Parachute

Cheryl Cole – Parachute - Buzz Junkies Club Mix

OBS! Det kommer inte någon video i klippet så kolla inte på klippet om ni inte bara vill sitta och stirra.


Rensning pågår fortfarande

Behöver jag skriva att jag håller på och rensar idag också? Kanske inte.

Jag vaknade tidigare idag i alla fall och satt uppe till halv tre, vintertid. Så jag var med om när klockan helt plötsligt blev två när den skulle bli tre. Det var konstigt.

Jag bör ladda in bilder från min kamera till datorn men jag tror inte det är så många bilder (kollade och det var 40 stycken).

Ett varulvspar som väntar barn (nej, barnet blir inte varulv och paret är bara varulvar på kvällen efter typ sju eller åtta och förvandlas tillbaka vid sex eller sju på morgonen). Kvalitén på bilden är dålig...

Jag tror de på bilden heter Milly och Freddy eller nåt sånt. Det är nåt med Mill... och sen nåt med Fred.. Haha.

Rensning pågår

Jag har under en tid tillbaka börjat rensa mina downloads i Sims och det håller jag på med nu och gjorde även det igår. Jag vill få bort allt jag inte använder eller inte tycker är fint (jag använder inte grejer jag inte tycker är fina heller..) så slipper jag ha kvar sådant. Det måste jag bli av med för att lägga in nytt. Jag har tagit bort närmare 300 downloads (då har jag ändå ca 2700 kvar och med enkel matte kan man räkna ut att jag hade närmare 3000 igår).

Suddig bild tagen i spelet. April åker till jobbet i helikopter (hennes blivande man står vid garageuppfarten och väntar på att få hoppa in för att han ska åka till jobbet samma tid som henne.

Still Counting

Den här låten tillägnar jag till Johanna som tipsade mig om den här och det var inte förrän en annan tipsade om den som jag kom på "men hallå, den här låten har jag hört innan" och efter att ha fått den av Johanna (i torsdags) så har jag börjat lyssna på den. 

Volbeat – Still Counting

OBSERVERA att låten slutar 4:22 på klippet

Den här låten är extremt beroendeframkallande. Jag lär så småningom tröttna på den om jag fortsätter lyssna på den mycket. Egentligen gillar jag inte rösten sådär jättemycket. Det är mer rocken och själva texten som är bra. Vad sägs om de första raderna till exempel. Jag gillar också solona (till exempel det som börjar runt 0:49).

Dålig kondition är inte A&O för en bra dag

Idag hade jag idrott och en dålig kondis. Var uppe i högvarv och fattar inte hur den hinderbanan vi sprang kan vara så jobbig. Vi hade svenska C i dag och skulle skriva novell men det började vi inte på (eller de andra kanske hann börja lite smått). Jag själv hade inga idéer. Ämnet ska vara att älska sin nästa och då tänker jag kärlek så jag fick en liten idé mot slutet som jag får skriva upp någonstans eller komma ihåg.

När jag skulle hem kom tåget så jag fick köra via stationen och cykla på andra sidan dit tåget inte åker. Fick ta "bakvägen" så att säga. Det är bra att man kan ta fler än en väg hem.

Nu ska jag gå och lägga mig. Uppdateringen i morgon kommer kanske någon gång efter sju eller närmare åtta. Kollar nog på TV när jag kommer hem men frågan är om jag sätter mig vid datorn först för jag slutar 14:40 imorgon och det jag ska se på TV börjar först 16:50 så jag tror jag att det kan komma upp något innan dess också. Anledningen till dagens dåliga uppdatering var bland annat att jag var hos farmor och sedan kollade jag på Robinson när jag kom hem och efter det läste jag bloggar. Det är egentligen bra att jag inte sitter så mycket vid datorn.

7 O'Clock

Pappa har skickat en låt till mig via Spotify och när jag lyssnat på den ett antal gånger måste jag säga att den är bra. Nu får jag tillägna den här låten till pappa och alla andra som gillar The Quireboys.

The Quireboys
– 7 O'Clock

En regnig onsdag

Jag slutade halv två i dag men satt kvar och gjorde Johanna och Sofia sällskap och nördade Frontierville så tiden skulle gå. Sofia skulle läsa ett häfte hon inte fått då hon varit borta så hon fick låna mitt sålänge och läsa i skolan medan jag nördade Frontierville.

När jag skulle hem regnade det lite smått och vädret var allmänt tråkigt men jag fick cykla hem i alla fall. Nu nämner vi inte att när jag cyklade så frös jag om öronen även om jag hade mössa för håret blåser så mössan inte täcker öronen. Jag fick ha luva på mig och vara lite sur på det. När jag sedan kom hem tog jag en dusch för att mitt hår behövde det, stod där ganska länge och håret är fortfarande fuktigt.

Den ljudfria dagen för mig gick sämre än igår. Vad är detta? Jag måste vänja mig av med mina ljud jag har för mig.

Håll tyst med mig!

Just nu sitter jag och sjunger lite till Photographs som snart är slut i alla fall och sjunga medan jag skriver är inte lätt kan jag säga så det blir ett uppehåll när jag skriver då jag säger orden inombords så jag vet vad jag ska skriva.

Jag har haft en dag fri från läten i dag. Det höll inte så bra så jag får köra på en sådan dag i morgon också sedan när jag klarar av det (om det går) och om jag klarar av att inte klaga på en hel dag ska jag dubbla svårighetsgraden så jag varken får låta eller klaga, vilket kommer bli svårt för en knäppis som mig som gillar att låta och vara allmänt störig mot sina kompisar. Dagen fri från läten gick sådär (med lätena alltså, dagen var det inget fel på i sig). Jag fick ett rejält slag av Felicia (med baksidan av min hårborste) men det var mitt eget fel för jag sa åt henne att slå mig så jag säger bara: "Skyll dig själv!" till mig själv.

Jag hade en redovisning om hormoner i dag och det var nervöst, fråga mig inte varför men det bara var det. Man står där framme framför ansikten man inte umgås så speciellt mycket med och ska berätta om hormoner och vad det är och visa vart grejer sitter. När jag skulle visa långt visade jag kort och vice versa (långa och korta kedjor). Det gick väl bra i alla fall, jag dog inte eller liknande.

Jag har just gjort en övning som jag ska öva på så jag kan väl kalla det att plugga. Wow, jag av alla pluggar. Beröm till mig!

Jag har inte bildbrist, jag vet.

It's Not Too Late

Demi Lovato – It's Not Too Late

Dagen då inget speciellt hände

Dagen flöt på bra men när jag skulle till garaget halkade jag på altanen. Såg Anna halka tidigare så jag tog det försiktigt ner för trappan efter att jag halkat. Som tur var trillade jag inte.

I skolan hade jag vanliga lektioner och allt var normalt och jag hade lovat mig själv att inte klaga och om jag gjorde det skulle Johanna slå mig (jag bad henne göra det). Jag klagade en gång omedvetet då jag sa att jag ville sitta på platsen Johanna satt istället för där jag satt. Resten av dagen klarade jag mig utan att klaga men då lät jag istället. Får ha en dag utan läten i morgon då och på onsdag dubblerar jag svårighetsgraden ytterligare och kör på "inte klaga, inte låta"-dag.

A Year Without Rain

Selena Gomez & The Scene – A Year Without Rain

Slappig söndag

Jag sitter och har klätt på mig för inte så längesedan. Anna och jag är ensamma hemma för mamma, pappa och Felicia är på IKEA och köper säng till Felicia. 

Jag har "nya" hörlurar nu. De är inte nya men jag har andra som funkar och inte glappar, det är bra.

Jag sitter och fryser om händerna. Jag tror jag ska spela sims i dag faktiskt men jag får se hur det blir med det. Har engelska tills i morgon och oturligt nog har jag glömt det i skolan.


Innebandy, fika och skoljobb

Jag har kommit hem från Felicias lags innebandymatch mot Värnamo (tror jag det var). Värnamo vann med 8-1, trist. Efter matchen och att Felicia duschat och klätt på sig åkte vi till Café Hörnet här i Vetlanda och fikade. 

När jag kom hem fortsatte jag jobba med matten för vi skulle vara klar med en sida denna veckan och börjar på nya grejer på måndag. Vi hade ingen matte i onsdags eller torsdags då vi också har matte. Nu måste jag göra Naturkunskapen för jag har muntlig presentation eller vad man kan kalla det, jag måste vara klar med en power point så jag får fortsätta med den så har jag den klar i alla fall.


Fysiskt jobb fram, tillbaka och hemma.

Det är farligt att ligga och slöa i soffan med filt och kolla på TV. Jag blev trött.

Jag hade endast en lektion idag och det var inte direkt någon lektion. Jag kom dit och gjorde mitt arbete innan lektionen börjat och när lektionen börjat var det knappt några där. Mer än halva klassen var borta. Jag antar att det var för att de inte pallade ta en tidig buss in till gymnasiet för att sitta och vänta i två timmar och tjugo minuter och för att vänta ännu mer efter lektionen på bussarna som går vid ungefär två.

"Hade jag gått?" Är en fråga man kan fundera på.

Jag och Johanna åkte ifrån skolan fem i halv tolv (det hade gått ungefär 25 av 90 minuter på lektionen) och hem till mig. Att cykla upp för den där backen utan packethållepassagerare är jobbigt nog. Med pakethållarepassagerare gick det aningen trögt. Jag cyklade väldigt sakta på lägsta växeln. Jag klarade backen i alla fall! När vi kom hem till mig jobbade vi (mest Johanna som också försökte få mig att jobba) med fysiken. Jag kom faktiskt en liten bit på väg (märk ordet liten).

Hur ofta ser man en outfit bakifrån på bilder?


Ingen tidig morgon

Vad härligt det känns att veta att man inte måste lägga sig supertidigt för att man ska upp vid sju för att vara i skolan halv nio. Jag ska vara i skolan tio i elva på förmiddagen och klockan är över tolv. Jag får hoppas att pappa inte väcker mig för han jobbar eftermiddag denna veckan och går upp runt halv åtta då. Får sätta en lapp på dörren; "Börjar 10:50, väckning senast 09:40". Det fick det att låta som om pappa väcker mig men jag väcks av mitt mobilalarm.

I skolan har jag en lektion och sedan är klockan 12:20 och det blir dags att åka hem eftersom jag inte har kemi och fysik (därav sovmorgonen, kemi och fysik i en timme vardera samt en rast från 10:05 till 10:20 (och femminutersrasten mellan halv tio och fem över halv tio)). Jag har heller inte matte efter lunch och sedan har vi inga fler lektioner på onsdagar.

Jag tror att jag måste upp lite tidigare än sent i alla fall, jag måste göra klart lite saker till ToF:en (Teknikutvecking och Företagande heter kursen). Frågan är hur lång tid det tar att göra klart det. Det är några frågor. Kan det ta en halvtimme? Jag vill inte komma för tidigt men om jag gör det kan jag alltid nörda frontierville, haha. 

"Du är ju knäpp!"

Tyst med dig!

Vilka är detta, är det någon som vet? Haha, det gör nog ingen. De två befinner sig på en tunika jag hittade i Ullared.

Nu funkar det!..... Inte längre... Jo!.. Nehepp, borta igen

Haha! Jag är glad! Jag fick tillbaka ljudet i vänster hörlur men den är fortfarande extremt glapp. Rör man sladden kan det vara kört! Kände bara för att berätta det. Helt konstigt och ointressant inlägg egentligen och där ville inte vänster hörlur samarbeta längre...

Nu ska jag spela The Sims tills klockan blir ungefär tio eller fel i åtta då jag ska ner och kolla på Äntligen Hemma.

Klippa upp & Lockpermanenta?

Jag funderar på att lockpermanenta mitt hår. Jag tyckte håret var jättefint när Mimmi lockade det 10 juli när vi skulle till Gröna Lund.

Något annat jag funderar på är att klippa upp håret (som om jag vet vad klippa upp innebär...) en aning också.

Jag har snokat runt lite på vad det skulle kosta, mamma gissade på 1000 spänn men är det värt det? jag läste även att det sliter på håret och jag vill inte klippa mig kortare egentligen, jag vill spara, men ändå förändra håret. Är det bara volymen jag är ute efter egentligen?

Man skulle ha en grej på datorn så man ser vad man passar i och inte. Då skulle man kunna se sitt ansikte på skärmen och prova olika hårstilar.

Nu blev jag osäker och överväger mer att inte lockpermanenta det. Anna föreslog att man skulle kunna köpa spolar (eller vad det nu heter) på Maxi eller nåt så man kan locka det hemma, men det blir säkert inte lika bra resultat. Synd att mamma inte är utbildad frisör, haha.

Ett annat sätt kanske är att man flätar håret eller något och sover med det men lockarna kommer gå ut i vilket fall. Klippa upp håret tänker jag göra i vilket fall för det börjar bli lite slitet sedan förra året eftersom jag inte klippt topparna sedan jag klippte mig i september förra året.


Jag gillar den här tjejens hår (hon som står och plattar den andra tjejen). Hennes hår ser ut att vara volym i och är allmänt fint helt enkelt.

Hörlurspaj med sladdsås

Mitt liv är över! Min vänstra hörlur är paj! Allt började igår med att jag pillade på sladden plötsligt slutade vänster få mottagning. Jag gjorde vad jag kunde för att få tillbaka ljudet i den som funkade ganska bra i början men det ledde i sin tur till att den pajade helt. 

Hur klarar jag mig utan musik i hörlurar? Det är en fråga som knappt kan besvaras, jag klarar mig inte! Jag behöver nya hörlurar pronto.

"Gör nåt åt problemet istället för att sitta och nörda Frontierville, knäppgök!"

Varför?

"För att jag ska slippa läsa dina klagomål, därför."

Jaha, så det är det du vill?!

Inget svar... Hm.. vad är det med denna person? Jag har ingen aning men jag måste ha hörlurar i vilket fall.

Fula tofflor, snygg outfit och håret som det var volym i tidigare den kvällen.

Min värsta mardröm

Jag råkade ha sönder laptopen igår... Det är inte så allvarligt som det låter när jag skriver att jag hade sönder den. Jag hade nätverkskabeln i och skulle ställa tillbaka datorn på skrivbordet och märkte inget förrän jag kom tillbaka då det inte gick att sätta i nätverkskabeln så att den fastnade och satt fast. Den åkte ut helt enkelt. Jag hittade små delar. Först hittade jag en pytteliten del och lade ifrån mig den någonstans för att sedan tappa bort den och hitta en lite större pytteliten del.

Jag undersökte lite och kom på hur de skulle sitta. Ner med datorn och fixa lim så jag kunde limma fast delarna men då krävdes en pincett och att vara pillig var en fördel. Delarna var så små att jag tappade bort den minsta flera gånger så den gled ur pincetten, vilket var ganska jobbigt. Det gick efter några försök och nu sitter kabeln fast. Jag är så duktig (kanske inte men jag var det igår med laptopen i alla fall).

Tofsar som är lätta att sätta upp (hade även sådana på fyrans skolfoto, vilket kom-ihåg jag har!). Det här var en onsdag när jag skulle på Speedway i Vetlanda, finalen mellan Lejonen och Elit Vetlanda. Eliten vann såklart.

Förkyld latmask

Vad duktig jag känner mig med att uppdatera. Till och med syrran har uppdaterat bättre och då är det inte bra. Hoppas hon inte läser och tar illa upp men vi är syskon så elaka är vi. Det är redan ett faktum. Nog om det.

De två dagarna jag inte uppdaterat har jag kollat på TV och sörjt över hur pass duktig jag är på att inte plugga. Ska jag vara ärlig grät jag faktiskt i torsdags kväll eftersom jag inte hade pluggat och jag vet att jag inte får in något om jag läser så vad är det för mening då, tänkte jag. Ja, det kan man fråga sig. Jag släppte ut mina känslor i tårar. Jag fick lite stöd av kära Sarah, eloge till henne.

Det enda jag gjort idag har varit att ligga hemma i soffan och snora, ordet snora påminner mig om något jag sa när jag var yngre. Vi var någonstans och jag såg att det var lösa kor så då ropar jag: "Spring så fort ni kan så de inte kommer hit och snorar!"

När jag inte låg hemma och snorade var jag med Anna och pappa till Maxi för att fika, vi fick oss en cykeltur både dit och hem.

En dag när jag ville se yngre ut...

Loud Pipes

Här om dagen när jag skulle ha en låt till videon med resultatet av Garden Palace sa jag till Sarah att jag behövde en låt. Hon länkade då en som jag lyssnade på och undrade efter ett tag om de inte sjöng i den men det gjorde de inte. Det gjorde inget med tanke på att låten var så otroligt bra i alla fall.

Ratatat – Loud Pipes


Varm och glad

Flickan åkte lite försent till skolan den här dagen men kom i tid. Hon hade tagit tid på sig att välja tröja på morgonen, vilket resulterade i att hon blev lite senare än vanligt. 

I skolan klagade hon inte, vilket hon tycker är bra. Hon frös inte heller men hade andra resonemang än kompisen då hon var hungrig. Det var säkerligen kompisen hon diskuterade med också. När de sedan fick äta åt flickan 18 chicken nuggets bara för att de var så otroligt goda. Hon gick och hämtade flera gånger. Hennes ena kompis började räkna hennes nuggets eftersom de var ganska många första gången så då räknade kompisen till åtta. Efter en omgång till var det uppe i tolv, nästa femton och sista den slutgiltiga siffran, arton. 

Flickan och hennes kompisar gick ifrån matsalen. Flickan var varm och glad och det gjorde inget att de hade matte i endast en halvtimme och slutade halv två den dagen. Hon kände sig bara lite mätt efter de arton chicken nuggetsen och lite ris med sötsur sås hon ätit. Hon hade hellre velat ha någon annan sås till men det hade varit godare med strips till istället.

Garden Palace

Jag har byggt ett nytt hus som jag blev klar med i söndags. Jag fokuserade egentligen mest på trädgården eftersom jag började med det och huset skulle inte vara huvudmomentet i detta men simmarna måste ju bo någonstans så huset fick komma med.


Funkar inte musiken får ni lyssna på egen men den ska funka eftersom jag inte fått något mail från YouTube om att det tillhör någonting, haha.

Vardagsberättelse

Där gick hon hela dagen i skolan. Det började bra men hon kom väldigt tidigt till skolan. Hon satt tjugo minuter ensam och väntade på sin kompis som skulle ha naturkunskap b tillsammans med henne. Kompisen kom och de två gick till klassrummet och väntade på läraren. När hon sedan inte hade något att göra tappade hon koncentrationen som så många andra gånger. Hon gjorde  som hon brukar helt enkelt. Efter en flera timmars lektion gick de och åt, det var fick tillagad på ett sätt som kompisen inte tyckte så bra om.

Efter lunchen hade de svenska då även en annan kompis var med. Flickan började klaga på allt möjligt;
"Aj, den här stolen är hård!"
"Ååh! Ska vi läsa allt? Alla kommer ju läsa klart före mig."
"Jag fryser!"

Det var som vilken dag som helst. Något hade bara hänt med flickan den dagen. Det blev lite bättre när några i klassen fick läsa ett utdrag ur en text som var lite erotiskt riktad så det ledde mot en del skratt i lektionssalen. Efter det fick de börja titta på film. När svenskan sedan var slut hade de ett litet hål de de gick ner till datorsalen för att sitta där lite. Det var mest flickan som satte sig vid datorn men de begav sig snart upp till biblioteket där de skulle hitta en bok på engelska för att läsa i samband med engelskan fast på fritiden. Flickan var skeptisk till att leta bok, det hade hon inte lust med, tills hon blev övertygad att ta en bok som fanns med i Twiligt-serien. De var den sista boken men det visste hon inte.

När de var i biblioteket sa flickan att mentorstiden började tidigare men det hade inte kompisarna hört. Den ena trodde vi började tio i och den andra tio över eftersom det står det på schemat. Flickan sa att de börjar tjugo i, vilket de gjorde så de alla gick ifrån biblioteket efter tio i och flickan var nästan säker på att de redan börjat. De kom då ungefär en kvart försent då de kom fem i.

Tio eller kvart över cyklade flickan hem och när hon kom upp till sitt rum stod hennes laptop öppen. Något var fel. Den var stängd i morse. Hon skulle sätta på den men då gick det inte. Hon började genast skylla ifrån sig på yngsta systern och hade på känn redan innan vem det var och varför den var öppen. Det visade sig att lillasystern hade tagit en skiva som var i flickans laptop och glömt stänga av datorn sedan. Flickan blev rasande på lillasystern och skrek åt henne att hon inte får gå in i flickans rum och sätta på datorn utan flickans tillåtelse.

U Can't Touch This!

Jag hade tröttnat på min musik så jag bad om lite random låtar av olika på msn och fick en del. En bra låt som är en annan version av en låt jag hört.

Här är originalet (rätta mig om jag har fel men jag tror det ska vara originalet) 
MC Hammer – U Can't Touch This

Jag märkte just att låten bara slutar mitt i eller nåt, aja, ljudet är bra.

Här är versionen en skickade till mig
Adam Hicks – U Can't Touch This

Allt övergick i leenden

Dags för ett "riktigt" inlägg kanske?

Det var något i skolan idag om att man ska våga anmäla ett brott. Man vet egentligen inte om man egentligen vågar anmäla men vittna ska man göra, det är superviktigt. I filmen var det Claudia Galli som pratade och hon sa att man är en fegis om man inte anmäler.

Nej, det här inlägget ska inte handla om det, jag har fått nog av det där nu.

Jag har lagt in nya bilder på datorn nu i alla fall så färskingar kommer upp, eller de blir väl inte så färska med tanke på att alla inte togs idag ens. Några togs igår kväll bland annat.

Foto: Sofia, med sin mobil. Ingen färsk bild, den är nog ett tag gammal, kolla på mitt korta hår. Jag tog "Johannas" hörn. Jag var elak.


På tal om kort.. Jag fick skolfotona i dag. Jag log, med tänderna. Shit, jag har inte gjort det medvetet på något skolfoto vad jag minns. Jag visade tänderna i trean men det var bara för att jag hade under-/överbett. Det beror på vilket som är vilket men mina framtänder där uppe stack liksom ut så jag kunde inget annat än att visa tänderna. Femman; Stängd mun. Sexan minns jag inte. Sjuan - Nian hade jag munnen stängd också. I ettan på gymnasiet också. I tvåan (nu) blev det ändring minsann.

Living On A Prayer

Jag gillar introt i den här låten. Hela låten är bra. Jag tror en kompis till mig har den här som alarm, av vad jag minns, jag tror denna kompis vet vem hon är så jag får tillägna den här låten till henne bara för att jag alltid tänker på att hon har berättat att hon har den här låten som alarmsignal, hehe.

Bon Jovi
– Livin On A Prayer


Man måste "bara"...

Har ni tänkt på en sak?
Vad för något?
Dagens ungdomar är lata!
Kom du på det nu?
Nej, men jag tänker ge några exempel, var tysta nu.
Okej, börja berätta!

Som exempel på att dagens ungdomar är lata (det behöver inte betyda att alla dagens ungdomar är lata men jag utgår ifrån att de flesta är det) kan vi ta något som hände mig för ett tag sedan. En tjej lyssnade på en låt och jag bad henne länka den, vilket hon gjorde. Jag klickade på länken och kom in på spotify. Det tog ovanligt lång tid att ladda så då stod det "Browsing failed" som betyder någonting i stil med "sökning misslyckad". Jaha, nu blev det till att vara duktig och söka på bandnamnet och "leta" efter låten, vilket inte var så svårt eftersom låten stod allra först och var populärast av alla låtarna av just det bandet.

Jag kunde egentligen från börjat gjort så att jag letat upp låten själv men hur lat är man på en skala egentligen? Jo, man är så pass lat att man frågar den som lyssnar på låten om en länk eftersom den bara måste högerklicka på låten och bara föra musen till "Copy HTTP Link" och efter det måste personen bara öppna chatten och bara klicka på knapparna "Ctrl" och "V" för att länken ska klistras in i chattfönstret. Tar det slut där? Nej, personen måste klicka på "Enter" också.

Vi borde vara mindre lata, men det är inte sådant vi tänker på, vi vill att allt ska gå på ett kick och orkar inte göra saker själva. Varför stuva makaronerna när man kokat dem? (Om man nu gillar stuvade makaroner) Varför krångla till det med scones när man kan ta vanliga mackor?

Dude Looks Like A Lady

Den här låten är jag bara tvungen att tipsa om då Sassa sjöng den. Jag hejade på Sassa men hon åkte dessvärre ut... Jag har gått runt och sjungit på den här hela lördagen fast det enda jag kan är "dude looks like a lady" och det där ljudet innan så det upprepar sig hela tiden, haha. Nu till låten:

Aerosmith – Dude (Looks Like A Lady)Åttasovare

Jag vaknade mellan åtta och halv nio i dag. Jag fick lust att göra scones så jag gjorde det senare och sedan kom mamma och pappa ner och förstörde överraskningen för sig själva så de hjälpte till att duka fram, mest pappa för mamma var på övervåningen och troligen klädde på sig då. De kom egentligen ner för tidigt men det gör inget. 

Senare i dag ska jag på kusinfest igen. Två kusiner fyller/har fyllt år och vid tre ska vi vara där och fira dem. Jag vet, för en gångs skull, vad jag ska ha på mig då men vad jag ska ha för smycken till vet jag dock inte, borde ha någonting färgglatt. Jag vill ha håret snyggt också. Att få volym i det är nästan omöjligt så jag får ge upp på det planet. Jag kan inte helt enkelt. Jag orkar inte heller... Kanske kan fixa med nån kam eller nåt, föna uppochner samt att spreja det, då kanske det kan funka men jag är inte säker. Mousse överger jag eftersom jag och mousse inte kommer överens. Håret har blivit ganska långt nu också. Jag kan sätta upp det, vilket jag inte kunde förra året när det var nyklippt. Jag kanske bör klippa upp det så det är kortare på "ytan" om man säger så. Det är väl ingen som förstår sig på mitt snack i alla fall.

På bilderna till höger ser ni mitt hår 2009 och 2010. Det har växt till sig och blivit riktigt långt. Det är ingenting man går och tänker på och man märker inte att det förändras varje dag, vilket det gör.

Freaky Friday

Jag har just kollat på en superbra film från 2003 vid namn Freaky Friday. Betyget på filmen får bli 5/5 eftersom den var så bra och eftersom jag blev glad av den också. 

Okej, trailern gick inte att bädda in så jag länkar den istället (klicka på ordet "trailern" för att komma till själva trailern).

Filmen handlar om en tonårstjej och hennes mamma som inte förstår sig på varandra. De byter kropp för en fredag och därifrån kommer nog namnet Freaky Friday. Jag tycker att ni bör se den. Lindsay Lohan är med i filmen.Modelldröm


Jag har sedan jag såg Americas Next Top Model på TV velat bli modell. Mest för att jag tycker att jag är tillräckligt lång för det. Det är en dröm jag har som troligen inte kommer att gå i uppfyllelse. Varför jag inte tror att den kommer att gå i uppfyllelse är för att jag är blyg och inte säger så mycket. Jag vågar helt enkelt inte börja snacka med någon. Jag är heller inte den som vågar posera framför kameran om jag inte känner den som tar kort väl.

Berghuset Med GrönskaJag glömde telefon och inbrottslarm i huset, har dock satt i det i huset nu efteråt. Låten står i slutet. Här ser ni bara resultatet av hela bygget, det blir så jobbigt att kolla på alla byggen och eftersom man ser bättre i film så valde jag att visa i en video istället för bilder.

OBS! Videon innehöll tydligen någonting från någonting som inte var accepterat i bland annat Sverige. Är man inne på Opera kan man se videon (och på mitt konto på YouTube via Chrome, men så långt tänker jag inte gå. Videon är bara en visning av själva huset så ja, det är väl inte så kul att kolla på kanske, men det kanske det är.

Sleeping beauty

Okej... Jag har inte uppdaterat på ett tag nu, men jag har funderat på att göra det. Det är inte så att jag glömmer bloggen på något vis men jag har ingen inspiration och då brukar det inte gå bra. 

Igår kväll somnade jag nere i vardagsrummet. Jag hade knappt gjort saker på datorn igår. Det kan klassas som både bra och dåligt. Bra för att man inte behöver sitta där dagarna i ända och dåligt för att jag brukar sitta... Hm.. Det kan diskuteras om man nu vill det.

Igår satt jag även nere i vardagsrummet med datorn och pysslade med ett hus i The Sims som jag börjat med någon gång. Det ligger på en kulle eller ett berg och man måste gå femhundra trappsteg upp känns det som (inte för att jag räknat men trappan är väldigt lång och slingrig). Jag fick en idé igår när jag cyklade hem. En idé som innebär husbygge i The Sims. Hur det blir får ni säkerligen se när det är klart, inte för att jag börjat på det ännu.

Frusen speedway

Jag var tvungen att ta på mig vantar för att inte mina händer skulle frysa. Det är en utmaning att skriva med vantar kan jag säga er.

Jag ska på sista speedway-matchen i år. Finalen mellan Elit Vetlanda och Gislaveds Lejonen. Matchen igår slutade 53-43 med vinst för Vetlanda. Lejonen måste vinna med minst 10 poäng om de ska vinna. Vi får hoppas att det inte händer.

Jag tog av mig vantarna, de var jobbiga att ha på sig och ta av när man ska styra touchpaden.

Blöta handdukar?

Jag har varit med om att handdukarna jag har är fuktiga redan innan jag har använt dem (då menar jag inte att de är nytvättade och sådär utan att jag använt dem innan...) eller ens går in i duschen och börjar duscha. Vem är tjuven bakom detta brott? Inte är det jag i alla fall. Handdukarna bör väl torka på två dagar?

Vi har en slags ställning på väggen som har sex stänger som man kan hänga handdukar på och flytta. Jag är dålig på att förklara så jag struntar i det... Tillbaka till ämnet. Mina handdukar hänger längst upp och det stör mig att de är fuktiga när jag ska duscha. Är era handdukar också fuktiga när ni ska duscha?

Det funkar såklart att torka sig efteråt för blöta är de inte men det är aningen störande när de är fuktiga. Har ni varit med om samma sak?

Natursvensk Speedway

I morgon har jag Naturkunskapsprov. Gissa om jag pluggat, haha. Jag kan ytterst lite. Vi skulle kunna mikroskopets delar. Vem bryr sig om vad vi ska kunna?

I morgon är det även Speedway i Gislaved. Elit Vetlanda möter Lejonen borta. På onsdag är det hemma i Vetlanda. Johanna följer med mig hem i morgon och så åker vi härifrån ungefär vid fyra.

Just nu håller jag på att öva på de svenska orden och nördar frontierville. Jag ska plugga till provet sen, vad plugga nu innebär i min värld...
Nytagen och dålig cambild.

Vem bryr sig egentligen?

Jag kom och tänka på bloggare som skriver någonting och sedan frågar sina läsare vad de tycker om det. Som exempel tar vi ett inlägg jag läste nyss. Personen skulle äta pizza och hade räknat upp vad han/hon lagt på sin pizza och frågade sedan läsarna vad de brukar lägga på sin pizza. Jag funderade en liten stund om jag skulle kommentera eller inte men övervägde att låta bli. Tanken jag får i huvudet när en bloggare frågar någonting som bloggaren som bloggade om pizzan gjorde, verkligen bryr sig om vad man själv brukar lägga på sin pizza.

Frågar bloggare bara för att få kommentarer eller frågar de för att de verkligen bryr sig eller är nyfikna? Jag själv kan säga att jag är nyfiken och vill veta när jag frågar någonting, fast det är klart om man frågar någonting bara för att folk ska kommentera till exempel inlägget där jag hade den där bilden på hastighetsmätaren och andra mätare i bilen och frågade om någon såg vad det var för något. Det är väl ingen som orkar fundera över det och sedan skriva vad de tror att det är bara för att jag ska få kommentarer.

Vem gör inte sådär emellanåt bara för att få kommentarer?

Vissa frågor kan dock vara retoriska (det är inte meningen att man ska svara på dem). Hur ska man då kunna veta vilka frågor som är retoriska och vilka som inte är det? Det får man helt enkelt lista ut själv.

Det var enklare än svårt

Där stod jag i köket vid spisen med de klabbiga makaronerna som var så gott som klara och befann sig i en gryta. En kastrull stod på en platta med högsta värme. Systern tog fram margarinet och lade ner det i kastrullen. Margarinet och kastrullens värme reagerade med varandra och margarinet i kastrullen började genast fräsa och ryka.

"Oh, shit!"

Jag tog tag i kastrullen och gick med den till vasken och hällde ut smöret. 

"Den här kan vi inte använda..."

Jag provade att hälla i lite vatten men effekten blev den samma som med margarinet.

"Hm.. Jag provar med kallt vatten istället."

Samma effekt igen.

"Nehe..."

Jag gick till spisen och höll kastrullen under fläkten men detta gick inte så länge till då jag bar ut kastrullen och lade den uppochner ute på ett bord för att låta kastrullen kylas ned. 

Nu blev det att hälla över makaronerna i en platsbunke och lägga på plastlocket som hör till. Fram med nytt margarin och i med det i makarongrytan där det inte längre fanns några makaroner. Fram med vetemjöl och i med det också. Mjölken fick åka i också och vips hade vi fått fram en vit sås. I med lite salt och svartpeppar. Makaronerna i och sedan var det bara att värma köttbullarna i micron.

Som slutsummering var stuvningen god, inget fel på den. Jag bara tror att saker är svårare än vad de egentligen är.


FF är inte samma sak om tolv timmar

Ikväll kommer mina kära föräldrar hem runt sju någonting. Till middag idag blir det stuvade makaroner och köttbullar. 

Jag har typ ingenting att säga. Jag slänger upp ett inlägg snart. Just det, jag borde plugga på någonting, jag vet inte vad bara. Har naturkunskapsprov på tisdag då det även är Speedway i Gislaved som jag ska med på. Jag ska fråga om min kompis får följa med dit för jag måste ju få två platser i bilen i alla fall. En till mig själv och en till min kompis. Det borde väl bli bra så får pappa resten av platserna. Det är fördelen med en Sharan, man kan proppa in upp till sju pers i den, i alla fall i våran.

Felicia förra sommaren när vi var i Lilla Landet någonstans här i Småland.

Spridda händelser

Jag har fixat en ny kategori och flyttat inläggen till olika kategorier. Jag orkar inte mer nu faktiskt.

Jag har inte brytt mig om att läsa så jättemånga inlägg via Bloglovin. Har 40 olästa för tillfället och fler blir det till morgondagen. 

Jag ska gå och lägga mig nu.

Ungdomar klarar sig inte i samhället

Hur många av dagens ungdomar har en mobil? Troligen alla. Hur många av de skulle egentligen klara sig utan sina mobil? Troligen ingen.

De flesta ungdomar är helt beroende av sina mobiler, de har nästan allt där. Det är deras sociala nätverk. De klarar sig helt enkelt inte en dag utan sin mobil och att lämna den är deras värsta mardröm.

Att säga att jag inte tillhör en av dagens ungdomar kanske stämmer men jag är trots allt en ungdom. Jag klarar att lämna mobilen hemma och jag skulle till och med klara mig utan mobilen i en hel vecka, jag har faktiskt provat! Jag hade ingen mobil i flera veckor för den jag hade då gick sönder. Jag skulle däremot inte klara mig utan dator. Där har jag mitt sociala nätverk genom msn. Datorn är en viktig del för många andra också. Vad skulle vi göra utan datorer och mobiler? Hur skulle vi kunna få ett snabbt svar om vi inte hade dessa två tekniska prylar som vi blivit så pass beroende av? Jag tror inte att vi skulle klara oss. De flesta jobb kräver så kallade "jobbmobiler". Andra jobb kräver datorer. Tänk er IT-program utan datorer. Hur skulle det gå ihop? Det skulle inte gå överhuvudtaget! 

Datorer och mobiler utvecklas hela tiden. Datorn har gått över och blivit laptop, eller en så kallad bärbar dator. Mobilen har gått och blivit en touchscreen så att man kan styra med fingret. Förut hade vi tjockskärmar till datorerna och stora fula tangentbord och stora datormöss. Nu finns allt i ett. Mobilerna var stora, tjocka och tunga. Nu är de mindre, lättare och smalare. Jag ska inte gå in på vad för slags mobiler det finns, det vet de flesta redan.

TV-tittande fredag

Shit vad inlägg jag har fått att läsa medan jag inte varit inne på datorn. Var trött igår kväll. Jag kollade på TV tills jag gick och lade mig. Det blev Postkodsmiljonären, Idol, Modern Family, Samantha och sedan kollade jag via TV4 anytime då jag kollade på andra avsnittet av Välkommen åter och efter det kollade jag på Berg flyttar in. Därefter gick jag och lade mig. Innan tv4-tittandet kollade jag lite på Sweet 16 på MTV och efter det blev det lite Disney Channel men sedan vid sex skulle jag och Anna börja med maten så jag fick inte se de nya avsnitten av Hannah Montana. Jag känner att jag är en aning beroende av TV och dator.

Mattegillare som jag är (eller var) så var jag bara tvungen att skriva upp ekvationen som visas när ett program på MTV presenteras av 118 100. Jag löste den också, men den var konstig. X blev liksom 5/19 och det var inte kul. Haha. Nu ska jag se om jag hittar en bild också, kan bli klurigt.

Folkrace på Speedwaybanan förra året.

RSS 2.0