, haha. Jag och Mimmi hade ortnamn och vi fick vara i A24 på datorerna och Mimmi kan inte sitt lösenord till sitt konto så jag loggade in och nu kommer det muppade, jag loggade ju in på två datorer och på en dator hade jag ett lösenord och på den andra hade jag ett annat. Det var lite kul.
   Efter ett tag kom det två killar (som jag vet namnen på, men det behöver jag inte nämna) från typ A eller nåt, eller de går nog i B förresten, in och de satt och kollade på YOUTUBE under LEKTIONSTID! Jag kan erkänna att jag hellre hade gjort något annat än det jag höll på med, men det gjorde jag inte. Jag hittade ingenting om den där lilla orten Väckelsång som ligger i Tingsryds kommun i Kronobers län (okej förutom det där med Tingsryd och Kronobergs län, men det var ju inte det vi skulle leta efter). Det är faktiskt ortnamnets bakgrund jag vill ha tag på, inte något annat. Har letat i två lektioner och inte hittat ett skit om det.

Någonting mer? Just det, SO:n. Jag kom inte in på mitt konto i gropen när alla i min grupp skulle renskriva så jag gjorde ingenting den lektionen, snacka om att bo i latmaskiland. Haha, jag och mina land, jag bor ju nästan över allt, förutom i emoland och fjortisland, men jag är ibland och hälsar på i fjortisland. Jag bor i fantasiland också =D.

Nu får jag sluta med alla land, men det börjar bli kul, faktiskt.

Försäljare...

Jag stör mig på alla dessa försäljare. Det ringde nyss en hit och jag var tvungen att springa ända ner och svara i telefonen.
Såhär lät samtalet på ett ungefär (J = Jag, F = Försäljaren):
J: Hej, det är Linnea
F: Hej, jag heter bla bla bla bla jag ringer från elbolaget Fortum. Kan jag få prata med Ingemar Holmberg?
J: Han är inte hemma just nu.
F: Okej, hej då
J: Hej då

Herregud, jobbig typ.Hörlurar

Nu är mina hörlurar söner, perfekt. Nu har jag varken mp3 eller hörlurar som funkar, men mp3:n var ju skitkass i alla fall, men alla mina låtar och det, vart tar de vägen?

Efter att jag hade duschat kom jag tillbaka till datan och "saken" åkte på. Då skulle Anna ta min data (och hörlurarna satt i) och den när jag satte på musik hörde jag bara musiken i enda hörluren. Jag försökte fixa det, men det gick inte. Detta ledde till att när jag skulle trycka in dem så mycket jag kunde tog jag sönder dem. Så nu har jag inga hörlurar ich ingen mp3.

Fy!

Någon som har slickat igen kuvert någon gång? Fy, vad äckligt det "smakar". Men var typ tvungen, eller någonting. Jag bor ju i latmaskiland i dag så jag tänkte inte att jag kunde blöta typ nåt papper eller nåt och göra det blött... ÄCKLIGT!

Söndag...

Jaha, vad gör man i dag då? Ingenting! Är inne på habbo och chattar lite, msn funkar ju inte. Vill att det ska funka, men det är helt muppo så... Skit i det. Telefonen ringer... Eller den ringde. Som om någon bryr sig om en mupp som bor i muppoland och nu bor hon i latmaskiland också. I latmaskiland är hon oidentifierad för alla som bor där är latmaskar och de orkar inte göra någonting. 

Aja, nu ska jag sluta skriva onödiga saker om att jag bor i muppoland och latmaskiland och sånt. Så Bye!

Fredag

I dag var jag med Jessica och Mimmi. Vi var hos Jessica. Det vi gjorde var att vi spelade mario kart, hoppade studsmatta, spelade kort, sjöng sing star, var ute och hoppade hopprep, åt pizza, åt glass.
   Jag vann på singstar =D.

Annars har jag inte gjort så mycket. Men ute har jag ju varit i alla fall.

RSS 2.0