Kuddfodral/T-shirt

Har ni provat det här någon gång?


Det är en stor kudde som är för stor för de örngott vi har. Jag såg min t-shirt som hängde på elementet och tog den och drog över. Det funkade! Visst är jag smart? Ni ser ju själva att det är en t-shirt.

Dagen innan

I morgon ska jag på någon slags HLR-information eller liknande. Klockan 8:30. OP ska informera. Jag har inga stift! Katastrof och panik! Det kostar 30 spänn för stift på Björns bokhandel. Snacka om att det är dyrt. Vem har lust att betala så mycket för stift? Inte jag i alla fall.

Usch, jag blir ofta så negativ till allting. Fy för mig!

Google kan ge för mycket information

Usch, jag försöker leta upp en sak på google men hittar det inte. Det kommer upp massa jag inte vill ha, det är jobbigt. Och oåh, nej, nu klagar jag igen. Förlåt, men det stör mig. Så mycket att jag har lust att ge upp. Jag har en uppgift kvar.

Vad hände?

Vad hände egentligen med "nu ska jag göra inlämningsuppgiften"? Jag har tittat på TV och tittat på några bloggar, dock inte de jag börjat följa.

Blus från Gina Tricot

Åh, kolla vad jag hittade igår när jag och mina kompisar var på stan! Johanna gillar den också. Visst är den snygg?

Här är en direktlänk till den :)

Egentligen behöver jag den inte, men den är ju så fin! Ni ska se den i verkligheten! Den är snyggare i verkligheten. Egentligen behöver jag tröjor med långa ärmar. Jag har för få sådana.

Wall-E

Jag vet inte om rubriken stämmer (titeln på filmen Wall-E).

Jag har sett reklamen till filmen Wall-E på Disney Channel och jag tycker han är så söt! Han låter så gullig. Sedan när de säger att den går 11:30 på fredag vinkar han. Det är så gulligt! Eller vad tycker ni? Har ni sett den?

Jag känner mig hemsk

Jag känner mig så hemsk när jag inte uppdaterar bloggen. Eller läser bloggar jag följer. Jag får inte vänta för länge bara, då blir det som när jag hade varit sjuk (förra veckan när jag gick hem på tisdagen och var hemma på onsdagen).

Jag ska skriva på en uppgift jag ska lämna in senast i morgon, eller skicka via mail till läraren i naturkunskap. Det är om energikällor och det skulle inte vara så många ord. En tabell med för- och nackdelar och sådant.

I går tittade jag på TV, det har jag gjort i dag också, men jag måste ha datorn för att göra klart mitt arbete.

Varje dag tänker jag på att jag vill ha mobilt bredband. Jag funderar på det som går på reklamen. Comviq, ni vet. Det där som bara kostar när man använder det. 29 kronor per dag. Det är väl inte så jättefarligt va? Eller är det det? Jag har aldrig betalat för att sitta och surfa så jag vet inte. Jag har också funderat på kontantkort så att man fyller på det, typ som jag har med mobilen. Det verkar ju jättesmart. Jag får leta vidare. Jag har typ studentrabatt på massa ställen också, det är bra!

Dags att jobba, hoppas jag. Jag vill bara se Sonnys Chans. Är jag knäpp? Klart jag är knäpp! Vem är inte knäpp? Inte jag i alla fall. Tjo!

Dagens teknik...

... gör mig förbannad! Till exempel tv-dosor, anslutningar och potatisskalare. Jag skulle kolla en sak med dosan och den var seg och när pappa provade gick det och han sa: "Du måste ju rikta den rätt". Som om jag inte redan hade gjort det. När han gått gick jag till och med fram till den där grejen, med dosan, och riktade den mot den och tryckte men det gick fortfarande inte. Batteriernas måste bytas innan jag får spunk på allting!

Sedan är det ju anslutningen också. Snacka om att jag blir förbannad på att vänta på det. Hur kul är det att sitta och fixa det stup i kvarten (snarare minuten). Att kolla på Fokis blogg kan ta en hel evighet för mig med anslutningen. Bilderna gör att bloggen laddar segare och jag kan inte titta som en normal bloggläsare om jag inte får se bilderna. Det är inte samma känsla att titta då.

Det där med potatisskalaren tog jag typ upp igår.

Top Model

Tjo! I kväll börjar Top Model 13. Det kollar jag nog på, om ingen har något emot det. Vi är ju fyra andra i familjen som vill titta på TV.

Innan i dag såg jag Top Model 10. Det blir för mig att dubbelkolla på Top Model. Vem kan få för mycket av det? Inte jag i alla fall. Det är tack vare Anna som jag gillar det och började titta på det. Får säga till henne att det börjar en ny säsong i kväll klockan 20:00 på TV3.

Efter skolan och gymmet

I dag har jag varit i skolan och vi slutade kvart i två som vanligt. Tidiga dagar är skönt och det bästa var att vi bara hade tre lektioner. Svenskan gick bra. Vi jobbade lite med orden. Matten gick också bra och jag vet hur jag ska räkna ut om två linjer i ett koordinatsystem är vinkelräta. Det är bara ta de båda k-värdena och multiplicera med varandra och för att linjerna ska vara vinkelräta behövs svaret -1 på denna multiplikation. Okej, jag tror ni hört nog. Det är Matte B. Jag kan en till sak också. Det är att räkna ut en linjes lutning om jag har två punkter. Då tar man punkternas x- och y-värden... Jag ritar upp det! Se bilden till vänster. Man dividerar alltså punkternas värde. Oj, jag spårar ur, vem gillar matte? (Mer än jag då).

Efter matten hade vi lunch och den maten var inte god. Efter det hade vi i alla fall samhällskunskap och vi fick tillbaka våra prov. Efter det så slutade vi och Sofia och jag gick till gymmet och gymmade lite. Jag såg min faster där utanför. Undra om hon lade märke till mig.

På lördag eller nåt ska hela familjen upp till min moster och fira påsk. Då ska jag träffa tjejen som driver bloggen http://mylifemychoiseee.blogg.se för hon är min mosters sambos dotter. Det lät lite komplicerat men så är det ibland! I alla fall är vi typ kusiner. Lägg märke till ordet typ.

Helgen är slut

Jag ska strax gå och lägga mig. Det är hemskt så fort helgerna går. Två dagar. En dag då man får gå upp när man vill och gå och lägga sig när man vill och så har vi den sista vilodagen. Då måste man tänka på när man ska gå och lägga sig. Vad är det för helg? Kan inte fredagar var helg också? Tre-dagars helg vore toppen. Livstids helg vore toppen, eller nej, vem får pengar då? Troligen ingen vanlig studerande eller vuxen. Okej, jag får lägga ner min idé om livstids helgen.

Skala Potatis

Åh, lägg av! Pappa ringde just och gissa vad han sa. De ska strax åka från Växjö och han ville att jag ska börja skala potatis. Det är så jobbigt. Det tar en evighet. Aja, det är bara att lyda eftersom jag inte gör något mer än att tråka framför datorn.

Jag blev arg, ilsk, förbannad och allt man kan bli. Jag fick ont. Det slutade med att jag inte ens skalade hälften av de där potatisarna. ÅH! (förlåt, men jag är arg på potatisskalaren)

Choklad = Äpple

Det blev ingen choklad, jag tog äpple med kanel och socker istället.

Chokladsugen

Snacka om att jag är sugen på choklad. Jag är sugen på cookies också. Vi har några där nere men det är inte mina så jag kan inte äta upp dem. Det är synd. Är inte ni chokladsugna?

Videoblogg, 28 mars

Varsågoda att titta på en Videoblogg :)

Ett fel

Jag skrev visst fel i det sista inlägget i natt. Min datorklocka hade tydligen ställt in sig själv automatiskt till sommartid. Det hade inte min mobil så jag ställde om den efter sommartid. Ursäkta mitt misstag :) Men ja, det var ju rätt tanke i alla fall, det är väl huvudsaken?

Sommartid

Nu har det blivit sommartid! Dags att ställa om klockorna till 04:34 istället för 03:34. Nu ska jag stänga av datorn, går ner, hämta mobilen, gå upp, byta om och sedan ska jag lägga mig. God Natt!

Kul i bilen

Haha, jag måste länka en låt på Spotify som vi hörde på radion på vägen hem från Växjö. Jag och Mimmi satt och skrattade när det där "skrattet" kom. Verkligen jättekul!

Video Kids – Woodpeckers From Space - Original Maxi Version

Sök på YouTube om du inte har Spotify. Den är grymt skojig. Det är en 80-tals låt.

Enfin

Tack och lov! Nu är jag äntligen ifatt bloggarna jag läser, tur att alla inte är lika aktiva som foki och Lily. Det bör ni ta som en komplimang :)

Någon som vet när klockan ska ställas fram? Har sett att det är vid 03:00 eller något liknande.

Tänk att det kan ta sådan tid att läsa bloggar. Jag satte på datorn för flera timmar sedan. Jisses. Det första jag gjorde var då att kolla bloggarna, som tur är har Anna inte skrivit något heller, hon är ju i Berlin och i morgon kommer jag att vara ensam hemma ett tag för Felicia ska på Mc Donald's Cup i Växjö med innebandyn.

Jisses, det känns ju som att jag berättar mer om mina systrars liv än mitt eget. Eller ja, det blir ju lite så. I Annas blogg däremot så nämner hon inte de övriga i familjen så ofta, om någon läser den.

P.S: Ni som undrar över rubriken: Det är franska och betyder äntligen. D.S.

Läsa bloggar

Jag kör en så kallad "bloggbomb" nu. Det brukar bli så när jag skriver. Jag kommer på massa att skriva om och skriver helst inte allt i samma, det skulle bli ett himla långt inlägg då.

Jag har suttit och läst bloggar sedan jag startade datorn och jag är inte klar än! Vet ni varför? Jo, för att min anslutning är jätteknäpp. Dock inte lika knäpp som i början för då kopplade det ifrån hela tiden så det blev för mig att gå ut i "trapphallen" och dra ut den där sladden till... modemet eller om det nu är routern, räkna till tio och sedan sätta i sladden och gå tillbaka in till mitt rum och ansluta. Sedan var det bara att göra om hela proceduren när det lade av några sekunder senare, efter att ha uppdaterat sidan med ett antal bilder som inte vill synas. Det tog ett tag innan jag kom på ett annat sätt att kolla det inlägget med bilden. Jag fick helt enkelt klicka in på inläggets Permalink.

Nog om anslutningen.

I alla fall.. Nu har jag bara fokis blogg kvar och hennes blogg är full av bilder och inlägg så det kommer ta ett tag, om jag inte har turen med mig.

Bio en lördagkväll

I dag var jag på bio med min kompis Mimmi. Vi var och såg Remember Me i Växjö. Den salongen var till och med mindre än den salongen vi har här i Vetlanda. Dock var det sju olika salonger i Växjö.

Filmen var bra och om jag ska betygsätta den i skalan 1-10 så väljer jag betyget 8 för att det hände en grej i filmen som jag inte bör avslöja eftersom det kan finnas fler som vill se filmen och då kan jag inte säga hur filmen slutar, eller hur? Då är jag ju knäpp! Det är likadant om man läser en bok, då vill man ju inte ha reda på slutet innan man läser boken.

Det var lite svårt att förstå vem som var släkt med vem och vem som var vem ett tag men det kanske bara är jag som tycker det.

Jag rekommenderar er att se den.

Snacka om oaktiv perfektionist

Jag känner mig helt oaktiv på bloggen nu. Är det bra? Delvis ja och delvis nej. Ja för att jag inte sitter lika mycket vid datorn då och nej för att jag inte bloggar när jag inte bloggar. You get it!

Senaste Nytt (rubriktips av en vän :D)

Jag sitter just nu i skolan och ska gå till mattelektionen om ett par minuter.

I kväll är det Let's Dance och det ska jag se. Sedan är det även Top Model 10 (Americas Next Top Model, säsong 10. Kan också förkortas ANTM.) som jag har satt på inspelning eftersom jag inte var säker på att jag skulle hinna hem i tid till att det börjar. Jag såg första avsnittet igår och det var första gången jag såg ett första avsnitt av det! Coolt va? Jag har tyvärr inte sett hela säsong 9 men jag såg de sista två avsnitten och några mitt i. Om ni undrar när det går, var det går och vilka dagar det går så ska jag tala om det för er. Det går måndag-fredag klockan 15:55 (oftast, kolla TV-tablå här) på TV3.

I morgon ska jag på bio i Jönköping med Mimmi. Remember Me nästa! Det ska bli så roligt att äntligen se den filmen. I juni ska jag även på en annan film. Sofia och jag har redan bestämt att vi ska gå och kolla på den så ni får stå ut med mitt tjat om att "jag ska se New Moon innan jag ser Eclipse" och att "jag verkligen måste se Eclipse".

Nu måste jag kila iväg!

Hur har ni stått ut?

Oj, ni ger då inte upp. Jag kollade statistiken, som hade sjunkit en liten aning (antagligen för att jag inte skrivit sedan i måndags), och blev lite förvånad på att det inte var färre unika besökare.

Jag ber om ursäkt om mitt "statistiktjat".

Översikt över de senaste dagarna

Gissa vem som är tillbaka till bloggen! Just det, det är jag! Hehe, det lät lite konstigt men det är ju sant för nu kommer jag vara mer aktiv, antar jag.

I onsdags fick jag besked om att jag inte är elöverkänslig.

I tisdags gick jag hem från skolan och i onsdags var jag hemma, men jag gick till läkaren ändå för jag kände mig bra.

I går (torsdags) var jag i skolan, som vanligt. När jag kom hem kollade jag mest på TV så datorn kom inte in i bilden för jag tänkte göra läxorna men det blev inte av förrän i morse och det blev inte fullgjort heller. Fy för mig. Jag måste verkligen skärpa mig.

I dag ska jag kanske titta på Felicia när hon tränar innebandy, eller så sitter jag hemma och kollar bloggar som jag inte kollat sedan jag vet inte när. Jag hinner ju kolla i kväll också, när jag ätit och sådär.

Nu ska jag faktiskt börja jobba :)

Remember Me på bio

Jag tänkte bara skriva här vilka dagar (innan den 27), tider, priser och i vilken stad (som inte är alldeles långt härifrån) som den filmen går.

Jönköping
Pris: 95 kr
Dagar: I dag (22 mars), I morgon (23), Onsdag (24), Torsdag (25)
Tider: 18:30, 21:20, alla dagar ovan
Salong: 5, alla dagar ovan

Växjö
Pris: 95 kr
Dagar: I dag (22 mars), I morgon (23), Onsdag (24), Torsdag (25)
Tider: 21:30, alla dagar ovan
Salong: 6, alla dagar ovan

Ja, många biosalonger i min närhet. Den enda film som går på bio i Vetlanda nu för tillfället är Valentine's Day. De två biosalonger här över tar det ungefär en timme att ta sig till, om inte mer. Jag tror jag ska kolla upp busstider också, för säkerhets skull.

På tal om biopriserna. Jag tror att de stigit sedan jag senast var på bio för några år sedan (det är hemskt med tanke på hur många filmer jag vill se). Då kostade det kanske 80 kronor att gå på bio och nu är det uppe i 95 kronor. Kommer det då vara uppe i 100 om något år?

Tre dagar

Jag får be om ursäkt för den dåliga uppdateringen men med tanke på att jag inte vet om jag är elöverkänslig eller inte så kan jag inte riskera att sitta för mycket (det känns alltså bättre för mig att inte sitta hemma vid min dator).

Lördag
I lördags var jag med Mimmi och Jessica hos Jessica. Där hade vi roligt. Efter att jag varit med dem tittade jag på körslaget och sedan kollade mamma och jag på en bra och rolig film, Yes Man (med Jim Carrey).

Söndag
I går var jag med Mimmi. Vi skulle varit med Jessica också men det blev inte av. När jag kom hem därifrån tittade jag på Wipeout och Sverige vann. Efter det var det Ballar av Stål och TV-mannen (Kjell) vann. Jag tyckte inte att han skulle vinna.

Dagen
I dag vaknade jag och kom på att jag måste öva på de svenska orden vi fick i läxa tills i dag men när jag tittade i väskan så hade jag tagit det gula pappret istället för det vita så jag gick tidigare till skolan och satt där och pluggade.

När jag kom hem gjorde jag läxan i franska och jag vet inte om jag är riktigt klar med den men jag orkade inte så mycket. Jag lyssnade i alla fall på kapitlet på CD:n två gånger och försökte översätta texten men det gick inte så bra eftersom alla ord jag inte kunde krånglade till allt. Sedan gav jag upp och satte på den stationära datorn i mammas och pappas sovrum. Anledningen till att jag satte på den var för att den skärmen utstrålar inte lika mycket farlig energi som min laptop.

Nu ska jag kolla när Remember Me går på bio i lite andra städer för jag och Mimmi ska se den innan den 27. Det blir lite svårt, antar jag.

F R Å G E S T U N D - S v a r e n

Är du kär i någon? I så fall vem?
Nej, jag är inte kär i någon.

Brukar du festa?
Jag brukar inte festa för jag har ingen att festa med. Jag är ingen festtjej precis.

Sover du med gosedjur i din säng?
Inte nu längre. Efter att de var i vägen när jag läste för ett tag sedan så slängde jag in de i garderoben. Men jag gillar att sova med dem, men min säng är så liten så de åker ner på golvet om jag sover med dem. Nu har jag vant mig vid att inte sova med dem :)

Vad gör du först när du går upp på morgnarna?
Vardagar: Det första jag gör, oftast, är att gå ner och gå på toaletten. Om jag inte går på toaletten direkt klär jag på mig.
Helger/Lov: På helger äter jag frukost, för då blir jag oftast väckt av mamma eller pappa. Hela familjen brukar äta en gemensam frukost på helgerna, oftast i alla fall. Om vi inte äter en gemensam frukost blir det att jag sätter mig vid datorn

Äter du mycket godis och skräpmat?

Nja, eftersom mina föräldrar inte gillar att äta skräpmat gör inte jag det heller. Godis däremot kan jag äta, men i så fall blir det mest choklad och jag vet inte om man räknar det som godis. Jag äter inte så mycket godis, men chips och popcorn kan det bli mer av :)

Skulle du tänka dig att färga hårt? I så fall vilken färg?

Nej, jag är nöjd med min hårfärg :)

Berätta lite om din skola, din klass och dina klasskamrater?
Oj, det här var en riktig kluring. Tre frågor i en! Hm.. Nu får jag tänka lite.
Om Skolan: Jag går på Njudungsgymnasiet i Vetlanda. Det är numera ett teknikcollege och det är en kvalitetsstämpel. De program som ingår i teknikcollege är: Teknikprogrammet, Elprogrammet, Energiprogrammet, Industriprogrammet, Byggprogrammet och Fordonsprogrammet. Vill ni veta mer om det kan ni klicka här.
Om Min Klass: I min klass är vi hela 22 stycken, 7 tjejer och 15 killar. Min klass är en bra klass tycker jag.
Om Mina Klasskamrater: Jag gillar de i min klass. De är roliga. Killarna är typ "datornördar" hela bunten men de är så underhållande ändå. De gör hela klassen rolig och jag känner att jag vågar mer med dem. På rasterna är jag med mina två tjejkompisar och i klassrummet sitter vi tre alltid tillsammans. Hela klassen gillar att prata på lektionerna men ju fler lektioner vi haft ju tystare har det blivit.

Hur många läsare har du?
Det är väldigt olika från dag till dag. För det mesta brukar det vara 8-14. Nu har det gått upp lite. Det varierar alltså väldigt mycket. Det är inte så jättemånga om man jämför med andra, men jag tävlar inte. Det är i alla fall en stor skillnad på nu och när jag hade börjat skriva.

Vem är den snyggaste du vet?
Oj, vad svår fråga! Det vet jag faktiskt inte. Men om jag får säga några jag tycker är snygga, eller mer söta, så kan jag säga Selena Gomez, Nick Jonas och Bridget, som är playboy (jag såg det ett tag, men inte längre). Sedan vet jag inte någon speciell för jag är inte inne i kändisvärlden eller så.

Hur många har du kysst?
Faktum är att jag aldrig kysst någon. Svaret blir då noll, eller inga.

Hur var det att dansa med någon du inte känner?
Jag kände en jag dansade med. Dvs. en av tre. Det var väldigt roligt att dansa men några jag inte kände sedan innan. Det gjorde ju alla så det var intressant.

Tyckte du att jag var jobbig när du såg att jag småskrattade?
Nej, jag smålog ju också. Det är väl helt normalt att småskratta åt hur roligt det ser ut när andra dansar helt olika.

Remember Me

Vet ni, jag kollade på sf.se innan (i skolan) och Remember Me går inte i Vetlanda! Snacka om hur dåligt som helst! Men en film jag såg som kommer är Eclipse, den 30 juni (eller juli) kommer den! Woho! Och vet ni? När New Moon var på reklam för att den kommit ut på DVD sa pappa att han ville gå och se den på bio, haha. Jag svarade med att den gick på bio för ungefär ett år sedan. Så kan det vara.

Jag som verkligen ville se Remember Me och så går den inte i den här dumma staden. Jisses! Vad är det här? Nu skulle man bott i en större stad, typ Jönköping, Linköping eller Stockholm eller något i den stilen.

"Ni får verkligen förlåta mig"

Förlåt, men ni får verkligen förlåta mig för den dåliga uppdateringen med jag har kollat på TV ända sedan jag kommit hem sedan har jag undvikit min kära laptop på grund av min känslighet, antar både mamma, jag och mina kompisar. Mamma hoppas det är stressutslag. Det får jag också hoppas för min egen skull.

Och vet ni?! WILLY ÅKTE UT UR LET'S DANCE! YES! FINALLY! (Ursäkta, men jag blev glad när Jessica sa: "CLAUDIA OCH TOBIAS")

Jag tänkte kolla lite bloggar och så nu. Förresten! Ni har väl ändå inte glömt frågestunden, som jag kommer avsluta på måndag (eller i morgon, jag får se hur tråkigt jag har)?

Jag får försöka komma på något att göra i morgon. Vad sägs till exempel om läxan i franska som är tills på tisdag?

Tråkigt

Jag sitter och tråkar på lektionen. Vi ska rita i CAD och jag har fått spunk. Jag orkade inte. Vi slutar vanligtvis tjugo i fyra och klockan är tjugo över. Det kan bli vid halv. Jag skriver mer hemma.

Inga typsnitt

Jag vet inte vad jag ska ha för typsnitt på inläggsrubrikerna och rubrikerna i menyn nu när de stilarna jag har inte finns. Fy vad mobbat säger jag bara! Så himla oschysst mot mig att de stilarna inte finns. Det finns inga gulliga stilar ju. Usch!

De stilarna jag har nu heter: Bodoni MT Condensed och High Tower Text. Det är de jag har på Vista men de funkar tydligen inte på XP datorerna. Snacka om att det är helt konstigt! Hemma har jag massor av typsnitt att välja mellan i Word men här i skolan har vi Open Office och där finns det inga snygga stilar alls!

Jag vill inte!

Om jag fick skrika hur högt jag ville av ilska skulle jag gjort det. Jag är irriterad på att det kliade hela tiden. Det var bra att duscha. Jag förstår bara inte varför jag alltid är offret för allting. AH! det sticker! Är jag överkänslig eller? Oh, nej, jag tror jag har ont i huvudet (två av symptomen). Mamma ska ringa läkaren och beställa tid (om man nu säger så). Jag måste veta vad det är jag har för något är det. Om det nu är så att jag är överkänslig så kommer jag dö (dock inte bokstavligt)! Jag är beroende av min laptop och TV:n. Hur ska jag klara mig? Jag vill inte!

Aja, nu blir det i alla fall, snart, livechat med The Jonas Brothers. Ha det bra. Och det är synd att jag inte börjar sent.

Fy!

Usch! Jag kanske har elöverkänslighet. Mamma läste om det jag jag bara känner att det kliar nu bara för att det stod det. Jag ska gå och duscha och smörja in mig.

Jag vill inte! Jag orkar inte vara sjuk eller känslig eller någonting. Ska detta vara något nytt som drabbar mig? Jag är ju offer för allting verkar det som. Varför just jag? Mitt mellannamn borde ju vara offer eller nånting!

Jag måste gå nu annars... vet jag inte vad jag ska ta mig till. Det bara kliar och kliar! Hoppas ni har haft en bra dag och inte är sjuka.

Ett dumhetstest

Dumhetstestet

(x) Tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat.
(x) Tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat.
(x) Du har gått in i en glasdörr.
() Du har hoppat ur ett fordon som rör sig.
(x) Du har tänkt på något roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig.
() Du har sprungit in i ett träd.
() Det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
(/) Du testade precis om du klarade det. (Hade garanterat gjort det om jag inte suttit i vardagsrummet och kollat på TV med hela familjen)
(x) Du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat.
() Ditt hår är/har varit blont.
(x) Folk har kallat dig långsam. (Kallat? Mitt mellannamn är seg, haha)
() Du har råkat tända eld på någon sak ett flertal gånger.
() Du har någon gång somnat på en lektion.
(x) Du kan ibland berätta om någonting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
() Folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig.
() Du använder dina fingrar när du ska räkna enkla mattetal.
() Du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
(/) Du gör detta test när du borde göra någonting viktigt.
(x) Du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka.
(x) Du har letat överallt efter något som du hade i handen eller i fickan.
() Du råkar göra sönder väldigt många saker.
() Du har trillat av stolen då den stått helt still.
(x) Du använder ordet ”eh” väldigt många gånger om dagen.

Summa: 11, jag som trodde att jag var dum!

18 eller mindre betyder att du inte är dum.

() Tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat.
() Tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat.
() Du har gått in i en glasdörr.
() Du har hoppat ur ett fordon som rör sig.
() Du har tänkt på något roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig.
() Du har sprungit in i ett träd.
() Det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
() Du testade precis om du klarade det.
() Du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat.
() Ditt hår är/har varit blont.
() Folk har kallat dig långsam.
() Du har råkat tända eld på någon sak ett flertal gånger.
() Du har någon gång somnat på en lektion.
() Du kan ibland berätta om någonting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
() Folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig.
() Du använder dina fingrar när du ska räkna enkla mattetal.
() Du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
() Du gör detta test när du borde göra någonting viktigt.
() Du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka.
() Du har letat överallt efter något som du hade i handen eller i fickan.
() Du råkar göra sönder väldigt många saker.
() Du har trillat av stolen då den stått helt still.
() Du använder ordet ”eh” väldigt många gånger om dagen.


Lite allmänt

Vet ni vad? På engelskan i dag så var det lite konstigt för vi fick läsförståelse. Det som var bäst var att vi inte fick någon läxa, woho!

Jag cyklade till skolan i dag för annars hade jag garanterat kommit för sent och det är inte kul. Något annat som inte är kul är att cykla till skolan på ettans växel. Det gick inte växla upp. Jag får be pappa lämna in den.

Jag skriver mer senare, ska byta dator nu för jag ska ha lektion i en annan sal, men den salen är inte ens tio meter bort.

Time to go to bed

Nu ska jag stänga av datorn och TV:n och bege mig upp till mitt rum med den gula lappen med orden på. Jag måste läsa igenom dem några gånger för jag ska kunna ord tills i morgon. Jag är klar med det engelska talet nu och mamma tog tiden och det tog ungefär två minuter. Talet handlade om läxor.

Jag måste borsta tänderna också. Jag vill äta också egentligen, men det struntar jag i.

God Natt med er. Frågeslussen (haha, jag får också vara rolig) är ännu öppen. Den kommer att vara öppen till aningen lördag eller måndag. Jag svarar på frågorna så fort jag kan och tar mig verkligen tid att svara på frågorna. Jag har ingenting annat att göra vid datorn så det blir mest att svara på frågorna när de kommer. Det börjar bli en del nu, det är bra :)

En ont-i-fötterna-dag

Nu är jag hemma och jag har varit sur i dag. Att vara sur och ha ont i benen är inte alls roligt. Lite fler frågor har kommit in och alla frågor tolkar jag att de ska vara till frågestunden. Egentligen behöver det inte vara en komplicerad fråga. Det kan vara till exempel fem snabba (ex: sommar eller vinter) eller något i den stilen. Var lite kreativa :D (Sorry för pressen, men jag älskar frågor, det är så roligt. Jag vill att ni ska få veta mycket om mig nu när jag fått en aning mer läsare)

Jag hade ont i fötterna och benen för att jag dansade 15 danser i rad. Foxtrot, Vals och Bugg. Foxtroten var jobbig att hålla reda på men i slutet var det lättare, när jag kommit in i det hela. Jag hade tre olika partners. Det var roligt att möta nya personer. Jag trodde det skulle vara värre än det var.

Såhär ska det vara!

Kolla på den här bilden och jämför med bilden under. (Klicka för större format)


Jämför med den här (klicka för större format):


Vad tycker ni ser bäst ut? Så som bilden överst eller så som bilden underst? Själv har jag ju designat min blogg enligt Windows Vista (som ni kanske redan läst) och inte utifrån Windows 7 eller Windows XP eller något annat operativsystem.

Antingen får jag väl sätta mig i skolan och fixa stilen eller så får jag sitta vid segdatorn som är jättejobbig och som jag knappt inte får sitta vid för den datorn kivas redan Anna och Felicia om.

Time to eat

Nu ska jag gå och äta mat och sedan ska vi ha mattelektion. Hej med er!

Sådär ska det inte vara!

Hej, jag kollade på min blogg för en stund sedan (mest för att infoga en länk) och då såg jag att typsnittet på både inläggsrubrikerna och menyrubrikerna såg annorlunda ut på skolans datorer än på min där hemma. Jag har Windows Vista hemma och skolans datorer har Windows XP.

Klicka på bilden för större format. (Dålig bildkvalitet då bilden är redigerat i paint.)

Sådär ser det inte ut på min dator hemma! Ser det ut så när ni tittar på min blogg? Jag är väldigt tacksam för svar för sådär ska det inte se ut, inte med rubrikerna: Senast Skrivet, Det Här Är Linnea och I Skolan. Jag visar bild på hur det ska vara när jag kommer hem. Usch, vad besviken jag blir nu! Har jag en stil så ska det väl vara den, eller hur?

I Skolan

Hallå! Just nu sitter jag i skolan och har håltimma. Jag har brist på saker att göra. Vi ska ju dansa sen. Usch för det. Sofia har förresten skaffat blogg nu. Det är skojigt.

Jag gör ingenting just nu. Jag tänkte avsluta frågestunden på lördag eller måndag.. För på måndag är det en vecka sedan jag startade den :) Sedan får ni chans att komma på lite fler frågor under tiden. Aja, jag får se hur jag gör och när jag är nöjd med antalet frågor. Det kan inte bara var en, det är lite knäppt då. Kom ihåg att ni kan fråga exakt vad som helst och jag försöker svara.
Ett sista inlägg innan jag går och lägger mig, God Natt

Usch, det är kallt, jag sitter här och fryser. Jag ska strax gå och lägga mig. Skulle bara fixa anslutningen så ni får veta att jag går och lägger mig.

I morgon är det dansdag. Jag känner inte för det, vi har knappt fått veta hur det ska gå till. Våran lärare var borta förra veckan nämligen och vi har inte haft idrott den här veckan ännu, vi har det på torsdagar. Vi ska dansa Vals (det
är hur lätt som helst, men trist, en, två-tre, en två-tre), Bugg (det är roligt, om den man dansar med gör något med en) och Foxtrot, som jag tycker är svårt att hålla reda på. Man ska få fram, fram... nånting. Jag minns inte. Sedan kan man gå bakåt också. Nej, foxtrot är inte kul. Det är bara tråkigt för att jag går fel hela tiden, för man börjar med fel fot hela tiden, känns det som. om man får med höger, vänster och höger så ska man börja med höger nästa gång. Snacka om att man tappar bort sig då!

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig! God Natt och Sov Gott! Glöm för all del inte att ta chansen att fråga vad som helst (kolla, bland kommentarerna, vad de andra frågat så du inte frågar samma sak) nu när jag har frågestund (ursäkta tjatet men svara på frågor är riktigt roligt!)

Va? Vad händer?

Inte för att skryta eller nåt men min statistik stiger, det är coolt :o Okej, jag är helt klart beroende. Det når ju nästan upp till mitt rekord snart ju! Ursäkta mitt nördande av allting, men att skriva är så roligt. Ursäkta alla smileys förresten. Jag försöker avvänja mig vid dem igen. Det är inte lätt, men texten ser bättre ut utan smileys.

Jag vet nog vad statistiken beror på förresten...

"Ska man inte ta balsam i hela håret så har jag missförstått det där med balsam"

Jag har nästan alltid haft i balsam i hela mitt hår (hårbotten, toppar och hela köret) men nu i dag hade jag inte i själva hårbotten och hade typ bara på topparna och lite högre upp (mitt hår är ju inte sådär jättelångt ännu, inte som det var innan. Jag saknar det). Jag känner att mitt hår har fått lite mer volym efter dagens dusch. Jag ska fortsätta som jag gör nu. Jag handdukstorkade mitt hår.

Gammal bild (från förra året?) med aningen dålig kvalitet bara för att det är en mobilbild. Fotograf: Anna, för hon hade min mobil.

Sådär gillar jag att ha mitt hår. Men det vill inte bli så längre och jag kan inte fixa mitt hår, för det tar jag mig inte tid till. Jag gillar det ändå.

"Linnea, får jag sova hos dig?"

Felicia kom in till mig och sa att hon ville sova hos mig, i mitt rum. jag frågade varför och hon sa att hon inte kunde sova. Hon såg bollar eller nåt... Jag sa att hon skulle säga till mamma för jag vill ligga i min egen säng, ensam. Jag är lite egoistisk, men hon är ju sjuk! Eller har varit. Hon var knäpp när hon sov. Det var reklam och hon låg och sov i soffan och sen var det en melodi på reklamen och hon nynnade den melodin jätteglatt, som om hon var jätteglad. Det var inte lite kul. Sedan sov hon också. Det var läskigt!

Hon fick sova hos mamma för pappa jobbar.

Duscha

Jag måste duscha.

På tal om ingenting. Jag fick en hudkräm av mamma. Toppen! Den hjälpte direkt när jag hade smörjt in mitt ansikte och mina händer. Nu är det där på min hand ännu bättre och det kliar inte. Ögonlocken kliade innan. Nu ska jag som sagt duscha. Det är kris!

Ni glömmer väl inte Frågestunden?

Frågorna

Jag har svarat på lite frågor nu och jag måste erkänna att det är jättekul. Har fått in några frågor :D Jag försöker utveckla mina svar också. Det var intressanta frågor. Fortsätt fråga :D Det lönar sig. Ju mer du frågar ju mer får du veta och det är väl roligt? Eller? :D Då lär ni känna mig mer, tror jag... Än så länge har jag svarat på alla frågor och jag blir så glad när jag får in massa frågor för det här var riktigt roligt.

Internetuppkoppning

Jisses och herregud säger jag. Det har varit fel på mitt Internet, eller ja mer på anslutningen till nätverket. Det kan lägga av nu, om en minut eller inom en snar framtid, det är så jobbigt. I alla fall när det lägger av gång på gång.

Bloggar + Outfit = Fler besökare

Stämmer rubriken? Jag tror det för jag kollade på startsidan på blogg.se och i veckans blogg den här veckan så skrev hon att hon hade fått fler besökare när hon börjar visa upp sina kläder.

Själv känner jag att jag har gamla kläder och då är det väl ingen som vill veta vad jag har på mig, eller? Har jag rätt eller har jag helt rätt? Eller har jag fel?

Det är ju klart att alla bloggar inte kan handla om kläder, kläder och åter kläder (plus lite vardagsliv). Jag skriver ju mest för att jag älskar att skriva och det är just därför mina inlägg kan bli ganska långa ibland...

P.S: Ni har väl inte glömt min Frågestund? D.S.

F R Å G E S T U N D !

Jag tog tillfället till akt att ha en liten... Vaddå? :o

Yes! Ni läste rätt :) Jag provar att ha en frågestund och avslutar den.. Någon gång, senast lördag den 20 mars 2010. Det kan bli på onsdag (17 mars), torsdag (18 mars) eller fredag (19 mars) så lätta era hjärtan och fråga vad som helst. Jag ska publicera svaren i ett och samma inlägg :) Kommentarerna kommer publiceras som vanligt :D

Uppdatering:
Inga frågor är dumma. Undrar ni något är det bara att fråga. Fler frågor = Fler svar = Mer information :D = Bra?

Frågeställning

Hihihi! Min statistik stiger! I think I know why! Hihi, det säger jag inte.

Jag börjar bli bar på att uppdatera va? Hehe. I dag har jag inte spelat The Sims heller och det ska jag inte heller. Jag ska gå och lägga mig snart. Ligga och läsa lite :) Jag vill ha frågestund, det skulle nog vara skojigt, men med min negativa inställning till det (och så bra jag känner mina läsare) tror jag mig veta att ingen kommer fråga något. Men det skadar väl aldrig att börja en och säga när den slutar? Eller? Det gör det säkert inte :)

Sjuklingar i huset!

Tjo! Felicia har spytt, blä! Jag kommer hålla mig borta från henne tills hon är frisk. Jag själv är ju en aning förkyld, den håller på att gå sin väg nu och det är bra. Jag tänker inte bli magsjuk, ska jag säga er. Usch! Palla ligga hemma i soffan och dega framför TV:n med en burk som man fyller med spya.. Usch, jag ska inte fortsätta skriva om det.. Jag går nog ner och tar vitpepparkorn nu. Fyra brukar hjälpa mot det mesta när det gäller magont :D I alla fall för mig.

Till en person jag känt något år...

Detta ska jag tillägna en person, som kanske fortfarande läser min blogg...

Jag har skrivit med dig ett tag, men nu verkar du ignorera mig. Varför? Är jag jobbig? (Om jag är det kan jag kanske förstå varför). Du gör det du gillar... Finns det ingen tid för konversationer på msn med mig längre? Jag förstår inte varför du inte börjar skriva till mig. Jag börjar alltid skriva. Jag ger upp nu! Jag låter väl dig vara så du slipper mig för... ett tag. Jag tror du att du har blockat mig på msn, för du brukar vara inne där ofta och det har du inte varit på senaste tiden. Jag är inte dum. Du loggade in innan men du är inte inne längre. Du kan också ha visat dig som offline... Men jag vet inte. Du ignorerade mig när jag skrev till dig någon annanstans också. Dock inte via sms, för jag orkar inte slösa pengar på det när du kanske inte ens svarar...

Jag minns en gång på en sida. Det här är nästan som en déja vu... Förstår du vad jag menar nu? Du ska veta att då letade jag som en galning, jag skaffade kompisar som var kompis med dig och det mesta. En blev typ arg på mig för att jag var så jobbig... Jag gjorde typ allt för att hitta dig. Jag efterlyste dig och tog hjälp av kompisar för att hitta dig och tillslut gjorde jag det. Nu försöker jag strunta i dig eftersom du redan struntar i mig. Det går inte riktigt som jag tänkt mig för du verkar ändå finnas kvar någonstans i mitt huvud. Som om jag var kär i dig eller något, men jag vet inte hur det känns för jag har aldrig varit kär, typ...

Du ska veta att du alltid finns i mitt huvud, även om jag inte vill att du gör det. Du sitter kvar där automatiskt och det är lite irriterande när du verkar ha glömt mig och jag inte glömmer dig. Hur lyckas jag?

Statiistiik

Nu måste jag bara säga att jag inte är lika trött längre *gäsp*. Gah. Ordet trött gör så jag gäspar. Det är inte kul.

På tal om ingenting. Min statistik har stigit :D Igår och i dag var det uppe i liite mer än vanligt. Haha. Jag är bloggberoende! Märks det?

T r ö t t

Jag gjorde en liten videoblogg, rätt seg men enjoy ändå.

Det låter som jag har saktat ner den men det har jag inte, jag var bara trött så jag får skylla på det. Den är lite snabbspolad också. Jag försökte snabbspola hela men när jag lyssnade på hela allt lät det hur mobbat som helst så jag tog bort den snabbspolningen som lät mobbad.

Till Sängs

Nu ska jag gå och lägga mig. Det är skola i morgon igen. Vilket tråkigt liv man har. Gå i skolan 5 dagar i veckan. Komma hem. Sitta vid datorn hela helgen. Oj, nu blev det söndag kväll. Dags att gå och lägga sig. Måndagens morgon kommer och allt börjat om. Såhär ska jag hålla på i två år till. Hur orkar jag? Hur orkar jag sitta vid datorn flera timmar varje dag? Det är inte så svårt, det är bara att sitta och inte göra någonting. Hur orkar jag skjuta upp allt? Ingen aning ska jag säga er, jag bara gör det. På tal om att skjuta upp grejer förresten. Jag måste skriva ett tal... Och det är inte det värsta. Talet ska vara på engelska... Det är inte heller det värsta (eller jo, men inte just nu). Det värsta är att jag inte vet vad jag ska skriva om och argumentera om... Jag ar så dålig fantasi. Min hjärna är tom på idéer när det gäller att bli tvingad att skriva grejer.

Vi får dessutom alltid läxor i engelska. Det är lite jobbigt. Vi fick läxa från torsdag till nästa torsdag (dvs. nu på torsdag, det var det där talet) och ja. Sedan vi fick den nya läraren i engelska har hon givit oss läxa varje gång! Klassen ska ta upp det med henne...

Aja, god natt.

Wipe Out & Ballar Av Stål

Hallå där! Jag var nere och diskade och efter det kollade jag på Wipe Out. Nu kollar jag på Ballar Av Stål (Kanal 5) och det är reklam så jag tog tillfället till akt att skriva lite. Nu ska jag strax bege mig ner igen :)

Diska

Åh, juste, jag skulle ju diska -.-' Det är väl bäst att gå ner och göra det nu så jag inte glömmer det. Hej med er!

Videoblogg-time!

Tjoho! Jag kände för att videoblogga igen ;D

Enjoy! :D

The freak simmar vidare

Tjo, jag har spelat sims länge i dag (snacka om att jag är ett freak eller nåt) och jag tog lite bilder på Teddys familjs hus och sedan flyttade de till ett annat större hus för de behövde det. Egentligen är det ju bara att bygga ut, men jag ville ha ett nytt hus till dem så det fick bli det. Jag tog även kort på det nya huset, och det ser lite mobbat ut för det är inte renoverat ännu så det är fula sängar, tapeter och golv... Men de får leva med det tills jag orkar göra om.

Lägga mig

Nu ska jag gå och lägga mig. God Natt! Jag är knäpp...

Klar med allt

Sådär, nu är jag klar med allt! Bra va?

Jag måste bara säga att jag inte är trött. Det är konstigt. Eller vad tycker ni? Är det normalt att inte vara trött klockan 01:48?

Familjen Arisons Familjeträd

Hallå! Gissa vad jag har gjort klart! Familjeträdet :D Det blev superstort! Föräldrarna har 10 barn (ett elfte påväg, haha!) och ungarna i sin tur har barn, inte många men några, ni får se.

Klicka på bilden för större format!

Okej, bäst att förklara hela bilden också.

I mitten har vi föräldrarna Amiz och Jay. Alla streck från/till dem är deras söner och döttrar. Strecken som är dragna Ash - Elli, Teddy - Stella och Amiz - Jay är där för att visa att de är gifta. Det är ett litet mellanrum mellan Angel och Linus och det symboliserar att de inte är gifta, de är sambo och har barn tillsammans.

Bäst att redogöra vilken åldersgrupp alla hör till också :)
Vuxen: Jay, Amiz, Ash, Elli, Angel, Linus, Nick, Stella, Teddy och Lizzie
Ungdom: April och Cleo
Tonåring: Brady
Barn: Zack, Chris, Kevin, Sebastian och Annie
Småbarn: Ella, Joe och Albin
Bebis: Angelinn och Zeke

De understrukna förstår ni nog varför de är understrukna :)

Jag valde att inte lägga till till exempel Stellas föräldrar och hennes bror för det skulle typ bli hela Skönköping då, haha.

"Vi har haft sex..."

"...underbara veckor tillsammans." Sa Christine. Pappa bara: "Va? Vad sa hon? Haft sex?" Då citerade jag Christine och sedan började både jag, mamma och pappa att misstolka och göra om meningen så det blev ett stort misstolk av alltihop. Haha, vi har så skoj här hemma :D

Tack!

Åh, gode gud, tack för att det inte blev Darin eller Andreas som vann, eller Salem. Anna vann med låten This Is My Life.

Haha. Christine frågar låtskrivaren: "Hur kommer den här låten stå sig i Eurovision Song Contest?"
Låtskrivaren svarar: "Hur ska jag kunna veta det?!" Det var lite kul, haha.

Röstning av jurygrupperna

ÅH! Jag blir så arg när jag ser jurygrupperna i Melodifestivalen ge sina 1:or, 2:or, 4:or, 6:or, 8:or, 10:or och 12:or! De låtar jag hejar på får inte tillräckligt med röster. Just nu ligger Kepp On Walking först och alla jurygrupper har givit sina poäng. Den ska väl inte vinna? Eller? Men nu är tittarnas kvar och vi ger väl ändå mest poäng, eller?

Melodifestivalen

Nu sitter jag nere och kollar på Melodifestivalen. Fixar bilder till familjeträdet också :) Det kommer inte ikväll. Det kan jag säga på en gång.

The Sims

Nu ska jag nörda The Sims lite grann :) Eller ganska mycket. Hej så länge :D


Rökning

Usch! Att röka är verkligen inte coolt. Det är äckligt och farligt, det är till och med farligt för omgivningen. Ska jag förbi någon/några som röker andas jag in precis innan jag går förbi och andas ut när jag går förbi, för jag orkar ju inte känna den lukten eller andas in det heller. Usch, säger jag! Finns det ingen rökfri stad? är en fråga som jag längre grubblat över.

Jag är emot de flesta som röker, även om det finns de i min släkt som gör det (majoriteten röker inte) så ogillar jag dem ju inte bara för det.

Att snusa är också farligt. Det, enligt tandläkare, är ännu värre än rökning. Det förstör tandköttet och massa sådant.

Ha en fortsatt bra dag. Förresten, mitt golv ser ut att ha torkat nu så nu sätter jag mig i mitt rum :) Eller jag fixar sängkläder först.

Mitt i fixningen

Nu har jag hunnit göra följande:

Jag har just skurat så jag sitter utanför mitt rum i min säng (jag har flyttat ut sängen, stolen och datorstolen utanför. Jag har ju skjutdörrar så det är lätt att flytta saker då) och väntar på att det ska torka i mitt rum så jag kan flytta in mina möbler. Sedan tar jag in mitt täcke och min kudde, som är ute och vädrar sig just nu, och byter sängkläder :D

Att göra


Det där vill jag göra i dag. De flesta är måsten.

Familjeträd

God eftermiddag! Eller ja, den är ung ännu. Oj, jisses! Herregud, jag borde ju klä på mig! Aja, jag skriver klart först, annars tappar jag flytet ;)

Jag tänker spela The Sims lite nu och jag funderar på att ta lite bilder och dela med mig av. Ni kanske vill se Lizzie och hennes lilla bebis Zeke? (En kompis till mig sa att jag döpte mina simmar till konstiga namn och det är liksom meningen :D)

När jag ändå håller på och snackar om namn så kan jag försöka bygga upp ett släktträd på hela familjen Arison (den största familjen jag har, som kommer inkludera nästan alla simmar jag har, haha). Arison är andra familjen jag skapade och då kunde jag till och med "aging on/off" som gör att simmarna åldras (eller inte, om det är off). Jag orkar inte med gamlingar, haha. Men jag har två ändå :D

Ingen film

Det blev inte av att jag kollade på film igår. Jag hittade ingen som verkade intressant. Jag hade lite ont i magen eller nåt också. Jag vet inte vad det var men något var det. Jag struntade i en film och gick upp till mitt rum och lade mig. Det blev God Natt helt enkelt.

En mirakelkur

Hallå där! När jag vaknade tänkte jag att jag skulle gå och ta mina kläder på mammas och pappas säng. Snacka om att jag fick en hel drös med kläder, det var ju mest av alla. Mest saknat var ett speciellt plagg som man byter dagligen. Jag tror ni fattar vad jag menar. Nu ska jag inte säga att de var helt slut (vilket de var) men jag hade tillräckligt så det räckte till nya för igår. Jag har inte klätt på mig ännu så därför sa jag ingen om dagens... Okej, det där blev lite vrickat. Sorry for that. Haha. Men i alla fall... Nu är ju den lådan full i alla fall. Från noll till... Ska jag gå och räkna? ^^ Jag gör det, haha. Ni har ingen uppfattning om hur många det var annars, eller hur? Ska jag berätta hur många det var? tjugonio stycken! Från typ två som jag aldrig använder, som jag var tvungen att använda, till 29 :D

Haha, ni är nog trötta på mitt tjat om det där så jag byter stycke och börjar skriva på något annat som jag egentligen skulle skriva.

Efter att jag plockat in alla mina 29 ni-vet-vad samt andra kläder i lådorna gick jag ner för att äta frukost. Jag ville ha mackor. När jag plockade ut mackor så sa Anna att det inte fanns något smör och då kunde inte jag äta frukost. Jag gick in i vardagsrummet där mamma, pappa och Felicia satt. De skulle åka och handla. När mamma gick förbi mig stannade hon och granskade mitt ansikte och ville att jag skulle smörja in mig och att jag skulle göra en ansiktspeeling (hur stavas det?) med kaffesump.

Jag gick in i badrummet och tvättade ansiktet. Först vatten sedan lite tvål och sedan lite mer vatten för att tvätta bort allt. Mitt hår var i vägen så jag gick upp i mitt rum och satte upp det samt satte upp luggen med en hårnål (panik, jag har bara en som är normal och funkar!). Efter det gick jag ner igen. När mamma och pappa åkt öppnade jag kaffebryggaren och där hittade jag kaffesump i ett kaffefilter. Jag tog lite och "smorde in" i ansiktet, plus ögonlocken, för det var ju dels där det såg för *Pip* ut. Efter att jag hade kaffesump i hela ansiktet tvättade jag bort det med vatten. Sedan luktade jag kaffe, usch.

Efter det tog jag en salva (vid namn Kvitten cream eller nåt, den är typ orange. Tuben är vit och lite orange. Det är svart text.) som mamma sa att jag skulle ta. Så jag tog den i hela ansiktet och händerna. Jag kollade mig i spegeln och såg ett mirakel. Det såg helt väck ut (det lita torra som varit där innan). Det var ett "wow, vad coolt"-ögonblick.

Nu ska jag sammanfatta vad jag gjorde i några steg:
1. Tvätta ansiktet med vatten. (Torka inte händerna eller ansiktet)
2. Ta ytterst lite tvål och gnid in i händerna (bara handflatorna) och smörj in ansiktet med tvålen, försiktigt.
3. Tvätta nu av ansiktet med vatten.
4. Ta en handduk, tryck den mjukt mot ansiktet (torka inte!).
5. Ta tillräckligt med kaffesump och smörj in i ansiktet.
6. Tvätta bort och ha tålamod (för mig kom det in lite kaffesumpkorn i ögonen men det tog jag bort försiktigt med mina naglar (ibland är det praktiskt med långa naglar)).
7. Tryck handduken mot ansiktet för att få bort det fuktiga. Ansiktet behöver inte vara helt torrt.
8. Ta ansiktskrämen och smörj in.
Klart!

Nu ska jag ner och äta frukost (lite sent men bättre sent än aldrig heter det ju).

Leta

Nu blir det till att leta efter en film. Låter datorn vara på så länge och meddelar om jag hittade något, tror jag. Eller jag stänger nog av. Jag har skrivit massa småinlägg i dag. God Natt med er!

Skrev lite

Jag struntade i att spela Sims. Lyssnar på deppmusik nu (som jag själv kallar det). Det är lugn musik. Missförstå mig inte med "deppmusik" för jag är inte alls deppig, jag behövde bara inspiration till min berättelse. Det är ingen novell för den är uppe i hela 46 hela sidor. Jag är på sidan 47 nu :)

Nu ska jag antingen kolla på film (för sent? Som om det är för sent att kolla på film?) eller så går jag och lägger mig eller så sitter jag och nördar sims i några timmar men det har jag inte riktigt lust med nu så jag struntar i det.

"Sol, vind och vatten, höga berg och djupa hav. Det är mina drömmar vävda av." "Sol vind och vatten är det bästa som jag vet men det är på dig jag tänker i hemlighet."

Bloggberoende?

Tyder alla mina småinlägg på att jag är hur bloggberoende som helst? Jag vet! Jag kollar bloggarna jag följer och ser om de har något nytt. :) Sedan kanske ni får ett smakprov på det jag skriver. Eller när jag tänker efter så får ni inte det :D Hihi, I'm evil :o

Skriva? TV? Spela?

Nu har jag inget att göra. Jag funderar på att skriva men jag vet inte om jag ska göra det. Jag funderar på att kolla på en film men jag vet inte om jag ska göra det. Jag vet heller inte om jag ska spela The Sims 2. Jag tror att jag skriver ett tag. Hemligstämplat material vet ni *blink, blink*

Hur lyckas han?

Willy gick vidare och Molly åker ut! Fy för det! Molly :( Men hon kom ju i alla fall fyra :)

Laptop i knät = värme

Tjo. Jag sitter och väntar på Let's Dance och har datorn i knät. Jag är nere i vardagsrummet.

Datorn gör mig verkligen varm, jisses.

Nu börjar det!

Willy dansade bra...

Vet ni vad? Willy dansade en bra salsa och fick hela 26 poäng! Coolt, tycker jag. 7 av Maria, 6 av Dermot, 7 av Ann och 6 av Tony.

Let's Dance

Nu ska jag titta på Let's Dance, som varje fredag de senaste veckorna. Hoppas att Willy åker ut ikväll för annars... Eller ja, jag kan väl inte göra nåt?

Förra veckan när Stefan Sauk & Malin åkte ut grät Malin. Willy såg såklart också lite besviken ut. Han led antagligen med Stefan & Malin. Willy måste ha skuldkänslor eller nåt...

Nu börjar det :o Eller det har gjort det.

Provet

Hallå igen. Provet gick ganska bra. Jag missade bara en grej men det är väl typ ingenting. Jag kanske får MVG :o! Inte för att ha höga förväntningar men erkänn att det skulle vara coolt om jag fick MVG! VG kommer jag väl garanterat få, eller?

Jag sitter på rast och borde egentligen räkna matte för att vi skulle vara på en speciell uppgift i dag men att räkna matte framför att sitta vid datorn? Nej, jag skulle inte tro det även om matte är kul.

Mozilla Firefox 3.6

Hellu. Nu har jag just bestämt mig för ett tema jag ska ha på mitt uppdaterade firefox :) Det blev riktigt snyggt. Det är svart och ljusblått. Inte jätteljus utan mer turkos.

Använd Firefox :D Det är bra. Stavningskontroll :D

Sveriges värsta bilförare

Nu ska jag gå ner till vardagsrummet och titta på Sveriges värsta bilförare. Det börjar nu vid åtta på fyran och det är så roligt att se hur de kör.

Brukar ni kolla på Sveriges värsta bilförare?

Gissa vem som fixade det

Woho! Jag fixade det :) Nu kommer jag åt övningsuppgifterna och vad jag ska läsa på :)

Google är min bästa vän ;P Hihih. Nu blev jag helt plötsligt väldigt glad. Det är ju hur bra som helst!

PANIK!

Åh, herregud! Nu kommer jag inte åt filerna som finns på min lärares hemsida så jag vet inte vad jag ska läsa för sidor i boken. *Piip* *piip* Jisses alltså! Vem är så trög att man lägger upp filer som eleverna inte kan öppna hemma? Tydligen min lärare! Tror hon att vi har allt på våra datorer hemma eller? Jag som ville vara duktig och allt men nu går ju inte det...

Ge upp... [19:00]

Åh, herregud. Jag orkar inte med att min anslutning bara knäppar ihjäl sig hela tiden. När jag fixar den om någon minut (eller några) så ska jag ta min in på min lärares hemsida och göra övningsuppgifterna. Jag kan ju förresten läsa de där sidorna i Persondator-boken. Själva kursen heter Persondatorer och den handlar om just persondatorer.

Oj, just det, jag glömde ju att jag inte kan publicera det här förrän Internet funkar igen så jag skriver tiden i rubriken om jag blir klar med inlägget när inte Internet funkar.

Spel

Hallå. Jag sitter och spelar Cube Field på Facebook :)

Klicka på bilden för att komma till spelet (du måste logga in/vara inloggad för att kunna spela)

Nedan ser ni även mitt highscore :)


Mätt

Just nu är min mage fullproppad av mat. Jag har ätit fisk, kall sås och potatis. Det är jättegott. Det är ju sjukt att jag äntligen tycker om fisk. Ni skulle sett mig för några år sedan. Jag avskydde verkligen fisk då. Jag ville aldrig äta fisk. Nu är jag glad att jag äter fisk för man blir väl smartare av det?

Efter middagen drack mamma och pappa kaffe och åt kärleksmums (snoddas, eller vad man nu vill kalla dem). Det är ju klart att jag blir sugen också så jag åt en också. Sedan kom Anna in med en chokladbit så jag har ätit massa i dag.

I skolan var det soppa. Den var rätt okej och jag åt upp allt. Det var kycklingsoppa med makaroner i. Det var även några konstiga grejer i som jag inte visste vad det var, men jag åt det i alla fall.

Bloggberoende?

Hejhej! Jag skulle logga in på blogg.se och såg detta inlägg på startsidan så jag var tvungen att klicka mig vidare till inlägget.. AH, skriver senare. Läraren stänger av datorerna... Jag uppdaterar, håll utkik senare.

Updatering av detta inlägg:

... Efter att jag sett det inlägget kände jag mig lite träffad av de där 8 sakerna, inte alla men några. Jag är nog bloggberoende.

Lunch

Hallå där! Nu ska jag och Johanna gå iväg med våra matkort till matsalen och äta. Vi har övat på provet också :)

I Skolan

Tjoho! Just nu sitter jag i skolan. Jag slutade fem i tio och vi har ingen idrott i dag, det skulle vara fotboll och läraren är inte där så vi fick vara med om vi ville. Jag gillar inte fotboll så jag ville inte vara med. Jag och Johanna sitter i en datorsal, med mobbade datorskärmar, och gör lite olika saker. Vi hade tänkt plugga inför provet i morgon. Persondatorer om datorsäkerhet. Det nämnde jag igår.

Jag börjar halv ett och innan dess ska vi hunnit äta. Vi har alltså gott om tid på oss. Om jag hade varit hemma hade jag antagligen spelat Sims :D Jag är ju ett litet freak.

Den där läxan i engelska var tydligen tills i morgon, men nu har jag gjort den och slipper tänka på den. Det är bara provet jag ska öva på och kunna. Jag hoppas provet hår bra i morgon, men det vet jag ju inte förrän jag sett frågorna.

Demi och Selena

Tjoho! Vet ni vad jag tänkte göra nu? Jag måste tipsa om en låt :)

Demi Lovato, Selena Gomez – One And The Same

Nu ska jag lägga mig!

Rosa

Rosa är verkligen inte min färg. Jag fattar inte varför folk gillar det (det är inget fel med att gilla rosa, men jag gör bara inte det, känn er inte träffade om ni gillar rosa). Rosa är för tjejigt tycker jag. Jag förknippar rosa (ni vet sådan där halvljus rosa färg) med fjortisar...

Jag som skulle gå och lägga mig, men jag kollade ju mailen och sedan kollade jag en blogg (med rosa bakgrund) och då fick jag inspiration därifrån. Jag ska snart lägga mig.

En förlängd god natt-hälsning

YouTube ville inte funka, och jag blir verkligen sugen på att se New Moon (När ska jag någonsin sluta tjata om den? Jo, när jag sett den!). Jag måste se den! Och eftersom jag redan har bestämt att jag ska se Eclipse med Sofia i juni (tror jag det var) så måste jag ju ha sett New Moon innan dess, eller hur? Twilight har jag redan sett :) Jag har läst alla böcker också, som ni antagligen redan vet. Jag vill läsa dem igen, men jag kan inte det i det här läget, det är för mycket plugg nu för tiden och då kommer jag inte ha tid att läsa böckerna när jag redan läst dem en gång. De är ju såå bra! Har ni inte läst dem så borde ni göra det, de är så otroligt beroendeframkallande. Jag trodde inte att jag skulle läsa dem ens. Jag såg att andra läste dem och de hade redan läst dem när jag skulle börja. Jag beslutade mig för att läsa dem när jag läste på baksidan av en del som Sofia hade i biblioteket när vi var där någon gång förra året. En dag gick jag in på biblioteket och skulle låna den men de hade inte ettan på skolans bibliotek så jag lånade den på statsbiblioteket. Efter att ha läst ett kapitel var jag fast. Jag började läsa den 1 december och sedan hade jag läst ut alla böckerna innan skolan började den 8 januari. Tänk er att varje bok är minst 400 sidor!

Kommer ni ihåg att jag har börjat läsa en bok som heter Balen? Jag har inte ens läst ut den än. Jag läser inte varje dag. Det är inte roligt att läsa en sämre bok än alla böcker i Twilight-serien. De böckerna är otroligt bra! Ursäkta att jag tjatar om Twilight men de är ju så bra!

Jag skulle egentligen bara säga God Natt men det blev visst lite mer än så. God Natt!

Redan?

Jag får spunk. Klockan bara tickar på som om den vill förstöra vår frihet. Det är dessutom knäppt att ha studiedag mitt i veckan. Varför inte ha studiedag en måndag eller fredag? Fredag skulle inte göra något, men då har jag prov i Persondatorer så det går ju inte. Provet handlar om datorsäkerhet. Det kommer säkerligen massa begrepp typ som trojansk häst. Jag får plugga i morgon för det hinner jag inte nu.

Oh! Vet ni vad jag kom på? Jag kom på att det snart är fredag och då är det Let's Dance och det ska jag se :) Willy får inte gå vidare då blir jag inte glad för Molly, Mattias och Claudia får inte åka ut på fredag. Då blir jag arg! Okej, inte överdrivet arg men jag kommer störa mig på om Willy går vidare. Stefan Sauk åkte ju ut i fredags och han var egentligen den bästa (även om jag inte riktigt hejade på honom så jättemycket, men han dansade superbra). Nej, nu ska jag... Kolla min mail och sedan får jag se vad jag gör. Går och lägger mig kanske, även om jag inte vill det.

Tävling!

... Nej, det är det inte alls, jag skojar bara med er xD Men jag är med i en :D

Nämligen den här:

Klicka på bilden för att komma direkt till tävlingen!

(Hoppas jag vinner, för jag har aldrig vunnit någon tävling. Kanske för att jag aldrig är med för att priset inte intresserar mig.)

Remember Me

Tjo! Jag var inne på bilddagboken och så såg jag en banner med Remember Me-filmen och jag ville se trailern. Så jag såg den och nu vill jag se den filmen :D

Anna vill ockås se den men jag tror knappast att hon vill gå på bio med mig, sin jobbiga och störnade syster som hon helst av allt vill komma bort ifrån. Så att fråga henne kommer jag inte för hon kommer inte vilja gå på bio med mig i alla fall. Jag får fråga någon annan för jag vill inte gå själv, det är ju inte kul.

Här är trailern.Vad tycker ni? Verkar den bra?

En klar, en kvar

Nu är jag klar med engelskan :D Totalitarianism hette det visst (på engelska) Det är: "En form av regering som underordnar alla sidor av dess medborgares liv till statens styrelse, med den enda karismatisk ledare som den ultimata styrelsen." Enligt min översättning av: "A form of government that subordinates all aspects of its citizens' lives to the authority of the state, with a single charismatic leader as the ulitmate authority." Låter min övesättning vettig, eller helt fel. Rätta mig gärna för jag är inte bra på engelska.

Nu ska jag bara fortsätta med de svenska orden.

Läxor

Tänkte uppdatera mig lite skriftligt också.

Jag bör plugga på orden. Jag har läst igenom dem några gånger. Jag kan några:

Unik
- Enastående
Anlete - Ansikte
Eloge - Beröm, Lovord
Intäkt - Inkomst
Prognos - Framtidsutsikt
Version - Tolkning, Framställning
Dilemma - Svårt val, Svår situation
Paroll - Uppmaning, Fältrop
Genuin - Äkta
Monoton - Enformig
Minutiös - Ytterst noggrann
Idog - Flitig

Ja, de där kan jag :D Med lite hjälp xD Sedan har vi även:

Cynisk
Impulsiv
- Som följer ögonblickets ingivelse (se, jag kunde den här!)
Ovederhäftig
Apatisk
Smälek
Extas
Antipati


De sista är jag mer osäker på.. Därför har jag inte skrivit betydelsen på dem, hehe. Japp, jag försöker förhöra mig själv via bloggen. Inte så bra kanske.

Jag har en till sak jag måste göra. En engelska uppgift. Jag ska ta reda på vad... vad det nu hette... är för något. Det var någon -ism. Och det ska vi berätta muntligt så det är väl bäst att jag sätter igång med det.

Familjen Wincuz

Tjoho, igen. Måste bara få dela med mig av något gulligt. Jag tog en bild på det.


Titta vad sött. Ja, nu har både Alize och Zelena vuxit upp :D

I bakgrunden: Leo spelar trummor. Melody har just lärt Alize att plugga (hjälpt med läxorna). Alize har 2 i betyg för att hon missade en skoldag för den dagen växte hon upp. Knäppa mig att låta henne växa upp då -.-' Aja, gjort är gjort och jag sparade det efteråt. Men det gör ingenting, det kommer nog gå bra i skolan för henne sen.

Familjen Wincuz

Hej hej, jag fixade kort på familjen som jag berättade om i går :) De bor ju i det där huset som jag lade upp bilder på. Känner ni igen tapeten i garaget och bilen?


Klicka på bilden för större format :)

Melody var visst gift med Pontuz, så hon heter också Wincuz nu. Innan hette hon Mawic (därav Familjen Mawic). Jag skapade henne sedan flyttade Pontuz in och de fick barn :D

På det till vänster är Leo barn och på det till höger är han tonåring (det var jobbigt att han inte kunde göra mat själv så han fick växa upp). Alize ska också växa upp snart :)

Nu ska jag ner och fika!

Onsdag den 10 mars 2010

Jag har videobloggat :DDet är inte alltid helt lätt att säga rätt... Ursäkta kvalitén på videon...

Förkyld

Tjenamors. Jag är förkyld och det är jobbigt, jag går runt och snorar. Palla snyta sig. Det gör jag endast i nödlägen. Vet ni vad jag fick innan? Jag fick en sur uppstötning. Det var väldigt obehagligt. Jag hostade och sen smakade det spy i halsen. Usch.

Jag sitter och gäspar nu så jag tänkte stänga av, byta om och lägga mig ner och läsa min KP som jag fick i dag. Snart måste den sluta komma för jag ska inte prenumerera på den mer. Den är anpassad till yngre barn och ungdomar. Inte till sådana som är över 15, antar jag.

Jag tänkte försöka mig på att videoblogga i morgon igen. Maxtiden ska vara två minuter, och inte ens det, för jag pallar inte kolla på videoinlägg som är längre än två minuter själv så varför ska ni göra det? I värsta fall får jag väl snabbspola allt.

Jag tror att jag får sluta göra smileys nu, det börjar bli lite överdrivet många. Jag försöker sluta, men det är svårt. Eller på msn är det ännu värre att sluta.

Jag struntar i att dela upp det här i flera inlägg för jag är trött.

I påsk ska vi upp till min moster, yey! Saknar dem. De är så söta och vi träffar de nästan bara när det är högtider. De ska komma ner den 8 maj för då konfirmeras Anna.

Jag hittade massa klipp med olika bloggare och jag fastnade lite för en tjej. Jag läser mest bloggar som drivs av tjejer. En blogg jag läser drivs av en kille.

Nu ska jag bara kolla om någon har uppdaterat sedan blir det god natt...

Åh Nej!

Åh, jisses! Jag kollade på ett klipp på youtube (som om det vore nytt xD) och jag kände mig lite drabbad när killen i det här klippet sa att vissa har börjat härma honom med "TjaTja". Om jag visste att han sa det först hade ju inte jag börjat med det. Jag vill inte vara någon "wannabe stor bloggare" (även om det nu skulle stämma...) Men jag hade som sagt inte alls härmat honom. Jag härmar mest Anna för att hon smittar xD

Amandavardet

Har ni sett youtube-klipp med amandavardet.blogg.se? I detta är hon sjuk och säger såhär: "Jag är liksom perfekt, mer än ni någonsin kommer bli" Det är ju absolut inget fel på hennes självförtroende.

Fråga inte varför jag skriver det här inlägget. Jag har inget att göra och jag kan faktiskt kolla på Youtube utan problem nu, vilket är super :D

"Kommakolon"

Jag har funderat länge på en sak, mest inom svenska grammatiken (tror jag det är). Jag undrar när man använder "kommakolon" (;). Vet ni det? Ni får gärna berätta det för mig, för jag vill ju inte skriva fel. Att skriva fel är hemskt! I alla fall för mig, men jag är ju perfektionist.

En hal tisdag

I dag är det tisdag och jag har studiedag i morgon. Jag måste plugga lite på svenska ord för att vi skule kunna dem tills på torsdag.

Provet jag skrev i dag gick bättre än jag trodde från början, men det kommer säkerligen visa sig att det gick lika bra som jag trodde från början... Ett annat prov jag fick tillbaka var franskan och jag har redan konstaterat vad jag behöver plugga mer på.

I dag när jag gick till skolan halkade jag omkull. Jag gick på en liten sluttning och helt plötsligt låg jag på marken men jag reste mig snabbt upp, knöt kängan och fortsatte gå (det var bara skosnöret på ena kängan som hade gått upp). Det värsta var ju att jag just hade gått förbi två personer sen halkade jag och sen gick ju de förbi mig. Jisses.

ChecklistaKlart! :D

The Sims.

Tjoho! Nu har jag hunnit ta alla bilder på åtminstone ett hus :D (Simmarna var i vägen så jag var tvungen att försöka flytta på de flesta så bra det gick)


Klicka på bilden för större format!

Bottenvåningen består av: ett vardagsrum, ett kök och ett badrum. Och så garaget.
Första våningen består av: Ett gigantiskt badrum, två barnrum och ett lekrum för barnen (även föräldrarna för de kan leka med sina barn :D)

Familjen består för närvarande av:
Pappa: Pontuz Wincuz
Mamma: Melody Mawic (tror jag... hon heter i efternamn, vet inte om hon är gift med Pontuz eller inte, de kanske bara är förlovade... Hon är nog gift så då heter hon Wincuz istället :D)
Barn: Leo Wincuz
Småbarn: Alize och Zelena Wincuz (de två sover i de två spjälsängarna tillsammans med Pontuz och Melody uppe på loftet)


Uppdatering: För er som undrar varför ungarna har Z i sina namn så kan jag säga att det ligger i släkten (haha). Jag kan ta upp hela historien nu när jag ändå håller på.

Det var såhär att när jag började spela skapade jag två simmar som hette Erik och Eliza Wincuz. De i sin tur fick två barn: Pontuz och Elli. Jag tänkte att Z kunde gå i arv, så att ungarna fick heta något med Z om jag kom på något namn (killnamn brukar vara svårast, för jag har så många och jag kan ju inte döpa två simmar till samma namn, inte ens om simmarna med det namnet redan dött).

Sedan efter ett tag dog både Eliza och Erik... Och nu är de väck.


Bilder på familjen kommer någon annan gång, antar jag :D Pontuz arbetar inom militären och Leo går i skolan och sedan blir både Alize och Zelena trötta fort med de sover också väldigt lite i jämförelse med de andra i familjen. Melody har då fullt upp och när hon vill sova kanske ungarna vaknar och då måste hon släppa ut dem... Jobbigt värre. Men så blir det.

Pontuz är bror till Elli, som är gift med Ash, som i sin tur är syster till både Lizzie, Teddy och Angel. Teddy ska flytta snart och det huset har också loft så det blir det också kort på, troligtvis, så småningom.

Uppdatering av "Klart!"

Tjoho! Nu har jag fixat en grej till :DVad tycks om det nya typsnittet?

Det blev Times New Roman istället för det andra för jag tyckte att det var liite finare när man skrev kursivstil med bokstaven m, haha... Eller det är säkert inte bara därför. (Om typsnittet inte är ändrat får du uppdatera sidan, så att det blir bättre. Den första gången när det är något nytt kan det vara så.)

Klart!


Nu är jag klar med första grejen som jag ska vara klar med :D

Här ovanför ser ni en liten lista på vad jag vill ha upp på bloggen :)


Beslutsångest

Usch, beslutsångest är inget kul alls. Jag vet verkligen inte vad jag ska ha, om jag ska ha en sak lite mindre eller samma grej lite större... Jag tror att det får bli mindre, för att det såg bättre ut :D Men jag vill ha det lite större än det lilla, tror jag. Jaja, vi får se! Tjohej!

Bilder kommer

Hello again! Bilder på mina hus på The Sims 2 kommer antagligen senare. Jag ska försöka fixa designen lite grann (typsnitt och typstorlek) och sedan tänkte jag även fixa ytterligare en sak :)

Hej så länge!

Liten uppdatering

Hej, nu har jag ungefär bara tre minuter på mig att skriva, det kommer att bli svårt men vi får se hur det går. Jag börjar nämligen om tre minuter (har CAD, som är något man håller på med på datorn och då sitter jag kvar i datorsalen).

Jag glömde en överraskning igår. Förlåt. Men ni fick en, och det sa jag också :D Jag ska nog ändra lite grejer när jag kommer hem :) Jag har ju studiedag i morgon och då är vi lediga :D Yey! Jag ska ta kort på The Sims i kväll eller i morgon så ni får se lite familjer jag har :D Det blir väl bra? Jag tror också att jag ska ta kort på huset med sovloft, eller de två husen med sovloft. Jag tror att jag var klar med båda. Nu måste jag tyvärr avsluta för jag började för en minut sedan, hehe. Läraren är inte här :D Han är på möte xD Oj, nu började jag för två minuter sedan, oj :o

Vi ses!

Outfit - Måndag

Lovade inte jag er en överraskning? Det gjorde jag väl? Här kommer den.

Inte så mycket till överraskning, men i alla fall. Det är ju tanken som räknas :D

Jag i dag:Outfit:
Klänning/Tunika (?), från (gissa xD) Ullared
Leggings (två par), från Ullared
Strumpor
Benvärmare, antagligen inte från Ullared xDVill ni se hur lång min lugg har blivit? Tog ett kort på den nämligen. Det får ni :D

(Jag hade blixt xD) Sedan insåg jag att det inte behövdes eftersom det var så ljust ändå, så jag stängde av den :) Det blev lite bilder på mitt öga också. Men det gick inte så bra eftersom många kort blev suddiga. Jag fick faktiskt några bra kort, som inte var suddiga. Stod ju framför spegeln och tog så det var skojigt :) Då såg jag också om korten blev suddiga så det var bara att försöka igen.

Jag får redigera det där och så, så det blir jättesnyggt.
Vad tycks om mitt redigerade öga i svartvitt? Hihi, det är ett gammalt kort. Lite äldre i alla fall. Nu får ni inga fler ögonbilder. Synd för er, säger vi. Eller, det är det inte alls :D

Vad är det för skillnad?

Jag hade tänkt byta typsnitt på texten i inläggen. Jag fick fram en bra stil men jag kom sedan fram till att Times Nes Roman var ungefär likadan, förutom de kursiverade lilla a som blev konstigt.Det blev lite suddigt nu bara för att jag klippte ihop den där bilden i paint :/

Vilken av de är finast?

8 mars

Vet ni vad det är för dag i dag? Det är den 8 mars. Det innebär att det är den internationella kvinnodagen. Det speciella med just detta året är att det har funnits i 100 år (enligt en i min klass, som jag antar har rätt. Så skyll inte på mig om jag har fel ;) )

Var extra snälla mot alla kvinnor i dag :)

Veckans första dag

I dag var jag i skolan, som vanligt. Tog en omväg hem för att jag tog sällskap med Mimmi. Det var skönt ute så det fick bli en omväg :) Egentligen är det väl inte någon omväg mer än att det tar lite längre tid och att man tar en annan väg.

Nu har anslutningen lagt av igen. Jag förstår mig inte på vad som är med den. Jag har i alla fall hunnit läsa en blogg. Nu har jag ett antal kvar, som jag följer. Syrrans behöver jag dock inte läsa ännu för hon sitter inte vid datorn, tror jag inte. Det kanske hon gör.

I morgon har jag prov och jag har typ inte pluggat och det kommer säkerligen sluta med att jag inte har pluggat tillräckligt. Jag hatar att plugga, jag får aldrig in något ändå, om inte ämnet är kul, typ franska eller matte. Matte sitter jag dock inte och pluggar inför. Det går ju plugga på det med det kan jag inte göra för att jag gillar inte ens att plugga.

Jag kommer inte kunna publicera det här inlägget förrän Internet funkar och jag är ansluten till nätverket. Jag får fixa det... Jag skriver i slutet av inlägget när jag skulle publicerat det, så ni vet det :)

Senare kommer en liten överraskning, eller när jag tänker efter så blir det säkert två ;) Synd att ni inte är lite fler som läser, då kanske jag hade kunnat ordna någon frågestund, men så blyga som de flesta är så tror jag att jag struntar i det. Eller vad tycker ni? Ska jag ha frågestund eller inte? Personligen tror jag att det skulle vara ganska kul :) Men då får jag kanske avsluta den någon annan dag än just i dag. Jag vill att allt ska gå fort, hehe. Tävlingar, nja... Jo, jag kom på att jag kan ha veckans blogg, men det är väl bara syrran som kommer anmäla sig (kanske inte ens det) och vad är det för mening att ha veckans blogg om ingen har blogg?

Oh, najs, nu funkar internet :D Wiie. Jag slapp göra någonting. Jag har bara suttit här och skrivit, sen så såg jag att det funkade igen. Nu ska jag publicera det där :)

Tack och hej!

The Sims-freak

I dag har jag bara spelat sims, nästan. Det är kul :) I en familj jag spelade i, som jag inte spelat i på länge, så var kvinnan gravid och när hon hade fött den lilla flickan så döpte jag henne till Zelena (Inspiration: Selena Gomez). Efter ett tag tog batteriet till datorn slut och datorn lade av och sedan startade jag upp den och gick in på sims, satte i batteriet (trodde jag) men sen var inte sladden kopplad till batteriet så hela datorn lade av. När jag sedan gick in på samma familj hade jag ju inte sparat och då när samma kvinna skulle föda ungen så var det en pojke! Jag bara: "Vad i?!" Så jag sparade inte det och fick göra om allt igen och då sparade jag efter varje speciell händelse (Mannen blir befordrad, Ungen föds, ungen växer upp till småbarn osv.). Sedan så fick de byta hus, för de blev lite för många för det där lilla huset på endast ett barnrum och ett rum till föräldrarna. I föräldrarnas rum sov även de två småbarnen (Flickorna Alize och Zelena). Det äldsta barnet i den familjen heter Leo och är barn. I det nya huset, som för övrigt har två våningar och ett sovloft för föräldrarna (och småbarnen som ännu inte vuxit upp), har de två barnrum (ett för pojken och ett för de två flickorna som snart ska växa upp (har fusket aging off så att jag åldrar dem när jag vill, det är ju bara skriva in aging on och sedan få upp simmens åldersgrej så att ... okej, skit i förklaringen ^^))

Jag spelade på en annan familj. Kommer ni ihåg Angel som jag nämnde i ett inlägg där jag beskrev Lizzies familj? Kanske inte. Men i alla fall. Jag var inne i den familjen och spelade lite. Jag köpte lite nya kläder och bytte frisyr på Angel. Hon var "emo" när hon var i tonåren (haha?) och hon har kvar lite emostil fortfarande :) Hon bor tillsammans med Linus (sin sambo, eller man, kommer inte ihåg riktigt. Får ta reda på det.), deras son Sebastian (som växte upp till barn) och Angels lillebror Brady (barn, har 5+ i betyg och går på privatskola).

Jag spelade inte på någon annan familj, det var de två som jag spelade i ett tag. Heter det förresten att spela i eller spela på en familj i sims? I blir det va? Eller, vad tycker ni låter bäst?

Kramar till er!

Melodifestivallåtar

Tjoho! Jag tänkte dela med mig av lite låtar som jag gillar. Melodifestivaltema blir det den här gången :)

Eric Saade – Manboy
Pernilla Wahlgren – Jag vill om du vågar
Timoteij – Kom

Elin Lantos låt borde också vara med här, men det är lite onödigt att tipsa om en låt två gånger så jag struntar i att tipsa om den här :)


Kängor

Tjoho! Jag har glömt att säga att jag har kängor. Vem hade kunnat tro det? Mamma har tjatat ett tag och i måndags när jag kom hem hade jag blöta strumpor. Jag ville ha kängor.

Här kommer lite bilder :) Observera att jag använt mina kängor sedan i tisdags både till, från och i skolan (kan man säga både när det är tre grejer?) så kängorna är inte i samma skick som när vi köpte dem. Jag påstår dock inte att de är sönder eller dylikt.


Framifrån med mina fötter inuti :o


Från ena sidan.


...och andra sidan.

Det fick vara det. Vad tycks om mina aningen smutsiga kängor? Jag fryser i alla fall inte om fötterna längre :) (Jag pallade inte knyta dem när jag skulle ta kort på dem.)

Vaken

Tjoho! Nu är jag vaken. Jag har varit vaken i ett par timmar nu och jag åt frukost runt halv tolv, då mina scones var klara :) Jag gillar scones. Nackdel: Det blir kladdigt och tar lite tid. Fördel: Det är så gott och jag blir nöjd när jag bakat dem. Jag var först tveksam till om jag skulle göra det eller inte. I sängen var det självklart men när jag väl stod i köket efter att mamma, pappa och Felicia åkt (Anna var inte hemma, hon var på någon konfirmationsgrej) så var det inte lika självklart. Jag övervägde det positiva med scones för tog fram ingredienser och började baka. Kolla på videorna i det här inlägget om du vill se mig baka scones.

Mamma, pappa och Felicia är någonstans för att Felicia spelar innebandy mot ett antal lag. De kommer hem runt halv sju. Woho! Anna och jag är ensamma hemma, wiie. Anna är med en person. Det får hon nog berätta mer om om hon vill det.

Jag håller just nu på att skriva på en uppgift i samhällskunskapen. Det ska lämnas in på måndag och man kan inte komma med det efteråt, man kan bara lämna in det på måndag. Uppgiften går direkt till "bonuspåsen". På tisdag är det prov i samhällskunskap och jag måste nog öva. Kanske kan jag ta hjälp av spelet på riksdagen.se. Spelet heter Rixdax och det är ett spel som för fram kunskaperna inom politiken :) Väldigt bra inför provet. Vi ska även kunna minst tre eller fyra ministrar. Jag kan Jan Björklund, som är skolminister eller nåt. Sedan kan jag Carl Bildt, som är utrikesminister. Anders Borg är väl också någon minister? Justitieminister kanske? Jag vet inte. Jag skickade en länk på alla ministrar på min mail, smart va?

Jag kommer dock inte spela nu för jag fick sådant sug igår av att spela sims efter att jag sett Lilys inlägg där hon hade hittat ett hus på sims 3 med sovloft. Jag fick sådan inspiration och fick lust att också ha sovloft :D Så nu tänkte jag spela sims. Efter att jag blivit klar med min samhällsuppgift som jag ska skriva ut senare.

Tråkigt, Nea tell a The Sims story

Det är inte kul att inte ha något att göra. Funderade innan på att kolla på en film. Nu funderar jag på att spela The Sims. Det har jag i och för sig redan gjort i dag.

På tal om Sims förresten. Lizzie (ni vet den där jag berättade om för ett litet tag sedan) har blivit med barn :) Han fick heta Zeke (inte sekäh utan siik (fast mer som ett engelskt E), om ni fattar). Sedan grälade hon (eller, jag gjorde det åt henne) med Thomas (som den där killen från universitetet hette) och sen så försvann deras förälskade, men de är fortfarande kära enligt den där livsgrejen. Sedan när hon åkte till jobbet fick hon sparken :/ och sen hittade jag ett nytt jobb till henne och sen så när jag hade barnskötare hemma med Zeke så stack barnskötaren när Zeke sov. Då kom det upp en varning om att jag inte kunde lämna honom ensam och det var inte mitt fel för gamlingen kan inte sköta barnen :( De är knäppa. Men i alla fall så tänkte jag att någon skulle få flytta in så det fick bli en som hon var väldigt bra kompis med. Jag gjorde så de blev kära :) Höhö, de är läbbiga (haha, förstå humorn i det xD). Jag gjorde inte så mycket mer på Sims. Juste jag skaffade jobb åt Nick för han behöver ju ha någon inkomst :) (fattar ni inte så skiter jag i det, jag vill bara berätta för jag gillar att skriva och dela med mig) Han har varit stjärnkock eller nåt. Kändiskock kanske det var. Något var det i alla fall. Han fick jättebra lön det var typ 1 000 simdaler :D Det är bra för att var sim :) Han fick typ 10 000 eller nåt en gång. Sedan jobbade han bara tre dagar i veckan mellan 15 och 20 tror jag. Det var ett tag sen jag spelade i det hushållet. Han har fullt på matlagning, fysik och kreativitet. Om det är något mer vet jag inte. Han blev i alla fall befordrad efter att han skaffat ett nytt jobb. Efter första dagen :) Hihi. Skojigt, jag vet. Det var nog det som hänt. Förutom det att Lizzie fick inbrottstjuv :( men det fick hon inte när jag spelade i dag utan någon annan dag.

Borde jag skapa en ny kategori för Sims kanske?

Nya tips - Elin Lanto

Nu kommer lite låtar som jag gillar :)

Elin Lanto - My Favorite Pair Of Jeans - Lyssnade på den här låten när jag sökte efter låten som jag länkar här under.
Elin Lanto - Doctor Doctor - Den här tävlade hon med i Melodifestivalen det här året (2010). Hon gick tyvärr inte vidare till varken andra chansen eller globen. På tal om det är det andra chansen i morgon klockan 20:00.

Minns ni I Won't Cry och I Can Do It (Watch Me Now) ?

Om ni såg Melodifestivalen för något år sedan (kommer dock inte ihåg vilket) kanske ni minns när hon sjöng Money ? Det gör jag, men jag minns inte hur den går. Jag minns att jag tyckte att den var bra :)

Lägg av!

Men herregud! Ska Willy göra såhär mot alla par eller? Han står på trappan och man förvånas inte när han går vidare, för att folket röstar på honom. Detta är orättvist! Om det fortsätter såhär kanske Willy vinner och jag tycker inte att han är en värdig vinnare eftersom han inte får höga poäng av juryn. Jag vet att det är ett underhållningsprogram samtidigt som det är en tävling. Någon av de fyra som är kvar ska vinna och nästa vecka ska de dansa bland annat bugg. Bugg är kul :)

Nu är det väl Willys tur?

Nu ska jag kolla på utröstningen av Let's Dance. Måtte Willy åka ut den här gången. Mattias får inte åka ut. Claudia och Molly hejar jag också på. Stefan är också bra så om någon annan än Willy åker ut i dag så blir jag besviken.

Tjohopp!

Hjälpreda

Nu ska jag försöka hjälpa min halvkusin med en grej :) Tjo!

Lektion

Tjo, nu ska jag ha datorkunskap (datakunskap?). Jag vet inte riktigt vad det heter. Vi ska jobba med något som motsvarar excel. Hej svej!

Ny dag

God morgon! Jag var tvungen att skicka iväg ett dokument till min skolmail för att skriva ut det i skolan. Vi har ju skrivare hemma man jag hinner skriva ut det i skolan så jag gör det.

Nu ska jag ner och äta frukost och batteriet till datorn tar snart slut så jag måste stänga av snarast. Vi ses!

Det funkar (inte)!

Vad i hela friden? Jag är inte ansluten till nätverket och så hade jag översikten för min blogg framme och klickade på "Nytt Inlägg" och vips kom en ruta upp för ett nytt inlägg. Jag bara: "Vad i hela friden? Varför funkar det?" Det var väldigt konstigt.

Det är ingenting annat som funkar, bara detta. Hur märkligt är inte det? Mycket märkligt, mycket märkligt.

Vet ni något som jag vet? I morgon är det fredag och på fredagar är det Let's Dance! Helgen är här om... Ja, när slutar ni i morgon? Jobbet, skolan, plugget, arbetet. Du kanske redan har helg direkt för du kanske är ledig. Lyckost dig i så fall. Pappa är ledig, lyckost honom. Jag slutar tjugo i fyra. Usch. Jag börjar halv nio och har lektioner hela dagen.

Vet ni vad jag kom på? Jag har glömt att göra matten, oj oj oj, vad ska jag göra nu? Jag får antingen jobba nu eller i morgon bitti.

Nu ville det inte publiceras -.-' Som om inte detta är bisarrt.

Sveriges värsta bilförare

Sveriges värsta bilförare är programmet på TV4 jag nu ska titta på.

Haha, ett par (två barndomsvänner i 19-årsåldern) använde inget bälte och körde mot rött.

Kul att kolla på ;)

Engelska

Tjoho, igår fick jag reda på att vi ska upp till min moster den tredje och fira påsk med dem. Se upp där uppe, här kommer vi :D

Jag ska inte ha med min sak, den får stanna hemma, haha. Vi kan säga att den jobbar 10% och att den inte får någon lön, och att den gör mobbade grejer så den får inte jobba normalt då, för den är dum mot övrig personal. Haha, se inte det så seriöst.

Just det, nu ska jag inte komma in på annat.

Jag sitter och jobbar med engelskan som skulle varit till i dag men vi hade ingen engelska, och det var tur för jag hade inte gjort den. Så slarvig är jag egentligen inte men jag är inte någon person som sätter igång med läxor så fort vi får dem och det är synd. Jag visste att vi inte skulle ha någon engelska så jag gjorde inte läxan igår, men jag gör den nu och det är väl huvudsaken? Jag måste göra matte också, men det är kul, typ. Det är massa kluriga ekvationer och grejer. Allt hänger på att man inte fel någonstans då kan det gå åt skogen med hela ekvationen sen och det är inte kul alls.

Engelskan ska handla om hur vi människor ser på djur. Det ska vara 200-300 ord.

Tjosvej!

Persondatorer

Vilken slapp lektion jag har. Vi skulle säkerhetskopiera en mapp och nu har återställt allting för man skulle låtsas att hårddisken kraschade och då skulle man ta bort den mappen. Nu har jag fått tillbaka min mapp :D

Hihi. Nu ska vi fylla i en grej :o Tjoflöjt!

Äta och sova

Nu ska jag ta mig någonting att äta :)

Internet har varit sig själv i dag och det är bra och stör mig inte lika mycket som det igår, det var jobbigt.

Tack och hej, leverpastej
. (Rim, men leverpastej låter inte så gott om man ser ordet...)

God Natt också!

Disney Channel freak

Hahallå (jag skrev sådär för att det var skoj :D). Jag har kollat på Disney Channel ganska mycket men det är inte så mycket disney som visas, det är mest sådant som inte är tecknat, vad det nu heter. Det är bra ju :) Är jag helt normal?

Anna är duktig

Visste ni att Anna är hur duktig som helst på PhotoScape och PhotoFiltre

Nu ska ni få se en bild hon gjort :) Bara för att jag är med på den, höhö ;)

Liten bild för större format, just for you ;)

Glöm inte klicka för större format ;)

Ciao!

P.S: Bilden är lite weird (inte Annas fel, det var mitt fel eftersom jag stod/satt lite werid. Det skulle vara en high five egentligen, men det är ju som sagt inte Annas fel utan mitt. Ni fattar nog att jag skulle peka på båda mig också, men det är ju svårt!) D.S.

Innan lektionen

Just nu sitter jag på rast. I går lade internet av och jag spårade ur och skrek och fick ont i halsen. Det slutade med att jag gav upp, startade om datorn och gick ner och åt middag. Stekt fisk, kall sås och potatis. När jag åt så kom jag och Anna mycket närmare varandra och vi har slutit fred. Vi går ihop mot Felicia nu istället. Hon lekte med en störande leksak som lät. Anna och jag försökte ha middagsro. Jisses, hur orkar man hålla på?

Okej, strunt i det.

Jag måste berömma pappa för såsen, för det glömde jag att göra, för han jobbar eftermiddag. Han kommer hem ungefär tjugo över tio.

Nu måste jag skriva klart det här och sedan ska jag iväg till min mattelektion som börjar 11:25.

Om Internet inte strular i kväll och om jag hinner så skriver jag i kväll.

Jag måste även tillägga att jag har franskaprov sedan. Jag kan de sex oregelbundna verben jag ska kunna och kan böja dem till de olika personerna och kan de även i passé composé (dåtid/igår). Jag tror det i alla fall... Det är nog inte smart att räkna upp dem nu för jag måste iväg. Tjillevipp!

Måndag och Tisdag

Jag får be om ursäkt för min dåliga uppdatering men jag kan i alla full uppdatera er om vad jag har gjort de två senaste dagarna i början på den här underbara hala vecka.

Måndagen

Jag var och tränade med Sofia och när jag kom hem räknade jag matte. Mest ekvationer och förenklingar av olika binom och polynom och sådant. Vissa av er kanske inte fattar vad jag snackar om man det är faktiskt matematik B. Våran mattelärare säger att vi inte ska vara bra på algebra, vi ska vara bäst på algebra ;)

Jag kollade på Familjen Annorlunda på TV4 och en familj var i Tyskland på semester. Där var de på ett nöjesfält vid namn Europark. De åkte en attraktion/berg-och-dalbana vid namn blue fire. Snacka om att jag vill åka den, den gjorde en loop och åkte upp och ner.

På tal om åkattraktioner och sådant. I sommar ska vi åka till både Grönan och Liseberg :D Jippie! Jag ska åka Insane som en galning, likaså Jetline. Älska berg-och-dalbanor :)

Okej nog om det.

Jag gick och lade mig halv elva och då var jag trött. Det var konstigt.

Tisdagen
När jag vaknade när mobilalarmet ringde var jag inte alls trött så jag låg kvar en stund och gick sedan upp för att duscha.

Jag gick på lektionerna och vi slapp samhällskunskapen och mentorstiden :) Så vi slutade efter matten (halv två). Jag, Johanna och Sofia satt kvar en stund och räknade. Kalla oss knäppa om ni vill, men det är faktiskt kul med matte. I alla fall ekvationer och sånt :) Matte behöver inte alltid vara kul när man måste skriva jättemycket men jag fattar inte hur folk inte kan gilla matte. Ska ni kalla mig knäpp så får jag kalla er, som inte gillar matte, knäppa.

Ciao!

RSS 2.0