Aqua

Låttips på G igen :)

Inget för er som inte gillar Aqua.

Aqua - My Oh My
Aqua - Doctor Jones
Aqua - Lillipop (Candyman)


Ha en trevlig dag i morgon på jobbet, i skolan eller hemma :D

Topplista!

Wow! Jag var med på Dagens Bästa på Robinson 2009-topplistan. Slangbellan :)

Bildbevis:

Kolla! Jag tyckte det var jättecoolt :D

The Crazy Sisters!

Bara för att jag är med på ett hörn och flummar lite ^^ Anna snodde kameran för att jag sa att hon kunde ta egobilder med den istället för att kolla på min mobil. Det slutade med en del flum i en video. Snodde den från hennes blogg så hon har gjort den.Här är hennes inlägg :)

Duschrutiner

Nu ska jag hoppa in i duschen, antar jag. Jag kan ta lite för- och nackdelar med att duscha uppe och nere.

Uppe:
+ Varmvattnet tar aldrig slut.
+ Ingen vill gå på toa där mer än jag, som har mitt rum på övervången.
+ Jag kan lyssna på musik hur högt jag vill (om ingen är i mammas och pappas rum).

- Jag måste alltid ta upp schampo, balsam, duschtvål, parfym och deo och massa annat.
- Golvet är ibland kallt.
- Strålen är lite seg och det tar ett tag för vattnet att bli varmt.

Nere:
+
Golvet är varmt.
+ Bra stråle.
+ Schampo, balsam och duschtvål finns utan att behöva hämta. Inklusive annat man behöver.

- Oftast är det folk som vill in och då kan jag inte stå där inne i 40 minuter.
- Jag kan inte lyssna på musik för det hörs ut.
- Tar en stund för vattnet att bli varmt, men inte lika lång tid som det tar uppe.
- Varmvattnet kan omvandlas till kallvatten.

Förstår ni varför jag vill duscha uppe?

Pappa ska vila (han ska jobba natt) så jag måste duscha nere :( Oh no!

Trevlig kväll!

Balen

Hallå! Jag tänkte att jag skulle säga att jag har börjat läsa en ny bok nu (den är ingenting i jämförelse med Twilight-böckerna). Boken jag läser heter Balen (på svenska, för originalet heter någonting annat) och är skriven av Danielle Steel. Jag har knappt läst ett kapitel än. Jag var ganska trött igår.


Sådär ser den ut och jag fick den av min moster i julklapp :)

Baka Scones

Tjo! Här ska ni få se något skojigt. Ni får gärna skratta, det gör absolut ingenting. Jag skrattar själv när jag kollar på dem.

Kolla på översta först (rätt lång, men kul)
Där har ni. Skratta på :D Det är kul, det vill jag lova :)

Blev ni sugna på scones när ni såg det där? I så fall vet ni hur ni ska göra :)

Jag försöker

Jag försöker ladda upp det där jag tjatade om för någon helg sedan. Hoppas det funkar! Håll tummarna :D Det verkar fungera nu :) Yey!

Hälsa på farmor = Fika

Jag var nere med mamma, pappa och Felicia hos farmor. Där får vi alltid fika när vi kommer dit. Jag åt för mytcket för att det var så gott. Det var någon slags kladdkaka, en rulltårta och även någonting annat. Kladdkakan var godast.

Farmor fick en idé om att möblera om och jag bara: Va?! Sedan var möblerandet igång, men det var inte så mycket. Hon ändrade soffan och bordet. TV:n fick stå kvar.

Strunt samma.

Snart blir det mat :) Tandoorikyckling med ris och sås.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Bara fredag och bara lördag

Igår gick jag runt hela dagen och tänkte (och sa): Ja! Det är bara fredag! Vad skönt! Och i dag har jag gått runt och tänkt: Ja! Det är bara lördag! I morgon kommer jag säkerligen gå runt och tänka: Nej! Det är söndag!

Jag var ju ledig igår och det var skönt. I dag har jag legat i sängen och gjort lite sedan åt jag frukost och sedan gick jag upp och lade mig. Efter en stund i sängen gick jag ner för att äta mer frukost. Det blev fyra mackor med ost värmda i mikron. Smält ost är gott :) Jag gick och lade mig lite till i sängen och kom på att jag borde göra en hemuppgift, så den började jag med. Till en början gick det åt helvete (ursäkta). Det fortsatte så ett tag och jag kom fram till att mitt rum är krångligt. Till slut satte jag mig där jag trodde att det skulle gå. Det gick ganska bra förutom att jag inte kan rita. När Anna kom in på kvällen innan jag gått ner för att titta på TV och efter att vi ätit mat så tog hon upp den och kollade på den. Hon tyckte att jag hade ritat bra. Särskilt skuggorna. Det var nog det enda som blev bra. Skuggorna. Okej, kanske inte. Jag sa bara att jag ritade av det jag såg.

Ha en bra morgondag!

Chips

Usch, jag åt för mycket chips. Har jag väl börjat äta är det svårt att sluta. Det är en sak om de tar slut för då tar de ju slut och sedan är det ju fler som äter också. När det är fler som äter går det åt fortare (det var ju fler som åt, men jag brukar nog vräka i mig mest).

Passa er!Tack och hej!

Möblerat om & varit ego

Hellu, jag möblerade ju om igår. Vill ni se hur det såg ut då och hur det ser ut nu klickar ni här.


Där finns även fler bilder på mig. Det gillar vi (Y)

Fullt upp

Jag har haft fullt upp hela dagen så jag har helt enkelt inte hunnit sitta vid datorn, förrän nu. Alla har gått hem. Vi har firat Felicia.

Jag har städat i dag. Det var jobbigt. Rensa lådor är jobbigt. Hittar jag något intressant så fastnar jag och läser. Felicia städade också sitt rum. Det syntes inte. Hon sa att hon hade gjort det men det tror jag så mycket som jag vill på.

Anna var borta hela dagen och ska alltid smita iväg när vi ska ha fest eller liknande. Antagligen för att slippa göra någonting eller för att slippa mig och Felicia.

Jag har i alla fall möblerat om nu.

Ciao!

Stänga stan?

Pappa och mamma kollar på nyheterna genom tv4 anytime. Jag intresserade mig av just en speciell sak: Snön. I Stockholm var det tydligen så mycket snö att de inte visste vart de skulle göra av den skottade snön. De får inte slänga den i vattnet, det var visst lag på det. Men de gör det i alla fall när det inte får plats någon annanstans. Jag hörde att i värsta fall får de göra som de gör i New York: Stänga stan.

Vi får i alla fall se det positivt. Det kommer vi en bra sommar. Tror i alla fall pappa.

Tjo!

Onsdag

I dag var jag i skolan som vanligt, det var läskigt att cykla och som tur var stötte jag på Mimmi på vägen så jag tog sällskap med henne. Vi kom nästan för sent :( Men det gjorde vi inte :)

På vägen hem hann jag ifatt henne också och då var det jätteläskigt att cykla. Det snöade mycket.

Till "middag" åt jag en fjärdedels pizza från i lördags, för jag ville inte ha wok. Vi fikade med glassbåtar.

Jag hittade inte mina hörlurar till mobilen i morse :( Jag kan ju inte lyssna högt när jag går till skolan. Lite jobbigt. Jag vet inte vart jag lagt dem, men de måste ju vara någonstans i mitt rum, antar jag.

Tack och hej!

Funkar det att försöka?

I dag åt jag grönsaker i skolan (plus i kanten? Eftersom jag inte brukar göra det i skolan).

När jag gick hem tog jag en omväg. Det som gjorde mig lite besviken var att jag fick ont i hälarna och att det bara tog 20 minuter. Jag gick inte mer just för att jag fick ont i hälarna.

Tjo!

Trött

Jag blev trött på anslutningen innan. Den ville inte.

Jag blev irriterad på det för efter mindre än en låt lade det av. Jobbigt.Jag var i skolan i dag. Inte helt eftersom jag var uppe i Jönköping för ett ärende med märket.

Tjo!

Läxor

Jag har gjort läxorna :D Skitduktigt ju :) I alla fall för att vara mig. Hihi! Jag gjorde dem innan jag gjorde något speciellt på datorn :)

Tjo!

Märke

Jag ska inte vara med på franskan i morgon :( Stackars mig. Jag ska upp till Jönköping för mamma har fixat tid så att någon ska slipa till min sak och så ska hon få se märket också. Jag får skriva ut bilder som jag tagit och så får jag visa det jag har nu så får hon se hur det var och sådär.

Jag ska vara där vid halv tio så vi måste åka kvart över åtta eller någonting. Man får ju inte köra hur fort som helst när det är vinter. Det blir lite svårt.

Jag kommer nog tillbaka till mattelektionen eller lunchen. Så jag får i alla fall ha samhällskunskap. Det är ju bra att jag inte missar det och sedan har vi mentorstid där på slutet så det är det jag kommer vara med på helt.

Kram!

Se upp i backen...

Jag var och åkte skidor. Det var värsta mardrömmen ju :(

Jag fick kramp och frös om fingrarna. Inte kul.

Jag kan ju knappt åka ens.

Jag måste erkönna att det var lute kul i alla fall. Anna kom före mig ner nästan varenda gång ju!

Ursäkta att jag inte skriver någon sammanhängande text nu, men jag kommer inte på någonting. Jag är rätt trött nu. Jag fick kramp i vaden precis när jag tog av mig pjäxan. Foten såg helt konstig ut.

Tjo!

Skidor

Hallå där! Jag ska iväg och åka skidor!

Ha det bra! :D

Slutade tidigt


Yes! Det där är min miniräknare :o haha, det går att skriva på den, lite kul. Vi tyckte det var skitkul i början och lekte och sådär men nu gör vi det knappt längre.

Såklart går det ju att slå siffror och tal och så också. Vad ska man annars med minirätknare till?

När jag visade det för pappa (jag skrev "HEJ PAPPA :D") så sa han: "Vad fan är det här?" och så svarade jag att det var min miniräknare. Haha. Kul

I skolan gjorde jag inte mycket. Slutade halv två som vanligt och då cyklade jag iväg till biblioteket där jag lämnade tillbaka Så länge vi båda andas.

Tjo hej!

Franska

Jag gillar franska, men ibland kan det vara hur krångligt som helst! Nu är jag i alla fall klar med översättningen. :) Yey!

Tjo! Nu tror jag att jag ska skriva :)

Fest

Jag har varit och firat en kusin. Det var ju lite kul. Jag försökte inte ha tråkigt. Man har inte roligare än man gör det.

Jag ska göra franskan nu. Jag kommer nog inte göra den i morgon, för då hinner jag inte. Vi ska till Kettilsås och åka skidor. Mamma har budat på tre par skidor. Hon påstår att hon har "blodad tand" Haha.

I går hade jag inget att göra så jag började skriva lite. Jag fortsatte skriva i dag. Det är så roligt! jag vill skriva mer, men nu ska jag göra franskan så jag ska inte skriva det jag skriver förrän jag har gjort franskan. Vi skulle bara översätta texten.

Tack och hej!

Självmordstankar?

Nej, då. Jag har inga, men det är ju inte kul att ha några.

Jag chattar med en kille, som för övrigt är bror till en kändis (:o). Den killen tyckter att han har ett skitliv. Inte bra :( Så ska man inte tyckta. Det är klart att man kan tycka det. Hur mycket jag än hatar allting så vill jag inte dör. Det fruktar jag mest av allt. Fy!

Fortsätt lev, kram!

Jag glömde visst...

Ni behöver inte hålla utkik efter något speciellt längre. Det gick inte bra -.-' Förlåt. Jag trodde ju att det skulle funka, men det gjorde det inte.

Tjo!

Glad!

Jag snackar om min syster, Anna. Hon brukar inte vara glad, nu är hon det :D Yey!

All That She Wants

Ace of Base - All That She Wants Ni som såg Let's Dance kommer känna igen den här låten. Det var till den Elin Kling och Daniel Da Silva dansade sin Jive igår.

Pizza

Awiie! Det blev köpt pizza i alla fall. Mamma och pappa orkade inte ställa sig och göra pizza. Jag ville ju egentligen ha köpt från början men jag vet att de hellre gör pizzan hemma. Jag ska dricka röd fanta :D

Tjo!

Nehe

Nej, det går inte, jag ger upp. Förlåt :(

Det går inte :(

Det gick inte, jag får försöka göra om det igen. Inte kul, inte kul!

Vi får se om det går sen...

Hej hopp!

Vi får se

Nu ska vi se om detta funkar. Det måste göra det.

:o Klockan är 17:17! Coolt ^^

(Nu blev den ju 17:20 bara för det, för mamma ville prata med mig)

Tjo!

Det går inte :(

Det gick inte, jag får försöka göra om det igen. Inte kul, inte kul!

Vi får se om det går sen...

Hej hopp!

En evig väntan

Shit, vad lång tid det tar. Hur kul är det att vänta egentligen?

Ni får se det innan dagen är slut, jag lovar!

Kram!

Håll utkik!

Jag har något på gång så ni får hålla utkik :o

Vad jag har för mig får ni veta när det kommer. Hihi!

Kram på er!

It's OK With Me

Hej!

Anna har faktiskt rätt bra musiksmak. Inte hela tiden, men oftast :)

Så de här låtarna tillägnar jag till henne :)

Shayne Ward
- No U Hang Up

Shayne Ward - No Promises
Shayne Ward - If That's OK With You


Hugs!

Förlåten

Mamma är förlåten, hon trodde inte att jag skulle ta det där på allvar... Förlåt, mamma.

Jag mår bra, jag är inte ledsen längre.

Tack och hej!

En dum mamma

Får en mamma kalla sin 16-åriga dotter för 3-åring?

Får en mamma säga "Stick och brinn" till sin 16-åriga dotter?


Det är just det min mamma har gjort. Jag kommer inte berätta den historien för den är så löjlig. Det var väl mest jag som var löjlig... Men ändå, för en mamma göra så?

Så skulle inte jag ha sagt. Om jag hade barn så skulle jag inte säga sådär.

Bye...

Låt oss dansa

I dag är det Let's Dance klockan åtta på TV4 :) Det ska jag se, någon av er som ska se det?

Tjosvej!

Breaking Dawn, Så länge vi båda andas

NEJ! Men samtidigt: JA! Jag har läst ut boken. Det är tråkigt att ha läst ut en bra bok, för man vill bara fortsätta läsa. Men ändå är det ju skönt att ha läst ut den.

Jag har tre olästa böcker jag fick i julklapp och sedan har jag en från 2008 års jul som jag fick men det var en uppföljare till en bok så därför har jag inte läst den.


Tack och adjö!


Helg!

Tjo! I dag ska jag äta klyftpotatis och fläskfilé :)

Jag var i skolan i dag, som vanligt, och där blev jag klar med min artikel (Guide). Vi skulle vara klara med en Impress-presentation också (Impress är OpenOffice's motsvarighet till Power Point) och den blev jag klar med. Sedan hade vi engelska, vi kollade på film bland annat.

Efter det cyklade jag hem, det var kallt. Mina växlar är lite konstiga.

Hejsvej!

Nea fick idéer

Jag tog lite bilder i dag efter skolan. Det blev över 100 stycken :)

De finns nu tillgängliga här!


Ett litet smakprov. Sötaste bilden finns på bildbloggen :D

Hugs!

Dunk Dunk Dunk...

Dunk Dunk Dunk låter de flesta låtar. Här kommer några extra dunkiga :D

Laser Inc. - Abraham (Radio Edit)

Laser Inc. - Dansa tills ni svimmar (Den här kanske passar på någon fest, det är nog meningen, jag är ju aldrig på fest eller discon så jag vet ju ingenting. Senaste gången var innan jullovet 2008...)

Laser Inc. - När man var liten (Radio Edit) (Den här var den en annan som lade ut på sin blogg, jag tällägnar den här låten till dig)

Det var nog allt :D

Det finns nog massa annat dunk att lyssna på :)

I'm Blue

Tjoo!
I'm Blue, Da Ba Dee

Jag hittade en låt! Gummy Bear var den med, men jag hittade ett original också. Nu ska få båda och en till :)

Gummy Bear - Blue (Da Ba Dee)

The Allstars - Blue (Da Ba Dee)


Sedan har vi en RnB-låt som påminner om Da Ba Dee och där sjungs det istället Double Dee

Flo Rida feat. Wynter - Sugar
(Har tipsat om den här innan)

Det kommer mer låtar, toho!

Händelser i vardagen

I dag var jag i skolan, som vanligt. Nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem, för att hon ska ha någon att äta med, och det är behagligare att äta med henne eftersom det inte är så kul att sitta själv. Pappa jobbar. Jag har bestämt maten. Det är biffar (hemmagjorda, och de är supergoda :D) med jasminris och tomatsås. I morgon blir det någonting som jag inte kommer ihåg vad det var.


SENASTE NYTT: I dag knivhöggs en kille på gymnasiet där jag går av en annan kille. Killen som knivhöggs fördes till ett sjukhus och killen som knivhögg honom blev gripen av polisen. Polisen vet inte så mycket om händelsen. Vi andra elever fick inte veta så mycket. Killen knivhöggs när matsalen öppnade, då jag fortfarande hade idrott. Vittnen måste informera polisen.

Det är ingen större skada på killen som knivhöggs.


Hemskt!

Tack och tjo!

Test :)

Hur rädd är du?

( ) Du kollar under sängen innan du går och lägger dig.
( ) Du tänder lamporna i huset när du är ensam hemma.
( ) Du har alltid radion/tv/cd-spelare på när du är ensam hemma.
(x) Du kollar alltid en extra gång om du har låst ytterdörren innan du går och lägger dig. Alltid, men det är en vana.
(x) Du vänder dig om flera gånger när du är ute och går när det är mörkt.
( ) Du tror på otur när du går på A-brunnar.
( ) Du tror på monster under sängen.
(x) Ibland får du för dig att det står någon bakom dig.
( ) När du kollat skräckfilm ligger du vaken hela natten av rädsla.
( ) Du sover med en lampa tänd.
( ) Om det har varit en spindel i ditt rum kan du inte sova där på länge.
( ) Du kan inte sova om du är ensam hemma.
( ) Du tror att alla som har svarta kläder på sig ute på kvällen/natten är våldtäktsmän.
( ) Du är rädd för svarta katter.
( ) Du tror att det finns spöken/mördare i garderoben.

Totalt: 3
 
1-3: Är du stålmannen eller?
4-6: Jo visst händer det att du blir rädd
7-9: Alla blir rädd någon gång!
10-12: Klarar du ens att se mörkret eller skiter du på dig?
13-15: Du är en psykstörd, skräckslagen person, helt?


Eh...

Jag känner mig dum :(

Jag fick en kommentar här om dagen och blev hur upprörd som helst. Nästa gång ska jag skita i det och gå
vidare (om jag kommer ihåg att göra det). Det var inte meningen att bli så upprörd och börja klaga, verkligen inte. Hur kul är det att läsa något som är klagomål? Inte så kul, kan jag tänka mig.

Jag ska bli bättre, jag kan klaga, men då ska jag skita i att klaga här. Men ni kanske vill att jag klagar? Eller, vem vill det? Inte jag. Det gör jag ju så bra redan.

Jag har mina dåliga dagar och i går var till exempel en och dagen för några dagar sedan var nog också en dålig dag med tanke på... Okej, det går jag inte in på.

Jag måste säga att jag verkligen ber om ursäkt, hoppas ni inte tog illa upp. Jag blir sådan ibland, det går knappt att göra någonting åt.

Jag ska bli sådan, men inte låta det gå ut över bloggen. Då kanske jag framstår som någonting jag inte är, och det vill jag inte. Typ: "Har du hört om henne? Läs inte hennes blogg, den suger". Det var ett exempel. Det kunde lika gärna varít en killes blogg.

Jag var nog hungrig då jag skrev det, det berodde nog på det också. Jag blir ilsk när jag är hungrig. Inte alltid, men blir jag ilsk är jag hungrig, så är det. Tror jag...

Hej med er!

Lite nytt

Tjoo! Jag har en ny header! Ser du den inte får du uppdatera sidan (F5 funkar).

Tack och hej!

Nytt Schema, igen

Tjena! Vi fick nytt schema i dag, igen. Gissa vad! Vi har fått tillbaka våran eftermiddag! Innan schemaändringen slutade vi tjugo i fyra och på höstterminen slutade vi halv två. Nu slutar vi halv två, som det alltid varit. För att sluta då fick vi ingen håltimme på fredagar, där har vi istället engelska. Naturkunskapen varade i hela TVÅ timmar och den är på onsdagar från halv nio. Okej, vi har en tio-rast, men den räknas inte med. Så den lektionen slutar tio i elva, tror jag. På torsdagar istället för matten har vi persondatorer och på fredagar istället för lite av persondatorer har vi matte.

Okej, mina förklaringar går åt skogen... Dessutom har ni inte sett mitt schema så det är lite svårare att förstå då. Jag har det i och för sig inte nu.

Kram!

Lugn

Jag är lugn nu... Så ni vet.

jag överreagerade nog lite mycket.. Nästa gång ska jag skita i det där. Jag ska bar ta bort en kommentar jag tycker stör och inte skriva ett långt inlägg om det och mina brister, samt problem...

Jag ska nog lägga mig nu eller någonting. Jag har franskatest i morgon. Vi ska återberätta en text. Det går väl som det går, jag har läst igenom och översatt det men jag vet inte om jag kommer ihåg orden jag inte kunde. Men det är väl bara att återberätta lite kort men utförligt och skriva ner det och så.. Shit, jag har ju franskan på morgonen. Det var ju lite värre. Jag får ju försöka skriva något i sängen eller någonting. Jag ska inte vara offer i natt. Märket pallar jag inte så det kan väl läka. Hur det nu ska gå till. Mamma ska i alla fall kontakta en person som vi ska fråga. Hon kan ju lite mer om det där än mamma och mig.

Vi ses!

Ett stort jävla...

...offer, det är jag det. Och ett stort jävla märke har jag också. Det är skitstort, och det ser hur illa ut som helt ut. Vet ni varför jag har det? Vet ni det? (Ja, jag är upprörd! Skyll på personen som skrev att jag skulle lägga ner min blogg!) Det är för att jag är ett jävla offer! Det är för att allt drabbar mig. Det är för att jag är förstfödd. Det är för att... Okej, jag ger upp! Jag kommer inte på något mer! Tyck inte synd om mig, gör inte det. Jag är en av några i detta land som har just detta problemet som jag lider av och har gjort i ett år och fem dagar! Ja, det började den 13 januari förra året. Det var den värsta dagen i hela mitt liv! Jag var fortfarande bara 15 år då. Jag var ledsen. Jag hade ont. Det gjorde ont. Den där jävla klockan lät. Jag kunde inte sova. Har ni varit med om det någon gång? Kanske, kanske inte. Jag fick den första gången. jag hade ätit för mycket den dagen. Jag var ledig från skolan. Jag hade förbannat ont de första dagarna, de var värst. Jag vet fan inte om det inte är en aning värre nu eller inte. Den har aldrig gjort sådan här skada på mig förut! Aldrig. Kanske för att jag inte har haft den i flera år. Bara ett, och så de där fem dagarna. Jag längtar till sommarlovet, då är den borta, då är jag fri. Jag får en sommar utan den. Jag kommer inte sakna den. Det kommer jag verkligen inte! Jag behöver dig nu! Jag kommer inte ha den mycket på grund av det där jävla märket som är nästan lika stort som min hand. Kan ni fatta det? En hand! Det är stort! Innan kunde jag ta ihop tummen och pekfingret så de bildade en ring och så stort var det. Det var inte längesedan. Det var ett tag sedan. Jag hatar den, jag hatar det! Var i hela friden ska jag göra? Jag vet inte hur jag ska bära mig åt!

Mamma ska ringa en person och prata med henne. Jag tog kort på det där jävla märket. Eller, det var Felicia som tog kortet.

Jävla skit!

Det där var ju inte snällt!

Jag fick en kommentar från en anonym person... Så länge var det ju inga problem. Problemet var att kommentaren inte var särskilt snäll. Personen ville att jag skulle lägga ner min blogg... Men läs den inte då! Om du verkligen inte tycker att jag bloggar bra, varför läser du då? Du får gärna svara på min fråga, för om du helt plötsligt bara kommer där och kommenterar att jag ska lägga ner den, varför inte bara kommentera vad jag kan förbättra istället för att skriva att jag ska lägga ner den. Jag blir arg på dig. Sluta läs om du inte vill läsa. Vad fan är problemet?!

Nej, jag tål inte kritik eller annat, jag är känslig. Jag har det ganska jobbigt nu! De som känner mig och står mig nära vet det. Kanske inte alla, men ni vet vad jag är drabbad av. Jag avstår helst att skriva om det för jag hatar det, men det är snart över (i april/maj).

Synd att anonym inte vågade stå för vem han/hon var. Då skulle jag bli riktigt arg. Det hade liksom varit en annan sak om det hade varit en kompis som skrev det, men sådana kompisar har inte jag! Mina kompisar är snälla själar som gillar mig (hoppas jag). De kanske inte gillar mig till 100% men det gör inget, alla har vi brister, så sluta läs om du inte orkar det. Jag är en tjej som älskar att skriva, och arg, förbannad och irriterad är något jag blir väldigt lätt. Jag är en tjej som brukar klaga på det mesta och vara hur kräsen som helst. Så snälla, sluta säg att jag ska lägga ner min blogg. Varför startade jag blogg? Jag vet inte, jag bara gjorde det för att många andra hade det och för att jag vill ha någonstans att skriva. Jag skrev allt på bilddagboken innan, men nu känner jag att ingen läser där, för de är inte intresserade.

Om ni inte är intresserade, sluta läs!

Ja, jag kan vara arg och förbannad, men jag blir det. Det blir alla, eller?

Nej, jag skiter i något "hej då". Jag blev upprörd!

Say Hell Yeah, Yeah!

Tack till alla er som lyssnar på musik. Jag hittade en låt till som jag inte hört på länge.

Usher - Yeah!

Ja, sådan musiksmak har jag :) Jag gillar olika musikgenrer, det tycker jag är bra för då har många chansen att ta del av mina tips :D

Mer Yeah-låtar?

Jag hittade en till, som jag tror jag har hört innan. Massa äldre låtar från många år sedan. 4-7 år är det nog. Gillar ni lite tidigare 2000-talsmusik? Eller gillar ni ännu äldre? Eller kanske det senaste? Vad gillar ni?

Wiz Kahlifa - Say Yeah

Och till er som gillar lite mer dancemusik kan jag nog rekommendera den här: Bodyrox - Yeah Yeah - D Ramirez Radio Edit

Gillar ni rock och sådant så kan den här vara ett bra alternativ: zebrahead - Hell Yeah!

Yeah, yeah xD Det fick vara temat :)

Kram på er!

Hot pie and Team Sportia

Från att inte ha gjort pajen till att ha ätit den. Den blev kryddig, stark och god. Degen blev god. Felicia och jag hade lite problem med degen.

Mamma kom hem och hon sa att hon blev glatt överraskad :) Det var ju det som var meningen!

Från det till någonting annat (måste skynda mig). Mamma och hennes tre döttrar (skriver så för att slippa skriva alla namn) ska iväg till Team Sportia och prova pjäxor nu.

Ha det bra!

Nytt tips, gammal låt

Jag var inne på en blogg och kollade, jag kollade på bloggarens låttips, och där hittade jag en låt jag haft på min gamla mp3, som är sönder nu. Jag har en ny nu, men jag lyssnar mest på mobilen. Aja, skit i det.

Baby Bash, Frankie J - Suga Suga

Kram!

Paj med kyckling

Jag tänkte att jag skulle förvåna mamma med att börja göra pajen så den är klar när hon kommer hem. Någon som vet hur lång tid det tar? Jag orkar inte ha i massa... FAN! Har vi purjolök?! Skit också om vi inte har det, för det behöver jag. Jag skulle ju hinna åka och köpa det, men så lat som jag är så avstår jag helst. Men vi måste väl ha purjolök, eller? Det jag tänkte säga var att jag inte orkar ha i massa grönsaker och annat. För de grönsakerna jag gillar kan man inte ha i paj: gurka och sallad.

Jag hittade ett recept någonstans på recept.nu och i det var det typ inga grönsaker alls, vad jag kunde hitta. Det var massa kryddor och grejer.

Jag får kika runt lite på google och se om jag hittar någonting där.

Mamma kommer ju bli såå förvånad om maten är varm när hon kommer hem! Ja, klockan är ju "bara" halv tre :D Jag hinner sitta någon timme till vid datorn eller så och sedan får jag gå ner och börja med pajen. Ska degen jäsa eller nåt? Nej, eller? Jag har aldrig gjort matpaj. Bara smulpaj och annan paj som tillhör kategorin efterrätt/dessert.

Wish Me A Good Luck // Nea!

Äppelvarning!

Det där äpplet var ju hårt... :( Det var inte kul, men det var gott. Förutom att det var hårt då förstås. (Det där kan nog misstolkas om man tänker på sådant. HAHA... *Host*)

Bye! (Tro inget om mig bara för att jag gillar att misstolka saker :o)

Första äpplet

Hej, detta är ärets första äpple som jag äter nu, och första äpplet på länge. Så gott med äpple! Jag såg någonting inatt och blev bara såå sugen på äpple, men det glömde jag och nu blev jag sugen igen! Gillar ni äpplen? Vilken sort gillar ni bäst? Jag gillar en soft som heter .... Vad heter den nu igen? Jag har ju glömt det! Den heter någonting med Delicious i alla fall... Nej, det står helt still, jag kan inte komma på vad den sorten heter! Vet ni? Hör gärna av er om ni vet!

Kram!

Inte för mycket?

Har jag uppdaterat lite för mycket i dag? Kanske lite väl mycket, tycker jag.

Ni är lite väl tysta, så om ni inte säger något antar jag att jag ska fortsätta som jag redan gör...

Gullig...


...Eller inte?
Hittar ni mig på tröjan?

Mamma sa att jag liknade en gullig femåring...

Fler bilder här!

Hugs!

Exakt i tid

Jag gick ner för att äta och just då var maten klar, vilken tur jag har :)

Hungrig

Jag ska nog äta någonting nu. Jag är hungrig.

Tudiloo!

Gå i nattkläder en hel dag

"Det ser bättre ut att du har klätt på dig", sa mamma. Jag kanske inte vill klä på mig, men nu ska jag göra det ändå, så att mamma blir glad i alla fall.

Vad kan jag förbättra?

Hej, jag kom att tänka på en sak när jag läste en blogg. Jag bör ju fråga er vad jag kan förbättra med min blogg.

Vill ni ha mer av någonting?
Vad ska jag bli bättre på?
Önskar du att någonting särskilt fanns på min blogg, i så fall vad?

Vad kan jag förbättra, helt enkelt?
Är utseendet på min blogg något jag bör ändra, enligt dig?

Det var nog dags för något sådant nu. Hoppas ni svarar, hur anonyma ni än vill vara ;) Ni behöver inte svara på någonting om ni redan tycker bloggen redan är helt perfekt, men saknar ni någonting kanske jag kan fixa det.

Frågorna är bara till för att hjälpa er lite på traven :)

Jag måste verkligen komma på någonting annat än: Tjo, Hej då, bye bye och andra avslutningsfraser!

Kram!


Lady GaGa

När jag gick till skolan en morgon lyssnade jag på Pokerface. Jag kom på att hon sjunger både mamma och pappa i den låten. Först är det ju det där "ma ma ma ma" i början, dock är det ju inte hon som sjunger det men det är i den låten, och efter det är det ju "pa pa pa pokerface" om jag inte är helt ute och cyklar. Lite roligt faktiskt ^^

Jag upptäckte en låt i natt på MTV när jag satt uppe vid datorn. Jag vet inte riktigt vad den hette, jag kanske fick fram fel låt. Jag tror det var Starstruck.

Jag lade även till två låtar till på samma lista: Paparazzi (papa paparazzi, där sjöng hon pappa igen :o) och Boys Boys Boys

Förlåt för att länkarna är till Spotify, men jag använder ingenting annat. Använder jag YouTube får jag spunk och anslutningen vill inte vara med mig längre, men det är en annan sak.

Annars är det ju bara för er att söka på låtarna på YouTube :)

Bye bye!

MTV-musik

Mitt i natten och närmare tre-fyra satt jag nere i soffan med datorn i knät då hörde jag några bra låtar. Det dumma var att jag inte visste vad låtarna hette. Vissa låtar kunde jag ju gissa vad det var för någon.

Han var fortfarande inne då och jag undrade vad den hette. Han fattade ju självklart inte vad jag virrade om, men jag kom på vad det var för artist och vad låten heter.

Chris Brown featuring Juelz Santana - Run It!

Tack och hej!

Jag blev klar

Med lite hjälp av Sofia och internet kom jag på två middagar till :)

Ciao!

God morgon

Hej, jag är vaken och har ätit frukost. Just nu håller jag på med en matlista. Jag har Måndag och fredag kvar. Jag kommer inte på någonting. Någon som har något tips eller någonting? Jag har pasta på tisdagen och så har jag biffar med ris på torsdagen och hemmagjord pizza på lördagen. Jag får försöka hitta inspiration...

Jag är väldigt kräsen... (när det gäller allting)

Tjo!

God morgon = God natt

Nej, nu ska jag lägga mig, det ät nog bäst nu. Jag kommer få problem att somna i kväll alltså!

God Natt!

Awake

Jag skriver inlägg lite hej vilt nu. Jag är uppe och vaken. Jag vågar ninte skriva med jag kollar på men det är på femman :o

Haha, ni kanske tror att jag är helt bisarr...

Åh, jag har ju sett detta avsnittet redan :/ Blä, men jag har inte sett det på länge.

Bye!

Sexy.. Chick?

MTV är på. Sexy Bitch har visst blivit Sexy Chick eller något liknande. Man hör ju i bakgrunden att han sjunger bitch egentligen. Allvarligt, han menar ju inget illa med bitch.

Tänkt vad klockan går. Kollar på den gravida tjejens blogg, laddar ett klipp :o Det funkar! Wow! Funkar det inte blir det mer: "*Suck* Jaha, skit i det då.." Om det funkar blir det: "Wow! Det funkar, woho!"

Ciao!

(Går)dagen

God Midnatt! (Det kan man väl säga?)

Jag tänkte berätta vad jag gjort hela lördagen.

Vid tio gick jag upp och åt scones till frukost. Sedan gick jag upp och satte på datorn. Då var han inne. Sedan blev det fika, jag hade inte klätt på mig. Då hade vi familjeråd också, det tog ju sin tid... Vi har aldrig haft det innan. Efter det satt jag lite till vid datorn och sedan åt vi fruktsallad med glass. Vi åt med gaffel! Tänk er att äta glass med gaffel! Det gick ju det med. Efter det var jag ute och gick med mamma, pappa och Felicia. Efter det satt jag lite mer vid datorn. Sedan var det middag och efter det blev det mer dator. Klockan halv åtta gick jag ner för att se Postkodsmiljonären och Robinson Karibien. Efter det har jag suttit med datorn nere i vardagsrummet.

Kram!

He left me... alone

Han gick. Han var trött. Väldigt trött. Det är typiskt! Jag stannar kvar... Jag vet inte om jag också ska ge mig av till sängs eller om jag ska stanna lite till.

Jag vet, det är inte bra att vända på dygnet såhär, men jag är inte trött! Jag vill inte lägga mig. Det är skönt att vara den enda som är uppe. Om det var lov nu skulle jag kanske sitta uppe länge :o

Jag får väl... Göra någonting.

Bye!

Hemskt?

Det måste vara lite generande för honom att läsa sådant jag skriver om honom och sånt jag tycker om honom och sånt. Det är inte så lätt att komma på någonting att skriva efter att han inte har kommit på någonting heller.

De la ebrassade!

Tidsfördriv

Ett roligt tidsfördriv som han hittade är en sida där man kan tänka på någon person eller någonting, då ska en ande försöka lista ut vad det är man tänker på genom att ställa frågor som man får svara på. Endast ja och nej frågor... Ja, ni fattar när ni ser det. Klicka här!

Alldeles alldeles... ensam

Vad skönt det kan vara att känna att man är ensam. Det enda ljud jag hör är knapprandet från tangenterna och ljudet från en "läskig" film. Jag vet inte om den är läskig, TV:n är bara på, jag kollar inte. Jag har inget att göra så jag får roa mig med att hitta på något att skriva här istället.

Jag har inte lust med någonting, jag vill bara chatta. Mitt chattfolk är dött. De svarar inte. I och för sig är det bara tre personer men ändå. Jag brukar inte chatta med så många, det brukar vara personen jag tar upp lite här och där och överallt här, som har lite olika namn beroende på vilket humör jag är på. Jag tycker ni bör veta det nu, att personen som jag skriver är en person, en som kallas Z eller helt enkelt bara han, är samma person. Jag vet inte hur jag känner, jag har aldrig i hela mitt liv varit kär, så jag vet inte om det är det jag är. Något jag bör avslöja, för alla som läser det här, att jag tänker på honom jämt och ständigt. Är det kärlekskänslor? Jag bör kanske inte avslöja så mycket om honom men något jag kan avslöja är att jag aldrig träffat honom och att han inte bor där jag bor, eller ens 1 timme ifrån mig. Jag säger ingen riktning men det tar mer än en timme till staden/orten/byn där han bor. Jag tror jag avslöjade lite mycket. Men jag ler lite ibland när mamma eller pappa frågar vem jag sms:ar med och jag svarar att det är honom som jag sms:ar med. Jag bör inte skriva och avslöja för mycket, men han tycker att jag är söt! Visst, jag tycker också att jag är söt, men inte alltid. Jag kan vara söt på vissa bilder, men överallt. Nej, i min värld existerar det inte att jag är söt hela tiden, överallt och hur jag än ser ut. Jag har nog sagt och gjort lite mycket för honom, kan det vara något tecken? Med "gjort" menar jag inte att jag har gjort så särskilt mycket, men jag har ju en del hemligheter. Han har en plats i mitt hjärta.

En natt drömde jag att vi träffades... Vart vet jag inte men han hade med sig några kompisar antar jag att det var. Jag kom in i matsalen (ingen jag sett, den kom från min fantasi) med Felicia (ja, min lillasyster som just fyllt 11) och satte mig vid ett runt bord och så såg jag att han kom till bordet där vi satt oss och hade med sig sin tomma tallrik där maten var uppäten. Jag vet inte hur det gick till men han bara satte sig ner och Felicia satt kvar. Efter en stund i drömmen var vi någon annan stans, fortfarande med Felicia i vår närhet.

När jag berättade om drömmen för honom frågade han hur hans röst lät, och det kommer jag inte ihåg. Vi bara var där och jag lade inte märke till några röster i drömmen. Jag lade inte märke till utseendet heller. Det var bara han, det visste jag.

Han spelar spel, han är lite trött, bör jag störa? Jag har väl stört tillräckligt. I samtliga konversationer var jag den som skrev någonting sist, är det inte upp till den andra att svara då? Nu svarade han visst... Senast jag skrev något var för ungefär en timme sedan. Men det är klart, vad bryr man sig om tiden när man spelar? Antagligen inte mycket. Han skrev att han var koncentrerad på spelet. Varför ska jag störa? Men det är klart... Jag tror mig veta att han gillar mig också, vem gillar vem mest? Gillar han mig mer än jag gillar honom? Ibland tycker han att han är så osocial. Vad bryr jag mig om det? Han ska chatta med mig oavsett. (Ursäkta att jag är lite egoistisk, om jag nu är det.) Ska och ska... Jag vill att han gör det. Det enda skälet till att jag var uppe igår (jag satt i min svarta stol vid datorn vid skrivbordet och lyssnade på musik med slutna ögon) var att han var inne. Jag satt bara där, jag skrev ingenting, för det gjorde inte han heller. Det brukar mestadels vara jag som håller igång våran konversation, för att jag älskar att skriva, som ni kanske har märkt. Jag brukar "rädda" konversationen om han inte har skrivit någonting på ett tag, men det kan ju inte bara vara en person som håller igång en konversation, eller hur?

Nej, nu blev det jobbigt för er att läsa. Jag skulle gärna skriva mer, om jag kom på något, men jag tror att det tog slut i huvudet nu. Ingenting poppar upp. Ingenting kommer jag på. Ingenting, absolut ingenting.

Jo, nu kom jag på lite mer, om honom (och mig). Är han glad, är jag glad. Är han nedstämd är jag nedstämd. Är han tyst, är jag tyst. Skriver inte han någonting, kanske jag inte heller gör det.

Des bises à le et des embrassades à tout le monde (rätta mig om jag har fel)

Det vill jag också

Kolla på YouTube-klipp kanske är något märkvärdigt för er. Jag kan knappt göra någonting på internet förrän anslutningen inte vill vara med mig längre. Då får jag tänka om och bara göra saker som anslutningen klarar av.- Till exempel: Bloggen, bilddagboken, facebook, Robinssonspelet 2009 och självklart msn. Vad skulle jag göra utan msn?

Msn är inte kul om ingen jag vill chatta med är online. Sedan är det ju en fördel att de svarar ganska fort också. Men det är klart, jag kan ju dröja jag också, det är väl normalt. Då bör jag ju inte säga något om det... Men ändå...

Varför har jag inte bättre kompisar? Varför är jag inte mer utåtriktad, som ett lejon ska vara? Varför är jag blyg, mer som en jungfru? Jag vill också vara den där populära tjejen med pojkvän och många nära vänner. Jag vill vilja gå på fester och ha roligt (för mig innebär inte "att ha roligt" att dricka alkohol, för jag är nykterist...). Jag vill, jag vill, jag vill. Det är mycket jag vill. Varför bara inte födas på utsatt datum istället? Varför ha så bråttom ut? Inte vet väl jag vad jag tänkte där inne. Ville jag bara ut och bli älskad som första barnet. Ville jag vara fantastiskt liten och charmig genom att växa upp och sedan få två syskon till medan jag satt i folks knän och pillade med deras ena öronsnibb? Ville jag att folk i min omgivning skulle tycka att jag var söt genom att ha tummen i munnen?

Okej, där spårade hela inlägget ur, jag ber om ursäkt.

Tack och hej, från en operfekt tjej!

Inte trött

Nej, jag är inte alls trött *gäsp*. Jag talar sanning, jag är verkligen inte det. Jag gäspar bara när jag säger/tänker/skriver att jag inte är trött. Jag kan ju gäspa även om jag inte skriver/säger/tänker att jag inte är trött också.

Okej, om jag tänker efter är jag faktiskt lite trött. Bara lite.

Jag går och lägger mig när jag går och lägger mig!

Tudiloo!

Jag har hittat en blogg...

Oj, wow, vilken rubrik, men det är ju faktiskt sant. Jag kommer kanske följa den. Tjejen som driver den är 16 år och har tvillingar med sin pojkvän. De bor i lägenhet... Nu ska jag inte dryga mig.. Hennes blogg hittar ni här.

Ciao!

Familje... Vaddå?

Familjeråd... Det kanske låter helt bisarrt och hemskt men det ska min familj tydligen ha vid "elva-fikat"... Ojdå, klockan är ju över elva... Aja, vi fikar nog inte än så det blir nog när mammas tvätt är klar och upphängd, om nån timme kanske.

Familjeråd ska vi ha för att planera semestern (nej, vi har aldrig haft något familjeråd innan) och för att se hur mycket det kommer gå på. Vi ska även diskutera lite angående vart vi vill åka och sådär och hur det blir med skidåkningen. Vissa av oss vill åka skidor och vissa av oss vill utomlands. Andra (typ jag) vill åka till Liseberg och Gröna Lund (mest för att åka INSAANE) om det inte blir någon resa utomlands. Det blir det troligen inte eftersom det har varit en "vargvinter", som pappa sa att det hette, kommer det bli en varm sommar.

Sedan är det ju pengar som behövs också.

Så ja, vi får väl se vad vi kommer fram till, jag meddelar det.

Au Revoir!

Frukost

Det är visst inte bara jag som kan göra scones. Mamma hade gjort dte till frukost. Hon hade inte gjort som de flesta gör (en rund kaka som man delar i fyra ungefär lika stora bitar). Hon hade gjort lite egna formar och lite tunnare än mina som jag gjorde förra lördagen. Mammas var goda men jag måste erkänna att mina var godare, för mina var varma :). Det var ju mammas också, men inte så varma som mina. Jag skar inte mina i mitten heller.

Det där är mina :D

Des embrassades et des bises!

Oerhört tyst

Mina systrar ligger i den andra soffan och sover. Jag vet inte om Anna sover, men det gör i alla fall Felicia. Det är Numbers på TV4, jag har inte bytt kanal ännu. Jag kollar inte. Det enda ljudet som hörs är ljudet från TV:n och ljudet av tangenter som trycks ner av mina fingrar.

Mamma och pappa är nog på Hotellet nu. Mamma föreslog att de skulle ner dit efter att de sett Revyn. Det gör ingenting om de kommer hem senare, men det verkar som om de gör det ändå. Och vad var det jag sa? Nu kommer de, hurra och Jippie!

Mamma tackade för lånet av min skinnjacka och jag sa att det var så lite.

Tidiloo!

Let's Dance - Utröstningen

Vem åker ut tror ni? Jag har ingen aning. Jag vill inte att Molly, Claudia eller Mattias ska åka ut. 12 par, efter kvällens slut är det bara 11 kvar.

Mattias & Cecilia ligger först poängmässigt och Rabih & Maria ligger sist poängmässigt. Rösta på! (Inte för att jag kommer göra det, jag gör aldrig det. Jag tycker det är sånt slöseri med pengar, haha. Jag bara kollar och blir lite sur för att min favorit åkte ut.)

De par som går dansar vidare är (utan inbördes ordning, i ordningen David och Jessica sa paren): Mattias & Cecilia, Claudia & Tobias, Rabih & Maria, Gudrun & Björn, Stefan & Malin, Agneta & Tobias, Willy & Charlotte, Marcus & Helena, Peter & Maria.

Det sista paret som säkert dansar vidare är:
Molly & Jonatan

Minst poäng har nu: Elin & Daniel, Victoria & Anders.

Sista paret: Elin & Daniel

Victoria & Anders åkte ut, synd för henne. Hon var snyggt sminkad tycker jag. Hon dansade bättre än förra veckan.

Tjo! Det var min lilla uppdatering ^^

Tack och lov

Puh! Jag var inte medlem i någon sådan grupp. Jag lär väl få se det... Jag är redan uppmärksam och tror inte på alla grupper jag ser att andra gått med i.

Bye!

Vad i hela?

Jag var inne på TV4s hemsida och skulle se om man kunde se poängen som dansparen från kvällens Let's Dance hade fått. Jag klickade vidare till någonting och sedan såg jag en rubrik, Falska grupper ny facebooktrend. Jag var bara tvungen att klicka på den länken. Länken var till nyhetskanalen.se. I artikeln läste jag om grupper på Facebook som försöker locka till sig medlemmar och sedan byter gruppen namn till något helt annat som är helt bisarrt!

Enligt en skapare (en man i 20-årsåldern) av en grupp som ändrat namn är syftet att provocera. Skaparen säger även att de vill visa att man inte kan lita på grupperna man går med i.

Hela artikeln från nyhetskanalen kan ni läsa här.

Till er vill jag tillägga: Lita inte på grupperna ni går med i! Bara för att jag läste artikeln kommer jag kolla mina grupper nu...

Bye for now!

Videoblogg, once again!

Tjoho! Videobloggade i dag också. I dag tog det lite kortare tid att redigera :)

Enjoy!
Örhänget som knappt syns.

Des bises et des embrassades!

Andra avsnittet!

Wiie! I kväll är det andra avsnittet av Let's Dance. Det ska jag se :)

Jag fick sluta lite tidigare från skolan i dag.

Jag tror det där var allt!

Des embrassades et des bises!

Lite av varje

Jag cyklade till skolan i dag. Mina växlar har fortfarande inte kommit igång och det är inte kul alls :(

Just nu sitter jag i skolan och jag är lite klar med min artikel. Jag ska finslipa den lite. Annars är jag klar. Det skulle vara bra att ha med sig datorn... Ska jag ha med mig den till svenskalektionen på måndag?

På tal om min dator. Jag fick ju ett sånt där laptopskin till den och jag har inte satt på det än för jag har inte haft "tid". Dagens ungdomar har ju så lite tid på sig att göra saker... Okej, jag ska inte prata för andra.

Jag får önska er alla en fortsatt bra dag.

En extra krya-på-dig-hälsning till en person som känt sig lite kall och trött de senaste kvällarna. Han fick feber igår och är hemma från skolan i dag. Krya på dig! Hoppas du mår bättre! Du får äta massa saker mad C-vitamin (Nyponsoppa ;D) och dricka massa vatten! (Jag sökte på google för att få reda på det där, något gör man ju för dig ^^)

God.. Natt... Nej, jag skojar bara! God.. Förmiddag! Et des embrassades et des bises aussi!

Frågor angående mobilen...

ALLA SOM HAR MOBIL "MÅSTE" GÖRA DETTA TEST

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?
Kille, pappa. Men jag råkade trycka upptaget så jag var tvungen att ringa upp...
Vad står det i ditt nionde sms? "Gör rent det då :("
Vem ringde dig senast? Som jag svarade innan: Pappa.
Vad har du för bakgrundsbild på din mobil? Ett "dunkande" hjärta från ett tema syrran har gjort :)
Vilket språk är din mobil på? Svenska, vad trodde du?
Vad heter din ringsignal? Den heter så mycket som "Vad Söt Du Är"
Hur många sms har du i din inkorg? Ingen aning, många :o
Vad står det i ditt tredje sms uppifrån och vem är det i från? "Okai! <3 :D"
Är den 20:e kontakten en av dina bästa vänner? Ja, faktiskt.
Ogillar du nr 5? Nej..
Har du varit ihop med nr 1? En tjej? Nej, knappast...
Vad har din mobil för färg? Svårt att förklara, men den är guldfärgad på sidorna och typ sandfärgad där den inte är guldfärgad.


Vem?

Jag fick ett sms av en jag hade tagit bort. I det stod det: "Tja =D läget" Inget frågetecken? Jag svarade: "Hej, det är bra. Hur är det själv?" Jag tänkte frågat vem den här personen var, men jag struntade i det. Jag gick in på eniro och kollade numret. Det visade sig vara en jag kände från internet. Usch.. -.-' Sedan skrev han tillbaka (Det var en kille...): "Joda det e fint ^^" Fast de där "^^" Var längre ner. Mer som A:n utan strecket i mitten.

Jag har ju inte haft kontakt med den här killen på superlänge, så har han mitt nummer. Gav jag verkligen bort det till honom? Antagligen...

Tjo!

B-I-L-D-E-R = BILDER!

Bilder på Bildbloggen! Nytagna... Eller jag tog dem igår :)

Des embrassades et des bises! (Om ni inte vet vad det betyder får ni ta reda på det, jag har ordbok :D prova: embrassade och bise. Et betyder och. Des är så att det är flera i obestämd form.

Byte

Tjo, jag hade idrott i dag. Jag gillar inte idrott, men jag måste väl börja träna... Med någon.

Nu till något annat...

På matten, som var sista lektionen) fick vi reda på att vi skulle ha Persondatorer där och matte sista timmen på Persondatorer-lektionen (jädra långt namn på en lektion, jag vet! Vad tycker ni om den långa lektionen Teknikutveckling och företagande? Det är ju aningen längre). Så vi ska ha Persondatorer på torsdagar och fredagar, men det blir fortfarande lika mycket matte och persondatorer.

Tjo!

Färre lektioner

Tjo! Vet ni vad? Jag har ju Naturkunskap den sista timmen på måndagar. Jag klagade ju på det i måndags, om ni minns det, och i dag fick vi veta att vi inte ska ha varje naturkunskapslektion på måndagarna! Vi ska ha de jämna veckorna bara :D Wiie!

Hejdå!

Jönköping

Hej. I dag fick jag reda på att jag ska sluta vara ett offer! I april eller maj, då ni! Då är jag FRI! WOHO! YES! ÄNTLIGEN! Jag fick också reda på att jag växt.. Jag är nästan en och sjuttiosju nu :D Då kanske jag är en och sjuttiosju när jag kommer dit om tre-fyra månader :)

Bye!

Trött?

Sen när har jag gått och blivit trött på morgonen? Nu, tydligen. Morgonen började bra tills jag hade stängt av alarmet och vaknade. Jag kollade på klockan och trodde inte att det var sant. Vem har sådan otur? Jag, såklart. Jag var ju tvungen att cykla till skolan i dag i alla fall! Jag ska ju åka bil till ortorpeden i dag. Vid ett.

Jag missade frukosten och i skolan ska det tydligen vara nåt så tråkigt och omättande som fläsk-/ungspannkaka. Jag äter halv ett! Snacka om maximal otur. Jag hade ju inte bara lite extra otur heller.

Nu har jag rast från CAD, det tråkigaste ämnet i världshistorien. Nej, inte riktigt, det finns nor värre saker än just CAD.

*Suck* Jag kom ju för sent ... Tio minuter. Till min "favoritlektion", franskan.

Aja, en gång är ingen gång. Men jag har ju försovit mig en gång tidigare så då blir det två gånger är en gång för mycket.

Jag stressade till skolan och var arg på att jag är ett litet offer (ni som vet vad jag "lider" av förstår vad jag menar med just offer). Jag var offer för just allt i morse. Skorna ville inte på, jackan krånglade, mössan satt löst, cykelväxlarna krånglade. Okej, en bil stannade, tack till dig som körde den bilen!

Nej, jag kan inte skriva mer nu. Jag är inte så trött,. men lite trött är jag. Hjälp! Varför gick jag inte upp som jag gjorde igår eller i fredags (direkt efter att jag hört alarmet och stängt av det)? Vad är det för fel på mig egentligen? Jag stör mig på att jag inte gick upp... Herregud, nu stör jag mig på skolans tangentbord. Det låter liksom varje gång jag trycker på mellanslag. Snacka om störande jobbigt.

I miss you, boy :( Är jag inte på msn får du sms:a mig!

Bye! Jag skriver nog ikväll...

Ingen msn utan folk

Vad är msn utan folk man vill chatta med? Typ ingenting. Tänk er att ni just loggat in på msn. Ni upptäcker att ingen ni vill chatta med är inloggad och ni har redan gjort det ni egentligen behöver göra (spela spel eller annat är inget att tänka på för då pajar anslutningen). Vad gör man då? Sitter där och väntar på att en person man vill chatta med ska logga in eller går man därifrån och gör någonting annat och har statusen Inte vid datorn? Eller loggar man helt enkelt ut och hittar på någonting?

(Tänk er in i en ickepopulär tjejs situation. Den här tjejen föredrar att vara inne och hemma. Helst ensam, men inte så länge att hon blir hungrig. Någon timme eller två gör inget att vara ensam, kanske tre. Tjejen vill inte vara med några kompisar, bara vara hemma. Hon kan redigera bilder, men hon brukar tröttna på det när hon inte har nog med inspiration.)

Sch...


Nya bilder!

När jag var yngre...

... och var arg/förbannad/ilsk brukade jag sätta på en speciell låt, som jag kom och tänka på igår. Jag tyckte att låten passade in just nu. Nej, jag är inte så arg. Kanske bara liite.

Bye!

Vadå? Varför?

Jaha, första måndagen i skolan, andra dagen i skolan. På svenskan (som för övrigt var första lektionen) så gick vi igenom hur man skriver en artikel. Vi fick även veta att schemat har ändrats lite. När jag fick se det blev min första reaktion ett stort: NEEEEJ!. Jag sa någonting i stil med: "NEEJ! Min tidiga måndag! Den har blivit sen!" Och vet ni vad. Det gillas inte av TE09B (min klass). För jag menar, ni ska se det! Två håltimmar på en måndag, sammanlagt två timmar!

Fösta timmarna går vi normalt fram till efter matten, då har vi en timmes hål, där går vi till matsalen och äter. Hur lång tid tar det att äta egentligen? Inte ens en halvtimme. Efter den där timmen som vi inte har någonting att göra på (förutom att äta lunch (det var inte god mat i dag, jag kände verkligen inte för potatis, brunsås (som inte alls var god) och köttbullar. Min mat var dessutom inte så varm.))

Efter hålet är det samhällskunskap i en timme och efter det ett till hål. Jippie, de glada smurfarna hoppar av glädje (eller inte...). Efter hålet ska vi ha en timmes Naturkunskap. Tack för det! Tack så hemskt mycket för min förstörda måndag! Jag som brukade sluta 13:30! Nu ska jag sluta 15:40! Sen de där jävla timmarna som vi har hål, varför inte ha två timmar i rad istället för en timme där och en timme någon annanstans? Fy fan vad orättvist! Lite byte av lärare och hela schemat blir ett jävla offer som våran klass klagar på. Jävla skitschema alltså! Inga sovmornar (/sovmorgnar?) har vi heller! Den enda dagen vi slutar "tidigt" är på torsdagar då vi slutar 15:10. Max är 15:40.

*Suck* :(

Vi fick i alla fall sluta samma tid i dag. Vi (eller inte jag, mina kompisar) fjäskade lite för läraren vi har i Naturkunskap så vi skulle slippa lektionen i dag, och det gick hon med på, så vi slapp den. Inte måndagarna framöver och det är *tumme ner*.

USCH, säger jag!

Hej då-kram från upprörda Nea!

RÄDDA MIG!

Jag vill inte gå och lägga mig, jag är inte trött (okej, jag gäspade innan, men det var innan!). Måste klockan och tiden flyga så fort fram när man har roligt? Den var ju kvart över elva nyss!

God Natt! :(

Lite lika?

Hej! Jag kollade lite på google och så märkte jag en sak.

Två kändisar var rätt lika varandra:


På en bild är det Sarah Jessica Parker och på den andra är det Madonna. Ser du vem som är vart? Inget fusk ^^
<- Höger-Vänster ->

Musik

När man lyssnar på musik så mycket som jag gör hittar man ibland nya låtar för att man ser vad andra lyssnar på. Det gjorde jag igår. Jag tänkte ge lite låttips till er igen :D

Hoobastank - If I Were You (Gruppens namn var lite konstigt :o)
blink-182 - All The Small Things (Gruppen stavar tydligen sitt gruppnamn med liten bokstav...)
Small Is Beautiful - Video Killed The Radiostar

Nu ska jag tillägna en låt till en speciell person (du vet vem du är när du ser låten :D)
Hoobastank - The Reason (Jag har den på min lista, och personen har den redan också :o)

Jag tror jag får näsblod eller nåt, det rinner -.- någonting! Kommer strax!

Hepp, inget näsblod. Det var ju bra.

Jag ska bara säga att alla låtarna som jag tipsade gillar jag inte väldigt mycket, de är bara bra på vissa ställen men jag gillar dem ändå :D

Tack och hej!

Snö

Usch, skola i morgon igen. Det är ju bra.

Jag fryser! Det är så kallt här!


Såhär såg det ut uppifrån igår efter att jag fick panik och sprang upp xD

I dag blir det ingen video :) Ni får nöja er med de två senaste på sammanlagt ungefär 12 minuter :o Och då hade jag klippt bort lite... Det var lite svårt. Usch. Nästa gång ska jag bara babbla på i max en låt ;) Eller vad tycker ni? Är det bra att jag babblar på en som... någonting, ångmaskin? 13 eller 3 minuter? Eller någonting där emellan?

Bye!

Videoblogg, igen!

Var min videoblogg något ni inte väntat er och vill ha mer av? I så fall läser ni rätt inlägg!

Dagens blev väldigt långt så jag delade upp det i två delar (tack personen som sa att jag skulle göra det ;D) och klippte bort lite onödigt (inte massa, men ni kan ju kolla hur långt varje klipp är och se hur mycket som är bortklippt :D)

Här kommer del 1:


Och här kommer del 2:


Japp, där är de :) Titta och "njut" om det går. Det tror jag inte kommer gå så superbra :o

När jag håller på kan jag visa hur sconesen såg ut :)
Nam, jag vill ha! Jag fick tre av fyra på morgonen och en på kvällen :D Gott. Det var godare nybakat kan jag säga ^^

I hope you will enjoy my videos :D

Bye Bye, babies ^^

Det kommer!

Strax hörni! Okej, det tar ett tag att göra om filerna så det går att spela upp dem i Windows Media Player. Sedan ska ju båda delarna göras om.. Det kommer ta ett tag. Ni kanske får kolla i morgon om ni inte orkar vänta.

Redigerar för fullt

Hej, igen. Jag redigerar och klipper bort lite saker på videoklippet. Jag ska även dela upp det i två delar... Ni får se hur det blir. Det blir nog inte klart än på ett tag.. Håll ut.

Videoblogg...

Tjena mors! God morgon skulle jag kunna säga, men det går ju inte!

Nu till det jag tänkte skriva lite om.

Jag försökte videoblogga i dag igen. Hela videon blev liksom 13 minuter och 45 sekunder lång. Då var jag inte klar egentligen. Ni får nog se det. Min röst var liksom inte normal -.-'. När ni ser det, om ni gör det, kom ihåg att rösten ni hör är inte min (jo, egentligen, men jag låter inte sådär). Det lät konstigt när man hörde det på datorn. Det kanske är konstigt ändå.

Jag får nog dela upp det i två. Gör det något?

Video-bloggen :o

Tjena! Vad har hänt med er? På senaste tiden (mest efter mitt video-inlägg) har det kommit några fler läsare. Det gillar vi (eller jag, rättare sagt).

Nix, nu ska jag inte tjabba om det här!

Jag fick en kommentar som jag blev rätt glad över. Jag kan inte säga att jag började le av lycka (okej, jag erkänner, det gjorde jag visst) och att jag skuttade omkring som ett fån över den där kommentaren. Men.. Ja.. Ni ska få se den också. Känn dig stolt, anonyma person :D


Jag kan erkänna att jag inte är en utåtriktad person, men jag har faktiskt börjat bli modigare nu på gymnasiet. Även om jag är blyg så är jag mindre blyg nu än i högstadiet. Det var nog ännu värre i sexan och nedåt.

Att ha kameran närmare får jag försöka fixa... Anledningen till att jag faktiskt hade den så långt bak (snarare stolen jag satt på) var att lampan precis bakom var tänd, annars skulle ni inte se någonting! Inte så kul, eller hur.

Den lampan är faktiskt den enda jag har i hela rummet. Okej, jag har en lampa till och så har jag kvar en julstjärna, som nog ska ner snart. Den andra lampan har jag inte någon kontakt att sätta i den i. Jag får möblera om snart (igen, jag möblerar om varje gång jag damsuger så det blir rätt ofta. Inte varje gång, men oftast).

Nepp, det var allt för det här!

Kram på er!

Sova i tofs

Hej! Jag kom på en sak.

Om man sover i tofs sliter det inte så mycket på håret. Det gjorde jag i natt :)


Glöm inte bildbloggen! Nya bilder från i dag är uppladdade :)


Farmor

Strax ska jag iväg med familjen till farmor :) Hon ska visst bjuda på våfflor, yey! :D

I dag åt jag stuvade makaroner och de hemgjorda köttbullarna jag var med och stekte den där dagen vi använde köttkvarnen. De hemgjorda är så mycket godare än alla köpta med massa knäppa hårda grejer i. Det är därför jag inte gillar köpta köttbullar.

Bye bye babies!

The Voice-stil på låtarna

Tjo och hej på er!

Jag uppdaterar lite låttips i dag igen :D

Jag vet inte om ni gillar det, men det hoppas jag. Jag kanske letar lite på Youtube efter låtarna.

Låttips:

Flo-rida feat. Wynter - Sugar (YouTube, klicka här)
Jay Sean, Lil Wayne - Down (YouTube, klicka här)
Flo-rida - Right Round (YouTube, klicka här)

YouTube-länkarna kan vara fel. Min anslutning och YouTube är inte kompisar så länge så jag hoppas att jag har hittat rätt nu :)


Lugn musik

Jag vill ge lite mer låttips nu. Jag hörde en väldigt sorglig låt. Jag började nästan gråta!

Temat är: Lugnt

Evanescence - My Immortal

Céline Dion - My Heart Will Go On

Berlin - Take My Breath Away

Dune, Marian Gold - Forever Young

Det får räcka!

Hugs From Nea!

Mötley Crüe

Tjena!

Ni ska få lite låttips av mig igen!

Mötley Crüe står på tur.

Låtar:
Five Years Dead
Bad Boy Boogie
Wild Side

Vill ni höra fler låtar kan ni kolla på sökningen här eller kolla vilka jag har på min lista här.

Kram Nea!

Shit! Videoblogg på riktigt!

Hallå där!

Jag tror ni har undrat om det där med videobloggande jag tjatade om.. Så här kommer det!

Mitt allra första. (Kom ihåg att det inte var mitt på dagen och inte ljust i mitt rum)Vad tycker ni? (Förutom att jag säger Ehm... mycket.) Om du undrar över något jag säger får du fråga :D

(Ny kategori, förresten)

Hugs From Nea!

Krångligt..

Jag orkar inte med Movie Maker nu.. Jag fattar ju ingenting av det där skitprogrammet! Det bara krånglar och håller på.

Hej Då!

Varför går det inte?

Tjohej! Vet ni vad jag försöker mig på?

Videoblogga... Men jag vill speeda upp allting så jag låter som piff och puff/the chipmunks. Snacka om att det inte går bra i Windows Movie Maker. Det går bra i Windows Media Player. Om jag pratar för fort fattar man ju inte vad jag säger... Det här är jobbigt!

Syrran tipsade om ett program. Jag försökte ladda ner det. Som om det gick med min knäppa anslutning. Knappast. Jag får ursäkta, men det blir nog ingen video på mig.

Kram Nea!

Gissa Vem!

Tjo!

Har du lite tråkigt? Eller är du bara sugen på att se lite bilder? Klicka här!

Du behöver inte ha tråkigt eller vara sugen på att se på bilder för att klicka där. Det är bara en kul sak där.

Ni får mer information om ni klickar här!

Kram Nea!Tid..

Usch. Jag har fått tid för att kolla hur det går med mitt offer. På TISDAG! Jag ville haft på en måndag, när jag ändå slutar tidigare. Nu måste jag missa samhällskunskapen... och lunchen :( Hoppas det är nåt mindre gott då... Inte pasta eller nåt. Eller fisk.

Jag måste iväg minst en timme innan. Tiden jag fick var 14:20. Jag slutar liksom 15:40. Sedan missar jag mentorstiden... Och någonting mer.. kanske.. Njae. Bara samhällskunskapen. I en och en halv timme.

DE KUNDE TAGIT EN MÅNDAG, som sist! GAH!

Tror de att jag vill åka 8 mil dit och 8 mil tillbaka och även missa massa lektioner? Jag går i gymnasiet nu. Kuserna är viktiga, fattar de inte det? Jag vill ha måndagar! Eftert halv tre helst.

Shit!

Nej, okej, jag får samla mig!

Bye!

Fel text i fel låt?

Hej! Jag lyssnade på Don't Stop The Music med Rihanna. I slutet lät det som hon sjöng kossa -.-' Men det gör hon inte. Lyssna själva!

(YouTube-länkar letar jag inte upp, då pajar Internetanslutningen, det kan ni leta efter själva, hoppas jag. Jag har offrat min anslutning några gånger för att leta klipp.)

Tjo! 

(Internet Explorer var ju ännu sämre än Google Chrome! Ingen stavningskontroll :()

Blä då :(

Min favoritwebbläsare är knäpp.
Nehe, nu gick det ju inte ladda upp bilder heller. Kul för mig! Google Chrome är dåligt. Internet Explorer också. Mozilla Firefox ska det vara!
Förlåt, det var inte meningen att klaga nu :/ Men det bara blir så när saker inte går som jag vill.

Awake

Tjena mors, God morgon, Hallå!
Jag ville bara informerar er om att jag är vaken nu :D

Jag läste lite i går kväll. Det blev inte så mycket. Jag somnade nästan med boken. Jag vaknade av ett sms som jag fick 03:42. Jag säger inte att det gjorde något att jag vaknade, det var bara bra. För då visste jag att jag var trött. Då kunde jag läsa och se vart jag var och sedan lägga i bokmärket.
Där fortsatte jag läsa när jag vaknade vid tjugo i tolv.
Tjenix!

Omvänt dygn

Nu är jag klar!

Nu väntar jag bara på Z...

Tjenix!

Back "on track"

Jaha, nu har jag varit knäpp. Jag var ute och gick :D

Det var lite kul.

Tjo! Nu tror jag att jag hoppar in i duschen.

Inget jag räknat med

Tjo! Nu går jag ut och går med Mimmi!

Jag är väl knäpp?

Ja, det är jag!

Tjohej!

Är det försent nu?

Jag var nere i vardagsrummet och tittade ut genom fönstret medan jag gjorde lite saker. Jag fick bara lust att gå ut och gå. Jag vet inte varför, jag bara fick lust.

Jag vill gärna ha någon att gå med, men vilket pucko vill gå ut och gå nu? (Inte för att jag kallar er puckon om ni vill ut och gå nu. Jag påstår bara att jag är ett pucko som vill det, känn er inte träffade)

Är jag knäpp som vill gå ut och gå nu? Klockan är tjugo över tio en måndagskväll.

Är det för sent för att gå ut och gå nu?

Tiden går för fort

Herregud, Mamma har gått och lagt sig. Jag tycker det känns som det inte var längesen jag slutade läsa.

Jag börjar bli hungrig igen.

Offret, hej då, du försvinner nu! Jag måste äta så jag vet att jag inte behöver gå hungrig sen. Fattar ni inte, fattar ni
inte. Det är inte ert fel. Jag blir nog av med mitt offer snart. Offret dör ut, för mig i alla fall.Z, jag vill chatta med dig. Jag vet att du läser det här, förr eller senare, och när du gjort det vet du att jag alltid vill chatta med dig. Hur osocial du än tycker att du är så skrattar jag alltid lite då och då för att... Ja vi vet ju varför. Det är vår lilla hemlighet!God Natt! Nu ska jag äta (nej, jag ska inte lägga mig nu).

Ett God Natt är alltid kul, det har jag börjat säga när jag säger hej då :)

Har man inget att göra så har man inte

Lycklighets-testet

[] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[x] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[/] Du har fler än 2 bästa vänner.
[] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[] Du har aldrig blivit nedslagen.
[x] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[] Människor använder dig inte för den du är.
[] Du har varit på konserter.
[] Du samlar på något normalt.
[] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[] Du spelar någon sport.
[/] Du brukar göra något efter skolan.
[] Du äger en bil.
[x] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[x] Du är nöjd med ditt utseende.
[] Du har inget självförtroende alls.
[] Du har aldrig fått IG.
[/] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela orden från 10 låtar.
[x] Du har inga “fiender”.
[x] Du är en ganska snäll person.

Totala summan: 20.5
———————————

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!

Fly ifrån verkligheten

I dag har jag inte gjort så mycket mer än läst. Förbered er på en chock innan ni fortsätter läsa, för ni kommer nog bli väldigt förvånade. Det blir en detaljerad historia.Jag satt uppe ganska sent i natt. Jag chattade lite (med endast en person), tills personen i fråga övergav mig. (Övergav kanske inte är det rätta ordet, vi tog faktiskt farväl.) Klockan var ungefär 02 när personen i fråga, låt oss kalla denna person för Z, loggade ut. Z skulle göra något annat och sedan lägga sig. Jag nämner inte Zs planer för vad Z skulle göra så jag lämnar det. Jag loggade också ut, för vad skulle jag göra om jag inte chattade med Z, som var den enda jag chattade med och ville inte chatta med någon annan än just Z? (Blir Z generad när Z läser det här, tror ni?)

Jag var inte trött över huvud taget så jag lade mig och läste.

Ibland kollade jag på klockan och varje gång jag tittade var det närmare morgonen och jag visste att mina föräldrar skulle upp och jobba. Jag ville försäkra mig om att det inte skulle synas att lampan var tänd så när jag läst klart ett kapitel lade jag i bokmärket och lade ifrån mig boken på stolen bredvid min säng som ska agera nattduksbord. Jag försökte vara så tyst jag kunde, vilket var aningen svårt med tanke på att skjutdörrarna låter när man öppnar dem. Jag försökte öppna de två jag behövde för att komma ut (en åt ena hållet och en annan åt det andra hållet) utan att väsnas för mycket. Jag smög ut och stängde skjutdörrarna försiktigt för att inte väcka mina föräldrar, som sover i rummet bredvid (vilket kan vara irriterande ibland med tanke på att mamma lägger sig så "tidigt".) Jag tittade om ljuset från lampan syntes utanför mitt rum. Japp, det gjorde det. Attans också. Jag bestämde mig för vad jag skulle göra när de gick upp, öppnade dörren (om man är vaken hörs det, även om man är helt inne i en bok eller upptagen med att lyssna på musik) och gick ut från deras sovrum. Jag skulle helt enkelt vara uppmärksam och ha öronen på helspänn. De fick ju inte tro att jag var galen som hade lampan tänd när de gick upp. (Jag sover aldrig med tänd lampa, om jag inte råkar somna med en bok eller något.)

Jag öppnade försiktigt skjutdörrarna igen, gick in och stängde de sedan försiktigt igen. Jag gick tillbaka och lade mig i sängen. Jag tog upp boken, tog ur bokmärket (som jag lade ifrån mig på den inte så fina trästolen), öppnade boken och började läsa. Jag var fängslad av boken och kunde inte höra pappas väckarklocka pipa. (Inget pip som liknar vanliga väckarklockor utan ett pip som man vet tillhör mammas eller pappas väckarklocka för de har likadana. Satellitklockor.) Pappa ligger i och för sig inte lika nära väggen mot mitt rum som mamma gör.

Helt plötsligt hörde jag dörren till föräldrarnas sovrum öppnas. Åh, nej. Nu var jag körd! Jag hann inte reagera så jag struntade i att låtsas om att jag sov. Jag låg och hoppades på att han inte skulle märka någonting och bara gå förbi skjutdörrarna som om inget var fel. (För vem kollar ner på golvet när man går genom en "korridor"?)

Några sekunder senare hörde jag skjutdörren öppnas (shit, vad skulle jag säga till pappa?!). Han undrade ju när jag gick och lade mig. Jag hade ju inte kollat på klockan på ett tag, för jag var mitt i ett kapitel, så jag visste inte vad klockan var. Jag antog att den var runt fem, halv fem kanske. Jag hade inte det perfekta minnet så jag svarade för någon timme sen. Det var ju ett misstag att svara det, men jag visste ju inte vad klockan var och jag kunde inte minnas när jag lade mig och läste. Jag hade faktiskt en ursäkt till att jag låg och läste. Jag var inte det minsta trött.

Han brydde sig väl inte så mycket så han stängde skjutdörrarna igen. Jag undrade om mamma hade hört mig.

Jag fortsatte läsa. Jag väntade på att mammas väckarklocka skulle pipa och jag låg och lästa på helspänn med öronen öppna. Pip pip, pip pip hördes från sovrummet. Jag lyssnade mer på helspänn nu, som om en fara väntade, och väntade på att höra något ljud från henne som antydde att hon snart skulle öppna dörren.

Nej, inte den här gången. Ingenting hördes. Min helspända lyssning avtog lite och jag fortsatte läsa. En sida. Två sidor. Pip pip, pip pip hördes en gång till. Hm, den här gången då? Jag lyssnade på helspänn igen. Jag hörde mamma. Skulle hon gå upp nu? Det lät så. Jag försökte vara så tyst som möjligt, så hon inte skulle höra mig. Jag lade i bokmärket, slog ihop boken och lade den under täcket bredvid mig. Jag släckte lampan. Okej, nu var jag beredd på att hon skulle komma.

Jag sträckte mig efter mobilen, som låg på stolen, och försökte hålla mig vaken med ljuset av den. Det var lite svårare när lampan inte längre var tänd.

Pip pip, pip pip. Hade hon inte gått upp än? Hon är ju som jag, tänkte jag lite irriterad över att ligga där och försöka hålla ögonen öppna för att inte somna. Jag var fortfarande inte trött, men det var svårt ändå. Hur kul är det att ligga och stirra i mörkret och vänta på att någonting ska hända?

Pip pip, pip pip. Dags att gå upp snart, mamma?

Tydligen inte.

Tröttheten hade kommit nu.

Helt plötsligt var jag inte vaken längre, skit också! Jag som hade velat läsa mer. Varför gick mamma inte upp med en gång?

När jag vaknade var klockan ganska mycket, tolv kanske.

Jag tände lampan, tog fram boken och började läsa.

Som vanligt kollade jag på klockan efter ungefär varenda kapitel för att försäkra mig om vad klockan var.

Efter ett antal kapitel var klockan 14:22. Pappa hade kommit hem nu, antog jag.

Jag klädde snabbt på mig en tröja, som jag sovit i några nätter innan, och ett par pyjamasbyxor, som egentligen var försmå, och gick ner för att äta frukost. Anna reagerade när jag kom ner. God eftermiddag, sa hon till mig. Jag svarade. Jag fixade i ordning två mackor och en kopp te. Pappa kom in medan jag fixade mackor.

Jag åt upp mackorna, tvättade händerna och gick upp till mitt rum för att krypa ner under täcket och fortsätta läsa.

Täcket var inte lika varmt när jag varit ifrån det.

Jag låg och läste. Jag mindes att jag kollade på klockan 15:55. Jag hade fortfarande inte klätt på mig. Kapitlet var slut så jag gick upp och klädde på mig. Efter det lade jag mig i sängen igen. Jag fortsatte läsa.

Mat.

Jag gick ner. Det luktade korv. Inget jag kände för att äta precis. Till min förvåning var det inte potatismos och stekt korv som jag fruktat. Det var falukorv och stuvade makaroner. Hur mer originellt kunde det bli?

Pappa frågade om jag var hungrig. Jag ryckte på axlarna. Jag tog två gånger, inte så mycket första gången. Den andra portionen blev som en portion som kunde varit en normal persons första.

Mamma log lite. Har du skvallrat? Frågade jag pappa efter en stund. Det hade han. Jag fortsatte skylla på att jag inte var trött då.

När jag ätit klart gick jag upp till mitt rum igen, och läste.

Efter ett antal kapitel tyckte jag att jag borde göra annat, så det gjorde jag. Jag satte på datorn.

Jag kan aldrig sluta bli förvånad över hur mycket jag läser på en dag. När jag hade kollat för några timmar sen hade jag läst mindre än hälften, nästa gång var det ungefär hälften och nästa gång var det mycket mer än hälften.Och nu sitter jag här. En viss längtan har jag att läsa även om jag redan har läst väldigt mycket.

Bye!

Borta

I dag var jag borta nästan hela dagen.

När vi kom dit stod vi och pratade lite i Jessicas rum och någon minut senare satt vi och spelade Gamecube. Jag förlorade, kan man väl säga.

Lite senare spelade vi kort och efter det ett spel som heter Med Andra Ord.

Efter det spelade vi mer Gamecube, spelade mer kort och mer Med Andra Ord.

Sedan blev det mer Gamecube :D

När vi spelat Camecube åt vi pizza och sedan spelade vi mer Gamecube.

När vi spelat nästan alla mario-spel vi ville spelade vi mer kort, antar jag och efter det blev dte mer Med Andra Ord.

Det var allt vi gjorde.

Tjillevipp!

Glöm inte...

Ni får inte glömma att kolla bildbloggen lite ibland för att se om det finns nytt där. Jag kan meddela att nu gör det det :) Bara lite bilder, redigerade :)

Kompisar

Hej! I dag ska jag, som ni redan vet, vara med Mimmi och Jessica :D

Vi ska ha hur kul som helst, eller hur tjejer?

Tjillevipp!

Morgondagen

Tjohej på er!

I morgon ska jag vara med Mimmi och Jessica ;D Det ska bli kul. Har inte sett Jessica sen den gången när mamma och pappa var på julbord.

Mimmi ser jag lite då och då i skolan. Jessica går ju på ett annat gymnasium så henne träffar jag inte så ofta. Därför måste man ju hålla kontakten!

Hej med er!

Akon

Mer låttips är väl aldrig fel? Eller?

Jag tar det nu med en gång, för jag har lust ;D

Den här gånger skiter jag i att länka alla låtar, och ens skriva alla. Jag kommer att länka min lista istället :D

Mina Absoluta favoriter:

Don't Matter - En av de första låtarna jag hörde. När man inte hört den på ett tag är den bra igen, för man hinner ju tröttna när man lyssnar för mycket, eller hur?

Lonely - Den allra första jag hörde. Min halvkusin hade den på sin mp3, när det var modernt att ha mp3 (för många år sedan)

Beautiful - En väldigt bra låt. Upptäckte den för inte så länge sedan.

Sexy Bitch
- Ingen låt att rekommendera till minderåriga, eller till er som inte tål ord som "Bitch" men han menar inget illa.

Dangerous (Kardinal Offishall är med och sjunger) - Den här gillade jag redan från början när jag såg musikvideon på The Voice, som vi tyvärr inte har längre.

Bananza (Belly Dancer) - Den här har jag också gillat sedan jag såg den på The Voice. Mycket bra låt :)


Hela listan hittar ni här
.

Om jag inte har tillräckligt med låtar på listan kan ni klicka här
.

Tjohej!

Britney Spears

Gillar ni Britney Spears? Inte det? Men det gör jag! Så här får ni lite låtar att lyssna på. Det kanske ändrar er uppfattning om Britney :)


Britney 1999


Britney 2009


Britney i navelpiercing. Tycker ni det är snyggt med navelpiercing? Skulle ni kunna tänka er att skaffa det? Jag tycker det är ganska snyggt, men jag skulle inte vilja ha det. Jag tycker det är ganska onödigt.

Kan ni hålla med om att hon ser väldigt bra ut?Nu kommer låtarna! (Om du gillar/vill lyssna på många kan du rulla ner och få fram hela listan på Spotify)

3 (klicka här för att lyssna på låten via Spotify)

Womanizer
(klicka här för att lyssna på låten via Spotify)

Do Somethin'
(klicka här för att lyssna på låten via Spotify)

(You Drive Me) Crazy
(klicka här för att lyssna på låten via Spotify)

Out From Under
(klicka här för att lyssna på låten via Spotify)

Radar
(klicka här för att lyssna på låten via Spotify)

Hot As Ice
(klicka här för att lyssna på låten via Spotify)

I'm A Slave 4 U
(klicka här för att lyssna på låten via Spotify)

Cinderella
(klicka här för att lyssna på låten via Spotify)

Ooh Ooh Baby
(klicka här för att lyssna på låten via Spotify)

If U Seek Amy
(klicka här för att lyssna på låten via Spotify)

Mannequin
(klicka här för att lyssna på låten via Spotify)

Toy Soldier
(klicka här för att lyssna på låten via Spotify)

Circus
(klicka här för att lyssna på låten via Spotify)

Lucky
(klicka här för att lyssna på låten via Spotify)

Boys
(klicka här för att lyssna på låten via Spotify)

Sometimes
(klicka här för att lyssna på låten via Spotify)

Bombastic Love
(klicka här för att lyssna på låten via Spotify)

My
Baby (klicka här för att lyssna på låten via Spotify)

Toxic
(klicka här för att lyssna på låten via Spotify)

...Baby One More Time
(klicka här för att lyssna på låten via Spotify)

Oops!...I Did It Again
(klicka här för att lyssna på låten via Spotify)

Break The Ice
(klicka här för att lyssna på låten via Spotify)

Gimme More
(klicka här för att lyssna på låten via Spotify)

Piece Of Me
(klicka här för att lyssna på låten via Spotify)

Overprotected
(klicka här för att lyssna på låten via Spotify)

I'm Not A Girl, Not Yet A Woman
(klicka här för att lyssna på låten via Spotify)

Born To Make You Happy
(klicka här för att lyssna på låten via Spotify)

Blur
(klicka här för att lyssna på låten via Spotify)

I Love Rock 'N' Roll
(klicka här för att lyssna på låten via Spotify)

What It's Like To Be Me
(klicka här för att lyssna på låten via Spotify)

That's Where You Take Me
(klicka här för att lyssna på låten via Spotify)

Let Me Be
(klicka här för att lyssna på låten via Spotify)

I Run Away
(klicka här för att lyssna på låten via Spotify)

When I Found You
(klicka här för att lyssna på låten via Spotify)

Before The Goodbye
(klicka här för att lyssna på låten via Spotify)


Orkar du inte klicka på varje låt så har du hela min lista här
.


Jag har inte alla hennes låtar, jag har de jag har hunnit lyssna på som jag gillar. Om du klickar här kan du få fram massa låtar med Britney Spears och olika versioner av låtarna.

Ni som inte gillar Britney har haft lite otur, för den listan är den jag har mest låtar i ;)

Tjo!

Lite låttips :)

Här kommer några låtar jag gillar :)

Iyaz - Replay (klicka här för att lyssna på den i Spotify eller här för att lyssna på den på YouTube)

Linkin Park - Numb (klicka här för att lyssna på den i Spotify eller här för att lyssna på den på YouTube)

Linkin Park - What I've Done (klicka här för att lyssna på den i Spotify eller här för att lyssna på den på YouTube)

Beyoncé - Single Ladies (Put A Ring On It) (klicka här för att lyssna på den i Spotify eller här för att lyssna på den på YouTube)

Beyoncé
feat. Jay-Z - Crazy In Love (klicka här för att lyssna på den i Spotify eller här för att lyssna på den på YouTube)

Kylie Minogue - Can't Get You Out Of My Head (klicka här för att lyssna på den i Spotify eller här för att lyssna på den på YouTube)

Madonna - Celebration (klicka här för att lyssna på den i Spotify eller här för att lyssna på den på YouTube)

Jag har inte kollat Youtube-länkarna så bra, så om ni har spotify rekommenderar jag att ni lyssnar där. Min anslutning är ju lite som den är så YouTube-länkarna kan länka till en video med dåligt ljud eller dålig kvalitet.

Ha det så trevligt! Bye!

Fullt upp

God eftermiddag!

I dag när jag vaknade kom jag på att pappa skulle pyssla med mitt rum, men jag låg kvar i sängen. Jag tog upp boken och började läsa där jag slutade i natt.

(Ett tecken på när jag är trött och slutar läsa är att jag blundar med ena ögat. Så nu vet jag, och ni, det!)

Efter några kapitel gick jag ner och åt frukost. Mamma skulle börja mala köttet, som hon köpte av sin jobbarkompis grannes syster (fick vidare information om det i dag), i en köttkvarn. Till en början gick det inte så bra för hon hade satt en del fel och "munstycket" hade för små hål så hon bytte ut det. Hon kunde inte byta ut det direkt för det var någon slags grej som var i vägen, och den satt hårt. Hon försökte och försökte. När hon fick upp grejen sa hon: "Skam den som ger sig".

Jag gick upp och satte upp håret. Sedan gick jag ner igen. Jag hade tagit på mig ett förkläde och hjälpte till. Mamma fick skära köttet i mindre bitar så det skulle passa i "röret" bättre.

Jag tog en grej som man trycker ner köttet med och pressade ner det.Det var kul att hjälpa till. Jag var nere och hjälpte till i flera timmar. Jag stekte köttbullar :D

Av köttfärsen (vi blandade nötfärs med fläskfärs, så vi gjorde vår egen blandfärs. Fläskfärsen var köpt.) blev det köttbullar, biffar och biffar med fetaost och soltorkade tomater i. De biffarna med soltorkade tomater och fetaost var godast. Till allt hade vi ris och tomatsås.

Vi åt såklart inte upp allt, så mamma lade in det i påsar som ska in i frysen.

Nu sitter jag här. Pappa är inte riktigt klar med mitt rum än.

Tjolavipp!

Let's Dance

Hej! Jag ska, som alla andra år, se Let's Dance som börjar den 8 januari (nästa fredag). Samma dag som jag börjar skolan. Segt att börja en fredag...

När jag såg reklamen undrade jag vad det var för låt så jag tog reda på det genom att fråga pappa. Han visste att det var Linda Sundblad och att låten heter Let's Dance.

Här kommer den!Let's Listen To Music! Ciao!

Årets Första Slappa Dag

I dag har jag legat och läst massvis och kollat på en film.

Till middag blev det stekt fisk, kall sås och potatis.

Vi åt efterrätt också. Blåbärs- och hallonpaj med marsansås.

Det var gott.

Adjö!

RSS 2.0