Från Spotify till Grooveshark

Hej alla musikälskande Spotifyanvändare! Från och med imorgon (om man har Spotify Free elelr Spotify Open) så kommer man bara kunna lyssna på musik genom Spotify i högst 10 timmar i månaden och man får bara lyssna på en låt högst fem gånger. I senaste numret av PC För Alla så skrev de om en typ av motsvarighet till Spotify som heter Grooveshark. Jag har börjat använda det nu och håller på att lägga till samma spellistor i Grooveshark som jag har i Spotify och det tar ett tag. Nöjer jag mig inte med Grooveshark får jag helt enkelt börja betala för Spotify (Unlimited, 49 kronor i månaden eller Premium, 99 kronor i månaden). Hittar ni inte en låt på Grooveshark som finns på Spotify så kan ni lyssna på Grooveshark i första hand och på de låtarna ni inte hittar via Spotify. Gillar man en låt och ska "droga" den (som jag kallar det) och den inte finns på Grooveshark men finns på Spotify får man ta till till exempel YouTube.

En blomma som finns i trädgården vars namn jag inte har en susning om.

Sommarnätterna - Del 10

Detta har hänt: Miranda har gjort sig klar för fest är hos sin bästa kompis, Elin. Elin märker att det är något med Miranda och hon funderar på om hon ska berätta eller inte.Nu hade jag bestämt mig, jag skulle berätta för Elin om mig och David. Jag öppnade munnen och började berätta. När jag var klar stod hon och gapade.
...”Va!? Seriöst? Du kan väl inte mena att du…”
...”Jo…” började jag och tystnade. ”… Men erkänn, visst är han snygg?” Sa jag sedan och tittade på henne.
...”Ja, han är oerhört snygg men Miranda, det är din bror och har du glömt bort att Sebbe faktiskt är din pojkvän?”
...Nej, det hade jag faktiskt inte glömt bort men vad gör man när man gillar sin bror så otroligt mycket att man inte kan sluta tänka på honom? Det är svårt att försöka hålla tankarna borta.
...”Elin, vad ska jag göra?” Sa jag desperat i hopp om att få en bra lösning från henne men hon verkade inte komma på någonting heller så vi väntade in de tjejerna som skulle med och gick sedan bort till festlokalen. När vi väl var framme gick vi in och började dansa.
...Ungefär en kvart senare petade Elin mig på axeln och sa att jag skulle följa med henne.
...”David är här!” Utbrast hon när vi kommit tillräckligt långt bort för att inte bara höra den höga musiken.
...”Va!? Du skojar!?” Utbrast jag frågande och bara stirrade på henne.
...”Nej, jag skojar absolut inte. Kolla så får du se.” Hon vred mitt huvud och pekade diskret där han befann sig.
...”Jag måste gå till honom!” Sa jag och började gå.
...”Men Miranda, sådär kan du ju inte…” Mer hörde jag inte förrän jag var för långt ifrån och musiken tog över.
...”Tja, David.” Sa jag när jag kom fram till honom.
...”Tjena, vad gör du här?” Frågade han.
...”Vad brukar man göra? Sluta ställ så dumma frågor.”
...Dialogen fortsatte lite med vårt syskontjabb men jag tystnade honom när det kom en låt jag verkligen tyckte om. Jag bad honom att dansa med mig och han tackade ja, vilket jag blev väldigt förvånad över eftersom vi aldrig dansat förut.
...Våra dansrörelser blir mer och mer intima och det hela slutar med att vi börjar kyssas. Efter kyssen slinker han iväg som om jag gjorde något fel. Jag vrider på huvudet och kollar efter Elin men kan inte se henne så jag vänder mig om och där står Sebbe.
...Åh, nej. Vad ska jag göra nu? Tänk om han såg vad jag gjorde med David, i så fall är jag väldigt illa ute.
...”Det där var väl inte din bror?” Frågade han lite argt och besviket.
...”Jo…”
...”Varför kysste du honom då?” Frågade han och jag blir helt tyst och vet inte vad jag ska svara.


Vad kommer Miranda att svara och hur kommer Sebbe att reagera sedan? Hur kommer han agera? Fortsättning följer...

Film eller Stop Motion?

Idag är jag ledig för att det var öppet hus på Njudungsgymnasiet igår och för att vi gick på kvällen blir vi lediga dagen efter, väldigt skönt. 

Idag skulle jag vilja spela The Sims och nu kommer jag ihåg att jag gjort ett hus jag inte visat upp och det är klart att ni ska få se det. Jag vet inte om jag ska ta det i bilder eller film. Filmen brukar bli hackig, bilderna blir nästan bättre, men ska man se hela huset får man nästan göra någon typ av Stop Motion-film men det kommer bli jobbigt eftersom att man då måste ta print screen och sedan lägga in dem någonstans och då måste man.. Nej, jag går inte in på det för det är inte så intressant men ni fattar grejen; att det blir jobbigt. Jag vet inte om det lönar sig att fråga er för då kommer jag redan ha gjort på något sätt i alla fall (eftersom man inte kollar bloggar på fredagar, då brukar man gå ut och festa istället, eller de flesta i alla fall).

Stop Motion-video från 0:20 till 0:55 och från 1:49 till ungefär 1:58 (om ni inte vill se hela videon).

Tjejens andra videos är bättre, kolla in hennes kanal här.

Alice In Wonderland

När jag var uppe hos mormor kollade jag på Alice In Wonderland. Vad filmen handlar om tänker jag inte berätta men jag kan berätta att den är lik den tecknade versionen men inte helt, som tur är.

OBS! Trailern förstör överraskningarna så kolla inte om du inte vill veta vad som händer i filmen.

The Holiday

Det blir en hel del film nu och det är för att jag har kollat mycket på film (och för att jag var hos mormor och där finns inte så mycket att göra.

Filmen handlar om två tjejer som har tröttnat på allt vad män heter och kommer i kontakt med varandra. De byter hus i några veckor och där får de en helt ny start och avkoppling från vardagslivet. Otroligt bra film (frågan är om jag inte grät till den med...) med romantik.

Trailer

Cars 2! Helt otroligt!

Jag har just upptäckt (i och med förra inlägget då jag skulle ta fram en trailer till filmen Tangled) att det finns en tvåa av Disney Pixars film Bilar (eller på engelska: Cars). Det är så otroligt kul. Har alltid (sedan jag såg ettan, kan så gott som hela filmen utantill) velat att det skulle komma en del två av den filmen. Som nästan alltid kommer säkerligen ettan vara bättre men det struntar jag fullständigt i! Jag ska banne mig se den där filmen!I trailern säger de att den kommer nästa sommar, hoppas det är denna sommaren som kommer nu (eftersom den lades upp i november 2010) för jag vill verkligen se vad som händer i tvåan. Hoppas att Sally är med för jag gillade när Blixten och hon hade det lite romantiskt (vad är en film utan romantik, egentligen?).

(När det här inlägget publiceras sitter jag i skolan och har lektion, när det här inlägget skrevs hade jag just skrivit om filmen Tangled. Tidsinställda inlägg är toppen!)

UPDATE! Hittade en förlängd trailer! Här har ni den!

Tangled/Trassel

Disneyfilmsfantast som jag är, barnasinnet som jag har kvar och lipsill till sorgliga filmer som jag är så bestämde jag mig för att titta på Tangled (på svenska även kallad Trassel men eftersom samhället blir mer engelska så kör jag i fortsättningen på Tangled) utan att ha en aning om vad den handlar om mer än om en tjej med oerhört långt hår, en kille, vem han nu var (tänkte man i början) och en häst. Nu handlar den inte riktigt om just det här men ska man inte vara specifik handlar den om det jag nämnde.

Trailer till filmen.


Det hela handlar (i stora drag) om att Rapunzel vill komma ifrån tornet och se vad det är för lysande grejer på himlen varje kväll på sin födelsedag. Det dåliga med att säga vad filmen handlar om är att om man redan vet vad den handlar om så vet man i stort sett vad som händer. Då vet man såklart inte hur filmen slutar, samma sak med böcker men nu snackar vi film.

Jag ska erkänna en sak. Jag grät. Det tror jag var för att det var så sorgligt (enligt mig) och för att jag är känslig samt för att jag är en riktig lipsill när dte gäller filmer. Det spelar ingen roll hur filmen är gjord (animerad, tecknad eller med människor) jag gråter i vilket fall men då måste det såklart finnas en sorglig del att gråta till också.

Jag rekommenderar verkligen den här filmen, oerhört bra!

Sista lovdagen

Anledningen till att jag inte uppdaterat i lördags eller söndags är för att jag har varit uppe hos mormor och där finns ingen som helst anslutning. Det är nästan bra att åka upp dit när det är sol för då kan man inte göra annat än att vara ute.

Imorgon är det skola igen och som vanligt på loven så tycker man att lovet flyger iväg och undrar "Vart tog lovet vägen?". Den här veckan är, för mig, väldigt kort då jag bara går i skolan tisdag, onsdag och torsdag samt torsdag kväll då det är öppet hus på Njudungsgymnasiet här i Vetlanda. I och med detta får vi ledigt på fredagen och det tackar man knappast nej till.

Bild från 2009 när jag var på Gotland. Vill du se fler bilder? Klicka här och här.

Bort, bort och iväg

Imorgon åker hela familjen 30 mil uppåt i landet för att fira påsk med min mormor och mosters familj. Har inte sett dem sen i julas, mormor har jag inte sett sen i somras.

Jag har börjat plocka fram grejer jag ska ha med mig så ska jag packa ner det i bagen senare och packa ner lite mer. Sminket vet jag inte om jag ska ta med mig eller inte, jag kommer inte ha lust att sminka mig eller ens orka hålla på. Det kommer inte resultera bra i alla fall. Mascara och läppglans kan jag i alla fall ta med mig för det är enkelt att fixa. Hur jag vill ha håret får vi se.

Jag poserar vid pappas Triumph Bonneville.


En look kan göra mycket

Sofia sminkade mig innan och temat var naturligt.

INGET SMINK
Jag vet, jag lade upp den här bilden i förra inlägget men hade tyvärr ingen skarpare, sötare på mig så det får bli den här igen.


SOFIAS SMINKNING OCH HÅRSTYLING


Bilderna är tagna av, och med, Sofias kamera så bilderna blev skickade till mig.

ANNAS HÅRSTYLING

Man kan ju undra vem det här är om man inte vet att det är jag. Tänk att en look kan göra så mycket.


Nu ska jag tvätta av sminket, även om det tar emot, för det kliar. Anledningen till att det kliar lite är för att min hud är väldigt känslig.

En dag med Sofia

Tidigt på dagen var det så kallt inne så jag satt med tofflor men detta gick inte så jag begav mig ut (efter att jag letat rätt på min sladd till mobilen så att jag kan lyssna på musik. Solglasögonen letade jag också så kom mamma hem och hade tagit fel, suck!). Ute gick jag iväg med målet att gå till Sofia, hon hade ingen aning om att jag tänkte gå dit så jag kom dit oanmäld men hon blev glad för det.


Hos henne lekte vi (mest Sofia) med hundarna (framför allt Bella eftersom hon är lite yngre och busigare). Efter några minuter bestämde vi oss för att ta med hundarna till en strand där de fick bada och skvätta ner både mig och Sofia då vi skrek och hade oss när Bella skakade av sig vattnet vid oss.

När vi var tillbaka hemma hos Sofia sminkade hon mig igen, temat den här gången får ni se senare.

Dagens Outfit 21 april 2011

Mycket Outfit på senaste tiden men det är väl roligt att se vad andra har på sig, eller har jag fel?Dagens outfit består av:
Tunika, Långlinne, Leggings från Gekås Ullared. Man kan nästan tro att jag älskar kläderna därifrån, haha.

Sminkning

Idag var jag ute och gick med Sofia och hundarna igen. Det blev en kort runda för mig för de hade gått till mig. Jag stannade kvar lite hos Sofia och hon fick lust att sminka mig och det gick jag med på. Temat för sminkningen fick bli vilt. 

FÖRE:


EFTER:


Bilderna är tagna med Sofias kamera så jag fick de av henne.

Not That Kinda Girl

Kim Lian & Linda Bengtzing – Not That Kinda Girl

Top Gun

Inatt kollade jag på en film från 1986 vid namn Top Gun.

Här är en trailer för er som är sugna att titta på den.

Filmen handlar om Maverick som är pilot (det är bara hans "pilotnamn"). Jag vet inte hur jag ska berätta utan att förstöra överraskningarna i filmen. Han blir i alla fall förälskad i en av instuktörerna på Top Gun men filmen är så mycket mer än bara romantik.

Dagens Outfit 20 april 2011

Bara för att jag inte har någonting att skriva om och fyller ut bloggen med filmer jag sett (filmen jag såg nyss kommer snart upp) och bra låtar jag hört så får det nu bli en dagens outfit igen. Det har blivit mycket sådant på sistone.


Dagens Outfit består av:
Långt linne från KappAhl
Kofta från Esprit
Jeans från JC

Min nittonde april

Idag har jag mest varit inne och haft ont i vaden. Jag vaknade med kramp i den vänstra vilket är mindre kul. Runt tre började bygga ett hus på the sims och det blev klart runt åtta. Vi utgår ifrån att jag inte bara byggde på huset den här tiden så det kanske tog fyra timmar totalt. En film kanske kommer upp någon gång. På tal om film så ska jag kolla på en film nu, vilken det blir vet jag inte ännu.

Bilden har inget med inlägget att göra men strunt samma.

Hannah Montana The Move - Soundtrack

Ni är säkert trötta på låtar och filmer vid det här laget men tyvärr får ni lite låtar från filmen som jag kollade på inatt (Hannah Montana The Movie). Här kommer mina tre favoriter från filmen!

Miley Cyrus – Hoedown Throwdown

Hannah Montana – Let's Get Crazy


Hannah Montana – You'll Always Find Your Way Back Home

Crossroads & Hannah Montana The Movie

Jag är inte den som gillar "tråkiga vuxenfilmer" eller pangpang. Jag föredrar filmer där man antingen får skratta, gråta eller både och. Filmer jag både grät och log åt är dessa två filmer. Hannah Montana The Movie såg jag inatt och Crossroads för någon dag sedan.

Trailer till Crossroads

Handlar om Lucy, Kit och Mimi som återförenas efter flera år och åker på en roadtrip i USA för att Mimi ska provspela. Lucy skulle hälsa på sin mamma och Kit skulle hälsa på sin pojkvän. Ingenting går enligt planerna och det kommer en del förhinder för tjejerna (och Ben som de får skjuts av). Det är lite svårt att förklara utan att förstöra handlingen men efetrsom jag gillar Britney Spears rekommenderar jag verkligen den här filmen till de som gillar henne. Filmen är från 2002.

Trailer till Hannah Montana The Movie

Handlar om Miley som älskar storstadslivet. När hon ska till New York kommer hon istället till Tennessee för att fira sin mormor men vill inte vara där. Senare inser hon att det är ganska bra där ändå. Genom hela filmen är det en galning som vill ha tag i hennes hemlighet.

American Virgin & Bride Wars (Bröllopsduellen)

Trailer till Bride Wars

Bride Wars handlar om två bästisar som helt plötsligt blir varandras värsta fiender för att deras bröllop är planerade på samma dag. Det blir krig helt enkelt. De gör allt för att förstöra den andras bröllop så mycket som möjligt.

Trailer till American Virgin

Handlar om oskuldsfulla Priscilla som får dela rum med Naz på college. När TV-showen Girls Go Crazy kommer till stan och är i skolans festlokal får de med en galen, onykter Priscilla på band. Priscilla måste få tag i bandet innan showen visas på TV eftersom hennes föräldrar inte får se henne sådär galen.

Don't Hold Your Breath

Nicole Scherzinger – Don't Hold Your Breath

Hörde den här låten på Spotifyreklamen (tack älskade reklam! Se vilken fördel det är med Spotify Free, vad hade jag gjort utan reklamen för alla spellistorna?) och kunde inte komma på vad låten hette eftersom hon sjöng lite olika saker och inte hört den förut. För 46 minuter sedan tog jag tag i det och gick igenom hela listan (eller ja, den del av listan som behövdes för att hitta rätt låt) coh hittade låten. Woho!

Långpromenad med kompis och hundar

Idag har jag varit ute väldigt mycket för att vara mig. Jag var ute och gick med Sofia och hennes hundar Bella och Fanny. Jag fick ta Fanny för hon är lugnare (och latare). Medan vi gick såg vi en groda eller padda (en liten fet groda kanske) samt en snok. Vid vattnet såg vi änder och fåglar (inte så ovanligt).

Totalt var vi ute i två och en halv timme, plus min promenad hem på kanske tjugo minuter. Vi var och rastade hundarna i vattnet så de fick plaska lite, det var mest Bella som gjorde och Sofias skor blev blöta för hon klev i lera så hon gick ut i vattnet med skorna på för att få bort den. Varför hon gick i lera var för att Bella simmade efter ankorna och Sofia inte var beredd på att Bella skulle rycka i kopplet så kopplet gled ur Sofias hand och vips hade kopplet också fått sig ett bad.

Jag en annan solig dag i april.

Dagens Outfit 18 april 2011Dagens Outfit bestod av:
Gammal top från okänt ställe.
Jeansshorts från Gina Tricot
Kofta (ej på bilden) från Esprit

Gårdagens påhitt

Allt började klockan 15:12 igår eftermiddag när jag satt och åt middag. Då fick jag ett sms från Sofia och vi bestämde att jag skulle komma till henne. Vid ungefär halv fyra cyklade jag iväg till Sofia där vi hängde handdukar för fönstrena för att mörklägga deras vardagsrum. Vi gick och poppade en påse popcorn och hämtade dricka men vid det laget var jag inte så hungrig men det ändrades i takt med att popcornen började ätas. Popcornen åt vi medan vi valde första filmen och när filmen började var nästan popcornen slut. 


Första filmen vi såg hette American Virgin och den var rolig men det var aningen konstigt att kolla på den när hennes föräldrar var hemma men vi kunde inte förutspå vilka scener som skulle vara i filmen. När vi var klara med den filmen fixade vi mer popcorn och dricka och kollade på en annan film, Bröllopsduellen (eller Wedding War som den hette på engelska vilket kan översättas med Bröllopskrig, vilket är vad det är och inte en duell så både jag och sofia tyckte att filmtiteln var felöversatt). Filmen var bra den också. Båda är typiska tjejfilmer.

Efter filmerna gick vi upp till Sofias rum och flummade runt lite. Efter några timmar åt vi middag hos henne och fortsatte flumma, nu med datorerna i hennes rum där hon spelade WoW och jag skötte musiken på hennes laptop. Kring halv ett begav jag mig hemåt i midnattsmörkret med fullmånen som enda sällskap.

Dagens Outfit 15 april 2011

Ska jag prioritera dagens outfit tycker ni? Om inte så gör jag det i alla fall även om bilderna är två dagar gamla och jag inte klätt på mig något än kan jag visa den outfiten i alla fall.

Fotograf: Sofia

Behöver jag säga att allt är från Gekås Ullared? (de klädesplagg som syns på bilden i alla fall)

Flum på stan

Idag efter skolan cyklade jag och Sofia till café Stjärnan här i Vetlanda (vi åker ändå förbi där på vägen hem) och fikade. Vi var sugna på nästan allting som fanns at välja mellan så jag stod där och frågade "Vad är det där för nåt?" till den stackars tjejen som skulle plocka ut allt på assietter och säga vad det kostade. När jag äntligen bestämt mig vad jag skulle ha och betalat gick vi och satte oss och flummade lite och firade att vi fått påsklov. När vi sedan fikat klart cyklade vi in till centrum av stan där Sofia köpte kläder. Jag var med som smakråd och provade själv lite för skojs skull. Efter det cyklade vi hem till mig där jag åt (hon var inte hungrig) och sedan blev jag lite modell och hon fotograf så dagens outfit kommer upp senare ikväll.

Jag och min orkidé i fönstret.

Anyone Of Us (Stupid Mistake)

Gareth Gates – Anyone Of Us (Stupid Mistake)

Lite gammal låt men den är otroligt bra i alla fall.

Touch Me

Flo Rida – Touch Me

Vill ni bara åt låten hoppar ni fram till 0:50

Rapture

iio – Rapture

Liten notis: Spotifyversionen av samma låt är 4:14 lång.

Ledig mot uppgifter

Idag är jag hemma och är frisk för jag har inga lektioner idag, bara trafikkunskap efter skoltid. Den börjar vid halv fyra så jag får cykla ner ungefär kvart över tre. Anledningen till att jag inte har några lektioner är för att lärarna på teknikprogrammet skulle iväg på någon utbildning och vi har i stort sett bara de lärarna på onsdagar (fysik, Teknikutveckling och Företagande samt matte. Kemi har vi också men där har vi ingen lärare från teknikprogrammet). Istället för att vara helt lediga har vi fått uppgifter vi ska göra istället så vi blir inte helt lediga i alla fall.

Pappa åkte motorcykel i måndags men jag fick tyvärr inte följa med.

iYiYi

Cody Simpson Feat. Flo Rida – iYiYi


När jag hörde den här låten först trodde jag att det lät lite som Rihanna och att det var en tjej som sjöng men när jag vet att det är en yngre kille som sjunger tycker jag inte det lika mycket. Den här klippet har närmare 13 miljoner "träffar" och kom i juni 2010.

Kängor i april

Hur normalt är det med vinterjacka i april? Hur normalt är det med kängor, mössa och vintervantar i april? Inte så normalt skulle jag kunna tänka mig. Kände mig lite knäpp när jag skulle hem i det varma solskenet och där hade jag mina vinterkängor. Frågan är vart jag har mina andra skor. Jag kommer knappt ihåg vad jag har för några. Så bra koll har jag på mina skor.

Nuförtiden brukar jag och Sofia ta sällskap hem från skolan för hon gillar vägen jag tar bättre än den hon åkte innan. Jag ville att hon skulle ta outfit-bilder på mig så då gjorde hon det samtidigt som vi hade kul och gjorde lite annat trams.

Jag har en förmåga att "förminska" ögonen när jag ler.

Dagens Outfit 11 april 2011

Jag har solen i ögonen, om någon skulle undra.

Dagens Outfit bestod av:
Jeans
från JC
Kofta från Esprit
Örhängen från Glitter

Go Go Go

89ers – Go Go Go (extended Mix)

Den här låten hörde jag första gången igår och den är så bra att jag måste tipsa om den här. Jag vet inte hur gammal den är men det kan vi strunta i, huvudsaken är att låten är bra, eller vad tycker ni?

Förlovat par blir tre

Idag har jag bland annat spelat The Sims, här nedanför är ett häldelseförlopp inom ett par simdagar. Det börjar längst upp i vänstra hörnet och går sedan till höger och sedan ner till vänster igen (så man läser helt enkelt). Vill ni ha bilden större är det bara att klicka på den.

Hannah faller när hon tränar. Hannah blir vältränad efter dagens träningspass. Chris, som hon är förlovad med, flyttar in. De båda har roligt i sängen. Hannah blir gravid. Chris spelar, Hannah dansar. Dags för barnet att komma till världen. Barnet blev flicka som döptes till Heather. Hela lilla familjen är samlad vid Heather. Chris byter blöja på Heather.


The Power Of The Mind

Headhunterz – The Power Of The Mind (Qlimax Anthem 2007)

YouTube-versionen är en aning längre, ska ni komma in där Spotifylåten börjar spola fram till 0:52

Inte trodde väl ni att jag lyssnade på massa dunkmusik? Här kommer i alla fall en dunkig låt. Vill ni ha mer dunkiga låtar kan ni kolla in antingen min Danche/Techno-lista eller min DunkaDunka-lista

Ny bostad

Idag fyller Anna 16 år och jag fick leka paparazzi. Hon får berätta vad hon fick själv. Vad intressant detta blev...

Igår spelade jag lite The Sims. Jag flyttade in McOralo i Medeltidshuset för de bodde i ett hus jag laddat ner och de husen är ganska sega att spela i. Det enda jag vill åt i sådana hus numera är tapet, golv, fönster och sådant. Husen kan jag bygga själv, det är inga problem med det.

På bilden ser vi Zoey som gör sina läxor.

Här ser vi istället Zoeys föräldrar som flyter på rygg i poolen.

Pray

Justin Bieber – Pray - Acoustic Version


En väldigt fin låt som jag först inte gillade för att den var lugn men när jag hörde den en andra eller tredje gång gillade jag den.

Coconut Tree

Mohombi feat. Nicole Scherzinger – Coconut Tree

Dagens Outfit 8 april 2011Tröjan har några år på nacken, likaså koftan, byxorna från JC, resten är inget man behöver bry sig om.

Back on track

Jag kan börja med att berätta att min dator funkar nu och det tycker jag är tur.

Senare får ni en liten dagens outfit som kompensering för igår.

Oväntad koma

Min enda dator, mer känd som laptop. Fungerar inte. Jag får inte igång den så det är något allvarligt fel på den. Tur att jag har både bilder och filmer på hårddisken. Jag gillar dock inte de två andra datorerna så det är inte så bra. Nu kommer dete trolligtvis bli bråk om datorerna och jag kommer troligen inte sitta uppe lika länge på nätterna längre eftersom man inte har så mycket privatliv när man sitter vid de andra två datorerna. Jag sitter vid en av dem nu och jag kan säga att tangentbordet är otroligt jobbigt. Jag är van vid att ha en större "raderknapp".

Den här använder jag som bakgrundsbild på min laptop. Hårddisken ville inte visas på den här datorn så det blev ingen bild från min kamera.


Det var meningen att jag skulle lagt upp dagens outfit idag men eftersom min dator inte funkar så kan jag inte göra det.

Två prov och ett pluggförbud

Jag skojar inte med rubriken. Jag har två prov imorgon men för trafikkunskapsläraren fick vi inte plugga för då kanske man inte kommer ihåg allt och då är det bara ytinlärning som innebär att man inte lär in sig det och kommer ihåg det för all framtid. På morgonen har jag kemiprov och det är det (tyvärr) inte pluggförbud på.

Igår, vad gjorde jag igår? Jag kommer inte ihåg vad jag gjorde igår mer än att jag tittade på TV, var i skolan och satt vid datorn. Det var i alla fall otroligt god skolmat igår.

Dagen efter att jag shoppat lite nytt lekte jag modell och blev nästan yr.

"Har vi prov!?"

Igår var jag som i koma. Jag låg och slöade i soffan hela dagen, vilket inte är så bra för benen för man blir väldigt lat av att man inte orkar gå. Man blir latare än om man sitter vid datorn, för det blir man ibland.

Idag gick jag till skolan igen och det var väl lite skönt att komma dit. För en gångs skull vaknade jag inte av alarmet, vilket gör mig tröttare än om jag vaknar "frivilligt" men nu ska jag inte skriva mer om det.

Idag hade jag ett prov. Jag kollade när Sofia skrev inlägg och så skrev hon att vi hade prov och jag utbrister: "Har vi prov?! I vad?!" Då skulle vi tydligen ha prov i fysik och hade jag pluggat? Nej, för jag var sjuk och kollade jag kalendern? Nej, för jag var sjuk och då gör jag vanligtvis inte det med tanke på att sjuk betyder att man är hemma och bara är sjuk. Det gick ändå oväntat bra för att jag inte hade pluggat (pluggar jag överdrivet vanligtvis? Nej, så det är nog ingen skillnad). Jag hoppade över lite uppgifter för de hade jag ändå inte kunnat lösa. Jag bläddrade förtvivlat i formelsamlingen, oftast utan resultat.

Jag är på utlandssemester.

Nej, jag bara skojar, det är jag inte alls.

Rock Steady

All Saints – Rock Steady


Jag vet, jag är tråkig med min musik men hoppas att det inte gör något. Jag har ingen inspiration och gör inget på dagarna så det får bli lite såhär.

Sail Away

The Rasmus – Sail Away

Hur trötta är inte ni på musik i nuläget? Musik, musik och åter musik. Inget i text överhuvudtaget från mig. Jag ber om ursäkt men den här låten är ett måste, den är otroligt bra och lyssna på texten, lite udda men bra. Det är inte sådan dunkmusik som jag vanligtvis helst lyssnar på. Jag har blivit tipsad om den här låten och tur är väl det.

RSS 2.0