Vad är det som kommer?

Nu är jag äntligen klar med matteläxan (tror jag i alla fall). Har varit det ett tag. Kemin har jag inte börjat på ännu men jag kan det bra ändå, för en gångs skull. Jag är förvånad att jag äntligen lyckats börja prioritera alla sorters läxor framför datorn. På tal om det är Svenska C:n något som måste göras tills på torsdag och det är elva sidor att läsa för att vara exakt. Jag har redan läst en-två (kanske tre) sidor. Den boken vi läser är inte som andra, den är formulerad på ett annat sätt som gör det roligare att läsa och lära sig.

Senare kommer... eller nej, jag får inte lova någonting för jag ska ner och kolla på Fångarna på fortet och Time Out. När det är slut är klockan tio så min datorinaktivitet kommer vara i två timmar. Måste äta innan jag går upp till datorn igen för jag kommer vara hungrig när jag går och lägger mig annars. Får ta något i pausen. Oj.. Nu glömde jag säga vad som skulle komma. Det som kommer är ett inlägg, när det är färdigskrivet. Har knappt börjat på det än men det kommer i kategorin "Linnea" kan jag avslöja. Jag vet vad jag ska skriva men jag kan inte börja skriva förrän läxor och sådant är klara, jag får prioritera annat än bloggen för tillfället men bloggen kommer i andra hand då läxorna kommer i första.

Hur svårt är det att ta en helkroppsbild i spegeln när man inte vill att kameran ska synas? Ganska svårt ska jag säga er.


Ännu mer läxprat

God eftermiddag! Jag slutade klockan två men stannade kvar lite i skolan med Sofia (till tio över två) och vi tog sällskap ut ur byggnaden för att sedan skiljas åt och cykla åt varsitt håll.

Just nu sitter jag vid den stora datorn och det är tänkt att jag ska jobba stenhårt med matten nu för jag ligger aningen efter. Det är panikläxa (läxa som måste göras och vara klar nästa dag). Jag kom på det ordet faktiskt för det blir rött under det när man skriver det.

Bäst att jag går in till mitt rum och sätter mig och gör matten i min "tystnad". Pappa har på musik här uppe men han är nere och skalar potatis.

Jag hör av mig när jag är klar med, eller tröttnat på, matten. Jag får även läsa igenom kemin en gång till. Efter det får jag pyssla med större läxor, såsom Svenska C. Svenska B får jag börja med i helgen (fick den läxan i dag, den innebar att man skulle skriva fanfiction som är att man skriver om en bok, film, tv-serie eller ett datorspel med huvudpersonen i rätt miljö men jag går inte in på det i detalj).

Jag i Italien 2006.
Stör ni er inte också på att det står datumet på bilder (det ska stå bilder)?

Schamaändringar kan vara störande

Mitt schema har blivit ändrat och Sofia informerade mig om att vi börjar halv nio men vi har inte blivit informerade om det. Vi såg det via hemsidan där man kan kolla schemat. Tänk om det är så att vi börjar 09:35 som förra (och första) veckan och kommer till skolan i tid till 08:30 då kommer jag gå och vara sur hela den dagen. Jag har övertalat Sofia att vi åker tidigt till skolan och hon kommer vara putt på mig om det nu är så att vi börjar 09:35.

Jag kollade upp lärarens schema, där stod det att den lektionen börjar 08:30 som det stod på vårat.

I onsdags hade vi lektion mellan 14:40 och 15:40. Då var det någon slags information för de som skulle gå trafikkunskap, både på skoltid och utanför skoltid (i skolan) och då var det så att den lektionen krockade med vår lektion i Naturkunskap B. Då tror jag att det är så att de lektionerna inte får krocka så att de flyttat Naturkunskapen till ett enda långt pass i morgon. Vi elever kommer vara så trötta, enligt läraren jag har i Naturkunskap B.

Sch... Nu sover resten av alla i familjen (troligtvis, dock inte pappa för han jobbar natt).


Veckans läxorJag tyckte att det skulle vara roligt att kolla i min kalender vad jag har skrivit där men att ta kort på den verkade onödigt så jag fixade till en "snabb" kalender för denna veckan med läxor inskrivna. På den lilla bilden ser ni vad jag har gjort hittills.

Det ser nästan ut som min kalender... Haha. Nu ska jag fortsätta med läxorna. Först ut: matte! Jag gillar matte för matte är kul!

Vem ska plugga om inte jag?

Nu står det plugg på schemat. Jag måste verkligen bli klar med naturkunskapen men om folket på msn blir socialt med mig kommer det nog inte gå framåt så fort. Senare (när jag är klar med panik-läxan, dvs. den som verkligen måste göras eftersom den är tills i morgon och det är första lektionen) ska jag göra något "roligt" om man nu kan kalla det roligt.

Jag igår.

Tävling hos www.lindablom.se

God kväll! Jag har bestämt mig för att vara med i en tävling hos Lily.

Klicka på bilden för att komma till tävlingen! (Lånade bilden från Lilys blogg).


Jag behöver nog inte förklara vad man kan vinna eller liknande, det framgår av bilden. Hur sugen blir inte du på att vinna alla säsonger?


Is It You

Cassie – Is It You

Ursäkta ljudkvalitén på ljudet i klippet men jag hittade ingen annan som hade rätt låt och ljud. Den ljudfilen hade tydligen stängts av... Konstigt värre. Låten på spotify är dessutom längre än låten i klippet. Skyll inte på mig. Synd om ni inte har spotify säger jag bara, ljudvalitén är bättre där.

Impossible

Shontelle – Impossible


Sitter och jobbar med filmerna till mitt hus. Kommer kanske upp ikväll. Njut av denna lugna låt så länge.

Dagens Outfit 29 Augusti 2010

Ursäkta kvalién på bilden. Jag beskar den lite i PhotoScape samt gjorde lite annat men inget mer.

Dagens klädsel består av:
Topp (gammal)
Jeansshorts från Vero Moda
Leggins från (gissa en gång) Ullared

De tre bästa nedladdningssidorna enligt mig

Du är verkligen enormt duktig på att bygga hus! Vilka är dina tre bästa nedladdningssidor till The Sims 2?

Tack ska du ha! Jag har en del sidor jag laddar ner ifrån så främst måste jag säga Mod The Sims för det finns verkligen allt där. Allt från smink till stora hus. Där måste du vara medlem men det kostar ingenting och eftersom det finns så mycket där så är det verkligen värt det! Där finns det till både The Sims 2 och 3 om man känner för att ladda ner till trean också.

Om man inte vill bli medlem på någon sida kan jag rekommendera följande:
All About Style - Här hittar du massa kläder. Det finns olika teman och i ett hittar du bedårande finklänningar.
Holy Simoly - Här finns mest möbler och saker till husen. Finns lite kläder, men det är ytterst lite. Du kan även ladda ner fönster/dörrar, tapeter och golv.
Liana Sims2
- Här finns massor av vackra kläder.

Möbelgrupp från Holy Simoly (klicka på bilden för att komma till sidan där du kan ladda ner den.)

Confessions Of A Shopaholic

I natt tittade jag på en riktigt tjejig film. Det handlar om en tjej som är köpberoende som får höga räkningar och har höga skulder av allt sitt shoppande. Filmen är bättre än jag beskriver den så kolla på trailern eller läs beskrivningen om filmen (finns att läsa under trailern).Betyget får bli 5/5 för att jag inte har något att klaga på. Alla filmer kan såklart inte vara bäst av alla jag sett men jag tycker att den här var väldigt bra och lärorik dessutom.

"Att Rebecca Bloomwood jobbar på en ekonomitidskrift hjälper henne inte mycket. Hon bor med sin kompis i hennes lägenhet och hennes maniska shoppande gör att räkningarna bokstavligen läggs på hög. Skitjobbet på tidningen ger inte tillräckligt betalt och hon förstår att hon har att välja på att dra ner på kostnaderna eller jaga upp lönen. Som av en händelse snubblar Rebecca på en story som verkar bli hennes räddning. Men skulderna minskar inte precis, när hon drar nytta a den uppmärksamhet hon fått genom sitt scoop."

Återstående: Redigering och klippning

Jag orkar inte redigera mer. Jag fortsätter i morgon. Bygget är i alla fall klart nu. Jag filmade endast när jag satte väggar och fixade trädgården. Jag filmade inte när jag möblerade och satte ut möbler. 

Huset är likt detta.

Pyramid

Charice featuring Iyaz – Pyramid

Igång: Nytt bygge

Just nu håller jag på att bygga hus, kanske hinner klart med huset och då börjar jag nog klippa och redigera och sen kommer det troligtvis upp på YouTube och hit, så har ni tur får ni se det i dag.

Huset jag bygger liknar inte det här som jag gjorde och filmade senast.

Sex Drive

Igår natt kollade jag på film. Sex Drive heter den och handlar om en kille som möter en tjej på internet och ska sedan träffa henne. Hur det slutar får ni ta reda på själva. Fick tips om den här filmen av en jag känner. Nedan ser ni trailern. Betyget får bli 5/5.

Videoblogg 28 augusti - Vad har du gjort!?Vad har jag nu gjort? Kolla så får du se.

Inget fjantigt!

Hallå där, gå ut i skogen och plocka blåbär. Nej, det behöver ni inte alls, jag bara skojade. Jag tog en dusch och sedan åt jag nudlar och har inte hunnit göra mer i dag än det som kommer upp senare. Jag tror jag ska skriva i dag eller så ska jag bygga hus på The Sims och filma det. Då kan det inte vara något fjantigt litet hus, det går inte för sig! Jag får se om jag skriver eller bygger över huvud taget.

Jag för en stund sedan.

Dynamite

Taio Cruz – Dynamite


Både YouTube och Spotify som vanligt. En annan låt kanske kommer senare eller så kommer den i morgon för att ni inte ska bli bombade med låtar.

But I'm A Cheerleader

Jag har just kollat på film nedan har ni en trailer.


Filmen handlar om en lesbisk tjej som skickas till ett rehabiliteringshem eller liknande för att hon ska lära sig bli heterosexuell. Det är i stort sett det jag kan berätta. Betyget får bli 4/5.

Ensam

Snart är jag ensam här hemma. Jag kommer vara ensam fram till ett i natt ungefär. Anna, mamma och pappa åker till Eksjö stadsfest. Felicia ska sova över hos en kompis så jag stannar hemma och drygar istället. Jag får ha kul för mig själv istället. Det ska nog gå fint. Ensam är skönt. Jag har aldrig fått vara ensam ett helt dygn men några timmar har det blivit emellanåt.

Haha, lite får jag bjuda på mig i alla fall.

Stör gärna?

Nu har jag gjort en del jag skulle göra. Några frågor på Naturkunskap B och några uppgifter i Matte C. Samtidigt som jag gjorde detta var jag inloggad på msn och hette "Nea - Gör Läxor, stör gärna ^^" haha. Jag ska förklara varför jag lade till "stör gärna" efteråt. Om man skriver att man gör läxor tänker de som är inne på msn (främst de man brukar chatta med) att man är upptagen med läxorna och därför inte kan svara och då skriver de inte. Detta vill jag inte råka ut för så för att visa att de får störa lade jag till det efteråt. Haha..

Jag börjar få bildbrist. Bild på någonting från på bordet på kräftskivan.

Let's do homework

Läxdags, hurra! Fast det är klart, om jag gör dem nu slipper jag det i morgon, på lördag, söndag, måndag eller tisdag kväll. Visst är jag smart? Haha, jag ska försöka men musiken kommer jag inte överge. Jag ska lyssna på musik och vara tillgänglig på msn. Får skriva något efter mitt namn. Något i stil med " - Gör läxor ;o" och sätter man ihop det med det jag heter på msn blir det "Nea - Gör läxor ;o" Det ska nog funka ganska bra. Jag får rensa lite på skrivbordet. Får förbereda ett inlägg som jag skickar iväg senare också, eller när jag inte har något att skriva om men nu är problemet att jag glömt vad jag tänkte skriva, det är typiskt när man kommer på någonting. Just det! Nu minns jag! Jag får skriva det nu innan jag glömmer bort det, sedan återgå till detta inlägg och sedan ladda upp en bild här och massa. Fast hur kul är det på en skala att veta det...? Hm.. Jag kanske inte skriver det i alla fall, haha. I got a life om jag skriver det liksom. Okej, tillbaka till det jag skulle göra; läxor. Nu slänger jag upp en bild och skiter i det andra inlägget. Synd att man inte kan ha en lista på inlägg man ska skriva, om ämnen och sådär. Ojsan, nu blev det här överdrivet långt för att jag bara skulle informera er om att jag faktiskt tänker göra läxorna och leka "Duktig Nea".

Halvtaskig bild på fantaflaskan.

Lite för kallt

Jag var nyss ute och åkte motorcykel med pappa. I början var det inte så farligt men när vi åkt i någon minut blev det kallt. Ändå hade jag leggins under mina jeans, hood under skinnjackan och en scarf runt halsen. Det är nog försent för att åka motorcykel nu när det inte är så varmt. Molnen hade inte försvunnit helt från himlen men nästan. Himlen var vackert blå.

Att ta kort på random saker på bordet på kräftskivan kan vara ett bra tidsfördriv. (Det är något ISO på den här bilden också.)

Hur är det med läxorna?

Jag har inte så mycket intressant att skriva men jag kan berätta att Svenska C (muntlig och skriftlig kommunikation) inte var så illa som jag fruktat. Det var bara tjejer med på kursen och läraren var rolig. Vi fick i läxa till nästa torsdag att läsa sida 46-56 (det säger nog er ingenting men det blir fel att skriva 10 sidor för det är inte 10 sidor, jag kunde skrivit 11 sidor istället...). Jag har en del andra läxor till nästa vecka också; matte, naturkunskap B (lättare än Naturkunskap A, sa en lärare och jag antar att det är det också) och kemi tills på onsdag eller något.

Mer får jag berätta senare för nu ska jag ner och äta kokt fisk (fick det i skolan också, dock stekt fisk i skolan).

Hinner inte välja bild. Kräftdekoration från kräftskivan.

Efterapning (fult ord egentligen)

Jag måste säga att det är en sak som stör mig. Det är om något man redan sett i ett inlägg kommer upp på Blogg.ses startsida då en annan blogg tar upp samma sak. Kommer ni ihåg att jag nämnde att det kommer en ny attraktion till Gröna Lund (Twister)? Det var på framsidan. Okej, jag förstår att andra också gillar Gröna Lund och vill visa att de längtar till maj 2011 och vill informera andra om att det kommer en ny attraktion men redan? Okej, jag ska inte hålla på längre för då kommer jag i slutändan bli arg och det vill vi inte.

Bild från kräftskivan med ISO.

Datorpublik

Jag gillar verkligen inte att sitta i datorsalen och göra "privata saker". Med det menar jag kolla, bloglovin, bilddagboken, facebook och skriva blogginlägg. Chatta på msn är ännu värre för det är ännu mer privat. Vi har dock inte windows live messenger (msn) på de här datorerna, inte vad jag tror i alla fall. Jag vill inte se efter heller för jag tänker då inte logga in.

Om ni inte redan listat ut det sitter jag nu i skolan och har håltimma. Jag börjar inte förrän 14:40 och då är jag själv på min lektion för Sofia skulle på någonting. Jag antar att jag ska på samma sak nästa termin.

Nej, nu känns det som att många tittar även om de egentligen inte gör det.

En helt random bild som jag sparat...


Att gå på stan

Tänk er in i situationen att ni går på stan med en kräsen 17-årig tjej som letar skor som inte får se ut hur som helst. Skorna ska inte vara för mesigt röda, helsvarta, helvita eller "inte fina". Det får heller inte vara något rosa eller lila på dem och de får inte se för "killiga" ut. Listan kan göras lång av det den här 17-åriga tjej inte vill ha.

Tänk er nu in i situationen som den kräsna 17-åriga tjejen som går på stan med sin mamma för att hitta ett par skor. Mamman visar upp skor som inte alls faller 17-åringen i smaken. Sko efter sko visar hon och 17-åringen mumlar ett surt "nej" medan mamman låter glad och engagerad i att 17-åringen ska hitta ett par snygga skor. De går in i flera affärer och kollar. I en affär med mer än bara skor går mamman runt och kollar på annat, till sig själv den här gången.

Ni kanske inte känner igen er men i dag och när jag och mamma går på stan så är det tyvärr som de två situationerna beskriver. 

Resultatet av letandet: Jag hittade ett par converse-liknande skor (svarta, dock inte helsvarta) på skopunkten av alla ställen, dock var det det sista stället vi var på av alla ställen. Mamma har inte fått lön så hon köper dem i morgon.

Bild från Kräftskivan. Jag hade något ISO.


UPDATE: Anna påpekade en sak till det här inlägget och jag bör väl skriva det här som en uppdatering. "Linnea, det var inte skoKANONEN du menade ? för vi har inte skopunkten i vetlanda x)" Mitt svar får bli: Jo, det var det men jag är inte så insatt i vad skobutikerna heter, haha. Men rätt ska vara rätt, eller hur, Anna?

Larger Than Life

Nu tar jag en paus från bloggläsandet och tipsar om en låt jag hörde i morse när jag skulle sticka iväg till skolan. Jag hann inte se vad den hette eller lyssna på den men den lät helt klart bra från första början så jag valde att skriva in vad den hette (efter att ha spolat tillbaka med timeshift som för övrigt är super om man vill pausa eller något) och leta upp den på spotify senare på eftermiddagen när jag kommit hem från skolan. 

Backstreet Boys – Larger Than LifeVill ni se musikvideon, som inte gick att bädda in, klickar ni här.

Jag har blivit snällare numera. Alla har inte spotify och eftersom jag inte har så mycket för mig så letar jag upp YouTube-klipp till låten jag länkar till spotify. Det tar lite extra tid att fixa det (jag hann droga låten ett antal gånger...).

Dagens Outfit 23 Augusti


Dagens outfit består av:
Jeans från JC
Topp från H&M
Linne från H&M (linnet syns dock inte på bilden för det är under toppen).
Kofta från Esprit (ej bild för den hade jag inte på mig).

Skoldag nummer ett

Goddagens. Jag var i skolan i dag. Första skoldagen. Vi började klockan tio och de enda lektionerna vi hade var Fysik A och Matte C. Vi fick böcker på fysiken och på matten fick vi räkna lite i slutet. Innan fysiken åt vi lunch och det var gott (och jag fattar inte hur Anna kan komma och klaga på dagens skolmat, vad är det som var fel med dagens lunch?). Makaroner och köttbullar. Sedan finns det alltid salladsbuffé till det. Vatten, mjölk och lingondricka kan man välja att dricka. Jag brukar alltid ta vatten i skolan. 

Outfit kommer upp senare!


Varför är jag trött?

Jaha, vad har jag gjort i dag? Jag har gått och varit trött och det är nog dags att lägga sig snart, sorgligt nog. I morgon börjar skolan och alla hoppar av glädje (känner ni ironin?). Jag har mest degat i dag och är förvånad över att jag är trött. Jag tror jag åt för mycket middag. Vi åt kyckling, ris och sås.

Jag orkar inte skriva mer, sorgligt nog.

Det här, utom hårnålarna, ska jag ta med mig till skolan i morgon!

Kan de inte vara lika tajta?

Gårdagen orkar jag inte ta upp för just nu är jag trött.

Jag ska läsa lite bloggar nu och sådär. Sitter och lyssnar på Jonas Brothers för tillfället. Efter det ska jag nog klä på mig för jag orkar inte göra det just nu sedan vet jag inte vad jag ska ha på mig. De där ljusa jeansen är större än de mörka, det är störande för jag vill ha de så tajta som de ljusa. Ni fattar nog inte vilka jag menar.

Det var inte lätt att stå på ett ben och ta kort samtidigt. Fråga mig inte varför jag stod på ett ben...

Outfit för Kräftskivan

Hallådär. Första inlägget i dag. Troligen sista också eftersom jag ska på kräftskiva strax. Vi åker halv fyra och jag ska sminka mig lite i de områden där jag behärskar sminkningen (mascara och läppglans).


Jeans från JC
Linne från KappAhl
Oj! jag glömde koftan på bild. Aja, jag har inte så många. Ni har säkert sett den turkosa/ljusblå som jag köpte på Esprit i Stockholm (har den på en annan outfitbild och hinner inte leta, sorry for that). Mimmi vet vilken det är i alla fall.

Slackers

Tjoho! Jag kollade just på en film (ovanligt? Svar nej). Trailer kan nu se nedan.


Filmen Slackers handlar om tre killar som fuskar för att få bra betyg, de fuskar med prov och sådant sedan är det en kille som upptäcker det och de tre killarna och den andra killen kommer fram till en deal. (Vi kallar denna kille för A och de andra killarna W.) Dealen går ut på att W ska fixa ihop A med en tjej annars kommer A fixa så W blir relegerade från skolan. Kolla på filmen så får ni se hur det går. Betyg 7/10.

Club Can't Handle the Hot Girl

Vi kör lite låttips igen. Jag hittade en låt i dag också sedan kör vi en halvny låt som har spelats på reklamen ett tag.

Flo Rida Feat. David Guetta – Club Can't Handle Me
R.I.O. – Hot GirlStäda

I dag ska jag städa för farmor kommer i kväll. Rädda mig! Jag fryser dessutom. Jag får ta dammsugaren och dammsuga så blir jag säkert varm... På tal om att städa så är byråarna fulla av saker som ligger på dem för jag blev av med min enda förvaring.

Någon som var glad innan hon märkte att hon var tvungen att duscha.

Bumby Ride

I wanna boom bang bang with your body.

Hallå, Jag har hittat en låt på spotify. Den låten var super!

Mohombi – Bumpy Ride


Ikon

Jag hade inget att göra så jag bestämde mig för att göra en egen ikon till Bloglovin. Den ni ser är den jag gjort, och det var inte så svårt förutom att den blev suddig först men det ordnade jag lätt som en plätt. Vad tycker ni? Snyggare än den vanliga va?

Fullformat.

Extrapris på hårnålar!

Pilarna efter strecken blev ju pyttemå, det tycker jag är elakt ;(


Det här köpte jag när jag var på stan. Synd att inte bandet var blått bara, men det är inget fel på att det är gult. Jag har aldrig haft en liknande kalender och inte så stor som den där är. Jag har haft små tidigare. Okej, nog om det.

På baksidan av kalendern stod det att det rekommenderade priset var 99 kr, usch för de där 30 extra kronorna.

Angående den extra pennan trodde jag att man fick en egenvald penna för att man köpte två stiftförpackningar men så var det tydligen inte, man fick välja en annan men det är bra om den ena går sönder eller något.

Mimmi och jag kollade på stan och så ville jag ha hårnålar. Först gick vi in på Kicks, där de hade hårnålar för 12.50 (12 st) och jag köpte dem. Efter det begav vi oss till Lindex för att leta tofsar och där hittade vi hårnålar för 19 eller något (20 st). Vi gick vidare till H&M i jakt efter tofsar (kräsna jag ger mig inte förrän jag hittat det jag vill ha, eller ger upp om det inte finns). Där hittade vi hårnålar för ett ännu billigare pris och det var 30 stycken till priset av.. någonting, jag minns inte riktigt. 20 eller något kanske (12 kr?).

Liten Videoblogg - Jag köpte...Jag var nere på stan, bilder kommer snart.

Videoblogg - Tjurig på mitt hårOm någon orkar lyssna på mina klagomål om mitt hår så får ni göra det. Jag berättar vad som hände efter duschen...

Dagens (18 augusti) Outfit


Dagens Outfit (eller 18 augusti för det är 19 nu) bestod av:
Mysbyxor (egentligen för korta, vad svårt det är att vara lång tjej...) som man får med skoltröjorna.
Topp från H&M
Kofta från Esprit

Ny Kategori

Med tanke på förra inlägget som handlade lite om mig skapade jag en ny kategori som är till för inlägg som handlar lite om mig, för tillfället är det bara ett där och det kommer det troligen vara ett tag tills jag skriver något annat om mig (inte vardag och sådant).Det här blev något i alla fall

Jag vill skriva! Jag får genast ett problem; Jag vet inte vad jag ska skriva om och jag vill skriva på bloggen. Jag får inga direkta idéer men jag kom på att jag kunde skriva lite om mig själv...

Jag tror jag ses som den där blyga, opopulära tjejen med få vänner som är en aning tillbakadragen. Den långa tjejen utan det där perfekta utseendet, men vem har ett perfekt utseende? Det kan man fråga sig.

Jag ser mig själv som perfektionist. Jag klagar på en del saker och blir lätt frustrerad om saker och ting inte funkar som jag vill (ni minns i måndags på min födelsedag när jag skulle göra något slags bildspel?). 

Det finns ingen som vet exakt allt om mig för alla måste få ha hemligheter. Man vill inte dela med sig av allting.

De som inte känner mig vet kanske inte att jag har blogg, eller att jag gillar att skriva. De vet nog inte heller att jag kan skriva på en hel del och att jag skriver något som aldrig kommer komma upp på bloggen som har blivit 100 sidor för tillfället. De som är nyfikna får fortsätta vara det och jag kommer inte berätta vad det är men det kan man nog gissa sig till om man är tillräckligt logisk. Vill jag inte publicera det måste det vara något speciellt. Jag skulle kunna publicera delar som inte är till för publicering men då blir man bara nyfiken (som om man inte blir nyfiken av vad det är för något när jag skriver att jag inte tänker publicera det). På tal om berättelser förresten. Jag har börjat skriva på något nytt, det kan komma upp som någon slags novell men jag vet inte, det är inget som händer i skriveriet precis men det bygger på mina egna tankar och sådant så det kan komma upp någon gång när jag är nöjd med den. Den är inte ens sida i microsoft office word, textstorlek 12, typsnitt Times New Roman.


Bra trots allt

Bloggen har varit bra uppdaterad trots mitt filmmaraton (vilket himla tjat om det i dag). Läsarna är kvar, vilket jag ser som bra. Bloggen går framåt. Det var inte min tanke från början när jag skapade en. Jag vet faktiskt inte varför jag skapade en förutom att jag gillar att skriva. Den har utvecklats en del sedan starten och det tack vare bloggar jag följer som får vara mina "bloggförebilder" i mitt bloggande. Nog om det.

Jag tidigare i dag innan jag tittade på film. Ovårdat hår, inte rört sedan igår efter duschen. Jag vill att det blir vågigt eller något liknande och resultat kommer troligtvis i morgon någon gång.

Vilka filmer ingick i mitt mataton?

Mitt filmmaraton är över! Filmerna var inte 12 timmar tillsammans, det inkluderar min lunch och sedan när jag började på andra delen på The Wedding istället för första, vilket jag knappt märkte. Aja, strunt samma. Jag såg alla sju American Pie-filmerna; American Pie [1999], American Pie 2 [2001], American Pie - The Wedding [2003], American Pie - Band Camp [2005], American Pie - The Naked Mile [2006], American Pie - Beta House [2007] och till sist American Pie - Book Of Love [2009]. Jag blev klar runt tio och började runt elva/halv tolv kanske.

Såhär såg det ut i mitt rum. Addera lite mörker så blir det bra. (Mörkret fanns där men jag hade blixt (och troligtvis tänd lampa) när jag tog kortet).


Och nu! Spänningens ögonblick! Hah, eller inte.. Här kommer första filmens trailer.

Såhär kan det se ut när jag bygger hus

Jag sa innan tre och det tänker jag hålla!

Det skulle egentligen varit så att inredningen skulle komma med också, och det jag gjorde i trädgården men formatet blev väldigt litet andra dagen jag byggde för jag hade glömt att fixa inställningarna för jag trodde att det var som dagen innan. Det var även så att kvalitén var låg (och inte medel) på de filmerna så det sista av bygget blev helt enkelt inte bra på film. Hur som helst så blev hela bygget med på film och det var det som var själva idén.Dekorationen jag sätter på "tornen" är från något hus jag har laddat ner.

Maraton

Goder Morgon. I dag ska jag ha filmmaraton. Jag ska kolla på film hela dagen (sammanlagd speltid är ungefär 12 h och 30 min, sedan tar vi bort eftertexterna... så då blir det ungefär 12 timmar). Videon kommer upp när jag känner för det, i dag alltså. Jag får ursäkta men jag blev väckt i morse och sov inte så länge.


Nuläget

Såhär är ligger det till: Videon är klar men formatet ska göras om till.. jag vet inte men något i alla fall. Låtar är valda och allting. Den kommer inte upp nu i natt för jag har tänkt gå och lägga mig när jag kollat igenom videon för att se så att musik stämmer och allt sådant. En sista koll på hela videon helt enkelt.

Jag vet någon som var otålig. Den personen har gått och lagt sig, eller det har typ alla så jag ska också göra det snart, som jag skrev. Håll utkik imorgon (18 augusti, så det blir i dag egentligen) runt... tre-tiden säger vi, för då borde den vara uppe. Det kan jag nästan garantera. Om jag inte får oväntat besök eller något liknande, får något uppdrag eller att någon vill vara med mig. Vi får hoppas att den är uppe i morgon i alla fall, eller hur?

Vi kör på en "Glo in i spegeln"-bild igen. Den förra var visst populär... Haha, jag skojade.


Godis natt med er! (eller ni har nog redan stigit upp när ni ser det här.. men skitsamma. Det är jag som skriver just nu och då är det god natt, så det så!)

Vilka låtar ska jag ha?

Haha, jag har pysslat med det där ett tag nu. Nu håller jag på att leta låtar som jag ska ha i, det ska vara en del och inte samma. Jag har en låt. Vilka det blir får ni se när videon kommer upp, antingen i natt eller i morgon någon gång. Har ni tips på låtar som passar när man bygger (om någon som läser och har tips i tid vill säga)?

Tårtan vi åt på pappas födelsedag. (De som läser Annas blogg, vilket tjat om den egentligen, har troligtvis sett den här tårtan)

Pysslar man för länge blir det tråkigt

Det här blev tråkigt, jag fortsätter när jag druckit te. Jag tror det får bli fika med cheesecake också. Den var så god.

Mitt favoritte. Äpple, Kanel och Russin. Blixten strulade till det så det blev ljust så texten försvann lite. Shit happens, som mamma säger.

Nu är det dags för klippning!

Tjena mors! Jag sitter och har gjort klart ett hus och filmat allt. Det hände dock en olycka när jag skulle kolla på filmerna. Jag hade inte ändrat formatet så det blev stort så sista delen av bygget (bara fem av tretton filmer) jag filmade kunde jag inte använda för man såg knappt vad som hände. Jag får ta det jag har helt enkelt. Jag filmade lite efteråt där man såg det färdiga resultatet. Bygget kom i alla fall med.

Nu ska jag sitta och klippa filmerna (Åh, Gud, hjälp mig?) och vi får se när jag blir klar. Hoppas inget går åt pipan för nu är jag hungrig och jag vet vad som händer om saker inte går som jag vill; Först får jag "spunk" (fråga inte vad det är men det kan vara samma sak som "rycket"), efter det börjar jag skrika och till sist slutar det hela i tårar. Japp, känslig är man och det är inte så kul. Vi får hoppas att allt går vägen då med andra ord.

SingStar - ABBA. Heja röd! (Jag var röd då). Vilken låt är det? Klicka på bilden om du inte kommer på vilken det är.

18 Year Old Virgin

Jag bör väl stå för vilka filmer jag tittar på så jag slänger upp en trailer till 18 Year Old Virgin.


Bli inte rädda men jag orkade inte ändra till något mindre format, det där var det minsta utan att man ändrade bredd och det. Haha... Japp, den kollade jag på och den var bra. Det får bli betyg 5/5 för den var rolig också. jag orkar inte tänka på saker jag inte tyckte var bra i filmen.

Cheesecake, te och SingStar

Hej hej! Jag gick ner för några timmar sedan och då fikade vi först med blueberry cheesecake och efter det när inte TV:n ville funka efter mycket fix och trix så tyckte mamma att vi sätter på SingStar så vi körde i lag. Först var jag och Felicia på lag och mötte Anna och mamma. Felicia och jag vann första matchen sedan tyckte Anna att vi skulle byta lag när vi sa att vi skulle köra igen. Då fick det bli jag och mamma som var på lag och mötte Anna och Felicia. Då vann Anna och Felicia. Revansch blev verkligen revansch för Anna. Stackars mamma förlorade dubbelt upp och lyckosten Felicia vann dubbelt upp.

Cheesecaken jag hjälpte till med.


Jag skulle så gärna vilja lägga upp fler bilder men de bilderna får fylla ut andra inlägg istället.

L.A. Baby

God kväll. Ni ska få en låt av mig, jag såg den på spotify som en nyhet och jag tillägnar den alla Jonas Brothers-fan! (Mimmi och Sarah till exempel ^^)

Jonas Brothers – L.A. Baby (Where Dreams Are Made Of)


Ni kanske får höja när ni lyssnar på YouTube för ljudet där var lite lägre än Spotify.

Födelsedagspresenter

God dagens allihop! I dag är en speciell dag! Jag fyller år! Jag får även passa på att gratulera Jessicas pappa, för han fyller också. Madonna fyller år i dag också. Okej, tillbaka till mig. Jag fick följande: En väska, ett skärp, tre örngott till min stora kudde och en hårddisk. Allt hade jag önskat mig men hårddisken stod inte med på önskelistan men jag önskade mig det ändå.Det var meningen att det skulle vara tre bildspel. Ett på väskan, ett på skärpet och ett på hårddisken men det ville helt enkelt inte och nu är ledsen och arg för att det inte funkade. Det förstörde min dag, och jag är inte hungrig.

Dagens Outfit 16 Augusti 2010


Kjol och t-shirt från H&M
Leggins från Ullared

Hur får man in downloads i spelet?

"...hur laddar man ner saker till the sims? Jag kan "ladda ner" men får det inte till själva spelet xd 
Skulle vara snällt om du kunde hjälpa mig :)
"

Såklart jag kan hjälpa dig. Först visste jag ingenting heller. Jag visste inte ens att man kunde ladda ner saker till The Sims... Okej, tillbaka till delen då jag ska börja hjälpa dig och alla andra som vill ha hjälp med detta.

Steg ett: När man laddat ner en grej får man kolla om man har WinRAR eller WinZIP. Det smartaste är att man har WinRAR för det kan ta filer som är i WinZIP-format också. Om man har WinRAR (eller WinZIP) är den delen redan fixad.

Steg två: Leta upp grejen/grejerna du laddat ner (jag föredrar att spara dem organiserat i mappar så jag vet vad som är vad och vart jag har dem) och markera den/dem och klicka sedan på "Packa upp filer..." eller "Packa upp här". När du packat upp filen/filerna kommer de upp som PACKAGE-filer eller SIMS2PACK-fil och det är man kan lägga in dem i spelet. De kan inte läggas in ouppackade. Är filen dock en SIMS2PACK-fil får man dubbelklicka på den och installera den. Det är bara klicka på installera sen är det klart. Det gör man när man lagt in den i spelet (innan man startar spelet).

Steg tre: Nu är det dags att lägga in filerna i spelet. Leta reda på mappen EA Games och klicka vidare till The Sims och efter det till mappen Downloads. Finns det ingen mapp med namnet Downloads får man skapa en mapp som heter just Downloads. När mappen är hittad klickar man in i mappen. Innan dess kopierar man filerna man ska lägga in i spelet. När de uppackade filerna är kopierade klistrar man in dem i mappen Downloads. Lägg inte in för många filer i början, börja med 5-10 stycken innan du startar spelet för att kolla om de finns där.

Steg fyra: Innan man kollar om filerna finns i spelet men innan dess måste man se till att man har eget innehåll aktiverat i spelet. För att kolla om man har eget innehåll aktiverat går man först in på Alternativ (de tre punkterna) och sedan Spelalternativ (kugghjul tror jag att symbolen föreställer). Längst upp i mitten klickar man i "På". När det är gjort måste man starta om spelet (eller så ställer man helt enkelt in de här inställningarna innan man lägger in sina downloads) för att dowloadsen ska synas i spelet.

Steg fem: Dags att kolla om filerna finns i spelet! Har man laddat ner kläder eller något som hör simmarna till kan man skapa en familj (man behöver inte skapa familj, kolla bara om grejerna finns där man skapar familjerna). Är det så att du laddat ner annat än grejer till simmarna får du gå in på en tomt (allmän eller bostad) och kolla om grejerna finns i katalogen.

Steg sex: Allt är så gott som klart. Varför inte ladda ner lite mer?

Elli lär sin son Trevor att gå. Trevor är barn nu för övrigt (inte småbarn som på bilden).

Nedladdat: Ellis pyjamas (passar även för gravida kvinnor), båda håren.

Step Up

Tjena mors. Jag har just kollat på två filmer; ettan och tvåan av Step Up.

Här är trailer för film nummer ett.


Här är trailer för film nummer två.


Filmen passar alla som gillar dans och de som hatar dans kan säga tack och adjö till den här filmen. Det är lite blandade danser, riktigt coolt.

"Du tjatar om kommentarer"

Nu kommer jag ta upp en sak som en anonym skrev om inlägget där jag tyckte att man inte ska kommentera "Trevlig helg" i ett inlägg som handlar om en film till exempel.

"Du tjatar ju jämt om att du vill ha kommentarer. Var glad över att någon bryr sig och t.ex. önskar dig en trevlig helg istället för att bara klaga på allt."

För det första: Försök skriv ett namn eller något som identifierar dig någorlunda. Vad sägs om "Arg person"? Bara det räcker. Något räcker. Det hade räckt med "gvdhj" om man nu hade velat. 
För det andra: Jag är glad att folk bryr sig men det handlar inte om att bry sig. Det är okej att de skriver "snygg header", "snygg blogg" eller liknande men bara det utan något annat vet jag inte. Det är inte bloggen man kommenterar utan det är inläggen. Okej, du har läst inlägget. Det förstår jag genom kommentaren men det var inte menat illa.
För det tredje: Jag tjatar inte längre om att få kommentarer. Jag tigger inte om det i vartannat inlägg. "Kommentera <3" Varför skulle jag skriva det? Har man något att kommentera kan man göra det eller så skiter man fullständigt i det.
För det fjärde: Jag vet att jag brukar klaga men jag blir lätt uppretad på saker och ting och ibland. Alla retar väl sig på någonting, har jag rätt eller har jag rätt?
För det femte: Läste du ens hela inlägget? Det fanns en del där jag skrev att det är fler som stör sig på detta. Många kanske inte tar upp det för att de känner att de riskerar någonting om de gör det. De är rädda för att förlora läsare skulle jag kunna tänka mig. Det är inte bara jag som tycker det.

Då fick jag det sagt...

Ursäkta men i skrivande stund är jag aningen ilsk (var det redan innan, vi behöver inte ta upp det).


Love Happens

Kalla mig vad ni vill men jag har just kollat klart på en film och ska gå och lägga mig strax. Filmen har jag velat se från första gången jag såg trailern. Filmen heter Love Happens. Här kommer trailern.

Jennifer Aniston är med i den här filmen.

God Natt! (eller god morgon, god förmiddag, god eftermiddag, god kväll eller vad det nu blir när ni läser det här.)

Wincuz/Arisons nya villa

Tjena mors! Jag kände för att bygga nytt hus till familjen jag skapade allra först (Wincuz, bestod av Erik och Eliza (döda) som fick två barn; Pontuz och Elli. Elli slog rot med Ash som är en av Arisons äldsta barn. Arison-familjen är den andra familjen jag gjorde som i skrivande stund har 12 barn (jag planerar inga fler men det är en tidsfråga innan nästa unge kommer, haha.))

Klicka på bilden för större format.

Huset är byggt två våningar upp och har bara en våning men jag insåg att Trevor måste sova någonstans som barn också. Jag får klämma in honom någonstans, bygga om lite kanske, eller lägga på en våning. Det återstår att se.

Här har vi Familjen Wincuz/Arison. Anledningen till att de får heta det är för att det finns hur många "familjen Arison" som helst. Wincuz hette Elli som ogift.

Pappa Ash håller i bebisen (uppvuxen till småbarn nu, kort togs i dag) Trevor som sonen Kevin står och pratar med. Elli kramar dotter Ella. Det enda ansiktet man ser är Trevors men bättre någon bild än ingen, eller hur?

Kortet med familjen togs innan de flyttat (de har inte gjort det än) så det är därför golvet inte är det samma.

Ser du ens inlägget?

Nu ska jag ta upp lite om kommentarer. Det finns fler som stör sig på detta och jag är en av dem. Det är nämligen så att folk kan komma och kommentera "Trevlig helg!", "Ha en bra dag!" och saker som inte ens har något med själva inlägget att göra. Jag får en del sådana kommentarer. Fick en ganska nyligen faktiskt till en film. Jaha, vad har det med filmen att göra, liksom? Ingenting alls!

Folk kan skriva kommentarer som inte har ett skit (ursäkta) med inlägget att göra bara för att de vill få besökare till sin blogg. Det tycker jag är riktigt dålig stil! Kan ni som gör det sluta, eller vill ni också ha sådana kommentarer på er blogg (om ni har någon). Hur skulle det kännas för er om någon skrev något random som inte ens har med inlägget att göra?

Nu vet jag i alla fall vad jag ska göra!

Början gick bara fel

Min dag började inte alls bra. Allt gick fel när jag skulle duscha. Mina handdukar var inte torra precis och då blir jag upprörd för det och beter mig som jag vet inte vad och skriker. Jag hämtar en ny handduk och sedan går allt bra (jag har köat låtar på mobilen så jag ska ha något att lyssna på medan jag duschar. Tråkigt utan musik). I duschen blev håret tovigt och efter det uppstod problem med musiken för det tog lång tid innan låten tog slut så jag bytte låt och kön var så gott som borta. Sedan gick en hel del fel och sen kom resten av familjen hem och vi fikade och nu är allt bra igen.

Felicia ville inte vara med på kort.

She's Out Of My League

Vad krångligt det skulle vara att kolla på She's Out Of My League och jag ska berätta varför. Först var det något fel på kvalitén så jag tog ett annat exemplar och då var det fel på bild och ljud så det inte hängde med så det tog sin lilla tid att fixa för att få det rätt. Undertexten till filmen var före så jag skulle ändra det men då "satt den fast" med bilden så det inte gick att ändra så jag ägnade minuter åt undertexten som inte blev rätt i alla fall. Till slut när allt var fixat skulle del två komma och då var jag tvungen att fixa ljudet så det passade till bilden igen. Experimenterande hit och experimenterande dit och till slut blev allt bra.

Trailer nedan.

Hjärnkontorets anställda har semester

Det som hänt i dag var att pappa fyllde år. Jag byggde inget hus men flyttade en familj och spelade The Sims 2. I dag åt vi tårta... Äh, jag tappar flytet. Har ingen inspiration längre. Jag kollar nog på film snart skulle jag kunna tänka mig. Vi får höras när jag fått igång inspirationsdelen av hjärnan, den är tillfälligt skadad.

Jag förra året på min 16-årsdag (tror jag). Fotograf: Jessica.

Bygge på väg!

Jag har fått en uppgift. En bygguppgift av Felicia. Hon vill att jag ska bygga ett hus så jag ska visa henne några så ska jag försöka bygga på den "lilla datorn" som Anna och Felicia oftast brukar tjafsa om. Anna vill sitta där för där har hon alla bilder och program och sådant och Felicia kan bara spela Sims där. Jag har en egen så det är ingen som kommer och tjafsar om sådant med mig nu längre.

Felicia vid den "stora datorn".

100 Girls

100 Girls var en film jag tittade klart på nyss. Jag får säga att det får bli 5/5 på den filmen också. Här kommer en trailer.

She's The Man

Gissa vad jag gjort! Jag har kollat på film. Första för dagen faktiskt.

She's The Man, trailer nedan.


Jag gillade verkligen den här filmen. Jag rekommenderar er att se den för den var väldigt bra. Jag ger den 5/5 då den slutade som jag ville, yey!

Oväntat besök

Jag fick oväntat besök för några timmar sedan. Det var Sofia som kom för att säga hej. Hon fick komma in så gjorde vi lite saker. Efter det skulle jag äta, då åt vi soppa och efter det åt vi pannkakor. Det var gott. Farmor var här också så hon fick middag hon också.


Jag gillar gröt

Jag gick och lade mig runt halv ett på natten och vaknade ungefär tolv. Jag tänkte att jag skulle självvakna runt tio men det gjorde jag tydligen inte.

Till frukost åt jag mannagrynsgröt som jag gjorde själv. På hade jag kanel och socker. Jag har kanel och socker på all gröt jag äter, oavsett sort. Havregrynsgröt, risgrynsgröt och mannagrynsgröt. Finns det fler sorters gröt? Jag skulle nog ha kanel och socker på den också i så fall.


A Cinderella Story

Jag har hunnit kolla på ytterligare en film; A Cinderella Story.

Trailer nedan.


Vilken bra film säger jag! Jag gillar typiska tjejfilmer, inte för att detta är en sådan, eller det kanske det är.

Många filmer på senaste tiden men så har det blivit när jag inte har något att göra.

Legally Blonde

God kväll. Jag har kollat på två filmer; båda Legally Blonde-filmerna.

Här kommer trailern till film ett.


Och trailern till tvåan. (Den hade ynka 74 visningar men det var inget fel på den.)

Jag fick inte ducsha!

Kvalitén kan vara lite dålig när man precis laddat upp klippet.Jag skulle gå och duscha men vad händer då? Det får ni höra i videobloggen. Vill ni höra låten som spelas i bakgrunden? Här är den: Brick & Lace – Love Is Wicked

Je Veux

God eftermiddag! Jag hittade en låt på Spotify så jag tänkte roa mig med att kolla upp texten innan jag fortsätter skriva.

Zaz – Je Veux


Låtens titel Je Veux uttalas [schö] (som i "sch"-ljudet man gör när man vill att någon ska vara tyst) [Vöh]. Je Veux betyder Jag Vill. (Gå inte in på googles översättning för det låter bara sjukt. Lyssna på låten hur hon uttalar det 0:43 kan ni börja på om ni vill höra uttalet till "Je Veux".

Date Movie

Jag har just kollat på fil. Den var helt sjuk och jag har för mig att jag sett den tidigare. Från början till slut vet jag inte.

Date Movie, trailer nedan.


Jag var aningen äcklad stundtals, det var nog meningen att det skulle vara kul men det tyckte inte jag, usch. Aja. Den slutade bra i alla fall.

The Good Girl

Jag kollade på film och blev klar lagom till 22:21.

The Good Girl, trailer nedan.


Filmen var inte superbra men lite bra var den. Jag skulle nog säga 6/10 om jag satte betyg på den. Kläderna är inte så moderna men det beror nog på att filmen är åtta år gammal (2002). Jenifer Aniston spelar huvudrollen.

Nu ska jag gå ner och slänga det som är kvar av äpplet jag åt. Jag får se vad jag hittar på i mitt mörker sedan.

Falling Leaves

När jag tittade ut genom fönstret såg jag löv som låg på gräset. Vad hemskt! Detta är ett höst tecken. Hjälp!

Jag sökte falling leaves på spotify och låten längst upp där började jag lyssna på och den var lite bra så jag passar på att tipsa om den. 

Dead by April – Leaves FallingNu ska jag kolla på film för mitt rum blev mörkt. Det blev inte mörkt, det var jag som gjorde det mörkt med hjälp av fördragna gardiner, en blå filt och en röd gardin vikt på bredden (hängde den över det lilla område som inte filten fick plats).

Vad kommer härnäst?

Varför avslutade jag sims för? Onödigt för nu har jag inget att göra. Nu blev jag varm dessutom. Sitter i klasströjan från nian (den är för övrigt för kort i armarna, blir jag förvånad? Nej). 

Jag får hitta på någonting. Kolla på film kanske och då kommer den trailern upp sedan (om jag kollar på film). Eller så startar jag sims igen och antingen bygger eller spelar. har spelat en del och ungarna kom in på privatskola, heh. Det är bara fixa Kalkon till Rektorn, för att göra det måste de ha mycket matlagningserfarenheter. 

Vad fel det kan gå när man inte vill ha med sig själv på bilden...

Inte någonting

Goddagens... Eller det blev kväll, hah. Jag har inte gjort "ett skit" i dag (Som om jag någon gång gör det). Det enda jag gjort har varit att spela The Sims. Jag har fräschat upp deras garderober och fräschat upp utseendet på alla i en familj. Jag har berättat om den familjen förut så det är inget jag tar upp. Jag får se om det blir något hus sedan annars får jag fortsätta spela och lite, kolla på film kanske. Fortsätta att vara isolerad från "verkligheten" och bara sitta inne på mitt rum.

Lådorna är borta och jag har ingen förvaring, haha.

Sex And The City 2

Nu har jag kollat på ytterligare en film. En film jag velat se länge; Sex And The City 2. För att ta upp lite plats i inlägget slänger jag in en trailer och betygsätter sedan filmen.Betyget får bli 5/5 för att jag inte orkar med 10/10, haha men det är samma sak i alla fall. Vet ni vad? Jag är glad igen!

Yours, Mine & Ours

God kväll, medmänniskor! Jag har just tittar på film. Bra var den. Den slutade som jag ville.

Trailer nedan.


Filmen var väldigt bra och jag rekommenderar den. Yours, Mine & Ours heter den. Ni förstår nog vad filmen handlar om genom att titta på trailern. Betyget ligger någonstans mellan 8 och 9 av 10.

Gröna Lunds nyhet

Jag loggade in på Facebook och eftersom jag gillar Gröna Lund är jag ett fan av Gröna Lund och tar då del av nyheter och dylikt från Gröna Lund. Jag fick veta att Gröna Lund ska bygga en Berg- och dalbana vid namn Twister och den ser riktigt skojig ut. Jag längtar redan.Twister är 480 meter lång och går så fort som 61 km/h till så högt som 15 meter. Twister har premiär i maj 2011.

Bild tagen från Gröna Lunds hemsida. Läs mer om Twister genom att klicka på bilden.


Tråkig och regnig dag

Vad gör man en regnig dag när vädret är trist? Jo, jag tror jag sätter i Sims-skivan och bygger hus. Just det, jag zappade lite mellan kanalerna på TV:n och hittade "Lilla Sjöjungfrun" och då fick jag lust att måla en sjöjungfru och en kille som tittar på henne eller håller henne i armarna. Jag får se hur den idén utvecklar sig och om jag ritar något. Paint skulle funka, eller för hand men jag skippar det nu för jag har just smort in handflatan för den kliade väldigt mycket. Störande hud. Min klasströja är för kort i armarna så jag har skapat ett nytt "mode"; man sätter tofsar på den där grejen som är längst fram och drar upp tröjan innan armbågarna och sen viker man den där grejen över så man inte ser tofsen. Smart va? (Om någon förstod vad jag menade.)

Jag gissar vad jag gör (bild tagen i december förra året så jag har ingen aning om vad jag gör). Jag har på musik via spotify och sjunger till sen bländas jag halvt av blixten och här är resultatet. Där är i alla fall klasströjan.


Alvin And The Chipmunks

Hej på er. Jag har precis kollat på en tredje film. Den här gången med Felicia. Vi kollade på Alvin And The Chipmunks 2. Nu mår jag bra.. 7 av 10 skulle jag säga. Nedan ser ni en trailer.

Fjorton Bröllopsfotografer Suger

God kväll på er. Jag har kollat på två filmer. Jag letar upp en trailer för varje film och gör en bedömning. Jag känner på mig att det kommer bli ett långt inlägg så håll ut! När jag ändå inte tagit upp filmerna än kan jag säga att humöret stigit upp till 6 eller 7 av 10. Det är svårt att sätta humöret på en skala nu men bra mår jag i alla fall och 6 eller 7 är bättre än 5.5, eller hur?

Första filmen jag såg var Bröllopsfotografen. Trailer nedan.


Tycke om filmen:
Den var inte som jag förväntat mig. Jag vet inte vad jag tycker om den. Den var inte dålig och inte jättebra.

Efter den filmen såg jag Fjorton Suger. Trailer nedan.


Tycke om filmen: Kameran var ibland jobbigt nära personerna. Filmen i sig var sådär. Inget jag skulle välja framför andra filmer men inte dålig. Det är bara min åsikt.


Ord gör mycket

Hm.. Humöret är ungefär 5.5 av 10 för jag är gladare än igår men inte glad. Hoppas jag blir glad igen.

Tänk att ord kan göra mycket. Ord kan göra väldigt mycket för ord spelar roll. Man kan säga subba, bitch eller vad som helst för att någon ska bli nedstämd. 

Jag orkar inte ta upp mer om det, min inspiration är bortom horisonten. Om någon hittar den så får ni troligtvis en glad Linnea igen.

Lilleskutt hoppar iväg. (Bild fotograferad av lillasyster Felicia.)

Inte lika glad

Bra uppdatering i dag, kära vänner. Nej, men jag gör ingenting så varför ska ni veta att jag inte gör någonting. Typ: Nyss åt jag potatisgratäng och fläskfilé... och det var det. Kul att veta.

Jag är inte glad längre. Inte ledsen heller. Jag lyssnar på deppmusik för tillfället. Har inte börjat gråta än dock. Då är jag inte tillräckligt nere för att musiken ska få mig att börja gråta. Det är ett bra tecken antar jag. Även om jag kanske skulle behöva släppa ut gråten inom mig.

Usch, jag börjar låta som något annat än mig själv. Jag slänger upp en bild på någonting och sen får jag sluta skriva. Det går inte bra när jag inte är glad. För att ni ska veta hur glad jag är på en skala mellan ett och tio så får jag säga ungefär fyra för fem är ungefär neutralt och om jag är fyra så blir det lite under neutralt.

The Last Song

God kväll! Jag har just kollat på film och sitter och äter lite nu (eller gjorde när jag började skriva i alla fall, nu har jag ätit upp).

Filmen har jag velat se länge och jag orkade inte vänta längre så jag såg den alldeles ensam och släppte ut mina känslor. Ja, jag grät... Snacka om att man är känslig alltså. Filmen heter The Last Song och Miley Cyrus har huvudrollen. Här finns en beskrivning (jag tog första svenska jag hittade via google). Beskrivningen är längst upp på sidan, så bläddra inte ner någonting (om du inte vill se annat än beskrivningen)

Här är en trailer till filmen.

Berghuset

God eftermiddag. Jag har byggt ett hus igen. Haha, jag gillar att bygga. Det var ett snabbt bygge. Jag blev inte nöjd med det till 100% men jag är nöjd med det till stor del.

Klicka på bilden för att förstora den.


Om huset: Det är tänkt att ligga på ett berg (därav namnet Berghuset) men mitt berg är lite konstigt. Inte själva kullen utan själva underlaget till berget. Det skulle vara mer berglikt men det där var det närmaste jag kom men det blev lite bra i alla fall. Som ni ser har huset en pool och övervåningen består av en träningslokal. Huset är bara byggt för två (eller en om man så behagar) men det får plats upp till fyra personer vid matbordet. Färgen röd spelar stor roll i inredningen då den förekommer i nästan varje rum.

Antal rum
Ett vardagsrum där man även kan spela diverse instrument.
Ett sovrum
Ett kök/En matsal
Ett badrum
Uppe finns två duschar om man så behagar samt en toalett (som om ni inte redan ser det...)
På balkongen ser ni schack och två teleskop.

Kom gärna med idéer till mina framtida byggen :)

Get Smart

God midnatt (bra påhitt av mig för jag ska inte gå och lägga mig). Jag har just kollat på en film. En Actionkomedi. Den var kul och jag rekommenderar den verkligen. Är du ledsen kan du nog kolla på den så mår du nog bra efteråt. När filmen just var slut kom pappa in och sa att jag skulle vara tyst för att han skulle sova för att han var trött. Jag sa att jag hade kollat på film. Det är väl bättre att jag skrattar än att jag gråter, eller? Sedan var filmen slut och klockan var inte tre på natten/morgonen så det är många fördelar med det.

Här är en trailer till filmen Get Smart (den jag såg).

Någon har frågestund

Jag kanske ska hjälpa syrran lite... (bara för att jag mår bra och är glad).

Anna har en frågestund på sin blogg och hon vill säkert ha fler frågor än hon redan fått (för vem vill inte ha det?) så varför inte hjälpa henne eftersom jag ändå inte har något bättre för mig. Klicka på bilden för att komma till hennes frågestund som avslutas den 8 augusti.

Anna krävde en länkning till sin blogg för att jag lägger upp en bild på henne...

Hon borde vara nöjd nu tycker jag. Jag länkade hennes blogg tre gånger samt frågestunden en gång.

Slottspalatset

Hej hej! Mitt "inmurade" hus är klart! Jag valde att kalla det Slottspalatset.

Klicka på bilden för större format.

På bilden längst upp till höger (planlösningen på huset) ser ni tre sovrum, ett badrum, ett vardagsrum, en matsal och ett kök. Ni ser även en uteplats där med ett teleskop.

Om huset: Huset är tänkt vara modernt och lite medeltidsaktigt med marockansk känsla (finns kollektioner i spelet som hjälper till med stilarna). Huset står på sammanlagt åtta pelare (en i varje hörn samt fyra i mitten).

Klicka här för att se mina tidigare byggen. (Det fick bli länkar till inläggen istället för bilderna.)

Brevet uppskattades

Brevet har kommit fram, wiho! Min kusin som fyller 17 tackade för brevet i ett sms och jag grattade henne ännu en gång, haha. Jag grattade henne på bilddagboken, facebook, typ två gånger i brevet och så en gång i svaret på sms:et. Man kan undra om det är någon som skrivit grattis fler gånger än mig på så olika ställen. Jag får gratta henne här också, om hon råkar se det här så tillägnar jag henne det här inlägget.

Nu ska jag skriva vidare på berättelsen som är på sida 96 och jag skrev anteckning i mobilen för jag kom på lite igår så nu ska jag skriva in det medan jag lyssnar på listan som jag börjat lyssna på konstant eftersom det finns massa olika låtar där och jag slipper byta lista men det får jag nog göra i natt runt tolv/ett någon gång. Jag måste för övrigt duscha så jag får göra det först, synd att man inte kan koppla datorn till någon högtalare i duschen, det skulle varit coolt! (Typ via nån trådlös grej.)

Mamma vet vad den här blomman heter, det är jag säker på, men vet du för jag vet inte?

SOS!

Om ni hör låttiteln S.O.S. vilken låt tänker ni på då? Tänker ni kanske på Jonas Brothers låt? Tänker ni möjligen på Rihannas låt? Eller är det så att ni gått tillbaka i tiden och tänker på Abbas låt?Det där är refrängerna till artisten/banden jag nämnde ovan. Klicka på bilderna för att komma till låten på Spotify.

Ytterligare låtar jag hört är:
Jordin Sparks – S.O.S. (Let The Music Play)
Mötley Crüe – Same Ol' Situation (S.O.S.)


Har du inte Spotify är det synd om dig. Du får anstränga dig lite mer för att höra låtarna, sorry for that. Alla låtar heter SOS så det är bara söka på det på YouTube samt på gruppnamnet/artisten.

En regnbåge.


P.S: "Don't wanna second guess" är lite fel det ska vara: "Don't want a second guess". Vet inte om det är så stor skillnad men rätt ska vara rätt. D.S.

Riding In Cars With Boys

Hallå. Jag har kollat på en film. Den heter Riding In Cars With Boys. Jag hade undertext till första delen men den andra delen funkade inte, det var konstigt. Aja, tur att man förstår sig på vad de säger i alla fall. Det är inte hundraprocentigt men det gick att förstå ändå.

Filmen väckte känslor hos mig och jag kan helt ärligt säga att jag grät två gånger när jag såg den.

Här är en trailer!

Gjort saker

God kväll på er! Jag har spelat The Sims (2) lite nu och inte byggt något men jag tror jag ska fortsätta bygga lite.

Jag har lagt brevet på lådan också. Den tömdes visst 07 och den andra in- och utrikes tömdes 18, haha. Fail av mig. Aja, nu får vi hoppas att personen som får brevet blir glad.

En blomma vid altanen. Någon som vet vad den heter för det vet inte jag?

God kväll...

God kväll kära medborgare!
I dag är det så att ni alla måste hålla er inne
på grund av att ett gigantiskt askmoln som
befinner sig i luften. Det är oerhört farligt
att gå ut när askmolnet befinner sig så nära
som det gör. Håll barnen inomhus. Skit
i den extra ciggen ute på balkongen, det
gör det bara ännu värre. Tänkte ni grilla
får ni göra det någon annan gång. Krisen
är nära så för Guds skull, kära
medmänniskor, håll er inomhus!

Med vänlig hälsning
Presidenten av MuppolandHaha, jag skojar bara.

Ska jag använda frimärket?

Hm... Vi har ett frimärke kvar. Frågan är om jag vågar ta det för det kanske ska vara till något annat viktigt, vad vet jag. Fast ett brev är alltid kul att få från någon man knappt pratar med, eller hur? Det är väl bevis nog på att jag tänker på denna person? Jag vet bara inte vad jag ska skriva (bara en grej som måste skrivas) men sedan, vad kan man skriva efter det? Hm... Jag hittar nog på något. Sedan får jag ta ett litet blått kuvert, haha. Det är lite väl gulligt, man kan ju undra vem det är ifrån då. Det får gå. Jag måste bara lägga det på lådan innan 19, tror jag de tömmer den, annars är jag körd. Oh no! Jag får ta en promenad, eller cykeltur, sedan. 

Innan fick jag för mig att jag kunde skriva brevet, ta kort på det och skicka email men det gör det inte lika kul. Det är inte säkert att man kollar email på sin födelsedag, eller? Vad vet jag, jag kanske får ett brev tillbaka på min födelsedag eftersom jag fyller aningen senare än denna person. De som är släkt med mig kanske redan vet vem brevet är till men jag tror inte denna person läser min blogg och då är det lugnt!

En liten buske som ser aningen hängig ut.


Hur mycket är klockan när den är natt?

Hej hopp. Klockan är natt och det är nog dags för mig att sova snart. 

Det har inte blivit mycket till uppdatering i dag men bättre något än inget, eller hur? (Förresten blir det igår eftersom det är den 5 augusti nu.)

Mamma har fixat en "minirabatt" med stenar runt, det är så gulligt!

Vad gör man när man inte har något att göra?

Nu har jag inget att göra igen, som väldigt ofta. Kollar statistiken när jag inte har något att göra. Sedan en minut senare har jag fortfarande inget att göra. Då kollar jag statistiken igen. Haha, hur sjukt är inte det? Jag kollar Bloglovin lika ofta som statistiken också.

I morgon ska jag skriva brev och lägga det på lådan. Hoppas att vi har frimärken men det ska vi nog ha, och ett normalt kuvert, haha. Jag har brevpapperskuvert med två nallar som sitter på en gren i ett trät och håller om varandra och det är inte särskilt aktuellt till personen jag tänker skicka brevet till.

Borta vid staketet är brevlådan och den här vägen tar man snabbast dit från huset.

Inmurad bostad

Hej och goddag! Jag fick ett litet The Sims-ryck så nu sitter jag och bygger hus.


Döm inte mitt ofärdiga bygge... Det ska vara ett hus innanför 'murarna' är det tänkt. Hela bostaden ska vara inmurad sedan får jag se hur det blir innanför murarna. Jag får göra finjusteringar när allt är klart och sådär. Det här är bara så det ser ut nu (klockan 21:33, 4 augusti 2010). (Man ser inte så bra när det är så utzoomat men innanför garagedörren står en limousin.)

Vad hände med handskrivna brev?

Hello everybody... Haha, jag tänker inte skriva på engelska, så var lugna (förlåt 'person' som gillar engelska, du vet vem du är, hihi). 

I dag har jag kollat på TV lite och steg upp runt ett och då åt jag en fralla och drack mjölk till. Det var mammas bröd. Jag har inga planer alls för dagen så vi får se vart den tar vägen. Det har redan gått ett tag men jag vänder lite på dygnet så nu är "min dygnsklocka" tolv för vi säger att jag åt frukost vid nio/tio. Haha, bli inte förvirrade nu bara.

Jag kollade igenom lite brev och så, för jag hade inget att göra. I många brev stod det "du är snäll" eller "du är jättesnäll". Det värmer faktiskt i hjärtat att läsa sådant och i ett brev (kanske fler) stod det "du är söt". Sånt är roligt att läsa. Det visade sig också att jag brevväxlat med en kusin. Tänk vad kul att få brev egentligen! Handskrivna brev alltså. Då är det verkligen någon som ägnat tid åt den person som får brevet. Jag ska skriva brev! Hoppas vi har frimärken... Vet ni hur lång tid det tar att skicka ett brev till någon som bor i samma ort? Brevlådan töms väl runt sju på kvällen sedan delas breven ut på morgonen därpå, eller hur? Då vet jag när jag ska lägga brevet på lådan för att det ska komma samma dag. Jag är smart, haha. Vad långt inlägg det blev från att jag inte hade gjort någonting.

Vi har äpplen i trädgården.

Count three four California Girls

"Count three four" haha. det har jag trott att hon sjungit när det egentligen är "California" (ta bort "nia" i California). Låten är i alla fall Katy Perry & Snoop Dogg – California Gurls. Jag och mina "hörfel" (kan man säga så eftersom jag brukar tycka de sjunger något annat än de gör?) är ganska unika. Overtrack till exempel. Brukar ni också vara sådana så ni hör något annat än vad de sjunger sedan sjunger ni med i låten med texten ni tycker det låter som?

Hopp hopp.

Fruktberg

Vet ni vad man ska äta när man är hungrig och har frukt hemma? Haha, nu sa jag det nästan. Jag skivade en banan och skar ett äpple innan. Det blev till ett berg i den djupa tallriken. Jag hade i lite mandlar också. Socker och kanel får vi inte glömma. Bild glömde jag som vanligt. Jag åt med gaffel och sked, haha.

Solnedgången.


"Åh, millennium två, du är så på."

Solnedgången!

Wow! Jag blev helt till mig, kolla på videon nedan för att ha beviset. Bilder finns i videon men den är en aning dålig kvalité på, fråga mig inte varför men de blev bra på datorn och i kameran :)

Break Of Dawn

Åh, jag måste tipsa om den här låten. Jag letar upp den på YouTube så slipper jag tänka på någon bild, hehe.

Eric Saade – Break Of Dawn


I don't wanna wake up lonely
I can't stand another night alone in my bed
Missing, hoping.


BILDBOMB - I Trädgården

Jag var ute i trädgården och tog lite kort. Här kommer lite bilder på vad jag tog kort på. Klicka på bilderna för att få dem större.

Flugan var så ful att jag var tvungen att ta kort på den.


Soluppgången

God eftermiddag! Jag är hungrig, men ska snart äta tacos efter Annas önskemål men vad gör det? Bara vi har tacosås eller nåt, för det vill jag ha. Medium är inte tillräckligt stark. Haha, okej nu ska jag inte tjabba om det för jag tänkte visa bilder på Soluppgången eftersm jag var vaken när pappa steg upp för att han skulle åka till jobbet halv sex och börjar klockan sex så då förstår ni nog att jag var uppe ganska "sent". Ja, jag är en nattuggla, än sen?

Bilderna togs runt fem i fem, hehe.


Skryt lagom om dina åkband!

Haha, jag tror någon är less på att jag har kvar åkbanden från Gröna Lund och Liseberg för någon (jag känner henne och har nämnt henne en del gånger) skrev en kommentar om det, haha. Jag tycker jag bör svara på det där här istället för på hennes blogg.

eh, Linnea, du har redan skrivit treittiotjugo gånger att du har åkbanden kvar från liseberg och grönan -.- jag tror folk börjar fatta det nu..
Svar: Jo, jag tror de vet det men jag är lite stolt över att ha varit på båda ställena på mindre än en månad, så det så. Hade inte du börjat skryta om du fått en systemkamera eller något? Eller jag vet inte. Haha.

Ni kanske har börjat förstå vem som skickade kommentaren nu, haha. Bara för att reta henne lite kan jag ladda upp en bild där åkbanden syns väl.

Oj, jag fick visst med någon på bild där bakom. Om ni undrar vad hon i bakgrunden håller på med (är för övrigt Anna) så ska hon fånga kaninen, hehe. Jag själv skulle hängt uppochner men jag vågade inte och kom inte upp sen. Bilden togs när de andra outfitbilderna togs av Felicia.


En dag närmare min födelsedag

Hej alla som sitter framför skärmen och läser min fantastiskt bra uppdaterade blogg. Först en video igår och sedan lite övriga inlägg på det samt frågestundens svar. Japp, jag har varit duktig. 

Jag sitter som vanligt och lyssnar på min lista för jag gillar den. Jag lade till ytterligare en låt så nu är det 183 låtar. Jag vet inte vad jag ska göra i dag. Mamma ska upp till min mormor i morgon. Hon ska hälsa på lite och så. Jag vet inte om jag ska följa med eller inte men jag tror inte att jag gör det.

Äh, jag vet inte vad jag ska skriva. Det blir nog inte lika många inlägg som igår men vi får se vad jag kommer på.

Trevlig min jag har. Jag diggar mina åkband, hihi det ena från 10 juli (Gröna Lund, orangevitt) och det andra från 27 juli (Liseberg, rött).

Vad är det för fel på min midja?

Jag har tydligen fått ett bloggryck och massor av inspiration sedan har jag inget annat för mig och är dessutom inte trött. Jag bör gå ner med den djupa tallriken som fortfarande står på skrivbordet som är allt annat än så tomt som första dagen jag satte datorn på det. Det var nog lite många som i den meningen men skit samma, haha.

Tillbaka till ämnet, eller det var inget ämne. Haha, nu ledde det här ingenstans! Jag är väldigt smart.Jag börjar om...

Jag tycker min midja är lite knäpp. Den högra sidan går in mer än vad den vänstra sidan gör. Det är inte bara lite, det syns också. Om man har bikini eller något åtsittande så syns det att den inte går in lika mycket på båda sidor. Jag har sett att det inte bara är jag som har så. Anna sa tidigare att hennes midja också var sådan och jag tycker även Felicias är sådan. Någon av er som råkar ha en midja som går in mer på ena sidan än vad den gör på andra sidan?

Svagt exempel. På bilden kan ni jämföra höger och vänster då vänster går in mer då det egentligen är mitt höger (Konstig förklaring). Bild från 27 juni för jag hittade ingen tagen senare som verkligen visar midjan tillräckligt för att se att den går in mer på ena sidan.

Ännu en... Vad för nåt!?

Vi kör en frågestund till nu på en gång va? Haha, nej, jag skojar bara. Vi kör en i september/oktober men har ni frågor innan dess kan ni kanske skriva upp dem någonstans eller något. Jag vet inte riktigt. Jag borde fixa något som man kan kontakta mig på men vem vill kontakta lilla "populära" Linnea, tro? Nej, nu ska jag inte vara pessimistisk. Jag får fixa det när jag inte har annat för mig och det blir säkerligen inom en snar framtid eftersom jag inte brukar ha annat för mig. 

Ser inte min hängande arm lite halvknäpp ut?


F R Å G E S T U N D - Juli/Augusti - Svaren

Vem är din favoritskådespelare? Både manlig och kvinnlig.
Vilka mina favoritskådespelare är? Jag sätter mig inte in i sådant så mycket men jag gillar Jim Carrey (är med i bland annat Yes Man och Bruce den allsmäktige). Tom Cruise (är med i bland annat Top Gun, som jag inte sett, och Mission Impossible) och Robert Pattinson (är med i Remember Me samt i Twilight-filmerna) bör nämnas också. Över till kvinnliga sidan: Selena Gomez, Demi Lovato, Jenifer Aniston (spelar Polly i filmen Och så kom Polly, har även sett henne i andra filmer jag inte kommer ihåg vad de heter) samt Sarah Jessica Parker som gör en bra roll i Sex And The City. Kristen Stewart gör även ett bra jobb i Twilight-filmerna. Annars har inga speciella favoriter. Vad bra svar det blev till slut ändå, hehe.

Har du någon gång rökt/snusat?
Aldrig! (Har svarat på den här frågan förut)

Har du blivit berusad/full av alkohol? Om du nu har druckit det.
Nepp, jag har knappt druckit.

Vilken är din favoritglass?
Oj, vilken svår fråga. Jag vet faktiskt inte. Jag gillar stracciatella, cocos och sådant med chokladbitar i eller liknande.

Är du kär i någon just nu?
Nej, tyvärr inte.

Om du fick kyssa vem du ville i hela världen vem skulle det vara?
Vem jag ville i hela världen? Vilken jobbig och svår fråga! Jag har ingen aning faktiskt. Någon riktig snygging kanske ;)

Har ni ett badkar? I så fall gillar du att ha spa ofta? Eller har du spadag utan att vara i badkaret för jag vet ju att du inte gillar att duscha men du kanske gillar att bada? 
Vi har inget badkar :( Dock hade vi ett som vi gjorde oss av med när vi gjorde om badrummet nere som har golvvärme nu (onödig info om golvvärmen). Jag har aldrig spadag, men det skulle nog vara skojigt. Att jag inte gillar att duscha har du rätt i för jag tycker det tar sådan tid. Haha, men duscha är viktigt :)

Bild på mig i badrummet nere.


Hur laddar man ner från Mod The Sims? Kanske krånglig eller bökig fråga, men den skulle vara till sjukt stor nytta för många som läser din blogg :)
Först och främst: För att ladda ner där måste man vara medlem på Mod The Sims. Nästa steg är att man klickar sig in på "Downloads" där man väljer om man vill ladda ner till The Sims 2 eller 3. Steg tre är att man väljer en kategori samt underkategori. Efter det letar man reda på något man vill ladda ner. När du ser något på bilden du vill ladda ner klickar du antingen på bilden, rubriken på nedladdningen eller på "more..." och läser mer om nedladdningen. Om du vill ha den klickar du på fliken "Download" över eller under informationen. Där står det även "Overview". Rulla ner till "Download files" och klicka på de filer du vill ladda ner. Mesh och recolors är en annan historia. Färgen måste man ha och formen måste man ha. Utan färg får man ingenting och utan form får man heller ingenting. Var uppmärksamma när ni tittar på "Overview" för till exempel hår och kläder för då behövs troligen en mesh. Antingen står det att den är included (ingår) eller not included (ingår inte). Om den inte ingår får ni ladda ner den separat. Det var inget kort svar, haha.

Gillar du saltgurka?
Om det är sådan där gurka på burk (tror den gurkan heter smörgåsgurka) så gillar jag den annars vet jag inte. Haha.

Rider du? :D
Nej, jag rider inte.

Korv med bröd eller bröd med korv?
Korv med bröd :)

Hur många besökare har du per dag?
Den frågan har jag redan svarat på men det har ökat lite. Mellan 10-20 och ibland ännu fler.

Vad anser du om smink?
Det är väl fint beroende på hur man sminkar sig. Vill man vara extra fin kan man använda det. Själv använder jag det inte och kan ingenting om smink så om man ska ha sminkråd ska man inte komma till mig.

Använder du några hårprodukter?
Nej men ibland använder jag hårspay och mousse men det blir inte bra i alla fall för att jag är så kräsen, haha.

Någon glömd fråga?

Jag vet inte om det är någon som kollar min blogg lika ofta som jag kollar statistiken men jag ska slänga in ett snabbt inlägg och säga att alla frågor som kommit in nu är besvarade så inlägget är klart att publiceras. Ni har från och med nu 4 (var från början 8) minuter på er så kommer ni på något så fråga. För enkelhetens skull kan ni kommentera frågorna i det här inlägget om ni kommer på någon fråga. 

En bild jag tog i dag.

För mycket för länge

Vet ni något tråkigt? Det är när man har massa chrunchy (alternativt müsli) i yoghurten och den ligger där alldeles för länge. Då blir det inte så speciellt gott kan jag säga er. Så ha inte det!

Samtidigt kan jag dra en liten historia angående chrunchy och yoghurt. Jag hade tagit för mycket yoghurt och chrunchy och då måste man såklart äta upp 'skiten' och då ställde jag ifrån mig tallriken när jag inte orkade mer. Sedan fick jag äta upp det i alla fall. Inte roligt alltså.

Något som är gott är godis, hehe. (Det var ett j*vla tjat om godis tycker ni kanske men vad vet jag?)

Trött på det tråkiga mellanmålet?

Helloj! Jag sitter och lyssnar på min lista samt äter en djup tallrik med det som står uppräknat nedan:

Ett helt äpple
(sort: Golden Delicious, ni vet de ljusa gröna som blir gula)
Några mandlar
Lite russin
Chrunchy natural från ica (en grön kartong, haha)
En aning kanel
Lagom mycket socker
Lite yoghurt
Lite kakao
Samt någon enstaka droppe citronsaft på flaska

Perfekt om man är hungrig och är trött på att bara ta ett simpelt äpple (eller annan frukt för den delen) eller fixa yoghurt med samma gamla flingor/müsli/puffar (eller vad man nu vill kalla det). Då kan man piffa till det hela och ha i yoghurten allra sist. Jag tog inget kort på min "fina" äppelskapelse men den var inte så fin, hehe.

Två kanelknäckemackor med ost. Det märks inte att jag gillar kanel va? Jag har det som smak på mitt te, har det i yoghurten och gillar kanelknäcke.

Låtar som spela(t)s på radion

Jag måste bara tipsa om en skön låt där hon sjunger "So you're Brad Pitt? That don't impress me much" och "So you got a car? That don't impress me much

Shania Twain – That Don't Impress Me Much
Hörde den på radion innan vi skulle åka båt.
Ola
– Overdrive
Jag sjöng Overtrack och kände mig ganska ägd när både Felicia och pappa sa att han sjunger Overdrive samt att låten spelades på radion sedan men håll med mig lite, visst låter det som han sjunger overtrack?
P!nk – Don't Let Me Get Me Har den här låten på en CD sedan spelades den på radion.

Något som bör nämnas är att alla dessa låtar finns med på min 182-låtars lista. Om du vill ha den till din lista kan du klicka på Subscribe så har du den på ett kick (psst, alla Jonas Brothers fans (hihi, jag tänker på en eller två speciella här ^^) jag har med lite låtar med de också!).

Oskarshamns hamn (det där lät sjukt, men det är inte mitt fel att staden heter Oskarshamn och det där är en hamn!)

Videoblogg 2 augusti

Jag hade inget för mig sedan kände jag för att göra ett litet "videoinlägg" som jag säger.Den blev ganska rolig i slutet, tycker jag själv. Hehe. Ser ni förresten att jag har kvar båda mina band? Jag har sagt det förut och säger det igen; det röda är från Liseberg och det orangevita (jag har skrivit orangegult innan men när jag studerar det ser jag att det är vitt där istället för gult) är från Gröna Lund.

Listan tog slut!

Haha, vet ni?! Min lista (ni vet den långa, nya med 182 låtar) tog slut igår. Den är 12 timmar! Jag hade börjat spela den på dagen och den tog slut på natten. Jag hade lyssnat på den hela dagen samtidigt som jag städade och allt sådant. Jag pausade när jag åt mat och inte befann mig vid datorn. Det är en blandad mix kan jag säga. Hah, vad jag tjatar om den men jag kände bara för att säga det.

Nea gillar blommor.

Jag vill inte tigga men...

Jag kanske bör säga att ni har hela dagen på er att ställa frågor så kommer svaren efter 00:01 den 3 augusti (det är 2 augusti just nu). Frågor kan ställas ända fram till 23:59 i kväll. Jag kommer inte dissa frågor som kommer in efter tiden medan jag fortfarande inte publicerat svaren. Jag har gott om plats för fler frågor må jag säga, inte för att verkligen försöka få er att pressa fram frågor men det vore trevligt att få veta lite mer om mig, eller vad tycker ni? Jag vet att det är svårt att komma på frågor och i värsta fall hade jag kunnat ställa frågor till mig själv men så knäpp är jag inte, som tur är. Haha, det hade varit ganska sjukt. Då hade jag i och för sig fått in tillräckligt lätta frågor för mig själv att svara på.

Det där var inget litet träd. Mamma fotograferade bilden. Hon ville att jag skulle stå där med Felicia. Jämför mina ben med Felicias och jämför mina ben med min överkropp. Väldigt långa ben.

Sovmorgon

God eftermiddag. Jag låg länge i sängen i dag så jag har nyss klätt på mig. Jag började med att gå ner och äta frukost. Nybakat bröd är inte fel, mamma hade bakat. Jag satte mig i vardagsrummet och kollade på Disaster Date, Room Raiders 2.0 och The X-effect på MTV. Efter det gick jag upp och klädde på mig och jag sitter och är hungrig.

I dag ska jag ta kort på Anna, ville hon. Jag smyger upp en bild på henne, utan hon vet någonting. Hon har en egen blogg så jag antar att det inte gör något att jag laddar upp en bild, och den här är väl söt?

Det bästa med ett nystädat rum

Nu är mitt rum fixat. Jag får slänga nattlinnet i tvättkorgen så får jag känna mig fräsch när jag går och lägger mig. Det är det bästa som finns att gå och lägga sig när man är nyduschad, har nybäddad säng,nytvättade kläder att sova i på natten och ett nystädat rum.

I dag kan jag i alla fall inte säga att jag inte har gjort någonting i dag för jag har städat och bytt sängkläder och så, jag tycker jag har varit duktig. Jag åt glass tidigare i dag också och nyss fick jag i mig en dumle. Jag har fortfarande kvar choklad från resan upp till Stockholm men chokladen är lika god ändå. Har några Geisha och Twix kvar.

Det får bli en godisbild för att jag tog upp Twix, Dumle och Geisha.

Städa är lite kul

Nu har jag sugit upp dammråttor i en dammsugarpåse, torkat golvet samt tömt sängen på madrasser för att vädra dem. Hela sängen är i stort sett en gigantisk madrass sedan har jag ytterligare en samt något vitt täcklakan eller något och sedan har man lakanet där.

Snart ska jag bege mig ner och ta mig en dusch och efter det sätter jag mig nog och skriver. Senare får jag skriva ut min önskelista jag skrev tidigare i dag samt ta upp madrassen, täcket och alla kuddarna som ligger ute på vädring (täcket, madrassen och skyddslakanet hänger på räcket).

Vad är det som är speciellt med detta hus tror ni?

Hushållssysslor måste göras

Dags för en uppdatering nu igen kanske? Jag har inte gjort mycket men vi åt väldigt god middag. Den bestod av Pasta-stavar, som mamma kallar dem, och till det hade vi en slags tomatsås med kalkon i. Väldigt gott. Mamma sa att det var enklare än köttfärssås och jag tyckte det vad godare än köttfärssås. 

Jag har inte skrivit sådär jättemycket men ska nog börja skriva sen igen, jag tror jag ska städa lite och då innebär det att dammsuga och kanske skura för jag har nämligen tänkt byta sängkläder i dag och sådär. Möblera om är inget jag tänker göra men vi får se om det blir en liten möblering. Jag tror inte det blir någon möblering för jag är nöjd med det som det är.

Ett stenbrott mitt ute i skogen. Bild från båtutflykten. Detta är på ön där vi fick traska runt.


Skrivit och lyssnat

Tjo hopp på er. Jag får börja med att påminna er om frågestunden som fortfarande är igång. Ni kan ställa frågor till 2 augusti (det vill säga i morgon). Kommer ni inte på någon? Ställ en ändå. Ju fler som kommer in desto fler får ni svar på så passa på nu. Det kommer nog ingen igen förrän i Oktober kanske och det skrämmer mig att det är två månader till oktober, fy! Då har skolan börjat och jag har bara en sak att säga och det är att tiden går väldigt fort.

Nu lämnar vi det ämnet och fortsätter vidare. I natt satt jag uppe till någonting, jag minns inte riktigt, och skrev samt lyssnade på min nya lista. Igår räknade jag ut ungefär hur många timmar listan tar att lyssna på (eftersom det inte står, det står heller inte hur många låtar som är med i listan om man inte kollar på profilen). Jag kom fram till att det blir ungefär 12 timmar om genomsnittslåten är 4 minuter. Jag orkade inte sitta och addera alla 182 låtar och räkna ut medellängden på låtarna. Jag hade helt klart gjort det om jag visste hur lång tid det tar att spela listan. Min uträkning var ungefärlig. Jag hann inte lyssna klart på den igår ens, haha. Okej, tillbaka till när jag satt och skrev. Jag är i slutet på sida 90. Den är väldigt lång till skillnad från en annan jag gjorde som är på 17-19 sidor kanske, jag minns inte riktigt.

En skalbagge som smet ifrån mig medan jag tog kort på den, jag tyckte den var elak mot mig.

RSS 2.0