Musik

Som vanligt sitter jag och "drogar" musik. Vad är livet utan musik? Inte bra ska jag säga dig. Musik måste man ha.
När jag lyssnar på mobilen drogar jag Toppen - Vad söt du är (Låten heter det). På datorn, för tillfället, gillar jag franska låten Je t'aime moi non plus och den sjunger Serge Gainsbourg tillsammans med sin fru Jane Birkin.

Fakta om Serge Gainsbourg
Serge föddes 2 april 1928 i Paris,  samma år som min farfar (som för övrigt inte heller lever), och dog 2 mars 1991. Då blev han inte ens 63 år gammal. Från slutet av 50-talet var han en av Frankrikes populäraste artister. 1969 fick han ett internationellt genombrott med låten Je t'aime moi non plus tillsammans med Jane Birkin.
Jane och Serge har en dotter, Charlotte Gainsbourg, som numera är skådespelerska.

Skolan - Tisdag

De flesta av inläggen nu mera handlar om vad jag gjort i skolan. Synd för er som inte gillar det, för jag tänker skriva om det nu.

Matten var ju efter CAD och våran mattelärare hade tillsammans med svenskaläraren, halva klassens mentor, gjort upp en, tro det eller ej, PLACERINGSLISTA! Hon sa att det var för att vi pratade och hade ordnat ihop de som pratade med de som är tystare. Såklarty blev ju jag splittrad från de jag satt med. Jag fick sitta bredvid Kotten, som han kallas. Jag tror inte att han var nöjd, jag är ju värsta knäppot... Säger vi.

Efter matten hade vi lunch, det blev lax, och gissa vad, jag gillade det. Jag tog för lite bara, för jag trodde inte jag skulle gilla det, men det gjorde ju inte så mycket. Nu är jag lite hungrig.

Efter lunch var det Samhällskunskap, NUTIDSKRYSS! Jag, Johanna och Sofia ligger typ sist (vi är i lag och "tävlar") och vi ska nog börja läsa tidningen, i alla fall vad som händer i samhället, för att vi ska få fler rätt.

Efter det var det mentorstid och där fick vi sluta 40 minuter tidigare för att ingen hade något mer att ta upp. Så vi slutade klockan tre.

Skolan - CAD

Sitter och har rast mitt i CAD. Vi har ingen lärare, haha. CAD är lite kul, men ändå inte, man får ju spunk på det.
Efter CAD har jag matte. Nu är klockan så mycket som 10:13 och CAD slutar 11:20. Gah, en timme kvar efter rasten! Nu blev klockan 10:14, jag börjar om 6 minuter, och jag är hungrig. Det enda jag åt till frukost var en macka, för jag gick upp typ kvart i åtta... Fixade håret, så kom iväg runt tio över åtta. Jag blev förvånad att en låt jag lyssnade på, som för övrigt var 5.28 (tror jag), hann hålla på tills jag hade kommit ner från järnvägsbacken och åkt över övergångsstället plus att jag hann svänga in på den där gatan.. Den som inte bor i Vetlanda, eller inte kan vägen jag cyklar till gymnasiet får det svårt att fatta, den måste man ju veta vart jag bor för att förstå att det inte alls tog lång tid... Kortare tid än vad jag trodde!

Shit, jag tar ju lång tid på mig att skriva, nu är den 10:18... På matten sen ska jag börja m,ed värsta tröga uppgiften, lycka till säger jag bara till mig själv.

Hej hopp! Nu är klockan 10:19 och jag börjar om en minut ^^ Mindre än en minuit till och med!

Onsdag

Får bli tråkiga rubriker denna veckan.

På svenskan hade vi inget förhör på orden. Vi skrev referat av en artikel. På engelskan gick brandlarmet så vi stod där ute och frös. På matten flöt mitt räknande på rätt bra. På franskan gjorde vi inte så mycket. På bilden ritade vi siluetter av människor i profil, det förstörde min dag!
Mimmi och jag tog sällskap hem från skolan, fick vänta på henne vid cyklarna, snacka om att det blåste. Motvind hem. Medan jag väntade hann jag prata lite med Karolina, sen kom hennes buss och hon lämnade mig. Jag väntade ytterligare lite till och sedan kom Mimmi och vi tog sällskap hem.

Hemma åt vi makaronipudding. Det är gott, nackdelen är att jag inte kunde äta hur mycket som helst, även om jag hade velat. Jag orkar ju inte hur mycket osm helst.

W595

Titta vad fin den är!Pappa har beställt den och den kommer om 1-3 dagar. Det vill säga i morgon, torsdag eller fredag.
Kul! :)

Tisdag

När jag kom hem fick jag veta att pappa har beställt mobil till mig (Yey! :D) - Sony Ericsson W595 Sandy Gold.

Dagen annars har nog varit bra..

Simma!

Nu ska jag simma! Hej hopp (och nej, inte simma, utan spela sims xD)

Håltimma

Skoldagen började med Engelska, prov. Och det gick inte bra.

Sedan idrott, men vi skulle inte byta om för att vi har skolfoto efteråt. Sluta tidigare. Fixa sig inför skolfotot. Lunch efter det. Naturkunskap, som blev framflyttad från halv ett till halv två. Vi fick sluta tjugo i två. Börjar matten tio över två, slutar tio över tre.


T R Å K !

I dag fanns det typ ingenting att göra på datorn, jag går ner och kollar på TV istället...

Hej hopp!

Hallå? Är det något fel?

Jag vill byta sån där profilbild, det går ju inte :/ Försöker ta bort bilden, det går inte. Försöker ladda upp en ny, det sparas inte när jag sparar. VAD ÄR FEL?

Klippt och klar!

Och gissa vem som är stans snyggaste?
Inte är det jag i alla fall xD
Bra självförtroende jag har, haha.

Men i alla fall. Jag har klippt mig nu, och gissa om det blev hur bra som helst! Om du gissar att det blev hur bra som helst har du rätt. Jag har inte haft lugg sen typ ettan eller tvåan xD. 300 spänn är inte så farligt va?

Nyfiken på resultatet? Blidbloggen är till för bilder. Men ett enkelt klick kommer du dit!

DollDoll Farmor!

I dag fyller farmor år, jag ska följa med till henne. Jag kan ju inte stanna hemma och dryga vid datorn hela dagarna! Fy för mig. I morgon ska jag klippa mig, är såå taggad, kommer tjata om det. Mamma var stolt. Hennes lilla flicka har blivit stor :o (Haha, okej, hennes stora flicka)

DollDoll! (o uttalas inte som engelskans ord "Doll" som betyder docka, utan ett svenskt O) Det sa jag när jag var liten, innan jag började nollarn, när Anna var född. "DollDoll" betyder typ "Hej" och man måste göra sådär roligt med fingrarna när man säger det! ("Vadå för roligt med fingrarna?" Det är som en Doll-hälsning!)

I did it!

Gissa vad jag har gjort!
Jag cyklade raka vägen till en salong där pappa klipper sig och gick in. Jag var såklart nervös när jag gick in och var där inne, men efteråt var jag glad för att jag vågade gå in och beställa tid. I morgon klockan 16.30 ska jag vara där och klippa mig.
Jag är inte 100 % säker på om jag ska våga klippa lugg så som Hayden Panettiere har på bilden (inlägget under) eller om jag ska strunta i luggen och ha håret lika tråkigt som nu.
Nej! Jag ska våga klippa lugg, jag ska inte fega ur nu!

Klippa mig

Hayden PanettiereVågar jag klippa mig såhär, och vågar jag skaffa lugg, och hinner jag innan torsdag?
Svaret på sista frågan är troligtvis nej.

Hejhopp, pappa ska kolla en sak ^^

Frisyr

Denna frisyren är fin, eller? Skulle den passa mig? (Tänker INTE färga håret, eller ens tona det, forget it!)(Ja, bilden kanske är suddig, men det är inte i mitt fel.)

Den som vet vad hon heter kan säga det, jag vill söka på fler bilder, för jag vet inte om denna bilden räcker när man ska visa frisörskan hur jag vill ha det.
Tack på förhand!

Frisyr

Jag har tjatat ett tag om att jag måste klippa mig, och jag vill göra det innan torsdag! Jag säger bara: "Lycka till, Linnea, du kommer stå där på torsdag morgon och inte veta hur du ska ha håret på skolfotot."
Jag cyklade en annan väg hem, förbi "pappas frisörska" (det är inte pappas, men pappa klipper sig där, mammas fattar inte vad man menar, och gör inte som man vill). Jag tänkte gå in. Det såg ut som om det var helt öde, så jag vågade inte gå in.
Jag vände om och fortsatte cykla hem. När jag kom hem var pappa hemma. Jag berättade lite för honom, att det såg helt öde ut till exempel. Han ringde dit. Ingen svarade. Det var som en lättnad för mig, men ändå inte :/ Jag vill verkligen klippa mig, mitt hår är helt knäppt, flygigt och allt, det märks inte att man har duschat när det har torkat.

Lördag

Jag hade en bra dag fram tills jag frågade mamma om vi skulle ha pizza. Hon svarade att vi inte skulle ha pizza utan lax. Blä, jag gillar det verkligen inte.
Vad är det här för nåt egentligen? Vi hade kyckling förra veckan och vi hade det i går. När vi har lax har vi det alltid på fredagar eller lördagar. Varför? På lördagar har man god mat, inte någon mat som bara föräldrarna gillar. Egoister!

Outfits - Måndag till Fredag

Hade lust att göra en liten bild av vad jag har haft på mig under veckan. Och JA, jag HAR brist på kläder att ha. I alla fall jeans.Jag vill ha en stor bild, och bilden får inte plats... Så ni får en miniatyr i dag.

Brist på jeans!

Fredag

Persondatorer, Lunch, Datorkunskap och Teknikutveckling och Företagande.

08.30
till 15.40

Håltimme mellan Datorkunskapen och ToF

Cyklade hem, tåget kom, fick vänta. Uppförsbackar x2.

Lite sammanfattat. Långa meningar kanske är bättre att läsa, men det struntar jag i nu.

Äntligen, eller något annat

Nu har jag fått min tid till "doktorn" och nej, det är inget allvarligt, tror jag inte.
21 September 15:40 ska jag vara där. Det som är bra är att jag slutar 13:00 =D

Hej hopp, det var nog det!

Trög?

Herregud! Efter lite letande på mobilen hittade jag alarmet xD, Så nu har jag alarm!

Onsdag

Det finns en nackdel med att cykla: Uppförsbackarna! Jag har två riktiga uppförbackar hem, riktigt jobbigt. Det går inte göra någonting åt det...

Lektioner: Engelska, imorgon har vi ingen engelska, som vi skulle haft, men då måste vi sitta hemma och jobba i 90 minuter! MEN Då får vi sovmorgon, jippie!
Svenska, Matte,Franska, Bild. Glömde jag något?

Tisdag

God "kväll" eller vad säger man? Dagens lektioner var franska, CAD, matte, samhällskunskap sen Mentor. vi fick sluta 20 min tidigare ^^

CAD var kul, har ändrat uppfattning om det nu. Det var bara göra vad som stod i boken ju xD

Något annat? Typ inte, mitt liv är ju kul..

CAD

Nu är det rast ^^ Sitter inne i en datorsal. Har kollad bdb, facebook, och (inte så kul att kolla, men nån gång löogar man ju in (och ut)) KPwebben.
Jag vet, KPwebben låter inte så "moget" jag är typ "för gammal" för det, och för tidningen.

Bye for now!

Det gick visst!

Haha, oj då. Jag kunde visst kolla saldot :D 72.61 kr kvar ^^

Måndag igen

Många inlägg börjar heta "Måndag" nu.

Skolan
Svenska, ännu en diagnos. Rättstavning!
Matte, räkna som vanligt.
Lunch, När jag och Johanna stod i matkön kom Mimmi :D Hon åt med oss.
Föreläsning, den var kul. För en gångs skull. Trodde det skulle vara hur trist som helst.

Cyklade hem, där mötte jag en mamma och hennes son, mamman frågade vart vårdcentralen låg. jag förklarade. När de gått insåg jag att jag troligen förklarade fel... Jag är inte säker på om det var rätt, men hoppas hon hittade dit till slut.

Hej hopp!

Inte-r-ne-t

Internet är knäppt, eller nätverket. Jag vet inte, anslutningen. Varför? Jag säger bara det, Varför? Vad kan jag göra åt det?

Mobil

Hade två sms när jag satte i simkortet i en gammal mobil. Inte så fin, men den får duga tills jag har en ny. (Tänkte skriva "fått" en ny, men chansen att jag "får" en är inte så stor. Chansen att jag köper en är inte så stor heller, kanske om nån är med när jag köper den, typ pappa xD)

I alla fall: Jag visste ju inte från vem de där sms:en var ifrån, så det är typ ingen idé at svara eftersom jag fick de för ett tag sen, antar jag. Jag förstår mig inte på den där, jag vill kolla mitt saldo, jag hittade det i listan, men det går ju inte ringa det :/ Helt sjukt.

Nya bilder

Nya bilder på Bildbloggen!

Ny header

Kände för att byta header, kan inte ha de gamla bilderna längre, vad tycks om den nya?

Tråkväder

Självklart skulle det ju regna när jag cyklade hem, så ny sitter jag i andra kläder.
Lektioner:
Engelska - Diagnosiskt test
Idrott - Orientering, Konstatering: Jag är inte så bra på att läsa kartor xD
Naturvetenskap (Halvklass) - Ut i naturen och plocka saker och undersöka. Sex pers i en grupp ochj Fem i den andra. Två tjejer i den med sex i och en i den med fem i. Jag var med i fem-gruppen. Fem-gruppen bestod av: Kimmy, Anton, Anton (två Anton), Kotten (han kallas så) och jag. Duktiga grabbar =D Jag skötte pH-värdet på jorden, haha.
Matte - Fortsätta räkna + ny läxa

Tack och hej!

Aspö

I dag var vi i Aspö. Det var kul och varmt. Jag blev bland annat buren genom ett hål.

Tack och hej, jag orkar faktiskt inte skriva med i dag...

RSS 2.0