Tack och adjö

Nu ska jag bara packa ner handduk och så, och checka så att jag har plånboken i bagen. Jag ska till gymmet med Sofia i morgon efter skolan. Vi slutar kvart i två och då går vi direkt till gymmet. Att bära omkring på min bag är inte kul :( Kan det inte bli vår snart, så att jag kan cykla? Jag vill nämligen inte cykla nu för jag vet inte om mina växlar har blivit normala än. Om inte får jag säga till pappa att fixa det.

Nu ska jag bara kolla om Ellamarie, Foki och Lily har uppdaterat sina bloggar :)

Ciao!

Längre hår?

Hello, nu ska ni få en liten flashback på mitt hår de senaste åren.

Sommarlovet 2006Är jag cool eller är jag cool? xD Skojar bara :)


Jag är brun, har ni sett :o Det där linnet är för litet :(


Sommarlovet 2007Jag står någonstans i Söderköping (tror jag det var).


Höstlovet 2007


Delfinsafari :D


Sommarlovet 2008


Fick gömma någon som satt där. Långt hår va?


Runt nian:


Ser ni att håret är så långt att det inte ens får plats på kortet? Så var det på skolfotot i nian. Sorry för bildkvalitén men jag hade ingen kamera.


Klippt mig i mars 2009

Lite dålig skärpa för att bilderna är tagna med min webbcam. (Hade ingen digitalkamera då).


Klippt mig i september 2009


Från sidan.


Snett framifrån.


Nu, 2010


Framifrån (håret är inte sitt "normala", jag sov med tofs för att det ska bli sådär fint :D)


Från sidan.


29 januari 2009.

Japp, så ser det ut. Märker ni någon skillnad på hur det har sett ut från september 2009 till januari 2010? (nyklippt till nu)

Dagens...

Här kommer lite "Dagens"-grejer och sådant :) Skoj.

Dagens...

...Frukost - Två mackor, en med ost och en med bara smör, och te med mjölk och tre sockerbitar i.
...Outfit - Svarta mysbyxor och den svarta klasshooden.
...Frisyr - Utsläppt, senare satte jag upp det.
...Sysselsättning - Spela The Sims 2.
...Middag - Tandoorikyckling med ris och sås.
...Efterrätt - Chokladpudding.
...Humor - När jag inte fattade vad som pågick här.

Tack och hej!

Om ett beslut

Jag har beslutat mig för att skita i att lägga upp skidutflyktens berättelse, som jag inte ens är klar med. Så jag struntar i att skriva vidare på den, om ni inte insisterar på att jag ska skriva klart den. Vill ni läsa?

The Sims

Halloj! Jag har bara nördat sims i dag. Det blev lite mycket, hahah. Det är ganska kul att de flyttar ut och går på universitetet och massa :) I slutet så kom en kvinna, Nina Caliente (osäker på efternamnet). Hon som bor i Skönköping från början. Nina började bråka med min sim :/ Så då skulle inte jag vara trevlig mot henne heller så det slutade med ett slagsmål inne i min sims badrum. De hade -100 på både livsgrejen och dagsgrejen. De blev ovänner också. Haha... Sen när de var på gatan, innan slagsmålet. Så kom en av tonåringarna i familjen Trevlig. Så efter att min sim slagits med Nina så började Nina gå på tonåringen. Det var inte snällt :(

Innan bråket och precis när min sim, Lizzie, hade flyttat in (hon hade just gått ut universitetet och blivit vuxen) så bjöd hon in sin kärlek. När han var där kom jag på att jag inte ville att de skulle vara kära längre, det gick inte så bra -.-' Jag ville att Lizzie skulle gräla med honom och till slut så blev hon ilsk på honom och var inte förälskad i honom längre. Kruxet var det att på livsgrejen så var hon fortfarande kär. När de sagt adjö och han hade gått hem fick jag en idé. Lizzie kunde vara otrogen mot killen, som går första året på universitetet -.-' Det var därför jag inte ville att de skulle vara ett par... För att vara otrogen behövs ju en person att förälska sig i, för annars vill inte simmarna vara otrogna, hehe. Jag fick iväg Lizzie till nån nattklubb eller nåt och där träffade hon någon mörk kille vid namn Putte. (Lizzie är också mörk, med svart hår. Hennes pappa är nämligen mörk med svart hår. Hennes mamma däremot är hur ljus som helst och har också svart hår. Det är därför de bara har svarthåriga barn. Något jag måste nämna är att Lizzie har nio syskon varav... (nu får jag tänka) tre systrar (Cleo, som går på universitetet nu, April, som också går på universitetet nu och så har vi den äldsta systern, Angel, som bor i ett hus med sin sambo och sin son Sebastian.) och sex bröder (Ash, är gift med Elli och har en dotter (Ella, småbarn, namnet av sin mamma) och en son (Kevin, barn). Nick, har två små hundar och bor tillsammans med en kvinna vars namn jag inte riktigt minns, Melissa kanske. Teddy, som gick ut universitetet före Lizzie, förlovade sig med Stella redan på universitetet och gifte sig hemma hos sina föräldrar eftersom de behövde en bostad, som jag fixade till. Där bor de även nu med sin lilla dotter Annie (bebis än så länge). Chris och Zack bor med sina föräldrar och Brady bor med Angel.) Föräldrarna heter Amiz och Jay (deras ambition är Familj, därav de många barnen. De hade en önskan om att få 10 barn, som jag låste :D Efter det ville de ha 20 barnbarn men den låste jag inte, för det skulle ta ett tag.)) Lizzie och Putte blev inte så goda vänner, de har just träffats men jag vet inte vem jag ska välja. Kanske Emilio som har fått ihop det med de flesta. Emilio är inte gift men han har fyra barn med tre olika kvinnor (Ashley, som har bor ihop med, Lizzie (det är en annan) och Milly (eller nåt, jag kommer inte riktigt ihåg xD). Lizzie har ingått ett äktenskap med Milly och de två bor tillsammans.), som han har bott ihop med tillsammans med Romeo, som nu bor ihop med Lisa och har ett eller två barn med henne. Det gick åt helvete eftersom de kom på varandra med att vara otrogna. Okej, vi lämnar det, haha.

Kom ihåg att jag har hur många familjer, hushåll och namn som helst att hålla koll på. Jag har nog nämnt nästan alla egenskapande i Skönköping nu. Förutom några :) En familj är varulvar, i alla fall föräldrarna, och en annan är vampyrer. Vampyrerna (Megan och .... (HJÄRNSLÄPP!)) har en son, vid namn Edward :).

Okej, nog om det :) Hoppas vi ^^

Melodifestivalen

Nu ska jag kolla på melodifestivalen. Tjo!

Somnade ifrån filmen

Jag började kolla på film i natt men det gick inte så bra. Efter ett tag låg jag och blundade så jag bestämde mig för att stänga av och gå upp och lägga mig.

Filmen jag började kolla på heter Speechles (tror jag, men det var något liknande. Det var en romantisk komedi :)

God Natt


Jag idag :)

Nu ska jag antingen gå och lägga mig eller kolla på en film, jag antar att det blir film eftersom jag inte är trött. Vad det blir för film får jag se. Jag vill inte ha något svenskt :( Romantisk film skulle vara kul :)

God Natt!


Laptopskin

I dag tog jag mig tid till att ta kort på mitt laptopskin som sitter på plats på min dator :)


Ros :D

Från andra sidan :)

Öppen laptop :)

Från sidan :)

Nu ser man själva datorn istället :)

Vad tycker ni?
:D

Diskning

Mycket att göra, massor att diska och ta hand om. Varför ska jag ha fredagar? Jag kollar ju på Let's Dance, Postkodsmiljonären och sådant. Då har jag inte tid. Man ska diska, torka bord och torka spisen. Det verkar vara mer och mer saker att göra varje gång, som jag inte visste att man skulle göra.

Felicia har haft turen att ha diskdag när hon varit borta eller vi har varit det. Hon ska diska i morgon. Då ska vi äta pizza. Hemmapizza, som tur är.När ska du diska? Jag fick diska det du inte diskade förra gången. Jag diskade, men jag glömde lite, så jag fick diska igen, sen glömde jag lite till och hann inte diska det. Men jisses!

"Du bör inte skriva det där, jag vet vad du kommer skriva. Är det så nödvändigt att skicka iväg det där?" Jag får skriva vad jag vill. Man läser faktiskt inte inläggen innan de finns ute på bloggen. Det är inte kul att hon sitter och glor på vad jag kollar på på datorn, eller vad jag skriver. Vill hon att jag ska stå och kolla på henne? Inte så kul va?Jag ska inte klaga på att diska. Vi har ett rullande schema så att mamma och pappa tar vardagarna och barnen helgerna (fredag, lördag, söndag). Anna och jag tycker det är orättvist när vi ska åka bort på Felicias diskdagar, som fredagen i Mullsjö.

Nu gäller det, diskningen. Önska mig lycka till...

Let's Dance

Kollar på Let's Dance, så kan passa på att skriva nu efter att Willy och Charlotte har dansat. Han fick sina två första femmor. Haha, Stefan har ju fått 10 så det är en stor skillnad. Willy är ju rolig på sitt sätt. Nu ska Molly dansa :D Heja Molly :)

Tjo på er!

Om kvällen

Just nu sitter jag i skolan. Jag hann duscha i morse, vilket var bra. Jag hade väl inget val och det ett ett bra sätt när man vill vakna till lite mer. Att sätta mobilalarm är också bra för då vet man hur lång tid det gårr. Jag ställde min på 07:10 när jag gick in i duschen 07:04. Sex minuter. Jag hann tyvärr inte duscha klart förrän alarmet ringde men det gör ingenting eftersom jag ställde det på 6 minuter. Jag gillar när det är jämna klockslag och inte 07:09 eller 07:11.

I kväll blir det Let's Dance. Molly, Claudia och Mattias får inte åka ut. Heja dem.

Det blir nog något inlägg i kväll, antar jag. Jag har säkerligen inget annat för mig. Postkodsmiljonären är ett måste, också. Jag gillar utslagsfrågorna och det är kul att sitta med datorn nere och kolla upp svaren och säga att den som sitter där har fel när man har kollat upp svaret. Sedan blir det nog lite Disney Channel också, innan postkodsmiljonären.

Jag försökte undvika Anna igår, men det gick inte så bra eftersom hon inte kunde undvika och ignorera mig. Det var jobbigt för hon verkar inte kunna vara glad. Sedan hörde jag hur hon blev arg på mamma för att mamma kom hem sent. Hon hade bilen och hade varit på årsmöte med jobbet, eller nåt. Anna ville ju till stallet och buhu, stackars henne -.-' (känner ni min ironi?)

C U l8er! Heh. Jag kände för det. (See You Later, ses senare)

Nicke & Nilla

Tänk er mig 2001 eller 2002. Hur gammal var jag då? 8 eller 9 år. Det var tider det. Nicke & Nilla. Det var jättekul :) Vet inte vad jag fick för mig men jag tog fram låtar med dem på spotify. Nu vet jag varför. Jag hörde en reklam med Pernilla och då kom jag och tänka på Nicke & Nilla. Minns ni det?

God Natt, nu är jag klar med allt. Pallar inte mer.

Dåligt tålamod

Tålamod: -1 (illa, illa och åter illa)
Ilska: 3 (av 5)

Jag ska förklara varför. Det är just för att jag håller på med en grej på Open Office. Jag gillar inte open office. Det har väl sina fördelar, vilka de nu är. Så fort jag skulle skriva något så flyttade bilden på sig. Förstår ni att jag fick spunk på det? Jag har inget tålamod när det gäller sådant. Saker som inte går som jag vill är det värsta som finns. Det ska vara klart i morgon. Jag får säga till min engelskalärare att det krånglade med bilden och att jag tappade tålamodet. Eller något liknande.

Bäst på att klaga

Uppgifter hit och uppgifter dit. Jag får spunk på allt. Får man ingen fritid när man går på gymnasiet eller? Eller, det är väl mitt eget fel eftersom jag tar min fritid först och sen börjar jag med läxorna. Kollar man på TV så gör man.

Jag blir bara arg på allting. Jag tror jag vet varför. Jag får väl stå ut de två eller tre månaderna som är kvar, sedan är jag fri... Det är jag redan halvt eftersom jag knappt har den på mig, men jag pallar inte med den. Den har gjort sitt. Den har plågat och förstört mig. Ska jag tolerera det?!

Aja, nog om det. Jag får väl kämpa på. Klockan är 22:16. Hurra. Jag får jobba. Måste duscha också, frågan är om jag inte kan det i morgon bitti för jag tar sån tid på mig, av nån anledning. Det är ju jättejobbigt. Man borde ju ha någon slags robot eller maskin eller grej eller nåt som stänger av vattnet efter en viss tid. Efter max tio minuter. Så när man står för länge ska det bara stänga av och sen går det inte sätta på det. Men det går nog inte för nästa person kanske ska duscha direkt efter. Men det borde ju finnas nåt sånt eller en manick som torkar en fort som attan, i alla fall kroppen. Jag måste alltid var helt torr innan jag sätter på mig. Det är jobbigt, men sådan är jag.

Tjo, nu ska jag fortsätta jobba. Gah, palla engelskaläxor.

Laptopskin

Vet ni vad jag fick för mig i dag? Jag fick för mig för att sätta på mitt laptopskin som jag fick i julklapp. (Jag valde ut det när vi var i Ullared förra året. Fastnade för dte direkt nät jag såg det. Det är en ros på :D) Det blev fint och bra. Pappa och mamma hjälpte mig.

Ni får nog se bild någon dag, antar jag.

God Natt!

Kommentarer

Haha, jag har fått massa kommentarer av Anna i dag. Jag ska försöka ta mig samman efter det som hänt och skita i det som hänt. Försöka glömma det förflutna och tänka framåt in i framtiden och leva i nuet.

Ha en bra morgondag!

Syster AnnaJag gillar min syster. Titta vad söt hon är med hästen hon rider. Jag kunde tyvärr inta lägga upp den andra bildern som jag redigerat. Det får bli originalet istället.

Jag måste säga förlåt. Nu har hon slutat och då ska jag också göra det. Jag orkar inte skriva massa skit (jo, jag orkar, men det är inte kul). Nu får det vara nog! Jag tänker mer på mig själv när jag skriver att det får vara nog. Bilden är från den 20 september 2009. Jag skulle följa med och filma och ta kort, det blev massa filmer.

Förlåt, Anna! Hoppas du förlåter mig. Jag hoppas att jag förlåter dig också. Jag är bara så långsint och det kan jag faktiskt inte rå för.

Nu ser jag Anna äta frukt och grädde med lite mer i, tror jag. Jag blev också sugen nu, men jag vet inte om jag orkar.

Förlåtelse

"Jag lovar att du kommer fortsätta. Du kommer fortsätta tills du "vinner". Du kommer få spunk på mig. Lär dig skriva!

Jag har mitt liv och du ditt, vi kan inte undvika varandra. Även om det verkar som om jag hatar dig hur mycket som helst så gör jag egentligen inte det, jag älskar dig, egentligen. Det ska du veta. Ibland kan vi bara vara för mycket för varandra. Jag ska försöka sluta fred, om du tänker det. Jag kan sluta fred om du gör det. Du måste också försöka. Om du försöker så försöker jag. Så försök. Jag har försökt men det verkar inte hjälpa.

Har du tänkt att vi ska undvika varandra? Det går inte! Vi bor i samma hus, vi lever i samma stad, i samma land, i samma värld. Vi lever på detta jordklot, tillsammans med både vänner och fiender. Vi ska inte vara fiender, vi är syskon.

Förlåt :'("

Det var långt för att vara en kommentar. Ni fattar nog vad det handlar om.

Hur orkar du/jag? (Vi)

Fick en helvetes kommentar från en som hatar min blogg:

"jag har precis slutat de, men nea du är ju så omogen och bara fortsätter, och jag vill inte flytta hemifrån, det är dyrt -.- HAHA.. OCh du skrev så att alla fattade vad är dcet ?
jag bara undrar, för jag menar du ska hacka ner på mig och tycker jag är störd och allt och att jag inte kan skriva eller ngt, kan du ta de face to face ist för att hålla på.. HAHA..
jag är lite mogen och slutar nu.. MINA läsare är värda att läsa min blogg för dem bryr sig om mej nea LILLA (kan du va själv) lägg upp denna kommentaren du, jag bryr mig inte, har du inget roligare liv så har du inte HA HA.. känner nästan själv för att lägga in denna kommentaren på MIN blogg.. HAHA känn IRONI..

och nea en sak till. jag är en jävligt normal tonåring, hur många tonåringar tycker inte att ens föräldrar är knäppa (i don't get it )

haha, ditt liv, skriv vad du vill. och de va inte ditt tips om att skriva längre inlägg.. jag skriver ju fan om de jag vill eller. du skulle la börja bli ond eller ? hahaha.. Linna ge dej nu.
fan du går över styr snart. ;(
tkr nästaN lite synd om dej .. HAHA eller inte..

HEIDÅ..."

JAG KAN SKRIVA FEL! Jag skrev mycket. Jag skriver inga förkortningar (typ: mkt/mke, tkr, ngt). LÄGG AV, du är precis lika illa. Fortsätt inte läs då. Du har gjort en person arg på dig, hur fan orkar du?

Kriget fortsätter

"SKULLE BARA SÄGA HUR MYCKET JAG HATAR LINNEAS BLOGG" Ja, jag hatar din blogg också. Varför jag läser den har jag ju redan skrivit i ett tidigare inlägg ("Nu är det KRIG"). Jag babblar bara på i videobloggar för att... Okej, jag kommer inte på någonting men jag är inte medveten om tiden och jag snackar inte alls på i sex minuter. Okej, de flesta är rätt långa men det blir ju bara så. En var 3:14. Men då hade jag låthjälp... (dvs. Jag hade hjälp av en låt för att hålla tiden under tre minuter. Jag pratar inte så fort heller så då tar det aningen längre tid. Jag försöker prata tydligt och vad är det för mening att snabbspola när det låter hur mobbat som helst?)

"Jag taggar Berlin som aset" "Kommer bli asgött att slippa mamma och pappa och dom" "Fan dom kommer typ aset sakna mig" Haha, hon rättade sig själv sen. (Skriver talspråk i citaten eftersom hon sa det jag citerar.) Nej, jag kommer inte alls sakna dig, det ska bli så jävla skönt utan henne. Jag längtar till mars då hon ska iväg. Hon kom ner innan och sa (inte till mig utan till mamma och/eller pappa) att hon kommer få det jobbigt att gå upp. Det kan hon få. Ha du problem. Jag har värre problem, så sluta. De finns de som har ännu värre problem än mig...

Bye! Ha det bra, ni andra och ursäkta mina klagomål. De kommer säkerligen bli fler eftersom jag tycker att det är krig mellan Anna och mig nu. Hon kan ju flytta om hon hatar mig så mycket, jag är hemma hela dagarna så ska hon komma ifrån mig får hon flytta, eller nåt.

Nu är det KRIG

Vad tänker Anna med egentligen? Hon bara ska hålla på och fortsätta vårat "kommentarbråk" eller vad fan man kan kalla det. Hon är helt... Jag vet inte, jag kan inte skriva något för extremt. Hon hatar mig. Jag försöker och försöker, men hon ska bara vara värre och inte försöka alls.

Nu får hon igen!

"Jag brukar läsa syrrans blogg (Annas, som jag kommenterar ofta på). Där skriver hon att hon vill ha det mesta. "Jag vill ha navelpiercing", "Jag ska ha stativ", "Jag vill ha en systemkamera" (Hon har redan en "wannabe-systemkamera")... Hur orkar hon? Varför inte bara nöja sig med det hon har? OMG, nea varför bryr du dej ? läs inte bloggen då, jag får la för helvete önska mig vad jag vill. stativ är fan nödvändigt..

Igår hade hon satt upp sin önskelista på dörren in till sitt rum. Eftersom det var uppdelat i "Linnea & Felicia", "Mamma & Pappa" och "Annan släkt" (eller något sådant) så blev ju jag nyfiken på vad som stod på de andra lapparna än bara på "Linnea & Felicia"-lappen. Jag kollade på alla lappar för att jag ville veta vad hon önskar sig och för att jag tyckte att det var så fiffigt med små fack (ta åt dig det där, Anna. Om du nu läser det här.). Sedan kom det upp vid middagen på något sätt. Jag sa att jag hade läst alla lappar och Anna fick värsta utbrottet och sa att jag inte fick det för att jag bara skulle läsa "min" lapp. Herregud. Gör inget sådant då, för du vet att jag är nyfiken. Det är inte så lätt att inte vara nyfiken när man är nyfiken.''

Asså nea, varför bryr du dej ? jag skriver fan vad jag vil på MIN blogg, varför bryr du dej ?
OMG sjukt störande med sånna människor.

Najs (Y) :
Mina underbara kompisar som får mig stanna kvar.
Alla gulliga låtar
Min blogg :D
Konfan :D
Snart åker jag till berlin och slipper min familj ett tag
Bajs (N) :
Nea
Min konstiga familj
Skolmaten

Hahah, kände för de lite, kör min egen stil med hiss och diss ;D haha

hadegött :D och jag har slutat länka nea nu.. haha rätt åt henne..
Heidå :D"

Det är hennes senaste inlägg. Vart är citatet? Man fattar ju inte vem som skrivit vad. Jo, det gör man. Jag skriver såå mycket bättre än henne. Tycker jag i alla fall. Jag skriver så att folk som inte kan "msn-språk" kan läsa min blogg utan problem. Man ska inte undra vad det står eller märka stavfel.

Nu ska jag vara riktigt dum mot henne! Fy fan, du har kriget börjat på riktigt. FLYTTA HEMIFRÅN DÅ, SKITUNGE, om du nu tycker att "din konstiga familj" är "bajs" Jag ska förklara (N) och (Y) för er som inte vet. På msn är (N) en tumme ner och (Y) en tumme upp. Så då vet ni det :) Jag är så snäll som förklarar. (A) däremot är en såkallad ängel. Det är ett ansikte eller nåt, det går inte förklara.

Hon behöver ju inte läsa min blogg då. Om hon bara hade tänkt kritisera mina inlägg med dcet ena och det andra. Jag bryr mig inte om hon slutat länka min blogg. Det är nog ingen som läser hennes ändå. HAHA. Elakt av mig va? Haha. Och hon kommer säkert tänka (efter att ha läst att ingen läser hennes blogg): "Jag har fan fler som läser min blogg än vad du har." Och det kan hon ha rätt i. Men mina läsare är värda mer. Jag skriver bättre. Jag är ingen populär tjej som har en massa vänner så jag har inte så många besökare. Vad gör det? Jag skriver för att jag vill skriva, jag gillar att skriva. Det är därför jag skriver.

Jag läser Annas blogg (namn med stora bokstäver, Anna, det vet du va? Du använder det bara inte. Illa, illa.) för att jag inte har något att göra, jag måste ha något att göra, så vad ska jag göra?

Påstår Anna att jag är wannabe (någon som vill vara någon annan) amandavardet (det är en tjej som bloggar, hon videobloggar också) när hon själv låter som henne. Nej, det håller inte, Anna lilla. Skulle jag kika in på hennes blogg och inte känna henne så skulle jag inte fortsätta läsa den på grund av hur hon skriver. Lär dig skriva!

De som läser hennes blogg ska veta varför hon skriver längre inlägg nu. Det var min förtjänst. Jag skev ett sms (jag visade det för henne, för så dum är jag inte att skicka sms när det inte är gratis) till henne och undrade om hon ville ha tips för att skriva längre inlägg. Hon ville det och jag gav henne inte ett, utan två, tips om hur man kan göra. Ni måste bara veta att det är jag som har tipsat henne om det, så tänk på det!

Nej, vem orkar läsa allt det här? Förlåt, men jag är bara så arg på henne. Kriget har ju som sagt bara börjat!

"Saken"

Igår blev jag ett offer. Jag satte på mig en speciell sak som jag ska bli av med om två eller tre månader, Jippie! Jag ville bara meddela er om det. Om ni inte vet vad det är för sak så behöver ni inte veta det, för det är inte nödvändigt.

Tjo!

Glad

Jag blev glad när jag såg vilka som hade kommenterat mina inlägg. Stort beröm. Haha, nej nu ska jag inte överdriva.

Fler som håller med om att jag ska byta typsnitt? Jag får läsa igenom några inlägg och fixa det. Det kommer jag tyvärr inte göra nu, för just nu sitter jag i skolan och knapprar på de hemska tangenterna. Det låter hur hemskt som helst med tanke på hur fort jag skriver. Jag skriver ju inte så jättefort men om man jämför med andra så skriver jag nog fortare än de flesta. Nu ska jag inte komma in på det. Ursäkta mitt ivägstickande (är det ens ett ord? För det blir rött under..) från ämnet.

När vi ändå talar om beröm kan jag ge mig en stor guldstjärna för att jag inte har suttit vid datorn hemma de senaste dagarna. Varken i måndags eller tisdags. Jag kollade på TV :) Det är massa roligt på MTV och Disney Channel (det låter värre än vad det är). Vad sägs till exempel om Room Raiders, som för övrigt handlar om att det är en tjej/kille som är utvald och ska skaffa en dejt genom att kolla i tre killar/tjejers rum och välja en dejt därifrån. Hon/han får inte se killarna/tjejerna innan hon/han väljer. Kolla på det, det är ganska kul. Sedan brukar jag sitta och "heja" på en av de tre som är med och sen försöka lista ut vem personen, som granskar rummen, väljer. Nu kom jag ju in på annat igen.

Mer beröm till mig! Vet ni varför? Jo, för att jag gjorde bildläxan i går och jag blev klar med den :) Man skulle rita en banan, en valfri rund frukt och ett valfritt "runt" föremål. Jag valde, förutom en banan, en apelsin och ett värmeljus.

Hej med er! Jag kanske uppdaterar i kväll :) Håll utkik.

Dålig uppdatering

Ursäkta för den dåliga uppdatering. Jag kollade i stort sett bara på TV i går. I dag ska jag ha fullt upp. I morgon ska jag också ha fulölt upp. Till helgen kanske jag har mer tid. Vad tycker ni om det nya utseendet på min blogg, förresten?

Nu börjar min lektion, bye!

Ny Design

Ja! Nu funkar det äntligen :)

Jag har ny design nu :) Vad tycker ni? Jag tycker att det är lite mycket vitt, men det ska åtgärdas snarast. Dock inte den kommande veckan (i alla fall inte måndag-torsdag). Jag kommer inte ändra designen så mycket. Jag tog tag i allt från början. Nu gäller det bara att bli bra på bloggdesign också. Men med lite experimentring och sådant funkade det :)

Jag kunde inte komma in innan så det får bli ett litet inlägg nu.

I morgon är det skola igen och efter det ska jag till gymmet med kära Sofia :D Det ska bli skojigt :) Vi ska väl träna lite allt möjligt. På torsdag tränar vi även på idrotten också så det blir två träningspass den här veckan.

Nu ska jag gå ner och borsta tänderna och göra mig i ordning för sängen. Usch, dte är inte kul att lägga sig. Jag får väl ligga och spela Quadapop på mobilen (som jag brukar, haha) eller så kan jag läsa :) Jag vill fortfarande se New Moon! Blä också! Mobbat att jag inte hade läst böckerna när den gick på bio... Bio är ju så coolt. Jag har inte varit på bio på flera år! Det är illa. Jag ska på bio i juni :) Då är det Eclipse. Hihi :D

God Natt med er!
Ni som har sportlov veckan som kommer: Jag är såå avis på er!

Frusen

Det var ju knappast varmt ute. Hur kallt som helst. Jag hade jacka, polotröja, tröja, linne, halsduk, vantar, mössa, överdragsbyxor, mysbyxor, leggins, leggins, knästrumpor, sockor och stövlar med foder och ändå frös jag. Jag är frusen utav mig, det vet jag redan.

Leka I Snön

Jag har tråkigt. Jag vill göra någonting. Typ gå ut och leka i snön, men lycka till när det är mer än en halv meter snö -.-'  Och jag gillar inte att leka i snön -.-' Jag har ingen att leka i snön med. Jag kan ju alltid gräva en tunnel eller nåt (Y). Haha. Nej, men allvarligt. Något måste jag ju hitta på!

"Ska ha... Vill ha"

Har du inte lust att läsa klagomål ska du sluta läsa det här inlägget nu.

Jag brukar läsa syrrans blogg (Annas, som jag kommenterar ofta på). Där skriver hon att hon vill ha det mesta. "Jag vill ha navelpiercing", "Jag ska ha stativ", "Jag vill ha en systemkamera" (Hon har redan en "wannabe-systemkamera")... Hur orkar hon? Varför inte bara nöja sig med det hon har?

Igår hade hon satt upp sin önskelista på dörren in till sitt rum. Eftersom det var uppdelat i "Linnea & Felicia", "Mamma & Pappa" och "Annan släkt" (eller något sådant) så blev ju jag nyfiken på vad som stod på de andra lapparna än bara på "Linnea & Felicia"-lappen. Jag kollade på alla lappar för att jag ville veta vad hon önskar sig och för att jag tyckte att det var så fiffigt med små fack (ta åt dig det där, Anna. Om du nu läser det här.). Sedan kom det upp vid middagen på något sätt. Jag sa att jag hade läst alla lappar och Anna fick värsta utbrottet och sa att jag inte fick det för att jag bara skulle läsa "min" lapp. Herregud. Gör inget sådant då, för du vet att jag är nyfiken. Det är inte så lätt att inte vara nyfiken när man är nyfiken.

Design

Jag vet inte vad det är med mig, men jag har tröttnat på min design. Jag vet inte hur jag vill ha det. Jag fick för mig en sak innan. Det är inte roligt att läsa en blogg som är jobbig att läsa. Eller en blogg som har en jobbig design. Jag läser Lilys och Fokis blogg. De har fina designers på sina bloggar. Och så har jag min "wannabe någon nybörjarbloggares"-design... Jag vet inte.

Jag känner inte för att vara så positiv. Ber om ursäkt.

Jag var inte så glad innan jag läste Annas blogg. När jag läste ett inlägg där hon hade kritiserat mig (eller nåt) blev det ju inte bättre. Jag ger upp! Jag ska inte försöka vara snäll mot henne här längre. Det kommer nog inte vara så roligt för er att läsa, men ni behöver inte läsa just det.

Nu blev jag hungrig!

Lördagen & I morse

Ursäkta min usla uppdatering igår, men jag var med Mimmi och Jessi, sedan gick vi till Jimmy för att kolla på film. Det blev Natt på museet 2. Den var bra :) Sedan åkte vi hem och då kollade jag på Melodifestivalen. Jag fick ont i magen :( Jag hade nog ätit för mycket chips, antar jag. Jag vet inte riktigt vad det berodde på.

Jag ville kolla på en film men jag hade så ont i magen att jag inte gjorde det. Jag stoppade i mig vitpepparkorn och tog med mig en glassburk (tom, diskad. Vi har många i skåpet. Tog den därifrån.) upp till mitt rum. Jag lade mig i sängen och vips hade jag somnat :)

Mamma kom in i morse och undrade hur det var med mig. Jag sa att det var bra. Inget hade hänt, som tur var. Jag pallar inte vara sjuk. Särskilt inte magsjuk. Magsjuk är det värsta som finns. Kräkas, nej tack.

Bye!

"Jag är inte på humör..."

Jag får skriva om skidutflykten någon annan gång. Jag är inte på humör för att minnas det, just nu.

Alla får ha det bra..

Fruktansvärd huvudvärk

Jag har väldigt ont i huvudet nu. Det är första gången i hela mitt liv som jag verkligen har huvudvärk. Det är fruktansvärt! Hjälp :(

Nu börjar det gå över lite. Tog en Ipren innan. Jag ska inte säga för mycket.. Ha det bra...

Jag berättar om skidutflykten i morgon... Om jag hinner.

Skidor i Mullsjö

I morgon far jag iväg till Mullsjö och åker skidor. Önska mig lycka till! (För att: 1. Inte trilla, 2. Inte frysa och 3. Inte få kramp i tårna/fötterna eller någon annan stans.)

Ha en trevlig dag i morgon också :D

Schnuffel Bunny

Jag gillar olika sorters musik så här får ni något på tyska :D Det är mest lilla söta kaninen och rösten som är såå söt :DDen andra gick inte att bädda in :( Ni får länk till den istället.


Klicka på bilden för att komma till klippet :D

Visst är den lilla kaninen söt? Kolla bara på den söta lilla grå kaninen med blå ögon :) Jag vet att jag är en aning efter med att lägga upp de här, men nu när jag jag kan kolla på YouTube får jag passa på :D

I slutet av den första sången (den som inte är länkad utan går att spela upp redan i detta inlägg) tar inte slut direkt, det är tyst ett tag, men bry er inte om det.

Kramar från en perfektionist som gillar Schnuffel Bunny :D

Videoblogg :)

Nu har den timmen gått (haha, inte riktigt, knappt 15 minuter)

Here it comes :)

Enjoy it :)


"Inom en timme..."

Håll utkik! Inom en timme kommer något skojsigt :)

Glasblåsarns barn

God morgon! Morgon är det väl inte, det är mer förmiddag. God Förmiddag. Eller God Middag :o De flesta har väl redan hunnit äta lunch. Jag åt frukost för en stund sedan.

Angående filmen igår så blev det Glasblåsarns barn. Jag var inne på Drama först men det verkade inte vara några bra filmer där så jag kollade på SF kanalen istället. Där hittade jag Glasblåsarns barn. Jag har sett den innan, men det enda jag kommer ihåg från innan var att barnen åt blåbärspaj och den där feta kvinnan som snarkade jättehögt när hon sov. Det var det jag mindes sedan tidigare. Nu har jag sett den. Jag blev rädd vid ett tillfälle, men så blir det när man är lättskrämd, som jag är.

Filmen utspelar sig någonstans tillbaka i tiden när man tycker att massa enkronor är jättemycket pengar för vackra glasmästerverk.

Kram! Ha en fantastisk dag!

Kolla på film

Nu ska jag bara lyssna klart på en låt (Jay Sean - Stay) som jag hittade på en blogg. Jag har redan glömt vad den hette, haha. Den drevs av en tjej som läste italienska i alla fall. Så om den tjejen ser det här kommer det vara väldigt konstigt :o För jag bara kollade hennes blogg för att jag var inne på Blogg.se och kollade på de där inläggen som finns. Inte de som syns så väl utan de nya inläggen. Ni kanske inte fattar, men i alla fall. Så har jag gjort mycket i dag.

Nu var visst låten slut :o

Nu kom jag av mig, igen. Jisses, hur lyckas jag?

Jag tänkte kolla på film strax. Jag får meddela er om vad jag hittade, vad jag tyckte osv. i morgon när jag sätter på datorn. Det kan bli runt tio, elva, tolv eller ett :) Så håll utkik då :)

AJ KRAMP! Usch, hatar det. Puh, borta :D Okej, det kom tillbaka -.-' Får vara försiktig.

Nu ska jag stänga av datorn och gå upp med den, eller så stänger jag av den och tar upp den senare. Nej, nu ångrade jag mig (som vanligt). Jag stänger av datorn och tar med mig den upp och när jag ändå är uppe i mitt rum byter jag om till nattlinne och går ner och gosar ner mig i soffan med en filt och letar fram en film :D Satsar inte på någonting i kväll, för det kommer gå åt skogen om jag satsar på någonting. Drama ska det i alla fall bli.

God Natt! Ha en fantastisk dag i morgon!

Datormöss

Jag sitter nere i vardagsrummet med datorn i knät och benen i en soffa. Jag har en soffa för mig själv. På min laptop har jag TouchPad (inte så ovanligt kanske) och så har jag även en datormus från HP som skiftar färg. Det känns lite ovant att använda TouchPaden när jag brukar använda den andra. När jag fick min laptop i födelsedagspresent när jag fyllde 15 (2008) använde jag bara TouchPaden för att jag inte hade någon annan. Jag började vänja mig vid den och när jag fick en datorväska i födelsedagspresent när jag fyllde senast (2009, 16 år) så var det med en mus där och då började jag använda den. Nu tycker jag bara att det är jobbigt att använda TouchPaden. Dels för att den vänstra klick-knappen är konstig och "fattar trögt" och dels för att jag har vant mig vid min coola mus :D

Det som jag egentligen ville ta upp var att jag just nu inte kan använda min mus för att den inte får plats i soffan. Jav får använda TouchPaden. Vad tycker ni om TouchPads?

Tjosvej!


P.S: Misstolka inte för mycket nu bara :o D.S.

Bloggar sökes

Sökes

Hej, jag är en tjej på 16 år som söker
bloggar att läsa. Har du en blogg jag
kan läsa? Var vänlig och släng in en
liten kommentar.

Tack på förhand!

Låtar som är släkt?

Som ni redan vet lyssnar jag på musik dagligen, hela tiden. Därför blir det lite tråkigt att bara lyssna på några låtar, så jag har ett gäng listor på spotify.

Här kommer två låtar jag tycker är lite lika varandra, i texten.

Justin Bieber - Love Me och så har vi The Cardigans - Lovefool

"Love me, love me, say that you love me" är något som gör de lika.

"Jag började gråta"

Jag kollade på film i går (i natt). Det brittiska/amerikanska gick åt pipsvängen. Hur lyckas jag?

Jag kollade på I taket lyser stjärnorna. När jag kollade på den kom Anna in och utbrast att det var den filmen och att hon har den och att hon fick den utav mig. Jag visste ju redan det så jag höll med. Hon sa att jag skulle börja gråta. Det gjorde jag också. Jag hade storgråtit om inte hon var där inne. Hur lyckas jag hitta snyftfilmer?

Filmen var bra. Den var från 15 år, tror jag. En ungdomsfilm stod det att det var. Ni får kolla på den, dem var bra.

Jag tror att jag ska se på film ikväll igen. Den här gången ska jag försöka hitta någon brittisk eller amerikansk.

Hej hopp!

Filmtime

Nu tänkte jag att jag skulle gå ner till TV:n och kolla på film. Klockan är just nu 23:29 och jag vill kolla på film. Jag har sportlov så det är väl inte något märkvärdigt med att jag vill kolla på film? Jag ska försöka hitta en brittisk/amerikansk i dag. Först hittade jag en svensk och igår en fransk-spansk.

Nu blev klockan 23:30. Jag säger God Natt, för jag kommer troligen inte att skriver mer i dag. Jag får se vad jag hittar. Det blir säkert en från Canal + i kategorin Drama.

Nytt ämne, nytt inlägg?

Nu uppdaterar jag igen :) Inte länge sedan sist, men ingan av mina favoritbloggar uppdaterar :( Okej, dte gör de visst det, men det är jag som har för lite att göra.

Tycker ni att ett inlägg ska hoppa från en sak till en annan? Typ att jag helt plötsligt, ett stycke ner, skulle skriva om Rihanna (inte för att jag vet varför jag skulle göra det, jag bara tog det som exempel) när jag skriver om något helt annat.

Det var bara det jag ville fråga, tjohej!


Brist på rubriker och avslutningsord

Tänk er en rubrik. En riktigt tråkig rubrik eller en rubrik som förekommer ofta. Det blir oftast veckodagarna som blir rubriker. Såsom Måndag, Onsdag, Lördag och Fredag. Hur kul är det? Lockar det någon? Det beror ju såklart också på vem som äger bloggen också. Det är egentligen inte rubriken som avgör om en läsare läser bloggen, det är oftast hur bloggen ser ut, vem som driver den och vad som skrivs och såklart hur ofta den uppdateras. Nu talar jag mest för mig själv, för jag vet inte riktigt hur ni tycker. Vad tycker ni, vad avgör om ni läser en blogg eller inte?

Tänk er nu en riktigt bra rubrik. Vad är en bra rubrik för er? En rubrik som innehåller ordet Sex eller dylikt kanske intresserar många. Varför skulle man skriva Sex som rubrik om inte ens inlägget handlar om just sex? Ingen mening med att skriva en sådan rubrik då.

En rubrik (nu tjatar jag ut ordet, det låter väldigt roligt nu när jag säger det i mitt huvud. Rubrik, rubrik, rubrik) för mig är en rubrik som beskriver vad inlägget handlar om. Typ som rubriken jag har för detta inlägget. (Nu har det inte riktigt börjat handla om det ännu men det kommer jag till strax.) En rubrik kan också vara ett citat eller dylikt. Någonting från en låt, som läsarna förstår. En rubrik är väl till för att läsarna ska förstå vad inlägget handlar om, eller hur?

Rubriker som inte beskriver inlägget eller har med det att göra är inte heller så bra. Till exempel: "...", "tfgr" eller "Här skulle det varit en rubrik". Inte så kul va?Brist på rubriker är inte kul alls. Hur gör man när man inte kommer på en rubrik? Skriver man till en rubrik enligt de dåliga exemplen ovan den horisontella linjen? Nepp, det tycker inte jag. Ta ett citat ur texten och använd " före och efter citatet (ex: "En rubrik som innehåller ordet sex..."). Ni behöver inte avsluta meningen men i detta fallet funkar punkterna utmärkt :) Oh, där gav jag mig själv ett tips :DBrist på avslutningsord/avslutningsfraser kan vara väldigt jobbigt för mig. Jag tycker att "Hej då" är lite tråkigt efter varje inlägg. Jag vill ha lite nya avslutningsfraser/avslutningsord emellanåt. Någon som har lite tips?

Tjoho! (tråkigt avslutningsord, sorry)

Uppdateringsfreak?

Haha, snacka om att jag har uppdaterat mycket i dag! Är det bra eller dåligt? Jag antar att dte är bättre än att inte uppdatera alls. Eftersom jag är en sån datornörd så uppdaterar jag ofta.

Tjosvej!

Uppdateringstips

Har du någon gång haft problem med bloggen? Har den sett ut såhär (se bild)? Okej, nu fick jag problem med att ladda upp bilden, bara för det... Typiskt :/ Jag får försöka beskriva det istället :)

Det kan vara så att direkt när man loggat in så kommer det upp "publishme" men så är sidan helt vit med texten uppradad under varandra. Texten brukar vara blå (eller lila, beroende på om man har klickat där eller inte). Förstår ni vad jag menar?

Här kommer mitt tips steg för steg:
  • Logga in (Funkar inte det går du bara vidare ner till nästa steg ^^)
  • Klicka på Ctrl och F5 samtidigt. (F5 är över siffrorna som är över bokstäverna. Ctrl går att hitta på två ställen. De befinner sig oftast vid Shift-tangenten (den man gör stor bokstav med). Ni hittar de säkert för det stårt Ctrl på dem :) (Ctrl står för Control, om ni inte visste det))
  • Nu uppdaterar sig sidan genom att uppdatera allting och inte bara uppdatera. (Ett exempel: Jag råkade trycka F5 när jag skrev det här och ingenting av det jag skrivit försvann.)
  • Funkar det inte? Prova igen.
  • Funkar det inte nu heller? Var envis och prova att bara trycka på F5. Prova dig fram helt enkelt. Logga in och ut och uppdatera om vartannat. Prova att uppdatera på de båda sätten. Du kanske kan prova att byta webbläsare, eller öppna nytt fönster/ny flik.

Hoppas jag har hjälpt er :D


P.S: Fick detta tips (Ctrl och F5) av en person :) D.S.

Poppis?

Har jag börjat bli poppis för att jag bloggar så mycket ;) ? Höhöh, skitkul ju. Jag kollade innan då var det typ 3 eller nåt som hade kollat (eller fyra) sen när jag kollade en gång till lite senare var det helt plötsligt 10 :o Nyss var det 13 :D Ni är så duktiga så :D Jag kanske kan köra någon "Veckans Blogg"-tävling :) Skulle ni uppskatta det? (Nea goes pessimistisk: Det är väl ingen som skulle anmäla sig och vilja vara med på det -.-')

Det här är ju lika skoj som att sitta bak på en hoj :D (Bara för att jag kan rimma ;D)

Nöjd?

Jag tyckte den här låten passade in lite på mig :o

Veronica Maggio - Nöjd?

Tjoho!

Evanescence

Lite mer låttisps. Jag slukar massa låtar på en dag. Här kommer lite med ett band Sofia gillar. Det blir tillägnat Sofia :D

Evanescence - Tourniquet
Evanescence - Taking Over Me
Evanescence - Imaginary
Evanescence - Hello

Har 15 låtar på hela den listan, så jag länkar det också :D Klicka här för att komma till min lista och här för att komma till alla album på spotify av Evanescence.

Har du inte Spotify?
Trist för dig :( Haha, nu var jag lite elak.

Spotify är väldigt bra. Det finns massa låtar och man kan ha hur många spellistor som helst. (Tror jag. Jag har inte fått något meddelande om att jag har för många...) Det finns säkert gratis invites (inbjudningar, vilket man måste ha för att registrera sig) på google om man söker på någonting. Jag fick mitt konto av en :D Wiie, tackar. Men det var ett tag sedan :)

Tack och adjö!

Låttitlar

Har ni tänkt på en sak när det gäller låtarnas titlar? Jag har tänkt på att svenska låttitlar inte skrivs likadant som engelska och franska (säkerligen alla andra språk också) låttitlar. Här följer några exempel:

Engelska låttitlar
A Favor House Atlantic (Med Coheed and Cambria) [LÄNK]
Isn't She Lovely (Med Stevie Wonder) [LÄNK]
Miss Fatty (Med Million Stylez) [LÄNK]

Franska låttitlar
Ça plane pour moi (Med Plastic Bertrand) [LÄNK] Kommentar: Okej, detta var visst ett undantag... Låtens titel betyder Det går bra för mig
Tous Les Garςon Et Les Filles (Med Franςoise Hardy) [LÄNK] Kommentar: Låtens titel betyder Alla Pojkarna Och Flickorna
Je T'Adore (Med Kate Ryan) [LÄNK] Kommentar: Låtens titel betyder Jag Älskar Dig (Vad jag har fått lära mig av min nuvarande franska lärare så är det avguda...)

Svenska låttitlar
Han jobbar i affär (Med Lena Philipsson) [LÄNK]
Efter plugget (Med Caramell) [LÄNK]
Jag ska fånga en ängel (Med Ted Gärdestad) [LÄNK]


Jag lyssnar knappt på svenska låtar. De låtarna jag har skrivit här har jag med på olika listor. Vi kan säga att detta är låttips :D

Ni ser ju själva att utländska låttitlar har stora bokstäver på första bokstaven i varje ord medan de svenska låttitlarna har stor bokstav endast på första bokstaven i första ordet.

Tack och adjö!

Kämpa för kärleken

Nytt låttips: Cheryl Cole - Fight For This Love

One Time and Hotline

Ni gillar väl musik?

Det hoppas jag att ni gör för här kommer lite fler tips!

Justin Bieber - One Time

Ciara - Hotline


De flesta låtar finns nog på YouTube, så det är bara att leta upp dem. Ni vet ju hur min anslutning är :o

Nu ska jag ner och käka :D

Snyftfilm

I går kollade jag på film. Den var hemsk, men bra. Den var både fransk och spansk. För jag tror inte att den bara var fransk, för det lät inte som franska hela tiden. Sedan bodde hon i Barcelona (stavning?) också så det är nog ytterligare ett skäl till att den var spansk också. Jag trodde inte den skulle vara fransk eller spansk, men jag har lyckats kolla på filmer som inte är amerikanska eller brittiska. Jag börjar närma mig nu. Jag kollade på den via Canal +. Jag hade nog kategorin Drama. Eftersom den inte var komisk... Nu var jag väl logisk va? Haha. Jag kollar för det mesta på drama-filmer :)

Vet ni? Jag grät när jag kollade på filmen, för huvudpersonens mormor dog. Mormodern var den enda som förstod sig på huvudpersonen, vid namn Valerine (Val). Det var känsligt. Jag minns inte vad filmen hette. Haha. Den var i alla fall från 15 år, så ja. Barnförbjudet ^^ Sorry, ungar. Haha. Jag tror inte det är någon unge som läser min blogg, men det vet jag ju inte.

Kram från en känslig perfektionist!

Time to go

Dags att gå iväg :D Jag får inte glömma pengar :o

Tjo!

Fettisdagen

Ey! Är det inte fettisdagen i dag? Det är det va? Då ska jag be mamma fixa semlor :D Hoppas vi har semlebullar hemma så hon kan fixa till semlor med hasselnötsmassa i :D Det är gott. Något annat gott med hasselnötsmassa är bullar. Det är gott :) Godare än kanelbullar :) Ni måste väl märka att jag är glad? Hehe. Okej... Tjoho!

Nudlar

Nu ska jag ner och äta lite. Tänkte fixa nudlar, om vi har det. Det tror jag att vi har :) Om inte får jag fixa makaroner. Det är inte kul att äta makaroner utan någonting -.-' Aja, det är mitt problem, inte ert.

Ha det bra!

Morgonen

Jag vaknade 07:58 i dag. Usch, varför gjorde jag det?

Felicia gjorde mannagrynsgröt i morse också :) Hon var skithungrig.

Efter att jag ätit spelade jag The Sims (igen). Byggde lite på ett nytt bygge. Den här gången blev det bättre förutom att jag glömde tak... Eller... Jag glömde det med flit för det gick inte ha tak :( Jo, men jag hade byggt för många våningar. Hur funkar det där fusket som finns för att ha jättemånga våningar? (Spelar tvåan, med ett antal expansionspaket.)

Nej, skit i det.

God morgon förresten :) Lite sent nu, kanske. De flesta är väl på semester nu på sportlovet. De andra som inte har sportlov går i skolan eller är hemma och är sjuka. De som är lite äldre än mig går till sina jobb. Pensionärer är hemma i sina hus/lägenheter och tråkar ihjäl sig... Nej, så kan jag inte säga, de kan säkert ha hur kul som helst. Hälsa på sina vänner och sådant.

Tjohej!

Träna

Jag ska gå och träna i dag. Med Sofia :D Det var mitt förslag :)

Vid kvart över ett ska jag träffa henne vid en rondell sedan tar vi sällskap dit :)

Usch

Jag kan ju inte bygga. Jag gav upp efter en dryg timme utan att ha kommit någon vart. Det gick åt pipsvängen :/ Jag tänkte bygga pool och massa grejs, men hela min plan sket sig.

The Sims-sug

Wow, klockan är ju bara halv sju. Vad coolt egentligen. Jag brukar alltid kolla på klockan vid tio eller elva och tycka Nej, är klockan redan tio/elva? men det gjorde jag inte nu :)

Jag fick lite sims-sug nu. Jag fick lust att spela The Sims. Jag har typ börjat tröttna på att styra alla gubbar. Jag skulle vilja bygga ett jättestort hus :D Inte bygga själv för då blir det bara tråkiga former. Typ ett fyrkantigt hus med två våningar och tak. Inte så skoj, faktiskt. De flesta familjer brukar bestå av man och kvinna som förökar sig. Sedan tröttnar jag på de små ungarna och låter de växa upp. När de väl vuxit upp tycker jag att det är tråkigt. Då måste de skaffa partner och sedan börjar allt om igen. Tråkigt va? Men i alla fall.. Jag har en familj med 10 ungar. Haha. De flesta har vuxit upp. Eller det är förresten bara tre som är vuxna, tror jag. Sedan studerar en (eller två, eller tre till och med) på universitetet. Sedan så är det ett antal barn och tonåringar. Föräldrarna måste bli yngre! :( Jag kan inte använda mer livseleksir nu tror jag. Aja, har ändå stannat tiden :D

Strunt i The Sims...

Tjohej! Nu ska jag nog spela :)

Låt mig vara

Gah! Jag är trött på en person, vars namn jag inte nämner. Den personen kan vi kalla... P som i Person xD.

P skrev till mig på msn. Jag ville inte prata med P. P är lite jobbig :( Usch! RÄDDA MIG!

Stängdes av

Jag satt och spelade ett spel och helt plötsligt stängdes bara datorn av. Jag undrade varför. Det tyckte jag var lite konstigt och knäppt.

Tjo!

Time to dress up

Jag har inte klätt på mig ännu. Det är nog bäst att göra det innan pappa kommer hem vid tjugo över två.

Min anslutning är för övrigt väldigt bra nu. Jag kan kolla på YouTube-klipp utan problem. Det lägger av ibland, men det funkar bra ändå.

Tjo!

"Vill du ha mannagrynsgröt?"

Rubriken blev ett citat från morgonen. Jag låg i sängen och någon kom in och kittlade mig under fötterna. Felicia frågade: "Vill du ha mannagrynsgröt?" Det ville jag och hon gick ner igen. Jag låg kvar en stund och sedan gick jag ner, då hade hon just börjat för hon var tvungen att diska kastrullen först. Jag tog fram djupa tallrikar och skedar. Jag tog även fram ett underlägg.

Jag gick in i badrummet och hämtade borste och tofs. Jag gick ut i köket och borstade Felicias hår och satte upp det i en tofs. Hon är så duktig. Tänk er, hon är 11 år och kan göra mannagrynsgröt. Det kunde inte jag när jag var 11. Jag är avundsjuk. Jag kan det inte nu heller, förresten. Det går nog när jag provar, men jag har inte provat än så jag vet inte.

Tack för frukosten, lilla älva (mitt nya smeknamn på Felicia (eller lillälva) eftersom hon är elva år. Smart va? Innan sa jag lillskit... Inte så kul att bli kallad det. Förlåt.)

Teenage Dirtbag

Två versioner av Teenage Dirtbag. Den är bra :D

Girls Aloud
(den hörde jag första gången. Eller egentligen inte. Jag hörde några tjejer sjunga den på högstadiet på en slags talangjakt eller något. Jag undrade vad den hette.) Kunde tyvärr inte bädda in låten -.-' Så det fick bli en länk.

Wheatus (Jag vet en person som tycker denna låt är bättre än Girls Aloud. För övrigt har den personen inte chattat med mig i dag, eller varit inne på msn när jag sett det.)

Spotify - Wheatus (Originalversionen på spotify.)

Tack och hej!Uppdatering

Hade visst lagt upp de här låtarna innan, sorry for that -.-' Haha, som det kan bli.
Ni förlåter mig väl?

Svensk tolkning av fransk låt

Nu ska ni får se något kul. När man hört det en gång kan man inte sluta tänka på det de "översatt" det till.Här kommer den riktiga texten (som är helt omöjlig att sjunga när man har de svenska orden i huvudet, vilket stör mig).

Nager dans les eaux troubles
Des lendemains
Attendre ici la fin
Flotter dans l'air trop lourd
Du presque rien
A qui tendre la main
Si je dois tomber de haut
Que ma chute soit lente
Je n'ai trouvé de repos
Que dans l'indifférence
Pourtant, je voudrais retrouver l'innocence
Mais rien n'a de sens, et rien ne va

Tout est chaos
A côté
Tous mes idéaux, des mots
Abimés
Je cherche une âme, qui
Pourra m'aider
Je suis d'une
Génération désenchantée,
Désenchantée

Qui pourrait m'empêcher
De tout entendre
Quand la raison s'effondre
A quel sein se vouer
Qui peut prétendre
Nous bercer dans son ventre

Si la mort est un mystère
La vie n'a rien de tendre
Si le ciel a un enfer
Le ciel peut bien m'attendre
Dis moi,
Dans ces vents contraires comment s'y prendre
Plus rien n'a de sens, plus rien ne va

Tout est chaos
A côté
Tous mes idéaux, des mots
Abimés
Je cherche une âme, qui
Pourra m'aider
Je suis d'une
Génération désenchantée,
Désenchantée

Tout est chaos
A côté
Tous mes idéaux: des mots
Abimés
Je cherche une âme, qui
Pourra m'aider
Je suis d'une
Génération désenchantée,
Désenchantée


Jag kan franska, men jag kommer inte översätta, för det är för många ord jag inte vet vad de betyder.

Allt är segt

Hela mitt internet är ju segt :( Vad ska jag göra?! Jag har hur tråkigt som helst!

Ingen middag?

Jag är hungrig. Jag trodde ju vi skulle äta något efter att mamma, pappa och Felicia kommit hem. De åt pastasalladen... Jag då?! Ska jag gå här hungrig, eller vad hade de tänkt sig? Jag trodde vi skulle äta pizza, eftersom de snackade om det igår.

Vi har ingenting jag vill ha. Jag vill ha mat fort och enkelt. Vad kan jag göra? Vi har ingen frukt. Jo, äpple och banan. Jag vill inte ha något äpple eller någon avlång gul banan! Nu är jag jättehungrig och jag orkar inte leta, jag vill ha mat utan att göra någonting. Jag blev jättebesviken när jag kom ner och det inte var något jasminris där. Det luktade jasminris.

Jag vill ha kött! Jag åt ju bara snabbmakaroner innan. Som om det hjälper...

Jag orkar inte skriva mer... Jag är ledsen :(

Pris för att kommentera

Haha. Kolla! Jag har fått pris :D


Klicka på övre bilden för större format :DHaha, skojsigt. Vill ni läsa hennes blogg kan ni klicka här.

Kram!

Singstar

Jag är en singstar. Jag och Anna sjöng innan. På hennes kommando. Är jag hennes hund eller nåt? Det blir jämt som hon vill, inte tvärt om. Vi sjöng ABBA-låtar och jag ville sjunga Does Your Mother Know? men det ville inte hon så jag fick inte sjunga den. Sedan efter att vi bytt skiva och sjungit lite låtar så ville hon sjunga en låt jag inte ville sjunga. Gissa vad, vi sjöng den. Jag vann, haha. Jag vann nästan alla låtar :D Utom Money For Nothing. Hon hade rekordet på den, så ja. Lite svårt att slå det. Haha.

Grattis till mig :D

Tjo!

Jag glömde :(

Vet ni? Jag glömde ju skriva i mitt femhundrade inlägg att det var det femhundrade. Då skriver jag (några inlägg senare) att detta är det femhundraåttonde inlägget :D

Jag börjar bli hungrig nu. Jag tror att jag frågar Anna om hon är det sedan gör jag någonting. Jag vill ju inte bli proppmätt för vi kanske ska äta pizza i dag, och det är gott. Det vill jag ha! Då får man inte ha ätit så man är hungrig. Haha, snacka om att vara knäpp.

Drogad låt

Nu tänker jag tipsa er om en hemsk låt, egentligen. Gillar du "skrikig rock" så får du se upp. Du kan bli drogad av den här låten. Du kommer förstå skämtet när du vet vad låten heter. Hehe.

Han sjunger inte om något jag tycker att ni ska göra, så håll er borta från att göra det han sjunger att ni ska.

Nomy - Cocaine

"You are in pain. Take your life, take your life with cocaine. But I am who I am so I do what I can when I can but I can't really do a damn thing." "Now it's to late, to late to live."

Jag sa att den var hemsk :/ Men jag har blivit drogad av den så jag måste lyssna på den. Den är ju bra! Förutom det han sjunger, men det är inte det som gör låten bra.

Vill ni bli drogade så varsågoda ;)

Segt?

Jisses vad segt internet skulle vara. Nu funkar det äntligen utan att jag behöver diagnostisera och reparera problemet hela tiden. Usch.

Bara jag och Anna är hemma. Det är skönt att vara "ensam".

Tjo!

Kallt

Hur lyckas jag sitta och frysa? Jag tror jag beger mig till sängen. God natt på er! Ha en trevlig morgondag! Oj, det blir ju.. dag. Eftersom klockan är 00:11. Ni kan ju få ha en trevlig morgondag också :D

God Natt!

Melodifestivalen

Melodifestivalen är ingenting som jag är så speciellt förtjust i. Eric Saade var med i dag. Han gick vidare till globen med låten Manboy. Jag hejade på honom. Sedan fick Andreas Jonsson vidare också. Usch. Jag gillar honom inte. Det är väl inget fel på honom på något sätt, men jag tycker inte om låtarna han sjunger. De flesta låtarna i kväll var lugna. Det var lite jobbigt. Jag tyckte den där låten med Orsa Spelmän var jättelång. Det kändes som den varade i tio minuter. Medan Erics låt varade i 30 sekunder, kändes det som. Den sista låten var bra också. Den hette Manipulated och var med en tjej vars namn jag glömt.

Såg ni melodifestivalen?

Som russin

Nu har jag diskat! Visst är jag duktig? Hehe. Mina fingrar är släkt med russin nu. Inte alla men nästan. Haha, skojsigt va?

Tjo!

Svårt att ha tålamod

Jag tappar tålamodet väldigt lätt när datorn är seg, eller när anslutningen/internet är det. Jag blir arg och massa, förbannad. Jag vill inte klaga här för det är så jobbigt att läsa sådant, men det blir nog att jag klagar lite i alla fall. Det som jag är så bra på. Det är inte meningen att vara bra på att klaga, men när jag klagar kan inläggen bli hur långa som helst för att jag är arg och sådant.

Jag skulle aldrig börjat göra den där kontrollen på datorn via mitt antivirusprogram. Det är segt. Det gick knappt spela Robinsonspelet normalt. Det blir helt segt och allting. Jag gav upp mitt i. Det var inte kul. Vad ska jag göra nu då? Skriva? Jag kommer inte på någonting att skriva. Läsa bloggar? Då ska ju internet sega. Chatta kan jag ju alltid... Men hur populär är jag? Jo, så populär att jag inte ens chattar med någon... Jo, Sofia just nu... Jag är inte den sortens person som alla vill chatta med. Tvärt om. Det är för det mesta jag som börjar med att skriva "hej" eller något liknande. De jag chattar med svarar oftast, ibland direkt och ibland efter ett tag. Så populär är jag.

Ibland önskar jag att jag var den där populära tjejen i ett gäng som hängde med på fester och sådant (inte för att dricka eller nåt, men bara att gå på fest känns bra och att säga: "Igår var jag på fest"). Jag kan liksom inte ta med mig vem som helst. Jag är inte utåtriktad. Jag är faktiskt bättre på det där nu, att vara modig. Jag har inte nöjt mig med mig själv som jag är.

Nej, där gick jag lite över styr igen -.-' Sorry for that.

Bye!

Tråkig fredag

Hur lyckas jag ha tråkigt varje kväll jag sitter vid datorn? Jag satte på en film. Det var inget speciellt med den. Gammal var den också. Den var ju inte modern eller så.

Jag vill se New Moon! (Ursäkta tjatet, men jag har inte tjatat om den på ett tag nu faktiskt.) Jag måste se New Moon innan jag ser Eclipse på bio med Sofia. Det har vi redan bestämt.

Den filmen hette någonting med Drömprinsen och den var lite knäpp. Jag trodde inte att den skulle vara svensk. Svenska filmer är inte så kul. (Förutom de med Lasse Åberg när han agerar Stig i Sällskapsresan och de där filmerna.) Klart att det finns bra svenska filmer också, men jag föredrar faktiskt amerikanska filmer.

Kollade på Let's Dance igår, Marcus Birro åkte ut. Tråkigt för honom. Han dansade inte så bra, tycker jag inte.

Nepp, (haha, jag tänkte skriva God Natt här :o) Ha en bra dag!

Är det allt hon gör?

Det känns som om syrran bara klagar eller är skitglad. Hon kan inte bara vara allmänt glad. Lite konstigt. Hon får tänka på att folk ska kunna läsa det också och vilja göra det. "---ch blick" Någon som vet vad det är till exempel? Jag förstod det inte förrän nyss.

Hur kan hon komma och säga att hon hatar sin kropp och att hon tycker att hon inte är söt? Det är ju rena bullshit. Som om hon inte skulle vara söt? Jag tycker hon ser bättre ut än vad jag själv gör, men det får väl varje enskild person avgöra själv.

Tjo!

Let's Dance

Nu börjar det! :D

Hurra!

Aj aj aj!

Har ni någon gång bränt er på tungan av för varm mat? Det gjorde jag nyss när jag åt middag. Vet ni vad det blev? Soppa! Igen! Jisses, mamma har ingen fantasi. Men vi ska äta efterrätt :) Jag har ju ingenting emot soppa, men soppan vi åt igår var godare än dagens soppa.

Tjoaj!

Sportlov!

Jiho! Gissa vem som har sportlov!

Nu har jag tre uppgifter att göra på lovet, hurra. Franska, engelska och bild.

I dag var jag i skolan, som vanligt. Det var inget speciellt med det. Vi fick fylla i en enkät.

Jag har ingenting att skriva i dag.

Jag tänkte följa Lilys live-bloggande i kväll. Hon ska följa Let's dance och uppdaterar efter varje dans. Toppen :)

Jag har tjatat mycket om Lily i de senaste inläggen.

Hur?

Nyss (dvs. för några minuter sedan) när jag kollade statistiken var det på 15 unika besökare och nu helt plötsligt var det 17 unika besökare. Och ja, jag är jätteglad för jag utvecklas. Jag klagar mindre (eller försöker) för jag har insett, genom att läsa mina egna inlägg, att det är väldigt jobbigt att läsa sådana typer av inlägg. Jag kan ju inte säga att jag läser igenom varenda inlägg eller så, men efter en utökad kategori (bilder) så var flyttade jag över lite inlägg till den och då blir det att jag kollar arkivet lite.

Tyck inte att jag är knäpp bara för att jag tycker att 17 unika besökare är mycket (mitt bloggrekord är 25 :D). Jag behöver inte jämföra mig med andra. Tänk om några år. Då kanske jag är med på "mest aktiva"-listan. Inte så troligt. Jag tror inte jag kommer vara det, men det vet man aldrig. Det är inte lätt. Jag vet inte vad som lockar folk. Är det mode kanske? Eller tips? Tävlingar? Sådana har jag tyvärr inte. Jag skriver väldigt bra och är väldigt noga med mitt skrivspråk, så det kanske är en anledning? Nej, jag vet inte vad bloggläsare vill ha. Alla är olika och det är bra :) Vi ska vara olika. Vad skulle det vara för värld om alla såg likadana ut och hade på sig likadana kläder. Tänk vad tråkigt det skulle se ut. "Jaha, här kommer Sverige i sina blå-gula dresser", "Usch, kolla på Spanien i röd-gult!" Haha, det vore ju helknäppt, eller vad tror ni? (Jag har INGENTING emot Spanien eller Sverige, tog bara två länder som exempel.)

En anledning till att fler besöker min blogg kan vara för att jag kommenterar lite då och då på Lilys blogg. Jag gillar den för hon uppdaterar mycket :D Hon är min nya favorit :) Jag gillar inte bara att hon uppdaterar mycket, det är liksom inte det jag kollar efter. "Hmm... Hur ofta har den här bloggerskan uppdaterat?" Nej, sådan är jag inte. Jag kollar i innehållet, och designen. Jag vet inte vad jag fastnar för. Jag är en sådan där "jag vet inte"-person.

Hehe, nu blev ju inlägget en aning längre än jag tänkt mig. Det skulle väl vara max fem till tio rader från början. Oj!

Sov Gott! Nu ska jag gå till sängs!

Tråkigt?

Brukar ni ha tråkigt när ni sitter vid datorn ibland?

Det har jag i stort sätt varje dag. Jag kollar bloggar, skriver inlägg (om jag kommer på någonting) och chattar. Spela spel kan jag också göra ibland, men där ingår bara Robinsonspelet, som inte funkar nu.

Tjo!

Soppa

Vissa tänker: "Usch", "Blä" eller "Nej, inte soppa". Det gör inte jag. Soppa är faktiskt god. I alla fall den mamma gör :) I dag blev det fisksoppa. Det var så gott. Tack för maten, älskade mamma (som jag växt om ^^)

Tjohej!

Gamla dikter

Jag tar tillfället till akt att skriva lite dikter här igen. Det är ett tag sedan jag gjorde det och jag tycker dte är dags igen, med ett annat "tema" den här gången. Såklart blir det kärlekstema den här gången också, men den här gången om saknad. Jag måste tillägga att jag inte varit kär, på riktigt, så jag vet inte hur det känns.

"Om du var en tår i mitt öga, skulle jag inte vilja gråta.
Om du var en tand i min mun, skulle jag inte vilja tappa dig.
Om du var en strumpa, skulle jag inte vilja ta av mig dig.
Om du var du, skulle jag inte vilja förlora dig.
"

Strumpan och tanden kan förstöra stämningen, men ni förstår nog dikten i alla fall :)

"Även om du gick nyss, saknar jag dig redan.
Även om du gick nyss slutar jag inte tänka på dig.
Även om du gick nyss längtar jag till nästa gång vi ses.
Även om du gick nyss blir jag ledsen av att du gått.
"

Nu kommer samma typ av dikt:

"Vet du hur ledsen jag blir när du går utan att säga hej då?
Vet du hur ledsen jag blir när du dumpar mig?
Vet du hur ledsen jag blir när du säger att du ska gå någonstans och inte kommer?
"

Den var kanske lite knäpp i slutet.

"Åh, jag saknar dig, varje minut känns som en evighet utan dig.
Åh, jag saknar dig, jag vet inte vad jag ska göra utan dig.
Åh, jag saknar dig, jag står inte ut utan dig.
Åh, jag saknar dig, du måste komma hit så jag kan vara med dig.
"

Samma typ av dikt som de två föregående.

How Did You Find Me?

Jag har en liten fråga till er.

Hur hittade du min blogg?

(Nej, jag har inte så många läsare om man jämför med Ellamarie, Foki och Lily. Jag har inte så många i vanliga fall heller, men jag tycker det är ganska många om man jämför med hur få jag hade när jag började. Även om det bara har ökat med några stycken så är jag glad för det. Jag går inte och är deprimerad för att bara si och så många läser min blogg. (Jag läser faktiskt alla tre bloggar som jag nyss nämnde.)

Sorry för dålig uppdatering i går, förresten. Mamma fyllde ju år.)

Kram på er :)

Mammas födelsedag

Mamma fyller år i dag :) Jag bakade kladdkaka som jag bjöd på. Hon tyckte den var jättegod. Jag fick Godkänt för att den var lite väl kladdig. Haha. Men den var bättre senm så jag tror jag fick VG i kladdkaksbakning. :D

Tjo!

Snällare

Jag var hur trött som helst i går och orkade inte göra någonting. När mamma hade kommit hem ställde hon sig och lagade mat. Jag lade mig mitt på golvet på en matta. Anna var snällare i  går. Jag kunde inte vara snäll tillbaka bara för att jag var så trött.

Tjo!

Hål

Hello. Jag är inte lika trött i dag. Jag gick och lade mig lite senare än jag tänkt mig. Jag ska inte skylla på någon eller så, för det är mitt eget fel.

Sitter i skolan och skriver. Har kollat runt på bloggar. Jag har fler jag kollar på nu efter att jag hittade en bloggerska som bloggar "live" när det är let's dance. Det missade jag i fredags för jag hade inte favoriserat den bloggen ännu. Det var då jag satt nere i vardagsrummet med datorn och kollade på let's dance.

Strunt i det.

Mamma fyller år i dag. Jag har inte köpt någonting! Vad ska man köpa? Jag vet i alla fall vad hon ska få av pappa :D Jag ska inte avslöja någonting :)

Tack och hej!

Inte så trött

Ibland hjälper det med att äta och borsta tänderna för att piggna till. Men jag är nog lite trött fortfarande. Ska nog spela Robinsonspelet en gång till :)

Äta

Äta bör man, annars dör man. Det ska jag ta och göra nu. Äta. Vad vet jag inte men det blir nog mackor eftersom... Jag vet inte. Jag kom på att vi inte har något pålägg. Jo, kokt skinka. Usch. Jag vill ha ovanlig skinka eller något.

Tjo! Jag är fortfarande trött... Jag kanske lägger mig tidigare i kväll.

*Gäsp* -.-'

Ovanligt!

Jisses! Har ni hört om historien när video-klippet på min dator laddades klart utan att anslutningen bröts? Inte det? Kanske inte för att den historien inte ens finns, egentligen. Men! Det gör den :D Det är helt OTROLIGT! Då kan jag bjuda er på den här låten med Miley Cyrus :DNi ser vad låten heter :D Tjo!

Bilder - Ny kategori

I dag, när jag inte orkade skriva eller någonting, tog jag tag i att skapa en ny kategori. Jag laddar upp alla bilder här istället. Jag låter den gamla bloggen finnas kvar med alla bilder, så ni kan gå in där när ni vill, om ni vill. I fortsättningen kommer jag ladda upp alla bilder i den här kategorin. Det blir så jobbigt för mig att berätta här att det finns nya bilder där. Så nu tog jag tag i det.

Anledningen till att jag inte tagit tag i det tidigare (för hur svårt är det att skapa ny kategori? Inte alls svårt) var att när jag väl hade mina bilder där ville jag fortsätta ha de samlade där. Men nu är det ny månad (för nio dagar sedan) och nytt år (för lite mer än en månad sedan) så det var nog dags att ta tag i det.

Gammal adress, som kommer att vara inaktiv från och med nu. Kanske laddar upp något mer där någon gång, vad vet jag?

http://alltidperfektionist.blogg.se/bilder = http://alltidperfektionistblogg.se/bilder

Nu är det den här bloggen som gäller! Inget mer dubbelkollande om nya bilder kommit upp där. Nog med det! (Varför klagade ni inte på det?)


Haha, jag vet att jag har lagt upp den tidigare, men jag diggar den ^^ Det är en MINIRÄKNARE!

Sovmorgon...

En sovmorgon skulle sitta fint. Vara i skolan till halv nio varje dag. Det är ju kul. Mamma kallar det sovmorgon. Nej, då vet hon inte vad hon snackar om. Fast hon börjar i och för sig kvart i sju och hon brukar cykla. Bara det tar ju 45 minuter. Hon äter ingen frukost innan hon åker till jobbet, den äter hon där.

På tal om mamma... En dag kom det upp om bloggar vid köksbordet när vi åt. Jag frågade mamma om inte hon ville ha blogg. Det ville hon. Jag sa att hon kunde skaffa det. Hon skyllde på att hon inte har tid. När skulle man inte ha tid? Men det är klart, är man mamma till två tonårstjejer och en elvaåring så är man. Det går liksom inte smita ifrån det.

På tal om lite annat om mamma... (och mig.) Jag kom på att jag har ärvt många gener av henne. Massa. Ni anar inte! Hon gillar att skriva och se här, vem gör det? Jo, jag. Mer kommer jag inte på nu, jag är trött. Jag har varit det sedan jag gick hem eller ja, på matten också, efter lunch. Det måste varit någonting i det jag åt... Eller så var det något annat.

Hur kom jag in på allt det här? Jag ville ju ha sovmorgon... Ursäkta -.-' Jag är för trött. Jag vimsar till mina inlägg ibland.

Prov

Hellu. I morgon har jag matteprov. Skulle bara säga det. Tack och hej!

Hej då till att vara pigg

Usch, jag var trött i skolan i dag. Jag gick inte och lade mig sent ens. Lite över elva. I skolan hade jag i alla fall jättekul. Det är alltid kul när man misstolkar nästan allting xD

Nej, så knäpp är jag inte. Eller det kanske jag är, vem vet?

Tjo!

In School

Hellu! Jag sitter i skolan och har rast. Nu ska jag inte klaga på lektionen så jag struntar i att göra det :)

Den enda hela lektionen jag haft i dag har varit franska och där fick vi vara i "språkdatorsalen". Där inne finns hörlurar. Vi fick lyssna på Anaconda på franska och svara på frågor. Efter det fick vi göra motsats ord.

Det var nog allt! Jag slutar... tjugo i fyra i dag så jag kommer nog hem runt fyra. Vi kanske får sluta tidigare eftersom vi har mentors-grej.

Tjo!

Natti natti

God Natt! Strax går jag och lägger mig!

Det är inte jag, det är du

Jag upptäcker fler låtar. Här kommer lite Skillet och kanske zebrahead. Vi får se hur jag gör :)

Hittade i dag:
Skillet - It's Not Me It's You
Skillet - Monster

Redan funna:
Skillet - The Last Night
Skillet - Hero


Nepp, ni får inget mes zebrahead :o Stackars er :( Skillet får räcka, faktiskt. :)

Dagens Outfit

Tja! Kolla på Bildbloggen! Nya bilder på min Outfit för dagen.

Tack och adjö, nu hoppar jag in i duschen.

Har ni tänkt på att vi brukar säga hoppa in i duschen? Vi hoppar väl inte in i duschen bokstavligen, eller? Det gör inte jag i alla fall :o

Smygtitt på skidorna och pjäxorna


Smygtitt på mina skidor :o


Smygtitt på pjäxorna :D

Klicka här för att komma till bilderna :DPjäxornas historia:
Varför valde jag svarta? Förklaringen kommer här.
Jag gillar svart, men det var egentligen inte just därför.

Jag fick prova ett antal olika pjäxor. Till sist blev det två olika modeller i två olika färger. Ett par vita med guldfärg eller liknande och de svarta, som det slutligen blev. Jag tog på mig en modell av varje och fick säga vilken som var skönast och den svarta var lite skönare. Så det blev de svarta :D

Glöm inte kolla in alla bilder på länken över pjäxornas historia.

Tack och hej, jag har någon gång ätit leverpastej (det låter inte så gott när man säger det -.-')

Tips?

Jag har hur tråkigt som helst. Någon som vet vad man kan göra (inget som att spela spel eller kolla på klipp på youtube). Äh, det var inget förresten. Jag är så kräsen så det är ingen idé att ni kommer med tips och idéer. Sorry...

Surpuppa till syster?

Varför ska jag försöka vara trevlig mot Anna när hon inte försöker vara trevlig mot mig? Visst, jag bryr mig om mycket och sådant men sådan är jag. Låt mig vara som jag är.

Jag försöker göra mitt bästa för att hon inte ska vara sur. Hon är fortfarande sur. Ska jag bara undvika henne eller vad har hon tänkt sig? Vi bor i samma hus och vi kan inte undvika varandra. Det hade varit en annan sak om hon hade haft egen dator på sitt rum. Då hade hon suttit där och jag uppe på mitt rum och alla skulle vara nöjda, eller?

Jag vet inte vad hon har tänkt sig. Ska jag spela en person som varken syns eller hörs? Det går inte! Jag måste får vara som jag är. Jag kan ju försöka. Jag försöker. Enligt mig verkar inte hon försöka. Vill hon bara undvika mig, så visst. Hon kan skriva ett brev eller något och berätta att hon vill undvika mig och att jag kan undvika henne också. Brevet bör ju inte vara irriterat eller så, då blir jag ju arg. Det är inte kul att se en arg 16-års tjej. I alla fall inte mig. Ni vill inte se mig arg. När jag blir arg skriker och gapar jag. Jag blir så jävla (ursäkta) förbannad som det går. Jag skriker hur högt som helst och blir irriterad och massa. När jag bråkar spårar jag ur! (Okej, det gäller bara med syskonen, men ändå)

Visst kan man störa sig på syskon och liknande men är det meningen att man ska undvika varandra hela livet? Varför fortsätta att försöka undvika varandra när man ändå ska träffas i framtiden?

Punkt. Skulle väl kunna skriva hur länge som helt, men vem orkar läsa det?

Jag är inte arg :D Så ni vet. Jag bara skriver detta för att jag undrar hur hon tänker. Någon som kan förstå det? Kanske personen i fråga kan göra det själv? Förklara gärna för mig vad det är frågan om.

God Natt

God Natt, nu ska jag gå till sängs.

Jag måste ha en inloggningsdosa på swedbank, annars kommer inte jag in på internet. Jag måste ladda mobilen. Har lite drygt 40 spänn kvar -.-' HJÄLP! Det blir inte ens 20 sms. Eller?

God Natt!

Vem är bra på Robinsonspelet?

Kolla :D


Vem är bra på Robinsonspelet va? Är det jag :o ?

Tjo!

Hoobastank

Vad betyder Hoobastank? Betyder det någonting över huvud taget? Jag tror jag kollar på tyda.se. Okej, det fanns inte, vad trodde jag? Det är en grupp som heter det. Jag känner en person som gillar dem. Den personen gillar att jag gillar några låtar av dem också :D

Låtar kommer här:

I Don't Think I Love You
Same Direction
Crawling In The Dark
Out Of Control

Det är inget fel på hans sångröst eller något, tycker jag inte. Vissa ställen i låtarna kan vara lite jobbiga för lilla mig. Men det ska ju inte förstöra låten, eller?

Mer av Hoobastank.


Det finns två låtar till av dem jag har länkat förut och de länkar jag inte igen. The Reason och If I Were You.

Tjo!

Anslutningen är duktig :)

Vet ni? Jag kunde kolla på ett Youtubeklipp som var 3 minuter och 23 sekunder utan att anslutningen lade av! Coolt va? (Det är vääldigt ovanligt att det funkar)

Jag kollade på syrrans blogg :) Hon verkar upprörd och arg :( Inte bra. Stackars henne.

Anna: Hoppas den du ville skulle logga in har loggat in. Du ska veta att den jag vill ska logga in inte gjort det, än. Och sms måste kosta :( Tyvärr är det så. Du och Frej red jättebra.

Nu vet jag inte om Anna läser min blogg lika ofta som jag kollar hennes (flera gånger om dagen, vilket jag gör med alla bloggar jag läser. Bara fem med Annas men ändå..)

Tjo!

Söta Drömmar

You can be a sweet dream or a beautiful nightmare.

Det sjunger Beyoncé i Sweet Dreams.

Tjohopp!

Istapparna - Före och Efter och lite mer efter

Tjo! Jag länkar till ett inlägg jag skrev på bildbloggen (blev så många bilder... Jag får skapa ny kategori här i framtiden :D)


Långa :D (Det där var ju innan de blev förstörda av pappa) Pappa är en förrädare :( (Okej, inte)


Inga istappar :(

Följ utvecklingen, nu är de längre igen. Kolla här!

Man får vara ego :D

Sådär :)


Topp - H&M
Kjol - H&M
Leggins -
(Gissa en gång) Ullared
Skärp - Följde med en klänning från H&M

(Kläderna från H&M's historia: Det var den där gången jag tog med mig Mimmi och Jessica till H&M och de plockade massa kläder till mig medan jag stod i provrummet, haha :o)


FLER BILDER! (från dagen. Jag sa att jag skulle ta egobilder och det har jag gjort. Check it out :D)

Tjohej!

Ego?

Någon som är sugen på egobilder? ^^ Kan fixa det, eftersom det är ljust ute nu :) Eller så fixar jag videoblogg. Nej, det gör jag förresten inte alls. (Haha, sån är jag, det har ni väl märkt, eller?)

Bye!

Google kan inspirera

Hellu! Eller god morgon. Kalla det var ni vill :)

Kolla vad jag hittade:

Ballongklänning

Den var fin :D Inget fel på färgen, tycker jag inte. Jag vet inte vart den säljs. Jag bara hittade den på google. Dessutom behöver jag jeans och inte klänningar. Jag har nog tillräckligt. :) Vad tycker ni? Var den fin?

Nea säger natti natti

Jag har inget att göra. Det är tråkigt :(

God Natt!

Rihanna

Tänkte tipsa er om lite låtar från Rihannas nya album Rated R.
Det var Rihanna för några år sedan.Jag gillar inte hennes nya frisyr :( Visst tycker jag att den är cool och vågad och sådär, men hon passade bättre i långt hår.


Några favoriter från albumet:

Photographs
Russian Roulette
Mad House
ROCKSTAR 101

Skulle kunna skriva alla de jag lade till min lista. Men då blir det nästan alla låtar. Rude Boy är bra också :)

Ha en bra söndag! (om fem minuter från det att jag skrev det här)

Skriva, skriva, skriva

Jag har skrivit mycket i dag. Är inne på sida 39 på det jag skriver.

Nog om det.

Jag var och kollade på pjäxor på Team Sportia. Jag hittade ett par. Eller det gjorde killen som hjälpte mig (var där med mamma också). Bilder kommer när mamma har köpt dem. Hon hade med sig ett ogiltigt kort så hon fick lägga undan dem eftersom de stängde just då.

Skidorna jag har är röda :) Kommer bilder på dem med, tror jag.

Tjiho!

"Förresten, är du singel?"

Haha :o Vet ni vad? Stefan & Malin dansade nyss och när juryn skulle döma och säga vad de tyckte så var Tony Irving sist och när han hade dömt klart frågade han Stefan: "Förresten, är du singel?" Haha, skitkul :D

Chips-auto-mat

Haha, jag har tvättat händerna och då vill jag ju ogärna ta i klabbiga chips så det är bara öppna munnen och säga "chips" Så får man ett av pappa eller Felicia :D Perfekt ju ^^

Jag har förbättrat mig!

Jisses. Jag kom just på att jag ville prova göra riktiga armhävningar för att se hur många jag klarade. Jag blev skitglad när jag klarade två (jag avbröt efter att gått upp från första, och jag gick inte ända ner till marken -.-' Huvudsaken är väl att jag klarade det?) för jag hade inte klarat någon innan -.-' Snacka om att träningen på gymmet har gjort mig starkare :) Heja Nea!

Hugs!

Klarade tre, sen fick jag nog :( Men på knä klarar jag fler :) Hih, skojs ^^ Ursäkta för att jag är skitsvag -.-'

TV :)

Let's Dance klockan åtta :) Heja Molly, Mattias och Claudia :D

Kollar ni på Let's Dance?

Postkodsmiljonären är kul också, om jag sitter nere i TV-rummet med datorn. En fråga ställs och kan jag inte den är jag ute på google och skriver in någonting så jag får reda på det så behöver man inte undra :) Skojigt :D

Vad brukar ni kolla på på fredagar? Brukar ni kolla över huvud taget? Själv sitter jag helst vid datorn, men jag följer Let's Dance så det är ett måste för mig.

Ha en bra fredagskväll. Oh, ni kanske hellre går på fest :) Eller kollar på film :)

NEEJ!

MINA ISTAPPAR ÄR BORTA! :( *Snyft* Mina fina och långa istappar.

Jag hann inte ta kort på dem i dagsljus. Pappa tog bort dem. Jag frågade varför och han svarade "för att det var livsfarligt". Jag frågade varför och han svarade "för att Felicia brukar gå på framsidan". Blä! Hur ofta går man i rabatten egentligen? Inte så ofta, va? Nej, det tror inte jag i alla fall.

Jag sa till pappa att jag skulle skriva ett upprört inlägg om det och han hörde inte vad jag sa och trodde jag sa att han var dödens... Jag sa att jag hade följt deras utveckling och det tyckte han lät kul. Aja, strunt i det. De kommer väl växa ut igen? Som håret gör. Det klipps av och växer ut :)

Tjiho!

Tips från perfektionisten!

Använder du firefox när du skriver inlägg på din blogg (om du har någon blogg)? I så fall har jag ett tips: Högerklicka där du skriver inlägget. Sedan näst längst ner står det Kontrollera stavning. Klicka där och vips har du stavningskontroll :) Det behövs kanske inte om du verkligen inte vill.

Personligen tycker jag att det är roligare att läsa bloggar som använder punkt och stor bokstav och inte förkortningar (känn dig inte drabbad) så som mkt, tkr, ngt och nt. Okej, det räcker. Måste sticka! AAH!

Hur långa kan de bli?

Haha, ni måste bara se mina istappar! Jag får ta ytterligare kort på dem när jag kommer hem. Jag har redan kort på dem men det är inte så bra bilder eftersom det var mörkt vid tillfället då jag tog bilderna så för att inte få suddig bild använde jag blixt och blixten reflekteras i fönstret.

Rast

Sitter i skolan och har rast. Jag gillar egentligen inte att sitta bland folk vid datorn men här har jag inget val. Jag föredrar att sitta själv i mitt rum :) Tangentborden här är lite knäppa.

Efter rasten ska jag ha matte. Vi har ändrat schemat så vi har matte i en timme och sedan ska vi ha matte på ToF:en (Teknikutveckling och Företagande) eftersom vi hade ToF-provet på mattelektionen i onsdags.

Ha en skön dag!

Va? Detta kan inte stämma!

Bloggrekord igår igen! Själv kollade jag inte så jag behöver inte räkna bort mig. 4/2 2010. Det ska jag komma ihåg! :D Ett visst antal besökare. Det var mer än dubbelt så många som normalt. Hur? Oh, jag tror jag vet! Vet ni varför jag tror att jag vet? Jag kommenterade i ett inlägg på Fokis blogg :D Och ja, jag läser den. Tack för påminnelsen! Jag tror jag se se om hon har uppdaterat sedan igår när jag kollade.

Ah-Tja!


13:37

Är inte 15:57 nästan likadant som 13:37? (14:47, 12:27?)

Jag tänkte lite på det när jag stod vid skolan och väntade på att mamma skulle komma. Hur kul är det att cykla hem på ettans växel av sju? Mina växlar är knäppa. Jag skulle kolla klockan och jag såg att den var 15:57. Då hade allas bussar redan kommit och åkt. Mamma och jag hjälptes åt att lasta in min cykel när hon kom. Jag fjäskade lite :) Hon sa att vi skulle försöka få in den på nåt vis.

På tal om 13:37. Det stå på tavlan i ett klassrum och under det står det ICE COOL (det kanske är ihop satt)och under det står det Låt stå! Det är lite skojigt. Någon som vet vilket klassrum jag snackar om?

Tjoo!

"Ungspannkaka och efterrätt med bacon"

Ja, det går faktiskt tro, efter att ha läst rubriken, att efterrätten var med bacon. Så var inte fallet utan ungspannkakan var med bacon. Efterrätten var blåbärspaj med vaniljvisp. Jag tog socker på min ungspannkakan. Är jag inte tillräckligt söt utan socker?

I skolan i dag så hade vi först engelska. Jag trodde att den där redovisningen om framtida skolan skulle vara i dag men det blev inte så. Vi fick ett brev och så hade vi 60-80 minuter på oss att svara på det med 300-600 ord. Mitt blev långt. Det var så stort mellanrum mellan raderna så det blev 6 sidor. Ni har nog redan konstaterat att jag gillar att skriva. Jag har slutat att skriva min dag in i minsta detalj (ungefär: "Jag gick upp klockan 07:29 och klädde på mig.") och nu skriver jag mer min dag i stora drag (hihi, det rimmade: dag och drag).

På idrotten gymmade vi igen. Den här gången fick vi komma dit och värma upp och köra igång oss själva. Gymmandet gick bra och det var inte tråkigt, för jag hade Sofia :D På tal om att gymma. Jag ska börja göra det med Mimmi och Sofia. Det är redan bestämt. Tiderna är inte riktigt bestämda ännu men dagarna är bestämda. Mer om det kanske kommer.

Ah-tja!

Skidor

Awiie. Mina skidor kom i dag :D De var snyggare i verkligheten än på bild. Rööda :D Älskar rött.

Ville bara tala om det :D

Dags att skriva

TjaTja! (Sorry, syrrans ord smittar av sig på mig)

Ursäkta för dålig uppdatering i dag men jag har inte gjort mycket. Bara kollat lite på TV och suttit lite vid datorn, och varit i skolan. Skolan var för övrigt väldigt flummig i dag igen. Mycket misstolk blir det med min humor. Haha. (Tro inte att jag är trög för att jag misstolkar saker, men allt blir så mycket roligare då.)

Har muntlig redovisning med Johanna i morgon. Let's talk about the future! (Redovisningen är om framtidsskolan)

TjillevippNipp!

Sängdags

Jag går snart och lägger mig.

God Natt med er!

Förkyld

Åh, nej! Jag vill inte vara förkyld! Det är såå jobbigt. Vad har jag gjort för att bli förkyld? jag hade ju mammas överdragsbyxor både igår och i dag (till och från skolan). Jag vill lova er att jag inte tycker att det är så snyggt. Jag skäms typ över att jag har dem. Hurra, jag är en tönt med överdragsbyxor *hoppar av glädje* (*ironisk*).

Jag ska se om jag har en liten bild jag kan bjuda på ^^


Från 31 januari (tror jag). Flumbild på mig och Anna.

P L U G G

Plugga är inte kul :( Vad är fritiden till för egentligen? Mer plugg? Nej, det tycker inte jag. Det tycker tydligen Jan Björklund, som är skolminister eller något i den stilen. Han tycker att vi lär oss för lite när vi går ut skolan så han vill ha fler läxor. Jan Björklund kan ju avskaffas som skolminister och ersättas av någon annan. Fy för vad Jan Björklund tycker!

Ciao!

Blä

Usch, jag bara känner för att klaga nu. Jag vet att det inte är kul att läsa något inlägg där personen i fråga klagar så jag kommer inte göra det här. Jag nämner ett ord: Anslutningen. Sedan får ni försöka lista ut resten själva.

Första för månaden

Videoblogg igen :) Nu får ni en rundvandring i mitt rum plus dagens outfit :)Tjatja!

Ensam hemma

Jippie! Jag ska vara ensam hemma i någon timme eller så :D WOHO! Haha, nej då. Men ensam är skönt. Tycker inte ni det? Eller tycker ni att ensam hemma är rena mardrömmen?

Awiie!

Lite kort om min skoldag

Jag kom upp halv åtta. Jag cyklade till skolan och kom ungefär tjugo över.

Hade tre lektioner i dag. Svenska, matte och samhällskunskap. Slutade två. Då cyklade jag hem.

Nu sitter jag här.

Bye!

Lite sömn

Hjälp mig! Igår gick jag och lade mig när anslutningen kollapsade. Jag tyckte det var onödigt att fixa den när klockan var halv tolv så jag lät bli. Jag läste lite och när jag släckte låg jag ett tag och försökte somna. Det gick bara inte. Jag vände på mig hur många gånger som helst. Jag provade att ligga på höger sida, på vänster sida och på mage. Det funkade ändå inte. Jag försökte koppla bort tankarna utan att lyckas så bra.

00:43 lät mobilen, då var jag fortfarande vaken.

Jag vet inte hur länge jag låg utan att somna. Vart är John Blund när man behöver honom?

John Blund (vaggvisa)

Titta, kom och titta
kom sätt er här omkring
Det dröjer säkert ännu en stund
innan sömnen kommer med John Blund
han vill visa oss någonting

Sedan, genast sedan
när sagan tagit slut
Då lovar vi att sova så sött
efter dagen är man ganska trött
men först tar John Blund med oss ut

Läggdags, det är läggdags
för klockan slagit sju
Vi träffas säkert åter en dag
då vi roar oss igen ett slag
Sov så gott godnatt med er nu


Jag behöver någon slags metod när jag ska sova. Jag var trött ibland men det gick inte sova i alla fall.
Har ni tips?


Vad i hela :o ?

Haha, jag kollade statistiken och upptäckte att jag hade mitt eget lilla bloggrekord igår! Coolt :D Dock var jag säkerligen inne och kollade själv också, men om jag inte gjort det hade det varit rekord ändå.

Jag uppdaterar så ofta jag kan eftersom jag brukar sitta väldigt mycket vid datorn (min egen laptop :D) då har jag inte så mycket att göra så det blir att skriva inlägg om lite allt möjligt :)

Kram!

RSS 2.0