Hårddisken är överbelastad!

Men usch, tiden bara flyger iväg. Jag har i alla fall flyttat över lite grejer från C-hårddisken till D-hårddisken. Det är runt 12 GB ledigt av ungefär 99 GB så det är ganska lite, men jag har fått över en del som sagt. Ville inte riskera någonting och nästa gång ska jag bannemig installera grejer på D istället för C. Jag tror jag behöver nån hårddisk till kanske. USB pallar man ju inte sätta in varje gång man ska ha någonting. 

Jag och Johanna är bäst! Vi klarade nivå 35 på Rebubbled. Yeah, vi tar vara på vår tid. Haha, vi är på 43 nu eller nåt. Skam den som ger sig heter det!

Jag "glömde" visst plugga, haha. Jag gjorde saker sen vips var klockan tio. Då skulle jag fixa hårddiskarna och nu är klockan fem över elva!


Jag igår innan jag skulle till farmor. Vet ni en sak? Den där blomman är inget spänne, ingen tofs heller. Det är en brosch! Observera att jag har mousse i håret på bilden. Ser det ut så? Nej!

Emily Osment

Jag sökte på google för att se hur gammal Mitchel Musso är och då kom det upp en video med Elily Osment och Mitchel Musso. Jag lyssnade på den och den var bra. Jag kollade på andra videor med Emily och sedan sökte jag på låtar på Spotify där jag hittade följande: Emily Osment – I Don't Think About It


Lite dålig bild men jag har ont om tid på mig. Nu ska jag ner och titta på Top Model 13 på tean!

Ingen volym

Usch, jag har prov på onsdag och jag fick tillbaka mitt prov i samhällskunskap i dag. Jag fick G och fick inte veta poängen för att jag gjorde det i efterhand. Det suger typ. Aja, alla som gör det i efterhand behandlas så och kan alltså inte få något annat än G och IG.

I skolan i dag var det god mat! Det var järpar med pasta och kebabsås sedan kommer man hem och då blir det fiskgratäng, usch. Jag tog makaronipudding/makaronilåda. Den var inte så jättegod längre. Jag vet inte hur många gånger jag ätit det. 

Senare i kväll är det Top Model 13 klockan åtta på trean. Ska se och måste se!

Mitt hår vill inte få volym! Jag vet inte vad det är för fel men det blir inte så stort. Det är inte så kul. Jag kan inte göra något med mitt hår, det vill inte. Luggen faller ner i ansiktet när jag har tofs. Diadem får jag ont av förr eller senare.


Dagens Outfit:
En ... någonting... klänning/lång tröja.
Vitt linne under.
Leggins.

Sminket bestod av mascara. Jag hann och fixa håret (bestod av mousse, det syns säkerligen inte. Då fattar ni vad jag menar) och ta på mascara! Coolt va? OCH ta egobilder hann jag också göra.

ANTM is over for today

Nu tycker jag att det räcker med att kolla på ANTM på YouTube. Jag glömmer bort allt vad tid heter när jag kollar på sådant. Så är det när jag kollar på TV också. Jag har nu kollat till avsnitt sex. Jag ska fortsätta titta senare. Antingen i kväll eller i morgon. I morgon klockan åtta ska jag även titta på Top Model 13 på trean. 

Woups! Jag gjorde det igen! Nu såg jag avsnitt sju och jag hann inte ens skicka i väg det här. Fy på mig.


Den här bilden tog jag förra året på sommarlovet då mamma ännu inte fått semester. Jag skulle åka och möta henne och oj vad förvånad hon blev. Hon trodde att jag skulle till Jessica men det skulle jag inte. Hon såg knappt att det var jag först då jag hade mina solglasögon. Jag hade med mig lite fika eller något och satt och fikade innan jag sedan fortsatte cykelturen för att möta mamma. Sadeln är inte lite högt upp va?

Det tar tid för saker att ladda

Usch, nu tar det lång tid för klippen att ladda. Får pausa flera gånger och då vet jag verkligen inte vad jag ska göra. Nu kom jag på vad jag kan göra. Jag kan faktiskt plugga till ett av de två proven på onsdag (på onsdag!). Det är inte likt mig att plugga när det inte är dagen innan. Jag vill faktiskt också vara bra på proven. Tro det eller ej. Instuderingsfrågor finns det gott om. Jag vet inte riktigt om jag orkar göra dem, eller läsa. Jag läser så segt. Jag läser högt fast inombords, om ni förstår vad jag menar. När jag skriver så är det som att jag pratar fast jag gör det inombords utan att röra på tungan någonting. Det är så jag läser också. Det är därför jag läser så segt. Jag får dock in mer då och jag har faktiskt försökt att inte läsa högt inombords men jag kan inte. Om jag ska göra det måste jag anstränga mig.

Yey, mitt klipp är färdigladdat! Klippet, here I come!


Ett litet småkryp, bild tagen förra året (har tagit fler bilder i dag men har inte laddat in dem ännu).

Timmarna flyger iväg

Jag sitter och tittar på ANTM (Americas Next Top Model) Cycle (Säsong) 6. Jag har kollat på Episode 1, 2 och 3. Nu ska jag börja kolla på Episode (Avsnitt) 4. Tiden bara flyger iväg när man sitter och kollar. Jag var lite irriterad tidigare i dag. Mitt knä gjorde ont. Jag fick ta en Ipren och det hjälpte! Ipren är bäst. Jag skulle diska också och då var de båda diskborstarna äckliga. Man kan inte diska med skitiga diskborstar för då blir det knappast rent. Jag provade med en grej man har när man ska diska provrör. Har ni haft kemi någon gång vet ni nog vad jag menar, eller så vet ni vad det är ändå. Det gick inte bra. Vi hade stålull och en slags grej man häller i diskmedel i det är som en diskborste fast det är ändå ingen diskborste. Disksvamp med skaft. Hoppas ni förstår. Om ni inte gör det så förklarar jag inte så bra. Jag blev halvt förbannad på det i alla fall. Vi lämnar det.


Mitt rum ser ungefär ut såhär. Nu ska jag ner och käka hembakad pizza! Jag åt frukost för inte så längesedan känns det som... Halv ett åt jag frukost och sedan fikade jag. Senare ska jag ner till farmor.


I Want You

Här har ni en låt till. Här har ni är samma sak som varsågoda, hehe. Det säger mamma.Savage Garden – I Want You på Spotify.

Year 3000

Den här låten tillägnar jag alla som gillar Jonas Brothers och de som gillar den här låten. Vi kan säga att alla får lyssna på den istället. Jag vet två som gillar den här, eller tre med mig.Jonas Brothers
– Year 3000
på Spotify.


Remember The Name

Jag lyssnade på Spotify och då sparade jag den här låten.Fort Minor (Featuring Styles Of Beyond) – Remember The Name på Spotify.

Klockan hann bli mer än tolv

Klockan är tolv (egentligen 11:56 men den hinner bli tolv innan jag kommer skicka iväg det här) och jag har redan hunnit äta frukost, spelat datorspel med Felicia och hunnit bråka med både Felicia och Anna. Hur lyckas man? Jo, det ska jag berätta för er. Man lyckas göra det genom att störa sig på det mesta. Klätt på mig har jag också gjort. Där var klockan 11:58. Tänk att det kan ta sådan tid att skriva egentligen. Jag skriver ganska fort men jag rättar som sagt det jag skriver för ibland blir det stavfel som stavningskontrollen stryker under med rött som i Word. I dag har jag tänkt att jag ska göra klart den där artikeln till Persondatorer. Den är om Webbläsare. Jag vill heller spela The Sims 2 för jag får jättemånga idéer när jag sitter och kollar på Mod The Sims. Det finns 200 sidor med hus och det är mer än ett hus på varje sida. Det är bara för de expansionspaketen jag har och jag har bara Pets, Open for Business (OFB), Nightlife (NL) och University (Uni) (Djurliv, Arbetsliv, Nattliv och Studentliv). Sedan har jag ju grundspelet installerat också. Kollar man på alla finns det hela 1350 sidor! Tänk er sedan att det är tio hus på varje sida. Med enkel matte kan vi räkna ut att det är 13 500 hus! Snacka om mycket. Har man alla expansionspaket behöver man knappt bry sig! Det finns förstås inställningar så att man kan klicka i vilka man vill ska visas. För att ladda ner måste man vara medlem där och det är gratis. Det finns i stort sätt allt. Man kan ladda ner hår, skägg, hudfärg, vingar. Ja, det mesta helt enkelt. Där kan man även ladda ner till The Sims 3 så fatta då att det är en stor sida.

Tänkte försöka hitta ett snyggt och helt otroligt hus men det var inte lätt. Jag har inte tid med att kolla på 1350 sidor, på sista sidan var dock bara ett hus.


Fick bli en bild på mig istället. Jag måste ta lite fler bilder... (Nu är klockan 12:23 bara för att jag letade bilder)

Det skulle gjort min dag!

Usch, stackars er. Jag har inte uppdaterat på hela dagen men jag har varit halvt upptagen. När jag kom hem satte jag mig framför TV:n där jag satt till tio och nu sitter jag här och har läst minst 24 inlägg via bloglovin. Först var det 22 sedan var det två till. Japp, så kan det gå ibland. 

Vi fick tillbaka våra Nationella prov i matte A i dag. Jag var två VG-poäng ifrån MVG! Åh, liksom! Förlorade massa på en uppgift man kunde få många poäng på. Usch säger jag. Ett MVG skulle förgyllt min dag. MVG är typ omöjligt för mig att få i någonting. Jag fick det i högstadiet på ett, två eller tre prov. Musik och Religion. Det var för att vi hade en bra lärare då, tyckte jag. Bra lärare är A och O för att jag ska gilla ett ämne. Så fort läraren byts ut till en sämre blir ämnet tråkigare (kanske är det därför jag varken gillar CAD eller ToF, Teknikutveckling och Företagande).

En anledning till att det kan ta tid för mig att bli klar med inläggen är att ingenting ska vara fel (därav perfektionist som ni säkerligen redan listat ut eller vet) i inläggen. Jag kan inte ha en mening som är felformulerad. Därför kan jag läsa igenom det jag skrivit några gånger (medan jag skriver) för att se om det stämmer. Jag kan även ändra lite saker jag tycker är fel och rätta stavfelen.


Har ni tagit en sådan här bild innan?

Min Outfit

Jag är klar med insändaren och har skrivit klar min berättelse på engelska. Den är väldigt simpel och har en början som börjar med "det var en gång" och slutar med "de levde lyckliga i alla sina dagar". Väldigt originell alltså. Jag hittade på något litet och hon betygsätter inte berättelsen utan texten.


Jag i dag:
Någon slags kort tunika
Mina nya jeansshorts
Leggins.

Prioritera vaddå?

Nu ska jag skriva klart en insändare som jag måste ha in. Sedan ska jag göra någon slags berättelse på engelska. Dock inte lång, sa min lärare. Hade G+ och om jag är bättre på grammatiken typ så kan jag få VG! Coolt va? Haha, jag och engelska är inte bästa kompisar. Jag behöver inspiration! Någon som har någon idé och kikar in och ser det här? Ge mig lite ord så kanske det hjälper. Inget krig eller sådant. Jag måste också göra klart en artikel som ska vara inne innan 00:00 på söndag den 30 maj. Tänk att det är nästa vecka och sedan slutar vi veckan efter! Så coolt! Jag kommer såå längta till och tjata om att jag ska till Grönan. Jag vill till Liseberg också! Hoppas vi ska dit för de har lite roligare grejer än Grönan. Det är större också. Jag vill bevisa att jag blivit modigare och vågar åka mer än sist vi var där för ett antal år sedan. Aja, skämt åsido. Jag måste göra matten också! Frågan är vad jag ska prioritera. Ska jag prioritera svenskan, matten, engelskan eller persondatorer? Det är bara datorarbete, förutom matten men det borde inte ta så lång tid. Bäst att sätta igång kanske!


TV:n funkade inte!

TV:n lade av. Usch. Jag stör mig på ovädret. Nu regnar det. Innan mullrade det väldigt högt. Jag får hoppas att det funkar att kolla på TV för jag kollade på Project Runway. Har har nio inlägg att läsa och sitter utan nätverkskabel så jag läser dem senare. Nu borde TV:n funka och det gjorde den. Missade en del, tur att det mullrade i pausen och att jag fick en idé om hur jag skulle göra för att få igång TV:n så man kunde kolla på den. Nu är det reklam och jag ska skriva klart inlägget och leta fram en halvpassande bild eller en bild som inte passar alls.


Msn

När ni är inne på msn brukar ni då vara med om att de ni börjar chatta med inte svarar? Så blir det ofta för mig. Har en del killar jag chattar med. Skriver jag någon form av hälsningsfras och sedan frågar vad de gör på ett eller annat sätt kan de låta bli att svara. Är det så svårt att berätta vad man gör? Skäms de för vad de gör? Är de "tillgängliga" ska de vara det och inte vara upptagna då kan de lika gärna ha den statusen så att man förstår det. Vad är det för mening att ha statusen "tillgänglig" när de inte svarar? Fast tillgänglig menas ju med att man kan kontakta dem. De kanske inte vill vara upptagna i onödan. Jag vet som sagt inte vad de håller på med eller hur de tänker men just nu är Sarah utloggad för att hon skulle starta om datorn och ingen svarar. Tre killar jag gillar att chatta med är inne men ingen svarar. Vad är detta? Ibland kan de vara väldigt aktiva, särskilt två av dem, men ibland (typ som nu) kan de vara väldigt sega och sedan när man frågat vad de gör så svarar de inget ca tjugo minuter senare och säger att de inte gör någonting. Om de nu inte gör någonting kan de förklara för mig varför de svarar så segt. Jag stör mig på det. Sedan när man säger hej då eller god natt reagerar de typ direkt. Det är konstigt.


De överkryssade chattar jag inte så mycket med medan de som inte är överkryssade chattar jag med. Alla tre är tillgängliga och Sarah startar om datorn just då. God Natt!

Vem var med?

Jag har gått och blivit förkyld. Mamma börjar bli sjuk, antar jag. Hon är nog hemma i morgon. Man kan nästan tro att det är en någon blogg om min familj men jag skriver om min omgivning och det tycker jag är bra. Vad är det för mening att säga "Jag var och körde go-kart" när man istället kan säga "Jag var och körde go-kart med mamma, pappa och Felicia"? Då får man mer detaljer, det är bra för annars tror man att man var själv och körde go-kart eller så undrar man vem man körde med. Jag bara tog go-kart som exempel nu. 

Vad var meningen med det här egentligen? Jag kommer bara av mig när jag skriver, det är lite synd faktiskt. Jag börjar skriva och sen gör jag annat och sedan glömmer jag inlägget ett tag och börjar skriva sen igen.


Mitt hår är som det är, usch.

AtmosFear

Jag var inne på facebook och där är jag med i en grupp för de som gillar Liseberg. Jag gick in och kollade.

Det är planerat att en ny attraktion som liknar Fritt fall och Höjdskräcken kommer 2011. Den kommer byggas från LisebergsTornet så man kommer alltså inte kunna spana på utsikten i LisebergsTornet något mer. Attraktionen tar sammanlagt två minuter och man faller fritt i en hastighet av 110 km/h. LisebergsTornet, som kommer byggas om till attraktionen AtmosFear, är 146 meter över havet.


Bild tagen från Lisebergs hemsida.

Källa och mer information.

Det gick bra!

Jag sitter och har fått ont i halsen. Jag skrek på Anna för hon kom upp och skulle ha datorn för att göra läxorna när Felicia och jag spelade. Hon drog ur kontakten till tangentbordet. Jag ska inte låta detta gå ut över bloggen men ja. Det är i alla fall därför jag fick ont i halsen. När jag väl skriker skriker jag. Jag skrek väl inte på det viset skrika innebär men jag skrek på ett annat sätt. Aja, jag tror ni förstår i alla fall. Anna började skrika på oss så det var hon som kom upp och försökte dominera. Nog om det! (Annars blir det väl krig eller någonting och det är inte bra, hon gillar mig inte ändå...)


I dag skrev jag prov och det gick bra (ja, ni läste rätt, det gick bra). Jag hade som sagt pluggat och det tänker jag skryta lite med för plugga är inte min grej. Inte sätta sig en hel dag och göra instuderingsfrågor. De hann jag inte ens klart med men provet gick ändå ganska bra. Jag svarade på alla frågor och kunde fler ord än tidigare prov. Det var säkerligen för att det handlade om ekonomi och att jag pluggade. Jag skrev ganska mycket och det tog ungefär en timme. Fick göra provet på en håltimme och efter det hade jag matte och då handlade det om sannolikhetslära. Det är något av det lättaste som finns, tycker jag. Efter det var det lunch och det skulle varit kycklingpytt men det var slut så vi fick pannkakor! Efter det hade vi franska och vi fick ha muntligt nationellt prov. Det var lite svårt. Man får hjärnsläpp. Man skulle ta en bild och vara personen på bilden och berätta om sig själv (alltså personen) för de andra och de i sin tur fick ställa frågor. Sedan fick de andra göra samma sak. Efter det hade vi bild och sedan slutade vi.

När jag kom hem åt jag makaronipudding och tittade på Project Runway. Av någon anledning gillar jag det, likaså Top Model som ni kanske märkt. (Nu har jag inte ont i halsen längre eftersom det var ett tag sedan jag började skriva inlägget. Gör lite annat samtidigt så inläggen kan ta en stund att få klart.)

Plugga är inte min grej

Nu orkar jag inte med instuderingsfrågorna mer! De är jobbiga och jag har hållit på längre än jag annars skulle gjort. Jag får hoppas att jag lärt mig något och skriver G på provet. Skulle bli riktigt förvånad om jag skrev VG för jag gillar inte samhällskunskap. Jag gillar egentligen ingenting man pluggar till. Jag gillar matte för det pluggar jag inte till. 

Jag har faktiskt svarat på många av instuderingsfrågorna bara i dag. Det är väl duktigt? (För att vara mig alltså)

Jag gör något konstigt med munnen så undra inte vad jag gör.

God Natt!

Plugga

Jag har suttit och pluggat i bilen och här hemma. (Oj, wow, jag har pluggat!) Med plugga menar jag att jag har svarat på instuderingsfrågorna. Jag har några kvar. Jag blev less på det och slutade för att frågorna blev krångliga. Jag orkar inte med sådant. Jag får plugga mer senare. Jag gick ner och tog ett äpple och sedan lyssnade jag på lite låtar på YouTube och googlade fram en blogg som jag började följa på Bloglovin.

Här kan ni se både min slarviga handstil, samhällsboken Z Konkret uppslagen på sidan 168-169 och hur jag håller pennan när jag skriver. Kortet är "in action" om man säger så och jag tog kortet med vänsterhanden medan jag skrev med högerhanden.

Nu ska jag ner och kolla på Äntligen Hemma!

Videoblogg 25 majJag babblar på som vanligt, enjoy! Heheh.

Dagens Outfit

Även jag har kläder på mig, coolt va? Haha, jag skojar bara lite.


Framifrån (jag har en konstig min, den bjuder jag på)


Och bakifrån.

Leggins (två stycken)
Vitt linne under den långa tröjan
Lång tröja

Musik

Jag har tänkt på det här med musik. Hur skulle dagens samhälle klara sig utan musik? Det är musik i filmer, reklamer och musiken sänds även på radion. Vi har musik på våra mobiler, mp3-spelare, i datorn. Musik finns det även på YouTube.

Till min mobil har jag en slags grej som gör att man kan koppla i ett extra par hörlurar. Det innebär att man kan sitta och lyssna på musik med sin kompis och ändå ha musiken i båda öronen istället för bara ett som det ofta blir när man sitter två och ska lyssna på musik i hörlurar.

Jag har även en mp3, som jag aldrig använder längre, för att jag alltid lyssnar på mobilen nu för tiden. När jag cyklar till och från skolan lyssnar jag via mobilen.

Att lyssna på musik på datorn gör jag varje gång jag sätter mig vid datorn. Jag lyssnar mest via Spotify, där jag har 54 playlists (spelningslistor) och totalt 649 låtar. Spelningslistorna är fler än de som syns på bilden. Jag har det väldigt strukturerat på mitt spotifykonto. Jag har, som ni kanske ser, börjat med A och kört artister och band och sedan följt det i bokstavsordning. De andra listorna (typ RnB) kommer längre ner bland de andra listorna som inte är döpt efter ett band eller en artist eller liknande.

Reklamen på Spotify gör att man upptäcker nya låtar och vill lyssna på dem. En jag upptäckte i dag var Jay Kay – Princess (Radio Version). Jag gillade den nästan direkt. Sedan finns det sådan reklam man bara stör sig på och vill ha bort, typ som "Mustaschkampen". Sådana är inte roliga alls. Annars är Spotify toppen! Jag rekommenderar det starkt. Man kan nog söka på Google eller någonting om man inte har det och vill ha det. Då är det Spotify invite man behöver.

Nu - Top Model 13

I morgon ska jag åka upp till Jönköping (igen) och röntga mig (igen!). Den här gången blir det ryggen och inte bäckenet som det var förra gången. Får ingen tidig lunch i morgon så det äter jag nog i Jönköping med pappa, hehe. Skolkare? Tveksamt! Jag missar ett prov den tiden jag är borta så jag ska göra det på onsdag på håltimmen. Lycka till säger jag till mig, för jag kommer bara få G (yey, här har man självförtroende! Eller kanske inte.) Jag har inte fått tillbaka ledighetslappen som jag lämnade in men jag antar att jag får ledigt i alla fall, det är knappt en halv dag.

Nu ska jag ner och kolla på Top Model 13. Hoppas nu att TV:n inte strular för den gjorde det innan. Kunde inte kolla på trean som det är på.

Tillfällig BILDBRIST! (Den här rosetten är det som är uppknuten fast den inte här det... Inte just där men själva "knuten" är som sagt uppknuten.)

Förkyld är trist

Jag är förkyld och det är tråkigt! Jag har tråkigt nästan jämt. Jag skrev färdigt del sex och jag vet i sjutton om det kommer en sjunde del. Jag försökte få till ett slut, men jag vet inte riktigt om man kan kalla det där ett slut. Jaja, det får vara som det är. Jag har lust att skriva men jag har ingen inspiration. Då ska jag skriva på den där på nästan sjuttio sidor men jag vet inte hur jag slutade skriva. Jag började läsa den från början en dag men jag blev trött på det för det var så jättemånga sidor att läsa. Jag fortsatte skriva på den då istället.

Jag tog en bild för att kolla om kameran stod rätt inför filmningen.

Sommarnätterna - Del 6

Detta har hänt: Miranda går till Sebbes hus och ber om ursäkt. De reder ut det hela och tar en promenad där de ser en kille på moped och en kille som däckat i gräset. Helt plötsligt blir Sebbe tyst och det är inte likt honom.


...”Miranda, jag måste berätta en sak för dig.” Sa han efter att han tagit ett djupt andetag.
...”Vaddå för något?” Undrade jag och ville verkligen veta. Han såg lite nedstämd ut på något sätt. ”Snälla, berätta. Jag ser att det är någonting.” Hur kunde han komma på det i det ögonblicket? Jag blev orolig och hoppades att det inte var något allvarligt.
...”Jag… ehm…” Började han och jag tittade på honom och väntade. ”Jag ska åka iväg i några veckor så vi kommer inte att träffas på ett tag.” Sa han och jag omfamnade honom. Han pussade mig på pannan och viskade att han älskar mig.
...”Jag älskar dig också, Sebbe.” Sa jag. ”Jag blev jättenervös när du bara slutade prata, jag trodde det var något allvarligt.” 
...”Nej, nej, jag bara kom och tänka på det.”
Vi gick vidare och fortsatte prata om det mesta mellan himmel och jord. Sommarsolen sken och det var varmt ute. Vi lade oss på gräset i parkens hörn. Det gick inte så många just där och vi ville vara lite ifred. Hur kul är det att folk som går förbi bara glor på en där man ligger i gräset och myser med någon man älskar? Inte så kul skulle jag tro. Jag har inte varit med om det och vill heller inte vara med om det så därför är det bra att ligga där man inte syns. 
...Hans mobil vibrerade. Han tog upp den och tog troligen fram ett sms och läste. Han såg besviken ut. ”Jag måste åka nu…”
...”Åh.” Sa jag och han kysste mig. Vi reste oss upp och tog farväl. Det var den sista kyssen från honom. Jag skulle inte få kyssa honom igen på veckor. Jag ryste av bara tanken. Jag gick hem. Jag satte på datorn och loggade in på msn. Jag chattade med en del och efter en stund kände jag inte alls för att vara social. Jag loggade ut och stängde av datorn. Jag orkade inte göra någonting. Jag gick till TV:n och tog fram en film som jag kollade på. Jag kände inte för att göra någonting. 
...”Miranda, det är mat!” Ropade mamma. Lämna mig ifred, tänkte jag men pausade filmen och gick och satte mig vid matbordet och tog till mig mat och åt. Mamma granskade mig, likaså min lillasyster och pappa.
...”Sluta glo på mig!”
...”Hur mår du egentligen, Miranda?” Undrade mamma.
...”Jag mår bra.” Ljög jag och lät lite sur.
...”Du mår inte bra, vad har hänt? Har Sebastian gjort slut?”
...”Nej…” Sa jag och bestämde mig för att säga som det var. ”Han ska åka bort i några veckor.
...”Jaha, men då förstår jag. Vill du ha efterrätt? Vad sägs om rabarberpaj?”
...”JAA! Jag vill, jag vill!” Skrek min lillasyster överlyckligt.
...”Då blir det rabarberpaj till efterrätt.” Sa mamma och vi fortsatte äta. När jag var klar gick jag bort med min tallrik och tackade för maten. Jag gick in till TV:n igen och tryckte på play.


Vad kommer Miranda att göra under tiden som Sebbe är borta? Kommer det en sjunde del? Det återstår att se! Fortsättning följer (kanske)...

I väntans tider

Jag sitter vid skitdatorn och väntar på att Felicia ska bli klar med grejer där nere. Hon hade diskdag igår och diskade inte så hon fick diska i dag i stället. Aja, jag har hunnit läsa elva blogginlägg via bloglovin och sedan två inlägg på en blogg som inte har bloglovin. MSN är det inte lönt att logga in på för jag är redan inne där fast visar mig som inte vid datorn. Jag är det också, fast inte vid min dator. Min älskade lilla dator som jag fick för.. ehm.. Jag kommer inte ihåg men jag fick datorväskan förra året och datorn ett år innan dess så då blir det två år sedan, om jag har rätt. 

Det är tangentbordet låter hemskt och det blir massa fel när jag skriver. Störande! Jag gillar inte sådant. Jag klarar inte av stavfel eller särskrivningar. Nu blev det rött där, herregud! Google kan inte stava. Använder Google Chrome nu och enligt de så ska man skriva "sär skrivningar" eller "sär-skrivningar", vilket är helt fel!

Eftersom jag inte har några bilder på den här datorn (eller så orkar jag inte leta helt enkelt) så tog jag en välgit gammal bild jag redan laddat upp på bloggen. Den togs när jag inte hade någon kamera! Dvs, för mer än ett år sedan. (Ser jag fel eller hänger tavlan där bakom mig? I så fall har den hängt där ända sedan dess!)

En härlig lördag

Jag får ursäkta den dåliga uppdateringen igår som bestod av noll inlägg. Jag var ute. Jag hoppade studsmatta med Felicia. Pappa, mamma, jag och Felicia cyklade iväg och åkte gokart. Jag var näst bäst. Mamma körde inte så pappa vann. Inte så oväntat. Jag kom tvåa med nio varv (det är tiden på varje varv som räknas) och Felicia kom sist, men våra tider skiljdes inte ens en sekund på. Jag höll ner gasen i botten på vissa ställen men sen var jag för försiktig och kom lite efter. Egentligen kom jag inte efter eftersom jag körde ifatt Felicia för hon åkte efter mig och pappa körde om Felicia två gånger och mig en gång. Han körde iväg först, jag sedan och till sist Felicia. Det var skojigt.

När vi kom hem åt vi middag och efter det åkte pappa och jag motorcykel! Vad jag har väntat. Man får en del blickar när man kommer på en motorcykel som låter som en motorcykel ska låta (högt och tydligt alltså). Den ska höras. Hörs den inte är den failad (misslyckad), enligt mig.

Efter det spelade jag och Felicia spel på datorn (trögdatorn som jag kallar den för den är seg). Felicia hade en kompis och Felicia klarade en nivå alldeles själv! Hon hade spelat själv med två gubbar. Haha. Ni fattar säkerligen inte med nu är vi på nivå 35 och vi har inte klarat den. Vi var sååå nära för tiden tog slut!

Jag gick ner och kollade på Postkodsmiljonären och sedan kollade jag på Sommarkrysset och fyllde i krysset och det var inte svårt. De hade en tävling som hette smartast i farten och då tävlade de två killarna Eddie och Rabih, som startat ett band som heter Rebound, mot varandra. Hela tävlingen gick till så att de åkte först Jetline och då tävlade de mot varandra. Där vann Rabih som gick vidare till final. I finalen fick han åka Insane och svara på frågor och om han svarade rätt på alla fem frågor skulle vinstsumman för finalkrysset höjas med fem tusen. Efter det såg jag en film, 27 Dresses. Jag har redan sett den filmen men jag kom inte ihåg allt från den. Den filmen är bra. Den gick på TV4 klockan 21:15 och höll på till halv tolv. Det klämdes in en del reklamer och sedan Nyheterna mitt i också. Lite jobbigt. Jag lade mig i soffan och kollade och sedan efter filmen var jag trött. Jag funderade på att sätta mig vid datorn men jag tyckte det var lite onödigt när jag var trött så jag struntade i det och gick och lade mig istället.

Snyggt med munnen där, Linnea. Hahah.


I'm fine, thanks!

Jag mår bra! Jag har ätit och nu mår jag som vanligt. Tittar på X-men 2 och det är reklam nu så jag får skynda mig för jag ska stänga av datorn för den måste vila lite. Får se om jag sätter på den sen igen eller om jag är för trött och låter bli.

Har på mig denna top även i dag.

Hungrig?

Jag vaknade och var pigg. Åt två rostade mackor för att vi inte hade några andra mackor. Jag cyklade iväg till skolan och skrev Nationellt prov i Matte A. Efter det fick jag ont i magen. Jag var antingen hungrig eller så berodde det på något annat. Jag åt lite men det gick inte så bra. Jag sa till en lärare och cyklade hem. Väl hemma gick jag och lade mig i sängen. Jag somnade och sedan vaknade jag och då var jag helt plötsligt inte hungrig längre. Väldigt konstigt. Jag mår bättre nu men jag är lite skakig eller vad man kan säga. Inte jätteskakig men det är lite svårt att skriva ibland. Tro inte att det är jättesvårt för det är det inte. Jag mår i stort sätt bra.

Studsmattan (kortet togs igår)


L-ord

Alla svar ska börja på samma bokstav som i ditt namn

Vad heter du? Linnea
Ett ord på 4 bokstäver? Lina
Flicknamn? Lisa
Pojknamn?
Ludvig
Yrke? Lackerare?
Färg? Lila
Klädesplagg? Linne
Mat? Lax 
Sak i badrummet? Lampa
Plats/stad? Lonigo (där Speedway GP:t var 2006)
Orsak till att komma försent: Lade sig för sent
Något man skriker: Lek inte med strykjärnet! (?)
Film? Love Actually (tror den heter det och det tog ett tag innan jag kom på någon!)


Jag kommer ifrån ämnet väldigt lätt

Ofta det var 14 grader i dag! Det står det på väderkanalen. Herregud. Det var 26 grader. Jag vet inte om jag ska ta på mig tunikan i morgon eller om jag ska ha shortsen med leggins under eller nåt. För endast shorts blir lite kallt. Eller så kan jag ta något annat... Jag får se! Och vet ni!? Det är schnitzel i morgon i skolan! Med ris och sås! Så otroligt gott! Åh! Vi som fick ha med oss godis till nationella provet, snyftat också. Aja, strunt samma. Jag vet inte ens om snyftat är ett ord men vi säger att jag har hittat på det om det inte finns och för mig betyder det samma sak som "ledsamt" samma sak som när man säger "snyft" eller snyftar eller någonting. Jag tror ni fattar. Nu kom jag ifrån ämnet, woups! Strunt i det... Hej då, ha en bra morgondag. Ska visst regna mer i morgon. Tummen ner för det.

Jag i dag! (hemma)

Lägga sig är inte roligt!

Usch, jag vill inte lägga mig! Hur ofta vill jag lägga mig? Inte ofta? På tal om en annan sak så var det en fästing på mig i går. Den var elak. Mamma tog bort den för jag kunde inte, den satt på sida. Det blev ett rött märke där. Top Model har slutat gå 15:55 nu. På tal om det, vart är min mobil? Haha, hur lyckas man? Jag hade inga fickor. Får leta efter den sen. Visst är jag duktig på att göra volter förresten? Det var lite misslyckat i början men första gången jag försökte på hur länge som helt så klarade jag att landa på fötterna! Den där "snurra-runt-rygg-grejen" kom jag på själv en gång. När man landade på alla fyra skulle man säga voff. Haha. 

Hjälp! Jag måste lägga mig, men jag vill inte för jag är inte trött, men jag kan inte vara trött i morgon på provet. Jag kommer vara störd i huvudet!

Senaste albumet! På bilden är det jag! (Nej, vad konstigt,, jag trodde det var min "onda" tvilling... Fast jag har ju ingen och tjejen på bilden ser inte så ond ut där...)


Nehe, då får vi plats

Anna skulle inte med upp till min moster i sommar så då får jag och Mimmi plats i bilen i alla fall. Jag har lust att planera men det kommer inte gå så bra, får se till att planera lite med Mimmi och ha en liten lista på grejer vi vill göra och så. Både grejer för regniga och soliga dagar. För vem vill gå på Grönan när det regnar? Inte så kul. Man skulle kunna gå på stan en dag också, eller man kanske inte hinner med det på en dag så man kanske kan gå på stan två dagar. Skansen skulle vara kul också men jag kan inte bestämma allting och sedan är det inte säkert att det blir så billigt heller.

Pappa sa att man inte kan planera såhär långt i förväg men det kan man väl visst det. Felicia frågade när vi skulle åka och det visste han inte och om de säger vid tolv så kommer vi inte i väg förrän vid tjugo över, brukar vara så. Så då sitter man klar i bilen och väntar. Oftast på mamma och då kommer vi iväg efter utsatt tid. Inte kul. Då kan de lika gärna säga tjugo över till oss och tolv till sig själva eller nåt. Stör mig på sånt. Varför säga en tid när de inte håller den?

Jag någon gång (senaste inlagda albumet).

Videoblogg på studsmattanJag visar hur duktig jag är på att göra grejer på studsmattan, samt en videoblogg. Se vad jag gör och hur duktig jag är.

Ici, il pleuvoit (här regnar det)

Från väldigt vackert och varmt väder till regnigt och trist, usch! Det mullrade innan. Fy för det, men det är varmt och det är bra. Det är dock inte varmt för tillfället och det är inte bra och att det regnar och mullrar gör mig rädd. På tal om det... Vad är det för skillnad på mullra och åska? När det mullrar mullrar det och när det åskar... Vad innebär det?

Tog på mig för varma skor så jag kände mig jättedum när jag cyklade hem. Hade tagit av mig koftan och hade inte skinnjackan på mig och så de där stövlarna till det (de som är med på headern). Inte bra alltså. Jag hade inga fickor så jag fick lägga mobilen i min väska för att kunna lyssna på musik och det gick.


Mina shorts! Köpte på Vero Moda. Kolla midjan, ser ni att den går in mer på ena sidan?

Sims Story!

Nu kan jag nog gå och lägga mig. Spelade Sims lite innan, eller i flera timmar men det brukar man, jag lägger inte märke till tiden. Jag byggde på ett hus som nu kanske kommer att få se för det är lite coolt. Det är uppe i 310 700 någonting! Det är mycket för att vara ett Simshus och det har pool och massa. Ändå har jag bara gjort uteplatsen nere som består av poolen och lite grejer vid den och sedan har jag även byggt lite och haft en tvåvåningsdörr samt tre tvåvåningsportar ut till poolen. Tänkte ha torn eller liknande på det. Det är som ett slott, eller inte riktigt men det ska bli det. Inte som någon slags slottsdesign så förvänta er ingenting. Just det, badrum har jag också gjort ett, vardagsrum där det finns massor av instrument (laddade ner ett antal i går) och sådant. Sedan golv och två garage med två bilar i (haha, ja. De/den som bor där ska vara stenrika!) Får fuska till mig pengarna så de har råd. Det är synd att man inte kan välja hur mycket pengar de ska ha för hur mycket de än har så flyttar de ut med 20 000 om inte hela familjen flyttar men då hänger alla möblerna med och det kanske inte jag vill att de ska. Aja, till någonting annat! 

Jag bytte kläder på alla i en familj, och håret! Det var så snyggt för en liten flicka (småbarn) har ett jättefint och långt hår! Mamman i den familjen ser mycket yngre ut med det långa håret hon har nu och så kläderna till det också.

Ett litet tips till er bara (om ni spelar sims): Skapa inte så förjordat stora familjer med typ 10 barn eller nåt för då blir det svårt att hålla ihop dem. Eller så kan man göra det och sen så gifter sig någon och vips kan man skaffa sig massa familjevänner om den som är ingift blir vän med syskonen till den som simmen gifte sig med. Väldigt smart. Man får se till att de ringer ofta också men det funkar inte så bra om de har en karriär att satsa på och för att nå upp till sina mål måste man bygga upp kunskaperna och det kan också ta tid. Man kan fuska sig till det också men det är inte kul tycker inte jag. Jag har en sim, ni vet Nick som är med på Arisons familjeträd, och han hade inte mycket pengar sedan jobbade han sig uppåt och blev kändiskock och nu är han någonting annat och har platinahumör dygnet runt! Han har även ett stort hus som liknar ett gigantiskt hundben och det bara blev så, det var inte riktigt tanken. Det roliga är att han har fyra hundar också.


Sämst kvalité bara för att jag inte tog screenshot för jag ville ta med "simskameran" om man säger så. Aja, där är Elli som bär Ella (kolla Familjeträdet, länk där det står "Arisons familjeträd", om du inte hänger med i svängarna. De finns med. Elli är nämligen Nicks brors fru och Ella är Ellis dotter.) för att hon ska badas. Man ser inte så bra men ja, det är dålig kvalité som sagt. God Natt!


Forntid, nutid och framtid

Tjoho! Jag var i skolan i dag och var jobbig. usch. jag börjar komma tillbaka dit nu igen. Det är inte lätt att vara trött och gå på tråkiga lektioner. På Naturkunskapen satt vi och spelade luffarschack/fem i rad och Tic Tac Toe (tre i rad med endast 3x3 stor spelplan). Spelet höll på hur länge som helst (läraren snackade betyg med oss så hon var inte inne i klassrummet) och jag var blåst för jag förlorade hur många gånger som helst. Mot båda två. Shit, jag var trött. Jag skyllde på det. Hungrig blev jag också. En macka med ost till frukost är inte mycket.

Ska säga att del 6 kommer när den är klar och jag har ingen lust att skriva på den, eller den andra jag har. Jag har faktiskt skrivit lite på den. Började skriva lite direkt efter att del fem var publicerad men man kan som sagt inte ha all inspiration i världen hela tiden.

Tänkte att jag skulle leta vidare efter grejer att ladda ner. Hittade en sida till i går, toppen! Sedan tänkte jag spela också och jag har inga läxor så ni kan vara lugna. Det som händer i veckan är Nationellt prov i matte A och det är inget jag vill plugga på. Matte pluggar jag inte på och har inte gjort heller. Jag kan dock göra uppgifter och så där men plugga är inte min starka sida. Nationella provet i matte A är på fredag. Börjar halv nio sedan och håller på till 12:20 och lektionerna börjar igen klockan ett. Vi får givetvis rast mellan del ett och två. På del ett får man inte ha miniräknare men det får man på del två. Aja, vem bryr sig om det? Kanske inte så jätteintressant för er att veta men ja.

När jag ändå håller på att skriva kan jag ta upp att jag.. Vad var det jag tänkte skriva? Just det! Det var varmt i dag. Det såg kallare ut än vad det var så jag tog på mig vantar och sjal... Haha, frysa vill jag inte!


Puss på er, eller nåt!


Go to bed!

Oj, klockan blev tjugo över tolv (nästan) och jag har en beundrare. Överlycklig, eller vad? Haha... Kan svara på kommentaren nu när jag ändå håller på. Sommarnätternas del 6 kommer som sagt när jag skrivit klart den och jag vill inte skriva. Jag har tappat skrivlusten för sådant. Bloggen gillar jag för då behöver man inte skriva så mycket och då behöver man inte hitta på nya saker utan man bara skriver och det här blev väldigt innehållsrikt. 

Har chattat lite nu och ja, folket loggade ut, utom en som snart ska logga ut också. Gillar att chatta med de jag gillar att chatta med och de är som sagt inte många och det gäller att ha lite tålamod när det kommer till att de ska svara. Det är nog mest jag som inte har något att göra så tiden känns dryg. Två minuter kan kännas som tio ibland. Jobbigt värre. Där var han utloggad och jag går och lägger mig! God Natt!

Ett stycket stockros! (Från Gotlandsresan förra året)

Lägga sig tidigare

Jag gick och lade mig tidigare i går och det lönade sig inte alls. Visst, jag var lite tröttare än normalt och gäspade men jag somnade inte. Till slut fick jag gå ner och dricka mjölk runt ett (gick och lade mig ungefär elva, kvart över kanske) och efter det somnade jag. Jag provade att ligga på ena sidan sedan på andra. Sedan på den jag låg på först igen, och sedan den andra igen. Det gick bara inte! Jag låg och tänkte och smorde planer inför Stockholm. Det är inte lätt. Jag försökte räkna får också men jag fattar inte poängen med det (det kanske var en annan natt). Vart är fåren? Ska man bara låtsas om att fåren är där och sedan räkna. Jag försökte och det hjälpte en aning men inte somnade jag. Jag vill ha sommarlov och vet ni vad, det är inte många veckor kvar! Tänk att det är andra veckan i juni vi slutar och nu är det tredje veckan i maj (om jag inte tänker helt fel!)

Jag ska väl gå och lägga mig "tidigt" i dag i alla fall för jag är trött och sedan så gör jag inget vettigt ändå. Jag ska kolla klart på Farmville (facebook) och sedan läsa ett inlägg (vilket vet jag inte ännu, jag bara set att det står "Bloglovin (1)". Hoppas att det är Lily men det är bara det jag hoppas, för jag tycker att hon är bäst (inte för att jag sett så väldigt många andra ännu, men jag läser de jag fastnar för, vilket påminner mig om att jag bör läsa en kompis blogg och sedan en annan kompis blogg. Den andra chattar jag med så jag har inte träffat henne i verkliga livet.


Jag förra året!

News!

Jag hörde att i Haparanda var det varmast i Europa! 26-28 grader men skitkallt i vattnet. Det ser ut att bli en bra sommar! Tummen upp för det eftersom jag är så frusen av mig. 

Hörde också att vårfloden varit lite var stans. Bland annat tågen var avstängda på grund av det.


Bilden hör inte till men den är tagen förra året i botaniska trädgården på Gotland! Tycker ni att insekterna på blommorna förstör korten? Det tycker inte jag. Det är kul att få med insekterna (om det inte är små fula flugor eller dylikt).

Källa: TV4 Nyheterna

Vandra i timmar är jobbigt!

Jag har varit ute och vandrat hela dagen med klassen i dag och i slutet var det inte så roligt för Johanna och Sofia. Stackars dem. Det var inte så roligt för mig heller. Jag var trött i benen och när jag kom hem orkade jag ingenting och var lite deppig. När jag sedan åt glass kändes det mycket bättre. Är ni deppade, ät glass! (Kanske inte funkar för alla men det hjälpte för mig.)

Jag har inte orkat skriva någonting förrän nu för att jag gjort annat. Jag kanske ska spela Sims lite nu. Jag får se hur jag gör. Jag är riktigt sugen nu när jag har nya grejer. Inte sådär jättemycket med det är tillräckligt.

Anna satt och tittade på Cribs innan på MTV och jag sitter inne i TV-rummet och har gjort det sedan jag kom hem ungefär vid halv fyra. Man får väldigt mycket inspiration av att bygga hus på sims av det. Det är superbra. Nu tittar jag istället på Disaster Date, eller det är slut nu, men det är kul.


Hur vit får man bli av blixten egentligen?


Allt och ingenting

Oj, vad aktiv man får vara! Jag har lyckats skriva ett inlägg i dag och det var inte särskilt innehållsrikt. Jag tänkte att jag skulle lägga min innan tolv i dag och det får gå som det går. Vi får se när jag lägger mig. 

Har funderat på att göra ett videoinlägg ett tag men det har inte blivit av. Jag får se när det blir. I morgon är det i alla fall vandring och jag, Sofia och Johanna ska ta upp det här om stormkök/spritkök/trangiakök. Eftersom jag skrev ner det så kommer jag nog ihåg det.

Har inte spelat sims i dag faktiskt men jag har hittat mammakläder till mina simmarna! Superbra, eller hur? Har inte ni också stört er på mammornas fula vardags- och finkläder när de är gravida? I så fall kan ni gå in här eller här. jag har dock endast länkat till sidorna där mammakläderna finns. 

Liana Sims 2 Har massor av fina kläder och All About Style har massa olika teman. Man kan sitta och titta i timmar. Jag har laddat ner så mycket så att jag är trött på att ladda ner nu. Det har blivit mest kläder så nu är kläderstapeln högre än hårstapeln.


Gissa maträtten!

Letar vidare

Det blev lite dålig uppdatering igår men det var för att jag satt och sorterade och lade in downloads i The Sims 2. Jag hittade även massa kläder igår på All About Style. Där finns underbara teman. Till exempel 50-tal (kommer ni ihåg Pink Ladies från Grease?), historiskt och så vidare. Riktigt snygga och stora klänningar. Det finns även långa nattlinnen till både barn som vuxen. Nu ska jag leta vidare! Ni får ha en bra dag!

Kick!

Jag har tänkt att länka dess tre låtar ett tag och nu ska jag äntligen göra det. 

Kick
– Fest hos mig

Kick – Jag tar dig "om jag vill ha dig"

Kick – Ge mig lite mer

Låtarna är säkert gamla men det har inte jag någon koll på. Jag lyssnar på precis det jag vill lyssna på. 

Blandat snack

Jag har laddat in massa hår, kläder, ögonglober med färger och smink i mitt sims. Det är antingen mest kläder eller mest hår. Det är nice. Jag kommer inte fortsätta i natt för när jag gick och lade mig i går natt eller morgon(!) var det halvljust och fåglarna kvittrade. Vad i hela?! liksom. Usch, nu börjar jag skriva lite som jag gör på msn och det är inte bra. Jag ska inte börja med smileys för det känns inte bra i en blogg, tycker jag själv inte. Jag gillar inte att skriva med det själv så det är bara därför. Jag gillar smileys i övrigt men på bloggen vill jag inte att de ska förekomma. 

Shit! Det är måndag nu! Jag trodde det var söndag just nu sedan trodde jag att det var både lördag och söndag den 16 (dvs innan klockan tolv). Sådant är förvirrande. Om man inte har gått och lagt sig efter klockan ett så kan man tycka att det fortfarande är den dagen då man steg upp och inte nästa dag och det kan förvirra. 

I morgon har jag vandring och jag kom på att jag måste ha lite grejer... Typ baguette. Får fixa det i dag. Tur att det är måndag! Kan man inte ha det såhär jämt? Haha, kanske sluta på torsdag och börja på tisdag... Det skulle vara något det. Eller.. kanske inte det blir nästan mer helg då. Så vill inte politikerna ha det inte.

Jag blev jättesugen på att spela Sims! Jag måste bara lägga in alla sakerna i Download-mappen och sedan kolla om det är fixat för man kan inte lägga in allt på en gång. Det är lite drygt men det funkar.


Den här bilden har jag som skrivbordsbakgrund.

F R Å G E S T U N D - Svaren (i maj)

Vem är sötast i din klass?
Kille eller tjej? Bara för att du inte ska bli besviken kan jag svara på både kille och tjej. Jag tycker en tjej i min klass, vid namn Elin, är söt. Sedan har vi killen och då vet jag faktiskt inte. Jag kan inte sätta någon först där faktiskt.

Vem skulle du helst vilja "sova" med?
Det vet jag faktiskt inte. Jag har inte träffat så många killar. Någon kändis är inte att tänka på heller.

Tror du på indianer?
Indianer? De finns väl någonstans men i den här tiden så är jag lite osäker på om de existerar.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Ja, det gör jag. Det har dock inte hänt mig.

Tycker du att könets storlek spelar roll på en kille?
Njae, det vet jag inte. Det tycker jag faktiskt inte att det gör.

Pizza eller hamburgare?
Pizza!

Panasonic eller philips?
Huh? Haha, jag har inte något av de märkena faktiskt så jag vet inte.

Tycker du killar med häng är tuffa? 
Det finns ju de killar utan häng som också är tuffa men de får inte ha för mycket häng då är det inte snyggt och då tycker jag inte att de är speciellt tuffa.

Mer häng än den lila? Too much!

Känner du många killar?
Nej, inte alls. Jag tror inte du menar typ kusiner och så för då känner jag några fler.

Har du haft sex-fantasier om din pappa?
Nej, haha.

Stora bröst eller snygg röv?
På mig själv? Jag skulle hellre ha en snygg "röv" än stora bröst. Sedan kan man diskutera hur stora som är stora för att vara stora om ni förstår vad jag menar.

Hej, vem är dator?
Dator är min dator/laptop och jag älskar den.

Hur ska din drömkille/tjej se ut ? =)
I åttan skrev jag faktiskt en sida med det när vi hade kärlekstema. Jag kan skriva en ny, kort och sammanfattande version så ni får en liten bild av vad jag tycker om. Bilder kanske inte vore helt fel heller. Skämt åsido. Längre än mig. Inte så jättelångt hår, max till axlarna, inte färgat det blont (fjortisvarning på killen?) och inte heller för kort hår. Inga örhängen, piercingar eller tatueringar. Lite häng, dock endast lite grann. Inte blek. Om någon kille med något av det jag räknat upp att det inte ska förekomma läser det här så är det inte tack och adjö direkt. Det beror faktiskt på ansiktet också. Killar med kort hår och glasögon kan också vara snygga men detta kan tas med en nypa salt. Något jag måste nämna är att jag inte gillar sådana som röker och snusar, de åker bort direkt hur de än ser ut, särskilt rökare.

Är du nöjd med din kropp?
Både ja och nej, men mest ja för visst har alla någonting de inte gillar? Jag gillar till exempel inte att min midja är lite ojämn. På höger sida går det in mer än vad det gör på vänster, det går faktiskt inte att missa, enligt mig.

Nu är den här bilden tagen för ett år sedan så midjan ser lite värre ut där, men ni förstår själva.

Vad heter du i mellannamn?
Emma Anna.

Vill du börja gå på mer fester? 
Ja, det skulle vara roligt så länge jag slipper dricka alkohol och har någon att gå dit med. Jag vet inte riktigt om det är min grej när det gäller kusinträffar och sådant för då blir jag lätt rastlös, men jag antar att du menar andra fester och fler sådana går jag gärna på om de inte är helt urspårade.

Har du rökt eller druckit alkohol?
Nej, jag är emot att röka och tycker det luktar fruktansvärt illa. Jag andas in långt före jag går förbi och andas ut när jag går förbi. Sedan andas jag inte in förrän jag gått några meter förbi. Druckit alkohol har jag väl gjort, typ sådan där cider men det var inte gott och det var max ett glas en gång. Så i det stora hela blir svaret nej.

Tycker du att du är snygg?
Nej, det gör jag inte men jag tycker att jag är lite fin/söt. Snygg kan jag väl också vara ibland. Haha, det här blev konstigt så det blir nog ett litet ja i alla fall.

Skulle du vilja ha större bröst?
Det skulle ju inte skada med någon storlek större, men det räcker med så mycket mer. Jag är inte missnöjd med dem längre (inte så mycket i alla fall). Visst kan jag gå och vara avundsjuk på syrran för att hon har större än mig och är yngre än mig men jag gråter inte.

Tror du på gud?
Absolut inte. Jag tycker böner och psalmer är rena plågan. Jag bad den här "Gud som haver" en gång i tiden varje natt när jag låg i sängen innan jag skulle sova men jag trodde inte på Gud då heller. 

Vill du gifta dig i framtiden?
Det kan jag faktiskt inte svara på men jag tror att jag skulle vilja det.

Vilken typ av fråga skulle du ALDRIG svara på?
Oj! Den frågan var klurig. Jag tog faktiskt bort (inte som kommentar) en fråga som jag valde att inte svara på för att jag tyckte "där gick gränsen" och den löd såhär: "Hur ofta onanerar du?". Jag tycker inte att det rör er. Det är privat område om man säger så. Så då vet ni det tills nästa gång. Det är svårt att försöka komma på en fråga man inte skulle vilja svara på men om ni frågar och jag inte svarar så märker ni vilka jag inte svarar på.

Gillar du paj? :D Och om inte, varför?!?! :((
Det beror på vilken paj du menar, typ matpaj eller fikapaj om man kan säga så. Jag gillar helt klart fikapaj. Det beror ju på vad som är i pajen också och jag är väldigt kräsen.

Om du gör det vilken är din favorit?
Jag gillar rabarberpaj, hallonpaj, äppelpaj och den där pajen jag och mamma gjorde när vi åt. Tror jag har en bild på den faktiskt!

Hade tydligen inte tagit någon bild från sidan så det blir en lite halvt uppifrån istället. Den ser lite läskig ut men det var jättegod. Det var kyckling i.

Har du någon/några killkompis/ar i klassen?  Isåfall vad heter dem? :)
Jag umgås inte med några killar i min klass. Jag håller mig till mina två kompisar.

Vem var din förra pojkvän? hur gammal var du då?
Eh, jadu jag antar att jag måste vara ärlig eftersom det är det det hela går ut på. Det var en kille som heter Jimmy, han gick i samma klass som mig mellan ettan eller tvåan och nian. Vi var ihop mellan trean (eller tvåan) och sexan. Man kan väl inte säga att jag var kär. Jag vet inte varför vi var det faktiskt. Det är i alla fall den första och senaste jag hade.

Tror du att många killar tycker du är söt och charmig?
Njae, men det finns väl en del. Jag kan inte veta vad de tycker och tänker om mig och så bra självförtroende har jag faktiskt inte så jag tror att alla tycker att jag är söt och charmig.

Jag börjar få till det här nu

Jag sov knappt sex timmar! Haha, jag är knäpp. Jag tror jag slog mitt eget rekord i att vara uppe. Jag satt och sorterade de uppackade filerna jag laddat ner till The Sims 2. Jag vet vad jag gjorde för fel. Jag packade aldrig upp filerna.

Jag har inte lagt in några i själva Downloads-mappen som finns under The Sims 2 och det är för att jag just har sorterat allt. Jag ska lägga till några hår har jag tänkt. Eller ett med två färger i alla fall. Sedan kan jag lägga in flickkläderna också och så ska jag mixtra och trixa och hålla på för jag har osorterade grejer och det är inte bra för jag måste sortera upp det och få ordning på det. Jag måste sortera upp det i de nedladdade filerna också så jag vet vad som är vad så att jag kan få in det i rätt mapp från början och slippa kolla vad filen heter som WinRAR i WinRAR. Sedan måste jag kolla om det är ett namn som är med som osorterad fil eller om det är kategoriserat fel... Det kan ta ett tag. Eller jag kollade bara om den var i rätt kategori. Nu ska jag fortsätta sorteringen! I dag ska jag inte missa Top Model 13 (reprisen)! Jag har satt påminnelse på mobilen bara för att jag inte ska missa det. Jag har även påminnelse på morgondagens Top Model 12 och 13, förutom den på morgonen men det ska jag fixa när jag vet exakt vilken tid det går.

Ha en bra söndag! Vet ni vad? Jag är ledig på måndag! Oj, på tisdag har jag vandring...


Några blommor i fönstret i kyrkan (jag hade en dålig plats...)

Jag fixade det (med hjälp)

Nu har jag fått ordning på nedladdningarna och är lite gladare igen. Håller på och sorterar och grejer nu. Sarah hjälpte mig och hon är en ängel. Hon ska ha ett jättestort tack, hehe. Ett tag verkade det som hon ville att det skulle funka mer än vad jag ville. Skam den som ger sig (och jag var nära att ge upp men inte Sarah!) heter det ju och Sarah räddade mig.


I kyrkan förra lördagen när Anna konfirmerades.

Gjort och ogjort

Jag har svarat på frågor nu. Frågestunden avslutas i morgon och då kommer svaren upp. (Svaren kommer dock inte upp vid 00:01 i natt så ni kan vara lugna). Har ni någon fråga? Ställ den! Det finns inga dumma frågor, bara så ni vet!

Jag är inte lika glad som tidigare i dag. Efter det där med Sims så har jag givit upp. Det funkar bara inte. Jag har inte givit upp allt, för nu verkar det låta så.

På tal om ingenting. Jag kom att tänka på att ni kanske vill läsa del 6 av Sommarnätterna. Lite konstig titel med tanke på att det bara var natt en gång... Aja, strunt i det, jag var tvungen att döpa den till någonting efter första delen och då blev det det det blev. Det var många det där, haha. Skämt åsido (ska jag vara ärlig så har jag trott att det har något med skämt åt sidan att göra. Typ att det är ett skämt vid sidan om, men jag slog upp det och då betydde det allvarligt talat, till saken.). Jag är egentligen inte klar med del 6. Jag måste skriva klart den och sedan kommer den upp här, det lovar jag. Samma dag den är klar kommer den (om det inte blir allt för sent den dagen).


UPDATE: Jag glömde publicera det här när jag skrev det sen fick det vara och så höll jag även på med annat så det blir publicerat lite sent.

Ska spela The Sims 2

Nepp, nu ger jag upp, jag skiter i nedladdningarna även om det var hur många fina hår som helst. Jag har provat hur många gånger som helst och nu har jag tröttnat på den där melodin när man startar The Sims 2 Djurliv... Jag får helt enkelt strunta i nedladdningarna.

Jag vill spela Sims nu så jag får helt enkelt göra det utan nedladdningarna. Aja, ni får ha det bra i alla fall.


Muggen/Koppen jag brukar dricka te i.

Jag ger nästan upp

Detta går inte bra alls! Jag laddade ner massa och helt i onödan för det funkade inte! Jag installerade WinZip men fattade ingenting av hur man skulle göra eftersom det var på engelska och jag kunde inte hitta vart man ändrade språk. Nu är jag inte lika glad längre. Jag hade laddat ner fina hår och möbler och mycket mer till The Sims 2 men allt i onödan som sagt. Det finns inga filer på mitt Sims. Får prova lite. Eller så skiter jag i allt och glömmer det där.


Ej påklädd Linnea

Hej hopp! Här sitter jag i nattlinne och morgonrock. Morgonrocken är förliten men jag har ingen annan så jag har den här i alla fall. Det är storlek 158/164 i den så ni förstår ju själva att den då är förliten med tanke på hur lång jag är. Nu tänker ni säkert: "Det var ett himla tjat om att du är lång." och det förstå jag för jag skryter lite med det för att jag gillar att vara lång. Jag är längre än alla de kompisar jag har, hehe. Det är egentligen inte så bra för jag måste säga "Va?" om någon  säger någonting. Inte alltid men det blir ofta så med tanke på att jag är lång men jag är inte överdrivet lång (haha, visst jag är nästan 177, men det är väl inte överdrivet för det finns tjejer som är längre).

Jag sitter och laddar ner massa grejer. Hittade en väldigt bra sida med möbler och sådant. Den var super! Eller jag hittade den inte, jag såg den i Lilys inlägg (observera att det är två länkar och inte en). Hon beskriver sidan såhär: "Holy Simoly: Väldigt begränsat utbud, men väldigt fint och välgjort. Mina favorit-soffor (som även finns till Sims 2) finns att tänka där. Tänk på att de är de gröna kategorierna som hör till The Sims 3."

Jag i lappland förra året.


Downloads till The Sims 2 och 3

I går, eller snarare i natt, fick jag lust att titta på olika sidor och ladda ner saker till The Sims 2. Jag laddade ner två dubbelsängar och massa hår till tjejer. Då var jag bara inne på en sida och jag är inte klar där än. Det fanns inga fina killhår på den sidan så jag laddade inte ner några sådana därifrån.

Jag hittade sidan genom att gå in på Lilys blogg och leta upp ett inlägg där hon listar fem av sina favoritsidor när det kommer att ladda ner saker till The Sims 3. Det finns dock till The Sims 2 också.

Cleo Arison. Hon är fortfarande ungdom och pluggar på universitetet.

Sovvanor

När jag vaknade hade jag ont i halsen. Det är bättre nu. I natt satt jag uppe till tre och jag vaknade första gången ca. nio. Andra gången var klockan halv elva och nu sitter jag här. Jag verkar vakna automatiskt runt nio till elva och det är jättekonstigt tycker jag. Jag kan inte rå för att jag vaknar då. Det verkar som jag har ett alarm inställd i hjärnan och det säger att jag senast ska vakna klockan halv tolv tolv någon gång.

När jag ändå skriver om att sova så kan jag nämna att jag alltid måste dra för gardinerna och hänga en filt över gardinstången. Det kanske inte ser så trevligt ut men mörkt blir det i alla fall alltid. Inte jättemörkt men tillräckligt mörkt. Sedan vet man inte vad klockan är när man går upp för då är det fortfarande lite halvmörkt i rummet. På tal om andra sovvanor så måste jag alltid ligga på sidan när jag ska sova. Jag kan inte komma på någon gång (kanske förutom när jag var liten) när jag faktiskt somnat på något annat sätt. Kanske i soffan någon gång med vad jag kan minnas så ligger jag på sidan då med. Jag brukar ligga vänd mot ryggstödet då.

Lägg inte märke till ögonlocken... Den var lite knäpp.

Måla naglar-expert? Knappast!

Jag försökte måla naglarna nyss och det gick ganska bra och sen s när jag skulle ta bort nagellack som kom på handen så åkte det bort från naglarna också så jag tyckte det var lika bra att ta bort allting.

Ni ser själva hur trist det ser ut bara där...

Nästan ikapp

Sofia är bäst! Hon hittade Top Model på YouTube. Hon är min ängel och det var min räddning för dagen. Nu är jag glad igen så nu kan jag kolla på de två avsnitten jag missade.

Jag glömde visst publicera att jag skulle kolla så nu har jag sett båda avsnitten på YouTube. Nu måste jag bara se reprisen som går på söndag och reprisen som går på måndag för då har jag studiedag och då ska jag även se de två andra avsnitten av Top Model. Det är både 13 och 12. 12 är klockan fem i fyra och 13 är klockan åtta.


(Att det ska ta så lång tid att välja en bild...)


Jag är bra på att missa saker

Gissa vem som glömde spela in Top Model 12 i morse? Jag tänkte på att jag skulle det men sen drog tiden iväg och jag glömde det. Jag missade även avsnittet som var 15:55. Nu har jag missat många avsnitt. Jag vet inte hur jag bär mig åt jag bara missar dem.

Mamma, pappa och Felicia är uppe hos mormor så de är inte hemma. Anna och jag är ensamma hemma.

Jag efter konfirmationen och festen i går.

Dagens händelser hittills

Hittills har jag varit nere på stan men Johanna. Jag hittade ett par jeansshorts. De satt riktigt bra, var snygga och jag fick dem för ett bra pris.

När jag var nere på stan och väntade ville Anna att jag skulle köpa hårfärg till henne så jag gjorde det innan jag gick hem. Medan färgen satt i fixade vi mat och åt och nu är jag proppmätt. Jag orkar ingen mer mat nu på ett tag.

Vet ni vad? Den där oljan jag fick igår den hjälpte! När jag klämde lite på vaden innan så gjorde det inte ont, nu gör det lite ont men bara när jag klämmer på den så den där oljan är super. Det stod att den skulle vara mot kramp. Jag rekommenderar den.

Psalm 193 - Gud som haver.


Ey! Glöm nu inte att ni har till på söndag på er. Frågestundens svar kommer upp då.

Känslig

Jag är känslig mot smink. I alla fall ögonskugga. Det börjar klia och sånt och det är inte bra. På tal om att det kliar. Det kliar på min hand. Jag glömde smörja in mig igår kväll. Jag var nere och smorde in mig och när jag sprang upp (inte så fort men jag brukar springa upp) så gjorde det inte ont i vaden! Den där oljan funkar faktiskt! Toppen och great!


Sista psalmen får man väl ha tråkigt?

Psst! Glöm nu inte att ni har tills på söndag på er att ställa frågor. Passa på att ställa en fråga om vad du vill veta mer om! Ställ din fråga här.

13 Maj är en speciell dag!

I dag är det torsdagen den 13 maj och vet ni vad det är då? Det är en dag då min mormor fyller år. Det är också en dag då Linn och Linnea har namnsdag. 

Jag ville bara säga det. Vi slänger in en bild också.

Vad roligt man kan ha i kyrkan (innan konfirmationsgrejen börjat)

Yey, mitt hår är stort... Halft.

Glömsk

Gissa vem som råkade glömma att spela in reprisen av Top Model 12 och gissa vem som råkade glömma att titta på det på kvällen sedan? Just det, det gjorde jag. Jag behöver alarm eller något. 

Jag har gått runt och hela dagen och trott att det varit lördag men det är bara torsdag. Jag kommer tro att det är lördag i morgon, på lördag och söndag också för på måndag är vi också lediga. Långledighet är skönt.


Sminket: Rosa ögonskugga (kliade inte lika mycket som den andra jag hade i lördags), rosa lipgloss, någon rosa ton av blush (typ rouge eller nåt), mascara. Som ni märker är jag ingen sminktjej alls. Jag har inte "tid". Jag ser bra ut i alla fall, eller vad säger ni?

Utan smink.


Med smink (dock suddig bild men ni får strunta i det för den är lite rolig).

Översminkad? Visste inte att den ögonskuggan skulle vara så guldig.. Den såg brun ut! (Samma sminkning utom ögonskuggan, lillkusin valde lip gloss för jag frågade. Klart man väljer rosa!)

Jag tycker jag ser lika bra med som utan smink. Sminkar mig när det är något speciellt.

Massageolja

En dag i veckan vaknade jag med kramp, det var troligen i tisdags men jag minns inte. Jag har haft ont i vaden sedan dess och i dag fick jag en slags olja med ros och lavendel samt avokado. Det hjälpte faktiskt men smärtan har dock inte försvunnit helt. Innan gjorde det ont när jag gick uppför trappan men nu gör det inte ont när jag går där längre. 

Tog lite snabba kort på den.

Body And Massage Oil - Rose Lavender

Sista konfirmationen för iår

Har just kommit hem från ytterligare en konfirmation. Jag fixade håret och gissa vad som hände! Det åker ner. Jag vet inte vad som är fel. Råkade ta ganska mycket mousse i och sedan tuperade jag det lite och efter det så sprejade jag på håret med hårspray. Något är det som är fel i alla fall. Det kan vara sprayen för den är typ gammal och luktar inte så gott men jag får ta vad vi har här hemma för när jag går till skolan "hinner jag inte" fixa håret. 

Vi kom ganska tidigt och fick bra platser men jag såg inte så mycket för alla huvuden framför men så kan det var. Jag kom på att man kunde ha en lutning eller nåt så att alla ser sedan i de där pelarna kan man ha fönster så man ser, smart va? Kom på det där med fönsterna nu. Det var inte så drygt även om det var det på pappret för det såg ut att vara väldigt mycket men det gick fort eftersom man såg någorlunda bra i alla fall.

Efter att konfirmationen var slut gick vi till... vad det nu hette... och åt tacos och tårta. Tårtan var god men den blev inte god eftersom jag hade ätit ganska mycket tacos. Vi lekte lite också, innan tårtan. Vårat lag vann och det bestod av mig, mamma, pappa och Felicia. Vi fick 13.5/14 men det blev egentligen 13 sen och då hade vi kommit på delad förstaplats.

Jag innan vi skulle åka. Är inne i garaget där bilen står.


"Jag har inget liv"

Det finns ett uttryck eller liknande som man kan säga. Man kan säga att man "inte har något liv" och det kan jag göra ibland för jag sitter vid datorn dagarna i ända och gör nästan ingenting annat. Jag bara sitter och väntar på att ha något att göra men det funkar inte så bra. Jag sitter och fryser nu också. Det har varit ett riktigt ruskväder i dag och i morgon (jag skriver det här som om det fortfarande är onsdag) ska jag på konfirmation igen. Min kusin ska konfirmera sig. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig men jag tror jag har bestämt vad jag ska ha för skor. Jag vet inte riktigt om jag vill ha de skorna men jag gillar dem även om de är sönder på klacken. Jag vet inte ens om jag kan gå i dem så jag tror jag skippar dem i alla fall. Detta blev som en liten monolog och det var egentligen inte tanken. Jag vet inte ens vad tanken var men jag måste bara ha något att göra. Det är säkert jättedrygt att läsa sånt här men jag har som sagt inget att göra.

Mitt armband. Det är egentligen tre stycken men eftersom jag fick dem som ett så kan vi säga att det bara är ett.

Alla har tråkigt någon gång... Jag mer än andra

Jag har tråkigt, inte så intressant att veta men jag har det och det är ingen stor nyhet för jag brukar ha tråkigt. Jag upptäckte en blogg genom att kolla på klipp på YouTube. Jag har just börjat följa den på Bloglovin' och då har jag skapat en kategori för bloggar jag inte riktigt kommit in i eller har någon speciell åsikt om. Till exempel att bloggen varken är superbra eller inte så värst bra. Om nu bloggen inte skulle varit så värst bra skulle jag inte följt den. Ni får fråga vilka bloggar jag följer, vad mina listor heter och sånt där om ni är intresserade. Ni kan passa på nu när jag har frågestund. "Det var ett himla tjat om den där frågestunden" tänker ni säkert och det lönar sig för jag får massa frågor och det är det jag vill. Bilder är också bra har jag märkt för vem orkar läsa ett långt inlägg som kanske inte handlar om någonting (kanske det här?) om jag inte bjuder på en bild (eller fler!)?

Mitt hår igår, visst är det gulligt? Det tycker jag i alla fall. Jag vet, spegeln är lite skitig!

Kommentera

Nej, tro inget illa om mig på grund av rubriken!

Har fixat kommentarsgrejset så nu ser det fint ut där. Med fin kommentarfältsbakgrund och lite annan text och lite annat fint. Så nu är det faktiskt värt att kommentera med tanke på just det. Ska mixtra lite till men dock med lite annat. Som jag sagt (eller rättare sagt skrivit) tidigare; Att pyssla med designen är ett bra tidsfördriv.

Jag har redigerat den här blomman. Jag tog kortet i botaniska trädgården på Gotland.


Psst! Glöm inte frågestunden!

Inga lektioner alls

Usch, det är tråkigt väder i dag. Jag har inte haft några lektioner alls i dag. Vet ni varför? Jag hade nationellt prov från halv nio till halv tolv, minus raster och sådär. Jag gick tio minuter innan sluttiden så jag blev klar runt tjugo över elva. Från halv nio var det hörförståelse. Vi fick höra det en gång utan att öppna häftena så att vi inte blev distraherade av att läsa frågorna. Vi fick höra det igen, med pauser och så vi kunde svara på frågorna. Vi hade rast i åtta minuter (skulle varit fem egentligen med vi blev klara lite innan så vi fick tre minuter till) och när vi kom tillbaka var klockan 09:25. Då var det dags för uppsats och man fick en timme på sig. Man skulle berätta lite om sig själv och så stod det punkter där och så skulle man ta minst tio och jisses... Efter det i alla fall så hade vi rast i tio minuter och vi började igen halv elva. Vi hade läsförståelse i en timme också, max. När jag gick har jag redan skrivit.

Jag kan säga att hörförståelsen var lätt men sedan blev allt bara svårare, del efter del. Med det menar jag att Läsförståelsen var svårast och uppsatsen var någonstans mitt emellan. Vet ni inte vilket ämne det var så kan jag säga att jag läser franska så förstår ni nog vad det var för något...

Anledningen till att jag inte hade några lektioner var för att matten, som vi skulle haft i en halvtimme, tyckte våran lärare var onödig eftersom vi inte skulle orka räkna efter nationella så vi fick slippa den. Franska hade vi ingen igår och vi är bara fem i våran grupp så vi ville inte gå på den för orka sitta och vänta i en och en halv timme på att den ska börja. En klasskompis sa även igår att vi inte hade någon bild och den brukar börja tio över två så ni förstår ju själva. Kul att sitta i skolan och vänta på lektionerna... Nej, inte speciellt roligt.


Jag i dag.

Jag skulle ta mig hem på cykeln och då gick jag mot Aulan, för jag brukar ta den vägen på vägen ut, och där stod Sofia. Precis då kom Mimmi ut också. Sofia frågade vart jag skulle och jag sa att jag skulle hem och sa att vi inte har någon bild. Mimmi skulle också hem så gick vi upp till hennes skåp och sedan gick vi ut och där regnade det, åh nej! Vi cyklade i regnet, det duggade bara. Hennes sadel har lossnat, åh nej! Jag cyklade hem och sedan har jag haft hela huset för mig själv. Jag kokade makaroner och stekte två ägg och sedan åt jag det i TV-rummet samtidigt som jag kollade på Disaster DateMTV. Till det drack jag mjölk och efter det fanns det ingen kvar. Efter det satte jag mig här och skrev det här och det vara ett tag sedan för jag har kollat bloggar och sådär också. 


Tjejer + Rosa

Jag fattar inte vad det är med tjejer och rosa. Jag själv är tjej och jag gillar inte rosa. Sedan fattar jag inte det här med människor och fotboll. Jag gillar det verkligen inte. Jag är en aning udda. Jag gillar inte heller de där stora bloggarna (förutom Foki, Lily och Ellamarie) som Blondinbella, Kissie eller KENZA (ska det vara S efter?). Nu ska jag inte vara dum eller något men jag gör inte det.

Måste bara nämna en sak som häpnade enormt när jag såg min statistik! Bloggrekord för min del (kanske inte är så mycket i jämförelse med de stora men det är för mig det räknas, eller hur?)! Det var sju mer än mitt förra. Heh, jag bara kände för att nämna det.

Jag någongång när jag kunde ha de där jeansen jag inte kan ha längre.

Gladare

Hej på er! Nu mår jag bättre och är gladare. Jag har fått in massor av frågor till frågestunden, fortsätt skicka in, svaren kommer på söndag. Ni har alltså till söndag på er att ställa frågor. Det behöver inte vara de allra knäppaste frågor, det kan vara en simpel fråga också, men ja, ni bestämmer själva vad ni vill veta mer om. Här är en direktlänk till FRÅGESTUNDEN. Konstiga frågor har kommit in, väldigt läskigt.

Jag på ett kort när jag var liten. Jag hade tummen i munnen ständigt och jämt. Fick vårtmedel på det för att jag inte skulle suga på den och det hjälpte för jag slutade för det smakade inte så bra det där vårtmedlet kan jag säga.


Taggar Grönan i sommar

Som ni säkert redan vet, eftersom jag tjatat om det ett tag nu, ska jag till Gröna Lund i sommar. Jag sitter och kollar på klipp på attraktionerna vissa ser läskiga ut men alla är inte så väldigt läskiga när man väl åker dem, tycker jag. Jag brukade inte vara den som åkte nästan allting men det gör jag nu (utom just saker som snurrar runt och runt, sånt får mig att tappa åklusten och må illa, särskilt efter att man ätit). Här är några av attraktionerna jag måste åka i sommar: 

Insane
- Den ser läskigt ut, men jag åkte den tre gånger (jag skryter igen) när vi var där förra sommaren med klassen. Den är faktiskt inte så läskig men jag kan inte låta bli att skrika!
Jetline - Inte så läskig, men det är ju vad jag tycker. Anna och jag åkte den här för några år sedan när vi var på Gröna Lund, då fanns dock inte Insane. Vi åkte den fyra gånger i rad eller vad det nu var. Enligt hemsidan ska man sitta längst fram eller längst bak för bästa effekt, det vill jag göra!
Extreme - Samma dag vi var på Gröna Lund och jag åkte Jetline med Anna så ville hon åka den här men jag totalvägrade. Jag ville absolut inte åka den här för den såg läskig ut. Första gången jag åkte den var i somras på klassresan. Jag åkte den två gånger.

Pop-Exressen är en av de attraktioner jag helst inte åker men vi får se om Mimmi lyckas övertala mig. Vi kan göra upp en deal om hon verkligen vill åka den. Anna har tydligen "hotat" sin kompis med någonting att om inte hon åker alla får hon inte följa med. Hot och hot vet jag inte om det är men jag tror hon har sagt så.

En bild på Naturhistoriska riksmuséet i Stockholm från förra sommaren.

Vilket var tidsfördrivet?

I ett inlägg någon dag skrev jag om ett bra tidsfördriv men nu kommer jag inte ihåg vad det var och jag hittar inte inlägget. Då undrar jag såklart om ni minns vad jag tipsade er om eller i vilket inlägg jag skrev det i. 

Jag kan inte komma ihåg allt även om jag kommer ihåg en hel del. 

Min första header!


UPDATE: Bloggdesign var tidsfördrivet! Hittade det i inlägget Design.

Färgglad blogg

Problemet är nu åtgärdat... Hur många dagar är sju tusen timmar? Jag skrev i alla fall i så många timmar. Ett år var ungefär åtta tusen timmar och innan dess har jag säkert bytt bakgrund, vad vet jag. Det återstår att se. Om bloggen nu är vit får ni lov att uppdatera för nu ska den se ut såhär:Mycket finare, eller hur?

Vit blogg? Nej, tack

Min blogg är vit! I alla fall i Opera! Vad är detta?! Varför ska allt gå åt skogen just i dag? Varför och åter varför? Varför drabbas jag av allt. jag som gillade den men nehe så funkar det inte, funkar det hops er, är bloggbakgrunden något annat än vit? Ni vet den där bilden jag hade. Jag tycker den är vacker.

Såhär ska det absolut inte se ut!


UPDATE: Nu vet jag varför bloggen är vit. Oroa er inte. (Skrev massa innan men nu orkar jag inte skriva om allt igen för då får jag säkert skiva om det här igen och nu är jag arg igen! Herregud! Jag har sådan otur i dag) Problemet ska åtgärdas snarast.


Förstörd

Usch, jag känner mig nedstämd nu. Jag var glad innan men nu är jag inte alls lika glad. Jag skulle fixa en bild och sedan kunde jag inte det och allt gick åt skogen. Nej, jag gav upp helt enkelt. Jag började även skriva ett inlägg men jag råkade stänga ner internet när jag skulle minimera det och allt jag skrivit försvann. 

Såhär kände jag mig innan, inte lika mycket nu, dock. Det är ungefär såhär jag känner mig. Jag kände mig ännu värre innan.


Gå och lägga mig

Nu är det dags för mig att gå och lägga mig.

Något jag har svårt för är just det här med att säga God Natt och Hej Då. Det kan ta flera minuter från och med att jag skrivit God Natt och Hej Då tills det att jag verkligen loggar ut. Det kan komma en bra låt som jag verkligen gillar och måste lyssna på precis när jag ska gå och då stannar jag kvar. Sedan när jag väl stannat kvar har jag börjat chatta igen och då väntar jag lite till. Nu är det inte så väldigt akut eftersom klockan inte ens är tolv ännu.

Bilden är tagen för ett tag sedan, kommer inte ihåg vart jag tog den (från vilket album)...

Jag är en riktig tönt

Jag vet inte om man kan räkna mig som tönt men jag gillar att lyssna på barnslig musik. Vill ni ha tips på mina "tönt"låtar? Om inte så får ni det i alla fall.

Klasse Möllberg och Smurfarna – Hallonsaft - Gammal klassiker och den är bra också.
Schnuffel Bunny – Snuggle Song - Bara för att jag älskar den lilla kaninen. Har hittat andra låtar, dock endast på YouTube. 
Nicke & Nilla – Haj i poolen
- Jag gillade Nicke & Nilla när jag var yngre, det gör jag fortfarande men det sänds inte längre, tyvärr. Inte vad jag vet i alla fall. 
Caramell – Caramelldansen - Speedy Mix 2008 - Syrran har en skiva med Caramell, den finns dock inte på Spotify. Det är bara Caramelldansen som finns av de låtar på den skivan. Hon fick den för många år sedan, när hon var yngre och gillade sådan här musik. 
Amy Diamond – What's In It For Me
- Vet inte riktigt om man kan räkna in den här hit men det kan vi göra i alla fall bara för att jag är udda. Den här låten var även Amys stora genombrott.
Aqua – Barbie Girl
- Jag har faktiskt en Aqua-CD. Då är dock inte den här låten med.
Laser Inc. – När man var liten - Radio Edit - Såg den här på en blogg och ville höra vad det var för någon, nu har jag den på mobilen.
Spice Girls – Wannabe (Radio Edit)
- Den här har jag också på mobilen. Fick den av en kompis.
Vengaboys – Boom, Boom, Boom, Boom!! - Airplay
- Gammal 90-tals klassiker. Jag är född 93 så på 90-talet blev jag högst 6 år. 

Här är listorna med alla låtar:
Smurfarna
Nicke & Nilla
Caramell
Amy Diamond

Aqua

Schnuffel Bunny har jag ingen med den bara ligger i en spelningslista med lite andra gulliga låtar.
Laser Inc. har inte heller någon lista men har tre låtar med i en lista jag valt att kalla DunkaDunka.
Vengaboys har heller ingen lista. Det är bara den låten jag har med i en lista.

Jag på nyår 2009/2010. Just på bilden är det 2009.


Slängde in en bild också annars skulle det bli himla trist.

Lady GaGa pratar svenska!

Sofia berättade för mig att Lagy GaGa pratar svenska i en musikvideo på YouTube. Jag fick se den och det är riktigt roligt att se folk prata svenska när de inte kommer därifrån (inte sådana som flyttat hit och lär sig språket utan andra som inte bor här). Låten är Paparazzi.Hon pratar bara på svenska i början, tills låten börjar
så om du inte vill höra låten kan du sluta kolla när låten börjar.

Yoghurt med tillbehör

Jag har just ätit yoghurt med äpple- och kanelcrunchy, alternativt müsli, samt med mandlar och russin tillsatt i yoghurten.

Nu ska ni få se utvecklingen från en tom djup tallrik till en djup tallrik med yoghurt och tillbehör.


Bilderna blev inte så bra (inte de där jag hällde upp något i alla fall) för jag tog kort med vänsterhanden och hällde med höger. Det var svårt men vad gör man inte för att ni ska få se vad jag åt? Hehe.

Glöm inte bort att ni kan ställa massa frågor. Det kan vara vad som helst, så länge jag inte svarat på den frågan innan och då kan du hitta svaren och frågorna här. Klicka här för att komma direkt till kommentarsfältet där du kan ställa din fråga/dina frågor.


Äta

Jag känner mig hungrig så nu ska jag ner och äta någonting. Det lutar mot: mackor, foccacia (hur det nu stavas kommer jag inte ihåg) eller... yoghurt, om vi har någon som är tillräckligt mycket i. Jag gillar inte att ta det sista i paketet. Det är en fasa. Det blir så rinnigt och usch jag gillar det helt enkelt inte.

På tal om mat. Det här åt jag i lördags på "efterfesten" eller firandet av att Anna och min kusin hade konfirmerats tidigare den dagen. Kände mig riktigt duktig för kolla hur mycket frukt och grönsaker det är (jordgubbar, vindrovor, melon, ananas, sallad, päron... och säkert annat som var i den där salladen). Till höger på bilden ser ni något slags av bröd med pålägg på (den som jag inte tagit ett bett i för att jag var hungrig) och det är foccacia.


Top Model, fel tid

Nu blir jag sur! Vet ni varför? Jag missade Top Model 13 nu vid åtta. Hur lyckas jag? Jag tänker alltid att det bara är 15:55 men på måndagar är det klockan åtta också. Trettonde säsongen kommer en gång i veckan (två med reprisen på söndagar) och tills nästa gång hinner jag glömma bort vad som hänt och det är inte bra. När tolvan är samtidigt ärt det inte lätt att komma ihåg när jag fokuserar på tolvan från måndag till torsdag och sedan måste jag även fokusera på trettonde säsongen på måndagarna. Jag glömmer ofta att det är klockan åtta på måndagar. Nu får jag se det klockan sju på söndag istället. Jobbigt läge.

Jag i lördags på "efterfesten" efter konfirmationen.

Första dagen av tredagarsskolveckan

I dag är det måndag och när jag skulle gå och lägga mig i natt, blev aningen sent, dock inte så väldigt sent. Jag gäspade och var trött (i sängen dock) men jag kunde bara inte somna. Jag visste inte vad som var fel. Efter ett tag fick jag nog och gick ner och tog vitpepparkorn och drack mjölk. Mjölk lär hjälpa. Jag gick upp igen och låg och försökte sova ett tag. Det gick inte så jättebra men till slut somnade jag i alla fall eftersom jag vaknade i morse. När jag hade gått och lagt mig kom jag på att jag skulle ha tal i dag, om Thomas Alva Edison. Jag kunde lite men övade dock inte i sängen.

I dag visade det sig att jag kunde ganska mycket ändå för jag övade lite innan lektionen. Det gick ganska bra men jag var nervös, det blir jag alltid. Efteråt har allt bara släppt.

Efter svenskan som var den första lektionen hade vi matte och efter det var det lunch. Efter lunchen var det samhällskunskap och sedan hade vi CAD. Det är tur att jag inte ska läsa CAD B för jag gillar inte CAD. Det är typ överst på listan över ämnen jag inte gillar.

Jag i lördags innan konfirmationen.


Det Här Är Linnea

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Linnea men de flesta kallar mig Nea. Jag är en 22-årig tjej som kommer från Vetlanda, är 177 cm lång och studerar på Högskolan för Lärande och Kommunikation (HLK, en av fyra fackhögskolor) i Jönköping. Jag pluggar till grundlärare med inriktning årskurs 4-6 (dvs. mellanstadielärare) och kommer att vara utbildad i att undervisa i svenska, engelska, matematik och NO (kemi, fysik och biologi) och teknik.

Vårterminen 2012 tog jag studenten efter att ha gått tre år på teknikprogrammet på Njudungsgymnasiet i Vetlanda.

Hur är jag? Jag är omtänksam, snäll (om man är snäll mot mig såklart), generös, hjälpsam, ordningssam, aningen lat och ordentlig (beroende på vad det gäller). Jag gillar kramar. Jag är lite tillbakadragen i stora grupper av människor. Känner man mig kan jag vara galen, konstig och knäpp.

Jag bor själv i en studentlägenhet på 26 kvadratmeter i Jönköping. I studentlägenheten har jag eget kök och badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Min familj består av mamma, pappa och två yngre systrar; Anna och Felicia. Anna är född -95, två år yngre än mig, och Felicia är född -99, sex år yngre. 

På fritiden umgås jag gärna med kompisar, bakar, sitter vid datorn, kollar på TV och lyssnar på musik. Jag gillar också att titta på film och serier och att läsa böcker, som helst ska handla om kärlek. Jag gillar dessutom att skriva och det är en av anledningarna till att jag skaffade blogg.

I bloggen skriver jag om min vardag, visar mina familjer och byggen i The Sims 2 (inte längre, eftersom jag har skaffat en ny dator med Windows 8), publicerar dikter och berättelser jag skrivit (händer ganska sällan) samt tipsar om låtar, böcker och film. Jag tipsar även om andra saker. Vill ni veta mer om mig har jag även en egen kategori för det.


Vill du veta när jag uppdaterar bloggen? Följ mig på Bloglovin'!

                               
Vill du gräva dig in i mitt liv? Följ mig på Twitter!
                     
 
Vill du se fler bilder på mig? Följ mig på Instagram! (Är betydligt mer aktiv där än på bloggen)
Klicka här för att komma till min Instagram! 
 

[SENAST UPPDATERAD: 30 september 2015] 

Inte kommentera

Åh, det här var ju toppen (man får egentligen inte skriva "ju" men jag gjorde det i alla fall för det skulle vara med)! Nu funkar det inte att kommentera. Får fixa designen, igen. Jag ska se om det funkar. Jag vet inte vad som är fel. Kanske bara är på min dator jag vet inte. Ska fråga Sofia om hon kan komma in på ett inlägg. Jag kommer inte ens in på permalinken...

Jag överreagerade lite, det var bara på frågestunden man inte kunde det. That's Great! Or not. Ska försöka fixa det. Jag återkommer när jag gjort det. Glöm för allt i världen inte F r å g e s t u n d e n (skulle varit en länk där men eftersom jag inte får fram någon så funkar det inte...)

Jag i lördags innan jag fixat håret.UPDATE: Nu funkar det både kommentera och komma in på permalinken till FRÅGESTUNDEN.

Designen är färdigfixad för dagen

Hej nattugglor!

Gissa om jag är glad! Jag fixade designen. Jag hittade en bra sida att lägga upp bilderna på. Så till alla er där ute som behöver ladda upp bilder som är större än 1000 pixlar eller om du vill ha den i någon annan storlek än just hela hundratal så funkar det perfekt där. Det är bara att söka på google på ladda upp bild gratis. Eller så kan man helt enkelt gå in på bilddump.se och där kan man ladda upp bilder enkelt. Så gjorde jag. Jag var inte så smart i början men efter att ha hittat den sidan så gick det super. Jag funderar på att göra ytterligare en sak här men det hinner jag inte nu för nu ska jag gå och lägga mig. Jag var bara tvungen att fixa det här innan jag stängde av datorn och nu kan jag somna glad i alla fall. Nu ser det vackrare ut.

Jag i lördags innan det var dags att gå till kyrkan.


Design

Hej på er!

Just nu håller jag på med designen. Det syns dock inte här för att jag fixar på en annan blogg jag har, med samma domän i början. Jag har kommit på att jag vill ha en ny header men jag gillar den jag har för att namnet är så coolt. Har fått många kommentarer på just namnet. Att jag är finurlig och att det är coolt och sådär. Inte för att jag är någon storbloggare men vänta ni bara, om femtio år kanske... Haha, jag skojar bara. Ni får som sagt hålla utkik. Egentligen är det ingen idé att hålla utkik enbart om designen ändrats när man ska hålla utkik på inläggen. Ni får kolla när ni tror att det är ett nytt inlägg helt enkelt, eller när ni se det (typ via Bloglovin'). 

Att pyssla med designen är ett jättebra tidsfördriv! Det måste jag komma ihåg.

Jag igår, sminket ser ni inte. Det får ni säkerligen se någon annan gång.


Intresse?

Det är synd att jag inte har något speciellt intresse. Bloggen skulle nog fyllas ut lite mer och sådär. Titta till exempel på Lilys blogg. Hon är utbildad frisörska och kan mycket om hårprodukter och sådant. Jag gör nästan ingenting och intresserar mig av ... någonting... Jag vet inte mycket vad jag gillar.

Nu tog jag bara hennes blogg som exempel eftersom den är min favorit. Hittar jag en blogg jag vill följa så är det lättast om bloggaren har Bloglovin'. Ni tänker säkert: "Det var ett himla tjat om Bloglovin' hela tiden." och i så fall ber jag om ursäkt. Jag tror det är okej. Jag gillar Bloglovin' då slipper man kolla en blogg flera gånger när bloggaren/bloggerskan inte uppdaterat. Sådant är lite störande, tycker jag.


F R Å G E S T U N D !

Hej hej!Svar och frågor från förra frågestunden finns här.

Bu!

Aah! Skräms inte! Du kan inte bara skrämma mig sådär! Haha, nej jag skojar bara. Lyssna på den här låten:Den finns tyvärr inte på Spotify.

Jag hörde den här låten på radion för ett antal år sedan och då skrev jag upp Comso4 i mobilen:


Jag vet, den är trasig, det är den gamla... Haha, den gick att använda efter att den gått sönder men sen gick det inte använda den mer.


Konfirmation

I dag konfirmerades Anna. Vi kom ganska tidigt men det var tydligen ganska sent i alla fall för de bra platserna var redan upptagna så jag såg typ ingenting. Jag hade blivit tillsagd att filma när en tjej sjöng så jag gjorde det. 

Jag gjorde i ordning mig genom att duscha. Jag satte upp det blöta håret i en knut och gick runt med den och sedan efter ett tag bytte jag om och sminkade mig. Men både ögonskugga, mascara och.. vad det nu heter, rouge kanske. Sådant man har på kinderna i alla fall. Jag målade även naglarna ganska tidigt så jag målade dem två gånger. Först en gång men det blev lite svagt så jag målade på ett lager till. Bilder kommer någon annan dag, då jag laddat in bilderna från kameran till datorn.

Jag måste säga att jag verkligen uppskattar att ni tittar på min blogg även om jag inte uppdaterar. Starkt gjort av er! Ni kan inte veta när jag uppdaterar eller inte så det är nog bäst att kolla i alla fall. Så tänker jag.


Ni ser väl att datorn är på i bakgrunden?

Lägga mig

Jag ska snart gå och lägga mig. Jag ska bara lyssna klart på She's Like A Star och sedan ska jag lyssna på Hurricane (den jag länkade här om dagen).

Vet ni hur jobbigt det är att chatta med personer och så skriver man men de svarar inte. Jag får spunk på sånt. Ibland kan de vara aktiva och ibland kan de vara halvaktiva och ibland helt inaktiva. Jobbig läge för mig. Jag vill inte utsätta någon speciell men jag tycker det i alla fall. Svarar man inte på två minuter och uppåt tycker jag att det är jobbigt. Ibland kan det vara mer och ibland mindre (!). Det beror på vad jag gör. Har jag sett alla nya inlägg via Bloglovin', kollat bilddagboken, facebook och eventuellt mailen har jag inget att göra mer än att lyssna på musik och chatta. Vad ska man göra då? Spela spel? Kolla på YouTube. Jag gillar inte att spela spel. YouTube har jag bara lust med ibland. Ibland kan det bli så att jag skriver lite mycket och då får personen skylla sig själv lite eftersom han eller hon inte svarar. Jag gillar att skriva. Den som inte tror det vet jag inte vad det är för fel på för den som inte märkt det är konstig.

Sitter här och fryser. Har en förliten blå morgonrock med vita moln i storlek 158-164. Fatta hur liten den är då. Benen är mest utsatta.

Har lyssnat klart på de där låtarna för ett tag sedan och nu sitter jag och lyssnar på No U Hang Up. De jag chattar med är sega, tråkigt. Inte för att utsätta de tre jag chattar med men i alla fall. Jag tror de vet att jag inte gillar det. De kanske bara gör så för att reta mig, vad vet jag?


Två av mig? Nej, det är bara min spegelbild. Lite tråkig bild för övrigt.


Hemma med gästerna

Nu har moster, lillkusinerna och sambon kommit. Det låter så sjukt att säga sambon. Vi har ätit tårta och druckit te. Jag orkade inte äta kaka. Jag ville ha kaka. Jag var barnvakt åt de två äldsta lite innan. Hann titta på Top Model 12 också.

Nu sitter jag med Tindra, mellanbarnet, och pratar lite med henne. Så gulligt. Hon sitter dock och är snorig och hostar lite men jag får sköta henne lite och torka bort snoret när det runnit ner. Nu sitter hon och trycker på tangenterna.


En bil från crusingen fredagen den första maj.

Senare

Lite tråkigt att jag inte uppdaterade så mycket igår.

Senare när jag kommer hem tänkte jag titta på Top Model 12 och efter det vill jag gärna måla naglarna. Jag är inte bra på det för jag målar utanför men det börjar bli bättre. Det lättaste är egentligen att börja med att måla högerhandens fingrar eftersom man är högerhänt för när man ska måla höger efter att ha målat vänster får man hålla konstigt och då blir det inte så lätt så just därför ska man börja måla den handen man skriver med, jag är högerhänt så därför ska jag börja måla höger.

Senare i kväll kommer även min moster och lillkusinerna, det har jag säkert redan skrivit. Varför jag kallar dem lillkusinerna är för att de är yngst av de kusiner jag har och att de är på mammas sida av släkten för där har jag än så länge bara tre kusiner. Plus min mosters sambos barn men de kallar man halvkusiner för att de inte riktigt är vanliga kusiner.


Operas ikon... Har egentligen ingenting med det här att göra och jag sitter just nu vid Firefox. Men en liten bild är bättre än ingen bild alls, eller hur?

Den enda lektionen

Jag var i skolan innan vi åkte till Jönköping. Jag hann bara vara med på engelskalektionen. Där hade jag och Johanna oral presentation (det heter det på engelska) och efter det (det tog inte så lång tid) gick vi upp till biblioteket där vi letade reda på Sofia. Hon satt och hade skrivit ner lite ämnen man kunde intervjua om. När vi hade valt ämne blev jag intervjuaren och Sofia och Johanna blev de som jag skulle intervjua. Vi kom igång med intervjun och Sofia antecknade det vi sa.

Snön som kom en dag den här veckan. Den är dock borta nu.


Dagen i Jönköping

Jag var uppe och röntgade mig tidigare i dag. Det var massa vägarbete på vägen dit så det tog upp tid men vi hann ändå. Efter röntgen (klockan var då kvart i tolv och tiden jag fick gå in var mellan halv och fem över halv tolv) åkte pappa och jag till IKEA och åt. Vi tog kyckling med pommes frites och bearnaisesås (hur i hela friden stavas det?). Det var gott! Klockan 13:20 hade jag tid för röntgen och i fick sitta ett tag i väntrummet för vi kom inte in tjugo över ett. Läkaren ursäktade att hon var sen och hon var trevlig så då gör det faktiskt ingenting. Jag ska växa lite till men jag behöver inte använda den mer. Ni som känner mig vet vad jag menar. Jag skulle få en ny tid och röntga hela ryggen och sedan mätte vi mig med den på och då var jag 176,5 cm. Utan den var jag 176, hos skolsköterskan den 29 april. Konstigt va? En månad efter röntgen på ryggen ska hon ringa eller skriva brev och ta upp hur vi ska göra. Dessutom ska jag på en kontroll om ett år igen. 

De inne på röntgen var riktigt trevliga! Det var en studerade med. Sådana som har en bra röst, låter trevliga och är trevliga gillar jag. En som vi inte kan kategorisera dit är en äldre kvinna (hon var undersköterska) som satt och tog emot de som ska säga att de är där.

Söt syster som jag ville ta kort på.
Jag gjorde flätorna... Och valde kläder för hon ville att jag skulle göra det eftersom Anna skulle firas av kusinerna den dagen. Bilden är bara lite redigerad...

Flyttat om...

Har flyttat skrivbordet och flyttat ut fåtöljen tidigare i dag. Jag ville inte sitta i sängen med datorn så jag var tvungen att göra något åt det och flytta skrivbordet. När jag ändå höll på passade jag på att dammsuga och byta sängkläder. Skrivbordet ser mycket trevligare ut nu. Dock inte byråarna... Usch, får städa innan fredag. I morgon vill jag inte så det får bli på fredag. Eller nej, det funkar inte det heller så jag får göra det i morgon... Då måste jag i och för sig göra ett häfte jag inte gjort. Jag som tog hem det. Det kan jag i och för sig göra i bilen i morgon när jag ska till Jönköping. Vänta är det värsta som finns och det blir massa väntan i morgon. Föst en timme dit, plus vägarbete, sa pappa att det kanske skulle vara, sedan sitta där och vänta på att få komma in sedan ska jag in på röntgen och efter det blir det ännu mer väntan. Hatar de där besöken! De är inte trevliga. Massa väntar överallt. Inte roligt. Om allt bara skulle gå på ett kick skulle det vara mycket roligare men det är klart att det inte funkar. I framtiden kanske. Då kanske det finns någon scannermaskin som scannar av folk för att veta vem de är direkt när man kommer in genom dörren så kommer det en bild på den personen som scannas av till ... Okej det där blir himla komplicerat märker jag nu. Aja, vi struntar i det istället.


Precis där står skrivbordet nu (gammal bild). För att ni ska veta hur jag har det. Det står sådär också, förutom alla prylar och hyllorna som är över. Nu är det bara den blå skivan och de där lådorna under.


Inspiration av andra

Inom bloggvärlden har jag fått väldigt mycket inspiration. Jag har fått mycket av den inspirationen av Linda Blom/Lily. Det är nog för att jag gillar hennes blogg. Det är väl tillåtet att ta lite idéer? För när jag läste ett inlägg utan bilder hos Lily var det väldigt olikt henne tyckte jag. Jag tyckte även att det såg lite tomt ut utan någon bild och det blir aningen roligare när man ser en bild också. Jag har massor av bilder jag inte visat upp ännu och alltför många mappar att ha de i så jag inte hittar bilderna sen. Den där bilden med potatismoset till exempel. Den tog en evighet att hitta för jag visste inte vilken mapp den var i. Jag hittade den såklart efter ett tag. Det kan bero på att jag ville hitta den. Hittade bilder på cheesecaken på min födelsedag förra året men det var inte den jag letade efter. Jag hittade en bild på kokande pasta men det var inte den jag sökte heller.


Mina KP-tidningar, kortet togs ganska tidigt förra året (när jag hade fått kameran vill säga).

Att inte göra någonting

Jag sitter och gör absolut ingenting. Väldigt roligt. Skolan i dag var bra jag hade bara matte och franska. En och en halv timmes matte på morgonen (istället för naturkunskap) och sedan efter en håltimme hade vi matte i en timme i en annan sal. Efter det var det lunch och sedan franska. Sedan slutade vi. 

I morgon ska jag till ortopeden, hoppas jag blir av med skiten... Har knappt haft den på mig på grund av märket som försvunnit och jag inte vill ha tillbaka. I morgon måste den dock på.. Redan ikväll kanske. Jag längtar inte! Kommer säkert kännas konstigt och oskönt och massa eftersom jag inte hade den i april, mars eller februari. Visst är jag duktig? Det är då inte mitt fel att märket uppstod.


Spana in ett korthus jag gjorde en gång. (Jag tog en uno-kortlek för att de är som två-tre vanliga kortlekar.)

Middag

Vet ni vad det var för mat hemma i dag? Fiskgratäng. Det ville inte jag ha så jag kokade makaroner och skar ett äpple i bitar. I makaronerna hade jag i smör och lite nudelkrydda. Det fick gotta till sig i grytan medan jag skar äpplet. Det var riktigt gott faktiskt.

I skolan däremot var det frukostkorv, potatis och spenat. Usch, säger jag. De där knäckebröden med små kuddar var slut när jag, Sofia och Johanna skulle ha så vi tog vanliga istället. De är dock inte lika goda. Sofia såg att det fanns Spagetti och köttfärssås sedan men då var det för sent.

På tal om skolan så fick vi tillbaka matteproven. Hade jag hunnit med sista uppgiften hade jag säkerligen fått MVG. Jag kommer gå och vara sur för jag hade totalt bara sju fel. Varav tre på sista uppgiften där jag inte fick poäng alls för att jag inte hann göra den för då var provet slut. Hade jag bara hunnit. De två andra spred ut sig på två andra uppgifter.


Såhär stod pappa och gjorde tidigare i dag. (På bilden är det dock mamma som mosar. Vad vi skulle ha då vet jag inte.)

Sommarnätterna - Del 5

Detta har hänt: David kommer på vad Miranda har gjort och vill att hon lämnar rummet. Hon går till standen med Sebbe och där ser han att det är något som är fel med Miranda efter att han kysst henne. Hon kan bara tänka på David när hon kysser honom. Han frågar vad det är med henne och hon berättar att hon kysst någon annan. Efter att hon sagt det lämnar han henne. Hon sitter kvar och är förtvivlad.


Jag reste mig upp, tog mina skor och gick iväg från bryggan. Jag gick i riktning mot Sebbes hus. När jag kom fram knackade jag på dörren. Jag trodde inte att han skulle vara hemma, han var säkert med sina kompisar. Jag kunde sms:a men det kände jag inte för, han kanske var hemma i alla fall. Hans mamma öppnade dörren och blev förvånad över att se mig. Vi hälsade och jag undrade om Sebbe var hemma. Hon bad mig att vänta lite. Hon gick iväg och jag stod kvar i dörröppningen. Efter någon minut kom Sebbe. Han undrade surt vad jag ville.
...”Snälla förlåt mig, det var inget allvarligt. Jag kan inte säga vem det var för det är så oerhört pinsamt.” Sa jag och skämdes.
...”Du gör inte om det då?”
...”Nej, absolut inte. Han gillade det inte ens. Han vill väl inte ha med mig att göra. Jag får inte ha ihop något med honom ändå, det är fel.”
...”Glöm det jag sa innan där borta. Jag visste inte. Jag bara drog förhastade slutsatser och tänkte inte. Jag kunde frågat vad det var. Varför gjorde du det?”
...”Jag ville bara veta hur han var att kyssa och jag kommer säkert aldrig få göra det igen.” Han tog på sig skorna medan jag pratade och sedan gick han ut och stängde dörren efter sig.
...”Jag älskar dig, det vet du va?” Sa han.
”Ja, jag visste det och nu vet jag att du fortfarande gör det. Jag älskar dig också.”
...Vi gick iväg och nu var inget förstört på grund av mig längre. Eftersom han tagit tillbaka det han sagt var vi ihop igen. 
...Vi gick in mot stan och helt plötsligt började det ryka. Varifrån kom röken? Vi gick längre fram och tittade. Då både såg och hörde vi att det var en kille på moped som försökte vara cool. Vi stod vid ett höghus och tittade men vi hade sett nog så vi gick vidare. Vi gick förbi massa folk och det var säkert runt hundra stycken. Det kändes som det tog en evighet att ta sig förbi alla.
...Vi svängde in på en liten gata och gick på den och helt plötsligt var vi utanför stan. Skönt tyckte jag. Vi gick förbi ett antal människor. På gräset låg en kille runt 20 eller 25 år. Det var svårt att avgöra hur gammal han var men det syntes att han hade däckat där. Han var säkert alkoholist eller något. Jag vet inte vad han var men jag fick bara en känsla av att han var det. Vi gick vidare och pratade och helt plötsligt blev han tyst. Jag frågade vad det var för han brukar inte bara bli tyst sådär.


Vad kommer Sebbe säga till Miranda? Hur kommer hon att reagera? Fortsättning följer...

Van vid USB-datormus

Vet ni något roligt jag gjorde för en stund sedan? Jag är så vad vid att använda datormusen som jag kopplar in via USB och när jag inte hade den inkopplad så skulle jag flytta muspekaren. Istället för att använda TouchPaden flyttar jag handen till datormusen, trodde jag. Där var det ingen datormus för den hade jag lagt åt sidan. Det konstiga var att jag hade lagt handen så som man har den när man har den på en datormus. Väldigt konstigt faktiskt. Jag har gjort samma tabbe två gånger nu. Väldigt konstigt.


Bilden hör inte alls till, den är bara fin. (Hittade ingen bild på datormusen för jag har så många mappar med bilder men den bilder är så mycket finare än en bild på min datormus)

Möblering

Jag har tänkt på det här med att möblera. Jag möblerade väldigt konstigt en gång. Jag ställde skrivbordet mot de två byråarna stående på varandra. Då var dock både byrålådorna och framsidan på skrivbordet utåt. Efter att vi hade haft gäster här var det några små (ja, de var nog inte så små ändå, men mellan kan man nog säg. Barn var de i alla fall och kusiner också) som var inne i mitt rum (hade varken skjutdörrar eller gardiner att skilja av vad som var mitt rum och inte). De välte ner översta byrån... Ajabaja! Efter det har jag inte vågat ställa byråarna staplade på varandra mitt i rummet. Jag har de fortfarande staplade på varandra, de är väldigt lätta att flytta också. Inte väldigt lätta, lite lätta kan jag ändra det till. För att de ska vara lätta måste jag såklart ta ut alla lådor. 

När jag möblerar måste jag tänka smart för jag har bara ett eluttag i mitt rum och det är i ett hörn vid en snedvägg. Jag behöver kontakt till två lampor och sedan har vi även laptopbatteriet lite emellanåt och då måste jag ta ut någon av kontakterna. Krångligt. Taklampa har jag heller ingen, lite tråkigt. Det finns dock en taklampa utanför mitt rum. På andra sidan skjutdörrarna kanske man ska säga.

Mitt rum i juni 2009 efter skolresan till Stockholm i nian.


Ser ni den gröna grejen? Det är en groda jag nästan döpte till Groggy, haha. Den fick heta Froggy istället. Tavlan sitter förövrigt kvar just där, hyllan också, tråkigt nog. Den vill jag helst ha bort. Bakom sängen är kontakten, där i hörnet. Får ta kort på mitt rum så ni får se.

Hur gör ni när ni möblerar? Ställer ni möblerna utefter väggarna? Vill ni helst ha möblerna mitt i rummet? För mig spelar det ingen roll bara sängen står mot någonting så allt annat får plats. Sängen är nästan lite för kort...

Håret

Tänk vad lätt det kan vara att fixa sitt hår med att sova med en knut i håret när man precis har duschat. Det gjorde jag och gillar hur mitt hår blir då. Jag kan ingenting om hur man fixar håret. Jag är väldigt dålig på att göra flätor på mig själv till exempel.

Såhär såg ungefär mitt hår ut i dag. Dock är det fel bena där men det struntar vi i.

Hur är ditt hår naturligt och vad gör du för att få det som du vill?

Att glömma...

Jag har tänkt på något att skriva om ett tag men jämt när jag ska skriva glömmer jag bort det. Jag kom på det i förra inlägget men nu är det borta igen. Om jag bara kunde komma på vad det var för någonting. Någonting är det. Sådant är för övrigt väldigt jobbigt. Man kommer på någonting att säga/skriva sedan måste man vänta tills man själv skrivit klart eller någon annan pratat klart. När man sedan ska säga/skriva det man har på hjärtat har man glömt det. Sådant är extremt störande eller vad tycker ni? Om jag nu bara kunde komma på det jag har tänkt skriva i ett inlägg ett tag. Både igår och i dag och ett antal dagar bakåt. Vad var det? Ni kan inte hjälpa mig för det är bara jag som vet vad jag tänkte på. Det är så tråkigt. Ja! Vet ni vad?! Nu kom jag på det!

I Opera (ja, ursäkta, nu tar jag upp den där webbläsaren igen) som jag använder så är det lite konstigt för bilden lägger sig inte alltid där jag vill att den ska vara och för att flytta den kan jag klicka på en knapp som heter HTML och där kan jag klippa ut hela bildkoden eller vad man kan säga och sedan klistra in den där jag vill ha den för i Opera kan man tyvärr inte flytta bilden hur man vill. Det där med HTML kom jag på en gång och jag tycker det är smart!


Bil(d) från crusingen i fredags (1 maj)

Mirakel och planering

Ett mirakel hände när jag råkade göra så att datorn vilade. Jag kom in till mitt skrivbord på datorn och internet funkar! Ett mirakel skedde. Haha, jag är överlycklig för att jag har sladden i. Dock har jag inget att göra. 

Del 5 kanske kommer senare. Jag lovar ingenting. Kommer den kommer den men jag är inte riktigt klar med den. Jag måste få in något som gör att man måste veta vad som händer i del 6 sedan. Jag får fortsätta skriva. Det är otroligt svårt att försöka anpassa den och få den spännande, jag vill skriva på den andra men jag vet inte vad jag ska fortsätta med där så jag får skriva på del fem istället. Den har kommit en bra bit på väg faktiskt.

På tal om ingenting så är det inte många veckor kvar till sommarlovet och jag längtar till Gröna Lund. Insane här kommer jag! Jag kanske laddar upp lite för tidigt? Jag kommer säkerligen skriva en packningslista och allt. Den kommer inkludera allt jag ska ha med mig. Jag kommer kategorisera det och skriver i vilken väska jag ska ha vad. Trevligt, trevligt.


Jag är framme med kameran och tar kort på dig!

Mina tankar om datormöss

Jag har satt i nätverkskabel så nu funkar anslutningen bra. Jag får dock sitta i sängen istället för vid skrivbordet. Datormusen är konstig så jag använder TouchPaden inte så trevligt tycker jag inte. Inte längre. Innan jag fick den andra gillade jag TouchPads men nu, efter att jag fått och använt den andra ett tag gillar jag den mycket bättre men den är konstig och klickningarna vill inte så nu får jag använda TouchPaden istället och den är lite jobbig.


Go to... the "matsal"

Ska jag vara ärlig så gick hörförståelsen åt pipsvängen. Jag är som Sofia för hon sa att hon inte klarar av att skriva, lyssna och läsa samtidigt, sorry Sofia. Hon sitter här igen och skrattar. Läsförståelsen gick bättre men den gick inte superbra den heller. Läsförståelse är till och med lite jobbigt på svenska. Fy, jag gillar inte nationella prov.

Sofia och jag sitter här och är hungriga. Vi vill ha mat! Det vill inte Johanna för hon får ingen middag i eftermiddag, men vi då?! Vi behöver lunch!

En liten hälsning på förmiddagen

Nu sitter jag i skolan med Sofia bredvid. Hon säger hej till er, jippie! Vi har nyss haft engelska nationella prov eller något liknande. Johanna sitter också här hon är dock inne på bilddagboken. Okej, nu går vi tillbaka till mig, hehe. Vi börjar om ca tio minuter och då är det hörförståelse. Innan var det läsförståelse och det gick toppen för Sofia och värre för mig, heh. Nej, men det gick ganska bra antar jag. 

Senare har jag matte, samhällskunskap och mentorstid. Jag får skriva mer när jag kommer hem. Tjofjölt!

Trött? Nej!

Vet ni vad jag har tänkt på? Jag har tänkt på det här med att jag sällan är trött på vardagskvällar när det är skola dagen efter. Jag kan sitta uppe till ungefär tolv och lyssna på musik och inte bli trött. Det är väldigt konstigt. Jag är inte heller trött när jag går upp på morgonen efter att jag väl gått upp.

Ha en bra dag och då menar jag i dag (4/5)!

Mystiskt

Jag satt och lyssnade på en lista på Spotify och helt plötsligt kommer en låt jag inte hört innan. Jag kollar listan och någonstans i mitten är det låtar jag inte hört innan. Den första frågan jag ställde mig var Hur kom de dit? sedan ställde jag mig en annan fråga Vem har varit inne och lagt till de här låtarna? När jag skriver det här kom jag på att någon kanske varit inne på min dator i dag, typ pappa, men då lägger man väl inte till extra låtar eller? Nu slog det mig att eftersom jag tog bort låtar från den där listan en gång i tiden, eftersom det inte gick att lyssna på vissa, så kanske de är tillbaka.

Jag vet faktiskt inte, nu ska jag för övrigt ner och titta på Top Model 13.


Dagens outfit

Nu är jag hemma och har tittat på första avsnittet av Top Model 12 och finalen av Top Model 11. Jag hade dock hoppats att någon annan skulle vinna men hon råkade klanta till sig i reklamfilmningen så hon kom bara trea.

Dagens outfit

...består av:
Top från H&M
Kofta från Lindex eller KappAhl
Jeans från JC (de nya)
Örhängen och halsbandet har jag gjort själv (dock inte helt själv, fick hjälp av en av mina fastrar). Ni ser att mönstret i halsbandet kommer igen i örhängena, det är poängen med det hela.


De nyfunna bloggarna

Tjohej på er. Jag sitter i skolan och börjar min lektion om ungefär en kvart. Bloggarna jag upptäckte igår är:

Semlans blogg
- Mammabloggen
Polichinelle

Nu börjar jag visst om nio minuter!

Två nyfunna bloggar

Vet ni? Jag har hittat två bloggar som jag börjat följa på Bloglovin'. En mammablogg (jaha, nu följer jag två mamma-bloggar...) och en helt vanlig blogg, antar jag. Jag vet inte exakt vad jag faller för när jag läser bloggar men det måste ha någonting att göra med texten. Jag bara fastnar.

På tal om bloggar... Det har inte varit så mycket uppdatering i de andra bloggarna (dvs. de jag följer) i dag känner jag och det är riktigt tråkigt. Eller det kanske är jag som inte "har något liv" som vissa kallar det. Jag är faktiskt msn-social eller försöker i alla fall vara det men det är inte lätt att vara social när den andra delaktiga i konversationen inte svarar på ett tag. Inte så kul då. Det var "liv" innan. Då var det ett gäng jag chattade med. Jag anser att det är lättast att inte chatta med för många på en gång. För många, hur många är det egentligen? Jag tycker två-tre är lagom. Det är sällan det kommer upp i fyra.. Japp, så poppis är jag, välkommen in i mitt populära liv. Nej nu ska jag inte klaga på det. Jag chattar bara med de jag gillar att chatta med. Behöver man chatta med de man inte gillar att chatta med?


En bild jag inte lade upp någon gång när jag hade tagit egobilder (ganska nyligen, säkert i fredags).

Märklig syn

Som ni säkert redan vet tjatar jag mycket om anslutningen och hur jag stör mig på att den lägger av lite när som helst. 

Anslutningen hade krånglat och jag lyssnar på en låt på Spotify då ser det helt plötsligt ut såhär (klicka för större format):

Såhär står det i det röda "meddelandet": Spotify was unable to auto update. Please click download to get the latest installer and reinstall. Please check that your user details are correct: log out and log in to Spotify again. (error code 308)
Jag försöker översätta: Spotify "kunde inte" uppdateras automatiskt. Var god klicka ladda ned för att få den senaste installationen och återinstallera. Var god kolla att dina användardetaljer är korrekta: logga ut och logga in på Spotify igen (error kod 308)

Jag är inte så bra på engelska men jag försökte och det är väl huvudsaken.

Jag loggade ut och loggade in en gång, det gick inte. Samma meddelande kom upp igen. Jag provade logga ut och in en gång till och den här gången gick det. Då fick jag trycka på lite grejer och sedan hade jag en ny version av Spotify! Coolt tycker jag! Jag kanske är lite efter men man kan tydligen ha sin mp3musik där också. Coolt. Inte för att de låtarna är bättre än de jag har på Spotify.

Angående bilden och mina listor... Ni ser själva på bilden att det är ordning.. Full bokstavsordning. Först är det Artister/Grupper/Band, you get it, i bokstavsordning och sedan kommer de övriga listorna.

Top Model

Jag skulle kolla om Top Model 11 går i repris i morgon på tvplaneten.se. Kolla vad jag hittade!Tre Top Model på samma dag, det kan inte bli bättre. Jag får dock försöka se finalen efter första avsnittet av säsong 12 för att hinna med. Det borde jag hinna.

Top Model 11: Finalen (som jag missade i fredags för att jag satt vid datorn och glömde bort tiden, kanal 3 var inte på nere så jag kunde inte använda Time Shift som är väldigt bra).
Top Model 12: Första avsnittet!
Top Model 13: Del sex av tretton (kollade upp det på tvplaneten).

Vet ni vad jag tycker är synd? Eftersom alla säsongerna har gått på kanal 3 en efter en så vill jag se första till fjärde, hela femte, sjätte till åttonde eftersom jag redan sett nionde till elfte. Nu blir det tolfte också, trettonde kollar jag redan på. Det går dock på måndagar klockan 20:00 vilket kan vara lite tråkigt eftersom man inte alltid minns allting.

Nej, jag är då inte besatt! Vad trodde ni? Att jag var besatt? I så fall har ni fel. Hehe, nej, jag är nog lite besatt ändå.

Ha en bra dag!


Söndag

Hello! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag är vaken i alla fall.

Jag har börjat skriva på del 5 nu, eftersom del 4 kom lite på efterkälken. Jag får se när jag fortsätter skriva. 

I morgon är det skola igen och på fredag kommer min moster och mina småkusiner. Små och små. De är inte så små längre, inte den äldsta i alla fall. Den yngsta är fortfarande ganska liten. På lördag blir det konfirmation och jag vet inte vad jag ska ha på mig men jag funderar på en lila klänning från Gina Tricot. Den hade jag på minsta kusinens dop. Det kanske blir kallt. Jag får se hur jag gör. Annars får jag ha en annan klänning. Jag har några. En ballongklänning bland annat. Den är egentligen för liten i storleken, likaså det mesta jag har. Jag har inga shorts kvar, BikBok-shortsen får jag inte på mig. Usch för det. Aja, sånt är livet när man växer.

(går)Dagens upptäckta låtar

Det fick bli ett litet (går) innan dagens eftersom det inte är den första maj längre. Klockan är faktiskt över tolv. Här kommer första majs upptäckter av nya låtar. (Solo upptäckte jag dock tidigare i veckan)

Rebound – Hurricane


Iyaz – Solo


Graviditeter

Bara för att ni ser titeln ska ni inte tro något om mig. Jag har bara läst en blogg och då var det en tjej som hade x antal dagar kvar till BF. Då tänker jag direkt på "Best Friends" men det är helt fel. Det står väl för Bestämd Födsel, eller hur?

Crusing

Senare på kvällen tog jag med mig Mimmi och Jessica ner på stan för att titta på crusingen. Det blev kallt efter en stund så vi började gå omkring lite. Jag undrade vart bilarna körde så vi följde dem men sedan gick vi inte dit de körde så vi återvände till stan och sedan blev det kallt och vi tyckte vi hade sett de flesta bilarna. Vi gick hem sen.

Tog lite kort men jag har inte lust att lägga upp dem nu. De kanske kommer upp någon annan gång.

Det är inte lätt att vara lång

Tjillevipp! Jag var nere på stan med mamma tidigare på dagen. Vi gick in på Gina Tricot, Vero Moda, KappAhlLindexB.YoungEstabloH&MPeople och JC för att leta efter jeans till mig. Jag är väldigt lång och behöver lång längd på dem. JC som vi gick in på sist var de enda som hade den storleken på längden jag behöver. Det blev två par därifrån. Dock inte helt efter mina krav men eftersom de sitter skönt så fick de bli dem ändå. Det är normal "waist" på dem och jag tycker det är högt upp. Jag vill ha låg men eftersom det var så svårt att få tag i jeans med 36 i längden så fick de bli normal "waist" i alla fall. Bilder kommer så småningom när jag visar upp dagens outfit eller någonting. Det blir säkert bra. Nu fattas bara shorts och lite tröjor. Jag tror jag behöver t-shirts också och koftor. Min favoritkofta är för kort i armarna, enligt mig. Jag är i behov av mycket. Nu vet jag i alla fall vad jag har för längd i byxor plus att jag vet vad jag har för bredd (?) i jeans också. 

Något roligt var när mamma och jag kom hem då frågade pappa vad jag hade för storlek och det visade sig att vi har samma storlek i längden! Haha! Han är 193 cm lång medan jag är 176/177 cm (jag vet inte för när skolsköterskan mätte mig visade den 176 och jag har väl inte krympt? Senast visade den 176,5 åtminstone.

Det är inte lätt att vara kräsen när man letar kläder, särskilt inte jeans. För mig ska de vara tillräckligt långa med låg midja, "slim fit" (dvs. att de sitter tajt och inte går ut där nere). Det får absolut inte vara i någon konstig färg (ex: rosa, gul, lila, grön. Röd (inte för stark) eller svart gör inget). De får inte vara för dyra... Jag skulle kunna hålla på ett tag. Jag är stolt för jag gjorde två undantag i dag (priset och midjan).


RSS 2.0