Det Här Är Linnea

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Linnea men de flesta kallar mig Nea. Jag är en 22-årig tjej som kommer från Vetlanda, är 177 cm lång och studerar på Högskolan för Lärande och Kommunikation (HLK, en av fyra fackhögskolor) i Jönköping. Jag pluggar till grundlärare med inriktning årskurs 4-6 (dvs. mellanstadielärare) och kommer att vara utbildad i att undervisa i svenska, engelska, matematik och NO (kemi, fysik och biologi) och teknik.

Vårterminen 2012 tog jag studenten efter att ha gått tre år på teknikprogrammet på Njudungsgymnasiet i Vetlanda.

Hur är jag? Jag är omtänksam, snäll (om man är snäll mot mig såklart), generös, hjälpsam, ordningssam, aningen lat och ordentlig (beroende på vad det gäller). Jag gillar kramar. Jag är lite tillbakadragen i stora grupper av människor. Känner man mig kan jag vara galen, konstig och knäpp.

Jag bor själv i en studentlägenhet på 26 kvadratmeter i Jönköping. I studentlägenheten har jag eget kök och badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Min familj består av mamma, pappa och två yngre systrar; Anna och Felicia. Anna är född -95, två år yngre än mig, och Felicia är född -99, sex år yngre. 

På fritiden umgås jag gärna med kompisar, bakar, sitter vid datorn, kollar på TV och lyssnar på musik. Jag gillar också att titta på film och serier och att läsa böcker, som helst ska handla om kärlek. Jag gillar dessutom att skriva och det är en av anledningarna till att jag skaffade blogg.

I bloggen skriver jag om min vardag, visar mina familjer och byggen i The Sims 2 (inte längre, eftersom jag har skaffat en ny dator med Windows 8), publicerar dikter och berättelser jag skrivit (händer ganska sällan) samt tipsar om låtar, böcker och film. Jag tipsar även om andra saker. Vill ni veta mer om mig har jag även en egen kategori för det.


Vill du veta när jag uppdaterar bloggen? Följ mig på Bloglovin'!

                               
Vill du gräva dig in i mitt liv? Följ mig på Twitter!
                     
 
Vill du se fler bilder på mig? Följ mig på Instagram! (Är betydligt mer aktiv där än på bloggen)
Klicka här för att komma till min Instagram! 
 

[SENAST UPPDATERAD: 30 september 2015] 
Trackback
RSS 2.0