Snöig måndag

Jag fick skjuts till skolan idag. Jag hade kommit i tid om jag gått också men jag åker hellre bil än går, det är dessutom kallt och tar längre tid att gå.

Jag vet inte vad jag ska skriva för jag gör ingenting intressant om dagarna. Igår spelade jag the sims (2, såklart). Ska göra ett nytt familjeträd för familjen som jag redan gjort ett familjeträd på. Jag hann bara ta kort på sex stycken (båda föräldrarna och fyra barn. Barnen i sin tur har barn och de ska givetvis in i familjeträdet också) och det är en hel del kvar.


No Reservations/Kärlek på menyn

Jag har kollat på en film som heter Kärlek på menyn. Originaltiteln är så mycket som No Reservations. Filmen var bra och jag rekommenderar den. Den handlar om en tjej som är kökschef på en restaurang sedan händer någonting och tjejen är borta några dagar. När hon kommer tillbaka är det en kille där och som tjejen uppfattar det så har killen tagit över hennes kök. 

Trailer ser ni nedan.

Medan(s)

Det var ett tag sedan jag kom med grammatiktips.

Jag har märkt att det är många som skriver medans. Vi säger så men man skriver inte så. Har man stavnings- och grammatikkontroll i webbläraren ser man när ord blir understrukna och vet då att det ordet på något sätt är fel (vissa ord kan vara understrukna utan att vara fel).

För att få det rätt ska man skriva medan istället för medans.

Det var allt jag hade, ha en bra dag!

En social Linnea

Gissa vem som hatar att gå till skolan! Just det, det är jag som gör det. Vet ni varför? För att det tar tid. Vet ni när jag gick igår och idag? En kvart innan jag börjar. Vet ni hur lång tid det tar att gå om man raskar på? En kvart! Tror ni att jag kom för sent? Jag kom för sent. Inte så mycket men lite, men jag var inte sist sen var många på Dreamhack i Jönköping.

Efter skolan så gick jag och Sofia på stan för att kolla på kläder till henne. Jag provade lite röda kläder på H&M (det var något svart också, haha) men jag köpte inget även om jag hittade en fin mössa som jag kanske hade köpt. Synd att man inte kan prova mössor och sådant ute. Efter allt tittande på stan fikade vi på Ritz och sedan gick vi hem till mig och spelade sen skulle Sofia hem och jag kollade på TV. Sedan åt vi och kollade på film (alla tjejer i familjen) och när filmen var slut gick jag och satte mig vid datorn.

Man kan kalla detta en min som är typisk för mig men det här ska faktiskt symbolisera en slängkyss.

Twenty 4 Seven

Twenty 4 Seven – Slave To The Music


Twenty 4 Seven – Take Me AwayTwenty 4 Seven – Is It Love

Det gick bra trots allt

Igår gick jag och lade mig i skaplig tid men jag kunde inte sova så jag låg jättelänge och vände på mig. Det funkade efter några timmar. När jag sedan kom upp vid sju skulle jag duscha. Det var värsta mardrömmen! Vattnet var kallt. Vi har två duschar men pappa ligger och sover uppe (rummet man går igenom för att komma till badrummet uppe och dessutom så är det badrum direkt när man kommer dit). Det var bara att gilla läget och jag tror att jag kan säga att det var den kallaste duschen jag tagit i hela mitt liv. Jag hade inget val att gå ut från badrummet nere och förflytta mig upp heller. Aja, så kan det gå.

Jag fick volym på håret. Åt frukost men var hungrig efteråt i alla fall. Gick ner till stationen för att betala 21 kronor för att sedan ta bussen till Korsberga. Det gick bra. Sedan kom vi fram och ja, jag behöver nog inte säga mer än att min mage var elak. Efter det gick vi till Johanna, mitt premiärbesök där. Aja, vem bryr sig? Haha.


Bussrädd?

Jag har någonting emot att åka buss. Det är inte bussturen i sig jag har något emot, det är det att när jag ska av tycker jag det känns pinsamt att trycka på Stopp-knappen. När jag däremot märker att andra trycker på Stopp-knappen och det står "Stannar" (eller något liknande) så känns det inte alls konstigt att någon ska gå av. Frågan är då varför det är så jobbigt för mig att trycka på Stopp-knappen. Kan det vara för att jag sällan åker buss, det tror jag.

Detta ska hända mig i morgon. Jag ska ta buss 345 till Korsberga klockan halv nio. Johanna ska möta upp mig vid hållplatsen för att vi sedan ska ta sällskap till Trivselhus och ställa frågor och sådär om företaget samt fråga lite om praktiken i vår.

Jag har inga lektioner i morgon heller så det är skönt. Vi slipper den halvtimmes lektionen vi skulle haft eftersom det bara var en halvtimme. Det skulle nog inte varit många som skulle gått på den ändå.


Cousins

Igår kollade jag på en film innan Ung och Bortskämd började på ettan. En romantisk komedi. (Där kom den där romantikgrejen in igen. Jag tror inte jag kollar på filmer utan romantik, faktiskt.)

Filmen handlar om att två kusiner ska ge igen för att deras partner har varit otrogna mot dem. Kusinerna börjar sedan få känslor för varandra. Bra film men jag störde mig ytterst lite på den kvinnliga kusinens dialekt. Betyg 4/5.


Tre saker ni kanske inte visste om mig

Visste ni att...

...Jag ville bli delfinskötare
när jag gick i lekis.
...Jag har telefonskräck. Jag ringer helst inte för att jag inte gillar att prata i telefon.
...Jag är beroende av att skriva smileys på msn. Mina favoriter är: ;o, ;(, xD och ^^.


Oups, hur hände detta?

På fysiken igår (måndags) så var stolen jag satt på hård och det var inte skönt. Jag försökte då ta till åtgärder som ledde till både det ena och det andra. När jag skulle försöka att inte sitta på stolen så mycket satte jag mig långt fram på stolen och halvhängde över bordet för att slippa få ont där bak. Detta ledde då till att jag gled av stolen och den rullade bakåt och jag for ner på golvet. Jag kände mig ganska generad eftersom en del i klassen vände sig om och kollade vad som hänt. Tur att läraren är snäll i alla fall. Jag drog tillbaka stolen och satte mig normalt. Ingen skada skedd alltså.

Jag och Sofia hade kul när jag modellade :)


Volym utan att göra någonting!

En dusch kan göra så att håret får mer volym för det enda jag gjort är att säga till luggen på skarpen att den faktiskt får skärpa sig och samarbeta så det inte blir en virvel i luggen. Jag fick anlita Herr och Fru Hårnål för att hela luggen skulle samarbeta och inte splittra sig. På sista bilden ser ni ett litet tecken på att luggen inte vill samarbeta längre (kanske även lite på första. På andra däremot hade jag fixat luggen och så ser man den dessutom från andra sidan. 

Dålig kvalitet på cambilder men det får vi stå ut med ibland.

He's Just Not That Into You, Dumpa Honom!

Jag kollade på Dumpa Honom! i lördags. Filmen var bra. Dessutom är Jenifer Aniston med i filmen. Filmen får inget betyg eftersom jag inte kan bestämma mig, haha. På engelska heter filmen He's Just Not That Into You. Som ni märker gillar jag kärleksfilmer. 

Grease 2

Jag har äntligen sett Grease 2. Jag har velat se den väldigt länge även om mamma har sagt att hon tycker att ettan är bättre. Efter att ha sett den tycker jag precis som mamma. Det är ofta så att första filmen är bättre än andra, undra varför. Jag såg tvåan i helgen och trodde den skulle handla om Sandy och Danny men det gjorde den tyvärr inte men den var bra i alla fall. Om jag ska sätta betyg blir det nog 8/10.

Nedan ser ni en liten teaser för trailern var konstig.

"Men jag ville ju kolla på..."

Vet ni vad som är aningen störande? Det är när man ska kolla på TV och så har man redan vilat datorn och skrivit på msn att man ska kolla på TV. När man väl kommer ner så säger de som sitter där att de inte ska kolla på det som du ville se förrän om en timme då halva programmet gått. Då börjar även ett annat program du hellre vill se än det som du inte fick se från början. Det blev krångligt att förklara så jag tar upp min situation;

Jag gick ner lite över åtta och skulle se Vem Kan Slå Filip & Fredrik (på kanal 5) men då kollar de på Ensam Mamma Söker (3:an) och säger att de ska kolla på femman om en timme; klockan nio. Klockan nio börjar Beck på TV4 som jag hellre tittar på än Vem Kan Slå Filip & Fredrik.

Att komma in mitt i programmet är inte så kul.

Dagen jag just klippt mig modellade jag.

Fotograf: Sofia :)

Ny bakgrund och header

Jag har sedan en tid tillbaka velat byta bakgrund då den inte såg ut som jag vill på alla skärmar (dvs. så att hela bilden är en bild och inte nån bild mitt i med svart runt om, inte så snyggt). Jag gjorde även en ny header för jag tänkte att nu efter att jag klippt mig bör jag inte ha kvar headern från förut. Det fick bli lite somrigt tema och jag märkte att jag inte har något annat än mina jeansshorts och leggings på bilderna på nya headern men det struntar vi i.

Innan:

Klicka på bilden för att förstora den.

Nu:

Klicka på bilden för att förstora den.

Den första headern såg för mörk ut mot den nuvarande bakgrunden så jag bytte inte bakgrund och när jag provade för ett tag sedan orkade jag inte göra en ny header eftersom jag redan var nöjd med den jag hade. Idag tog jag dock tag i att göra en ny header och ville egentligen ha en bakgrund på himlen men det såg inte så bra ut med det material jag hade så jag gav upp och letade efter andra bakgrunder istället. Då hittade jag den jag har nu som jag fixat till lite grann från en annan bild jag sparade en gång i tiden.

Syns inte den nya headern samt bakgrunden får ni uppdatera sidan och står det till exempel: http://alltidperfektionist.blogg.se/?tmp=21185832 kan man ta bort "?tmp=21185832" eller så kan ni helt enkelt klicka på länken så får ni fram den design jag har nu.


Piña Colada Boy

Baby Alice – Piña Colada Boy (Radio Edit)

Revolver

Madonna vs. David Guetta - Revolver (One Love Remix)

The Same Way... nehe? Standing Where You Left Me

Erik Hassle – Standing Where You Left Me


Jag har alltid trott att han sjunger "The same way you left me" Vad fel man kan ha. Jag lyssnar inte så noga på texten. "Oh my God"

Före och Efter

Nu äntligen har jag laddat in bilder till datorn. Här kommer bilder på hur mitt hår ser ut.

Innan klippning:
Kolla in min finfina finne vid ena ögonbrynet, haha.

Behandling med håret: Absolut ingen. Håret ser plattat ut men det är det inte.


Efter klippning:
Jag har en störande virvel mitt i luggen.

Behandling med håret: Troligen mousse och sprej.


Behandling med håret: Fönat uppochner, mousse och sprej. Luggen satte jag upp i tofs medan jag fönade, blev ganska bra :)

Eftersnack med Linnea

Hej Linnea!
Hej!

Är det en fördel eller nackdel att du skriver mindre på bloggen nuförtiden?
Fördelen kan vara att jag sitter mindre vid datorn (och mer vid TV:n) och nackdelen att jag inte uppdaterar men jag vet inte vad jag ska skriva då jag knappt gör någonting.

Vad gör du just nu?
Jag har massa inlägg att läsa via bloglovin men jag orkar inte just nu. Får göra det någon annan gång.

När tänker du lägga in bilderna från när du klippte dig?
Just det, det ska jag ju göra. Tack för påminnelsen! Ni (och knappt jag) har inte fått se bilderna än (jag vill inte tjuvkika i kameran så jag kollar i datorn istället när jag laddat in dem).

Vad har du gjort hittills idag?
Jag har strukturerat mina bilder. Det var inte så jättemycket att strukturera med tanke på att jag redan innan hade så strukturerat på min hårddisk där jag har mina bilder och alla filmer (inte de som tillhör bloggen och annat, vilket nästan vore bättre att ha då man har alla filmer på samma ställe).

Tack för pratstunden, Linnea!
Tack själv!

Permanent December

Miley Cyrus – Permanent December

Duktig latmask

Jag har inte haft på min egen dator sen i söndags. Det är ganska bra, eller hur? Ett mål typ uppnått; sitta mindre vid datorn.

Nu ska jag fortsätta på en novell som ska vara inskickad innan i morgon för det är så vi har lektionen. Ämnet är att älska sin nästa och min novell handlar om otrohet. Jag ska även göra klart engelskaläxan. Jag hade tänkt göra allt på en gång men det har inte blivit av av någon anledning.

Innan jag cyklade hem idag så bytte jag två par jeans på JC (jag köpte tre par sist och det tredje paret kunde jag inte byta för jag har på mig dem nu men aja, de är ju inte superstora i midjan).

När jag inte lagt in bilderna från vecka 44 får jag ta gamla bilder. Herregud. Jag har så lite att göra att jag inte gör saker jag borde.

Push Push

Kat Deluna Akon – Push Push

Det här kallar jag inte plugga

Vet ni vad som är så typiskt? Troligen inte. Det är att när jag inte skriver har jag fler besökare än när jag faktiskt skriver. Det tycker jag är konstigt. Aja, nog om det.

Jag sitter och väntar på Sofia som är och klipper sig för vi ska plugga. Hon är mitt så kallade "pluggstöd" och pluggar med mig. Jag fattar egentligen inte varför det heter plugga för då tänker jag på att man sitter och övar in saker men det gör inte vi. Vi bara läser (okej, Sofia läser och jag sitter och fjantar mig under tiden medan jag lyssnar och förstår. Ibland lyssnar jag mer och ibland mindre).

Jag har värmt en macka med kanel och socker på. Det var faktiskt gott. Gammal bild eftersom jag inte sitter vid min egen dator.


Huseby Marknad

Vid tolv på för-/eftermiddagen kom Sofias föräldrar och Sofia förbi och hämtade mig för att vi skulle på marknad. Där hittade jag och Sofia mest godsaker som bestod av massa godis. Jag och Sofia gick in i ett hus där det var mycket. Först där var det olika sorter med gott godis. Vi smakade först en sort och Sofia köpte den sorten och vi gick vidare. När vi nått slutet av huset ville jag också ha så vi gick ut (eftersom det fanns en utgång där för hade vi gått tillbaka hade det tagit tid) och gick till ingången till huset igen där det var lite trafikstoppning. När vi kom in fick vi smaka en annan sorts godis av samma tjej som stod i samma stånd. Åh, så gott det var men jag skulle fortfarande ha det jag hade smakat förra gången. Vi tog oss ut när jag köpt med mig godiset och efter att vi gått iväg och pratat om hur gott det var ville vi tillbaka så vi gick dit igen och kom dit för tredje gången och sa att vi kom igen. Vi köpte det andra godiset som var oerhört gott och gick sedan iväg och tyckte att vi var så gott som klara.

Hooden jag hade på mig.


Jag var med Sofia resten av dagen var hemma kvart i tolv. Jag fick god middag hos Sofia. Vi var aningen flummiga och skrattade. Jag var tvungen att gå på toa för att jag skrattade så mycket. Tur att ingen olycka inträffade. Tack, Sofia, för en underbart rolig dag :)


Levande Begravd

Igår kväll kollade hela familjen på film. Vi tittade på Beck - Levande Begravd som var läskig vissa stunder. Jag skrev, vilket jag vanligtvis inte brukar göra när jag kollar på Beck. Det var ju ingen reklam den här gången då vi kollade på dvd. Trailern behöver man egentligen inte se men om ni vill se den så får ni göra det. Betyget får bli 5/5.Läxor, läxor

Läxor och prov, det är verkligen meningen med livet. Att få läxor och plugga till prov och inte ha någon fritid alls. Hoppas ni förstod att jag var ironisk.

Allvarligt. Det finns knappt någon läxfri dag. På onsdag har jag prov i kemi. Kemi är inte tråkigt längre. Jag tyckte att det var det i högstadiet. 

Jag har en läxa som jag inte ens börjat på, som ska in i morgon. Hur många kommer att ha gjort den i en teknikklass bestående av 22 elever där 8 är tjejer? Frågan är om jag ska skriva den där uppgiften om jag knappt känner personen i boken jag läser (på engelska och på engelskan). Vi ska ha skrivit en halv sida om huvudpersonen. Hur ska jag kunna veta det när jag knappt börjat läsa. Okej, jag har börjat men när fick jag tid att läsa? Jag läser när jag vill och just nu är jag i en period då jag inte känner för att läsa. Särskilt inte på engelska då jag inte förstår många ord. Ska man kanske låna boken på svenska? Det är egentligen fusk och jag pallar inte läsa samma bok två gånger efter varandra när man redan läst svenska. Sedan ska man upptäcka 20 nya ord och skriva 10 meningar med dem också. Vilka krav lärarinnan ställer! Hur arbetsvilliga hemma tror hon att vi är egentligen?

Ursäkta, men jag känner mig arg. Tiden räcker inte till. Sedan kan man inte lägga sig sent heller. Man måste lägga sig någorlunda tidigt för att orka upp. Ingen sovmorgon i morgon och jag måste duscha på morgonen. jag säger bara lycka till. When You Say Nothing At All

Om en halvtimme ska jag ner och kolla på TV. Jag måste duscha i dag också. Mitt hår blir usch. Jag "råkade" snooza lite för länge i morse och kom typ försent även om jag gick kvart över. Jag vågade inte cykla. Hem skulle jag kunnat cykla. Det är typiskt.

Här kommer ett låttips för att den är så vacker. 

Ronan Keating – When You Say Nothing At AllThe smile on your face lets me know that you need me.
There's a truth in your eyes saying you'll never leave me.

Höghusområde

Detta huset har jag valt att kalla Höghusområde eftersom det ser ut som flera höghus. I filmen ser man gångar mellan tornen, de har genomskinligt golv.

Mer om huset så är det inspirerat av en byggnad som finns i ett spel som jag gillar att spela ibland. Jag är riktigt duktig på det faktiskt. Vill ni spela finns länken här. Bilden finns även i filmen.Jag gjorde om tre gånger. Tredje gången jag gjorde om fick det bli utan musik och då funkade det. Detta är totalt fjärde gången.Här är låtarna som var med i senaste filmen innan jag tog bort musiken:
Är låtarna inte bra så är det bara byta till en annan eller lyssna på musik ni själva tycker är bra. Det är det smartaste.

Fort Minor – Remember The NameNe-Yo – Miss IndependentLady Gaga – Eh, Eh (Nothing Else I Can Say)Ke$ha – TiK ToKDestiny's Child – SurvivorBowling For Soup – High School Never EndsEvanescence – Bring Me To Life


Varför, varför och åter varför?

Hallå kära medmänniskor! Jag blir lite småirriterad på när YouTube inte tycker att man ska få se klippen med min musik i. Det är så elakt. Jag laddar just nu upp ett klipp (vem vet när jag skrivit klart det här inlägget, så det kanske redan är uppladdat snart med tanke på att det var tre minuter tills det var klart sist jag kollade. Nu var det en minut kvar). Vi får se om det funkar att kolla på. Annars får jag göra om det igen genom att kanske plocka bort musiken och se om det funkar utan musiken och om det gör det kan jag ladda upp det. Det borde funka med musik också. Jag har faktiskt haft med en låt som är i innan också. Nu är det bara bearbetning kvar, Hoppas det funkar för man brukar ju säga tredje gången gillt. Vi får hoppas det stämmer då jag tog bort ....

Nu ska jag kolla min mail och se vad YouTube skriver den här gången. Ytterligare dumma mail från YouTube som talar om att man inte får ladda upp klippet. Nu är klippet borta.. igen. Inget tredje gången gillt. Jag får prova utan musik nu då.

Nu ska jag ner och äta och sen får jag fixa mer.

Här är mitt höghusområde som jag kallar det. Det är det jag byggt.

Nej, skolan börjar!

När jag vaknade av att alarmet på mobilen ringde i morse ville jag varken gå upp ur sängen eller cykla till skolan. "Jag vill inte!" sa jag flera gånger för mig själv. Jag ville ligga kvar i sängen och dra mig, vilket jag gjorde ett antal snoozeningar på tre minuter vardera. Det blev att jag gick upp till slit ändå, för jag var så illa tvungen.

Ett klipp var på väg men bearbetningen ville inte så jag skiter i det ikväll och fixar det imorgon. Hade läxa som är halvgjord också. Usch för läxor. Kunde gjort den på lovet men då är det lov och man vill ha fritid och frihet. Aja, om ett antal veckor är det studiedag en tisdag (vecka 47) och några veckor senare är det jullov. Tiden går fort. Riktiga bilder på håret kommer när bilderna är inladdade i datorn.

Något på den här bilden som stämmer med idag är klänningen.

Höj värmen och volymen

För första gången på ett tag fick jag volym i mitt hår utan att göra så särskilt mycket. Jag har uppklippt hår nu och volymen och luggen såg bra ut men luggen är aningen för lång och frisörskan sa att jag kunde komma ner om den var för lång för hon visste inte hur mycket det skulle "krypa upp". Hon klippte den när håret var vått och ville inte klippa av för mycket. Men hellre det säkra före det osäkra.

Mitt rum är oerhört kallt jämt. Det är så jobbigt eftersom jag är frusen av mig så för det mesta sitter jag med filt, tofflor och jättemycket för att inte frysa. Jag behöver spjäll i väggen så det kan komma ut varmluft i mitt från från eldningen nere i vardagsrummet. Nu är det dock inte tänt, tror jag inte. Vi kom hem för inte så länge sedan för vi har firat en av mina många kusiner.

Too Lost In You

Sugababes – Too Lost In You

Tjejer Hjärta Skor

Det är en sak jag inte förstår med tjejer. Självklart är jag också tjej men eftersom detta inte gäller mig så utesluter vi mig (och många andra som detta inte gäller heller). Tjejer gillar skor. Vad är det som är så kul med att äga ett par dyra märkesskor med 10 cm hög klack. Okej, tjejen som köper den sortens skor kanske är aningen kort i jämförelse med andra tjejer eller så är det en väldigt modemedveten tjej som måste ha de senaste, och kanske dyraste, skorna.

Min syster publicerade nyligen ett inlägg om just skor. Inlägget i sig var vilka skor hon skulle vilja ha och när jag såg de åtta par skor hon tyckte var snygga tänkte jag bara "Usch, de där var ju inte alls fina". Jag kollade sedan priset på vad alla skulle kosta tillsammans. Alla åtta par skor kostade tillsammans ungefär trettontusen. Då kostar en sko i genomsnitt sextonhundra. Skorna var såklart högklackade också och eftersom jag inte kan gå i högklackat är det absolut inget för mig och att köpa skor är rena mardrömmen för mig.

Andra sorts skor


En oförglömlig dag

Idag var jag som sagt med Sofia. Vi åkte ner till frissan och jag klippte mig. Efter det fikade vi och sedan cyklade vi vidare för att ta bilder. Jag agerade modell och Sofia fotograf med min 12 megapixel digitalkamera. Jag har inte sett många bilder än, det kommer bli en överraskning. Det var lite flummigt när jag skulle leka att jag var krigsgudinna. Jag hade posen men precis när hon tog kort brast jag ut i skratt. Vad var det som var så roligt kan man undra.

Efter att vi börjat frysa begav vi oss till bowlinghallen och bowlade. Jag gjorde illa mig av de förstora kloten som gled ur. Jag vet inte vem som fick mest poäng, jag har inte kollat det.

Det kanske inte blir något med Jessica i morgon, usch för kollektivtrafiken i Jönköpings län. Fast det är klart.. Om man kommer till henne vid fyra hinner man ändå vara ett tag men det är ganska sent att komma då, tycker jag. Aja, det är som det är. Vid studerande av tågtider och busstider på jlt.se (Jönköpings länstrafik) tror jag detta kan ordnas, hurra!

Klockan var 23:09 den 20 oktober och första snön för terminen kom.

Fullt upp?

Vet ni? Om en timme kanske jag är färdigklippt, eller kanske inte. Jag vet inte hur lång tid det tar att klippa sig. Sofia kommer om dryga halvtimmen för vi ska vara efter att jag klippt mig så hon följer med mig dit så hon är den första av mina kompisar som får se mig nyklippt. Mimmi och Jessica får se det i morgon och en del av släkten får se det på lördag då vi ska gratulera en kusin. Före- och efterbilder får ni se någon gång, det lovar jag.

Jag igår, med min vakande ängel hängande i taket samt en konstig tofs som jag hade igår. Den blev inte så som jag ville men det struntade jag i. Bilden är tagen på kvällen, därav mörkret.

I Rymden Finns Inga Känslor

Jag har kollat på en film med Anna. Vi kolade på I Rymden Finns Inga Känslor.Jag har sett kortfilmen av den här filmen och den var bra. Den här var också bra, fast längre. Allt som är med i kortfilmen är med i långfilmen. Långfilmen har dock mer detaljer. Betyg är svårt att sätta.

Your Biggest Fan

Mimmi skickade L.A. Baby till mig i måndags för att hon hade den och jag ville ha den. Jag fick även höra andra Jonas Brothers-låtar och hon skickade några till mig. Jag ska tipsa om en av de jag fick. I den låten rappar Nick lite (tiden in i låten är lite mindre än två minuter då han gör det). Den här låten får jag främst tillägna till Mimmi och i andra hand till de som gillar Jonas Brothers eller bara Nick Jonas.

Jonas Brothers feat. China McClain – Your Biggest Fan


Dagens Outfit 3 November 2010

Dags att tipsa om en låt eller ska vi köra dagens outfit istället? Vi kör en outfit innan jag går ner och tittar på Bonde söker fru, Berg flyttar in och Välkommen åter.

Här ser ni mina tofflor utan silvertejp

Mina unika smiley-örhängen som jag gjorde i högstadiet på träslöjden. (Har en liten kollektion av smiley-örhängen, en arg, en ledsen, en trött och en glad som visas på bilden)

De här bilderna tog jag runt två på eftermiddagen... Ser ni hur mörkt det är? Har även blixten på så det kan vara det också men jag vet inte.

Idag var jag klädd i följande:
T-shirt, Kofta, Benvärmare och Leggings från Ullared
Jeansshorts från Vero Moda
Strumpbyxor, helt vanliga svarta någonstans ifrån..
Örhängena är gjorda i skolan
Halsbandet har jag fått i doppresent tror jag.

Monopol och trasiga tofflor

Idag var jag med Mimmi och vi spelade monopol med hennes yngsta lillebror som ville växla sina pengar hela tiden, haha.

Jag hade aldrig kört monopol innan så fört fattade jag typ ingenting men ju längre vi körde desto mer fattade jag och roligare blev det. Mimmis lillebror ville inte vara med sen så vi fick fortsätta själva och sådär och jag vann för Mimmi kunde inte betala 17 000 till mig då hon redan betalat 16 000 två gånger tidigare och fick sälja massa för att ha råd. Sedan skulle hon ändå iväg så jag vann, sa vi.

Vet ni? Mina tofflor är ju sönder så pappa och jag lagade dem med silvertejp. De är inte så fina nu men det är bättre än inget.

The 40 Year Old Virgin

Jag har kollat klart på en film. Ni får en trailer och så får ni titeln så kan man nog lista ut vad det hela går ut på.

En trailer till filmen


Det är svårt att betygsätta den här roliga filmen. Den får nog betyget 4/5 eller 7/10, jag kan inte bestämma mig.

Rensning, Check! Klipptid, Check!

Jag sitter nu och har rensat klart downloads jag inte längre vill ha kvar. Nu håller jag på att lägga in nya i spelet. Det lär bli fler än jag hade förut då jag inte laddar ner fula grejer.

Jag fixade även med bilder på håren (de som gick fixa bild till, vissa heter konstiga saker och jag vet inte vart de kommer ifrån så då blir det lite svårt).

Jag har fått en klipptid (pappa ringde, jag har telefonskräck...) på torsdag. Jag ska klippa upp håret och skaffa lugg igen. Var tror ni om det? Jag hoppas att det blir bra. Jag gillar egentligen inte att klippa mig som alla andra. Många fjortisar har uppklippt. Jag ska klippa mig så i vilket fall!

Någon med tråkigt hår...

Begravt i glömska av Nora Roberts

Det var inte lätt att hitta trailer så vi skiter i det eftersom det inte fanns någon.

Jag tycker att boken var bättre än filmen för om man läst boken vet man vad som ska vara med i filmen. I filmen hade till exempel inte grannen (killen på bilden) en hund som han har i boken. Tjejen däremot ska inte vara sådär klängig på killen som hon är (de heter för övrigt Cilla och Ford). Jag bör inte avslöja för mycket för då blir det inte kul att se filmen men jag kan säga att de missat en del detaljer och händelser när de gjort filmen. Händelser som finns med i boken och inte i filmen.

Betyget får blir 7/10 då en del detaljer fattades i filmen (bland annat Fords hund som är med Ford överallt).

Begravt i glömska av Nora Roberts

Sämst kvalité på bilden, jag vet.Jag har läst ut en bok vid namn Begravt i glömska. Boken är skriven av Nora Roberts. Jag läste ut den här boken för ett tag sedan och har nu börjat på en annan men det har inte med saken att göra. Jag tror inte att vi vill se hela beskrivningen av boken för på baksidan är den lång (läs beskrivningen av boken här). Längst ner står det i alla fall såhär: "Spänning och romantik, humor, högt tempo och kvicka dialoger kännetecknar Nora Roberts romaner, och gör henne  till en av världens stora underhållsförfattare. Begravt i glömska gick direkt upp i toppen på New York Times bestsellerlista när den kom ut 2008."

I bokomslaget står det även en varning som varnar för att man inte ska påbörja boken mitt på dagen för att den är beroendeframkallande. Det var den också, efter några kapitel då boken inte längre var tråkig. Vissa böcker börjar tråkigt som en slags inledning från början av allting medan andra hoppar rakt in i händelsen. När jag väl kommit in i boken var den extremt bra.

Boken får betyget 4/5. (Jag är udda, ibland använder jag femskalan och ibland tioskalan.)

I Hate This Part, Whatcha Think About That?

The Pussycat Dolls – I Hate This Part

The Pussycat Dolls – Whatcha Think About That

"Hålet rör sig!"

Idag har jag varit med Mimmi. Vi hade kul åt att ligga på rygg på bredden på min säng (jobbigt att det var tre på i den meningen, jag vet men man ligger på sängen och det var på bredden och man ligger på rygg..) och ha huvudena uppochner. Jag vet inte vad som var så kul men något var det. Vi har även kollat på filmen Begravt i glömska (Tribute på engelska). Känner ni igen titeln? (Dum fråga eftersom jag inte skrivit att jag läst klart boken... Jag kanske bör göra det?)

Något vi också gjorde var att spela ett spel och ligga på sängen i mitt rum och kolla upp på ett hål i taket. Hålet såg ut som en fluga och det såg ut som hålet rörde sig. Det var konstigt. Var man nära hålet rörde det sig inte. Jättekonstigt. Vi kom till slut fram till att det var en slags synvilla. Vi kollade även i Nya Testamentet (Hej, vi har ett liv...) och kolla vad det stod på franska, engelska, tyska och svenska. (Mimmi läser tyska och jag läste franska).

Jag som ville vara med Jessica också (det är inget fel på Mimmi, men det är svårare att vara med Jessica eftersom hon inte bor hemma under skolveckorna) men hon skulle till sin farmor och sova där tills typ fredag så då kan vi vara. Jag vill även klippa mig i veckan, mitt hår är lite slitet.

Bild tagen innan jag cyklade till Mimmi tidigare idag. Halsbandsstenen är grön och är min månadssten. Stenen är i ett hjärta.


Commander

Kelly Rowland – Commander


RSS 2.0