Söndag

I går var vi i Ullared. Gissa när vi kom iväg! Okej, lite svårt att gissa, men det rätta svaret skulle varit: 06:12. jag sa ju att de inte kunde hålla rätt tid. Men i alla fall...

Nu har jag beslutsångest. Jag vet inte vad jag ska ha på mig på det där Halloween-kusinkalaset. Jag vet vad jag ska vara nu, med lite tänkande. Jag ska i alla fall inte vara häxa, som typ alltid, fy och usch xD. Jag har två tunikor (typ) som man kan ha. En lång skjorta och sen en röd-vitrutig tunika, jag fastnade för den direkt, den var så fin. Massa leggins och grejer. På tal om det, jag borde klä på mig.

Fredag, igen

Fredagen är här. Prov på morgonen, hål, lunch, datorkunskap, hål, Teknikutveckling och företagande.

Efter det följde jag och Mimmi Sofia till Stjärnan och cyklade hem till henne och hon lämnade sin väska och tog med sig pengar. Sedan gick vi hem till mig (hon lämnade även sin cykel) och lämnade min cykel och jag hämtade pengar, men sen när vi väl kom fram kom jag på att jag glömde mina hemma, jävla smart? Vi gick till MAXI och fikade på Oskar's. Vi tog Daimbeskvi och Varm Choklad. Vi satt nog där och pratade rätt länge för att smälta ner allt, det var maffigt. Sedan gick vi hemåt.

Och jag missade middagen, eller med flit, för jag var inte hungrig. Hej hopp. I morgon blir det Ullared.

Tidigt = Senare

I morgon ska vi till Ullared. Vi ska åka vid sex, påstår mamma och pappa i alla fall. Om de säger en tid (i detta fallet sex) brukar det bli mellan kvart över och halv sju. så då kan de väl likagärna säga kvart över sex, så kommer vi iväg halv sju... Varför är det så jävla viktigt att åka tidigt för? Köer? Men vafan, som om man är där i en timme... Orka komma dit vid typ åtta halv nio och börja gå runt och plocka på sig kläder och prova dem. Jag är typ pessimist. Jag klagar på nästan allt. Klaga, klaga, klaga. www.klaga.se/linnea den sidan borde ni gå in på... Om den nu hade funnits. Tur att den inte gör det.

Youtube-klipp?

Hej hopp.. Jag ville lägga upp ett youtube-klipp här. Det har gått åt skogen, för jag vet inte hur man gör. Oj oj...

På tal om något HELT ANNAT. Jag har Persondator-prov i morgon. Jag har ingen aning om vad som kommer. Okej, jo, det har jag visst. Jag är bara för dålig på att plugga. Men vet ni? Jag PLUGGADE på engelskan igår. Jag är stolt. Men jag kunde ju det. Hehe... Jag har faktiskt pluggat på Persondatorn också :) Nea = Duktig?

Ute med Felicia

Hej hopp, i söndags var jag ute, i hela två timmar, med Felicia. Sedan var jag ute och gick igår. Länk till bildbloggen! Klicka här!

Tar lite om dagen också, nu när jag ändå håller på. CAD-prov eller något i dag på den lektionen. Lyckat liksom... Ni känner väl ironin från mitt skrivande nu va? Det får jag hoppas, för det blev "fail" (misslyckat).

Tänkte gå ut och gå i dag också, men jag "orkade" inte. Jag kom på att jag verkligen måste öva på provet på fredag. När ska jag klämma in det. Nu? Helst inte, jag har referatprov i morgon. Alla mina knäppa bortförklaringar... Usch, jag är ju bara bäst på att klaga och inte göra sånt vanliga ungdomar gör. Varför jag inte tar tag i läxorna är ju ett mysterium i sig.

Nej, jag tror inte jag ska dryga ut min text mer. Hej hopp!

Vad är det som är fel?!

Allvarligt! Internet bara lägger av hela tiden! Jag tänkte lägga upp lite bilder på bildbloggen. Det gick ju åt skogen. Det lägger av och segar sig, sen försvann bilder eller nånting. VAD HÄNDER?!

Okej, jag är nog lugn nu.

Fredag!

Hej hej! I dag har jag inte gjort något jag brukar göra (förutom sånna saker som man måste göra).

Jag tycker att jag hoppar direkt till när jag är hemma. Jag hjälpte till med maten, tacos :D Sedan skulle alla iväg, jag erbjöd mig att plocka undan allt (oj, har jag blivit galen?! Nej då, var lugna) så det gjorde jag också, där alla hade åkt. Jag satte på lite musik och började plocka undan. Efter det fick jag någon kick eller något. Jag ville gå ut och gå. Jag satte på mig lite extra kläder. Vantar, halsduk, mössa och självklart musik. Jag satte alarm på 35 minuter (klockan var typ 17:25 så jag satte den på 18:00, onödigt att sätta den på fem i). jag var nog hemma fem över skulle jag tro! Jag är ju duktig. Det duggade ju också. Kul. Väl hemma tände jag lite här och där. Sedan gjorde jag mina övningar och hoppade in i duschen. När jag kom ut var allt folk hemma igen.

Hej hopp! Jag är stolt! Ni borde också vara det tycker jag, så mycket som jag sitter vid datorn och slöar. Jag vågar inte säga hur många timmar i veckan jag brukar/brukade sitta. Det blev himla många. Hjälp!

På tal om hjälp, jag har prov nästa vecka! IIP, jag slår vad om att jag kommer sitta där på torsdag kväll och få värsta paniken och sedan på fredagen så får jag hjärnsläpp och kan typ ingenting. Som på typ alla andra prov. Hur står jag ut? Det gör jag ju inte!

Nu får det vara Hej Hopp!

Inredning

Inredning är en stor del av hemmet som gör dte trevligt att vara där. Hur kul är det att vara i ett stökigt rum med inte alls många möbler i, där det dessutom ekar? Inte så kul, eller hur? Tänk dig då att komma in i ett rum med snyggt golv, snygg tapet, matchande möbler och hela köret. Mycket bättre va? Ja, jag tänkte väl det.
Utifrån detta ska ni tänka er ett rum som liknar en kvadrat. Ta bort en sida, som är väggen. Där sidan är borttagen sätter ni upp två gardiner, två draperier och ytterligare en gardin. Då har ni fått mitt rum. Väldigt trevligt va? Nja, det tycker inte jag, jag får knappt något privatliv. Utanför mitt rum går folk igenom. Inte så kul.

För er som letar rumsavdelare m.m. rekommenderar jag er att kolla på den här sidan!

Tisdag

Samhällsprovet nämner jag inte... För det vill jag inte, jag är ju så värdelös att ta tag i läxorna och öva inför prov så det inte är sant. Tiden flyger iväg och jag tänker: "Det gör jag senare." Sen när det är senare tänker jag likadant och tillslut är det för sent. Hur står jag ut?!

Nu till annat. Skolmaten! Vet ni vad det var för mat i skolan i dag? Jo, det var Pasta och köttfärssås / Stekt fisk, kall sås och potatis. Gissa vad jag tog! Känner ni mig skulle ni gissa på Pasta, känner ni mig inte skulle ni bara gissa på vad som helst. Känner jag mig själv skulle jag också gissa på Pasta, men vet ni vad? Jag tog fisk! Visst är jag duktig? Det var ett svårt val, efteråt kanske jag hade velat ha pasta, men det struntade jag i.

Prov i franska i morgon. Snälla öva, bör jag säga till mig själv. Som tur är är jag bra på franska och kan det mesta, men glosor.. nja, det är inte mitt starkaste ämne precis.

Kul liv?

Nu ska jag börja klaga igen! Kul för er va? Eller inte!

Vid matbordet får jag typ alltid "sämta" platsen. På bilden nedan är det platsen som har numret "6". jag brukar sitta på "1" och Felicia på "4".Den där lilla skitungen ska alltid ha sin vilja igenom, vilket hon ofta får. Det är ju orättvist. Sen ska ju Anna lägga sig i också och "skydda" Felicia och gå emot mig, och helt plötsligt är det två skitungar mot mig. Anna säger att jag som är äldst ska "visa hänsyn". Som om inte ALLA ska "visa hänsyn"? Jo! Som om de gör det? Nej, jag skulle knappast tro det. När jag får plats "6" vill jag inte sitta där och sätter mig på plats "8" istället. Som om det är bättre? Nej, typ inte.

Ni fattar inte ändå, jag lägger av!

Fredag

Det finns ju inget att göra vid datorn nu mera, ska jag sätta mig och kolla på en film, som mamma och pappa kollar på, säkert någon tråkig film.

Persondatorer, Datorkunskap och Teknikutveckling och Företagande. Johanna och Sofia hade värsta "bråket" om en dator. Det var lite kul att kolla på. Båda ville logga in på samma dator. ToF var väldigt slapp. Massa pappersflygplan som kastades, läraren pratade med oss en och en i ett annat rum så han lade ju inte märke till någonting.

Varför stannar inte bilisterna om man står med cykeln (inte bredvid) och väntar på att man kan gå över? Jag måste över minst två vältrafikerade vägar, ibland har jag tur, och ibland väldigt mycket otur. Det konstiga är att chansen att de stannar när det spöregnar och man är genomblöt är större än när det är soligt och man har "all tid i världen".
Jadu, det förblir den eviga frågan!

Torsdag!

Torsdag igen...

Dagen började med engelska, "oral presentation" (muntlig presentation). Jag snackade om att åka motorcykel. Jag log, skrattade, skakade som ett litet asplöv, ställde en fråga, visade bilden och var hur bra som helst! Det är den bästa presentation jag gjort hittills! jag var väl förberädd och kunde typ allt utantill... Men det är klart, man får ju öva sig. Hörde att alla treor ska hålla ett föredrag för alla på programmet. Detta ska tydligen vara i fem minuter. Oh Shit säger jag! Hoppas man inte skakar då, liksom!

Idrott efter engelskan. Jag kan ju bara säga ett ord för att ni ska fatta hur det gick. SKIT! Min kondition var ju sämst av alla! Men jag får skylla på att jag hade ont... nånstans, jag vet inte vad det heter. Magen... Höften? men nånstans där i alla fall. Mamma såg det positivt när jag sa att jag var sämst och att jag kom in på den här tiden och bla bla. Hon bara: "Men då kommer ju du vara den som förändras sig bäst sen!" Jag bara: "Neh..." Japp, min kondition suger. Mamma sa att Kajsa hade sagt att man vänjer sig vid vägen till t.ex. skolan när man cyklar och vet vad man ska cykla på för växel och grejer. Så jag antar att jag får cykla, men det kan jag ju inte nu, precis... hemma? Ah, men visst, som om vi har motionscykel. Nej, skulle inte tro det, vad ska vi med en sån till? Nej, just det, den är helt oanvändbar. Ursäkta, jag kan låta arg, men det är jag inte ^^

Lunch, Naturkunskap. Som vanligt är jag ju väldigt positiv till allt, allting och alla. Tro inte att jag inte är ironisk, jag är väldigt ironisk. Pessimisten nummer ett ser ni här.

Matte. Det var nog den enda lektionen jag blev nöjd med. Okej, kanske inte. Vi fick tillbaka provet i dag. 21/26, Är det tillräckligt bra? Klart... Kanske.


Här sitter jag och fryser. Kul för mig!


Hej hopp, jag ska nog lägga mig nu! Måste läsa igenom Persondatorersläxan nu. Doll Doll med er!

Höstens första...

...bilder är upplagda! Klicka här för att komma till bildbloggen!

Troll

Hej hopp!

Angående vad jag ska vara på Halloween-kusinkalaset så lutar det mest åt Troll.
Jag kommer hämta inspiration från Rolf Lidbergs troll.

Mamma sa att vi hade en almanacka med de trollen, men jag hittar den inte, orkar inte leta så mycket, men det finns på google, inte tillräckligt bra bilder, men ni fattar om ni får se. Klicka här för att komma till google-sökningen med Rolf Lidbergs troll!

Hej hopp!

Kommentera = Svårt?

Oj, vad svårt det är för alla att kommentera, det är ju nästan så jag blir arg! Det är ju såå svart att skriva max SEX BOKSTÄVER!

Det är ju nästan värre på bilddagboken än här, ingen kommenterar någonstans! HUR SVÅRT ÄR DET EGENTLIGEN? VARFÖR LÄSER MAN MIN BLOGG EGENTLIGEN? Tydligen inte för att SVARA PÅ FRÅGOR JAG STÄLLER I TEXTEN!
Jag ber snällt om hjälp, och vad är tacken för allt detta? TYDLIGEN INGEN!

TACK DÅ! (ELLER INTE!)

Jag ska nog gå och skaffa mig annat att göra än att klaga på folk, som om jag kommenterar, ja, lite faktiskt. Kommernterar de bara sånna som de bryr sig om eller? I så fall är jag verkligen väldigt oviktig, eller vad säger ni? (den frågan är däremot inte meningen att ni ska svara på!) Måste jag markera varenda fråga jag vill att ni ska svara på med "(KAN SVARAS)" eller vaddå?

Ja, jag är arg nu, och besviken på er! HJÄLP MIG DÅ! msn, bdb, facebook, sms, här, VART SOM HELST!

Röstningen nedlagd?

Hur går det med eran röstning egentligen?

Inte så bra, ingen har "röstat" på inlägget där jag undrar vad jag ska vara på Halloween.

Ni får tycka våran släkt är lite mysko, men jag vill faktiskt ha hjälp! Så var mitt stöd och rösta med en kommentar! Var hur anomyma ni vill, det bryr jag mig inte om, jag bryr mig inte heller om vilka ni är som röstar, bara att ni röstar över huvud taget! Rösta på, tack!

Kram Nea!

Hallo Halloween!

Snart är det Halloween, och ja, det är typ 3 veckor kvar. Jag funderar på vad jag ska klä ut mig till, dte är nämligen Halloween-fest på kusinkalaset den 31 oktober.
Anna skulle troligtvis vara Pumpa, så då är det upptaget. Felicia skulle vara Leopard (har det med Halloween att göra?) Mamma och Pappa vet jag inte, och själv vet jag inte vad jag ska vara. De flesta tänker säkert Häxa eller Dracula/Vampyr. Jag tänkte på Häxa först. Sen kom jag på att jag är det typ jämt det är nåt, så då kan jag ju inte vara det. Jag kom på att jag kunde vara Troll, men hur kul är det? Jag ville vara Svarta Kvinnan, om hon nu finns xD Men hon finns ju inte, så då kan jag inte vara henne. Vad finns mer? Vita Kvinnan finns ju alltid, men tråk.
Det slutar väl med att jag blir Häxa i alla fall, eller Troll. Ni kan ju rösta ^^ Häxa eller Troll? Eller kom på nåt annat jag inte har nämnt, dock inte mumie, eller nåt som är typ omöjligt att få tag på kläder. Sy "kan" jag inte, eller orkar snarare inte. Lik, kanske? Haha, jag ser ju ändå ut som ett, eller? Detta blev ju svårt...

(Alla i kursiv fetstil är alternativ på vad jag kan tänka mig vara.)

Vad tycker ni?


Häxa,
Troll,
Vampyr eller
Lik ?

Eller varför inte kombinera två? Vad sägs till exempel om ett Vampyr-Troll? Eller en Troll-Häxa? Ja, det går ju kombinera lite hur man vill.

Nu hoppas verkligen att ni hjälper mig, så kommentera gärna!

Till er som nu kommenterar: Tack på förhand för att ni "röstar". ^^


Hej hopp! Kram Nea!

Måndag

Dagen började med att jag såg himmelns fina färger. (Har lite svårt att stava himmelns, jag visste ju inte hur det stavades, men jag chansar på himmelns.)


Utsikt från balkongen. Det var grymt mycket finare att se det med egna ögon! (dessutom är bilden aningen suddig, tog nämligen bara ett kort)

Har väl inte gjort så mycket i dag. Har varit i skolan, tre lektioner. Slutade halv två.
I morgon slutar jag efter, innan, lunch (vem äter mat i skolan när man kan åka hem istället?)

Ny Header

Jag gav mig inte förren jag hade fixat den där nya headern, jag skulle bannemig ha den!
Den kanske inte syns om du bara går in på sidan, du kanske får uppdatera en gång eller något.

Vad tycks?
Den här gången blev bakgrunden inte suddig och helt knäpp.

Ny Header

Jag gjorde en ny header nyss, det gick ju åt skogen, bakgrunden blev suddig... Varför kan man fråga sig. Jag tyckte den blev superbra i PhotoScape men när dne väl kom ut på bloggen blev den hur knäpp som helst...

DUMT FOLK!

Jävla apa! När jag kom hem och skulle göra det jag brukar göra på datorn så hade ju pappa haft på den och då var ett program avinstellerat, alla virusprogram och allting, ett annat program som jag behöver till en sak var inte kvar.... JÄVLA HONOM! Han kan väl BE OM LOV först! INNAN han tar bort massa program som jag behöver ha kvar.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!

Persondatorer, labblektion

Jag bestämde med en kompis (vi kallar henne X) att jag skulle vara med henne, men hon hade väl tydligen glömt det, för när namnet på en annan kompis (vi kallar henne Z) ropades upp och hon skulle ta med sin "partner" som hon skulle labba med tog hon med X. Jag blev besviken på X. Vi hade ju bestämt att vi skulle labba... Det hade ju hon tydligen glömt! Skev kallas det!
   Jävla skit att vi är ojämnt antal tjejer i klassen (sju stycken) alla paras ihop med alla och jag blir sist kvar :'( Hur kul är dte för mig? Jag är alltid den där som lämnas kvar! Det är inte kul!

Vad ska jag göra? X kan ju knappast labba två gånger! Det får man ju inte... Vem ska jag nu labba med? Någon kille som inte heller får partner? Troligen! Jag har ju ingen att labba med nu!

Jag vill hem!


Torsdag! (Del 2)

Jag hann ju inte skriva mer sist. Så nu fortsätter jag.

Efter engelskan var det idrott. Vi skulle ha konditionstest. När vi kom ut haglade det. Så det blev inget konditionstest, vi får göra det nästa lektion istället. Vi körde lite olika "tävlingar" istället. Skit i vad det var för nåt.
Efter det var det lunch och sedan Naturkunskap. Läraren visste tydligen inte att vi slutade vid två så vi fick sluta 13:25! Coolt va?
Efter det satte sig typ alla i datorsalen, då skrev jag första inlägget om i morse. Sedan matte, jag var ju trött så dte blev inte så mycket tänkande...

Hej hopp!

Torsdag!

I dag vaknade jag 08:27. Jag bara: "WHAT!? Klockan KAN inte vara så här mycket!" Jag fick ju panik. Jag tänkte att jag kommer försent. Jag slängde på mig kläder (fick bli samma som hela veckan, jag hann ju inte byta). Självklart skulle vi ju ha idrott i dag i skolan så jag borstade håret snabbt och slände ner den i ett fack i bagen. Jag skyndade mig, och kom på att jag glömde böckerna på byrån, så i all hast slet jag åt mig den och sprang ner. Där nere mötte jag Anna. Hon frågade varför jag inte hade åkt, jag svarade att jag försovit mig och att hon kunde sagt till. Hon sa att hon trodde att jag hade åkt.
Jag hann inte äta frukost eller borsta tänderna så jag drog på mig jackan och drog till mig väskan och gick hastigt ut i garaget. Jag satte bagen på pakethållaren och lade väskan i cykelkorgen. Vantarna tog jag på mig medan jag cyklade. ingen musik heller. När jag skulle cykla över övergångsstället vid X-1 var det "blockerat" så jag stod där och tänkte att det här har jag verkligen inte tid med och varför det hände just mig. En byggarbetargubbe sa att övergångsstället var "här borta" och jag bara: "Okej?" Där fick man ju vänta för att bilarna skulle stanna, fattar de inte att jag skulle komma försent eller?
   När jag väl kom in i skolan var klockan lite över halv och jag bara "Oh, shit" Så jag gick i rask takt till mitt skåp och slängde in bagen och jackan och tog ut det jag behövde ur väskan. Sedan slängde jag in väskan också, jag slet åt mig engelskaböckerna och gick i min raska takt till klassrummet. När jag kom dit var inte läraren där, tack och lov tänkte jag, så jag fick ingen frånvaro! "Yey?"

Resten får jag skriva om senare min lektion (matte) börjar om 5 minuter. Slutar tio över tre! Hej hopp!


RSS 2.0