Skriver du eller väntar du?

Hej, jag sitter och har tråkigt (näh, fortfarande? Det kan du inte mena!).

De flesta av er har msn, eller hur? Jag brukar vara den personen som är inne hela tiden (i alla fall när datorn är på). Jag är den som brukar börja skriva till folk. Det är sällan någon någonsin börjar skriva till mig. Jag tycker det är synd för jag brukar inte ha så mycket att göra och då kan det vara bra att chatta för att få tiden gå lite fortare.

Jag är inte den där populära personen som får ett sms om dagen ens. Jag skickar inga heller för det brukar bli jag som skriver sist också. Personen slutar svara helt enkelt. Varför är det så?

Jag kan hålla med om att jag kan skriva lite mycket ibland men det är säkerligen för att ingen annan är aktiv (nu har vi gått tillbaka till msn igen). En annan sak som tydligen är svårt att svara på är frågan "Vad gör du?" (har tagit upp det där innan så jag går inte in på det igen). Varför är det så svårt egentligen? Gör man något kan man säga vad man gör, det borde väl inte vara så svårt. Vill man inte säga vad man gör kan man väl dra till med "Inget speciellt" eller något liknande.

Jag brukar kolla på "Windows Live Messenger"-rutan ganska ofta och lägger märke till när folks status. Jag lägger märke till mer än folk tror!

Utanför mitt rum ser det ut såhär! (Ingången till mitt rum är med en liten lapp på där står det "Öppna" sedan är det en pil åt det hållet man skjuter dörren.)

Brukar ni vara den som skriver först eller brukar ni vänta på att folk ska skriva till er eller både och?

Ingenting

Jaha, jag sitter och gör ingenting som vanligt. Vädret är ännu värre nu. Den som vill få mig ut måste muta mig med något i så fall. Jag har inget att skriva eftersom jag inte gör något och inte har gjort något heller. Så vi får säga adjö, eller någonting.

Kryp, kryp... Puss på er!

Tråkig frukost

Hej på er! Jag sitter här och gör ingenting igen. Enligt mig är vädret inte så fint men det är bara jag som tycker det. Det blåser lite annars skiner solen. Jag har ätit frukost och det blir samma frukost varje dag, usch vad tråkigt. Två mackor med nåt mindre gott pålägg på och ett glas mjölk till det.

En glad flicka.

Uppfylld önskan? Tror inte det!

Vad sitter jag och väntar på? Jag kan lika gärna ge upp, önskningen slår inte in. Kanske gör den det men det är väl försent nu. Två minuter tills klockan är halv två. Varför skriver jag ens ett inlägg om det? Är det intressant att läsa om att min önskning kanske inte går i uppfyllelse. Jisses! Nu är det en minut kvar till halv. Jag kan gå fem över halv istället. Jag är tydligen trög. Där blev den halv... Hej, jag har ett liv liksom. Känner mig så... knäpp och sånt. Svar har jag inte fått på en timme från den enda som är inne på msn. Alla loggade ut utom den enda personen och inget svar har jag fått. Äh, jag lägger ner det här skrivande nu. Tråkigt värre (inte att inlägget tar slut...)

Jag ska få upp mobilen som ligger i väskan.

Det försvann ut i cyberspace!

Okej, inte många minuter kvar tills jag ska önska min önskan. Herregud, varför går jag inte och lägger mig istället? Är jag så trög att jag tror att önskningen kommer slå in? Skulle kunna önska nåt större men bara den önskningen skulle få mig glad. Ni skulle bara veta.

På tal om ingenting... Varför ska det vara så svårt att svara på msn, varför tar det sådan tid för vissa? Nu ska jag inte anklaga folk eftersom det är jag som sitter och gör ingenting och tråkar halvt ihjäl mig men i alla fall. Jag förstår mig heller inte på de som bara loggar ut när man börjat chatta med dem eller om man börjat chatta med dem och de inte svarar och sen när man kollar så är de offline. Eller så är de online och sedan byter de till statusen inte vid datorn och skriver inte "brb" eller "afk" (brb = be right back - kommer snart tillbaka, afk = away from keyboard - borta från datorn). Sedan kollar man igen efter några minuter och då är de helt plötsligt tillgängliga igen. Vad hände med "tillbaka"? Tydligen försvann det ut i 'cyberspace'. 

På tal om önskningen igen så har jag önskat... Hoppas den slår in annars vet jag inte vad jag gör. På tal om svar så har jag inte fått svar från en på 50 minuter, FEMTIO MINUTER! Välkommen till mitt "hej, vill du vara social? Nehe, då sitter jag väl och tråkar mig till döds!"-liv. Nej, jag vet att jag inte behöver överdriva men jag är så less på det.

Jag är påväg till festen med en present till den som har den. Plötsligt får jag ett sms som jag svarar på.

Back to me doing nothing

Blä, vad kul man har. Jag sitter och lyssnar på musik (behöver jag ens nämna det när jag lyssnar hela tiden när jag väl sitter vid datorn och ni kan räkna ut att det kanske är ofta. Det kanske inte märks men sitter man och gör ingenting har man ingenting att berätta heller. 

Jag äter ett äpple också och chattar med lite osocialt folk på msn. Kul för mig liksom. De gör väl viktigare saker än tänker på att jag har hur megatrist som helst. Nej, nu ska jag inte vara så ego men jag tycker lite synd om mig faktiskt.

Aja, tillbaka till ingenting. Tog ett litet break från inlägget och gjorde en liten sak men jag har fortfarande tråkigt och har ätit upp äpplet nu och ingen har svarat än. Ja, jag vet, jag är populärast i stan (eller inte! Känn ironin i det...). Förlåt för mitt skitsnack men jag måste skriva av mig någonstans och nu råkade det bli här. Jag sitter uppe till halv två. (Det är ett tag men jag hoppas att ängeln kommer till mig så jag får min önskan uppfylld. Inte för att det är så sant men man kan alltid hoppas, eller hur. Det är en speciell tid man får önska och jag måste verkligen önska den tiden... Jag vet att jag är knäpp så säg inget om det!)

Jag sminkar mig inför den där festen jag ska gå på. Visst blev håret snyggt? (Haha...)

Badminton

Hej på er! Jag har faktiskt varit ute och spelat badminton i dag också. Den här gången med Felicia och när vi spelade senare var mamma med också. Annars har jag inte gjort mer. Har lite ont här och där men det är väl sådant man får ta, eller hur?

Jag ska på fest och sprayar håret!

Love Generation at Monday Morning

Nu kommer tips på låtar! (Igen, eftersom jag inte gör annat.) 

Love Generation
– Love Generation
(nej, jag har inte skrivit fel!) 
Melanie Fiona
– Monday Morning


Jag är ensam och ledsen en varm sommardag.

Låtmysteriet är löst!

Mysteriet är löst! Jag vet vilken låt som låter som den andra låten, yey! Fast jag frågade Anna om vilken det kunde vara och hon tyckte att det var en lätt match och hittade låten på ett kick, yey henne!

Här är första låten som låter som låten Anna hittade. (Komplicerat, jag vet.) Spola fram till 0:35 för där börjar rätt låt, sedan vet jag inte om det är hela för jag bara ville ha början så Anna skulle få höra.


Och här är den andra låten som Anna hittade.


Första låten finns på Spotify! Här är länken!

Låttitlarna
Första låten: Mario Winans - I Don't Wanna Know
Andra låten: Sofijah - Som ett litet barn

Tack åter igen till syster Anna!

Good Times for a Sleepless Perfect Gentleman

Här kommer lite låtar igen (som förra gången har någon annan skickat länk till de här). 

Roll Deep – Good Times (Radio Edit)

Wyclef Jean – Perfect Gentleman

Eric Saade – Sleepless


"Nej, är det sant?!" Jag 'pratar' i telefon en varm sommardag.

Badminton

Jag gick ner och åt middag och frågade om Anna ville spela badminton med mig och blev riktigt förvånad när hon ville. Vi spelade lite och mamma ville vara med så hon hoppade in efter att hon smält maten. Jag blev trött i benen och fick lite ont i fötterna så när vi slog vårat rekord i träffar gick jag in och tog en kall dusch (kallare än vanligt vill säga). Nu har jag ätit upp äppelbitarna jag hade med mig upp.

Jag är påväg till stranden för att bada. Med mig har jag lite fika. (Ni kan i alla fall låtsas eftersom de här bildberättelserna kommer vara bakgrunden till bilden.)

Uteaktivitet en varm sommardag?

Jag vet verkligen inte vad jag ska göra ute! Jag sitter inne och har gjort det trots det fina och varma vädret. Vad gör man ute förutom att sola? Jag kan inte ligga och sola för jag har inget att göra då. Ligga och läsa känner jag inte för. Hade jag varit beroende av boken kanske men inte när jag inte är det. Badminton kanske men med vem då? Felicia har kompis och Anna gör väl annat viktigt antar jag och vem vill spela badminton med mig? Pappa gör mat, tror jag. Jag har ingen koll för jag sitter instängd i mitt rum och klagar på att jag inte har något att göra. Vad gör ni när ni är ute?

Hoppa på studsmattan blir jag trött av direkt så det vill jag inte. Vattenkrig skulle funka men jag kan inte ha vattenkrig med mig själv. Synd att jag inte hade en klon eller nåt. Eller nej, det är inte alls synd för det skulle vara dubbelt så jobbigt.

Nu är bikinin på i alla fall.

Jag solar på en luftmadrass ute i vattnet (eller det ska se ut så, haha)


Från ingenting till någonting

God... någonting, haha. Jag tror det blir eftermiddag men jag kallar inte det här för eftermiddag så vi säger god middag! Då var det utrett.

Vet ni vad som får mig glad? Kommentarer! Nu ska jag inte säga att de som nu läser det jag skriver ska kommentera hur mycket som helst för kommentera gör man inte på beställning. Det gör man när man känner att man vill, har tid eller har något att kommentera. Har personen som kommenterar en blogg så går jag in och kollar på den, det ska ni veta tycker jag. Kommentera är också ett sätt att få fler läsare till sin blogg (kanske, men typ i stora bloggar hjälper det nog). 

Nog om det!

I dag gör jag ingenting. Jag har ätit frukost och nu ska jag läsa bloggar.

Tror ni det här är en av de egobilder jag tog har ni fel. Den här var en testbild för att se om det blev tillräckligt ljust.

En ommöblering i juni

Jag har som jag redan nämnt, möblerat om i dag.

FÖRE:UNDER TIDEN:EFTER:
Jag klämde mig in genom byrån och dörrkarmen. Jag satt och skrev inlägget när bilderna "under tiden" är tagna. Sängkläder brukar man ju oftast byta men det gjorde inte jag den här gången. 

Mitt i städningen

Just nu sitter jag utanför mitt rum på golvet med datorn på en stol. Jag väntar på att en del av mitt rum ska torka efter att jag skurat. Sängen är i vägen så jag kunde inte skura hela golvet.

Jag var så trög innan så jag ställde byråarna i dörröppningen till rummet man kommer in i när man ska till mitt rum så jag kom knappt ut. Jag tog mig ut med marginal. Det var klurigt när jag skulle in igen sen, med hinken med skurvattnet i.

Angående bilderna... oj nu ringer det. Mystiskt samtal... Aja, skämt åsido. Bilderna kommer inte upp som en bildbomb för då har jag redan bildbrist efter bildbomben och det är inte riktigt tanken.

Jag efter alla egobilder som denna bilden även är.

Videoblogg 27 juni

Hej hej! En videoblogg skulle jag göra och det gjorde jag också! Jag fick klippa bort lite så den blir lite normal men ändå inte om ni förstår vad jag menar. Enjoy!


När är tidigt?

I natt har jag tänkt lägga mig tidigt. När man nu tycker tidigt är. Jag siktar på senast halv två eftersom jag har en ensamdag hemma i morgon som jag ser fram emot. Kommer vara hemma själv mellan ungefär tolv och någon gång mellan fem till sju kommer resten hem. Vad jag gör i morgon (27 juni) återstår att se. Jag har en del saker jag vill göra. Det får ni säkert reda på.

Jordgubbstårtan som vi åt i går (och även i dag eftersom det var en kvarts bit av tårtan kvar).

Dator fixad!

Sådär, nu är mitt fixande med datorn klart. På tal om det där med datorer och fix. Min C: hårddisk har inte mycket ledigt utrymme, usch för det! Nästa gång jag installerar nåt ska jag lägga det på D:. Vet ni vad som är lite kul med C: och D:? Det är att det blir smileys. C: blir en glad och D: blir något jag inte kan förklara för jag gör inte sådana.

Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på nu. Får se vad jag gör. 

Samma tjej som har bildbrist på bilden är det dock höst och hon har kortare hår.

Fixa med datorn

Hittills har jag ätit brunch och varit ute och solat lite. Jag är inte "lilla ute i solen och inte göra någonting"-typen. Låg och läste lite men solen lös på boken så det blev jobbigt både i armarna och att läsa. Jag lade ifrån mig boken istället. Nu börjar den faktiskt bli bra men jag är bara på andra kapitlet, haha. När började jag läsa egentligen? Inte vet jag men längesedan var det i alla fall. Jag läser när jag orkar och har lust. Den skulle visst vara beroendeframkallande men det märker jag om den är för mig eller inte. 

I dag har jag tänkt att pyssla lite med datorn den är lite seg. Dock inte så mycket men jag och sega datorer funkar inte, jag vill att det ska gå på ett kick så jag tänkte hämta pappas PC för Alla och kolla i den. Det var den jag hittade "tipsen" i. Tur att den är anpassad efter Windows Vista och 7.

Ni anar inte hur tid det tog att hitta en bild (jag har en miljon album känns det som)

Två timmar som lönat sig?

Nu får vi hoppas att de två timmar Sarah och jag lagt ner på att kolla om hon har saker i huset gav resultat. Fick ersätta lite saker men nu har hon fått huset och det återstår att se om det funkar. Hoppas det! Annars vet jag inte vad jag tar mig till.

Huset (dock har det ändrats lite)

Midsommar

God eftermiddag! Jag sitter och chattar lite samtidigt som jag gör lite annat i väntan på att farmor ska komma för hon kommer vid tre. Jag sitter och lyssnar på musik också. 

Midsommar är det visst i dag, haha. Varför firar man det egentligen?

Sminka mig orkar jag inte för min hud tar illa upp på det. Förstår inte varför man ska sminka sig överhuvudtaget men det är vad jag tycker. Dessutom kan jag knappt sminka mig. Mascara eller läppglans är inte så svårt men ögonskugga, herregud. Därför tycker jag att de som trycker ner min sminkning kan skita i det eftersom jag skriver att jag inte kan sminka mig. Håll era kommentarer för er själva.

Bild från en natt då jag flummade, haha (inte så länge sedan). Gjorde en video på typ 20 minuter för då tog batteriet i kameran slut (det var redan lågt batteri innan)


Midsommarfin

Har på mig min svarta klänning jag köpte tillsammans med de turkosa legginsen. Jag vill inte se ut som en flamingo, haha.

Bilder från tidigare

Hemma igen

Nu är jag hemma från Jessica och vi hittade på massa kul. Eller egentligen gjorde vi inte så mycket om man tänker efter men vad finns det att göra när man är i tonåren? Stan var inte att tänka på för hon bor inte i stan. Det finns inget att göra här ändå, inte vad jag kan komma på.


Vara med kompis!

Senare ska jag åka till Jessica, yey me. Haha. Det ska bli skojigt. Jag måste bara byta ut kjolen jag har på mig till något annat. Vad får jag se.

En tjej med bildbrist!

Om du följer mig följer jag dig!

"Följ min blogg, jag följer din", "Vi lägger till varandra på bloglovin", "Jag följer inte dig om du inte följer mig". Så kanske det kan låta bara för att personer vill ha fler läsare till just sin blogg. Jag tycker sådant är fel för vad är det för mening att följa en blogg bara för att någon annan säger: "Jag följer dig på bloglovin" så har man lovat att man ska lägga till de personer som följer ens blogg. Tänk om man inte ens gillar de bloggarna som följer ens blogg då? Då tycker jag att man inte behöver skriva "Följ min blogg så följer jag din" på till exempel Spotlight (klicka här om du inte vet vad Spotlight är) på Bloglovin. 

Gillar jag en blogg lägger jag till den på Bloglovin (om personen som äger den har registrerat sin blogg där) och har jag inte läst den så mycket så lägger jag till den i en kategori jag döpt till "Bubblare" för att sedan sluta följa den eller lägga till den i min kategori jag döpt till "Favotiter". Det behöver vi inte gå in på i detalj.

För några dagar (eller någon vecka sedan) började jag följa en tjej som hade skrivit att hon skulle följa personer som började följa henne. Jag skrev i en kommentar att jag började följa henne men mitt syfte med det var inte "Lägg till mig på Bloglovin!" utan mer "Jag gillar din blogg". Så om nu den tjejen ser det här (antar att hon vet vem hon är) så ska hon veta att hon inte behöver följa min blogg för att jag följer hennes. När jag ändå vänder mig till den här tjejen kan jag säga att hon inte behöver följa min blogg om hon inte gillar den. Jag tvingar henne inte. Jag tvingar ingen att följa eller läsa min blogg.

Vad tycker ni om "följ min blogg så följer jag din"?

Halvtaskig bild från nyårsafton (2009). Fotograf: Lillasyster Felicia.

Can't Fight The Moonlight

Låten i filmen jag kollade på tyckte jag var bra. Jag visste inte vad den hette men Anna och jag kollade upp det.

LeAnn Rimes – Can't Fight The Moonlight - Theme From 'Coyote Ugly'

En bild på mig från oktober månad förra året.

Glass och film

Jag skulle ner och ta någonting och äta förut och blev sugen på glass så jag tog det. Det fick bli vanilj- och chokladglass eftersom det var det vi hade hemma. Jag piffade till det med digestive och några ... jag vet inte vad det är men goda var de i alla fall. Jag hade lite chokladsås också. Vet ni vad som blir extra lyxigt? Att ha en fin skål eller något istället för en djup tallrik. Det ser så tråkigt ut på den djupa tallriken eller vad tycker ni?

Jag gick in i TV-rummet och satte mig och mamma och pappa kollade på film. Pappa var väl inte sådär jätteintresserad för han gick efter en stund. Filmen heter i alla fall Coyote Ugly. Romantiskt film. Det var en bra låt i den (återkommer).

Aw, how cute isn't this picture?! (någon som är bättre på engelska än mig kanske, hah?) Bild från förra året.

Huset ger sig inte!

Behöver jag säga mer om det där huset som aldrig vill ge sig? Haha, det gick inte för stackarn att installera det ens. Vi får ta en titt på det där kom vi fram till igår och det ska vi göra när båda har lust och orkar. Jag tror att jag ska spela sims nu eller nåt men innan dess ska jag starta om datorn för det kom upp en uppdateringsgrej nu.

Den här kunde jag också valt som bakgrundbild (med tanke på inlägget jag skrev innan detta)

Hela bakgrundsbilden?

Jag fick en kommentar för en stund sedan. Fattade inte helt men jag tror jag fattar i alla fall (och meningen med att skriva det där var...?) I alla fall så var det om bakgrundsbilden och hur man gör för att se hela den. Jag har den sparad på datorn så jag kan visa upp den nu när det ändå togs upp. Faktum är att det egentligen inte går. Den är bara där bakom allting så man ser aldrig hela. Jag har storleken på bilden anpassad efter min skärm på min laptop så om ni ser svart som ram eller något utanför bilden så är det för att bilden är för liten för era bildskärmar. Så nu vet ni det!

Klicka på bilden så blir den större!

Gick upp tidigare än vanligt

Fy vad jobbigt det var att vakna mellan halv nio och nio. Jag gick inte och lade mig klockan tolv precis... Jag frös som jag vet inte vad när jag vaknade och det var inte trevligt alls! Ont i magen hade jag också. Inte "må illa"-ont utan bara "hungrig"-ont om ni förstår vad jag menar. Nu är det bra i alla fall! 

Jag kollade på en film som jag hittade på Canal +. Bonneville heter den. Jag var ute på studsmattan lite när jag åt ett äpple. Åt två mackor när jag kollade på TV innan jag började kika på filmen.

Påfågelöga heter fjärilen (rätta mig om jag har fel) bilden togs när vi skulle till Gotland förra året.


Kolla på TV?

Brukar ni kolla på Dagens Man eller Supernanny? Det gjorde jag och mamma innan. Det var trevligt och jag gick upp och satte mig här sedan. Innan jag kollade på TV duschade jag efter min lilla cykeltur. Usch för småkryp.

I natt ska jag vara beredd på att skicka iväg ett sms till en som fyller år! Bara så ni vet.

Jag och mitt liv framför datorn, välkommen in, hah.

Jag saknar mitt otroligt långa hår!

Cykeltur

Hej på er! Nu tänkte jag ta mig en liten cykeltur för att komma ut. Jag tar nog lite omvägar till Illharjen och lite omvägar när jag ska hem så det blir nog en liten runda. Jag tar med mig mobilen för att lyssna på musik medan jag cyklar.

Jag med min cykel förra året på sommarlovet.

Finslipning ska klaras av

Nu är jag vaken, påklädd och har fått lite frukost i magen. Huset ska finslipas (det innehöll grejer från andra expansioner och så får det inte vara). Nattliv är den andra expansionen och därmed efter Studentliv och före Arbetsliv och sedan kommer Djurliv som jag har. Jag har i och för sig installerat alla fyra jag nämnt men nu lyssnar jag på Kiss. När jag var liten sa jag att de var "de där fule", haha. Pappa har nog kvar LP-skivor med dem. Nej, nog om det!

Sötsyster! Bild från förra året när Anna och jag tog kort på henne när hon hoppade från gungan som är hos mormor.

Gryningen

Oh My Gosh! Jisses och Herregud! Himmelen är fantastisk!

Krångel kunde tagit mindre än tre minuter

Och blä för Mod The Sims... Herregud vad svårt det skulle vara det här men jag ger inte upp! Ska ladda upp det där huset någonstans!

Jag struntade i att ladda upp det någonstans och skickade filen direkt till Sarah och så fort det gick! Tog knappt tre minuter ens.

Bild från förra årets bilfärd upp till Lappland.

Chips är visst ett annat ord för tips (?)

Här kommer tipsade låtar, det vill säga sådana låtar som jag fått Spotify-länk till av en annan person. 

Hanson – MMMBop
M. Pokora – Catch Me If You Can
Mario Vazquez – Gallery
Mary J. Blige – Be Without You - Kendu Mix
Rihanna – Take A Bow

Mormors trädgård.

Drömdejt, toppendejt och examen

Usch, jag tröttnade på sims men det har hänt mycket i deras lilla värld. Haha, en blev kär och hade en drömdejt och hans äldre bror hade en toppendejt. Deras syster pluggade klart på universitetet. Killen som blev kär flyttade till universitetet med tjejen han hade drömdejten med. Tjejen som pluggade klart tog sin examen och flyttade in till sin syster och en annan bror (det är den stora familjen om ni sett familjeträdet med Arison). Sedan orkade jag inte mer! Nu ska jag bara sitta och dega i någon timme antar jag. Det beror på mitt sociala msn-folk. Haha... Snart kommer troligen ett musiktips. Fick låten nyss!

Sisterpower! Från förra året.

Snart är det inga bekymmer

Hej hopp! Nu är huset uppladdat men det skulle ta några dagar så Sarah får vänta ytterligare... Här regnar det, oj vad roligt.

Jag har hängt upp gardinerna så nu känns det mer som sommar, om man bortser från regnet men vad är sommaren utan regn? Det är som låten "Sommaren är kort" där han sjunger "sommaren är kort, det mesta regnar bort." och det är sant. Nu ska jag ner och käka spagetti och köttfärssås.

En bild från förra sommaren på Gotland där vi åt spagetti och köttfärssås.


Att det ska vara så krånligt

God förmiddag på er! Jag tror att jag tar tag i de där bilderna på huset jag är klar med. Bilderna var i för stort förmat. Dra åt pipet eller nåt liksom. Jag får spunk på allt man ska göra. Jag ville bara göra huset och ladda upp det så Sarah ska kunna ladda ner det. Huset kanske blir en aning segt för det blev ett hus jag laddade ner men jag vet inte. Det kan jag fråga Sarah om när jag fixat det och hon har laddat ner det. Det lär ta ett tag med tanke på de förbaskade bilderna! Jag sitter inte och är hur glad som helst, varför jag inte är det behöver jag inte gå in på. Jag vill inte sprida mitt olyckliga humör i bloggen men oroa er inte det är inget som särskilt farligt som hänt. Jag är bara känslig.

Skulle behöva byta till de där gardinerna då jag har ett par röda.

Meningslöst snack

Nyss kollade jag på Top Model del 11 av säsong 6. Hade glömt bort vart jag var någonstans men jag hittade det till slut. Yey! Det återstår att se hur länge jag stannar uppe i natt, haha. Kan inte riktigt gå upp och käka frukost runt två då pappa kommer hem. Fast det lär kanske inte ske. Vi får se, som sagt.

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu men jag hittar nog på någonting.

Min nagel gick av och kameran satte fokus på min spegelbild istället.


Psst! Jag måste bara tillägga att det här är inlägg 1000!

Inget Sims-snack?

Vad trevligt att jag börjar bli lite inaktiv... Jag gör faktiskt inte så mycket och då har jag inte heller någonting att skriva så ni får ursäkta mig. Jag antar att ni inte har lust att höra massa The Sims-historier och eftersom jag spelar det en del så får jag ganska mycket att berätta men vem orkar sitta och läsa det när man ändå inte lägger alla mina simmar i huvudet? Inte så många. Har lagt ner spelandet för dagen för en stund. Jag kan faktiskt passa på att ladda ner lite till nu när jag inte gör något annat än chattar och lyssnar på musik.

Jag hittade allvarligt talat inga ställen att fota på...

I dag ska jag... inte göra någonting

God morgon! Eller förmiddag... Men jag tycker det är morgon eftersom jag är i sängen och inte klätt på mig. Sitter och spelar Robot Unicorn Attack samtidigt som jag lyssnar på musik. Jag ska väl äta frukost eller liknande snart. Jag steker mig nog något ägg eller något.

Jag får se vad jag har för mig i dag för när jag vaknade regnade det som sjutton men jag såg inte regnet för jag sover alltid med fördragna gardiner och över dem hänger jag en filt som jag för tillfället har dragit bort. Ni får ha en bra dag!

Redigerat öga.

Är vi syskon eller inte?

Här sitter jag och spelar sims. Skojigt skojigt. Jag blev klar med huset men bilderna var för stora. Usch för det. Jag höll på att ladda upp det men det gick tydligen inte. Usch för det.

Chattar gör jag också, till och från och emellanåt. Ska kika in på Annas blogg och se om hon är klar med sin design än. Följer syrran på Bloglovin faktiskt. För att veta vad hon gör om dagarna för jag kan inte ta upp något med henne. När ska hon få den där känslan om att vi faktiskt är syskon och att de flesta andra har roligt med sina syskon och gör saker tillsammans? Fast det är klart, hon är bara 15 och jag sitter här och vill göra saker... Det var bra när man var små då brydde man sig inte så mycket och tyckte inte att syrran skämde ut en. Nu är det mest Anna som ser äldre ut än mig. Kul för mig när jag är äldre. Haha, men så kan det vara när det knappt skiljer två år.

En bild från Illharjen i år då myggorna (eller något annat, något var det i alla fall) var på mig.

Ingenting står på schemat

Hej på er! Det blev inget pyssel med huset igår. Försökte göra den där simvänliga sjön men det gick inte så bra. Det gick bra till en början och sen fick jag nog. Detta var alltså i går. Över till dagen!

I dag åt jag två mackor, ett stekt ägg och drack ett glas mjölk till frukost. Upptäckte en låt också. Den är nog ett par år gammal men bra är den.

Jag får se vad jag gör vid datorn i dag för så fint väder ute är det inte, enligt mig i alla fall, sen kan man diskutera resten om man vill.

Redigerade blomman nedan i går (i natt).

Dagens Outfit

Hello. jag tänkte köras en dagens outfit i inlägget nedan men det kunde jag ju inte så det får ett eget inlägg istället!

Vad hände med mitt hår? Jag trodde det skule bli fint efter att jag hade haft tofs hela dagen samt sovit med den.

Klänning
Leggins från Ullared

Until You Were Gone

Just det. Den där låten var det ja. Haha, snacka om att jag är seg. Men här kommer den i alla fall.

Chipmunk Feat. Esmée Denters
– Until You Were GoneSwimable lake

Jag kommer inte förklara för det kommer gå åt pipet för mina simmar i så fall, haha. Här kan i alla fall hitta hur man gör (ni kanske måste vara inloggade och sidan är på engelska). Allt jag hittar är till The Sims 2 för jag spelar, eller har, inte trean.

Skickade länken till en kär vän som får översätta åt mig, för hon är bättre i engelska än vad jag är.

Den som vet vad den här blomman heter får också en länk och en guldstjärna.

The Sims på schemat

Tjo och hej på er! 

Jag sitter och chattar med Sarah som nästan alltid. Tänkte bli klar med huset för man fick inte ha bilder med skuggor, inte bilder i kvartersvy och bla bla, det suger tycker jag för jag hade fixat allt. Kunde i och för sig läst det där redan innan så nu är det taket som ska fixas.. eller så får jag sätta dit samma tak igen och göra nåt. Förresten hittade jag något med nån "swimable" sjö på Mod The Sims och det var nice. Eller jag hittade det inte jag sökte på ett hus för att se hur det ser ut och sen var det typ ett testhus för den där sjön och ja. Jag ska försöka länka det när jag tar fram det så ni får vänta på det med. 

I dag har jag hunnit äta frukost och upptäckt en ny låt, yey. Kanske kommer spotify-länk till den. I dag tänker jag inte göra nånting mer än fixa huset och det... Oh my hell eller nåt. Haha, jag gillar att skriva det. Vet ni vad som är svårt? Det är att inte skriva smileys för jag tycker texten ser lite oproffsig ut då men ta inte illa upp om ni gör det för det är skojigt =) (Oh no, en smiley! PANIK!?)

Jag tycker det ser proffsigt ut när man ser bilen sådär. Fast det ser ut som att möblerna står i luften men det är glasgolv.

7 tips för en snabbare PC

Här ska ni få lite tips på vad man kan göra för att få en snabbare dator.

Tips 1: Töm Papperskorgen
(Steg 1)
Ni vet väl alla hur papperskorgen på datorskärmen ser ut? Det som finns i papperskorgen har du förmodligen inte tänkt behålla (kolla för säkerhetsskull). Högerklicka på den och välj Töm Papperskorgen. Att tömma papperskorgen är enkelt, det kan du göra ofta.

Tips 2: Ta bort onödiga program (Steg 2)
Om hårddisken fortfarande är sprängfylld efter papperskorgstömning kan du övergå till städning av dina egna prylar. Avinstallera program du aldrig använder. Det är enklast att öppna Kontrollpanelen och sedan välja Program och funktioner och titta igenom programmen. Hittar du något du inte vet vad det är eller inte använt på länge tar du bort det. Det är alldeles för lätt att spara onödiga "bra att ha"-grejer. 

Du kan också gå igenom dina dokumentmappar, nedladdningsmappar och vad du nu har. Ta bort onödigheter och efter det är det dags att tömma Papperskorgen igen.

Tips 3: Rensa hårddisken (Steg 3)
Nu är det dags att låta Windows städa lite. Utgå från startmenyn, ta dig till Tillbehör och efter det till Systemverktyg och klicka sedan på Diskrensning. Du börjar med att välja en enhet som ska rensas (har du fler hårddiskar eller partitioner får du köra en i taget). När du valt, eller om du bara har en enhet, ägnar programmet lång tid att leta efter sådant som kan tas bort så ha tålamod.

Du får en omfattande lista på vad som kan tar bort och hur mycket utrymme som kan sparas. Om du klickar på en rad får du detaljerad information. Du kan tryggt ta bort allt, åtminstone de största filerna för det är de som tar plats.

Tips 4: Kolla hårddisken (Steg 5)
När allt onödigt är borta från hårddisken är det lämpligt att kontrollera den. Öppna Utforskaren (alternativt Dator/Den här datorn), högerklicka på disken och välj Egenskaper. Byt till fliken Verktyg och klicka på knappen Kontrollera nu. Bocka för båda reparationsalternativen och klicka på Starta. Det kommer förmodligen upp ett meddelande om att det inte går att kontrollera en disk som används. Klicka på Schemalägg en diskkontroll och starta om datorn (eller vänta tills du ändå ska starta om). Kontrollen sköter sig själv.

Tips 5: Plocka ihop alla bitar (Steg 6)
Genom att defragmentera en hårddisk flyttas bitar av en fil ihop (de kan vara utspridda över hela disken). Följden är att det går fortare för Windows att läsa filen. I Windows Vista och 7 är defragmentering automatiskt schemalagd. 

Programmet Diskfragmenteraren hittar du på samma sätt som du hittade diskrensningen (tips 3, andra meningen). Välj en disk och starta defragmenteringen, så sköter den sig själv. Om analysen redan visar 0 % fragmentering är det onödigt att köra.

Tips 6: Ta bort gamla drivrutinger
(Steg 8)
Har du kört datorn ett tag och tagit bort och lagt till hårdvara finns det massor av oanvända och onödiga drivrutiner som du kan städa bort. Öppna Kontrollpanelen, välj System (i Vista: Har du inte klassisk vy får du ändra till det), klicka på Avancerade systeminställningar och sedan på knappen Miljövariabler. Klicka på Ny och skapen en ny variablen med namnet devmgr_show_nonpresent_devices och värdet 1. Öppna Enhetshanteraren med hjälp av Kontrollpanelen och bocka för Visa dolda enheter i Visa-menyn.

Nu kan du se ett antal "spökikoner" (de är blekare än de andra) som representerar drivrutiner som inte används. De flesta av dessa kan avinstalleras men var försiktig och lämna alla du är osäker på.

Tips 7: Stäng av onödiga program (Steg 9)
Alla programtillverkare vill att just deras program ska vara igång. Följden av detta blir att en hel radda med program autostartar och ligger och tar upp resurser i onödan. Stäng av dem och starta om dem bara när du behöver dem!

Skriv msconfig i sökfältet under Start-knappen och starta programmet Systemkonfiguration.

Byt till fliken Autostart. Ta bort bocken vid alla program som du verkligen inte behöver ha igång. Stäng fönstret och starta om datorn, du kommer att märka en skillnad. Låt däremot säkerhetsprogrammen fortsätta vara aktiverade.

Oj, det är visst någon som glömt att ta bort tomtemor från hyllan *host*.

KÄLLA: Tidningen PC för Alla, nummer 1 - Februari 2010, sidorna 66-68. Därför står det till exempel (Steg 9) på Tips 7 för att det är Steg 9 av 9 i tidningen (hoppade över "Steg 7: Avencerad defragmentering" och "Steg 4: Avancerad diskrensning").


Låtar skickade till mig

Nu ska jag tipsa om låtar igen eftersom jag inte gör någonting. Sedan tror jag det kommer ett litet tips för er med sega datorer så håll utkik (eller var uppdaterad på Bloglovin).

Savage Garden – Affirmation

Savage Garden – Crash And Burn

Bullet For My Valentine – Hearts Burst Into Fire

Snook, Oskar Linnros, Daniel Adams-Ray – Inga Problem (Remix)


Alla de här låtarna har jag en och samma person skickat till mig så den personen får känna sig lycklig, eller någonting. Dock läser personen inte min blogg men det är inte mitt problem.

Att den där ängeln ofta kommer med i bild...


Myggor går till attack!

Jag var ute i Illharjen (för er som inte vet vad det är så är det ett naturreservat) innan och försökte mig på att ta fler bilder men det gick som det gick eftersom myggorna gick till attack och jag fick nog för jag orkade inte sedan var ljuset fel. Usch för det.

Dagens håruppsättning såg ut sådär. Kläderna på bilden hade jag inte på mig i dag.

Orkidé

Yey och grattis till Sofia och Sarah som vet vad blomman heter och får därmed varsin länk (till sina bloggar, klicka på namnen så kommer du dit) samt en guldstjärna var. Hurra! Haha

Orkidé!

Klart hus!

Det beställda huset är klart! Byggfirman har gjort sitt och det kostade en del. Inredningen sköttes av en extraordinär designer som gav sig av för en stund sedan och vi ska inte tala om summan på det! Elen och vattnet är på plats. Poolen fixades också. Helatomten är värd hela 433 226 §. Är ni smarta nog fattar ni att jag snackar om The Sims 2 och att det inte alls kom nån byggfirma eller designer. Haha, där lurade jag er allt.

Här kommer några bilder på det färdiga huset (klicka för större format). Återkommer med länk till vart ni kan ladda ner huset för det kräver Nattliv och originalspelet. Tomten är 60 x 60 stor.


Alejandro

Jag måste tipsa om en låt! Den har säkert funnits ett tag men jag tipsar om det jag vill så enjoy! 

Lady Gaga – Alejandro

Någon som vet vad blomman heter? Den som varit uppmärksam vet (eller blomälskare). Guldstjärna till de som kan, kanske en länk om ni vill också =) Hihi.Min onsdag hittills

I dag runt nio kom pappa upp till mig och kikade in och frågade om jag ville ha frukost. Jag ville ha det men jag låg kvar ett tag och sedan råkade jag somna om, oups! Nästa gång kom han in runt ett och frågade om jag ville ha mat. Haha, men visst, jag äter mat innan frukost. Bra idé. När han sa vad det var för någonting ville jag inte ha. Kassler, potatissallad, no thanks! Istället låg jag kvar lite och gick och klädde på mig. Jag gick ner och åt två mackor och drack te, usch säger jag! Teet var inte så gott. Vad är det med te egentligen? Jag provade med tre sockerbitar och kylde ner det med vatten men nej. Jag hällde i mjölk men fortfarande var det inte gott nog för en kräsen perfektionist. Efter det skulle pappa åka och jobba. Anna skulle åka och rida. Yey, äntligen ensam hemma. 

Jag spenderade min ensamtid framför TV:n och försökte få igång SingStar men det gick inte så bra till en början. Jag visste vad som skulle i men hittade inte kontakten så jag flyttade ut hela TV-bordet och grejade men så låg sladden i skåpet. Jisses, onödig ansträngning. Jag gav nästan upp. Jag blev glad när jag äntligen fick igång det. Satte i Abba-skivan först och sjöng några där sedan fick det bli Svenska Hits Schlager och efter det Svenska Hits. Jag sjöng de låtar jag ville. Voulex-vous med Abba till exempel. Det gör ont med Lena Philipsson, Håll om mig med Nanne Grönwall, Money For Nothing med Darin, Let Me Entertain You med Robbie Williams, Show Me Love med Robyn, One Of Us med Abba... Okej, jag skulle kunna hålla på ett tag till. På de flesta blev jag Singstar och på andra blev jag Superstar. På någon var jag värre, minns dock inte vilka.

Efter att jag sjungit var jag hungrig och bestämde mig för att laga lite mat. Det fick bli snabbmakaroner med omelett. De första tuggorna smakade super! Jag kryddade makaronerna med nudelkrydda i smak av kyckling och omeletten med oregano. Mums! Till det drack jag mjölk och kollade på Tyra Banks Show på trean. Efter det gick jag upp och satte mig här och nu ska jag tråka ihjäl mig eller någonting, haha, väldigt roligt...

Mitt hår fortsätter växa, yey! Bild tagen för ett par dagar sedan.


Videoblogg

Hello! Jag har verkligen gjort jättemycket i dag! Jag har... Hah, nej jag skojar. Jag har inte gjort någonting så gissa vad jag gjorde!Just det, jag gjorde en videoblogg samt tog lite kort. Har man kameran kan man roa sig lite mer med att ta kort. Enjoy! Kvalitén kanske är lite störd sedan kan ljudet/bilden gå före men det märker ni. Det blir konstigt när jag kollar på datorn nämligen.

För många expansionspaket?

Vet ni hur svårt det är att försöka bygga ett hus till endast ett expansionspaket när man har tre till? Jag ska klara det!

Nu var det så att flervåningspelarna tillhörde studentliv och jag ska bygga till Nattliv (och originalspelet) så hur gör jag? Jag vet inte om det finns pelare sedan innan, det minns jag inte men det finns lite pelare från djurliv också. Jag hittar en pelare från nattliv men det är en avslutande pelare och inte speciellt snygg. Jag tror jag få skippa att ha pelare och ha dem i form av vägg istället, då blir pelarna större och tjockare sedan kan jag välja tapet på pelarna också så de liknar pelare. Får fråga Sarah vad hon tycker men hon är för tillfället inte tillgänglig på msn. Ska dubbelkolla vilka möbler jag har att jobba med också, det är synd att möblerna inte har ikoner så man ser vilka som tillhör vilket expansionspaket.

Jag tycker inte det ser så snyggt ut sådär. Det ser klent ut.


Hus beställt!

Nu ska jag bygga ett hus som liknar framtidshuset till min kära vän Sarah. Hon ville ha ett sånt. Hon får väl berätta mer om det om hon vill. 

The Sims 2 i fönsterläge äger!

Bild från december för att jag har bildbrist. Måste ta massa bra någon gång.

Rubbad dygnsrytm påväg tillbaka

I dag tror jag att jag lyckas vända tillbaka dygnsrytmen som jag rubbat de senaste dagarna, särskilt i dag. Jag ska snart gå ner till vardagsrummet och titta på Top Model 13. De på msn är inte så sociala nu så de kommer knappt märka att jag är borta, haha oschysst att säga det men i alla fall. Känn er inte träffade för jag inte har någonting att göra. Har The Sims 2 på i fönsterläget bara. Då slipper jag avsluta det, eller jag kan ju avsluta det men det tar lite längre tid att starta upp men vad gör det när man har tillgång till internet och msn samtidigt? Kan till och med lyssna på musik via spotify. Jag har dock lagt in egen musik i spelet så om de sätter på stereon eller om jag är i köp-/byggläge kommer det musik därifrån men inte när jag har något annat fönster aktivt (konversation på msn, internet... vad som helst).

Nej, de står inte i poolen eller nåt. Golvet är av glas!

Kläder, hudfärg, hår är nedladdat (eftersom man inte ser ögon och ögonbryn på bilden)

The Sims-nördat

Hej! Vad sitter jag och gör egentligen? Har spelat sims lite. Ett par har fått en liten son som jag döpte till Andy (skit också, jag vill ha döttrar!) De har i alla fall fått flytta in i huset jag visade er och jag vet en som vill ha det huset! Jag får prova att packa ett hus och se vad som händer.. Om huset är kvar eller inte, men det borde det vara, eller hur? Fast det finns google så det är bara söka och se vad man får fram. På tal om det så är fönsterläget lite konstigt men det funkar och jag kan chatta på som vanligt på msn (hur blev ordet "som" ordet "honom"?). 

Jag åt frukost för en liten stund sedan och jag vet inte vad jag ska göra förutom att kolla upp det där med packningen av ett hus.

Här har vi tjejen vid namn Gina. Killen heter Lucaz (inte svenskt uttal utan mer engelskt) (killens bild är där nere på farhågor eftersom hon inte vill sluta älska honom så att sluta älska honom är farhågan). Allt hon har på sig är nedladdat, håret, sminket, hudfärgen. Bara så ni vet.

The Sims 2 i fönsterläge

Hej hej! Jag sitter och spelar The Sims 2, i fönsterläge! Snacka om att det är coolt. Har undrat länge om man kan göra så. Jag googlade och snacka om att det gav resultat. Här hittade jag det!

Vill du vara social på msn och samtidigt spela The Sims 2? Vill du kolla mailen, vara inne på facebook, bilddagboken eller kolla vädret? Inga problem för det löser fönsterläget!

På bilden syns framför allt huset jag har visat upp för er. Ingen familj bor där ännu, men jag funderar på att flytta in ... Vad de nu hette. De är bara två stycken men vad gör det, huset är inte så stort och vem vet, det kanske kommer tillökning?

Ändrat utseende på inläggen

Som ni kanske ser så har inläggen lite nytt utseende. Jag har velat göra det där länge men givit upp. Inte i dag! Jag har suttit med det ett tag och mixtrat. Ser ni inte någon förändring får ni uppdatera sidan, då brukar det funka. Jag vet inte om jag är riktigt nöjd med det men det märker vi. Annars får jag byta tillbaka, om jag vet hur jag ska göra. Jag sparar aldrig någon design. Jag bara ändrar den efter vad jag tycker blir bra och sätter in den på bloggen (efter att ha mixtrat med en annan blogg).

En header jag haft. Gjorde den 20 maj förra året.


Innan det ljusnar

Vet ni vad jag ska göra i natt? Jag ska gå och lägga mig innan det blir ljust. Eller i alla fall försöka. Jag ska lyssna klart på den här låten och det hinner jag helt klart göra för nu är det slut. 

Varför får jag för mig att skriva "god natt"-inlägg? Det verkar egentligen helt onödigt men jag kan göra det i alla fall.

I större format kan man tro att jag är en vampyr för på den där bilden har jag ett rött öga!

Dance/Techno

Nu får det blir lite musik igen. Den här gången är temat Dance/Techno.

Discotronic, Tevin – To The Moon And Back
Frontier – All I Can Feel
Discotronic – The Masterplan

Här finns hela listan som skapades i dag


Som ni redan vet så länkar jag till Spotify för jag lyssnar sällan via YouTube. Dessutom är Spotify smartare än YouTube för då slipper man leta upp en ny låt stup i kvarten eller sätta på Replay.


Det blev inget av dagen

Vad jag gjort i dag är oviktigt för sanningen är att jag har gjort det jag brukar göra. Jag har även spelat Sims lite. Eller det var mest för att fixa dammen och det. Det gick som det gick och tillslut fick jag till det.

Just nu sitter jag och lyssnar på Digster TOPP 30 och sparar de bra låtarna som jag inte redan har, till olika listor. Musik är bra och jag behöver lite nytt. Faktum är att jag har hört väldigt mycket, inser jag, för jag har hört många låtar som spelats upp på spotifyreklamen.

I dag vet jag någon som fyller år. Grattis. Jag vet att han inte läser min blogg men jag har redan grattat honom. Jag var inte först men jag kommer i alla fall inte vara sist.

Bild tagen när jag hade "musiktema" på korten
. Den där parfymen är nice (om man inte tar för mycket).


Fixa en sjö man kan simma i


Fick den frågan av en tjej i en kommentar så jag tänkte att det var lika bra att engagera sig och försöka svara på frågan.

Familjen Starones hus är byggt på en tomt där dammen redan var färdig. Jag laddade ner den på Mod The Sims men där måste man vara medlem för att kunna ladda ner saker. Det är helt gratis att bli och vara medlem och det finns både till tvåan och trean. Det finns i stort sett allt!

Som ni redan vet har jag redan laddat ner massa saker och för att kunna göra poolen får ni antingen ladda ner hela tomten som ni hittar här (kräver expansionen nattliv). Det finns även ett hus jag laddat ner där dammen går att simma i och det hittar ni här (kräver expansionerna studentliv, nattliv och arbetsliv). Har ni inte de expansionerna och ändå vill ha vatten kan ni prova att ladda ner något/några av de här.

Nu kommer själva beskrivningen!

1. Sänk marken så du vill ha den.
2. Sätt dit en upphöjning som får vara en typ av brygga.
3. Ta fram "fuskrutan" (Ctrl + Shift + C) och skriv in MoveObjects on (gör så du kan sätta trampolinen och stegen på din "brygga", skriver du inte in fusket kommer det se ut som den nedersta bilden ovan).
4. Fixa jorden eller "vattnet" först och sedan det du har kvar. Själv fixade jag vattnet först och sedan jorden. Som en av bilderna ovan ska ni alltså inte ha riktigt dammvatten. (Jag fick det inte att funka när jag provade för killen ville inte hoppa i. Kan bero på lutningen eller att jag inte hade någon "brygga").
5. Prova om simmarna vill hoppa i (du måste såklart ha trappa upp till bryggan). Det kommer stå "gå hit" när de väl är i vattnet.
6. Klart! (Om simmarna inte ville vet jag inte vad det beror på).

Som dammen på sista bilden gick det inte men jag antar att man måste ha brygga. Får testa en gång till. Jag återkommer med besked i detta inlägg som en "UPDATE" längst ned.

Notis: Håren är nedladdade!UPDATE: Det där med dammen funkade inte även om man hade brygga.

Eftersom mina simmar var i vattnet provade jag inte om de kunde komma upp... Det gjorde de inte. De gjorde det när jag hade fixat en jämn terräng (se bild nedan).
Linjerna ska vara helt raka i "sjön", sedan får man sätta bryggan så långt ut att rutan framför stegen är jämn.

Notis 1: Alla kläder simmarna på bilden har på sig är nedladdade.
Notis 2: Det kan bli lite knäppt när de inte kommer upp så gör så att de klättrar upp för stegen och om inte det funkar och de simmar utanför "sjön" så får du låta dem dyka i och sedan klättra upp igen. Det tog ett tag innan min killsim ville upp.

Personligt rekord i "stanna uppe en hel natt"

Vad i hela friden gör jag uppe nu kan man undra. Jag är inte trött. Jag har bytt om till nattlinne, det gjorde jag runt tre. Vad är det för mening att lägga sig när man inte är trött. Skulle kunna lägga mig egentligen men varför? Jag vet att man behöver sömn men är man inte trött varför ska man då lägga sig? Jag ska faktiskt få sällskap av en när jag ska slå personligt rekord i att vara uppe. Det ska bli roligt. Den personen är inte inne nu men vad gör det? Jag kan slå personligt rekord ändå. Sex, sju någonting tror jag är mitt personliga rekord. Nej, det måste vara runt sex förresten. Eller jag vet inte för jag låg och läste ett tag. Det börjar bli ljust ute nu. Har för gardinerna och hängt upp en filt för dem som jag alltid gör när jag ska lägga mig så jag ser inte riktigt. Det känns helt fel att sitta i nattlinne, mysbyxor, mysstrumpor, kofta och tofflor. 

Hah, klockan är fem! 

Inget plugg på mer än två månader!


UPDATE: Klockan är halv sex (05:28) och jag ska gå och lägga mig nu... Får se när jag vaknar.


Första dagen på sommarlovet

Haha! Ofta klockan är halv två! Eller det är två minuter till halv två men i alla fall. Klockan hinner bli mer än halv innan jag är klar med det här.

Jag vaknade ungefär vid elva och då fick jag tårta och te till frukost, snacka om lyx. Mamma och pappa firade sin bröllopsdag. Jag har tur som har gifta föräldrar. Vad jobbigt att ha skilda, inte för att jag provat men jag skulle nog tycka det. Felicia och jag satte oss och spelade och efter ett tag skulle vi till bowlinghallen och spela bowling samt äta. Efter det gick vi till farmor och hängde där ett tag. Felicia och jag hade roligt där också. Vid tio gick vi hem och då fortsatte vi med huset. Efter det spelade vi en liten stund men jag fick nog så vi avslutade och jag tog några screenshots på huset. Nu sitter jag här och chattar (eller försöker).

Fångade en sten på bild 6 juni.

Haha, nu är klockan nästan två!

Familjen Starone har flyttat in!

Hej hej! I dag har Felicia och jag spelat spel. Vi spelade The Sims 2. Vi hade gjort en familj sedan innan och i dag byggde jag upp ett hus (liknande det jag gjorde i går) vid en sjö som det går att simma i. Jag har kommit på hur man gör! Smarthead som Felicia sa.

Klicka på bilden för större format.

Golvet på första våningen, förutom badrummet, är någonting som man ser igenom till det under. Jag tippar på att det är något typ av glas. Jag och Felicia tyckte det var coolt då vi tog det. Sjön går att simma i, inklusive poolen.

Blandade låtar

Hello! Nu kommer fler låtar bara för att jag hör nya lite då och då.

RnB
Timbaland Featuring Katy Perry – If We Ever Meet Again
David Guetta Featuring Kid Cudi – Memories
Jason Derulo – In My Head

Rock
Mötley Crüe – Starry Eyes
Mötley Crüe – Too Fast For Love
Mötley Crüe – Toast Of The Town
Mötley Crüe – Tonight
Mötley Crüe – Come On And Dance

YouTubelåt som Sarah tipsade om en gång på sin blogg
Ne-Yo - Over My Head

Flamingo på G (?)

Alla låtar är Spotify-länkade utom den som inte finns där (Ne-Yo - Over My Head).


Framtidshuset

Med tanke på det där huset jag ritade till bilden så har jag undrat om det går att göra på The Sims 2. Jag var såklart tvungen att testa. Här kommer resultatet! Klicka på bilden för att se den större!


På det jag ritade för hand var det egentligen meningen att man skulle ta sig upp via teleporteringssak men det funkar inte här. Jag testade hiss först men det gick inte. Det tog ett tag innan jag fick till hur de skulle ta sig upp. Jag kan tillägga att jag inte inrett huset.

I bakgrunden finns det två hus. Det ena är ett hus som liknar ett gigantiskt hundben vilket inte var meningen från början. Det huset är Nicks (om ni vet vem han är för jag har berättat om honom. Det var han som nådde toppen av två karriärer och började som en fattig liten skit utan romantik och nu har allt vänt och han bor där med fyra små hundar). Det andra lilla huset är Aprils (Nicks syster). April bodde med Nick under lite av sin barndom för att hon fick flytta ut för att det skulle bli lättare för hennes föräldrar (egentligen för mig att spela).

När jag byggde huset provade jag att bygga det på marken först och då kan jag säga att dit taket lutar ska man inte ha ett udda antal rutor utan jämna för då blir det som bilden nedan.

Där är det två hus som står. Det närmast har täckt ända upp till skillnad från det längre ifrån. Det är ett hål där som ni ser. Det längre bort har nio rutor från ena sidan till andra sidan medan det närmast har åtta rutor.


Gårdagens fest

Haha, juste. Jag hade visst en blogg. Det hade jag glömt. Nej, det hade jag inte men jag hade fullt upp igår. Jag fixade madrass, kollade på skor (gissa om jag hittade några), tog en snabbdusch, klädde på mig det jag skulle ha, gjorde i ordning håret, sminkade mig, väntade på Johanna och när hon kommit fick vi skjuts till festen som för övrigt slutade i att tjejen som hade den var tvungen att slänga ut folk för att den spårade ur. Vissa kom dit redan fulla så ja. Det var inte meningen att det skulle bli en sådan fest och med en gång kan jag säga att jag inte drack någonting med alkohol i, bara så ni vet! (Är det inte så att man måste vara 18 enligt lagen?) Det var meningen att vi skulle leka och dansa och ha kul. I början var det lugnt fram tills killmassorna kom och de är ju ännu fler än tjejerna. Tio tjejer totalt i klasserna varav två som inte kom (Sofia var en för hon skulle på något annat) Det innebär att det var åtta tjejer där. Båda klasserna tillsammans är runt 40 pers och det blir då runt 30 killar! Nästan alla i klasserna kom och vissa killar kunde knappt sköta sig. Fråga mig inte om jag hade roligt. Det var lite roligt i slutet när vi spelade kort, och lite roligt i början när vi spelade kort. Mycket ljud från min mun kom det i alla fall inte. Vissa skämde ju ut sig en aning (inga tjejer dock för de kunde uppföra sig). 

Igår på festen undrade jag hur det känns att vara full men det är väl inget jag behöver tänka på eftersom jag inte vill dricka än på minst ett år. Let's leave it.

Nu kommer lite bilder på hur jag såg ut igår.


Sminket: (och jag kan inte sminka mig!)
Mascara
Läppglans
Ögonskugga (Kan ju säga att jag ångrar de nu i efterhand. Varför skulle jag ta ögonskugga för?)
Blush (Rouge?)

Bild från i tisdags

Bild från i tisdags


Smycken:
Armband
Halsband
Örhängen

Nagellacket målade Sofia. Hon var så duktig. Där ser man även armbandet tydligare.

Bild från i tisdags


Yey, jag fick volym i mitt hår, är det inte otroligt?Det var sista bilden, säger vi. Ni har redan sett legginsen jag skulle ha och det blev de turkosa.
Jag kan säga hur jag gjorde för att "pumpa upp" volymen i håret. Jag hade duschat och torkade det med handduk. Efter det fick hårfönen göra ett stort jobb. Dock med huvudet uppochner. Borsta håret uppochner och sedan var det att försöka få bort överhåret med en klämma och tupera det med både fingrar och borste. Släppa ut lite av överhåret och tupera det också. Efter det fick det bli i med mousse. Efter det var det bara att släppa ut det sista överhåret och "moussa" det lite till. Spreja håret uppochner och sedan försökte jag få upp det ännu mer. Snacka om att det är svårt med mitt hår. Aja, det blev ju stort så nu vet jag hur jag ska göra nästa gång. Det tog dock lite tid.

My style tomorrow

Angående det där med volym och mitt hår så ska jag inte ta i mousse i vått hår och sedan föna. Det var inte bra att det inte blev någon volym. Jag vet hur jag inte ska göra i morgon i alla fall. Jag ska fråga Anna om hon har lust att måla mina naglar i morgon för det är jag också dålig på att göra. Jag tror jag vet vad jag ska ha för något nagellack eftersom mamma tyckte att jag skulle ha de turkosa legginsen för i de röda tightsen såg jag ut som en flamingo sa hon, haha. De turkosa tyckte hon även var mer somriga. Eftersom ingen av er verkar tycka någonting får mamma ha en del med i spelet istället. Sarah tyckte också till =) Hon sa de turkosa också, och jag tycker också de turkosa så jag tar nog de turkosa.

Mina skor som är en aning sönder. Jag behöver nya. Kan kolla om Nymans Skor har någonting i min smak. (Bilden togs i söndags på nationaldagen då jag inte spelade fotbollsgolf.)

Passar turkost eller rött bäst till svart?

Hej! Jag köpte ett par tights och ett par leggins på Lindex. Frågan är bara om jag ska ha de röda eller de turkosa.

De turkosa legginsen till svart


Eller...

De röda tightsen till svart

Vad tycker du? Turkosa leggins eller röda tights? Skulle bli hemskt glad om jag får veta vad just du tycker =) Ska som sagt ha det här i morgon på festen.

Skoldagen

I dag var jag i skolan och på franskan som för övrigt var första lektionen, spelade vi spel och tiden flög iväg. Tror vi fick sluta tidigare också. Efter det hade vi ett långt hål fram till halv ett då vi skulle ha matteprov. Vi skulle såklart hinna äta också. Efter matteprovet var det samhällskunskap och det var då tårtkalaset ägde rum.

Efter det hade vi ingen mentorstid, tyckte ena mentorn så alla gick men så kom den andra mentorn och tyckte att vi skulle ha det men eftersom alla redan gått så hade vi ingen i alla fall. Johanna och jag tog oss till stan på min cykel. Där mötte vi upp hennes kompis och gick och kollade på kläder och lite annat. Det var nog en aning jobbigt, eller väldigt, att ha med mig eftersom jag inte vill ha saker för att det är något litet fel med dem eller när jag väl hittar nåt är det fel färg. Så var det på Gina Tricot. När vi sedan gick in på Vero Moda så hittade jag lite grejer som jag ska ha i morgon på festen som jag tror att jag berättat om annars får jag göra det i morgon. Outfiten inför festen kommer också i morgon men den är nästan redan fotograferad. Vi gick in på Lindex också och där hittade något som jag skulle ha till det jag hittade på Vero Moda.

Sneak peak...


Dagens Outfit


Dagens outfit består av:
En tunika från Gina Tricot.
Leggins från Ullared. (Ej bild, men de var i alla fall svarta)
Kofta som jag inte vet vart den är ifrån. (Ej bild, men den är i alla fall turkos och jag tror att ni sett den innan. Annars får ni leta någon stans.)

Uppdaterade bloggar? Nu?

Vet ni vad jag sitter och gör när jag inte har något och göra på kvällen? Jag sitter och kollar om någon blogg har uppdaterat via bloglovin. Jag vet inte varför men klockan två mitt i natten kan jag kolla om någon har uppdaterat. Tror jag att det är någon som uppdaterar då? Varför skulle man göra det? Jag har ingen aning. I dag har jag i alla fall prov i matte B (det blir det eftersom klockan är ungefär tio över tolv).

Nu har de flesta loggat ut från msn. Det ska säkert den sista jag chattar med göra också, antar jag. Jag hoppas inte det samtidigt som jag gör det för jag behöver gå och lägga mig. Jag vill inte men jag behöver göra det. Vi ska säkert bara spela spel eller leka på franskan som är första lektionen i morgon. Efter det har vi ett gigantiskt hål och sedan har vi matteprov och efter det är det tårtkalas och efter det är det antagligen mentorstid.

Det var en gång en tonårstjej som fick för sig att klippa av sig sitt långa hår...

God Natt!

Framtidens hus?

Någon som har lite motivation att donera? Jag bör göra en del saker men min motivation är som vanligt och då förstår ni nog hur den är. Jag prioriterar allting framför just plugga och göra grejer som tillhör skolan. Jag ska rita klart ett hus i tvåpunktsperspektiv. Lycka till säger jag. Jag håller på med en flotte. Hela min idé är ett hus från framtiden för jag orkade inte göra nåt att ta sig upp med så det ska vara en slags teleporteringsstation på bryggan och uppe vid huset som för övrigt står i vattnet så man får åka motorbåt ut dit. Huset står på pelare så tar man sig upp via teleportsaken. Uppe vid huset finns en trampolin som man kan hoppa ner i vattnet ifrån. På en pelare finns klossar som man kan klättra upp på, eller så simmar man helt enkelt till flotten  och tar sig upp via teleportsaken för att sedan hoppa ner igen. Inuti huset vet jag inte vad det ska vara. Bild på det har jag tyvärr inte.

Mamma, pappa, jag och Felicia var i "Lilla Landet" någonstans i småland och där finns massa hus och landskapen i miniatyrer eller nåt. Det var roligt. Det här huset är fotat där.

En liten notering bara: Jag började med det här inlägget innan åtta och kolla när det är klart... Jag kollade dock på Top Model 13 mellan åtta och nio men i alla fall. Sedan har jag chattat en del också, vilket jag fortfarande gör.

Tårta!

Nu har jag varit och köpt tårta till morgondagens tårtkalas i skolan på samhällslektionen. Egentligen köpte jag den inte, det var pappa men han fick pengar sen eftersom självscanning är så bra och går fortare. Köpte även kött tills på onsdag.

Jag kommer allvarligt talat inte på något mer att skriva och ändå försöker jag tvinga mig själv att komma på någonting. Om jag lägger in en bild här ser det ut som om inlägget är större, haha.


Huvudvärk från morgon till eftermiddag

Jag har gått och haft ont i huvudet hela dagen. Det är inte vanligt att jag får det. Nu har det gått över för jag tog Alvedon. Ville ha Ipren men det hade vi inte. 

Måste jag säga att jag längtar tills jag och Mimmi ska till Gröna Lund? Troligen inte för jag skriver så mycket om att jag ska dit men då förstår ni att jag verkligen längtar.

I skolan hade vi ingen CAD (eller hade vi det?) för de andra sa att vi inte hade någon. Läraren var i skolan så jag vet inte riktigt om det var sant att vi inte hade någon men jag gillar inte CAD så det gör inget. Innan CAD som vi inte hade, hade jag Samhällskunskap och innan dess var det lunch som bestod av spagetti och köttfärssås. Vi fick även meloner. Jag drack vatten och åt morötter som jag måste tvinga i mig. Innan maten hade vi matte och jag hann inte långt, usch. Andragradsfunktioner med minimipunkt eller maximipunkt. Jag suger på det där. Jag tror jag fattar det nu. Har prov i matte B i morgon.

Jag någon gång i mars för jag tror att jag har bildbrist igen.

Nationaldagen

Vad duktig jag känner mig. Jag har inte uppdaterat på hela dagen men vad kan jag skriva? Det är snart sommarlov! Om en vecka har jag sommarlov! Härligt! Vad ska ni hitta på på sommarlovet/semestern?

I dag var en del av släkten och spelade fotbollsgolf i Ramkvilla. Själv spelade jag inte så jag satt på en filt med en annan filt runt mig och frös för att det blåste. Jag dissar blåsten. Det var vid vattnet också så det kunde blåsa väldigt mycket den ena sekunden och ingenting den andra sekunden. Låg jag ner kändes det inte lika mycket att det blåste. Jag låg och lyssnade på musik och spelade spel på mobilen samt gjorde om en bild. Allt för att fördriva tiden. Jag hade även med mig kameran och tog några enstaka kort. Jag glömde faktiskt att jag hade gjort det.

Jag gillar mina shorts.

Vet ni vad det roliga är? Jag lyssnar på Skaka Rumpa för tillfället, haha.

Skaka Rumpa

Om ni har loggat in på msn och har MSN Today när ni loggar in har ni säkert lagt märke till att Sean Banan gjort en låt. Har ni hört den?

Skaka Rumpa heter den och ni kan lyssna på den på Spotify om ni hellre vill det.Jag tycker att den är både konstig, halvdålig och bra på samma gång. Jag har inte gillat Sean Banan. Han har inte gjort några låtar innan. Han är känd för att säga "Ruumpaaa". Jag vet inte så mycket om honom faktiskt.

Antivirusprogram

Nu håller jag på att söka igenom datorn för nu har jag installerat ett antivirusprogram. Ingenting har hittats ännu och det är ju bra. 

På festen hade jag roligt och inte så tråkigt som jag brukar men man har inte roligare än man gör det.

Jag i torsdags.


Ingen volym alls!

Mitt hår blev ju inte alls fullt av volym. Jag måste seriöst göra något stort fel. Kanske var för att jag tog i topparna och vart vill man ha volymen? Inte där i alla fall. Jag är så duktigt på att göra fel. Jag borde ha någon guide eller nåt. Håret fick ingen volym ändå och jag är upprörd. Detta går rent åt pip eller nåt. Jag pallar inte med mitt hår som inte vill bli volymigt. Dra åt...!


Mousse först, föna sedan

Haha, jag har alltid gjort fel när jag använder mousse. Jag brukar föna håret uppochner och sedan ta i mousse. Så skulle man inte göra inte. Sökte på google och kom in på en blogg, jag citerar: "Mousse använder man i fuktigt hår för att sedan föna det för att få mer volym. Somliga använder mousse i torrt hår, men jag tycker det blir mest naturligt och det går åt mer mousse i torrt hår. Använder man mousse i torrt hår fördelas det inte lika bra och kan blir kladdigt." Jag trodde väl det men det var inte förrän jag såg någonting annat med någonting man skulle använda i fuktigt hår och sedan föna, får göra det i dag! Hoppas mitt hår blir stort!

Gjorde samma sak när jag skulle på konfirmationerna. Föna först, ta i mousse sedan.

Nu ska jag besöka duschen!

Ny Kategori

Jag har flyttat över massa inlägg till olika kategorier. Skapade även en "Dagens Outfit"-kategori så nu måste jag kolla igenom bloggen igen, haha. Jag känner att jag är väldigt smart.

Senare ska jag till mina kusiner och fira en utav dem. Jag tror jag ska med i alla fall. Det börjar vid tre och jag har knappt hunnit göra så mycket i dag. Jag åt en speedwaykorv innan.

Bild från i förrgår när jag var ute och tog kort.

Jag tipsar!

Hej hej! Jag skapade en ny kategori; "Nea Tipsar". Ska lägga dit lite inlägg. Jag har kollat igenom inläggen för att kanske flytta några.


Dagens Outfit

Hej! Jag tänkte att ni skulle få se vad jag hade på mig i dag. På bilden är outfiten ej komplett eftersom jag tog av mig både kofta och leggins när jag kom hem för att jag lade mig och solade.

Klänning
från antingen Lindex eller KappAhl för längesedan.
Leggins (ej på bild).
Kofta (ej på bild).

Observera att jag står med båda benen raka!

Ny familj med lite kungtema

Eftersom jag laddat ner både hus, kläder, möbler, hår och hela baletten så tänkte jag att jag gör en ny familj som får flytta in i ett hus.

Det här tyckte jag var lite roligt! Kolla hur killen står. Det ser nästan ut som de kommer från samma kropp eller nåt. De klänningarna är så stora så att när de sitter vid ett bord och äter ser man inte när de ätit klart och hur mycket det är kvar på tallriken. 

Nedladdat:
Läppstift
till barn, tonåring och vuxen tjej (syns inte så bra på bilden).
Kläder till alla fyra.
Hår till alla fyra.
Ögon till alla fyra (syns inte så bra på bilden).
Tiara/Krona till vuxen tjej.
Ögonbryn till alla fyra.
Ögonskugga till barn och vuxen tjej.
Huset de bor i.

Sidor jag hittat det mesta på kommer från Mod The Sims.

Efter några timmar ute i solen

Jisses, det känns fortfarande som jag ligger ute i solen på magen men det gör jag inte. Jag kom in för några minuter sedan. Tjugo över sex kom jag in. Har kopplat i nätverkskabeln nu. Sitter och lyssnar på musik och funderar på att spela The Sims 2.

Jag fick lite ont i nacken av hur jag låg för jag låg jättekonstigt. Det kanske inte var så jättekonstigt men ganska konstigt. Aja, huvudsaken är ju att jag varit ute i alla fall. Hoppas på solbränna. Jag var ändå ute i ett antal timmar men eftersom jag fick bränna på fötterna i går när jag var ute så borde jag fått någon bränna nu när jag legat hemma i min bikini. Gissa färgen, haha.

Nej, jag är inte ledsen eller arg eller någonting. Jag ser ut sådär, det är min standard-min.


I dag var jag i skolan och jag började nio! Jippie, en halvtimme senare än normalt. På första lektionen fick vi reda på betygen och vad vi fick på webbläsare-grejen. Efter det fikade vi. På matten fick vi repetera inför det allra sista provet den här terminen och det här läsåret. Lunch efter det och efter det var det Datorkunskap och det var betygssnack där också. Gissa vad jag fick! Jag är superglad för det är första gången jag får MVG! Hih, ojsan jag sa vad jag fick nu. Ni kan nog inte missa att jag är glad även om man ser min mun och det inte verkar så så är jag det. Efter det var det Engelska och vi fick skriva en recension av filmen (Sagan om ringen). Sedan hade vi ToF fast det hade vi egentligen inte vi fick bara veta betygen och vi ska ha det nästa år! Rädda mig eller något. För er som inte vet eller inte kommer ihåg vad ToF är så är det Teknikutveckling och Företagande. Väldigt jobbigt att skriva och säga med andra ord. Efter det slutade vi och Johanna skulle iväg till Willys för att få skjuts hem av sin pappa så jag skjutsade henne dit. Sofia höll oss sällskap för hon skulle ändå åt det hållet. Efter att vi släppt av Johanna tog jag sällskap med Sofia tills vi skiljdes åt. Vad jag sedan gjorde när jag kom hem vet ni redan.

Till middag i dag åt vi tandorikyckling med ris och brunsås. Brunsås låter för övrigt inte så gott när man säger det, tycker inte jag. Det låter som någon mindre god sås man får i skolan.

Ute i solen

Hej på er! Just nu ligger jag ute och solar. Jag har med mig datorn ut för jag hatar att ligga och göra ingenting. Har inte kabeln så jag får hitta på saker som går att göra utan, dvs. inga klipp från YouTube eller lyssna på låtar jag inte hört innan på Spotify.

Ibland blåser det lite men det tycker jag inte gör någonting eftersom det är så varmt ändå. Brukar vara emot att det blåser men det är jag inte nu.


Dålig cambild.

Uteeftermiddag

Nu blir det ännu fler bilder! Håll i er!

En bro jag kände för att ta kort på.


Det blev inte så bra bilder på mig men av de jag fick är det här den bästa.

Jag leker paparazzi!

Jag gillar blommor, det kanske ni redan vet. Det fina med den här är att man ser de gula pollenkornen i blomman.

Jag ville att blomman skulle få fokus men det ville visst inte blomman (egentligen var det kamerans fel).

Några lönnlöv.

Hej anden! Ni ska veta att de var riktigt svåra att få på bild. Så fort jag gick närmare ville de längre bort så jag filmade lite då jag satt still och då kom de lite närmare.


Vatten gillar jag också.

Hittade en ensam and där men den fick jag inte på bild, men på film fick jag den allt!

Den som inte sett min cykel ännu får nu se den.
Det här får bli sista bilden eftersom det är den sista bilden jag tog där.


Brännbollskväll

Bilder var det ja, eller vad skrev jag för en stund sedan? Här kommer bilder från kvällen. Bilder från dagen kommer senare för det är lite fler! Ni får titta och njuta helt enkelt. Hoppas ni gillar gräs, haha. Nu måste jag ner och fråga en person en sak för man kan inte lägga upp bilder på någon som inte vill det, det är inte snällt.


Om ni inte sett Annas blogg så vet ni inte att hon också är ego, hehe. Där har ni faktiskt bevis.

Vem sa att man är tvungen att ta kort på en hel person?


Videoblogg i naturen

I dag var jag ute ganska mycket. För att veta vad jag gjorde kan ni kika på videon nedanför. Ha bara lite tålamod i början är ni gulliga.En solig torsdag

Jag har inte varit så aktiv i dag heller. Varför får ni snart veta. Håll utkik! Efter det ni ska hålla utkik efter så var jag med pappa och handlade lite nödvändigt, för vad är det för mening att sätta på datorn när vädret är vackert? När vi kom hem hade pappa inga sandaler så jag följde med honom till Nymans skor. Han hittade ett par. Efter det bar det av till Folkets park för att spela någon slags brännboll. Jag var med i det vuxna laget, hehe. De vuxna vann första sedan fikade vi och ungarna ville ha revansch och då fick de det och de vann med ett ynka poäng. Jag tjurar inte. Det spelade ingen roll vilket lag som vann. Efter det cyklade vi hem och jag satte mig här. Jag har elva inlägg kvar att läsa. Det kommer säkert fler så småningom.


En klöver. Fler bilder kommer troligen senare.

Laddning tar tid

Jag sitter och väntar på att ANTM cycle 6 episode 8 part 3 och 4 ska ladda. Inte kul att pausa mitt i en del när det inte är laddat längre. Att det ska ta sådan tid. Under tiden sitter jag och chattar och lyssnar på musik.

Jag har ingen idrott i morgon! Det var sista förra veckan. På tisdag har jag prov i matte B.


Jag gillar den där tröjan.

Två prov och motorcykelåkning

Jag skrev två prov i dag. De gick lika dåligt båda två. På franskan spelade vi ett spel. Det var lite roligt och vi fick sluta en kvart tidigare från franskan. Vi var bara tre elever, haha. Vi är fem egentligen. Efter det hade vi bild och jag jobbade på... Efter lektionen var slut för det var sista lektionen. Det gick mycket bättre. Jag stördes inte av någonting då. Anledningen till att jag satt kvar var att Johanna skulle iväg till en grej och då skulle jag skjutsa henne dit och jag ställde upp. Det är en jobbig backe dit som jag brukar faila (misslyckas) på när jag cyklar upp. Det gjorde jag inte i dag! Jag hade till och med på tvåans växel när jag var uppe! Det är skillat (duktigt?).

När jag kom hem och ställde in min cykel såg jag att pappas motorcykel var borta. Usch, tänkte jag och gick in och hängde väskan på min krok och gick ut till Anna och frågade vart pappa var. Hon sa att han var ute och åkte motorcykel. Jag tog av mig två par leggins och strumpor och gick ut och tog mat som jag gick in och körde i micron. Jag tog med mig mina avtagna kläder samt mobilen och hörlurarna upp för att lägga dem uppe och då står pappa där och jag frågar vart motorcykeln är. Den stod bakom boden sa han och han frågade om jag ville med ut och åka så nu har jag kommit hem efter att ha åkt motorcykel med honom. 


Jag försöker mig på en slängpuss. Jag ska nog ner och äta någonting nu.

Kräsen

Rädda mig! Jag vill inte ha potatismos och korv i morgon! Vi hade det i skolan i dag. Palla liksom. Jag gillar inte potatismos och är oerhört kräsen. Det kanske ni redan vet. Vi hade spagetti och köttfärssås i dag. Allvarligt talat (haha, låten jag lyssnar på heter det) så gillar jag egentligen inte köttfärssås eller spagetti. Inte tillsammans. Jag tror det är köttfärssåsen det är fel på för det var inte ens gott med makaroner i dag och då är det illa! En gång blev köttfärssåsen god. Pappa gör köttfärssåsen. På tal om att pappa gör mat så gör han god makaronilåda/makaronipudding. Det är nice.

Jag har gjort en del frågor men det är massa som stör mig men jag vill lyssna på musik och min musik på Spotify är mer än den på mobilen. Då blir det även att jag loggar in på msn och börjar chatta och istället för att skriva sitter jag och väntar. Aja strunt i det.


Jag innan vi skulle till farmor i söndags.

Flytta över till C igen

Ojsan. Efter gårdagens flyttning av lite filer och program från hårddisk C: till hårddisk D: (haha, där var två smileys!) så funkade inte Opera men jag flyttade bara över hela Opera till C: eftersom allt inte kom över på D:. Jag tror inte att man kan splittra filer sådär. Jag får lägga ihop de som är splittrade. Nu funkar inte min skärmsläckare heller. Usch för det. Det är massa fina bilder. Jag får som sagt flytta ihop det som ihopflyttas kan. Det där lät lite konstigt men samtidigt roligt.

På tal om ingenting så har jag gjort många frågor. Har ett par kvar. Jag har läst om gifter, övergödning och ozon och har bara försurning kvar nu. Det är det vi har prov på och det är inte så väldigt mycket men jag kommer nog blanda ihop en del och få G som vanligt, åh vad roligt för mig. Tjejen som inte gillar att plugga gör det igen!


Mina bilder på mitt öga blir nästan aldrig som de en gång var. De blir suddiga och grejer. Den där är lite suddig på vissa ställen.


UPDATE: Problemet är åtgärdat, skärmsläckaren funkar igen (antar jag, har dock inte provat men jag kollade på "Exempel" och det gick).


Rebubbled

Jag fick en till liten fråga angående spelet jag och Johanna sysselsätter oss med genom att leka duktiga små töntar, haha.

vad är rebubbled? :) Rebubbled är samma sak som Bubble Struggle. Bubble Struggle i sin tur är uppföljare till Bubble Trouble.

Vad gör man? Det är ett spel där man skjuter sönder bubblor/bollar/ballonger eller vad man nu vill kalla det. Man kan spela en eller två stycken. Spelar man två har man tre spelmöjligheter: "Cooperative" som innebär att man jobbar tillsammans och samarbetar för att klara nivåerna. "Battle" som innebär att man kör mot varandra och ska försöka vinna alla 36 "banor" man spelar genom att få flest poäng eller att inte "dö". Dör den andra vinner man den banan. Till sist har vi "Staying Alive" och det innebär helt enkelt att man ska hålla sig vid liv. Vi kör inte det så mycket. Är man däremot ensam kan man göra samma sak fast inte köra tillsammans eller köra Battle med någon. Då försöker man bara klara banan själv eller så kör man "Staying Alive" som finns även för single player.

Piltangenter och sådant? Man kan välja vilka man ska styra med och skjuta med. Är man två kan man även välja färg på figurens kappa (?).


Klicka på bilden för att kolla till spelet.

Det räckte inte med ett prov...

Usch, jag gillar inte dagen innan ett prov. Jag sätter mig som vanligt vid datorn och segar. Efter ett tag kommer jag på: "Oj, jag måste plugga". Hela den här plugga-grejen klarar jag inte av. Jag vet inget sätt jag lär mig på. Jag kommer ihåg vad folk på msn har skrivit och genom att göra frågor får jag också in en del. Tråkiga ämnen säger jag bara usch till för de kan lägga ner. Nu ska jag faktiskt göra Naturkunskapen. Bara frågorna för läsa är jag inget stort fan av. I alla fall inte när det tar tid.


Tar man bilden sådär blir luggen ofta i vägen. Den har blivit lång nu! Bilden är lite cool ändå, eller vad säger ni?

Jag måste bara tipsa om en låt!
Anna Margaret, Christopher Wilde – Something About The Sunshine
. Christopher Wilde är stjärnan i filmen Starstruck (såg den en fredag, kommer dock inte ihåg vilken. Det var säkert i helgen.) och spelas av Sterling Knight.


Omtyckt rymdmatta

Jag fick en fråga om mattan jag har i mitt rum (se bild nedan). 

Vart har du köpt din matta? Den är super fin, skulle gärna vilja ha en likadan.
Taksamm om du svarar!
Mvh, Emil.

Svar: Hej, Emil. Jag vet verkligen inte vart den är köpt, tyvärr. Jag har haft den några år och kan inte komma ihåg vart jag fick den ifrån. Roligt att du gillar den. Själv är jag inget stort fan av den mattan.


Bilden skulle egentligen blivit på mig och så var mattan där, så jag kunde ta den här bilden. Den är från i år.

RSS 2.0