Sluta Blogga

Nej, nej, jag hade inte tänkt sluta blogga! Låten heter faktiskt det.


Dansträningspass

Mamma (och pappa?) kom hem med ett spel till ps2 och en tillhörande dansmatta för de hade varit inne på onoff som har gått i konkurs. De sålde ut grejer med 70% i rea så den där dansmattan gick på ungefär 18 kronor och allt de köpte (oklart hur många grejer för jag har ingen koll alls) gick på ungefär 75 kronor och det är inte illa! I vilket fall som så har jag dansat lite med hjälp av dansmattan och puh, det var svettigt. Det blev mitt lilla träningspass för dagen.

En bild tagen inifrån bilen och dessutom från motovägen i antingen Österrike eller norra Italien.

Vad händer med Sommarnätterna nu?

Fick en fråga jag känner mig tvungen att svara på:
Hej Emma, och alla ni andra. Det är kul att du gillar Sommarnätterna. Fortsättningen vet jag inte när den kommer men jag har börjat lite smått på den. För att fortsätta skriva krävs tid (vilket jag har), lust och inspiration och det är inte alltid att jag har allting på en gång. Jag kommer inte sluta skriva på Sommarnätter mitt i för jag vet att väldigt många gillar den, hoppas jag, och dessutom så är den inte slut ännu och jag kan inte låta den sluta för att jag har ett annat skrivprojekt på gång.

Kreativ sida beställd

För en stund sedan (och några timmar tillbaka) satt jag och ritade mina karaktärer, så att jag vet hur de ser ut (det har jag redan gjort upp men nu ritar jag de för att få en bättre bild av de). Det var väldigt längesedan jag ritade senast. Senast var 2009. Jag har inte haft kreativiteten eller lusten till att rita men nu tog jag mig tid. Jag är inte så bra på att rita fötter och händer det är mest kläder jag är bra på.

En drak-/ödleliknande sak i Trelleborg.


Tinkerbell and the Lost Treasure

Tinkerbell and the Lost Treasure, trailer

Woho! Nu har jag sett andra filmen med Tingeling. Tredje ska jag se ikväll, även om jag redan sett den.

Filmen handlar om Tingeling som.. ja, kolla på trailern det förklaras där utan att avslöja någonting. Eller så är det bara att snöa in på Tingelingfilmer och älvor precis som jag har gjort och kolla på filmen.

Life As We Know It

Live As We Know It, trailer

En otroligt bra film som måste ses. Handlar om lilla Sophie och allt som kretsar runt henne. Se filmen helt enkelt! Väldigt bra. Nu ska jag se andra Tingelingfilmen som blev klar medan jag kollade på första American Pie-filmen (har redan sett den, ville se den igen medan Tingelingfilmen blev klar).

Tack och adjöken så hörs vi när vi hörs!

Keep up the good work

Jag fortsätter jobba på karaktärerna och händelserna. Kom på mycket igår natt när jag gått och lagt mig så skrev in det jag kom på i mobilen och överförde sedan det till dokumentet. Det är inne på 3 sidor i det dokumentet där jag har karaktärer, händelser och till exempel namnförslag.

Nedladdningen av filmen jag ska se ikväll går segare än stelnad sirap... Ena sekunden står det att det är några dagar kvar och andra sekunden står det att det är ett par timmar kvar så hastigheten är blandad.

Glömde visst det där med Italienbilderna idag också. Jag är så inne i mitt skrivprojekt! Här har vi mig efter skolavslutningen med min stora förpackning Toblerone (de är faktiskt inte slut än).

Tinker Bell

Tinker Bell trailer

Jag såg just klart Tinker Bell (första filmen). Jag har redan sett en men den är gjord senare (förra året) sedan finns det även en som är gjord 2009 som jag just nu håller på att ladda ner. Ska se den i morgon för den hinner inte laddas ner klart innan jag vill gå och lägga mig och dessutom kollar jag inte på en till film nu ändå. Vill upp i skaplig tid i morgon också.

Filmen handlar om Tingeling, som är med i Peter Pan (nu fick jag lust att se den! Vi har faktiskt den på VHS). Hon blir en typ av älva men är inte riktigt nöjd med att vara den typen av älva så hon försöker bli någon annan typ av älva. Hon inser inte att hon också är en viktig älva.

En dag lik alla andra men ändå inte

Idag har jag (hur många inlägg har jag inte börjat med den frasen?) Fortsatt att jobba på mina karaktärer till mitt skrivprojekt. Jag vet aldrig vad jag ska kalla det jag skriver för. Ska jag kalla det för bok, novell, berättelse, saga, roman, historia... osv.? Jag vet inte riktigt men tills vidare får jag kalla det för skrivprojekt. I vilket fall som helst så tycker jag det är mycket intressantare att jobba med skriverier (berättelser/noveller/sagor) nu när jag jobbar på karaktärerna, händelserna, platserna och sådant i förväg. Allt har en baktanke.

På tal om tankar så borde jag ta att tänka på att lägga in bilderna från Italien i datorn, har fortfarande inte gjort det så nu har jag inte några nytagna bilder, tyvärr.

Farmor var här idag också. Hon åt middag med oss och det var trevligt. Hon pratade på som vanligt för hon är en väldigt pratglad farmor.

I brist på andra bättre bilder får ni en himmelbild från hemresan från Kalmar

Nytt skrivprojekt!

Just det, jag kom hem också. Idag har jag fått lite idéer till ett framtida skriveri. Det kommer inte upp i bloggen (jag har inte ens börjat på det hela ännu) av den anledningen att någon annan kanske snor min briljanta idé. Jag har aldrig någonsin skrivit om någonting liknande (inte för att jag börjat skriva ännu, som jag nämnde för några meningar i en parentes) men något jag gjort är att jag har kommit på lite personer, deras egenskaper och utseenden, lite olika platser, och så har jag kommit på huvudhandlingen, som ska bryta allting.

På tal om någonting helt annat fast ändå inte riktigt... Jag läste ut tre av tre böcker. De kommer troligen upp med handling och lite sådär så småningom.

En gullig blomma.

Sista natten

Ikväll sover vi sista natten borta. Det blir då på nattfärjan mellan Rostock och Trelleborg. Färjan går kvart i elva så vi kommer inte ha så mycket att göra de sista timmarna eftersom inga affärer är öppna men ändå är det väldigt smart att ta nattfärjan för då kan man vara på resande fot samtidigt som man sover så det är väldigt smart.

Tänkte att den här bilden passar med tanke på att vi ska ut på vattnet senare ikväll. Bilden är från förra året när vi var på båtutflykt.

Från Österrike Till Tyskland

Nu har vi lämnat Österrike och är påväg till Goslar i Tyskland. Vi bor på ett hotell vid namn Ramada Hotel Bären. Hotellet är sådan lyx att det har inomhuspool (för en "svensson" är det lyx, alla som inte tycker att ett litet boende över natten som har en inomhuspool inte är lyx är inte "svenssons"). Det ligger inte heller långt från centrum så då får vi någonting att göra imorgon, om vi inte åker direkt till Rostock och går där i några timmar istället. Mer om det berättar jag imorgon.

På bilden ser vi Ramada Hotel Bären (bilden är inte fotograferad av mig).

Vill du se fler bilder kan du googla på hotellnamnet och staden.

Från Italien till Österrike

Nu har vi lämnat Sporting och är påväg till Österrike. Inatt bor vi på hotellet Gasthof Neuwirt som ligger i en alpby vid namn Ellbögen (haha) söder om Innsbruck. På vägen till hotellet tar vi en paus vid Gardasjön och badar (om det blir fint väder då såklart, vi vill troligtvis inte bada när det regnar).

Här har vi en bild på hotellet (inte fotograferad av mig)

En Svalkande Fjäder När Det Hettar Till

När man är i ett varmare land, till exempel Italien som jag befinner mig i just nu, där det är oerhört varmt kan det vara bra att ha någonting att svalka sig med, till exempel en solfjäder.

Nedan ser vi delar av min, Annas och Felicias solfjädrar
. (Klicka på de två första bilderna för att få de i större format).Vi fick våra solfjädrar när vi var i Italien 2006 och besökte Venedig (eller på Italienska; Venezia, det är det som står på två av solfjädrarna, vilka ägs av mig och Felicia). Vi fick de för att vi tjatade om att det var jättevarmt så mamma och pappa gav sig till slut och vi fick varsin solfjäder. Jag valde en svart, Anna en champagnevit och Felicia en kritvit. Jag kommer ihåg att vi ställde oss på en trappa och poserade så att mamma eller pappa fick ta kort på oss och solfjädrarna.

Sova ut?

Eftersom jag är en riktig nattuggla så brukar jag vara uppe länge på nätterna och jag blir väldigt sällan trött när jag sitter uppe vid datorn. Då ska det ha hänt någonting för att jag ska bli trött. På vardagarna (det vill säga skolvardagarna) så brukar jag sitta uppe och när jag vaknar sedan så är jag oftast tröttare än när jag gick och lade mig. Sover man inte för att vila ut och vara piggare när man vaknar?

Speciellt trött blir jag då jag har ställt mobilalarmet och vaknar utav det. På helgerna (och alla andra dagar då man är ledig) ställer man oftast inte alarmet så då är man kanske trött för att man ligger kvar för länge i sängen för att man känner "Åh, jag är ledig så jag kan ligga kvar här lite till" och är klockan åtta så blir det mer som "Äh, klockan är inte tillräckligt mycket för att jag vill gå upp så jag kan ligga kvar lite till" och då kanske man somnar istället och det är då jag blir trött. När jag har vaknat och sen somnar om.

Klicka för att få bilden större.


Vad gör man i bilen?

Jag är inte den mest fantasifulla man kan stöta på men när det kommer till att åka bil i timmar tycker jag att det är rena barnleken att åka i tre och en halv timme som det tar upp till min mormor så vad gör man i en bilen när man ska åka flera timmar i sträck? Här kommer några förslag:
  • Lyssna på musik - Det funkar till vad som helst. Ska man städa, diska eller åka bil. Funkar till allt.
  • Läsa en typ av tidning eller bok som man tycker är intressant - Här måste man ha ljust i bilen (ganska uppenbart).
  • Lek! - Funkar om man har någon lekvillig medpassagerare annars blir det ganska trist. Lekförslag hittar ni här!
  • Spela kort - Svänger det inte så mycket funkar det, nu gäller det bara att kunna de rätta kortspelen för som kan spelas i bilen.
  • Ta kort - Lek papparazzi och ta kort på medpassagerarna eller vad sägs om att ta kort på det utanför fönstret. Ta närbilder på något föremål i bilen.
  • Titta ut genom fönstret - Funkar perfekt när man åker i Österrike och norra Italien för det är så otroligt vackert där om man är uppe på någon höjd och åker.
  • Sms:a med någon (föredrar man att ringa funkar det också om man gillar att ha tjuvlyssnare i form av medpassagerare) - Funkar om man har tillgång till sociala personer och båda befinner sig i Sverige annars lär det bli dyrt. Extra bonus om man har gratis sms för då kostar det ju ingenting!
  • Spela spel - Funkar om man har en mobil med spel, Nintendo DS eller någon annan elektronisk grej med spel på.
En bild som är tagen i midsomras på vägen upp till mormor. Bilderna blir inte jättebra genom bilfönstret.

Kommer ni på fler grejer man kan göra i bilen?

Sommarnätterna - Del 13

Detta har hänt: Miranda får ett sms från David där han skriver att Sebbe snackade med honom och att han berättade sanningen för Sebbe. David skriver att han inte vill att hon ska bli arg men det kan hon inte låta bli att bli. Miranda blir less på allt som har med pojkvänner att göra. Allt slutade med att Miranda fick en snilleblixt efter alla tankar.… Ska jag kanske säga till Elin att hon tar kontakt med Pontus så att han kan snacka med Sebbe?
...”Ska vi gå?” Frågade Elin.
...”Okej.” Svarade jag och vi började gå lite lugnt hem till mig. Medan vi gick pratade vi om lite allt möjligt. Tillslut var vi framme, snabbare än vad jag väntat mig för jag märkte knappt av vägen när jag gick och pratade, helt plötsligt var vi bara framme. Mardrömmen kunde börja när som helst och jag hoppades innerligt att jag skulle få slippa träffa David, och Lina för hon skulle helt klart börja fråga ut mig direkt om vart jag varit och varför jag inte sov hemma.
...Jag kände mig som en i en skräckfilm när vi gick in. Skulle mördaren komma och döda oss eller skulle vi överleva? Vi gick försiktigt in till mitt rum medan spänningsmusiken spelades. Jag plockade ihop bra kläder som jag kunde ha medan vi pratade. Spänningsmusiken avtog och vi begav oss istället till badrummet där jag plockade med grejer. När jag vände mig om såg jag David stå där. Jag visste inte om jag skulle förlåta honom eller om jag skulle börja skälla ut honom. Tillslut kom allt som en enda våg.
...”Varför sa du som det var för?! Du kommer sabba mitt och Sebbes förhållande! Det har du förresten redan gjort! Tack din jävla idiot!” Sa jag argt och i slutet ironiskt.
...”Miranda, jag skrev att du inte skulle bli arg. Jag visste inte vad jag skulle ljuga ihop, han kom fram och konfronterade mig, jag blev lite arg på dig där ett tag så jag kände för att hämnas.” Svarade han överraskande lugnt.
...”Du är så otroligt elak, vet du det?!”
...”Hörde du inte vad jag sa, eller?” Han tappade tålamodet och fick lite ilska i rösten.
...Elin gick fram till David och ställde sig på tå för att viska något i hans öra. Efter någon sekund gick han iväg.
...”Vad sa du till honom?” Undrade jag nyfiket.
...”Det behöver du inte få veta.” Sa hon med sin mjukaste röst. I mitt huvud snurrade massvis av tankar om vad hon sagt för det måste väl ändå varit någonting speciellt.
...Efter några minuter hörde jag Lina där nere. Skit också, jag vill verkligen inte träffa henne nu när jag har tjafsat med David. Jag sa till Elin att vi skulle gå in på mitt rum så länge, tills Lina hade gett sig av men det höll inte i längden så tillslut fick vi gå ut från mitt rum och försöka ta oss ut ur huset på smidigaste sätt utan att bli upptäckta. Det kändes löjligt att försöka undvika Lina för att jag inte ville att hon skulle fråga ut mig. Vad i hela friden höll vi på med? Det var som att leka kurragömma där man ska smyga fram till föremålet man bestämt att man dunkar sig på och försöka hinna före och dunka sig så att räknaren får räkna om. Det kändes både naivt och löjligt på en och samma gång.
...Vi kom hur som helst ut ur huset utan att Lina märkte oss och tur var väl det, annars hade jag inte varit på så bra humör senare. Jag var i och för sig inte jätteglad efter att David hade dykt upp och jag skällt ut honom.


Vad händer nu? Kommer Miranda någonsin att presentera sin tanke som kom från Elin från första början? Kommer Sebbe att ta tillbaka henne? Fortsättning följer...

 


Bad Behaviour

Jedward som var med i årets Eurovision Song Contest har tillfört en låt i musikvärlden; Bad Behaviour.

Jedward – Bad Behaviour

Från Österrike Till Italien!

Idag har vi begett oss ifrån Flachau i Österrike och är påväg ner till Italien. Senare kommer vi fram till hotellet vid namn Sporting som ligger i Bibione. Bibione ligger i nordöstra Italien så vi kommer att bada i Adriatiska havet och i poolen som tillhör hotellet. Hotellet hetet Sporting och det är 600 meter till havet. Till centrum och till restaurang är det 400 meter (mer orkar man inte höra, det blir allt för mycket information). Dessutom har hotellet egna tennisbanor (jag vet någon som gillar tennis ;D).

Vy över på Sporting sedan kan man skymta havet till höger (bilden är inte fotograferad av mig)

Från Tyskland Till Österrike

Just nu sitter hela familjen i bilen påväg ner till Italien. Imorse kom vi fram till Rostock (i Tyskland) med färjan. Vi ska sitta i bilen hela vägen ner till Flachau, söder om Salzburg, i Österrike. Vi kommer fram dit någon gång senare ikväll. Hotellet vi sover i inatt heter Schnitzl-Eck (tänker ni också på schnitzel när ni ser det namnet?) och ligger mitt i alpbyn Flachau.

Här har vi det söta lilla hotellet (bilden är inte fotograferad av mig)

Nyfikna på att se fler bilder? Googla bara namnet och byn!

Bokad kompis

Idag har jag varit nere på stan med Sofia. Närt vi gjort det vi skulle (eller det jag skulle) så begav vi oss till ett café och fikade sedan åkte vi hem till henne där jag befann mig ett tag. Sedan åkte jag hem och nu sitter jag här och lägger in lite mer musik. Packa får jag se till att göra imorgon för det är en del som ska med.


Frågan i morgon är vilken bok jag ska börja läsa för jag har tre böcker att läsa. Ska jag börja med "Namnet på boken är hemligt" eller ska jag börja med "Att lura döden" som jag redan läst två kapitel ur via internet (för ett litet tag sen, får nog läsa om dem för att komma in i boken)? I-landsproblem har jag en massa av, det går inte påstå någonting annat. Tror faktiskt att Sofia kan hålla med mig om det, haha.

Vad man gör innan en lång resa

Just nu håller jag på att lägga in mer musik på mobilen. Vet fortfarande inte om jag ska ha med mobilen till Italien eller om jag ska låta bli. Har trots allt massa musik på den sedan har jag inte normal laddare till mp3:n så om den mot förmodan skulle ladda ur så måste man ladda den via en av datorns USB-portar. Superbra var det när jag fick den men ska man utomlands och inte har med sig datorn (vilket jag absolut inte ska ha!) så blir det ganska kört om musiken tar slut... Men det är klart. Jag behöver inte sitta och lyssna på musik i 200 mil... Jag ska ner på stan och låna böcker i morgon så att jag har någonting att läsa. Vilka det blir får ni kanske se i morgon, eller så blir det något inlägg om de när jag läst ut de.


Problem med diverse datorrelaterade saker

Ibland vill jag bara skrika för att anslutningen inte gör som jag vill men jag låter bli. Det blir mer prat till älsklingen min att den ska försöka skärpa sig och prata med Herr Nätverksanslutning och se till så att älsklingen får tillbaka den bra anslutningen igen. Efter många diagnostiseringar utan vidare framgång så gick jag till Herr Router och snackade allvar. Han blev medvetslös ett tag och vaknade sedan till liv. Likadant gjorde jag med Herr HomePlug. När jag kom tillbaka till älsklingen så väntade vi på att Herr HomePlug, Herr Router och Herr Nätverksanslutning skulle bli överrens och det blev de så nu är allihop på benen igen.


Lite kan jag få överdriva, det gör inget så länge det är sant.

Några dagar hos mormor

I helgen (här inkluderar det lördag till måndag) har jag varit uppe hos mormor med mamma. I lördags kväll när vi kom dit så satt vi och kollade på Sommarkrysset på TV4 och sedan såg jag Alice in Wonderland (den nyaste versionen) för tredje gången. Mamma och mormor hade inte sett den innan. Sedan var det något om rockgruppen Queen och medan det gick så halvsov jag i fotöljen.

På söndagen satt jag och sorterade recept (som jag gjorde sist jag var där, det var även anledningen till att jag följde med, haha. Åka 30 mil dit och 30 tillbaka för att sortera kort med recept i pärmar...). På söndagen åt vi söndagsstek och jag minns inte riktigt vad vi gjorde då mer än satt inne. Vi var ute lite med mormor och plockade lite krusbär, röda vinbär, hallon och smultron men det blev inte så mycket.

Ett stycket fjäril som flugit in i Felicias rum

På måndagen vaknade både mamma och jag ovanligt tidigt och efter frukost begav vi oss till affären och handlade sedan tog vi en liten promenad och mamma pratade på och informerade om vart hon hade haft klasskompisar och kompisar som bodde, vart hon gått i skolan, vilka vägar hon tagit och så vidare. Jag är ingen vidare pratmänniska så jag lyssnade och "Aha":ade.

När vi åkt iväg från mormor begav vi oss lite mer uppåt till min moster och mina gulliga små kusiner (de är mellan 2 och 6 år)

Nu ska lilla jag ner och äta frukost!

En dag på sommarlovet

Idag gick jag upp tidigt för att ha gått upp så sent tidigare i veckan. Det kanske inte är så tidigt men tio är lagom tidigt för att inte vara sent. Frukosten bestod av mannagrynsgröt som gulliga Felicia fixade. Efter frukosten latade jag mig och några timmar senare var det luchsdags, vad jag åt är inte så intressant däremot det vi gjorde sen. Mamma, jag och Felicia spelade badminton. Väldigt mycket senare (efter middagen) spelade jag ett bilspel på playstation 2. Det gick inget vidare även om jag var femtusen ifrån att vinna guldmedalj och en bil.


When in Rome

För en stund sedan kollade jag på filmen When in Rome. Den handlar om Beth som åker till Italien där hon plockar upp mynt från kärleksfontänen men hon anar inte vad som kommer att hända henne...

Här är en trailer

Uppe i luften

Det här huset började jag bygga igår och fick det klart idag. Jag slutar ofta inreda när det är onödigt lite kvar, lite konstigt faktiskt.


Har en den hus på G men vill inte inreda eller göra klart de. Har funderat på att rusta upp den stora villan som finns med från spelet. Det ser ut som ett slott. Vet inte om ni vet vilket jag menar (om ni har The Sims 2 då såklart). Ett annat jag har på gång är ytterligare ett hus från Trivselhuskatalogen, den inspirerar mig till att bygga hus som liknar de där i. De två sista husen jag har på gång är ett sagoslott samt ett spökhus (det ska föreställa det men jag är inte så bra på spökhus...)UPDATE: Nytt klipp med samma gamla tråkiga låt. Den andra gick tyvärr inte att ha. Jag får leta efter en bättre instrumeltal som passar. Kom väldigt gärna med förslag :)

Who Says

Selena Gomez & The Scene – Who Says


First Daughter

För en stund sedan kollade jag på filmen First Daughter som handar om Samantha (Sam). Hon är presidentens dotter och vill bara vara som alla andra så hon börjar college. 

Här har vi en trailer

Planer för dagen

Inatt gjorde jag en plan på vad jag skulle göra idag. Den höll inte så bra men jag har fått lite annat gjort istället. Just nu sitter jag inte vid min egen dator för jag har precis blivit klar med att skriva ut vägbeskrivningar till och från boendena på vägen till och från Italien. Det är en hel del papper att hålla reda på så för att vi ska ha de samlade på ett enda ställe så har vi tagit min mapp som jag har haft till skolan. 

Här är vi påväg från stranden, för fem år sedan när vi var i Italien senast. Ni känner nog igen mina kläder.

Nu ska jag bege mig ner och ta någonting att äta. Senare ska jag skriva packlista (om jag får lust) samt göra lite annat, spela The Sims kanske. Dagen är lång men den kommer flyga iväg och man undrar vart dagen tog vägen när klockan är tolv på natten.

Trivselhus

Huset kommer ifrån katalogen HOUSES som är framtagen av Trivselhus. Huset heter ingenting i katalogen för det är ett inspirationshus där en familj redan bor. Det finns ingen förbestämd möblering men jag tittade lite på planlösningen och såg hur rummen var planerade och gjorde lite efter det. Huset var väldigt svårt att möblera när det var massa sneda väggar som inte går att sätta så mycket på, så det gällde att ha lösningar till det mesta.


No Strings Attached, The Break Up

No Strings Attached trailer


The Break Up trailer

Igår och i förrgår kollade jag på film. Filmernas trailers ser ni ovan. No Strings Attached handlar om Emma och Adam. Emma jobbar på sjukhus som sjuksköterska (eller någonting liknande) och gillar inte förhållanden. Adam vill verkligen ha Emma så han gör sitt bästa för att försöka få henne. Väldigt bra film!

The Break Up handlar om Brooke som jobbar på ett tavelgalleri, och Gary som jobbar som turguide i Chicago. De lever tillsammans i sin lägenhet. Brooke tycker inte riktigt att Gary räcker till så hon gör slut och gör sedan allt för att sedan få honom att bli svartsjuk. Mer avslöjar jag inte.

Nytt bygge på G

Vad har jag gjort idag mer än blivit frustrerad över att datorn inte lyder? Jo, jag har haft uppe sims en stund och byggt på ett nytt hus som jag såg på en planlösning. Huset hade fyra sovrum, perfekt tyckte jag och byggde. Här uppstod massa problem då det inte var som mina andra hus, väggarna var diagonala (i östra delen av huset) och då gick det inte ha det ena och det andra där, men det löste sig till slut. Att spelet sedan krashade (det går att starta upp igen, det vet jag) när jag skulle stänga av är en annan sak, hade sparat men vet inte hur mycket som sparades och vad jag får göra om, men grunden är sparad vet jag så det slipper jag i alla fall göra om.

Se upp för småbarnsätande leksakslådor i The Sims 2!

Ni kan ta det lugnt, de ramlar inte i, de kommer inte längre ner än på bild ett. Gullungen på bilderna heter Angelinn och är barn nu, lika gullig som barn.


Angel och Linus husIgår filmade jag inne i Angel och Linus hus, nu har de fått en bebis (det blev en flicka, wiho!) så den tjejen ska få sitt rum där jag inte har möblerat (bredvid det andra flickrummet där lilla tjejen ni kanske såg som satt på golvet och lekte har sitt rum nu för hon har vuxit upp (himla krångligt förklarat men så kan det bli ibland)). Får de fler barn kommer jag få problem, igen, haha, då får jag nog ta och bygga ut för jag flyttar de inte en gång till.

Super Bass

Igår gjorde jag klart huset jag pratat om, det kommer upp när jag redigerat videon i windows movie maker. Medan jag fixar det (samt gör lite annat) och medan ni väntar så ger får ni en otroligt bra cover (bättre än originalet, i mitt tycke, eftersom jag inte hade hört originalet innan jag hörde covern).

Megan Nicole & DeStorm - Super Bass

Slänger in originalet så att ni kan jämföra:

Nicki Minaj - Super Bass

RSS 2.0