Avatar

Jag har inte sett filmen förrän nu, så nu kan inte folk säga att jag måste se den för det har jag redan gjort! Behöver nog inte berätta vad den handlar om eftersom de flesta redan sett den.

Trailer till filmen


Grym film! Fast det var inte till hundra procent min typ av film men det gick bra ändå.

Modern Pool House

Gjorde klart ett hus jag började med förra veckan. Här ser ni resultatet:


Mistletoe

Snart är det jul och det finns en bra jullåt, såvida man inte har någonting emot Justin Bieber, vilket jag inte har.

Justin Bieber – Mistletoe

Knäck

Städa och hjälpa till med att göra knäck är vad jag har gjort idag. Det bästa med att hjälpa till med att göra knäck är att man får slicka ur skålen. Yum!

Här är ett bildbevis på det ena.

Dan före dopparedan Outfit

Man kan kanske tro att jag gått och glömt bloggen, men så är inte fallet (tyvärr?). Jag har helt enkelt inget att skriva om så jag tog fram kameran och tog lite bilder på vad jag har på mig. Det var inte det lättaste med tanke på att det är så otroligt mörkt nu.


Dagens outfit består av:
Väst med luva från H&M
Klänning/Tunika
från Lindex (julklapp)
Leggings, Benvärmare och Strumpor från bland annat Ullared

Fullt Hus Igen (Cheaper By The Dozen 2)

Såg tvåan av filmen jag såg igår. Det här var ingen sådan film där ettan är bättre än tvåan utan de var ungefär lika bra. 

Trailer till filmen

Fullt Hus (Cheaper By The Dozen)

Kollade just på en film. Det går inte riktigt säga vad den handlar om men det var i alla fall om en familj med tolv ungar... Värd att se, måste jag ändå tillägga.

Trailer till filmen


Julmysigt rum

Igår bytte jag gardiner och satte upp min julstjärna. Nu är mitt rum mycket juligare. Kände att det var på tiden att byta gardiner.

Före:


Efter:
Bröllopsplaneraren (The Wedding Planner)

Såg Bröllopsplaneraren på TV, och det var en himla massa jobbiga reklampauser måste jag ändå påpeka men filmen var bra. Inget fel på den och den slutade som jag ville. Alla filmer som slutar som jag vill är bra filmer. Så skriver jag nog ganska ofta.

I vilket fall så handlar filmen om en ung kvinna som jobbar som bröllopsplanerare (därav namnet på filmen). Jag vill inte säga så mycket för jag känner att jag sabbar hela filmen då så jag gör såhär istället; jag säger vad det är för genre så kan ni bedömma själva om ni vill se den eller inte. Det är en romantisk komedi. Den stora grejen i filmen är att hon träffar någon och hela hennes liv vänds uppochner. Hon hade inga problem innan men nu får hon problem.

Trailer till filmen

Vilket märke?

Det var någon som undrade vilket märkte klänningen jag köpte på Cassels var. Jag tittade efter och såg att det var av märket Sisters Point.


Alla dessa prov...

Jaha, då var det onsdag igen. Jag och Sofia har fortsatt med projektarbetet på vår lediga dag och efter det åkte vi och simmade i Myresjö.

Imorgon har jag prov i svenska och jag förstår inte varför det ska vara bra att kunna det vi har prov på; upplysningen.

Kan inte annat än att älska mitt hår när det får självtorka efter att jag duschat.


It's Dancy Time

Har länge undrat vad låten heter eftersom det stod fel titel, artist och album på Spotify. Nu har jag äntligen hittat vad den heter!

Priddyboy – It's Dancy Times

Shopping igen

Det har varit en riktig shoppingvecka denna veckan, med start i onsdags och det slutade igår. Har shoppat mer än jag någonsin gjort förut (Ullared räknas inte...!) Här kommer mer bilder på vad jag köpt. Köpte även lite grejer jag inte tagit kort på.

Klänning från Gina TricotTvå par skor från Nymans SkorKöpte även öronmuffar (har alltid önskat mig det!) samt smala skärp.

Nya Kläder

Åkte till Växjö och shoppade med Sofia på vår lediga onsdag. Här är kläder jag köpte:

Tjock hood-tröja från Stadium.Någon typ av väst med luva
, eller någonting, från H&M.


Lite tunnare hood-tröja från Cubus.


Kortärmad top från New Yorker.


Klänning från Cassels.


Hittade tyvärr inga skor. Är inte lätt att vara kräsen sen när man hittar nåt är grejerna antingen i fel färg eller storlek. Jag lyckades faktiskt låta bli svarta kläder den här gången, visst är det väl fantastiskt!?

Snö!

Idag när jag tittade ut genom fönstret såg jag snö och det såg lite riskabelt ut att cykla, vilket det också var så fel hade jag inte. Hur är det hos er? Är det snö där också?

Nu saknas bara lite mer snö och mina istappar, eller vad säger ni? (Gammal bild)


Ny Header

Äntligen tog jag mig tid och fixade en ny header, det gillar vi! Den andra har jag tydligen haft i ett år nu så ny är det lite nya bilder som är från iår och det är trevligt! Ser ni inte den nya så får ny trycka på F5 så ska det nog fungera efter det. Vad tycker ni?

Gamla:

Nya:


Trevliga lördagar

Igår hade jag dagen planerad; Jag skulle spela bilspel på playstation 2 och efter det skulle jag spela the sims 2 på datorn. Jag hann bara spela bilspel sen kom en "bekant" till Anna och då blev jag lite pressad då den bekanta kommenterade min (ganska usla) körning. Jag skyllde på att jag inte kört på länge, vilket faktiskt var sant, men då började han argumentera emot det. Efter att jag tröttnat på bilspelet och efter ett gäng kraschar i spelet så körde syskonskaran och killen singstar. Jag och Felicia var på lag och vann två gånger. Tyckte nästan synd om dem men äsch, det är ett spel...

Sen i alla fall så gick vi ut och umgicks med ett gäng, och jag kände bara Anna och en tjej vi bott granne med nästan hela mitt liv som vi lekte otroligt mycket med när vi var yngre. Det var himla trevligt!

Bildbrist igen, tyvärr. Bild från tidiga november.

Naughty Naughty

Porcelain Black – Naughty Naughty


Låten är inte så naughty som den låter när man kollar på namnet. En bra låt där jag inte tycker att det låter som de sjunger naughty naughty utan någonting annat oidentifierat.

Har ni sett nya YouTube, förresten? Själv både gillar jag och ogillar det nya. Jag tycker det är lite lite svårt att hitta nu men det är väl lättare än innan men när man inte kan det blir det svårare. Jag gillade det gamla lite bättre men det är väl för att jag är lite gammalmodig av mig för att jag inte gillar förändringar på sådant jag redan är nöjd med (annat är det med mitt rum som jag ofta brukade möblera om).

RSS 2.0