Hus till för få simmar

Det slog mig för en stund sedan att jag inte bygger hus anpassade efter en familj med tre eller fler barn (där har vi endast ett undantag men det huser är oerhört stort...). När huset en familj bor i börjar bli lite för litet har jag tre alternativ att välja mellan; 1. Bygga ut, 2. Flytta in de i ett annat hus som redan är färdigbyggt (av mig) och 3. Bygga ett helt nytt hus utifrån en helt tom tomt. Nu har jag bestämt mig för att bygga ett hus som är anpassat efter att en familj med tre eller fler barn kan bo där.

Varulvens barn ska växa upp!

Dagens Outfit 29 juni 2011

Nattugglan är på G igen, den här gången med Dagens Outfit.
Ni har sett kläderna förut (till exempel i headern) men jag presenterar vart de kommer ifrån ändå :)

Shorts från Vero Moda
Topp från H&M

Grenade med Megan Nicole

Eftersom jag inte gillar Grenade som Bruno Mars sjunger så tänkte jag om jag kanske skulle gilla den om någon annan sjöng det, vilket jag också gjorde. I samband med att jag hittade låten så hittade jag även tjejen som sjunger den (det var genom en annan YouTube-kanal som jag i sin tur hittade genom ytterligare en annan YouTube-kanal som jag prenumerarar på). Här har vi hennes kanal, där kan ni se fler av hennes låtar, hon har en helt underbar röst i mitt tycke.

Megan Nicole - Grenade (cover på Bruno Mars Grenade)

Jag slänger in originalversionen också, så att ni kan jämföra.

Bruno Mars – Grenade


Efter att ha hört båda två, vilken gillar ni bäst?

Soliga och varma dagar betyder ljusa kläder

Vad gör en tjej som inte tycker så speciellt mycket om att sola, en solig och varm dag? Jo, det ska jag nu berätta för er för jag är just den här tjejen.

Igår var jag ute och tog kort och idag har jag varit ute och solat en liten stund samt spelat kort ute. Det var väl det. Mer gör jag inte på dagarna. När jag tycker att jag varit ute tillräckligt går jag in och sätter mig vid datorn istället.

En annan sak jag kommit på (för ganska längesedan) är att jag inte har många fina ljusa toppar som passar. Jag har massa svart men knappt inget ljust. Jag har två ljusa plagg sm passar, varav ett jag har på mig nu, det andra är gult och var det jag hade i påsk. Får se till att gå ner på stan med Sofia inom en snar framtid (innan vi åker till Italien, har jag berättat någonting om det?).

Det blir faktiskt bra bilder med en digital kompaktkamera också :)

17 Again

Jag vet inte vad det är med mig, tårar och filmer. För att tårarna ska komma behöver jag sitta ensam och kolla på film men då ska någon scen i filmen såklart vara sorglig för att tårarna ska komma fram.

Jag såg filmen 17 Again där Zac Efron har huvudrollen och det hela handlar om Mark som får chansen att bli 17 år igen och rätta till saker och ting. Här kommer en trailer:

Två olika outfits på en dag

Ibland tar man på sig någonting och inser sedan att det var för varmt, så gjorde jag till exempel idag.


Först har vi en skön tunika från Lindex som jag fick i julklapp 2010. Till denna ett skärp som är köpt för längesedan i Gekås Ullared.
Outfit nummer två är från Italien när vi var där senast för flera år sedan.

Kvällspromenad i skymningen

För ungefär en timme sen kom jag hem från en kvällspromenad med Sofia. Jag var otroligt hungrig och hade väldigt ont i benen (jag vet inte varför men det var säkerligen för att jag gick onödigt fort en stund på vägen hem). Hon hade med sig kameran och tog kort på diverse grejer. Jag var ett av objekten. När jag kom hem var jag hungrig, trött i benen och varm. (Jag vet, jag har redan nämt två av sakerna).

Jag på midsommaraftom innan jag fixat håret.

Sommarnätterna - Del 12

Detta har hänt: Miranda gör allt vad hon kan för att förklara vad som hänt för Sebbe men allt går bara åt skogen. Hon försöker på alla sätt och vis få tillbaka honom och han ger upp och säger att han ska tänka på saken och går iväg. Efter en stund kommer Elin och undrar vad som hänt. Miranda förklarar och Elin frågar om Miranda vill sova hos henne. Miranda går med på det och när de väl är hemma hos Elin pratade de (mest Elin) och föreslog olika saker de kunde göra åt saken men efter ett tag slutar Miranda att lyssna.


På morgonen såg jag att jag fått ett sms från David. Jag öppnade och läste vad det stod. Inte för att jag var särskilt nyfiken på vad David hade att säga, det kunde inte vara något bra i alla fall, men jag kollade ändå. Det stod:

Sebbe snackade med mig igår och frågade vad fan jag gör med dig. Han sa att han ville kolla upp om du ljög eller inte för han trodde inte för fem öre på att jag började hålla på med dig och vara stupfull redan efter så lite tid. Jag kan inte ljuga, det vet du. Så nu vet du. Bli inte arg…

Hur kunde jag inte bli arg?! Det är fullkomligt omöjligt när han inte ställer sig på min sida. Jag fattar inte varför David ska vara så töntig. Kan han inte ljuga lite för min skull? Tydligen inte för att han är för snäll mot andra och för att jag är hans syster. Nu kommer Sebbe aldrig vilja bli ihop med mig igen och han kommer att tycka att jag är jätteknäpp som klänger på min egen bror. Skit också!
...”Vad var det om?” Undrade Elin som såg att jag satt och kollade på mobilen. Jag gav henne den så hon också fick läsa. ”Nu har du allt ställt till det för dig, Miranda. Hur ska vi göra för att ordna upp allt?
...”Inte i hela friden vet jag! Jag orkar allvarligt talat inte mer nu. Jag är trött på att ha pojkvän, jag är trött på att ha en snygg storebror och en störig lillasyster!” Sa jag upprört och var nära på att börja gråta
...”Du kan få sova här några dagar tills allt har lugnat sig, om du vill.”
...Hon är så otroligt snäll, min bästa vän. Hon gör så mycket för alla andra samtidigt som hon har det väldigt bra själv. Det är så skönt att komma bort från allt där hemma och familjen ett tag så jag tackade ja till erbjudandet. Hon sa då att vi skulle behöva gå och hämta lite grejer till mig så det gick jag med på men på ett villkor och det var att det skulle gå fort och att jag skulle slippa prata med David som svikit mig.
...”Vad egoistiskt av David att bara säga sanningen fast han visste ju i och för sig inte vad du sagt till Sebbe.” fortsatte Miranda.
...”Elin, snälla. Jag orkar inte med allt det där.”
...”Okej, jag får tänka lite på det själv istället, för din skull. Jag kanske kan fråga Pontus om han vill ta ett snack med Sebbe, om du vill ha tillbaka honom då förstås.”
...”Elin jag sa ju…” mer hann jag inte säga förrän hon avbröt mig.
...”Jag vet, men jag kunde inte låta bli. Jag bara undrade, för i så fall kan jag skicka iväg ett sms till Pontus och…” Nu var det min tur att avbryta henne.
...”Elin! Lägg ner.” Jag började bli lite irriterad av allt snack om pojkvänner och liknande med tanke på att min och Sebbes förhållande var så otroligt illa ute på grund av mig. Jag kan inte undgå att skylla på David också, eftersom han inte ljög. Jag vet att man inte ska göra det men har man ihop det med sin otroligt snygga storebror så måste man väl ändå få ljuga, eller? En liten lögn skadar väl inte?
...Efter alla tankar fick jag en snilleblixt…


Vad är det för snilleblixt Miranda får efter alla sina tankar? Har det någonting att göra med någonting Elin sagt eller är det en helt ny tanke?
Fortsättning följer...

Peek-A-Boo

Kvalitén är inte den bästa men huvudsaken är att man får med musikvideon och själva låten som för övrigt har några år på nacken.

Cosmo4 - Peek-A-Boo (låten finns tyvärr inte på Spotify)

Midsommaroutfit

Nu när jag kommer ihåg kan jag slänga upp min midsommaroutfit :)

Bilden är faktisk tagen av min fyraåriga kusin Tindra. Har man bara rätt inställningar så, eller så är den ungen otroligt begåvad! Lite redigerad av mig också men inget större. Till höger ser vi min sexåriga kusin Olivia bakifrån, hon är äldsta kusinen på mammas sida (om man inte räknar med halvkusinerna då förstås).

Midsommaroutfiten bestod av:
Jeans från JC
Bolero från Vero Moda (syns inte på bilden)
Topp i present
Jacka från Gekås Ullared
Örhängen från Glitter
Halsband med min månadssten som är en doppresent (tror, och antar, jag)

Söndagsäventyr

Jag glömmer att skriva inlägg nu för tiden, tänkte lägga upp min midsommaroutfit igår men det blev tydligen inte av. Idag har jag i alla fall någonting att skylla på; vi var i Kalmar på Kalmartravet och kollade på travande hästar, inte riktigt min grej men jag fick komma ut och vara ute en hel del och det är såklart bra med tanke på att jag inte har något att göra när jag är ute hemma.

Till Kalmartravet hade Anna lockat en fotobloggare som tagit kontakt med henne via bilddagboken (som nu bytt namn till DayViews). Det hela låter konstigare än vad det är för de har haft kontakt ett bra tag nu men nog om relationer.

Bild på mig tagen för ungefär en timme sedan.

När vi skulle åka hem så var det kö ut till vägen så det var kugghjulsmetoden som fick tas till och när vi skulle ut så var det en BMW med två killar i 20-årsåldern som försökte köra efter bilen som vi skulle köra efter men då stoppade pappa den bilen och efter detta så förföljdes vi av bmw:n ända fram till Nybro (för det var en himla massa köer på vägen för det hade troligen hänt en olycka för det kom tre ambulanser) där vi stannade för att äta. När vi ätit blev resan hem tråkig för vi hade inte killarna bakom oss så vi kunde titta bak och vinka. Det var faktiskt de som vinkade först!

Midsommarfirande

Jag har inte skrivit på ett tag och det är för att jag inte har något att skriva eftersom jag inte gör någonting men det har jag faktiskt gjort de senaste dagarna för då var jag uppe hos mormor och firade midsommar. Midsommaraftonens schema bestod av att äta, bygga midsommarstång (helt från grunden), leka lekar (bland annat dunkkurragömma/burken som var riktigt roligt), fika och bara umgås. Det var trevligt.

Midsommarstångsfix pågår... (tog tyvärr inga bra bilder på midsommarstången men syrran gjorde säkert skulle jag tro)

Dammråtterensning

Jag fick så oerhörd värk igår kväll så jag hann inte skriva något inlägg på kvällen sedan för jag lade mig väldigt tidigt för att vara mig.

Idag har jag städat vilket innebär att jag tog ut precis alla golvmöbler ur rummet och ställde de utanför. Det som är så bra med mitt rum (även om jag inte riktigt gillar idén till hundra procent) är att jag kan flytta ingången när jag vill eftersom jag har skjutdörrar. Jag kände för att få bort alla dammråttor som hade bildat familj och ätit sig stora på dammkorn. Jag har möblerat om också. Jag gillar att göra det när jag städar för har man en gång flyttat ut möblerna för att komma åt lättare när man dammsuger och skurar så kan man likagärna ställa möblerna någon annan stans sedan när man flyttar in grejerna igen. Jag har kommit fram till att jag behöver mer förvaring och lådor, för till exempel sladdar.

Redigerad bild på mitt halsband med min månadssten. (Nej, jag har inget superbra redigeringsprogram men det har jag heller inte tålamod till)

I Spelens Värld

Idag har jag spelat Captain Claw (vilket jag gjorde lite igår också) och The Sims. I Claw så spelade jag nivå 8 utan fusk och fy vad arg jag blev när det blev game over och jag inte spelade på ett sparat spel för man kan ha nytt spel (då alla nivåerna man klarat är med) eller laddat spel (då man spelar på det man senast kört på och jag gjorde inte det igår nämligen så det blev lite fel). Jag klarade mig ganska bra ändå, tills jag gav upp och spelade nivå 1-3 på laddat spel. Jag besegrade bossen utan fusk! Grymt tycker jag eftersom jag alltid, och då menar jag verkligen alltid, kör med fusk för att det är lättare men då behöver man inte tänka så mycket.

Här har vi nyblivna mamman April Arison. Barnet heter Chad och maken Jake Goodman.

I The Sims började jag bygga på ett nytt hus som har sagotema. Ni ska (troligtvis) få se när det är klart. Jag har även börjat bygga på ett hus som ska vara lite skräckigt men Sofia tyckte det såg ut som ett bombnedslag, haha. Det låter lite elakare än vad hon menade men jag tyckte inte om det heller. Det är inte själva huset som ser ut som ett bombnedslag utan tomten för det är konstig terräng där.

Smile

Avril Lavigne – Smile

Big Fat Bass

Jag vet inte om jag tipsat om den här låten förut men det tror jag inte. Här kommer låten i alla fall!

Britney Spears feat. will.i.am – Big Fat Bass

Next To You

Jag surfade in på YouTube och hittade en låt med Chris Brown och Justin Bieber (fattar inte vad folk har emot honom, orka bry sig om vad artisterna gör, man lyssnar ju på musiken). Videon däremot förstår jag mig inte på. Ser att klippet är väldigt nytt (uppladdat 17 juni). Vill man slippa introt som inte är låten så börjar man (på klippet) 1:12. Onödigt långt intro men det är sådant man får ta ibland.

Chris Brown featuring Justin Bieber – Next To You


UPDATE: Måste tillägga att jag hittade en chipmunkversion på låten, grymt söt!

I Captain Claws Värld

Idag har jag bland annat spelat Captain Claw som är ett oerhört gammalt spel (från 1997). Jag kom till nivå 5 (ogillar verkligen nivå 4, så otroligt jobbig). De bästa nivåerna är i slutet (typ nivå 13 och nivå 14) för de har jag inte spelat så mycket. Nivå 11 är också kul. Detta säger er ingenting så för att veta mer kan ni klicka på varje nivå och siffra för att komma till respektive gameplay-nivå på YouTube.

På bilden ser vi nivå 3 i pc-spelet captain clawJag är inte så duktig som den som spelat i klippen och spelar utan fusk. Jag brukar ha superhopp (om ni lade märke till det är det en mus som den fångar då det sedan glittrar om Claw och han hoppar högre) och hur många liv som helst, hur många skott som helst samt alltid 100 i hälsa så att han aldrig dör av att bli träffad för många gånger. Nivå 1 brukar jag ibland klara utan fusk för att jag inte vill dö hela tiden. Jag brukar oftast köra med fusk för att det blir lättare då.

The Back-Up Plan

Igår såg jag en väldigt bra film som handlar om en tjej (använder tjej för att kvinna låter som om man är 40 eller nåt) som vill ha barn men inte träffat den rätta så hon gör något åt detta, sedan träffar hon en kille som blir förälskad i henne och de umgås mer och mer.

Nedan har vi en trailer

Filmen är inte så förutsägbar, vilket är bra. Därför får filmen högt betyg, dvs. 9/10

SkolavslutningsoutfitDagens speciella skolavskulningsoutfit (långt ord) består av:
Klänning från Vero Moda
Bolero från Vero Moda (Om jag nu minns rätt men tror vi (= mamma och jag) köpte den samtidigt som klänningen)
Leggings från Gina Tricot (där blev ni allt förvånade att de inte var från Ullared va?)

Gårdagens äventyr

Jag berättar om gårdagens äventyr.

Klassäventyr

Imorgon blir det äventyr med klassen. Det ska bli så otroligt kul. Jag berättar ingenting varken idag eller imorgon för imorgon blir jag borta hela dagen och idag så vet jag inte hur det kommer att bli. Våra lärare är så snälla (och betygen är redan satta i alla fall) så att vi slapp lektionerna, det var i och för sig bara två och vi var klara med allt där. Tur att man är en teknikklass med snälla lärare!

En bild jag tog för några dagar sedan.


Dagens Outfit 14 juni


Dagens Outfit består av:
Linne (okänt ställe)
Jeans från JC
Något koftliknande plagg från B.Young för länge sedan
Halsband och örhängen från H&M (också för länge sedan)

Måndagen som kändes som tisdag

Idag har jag varit i skolan (eftersom Vetlanda är sega med att släppa eleverna på sommarlov, dessutom slutar vi på gymnasiet först på fredag och får äta lunch i skolan, det får inga andra i kommunen (tror jag inte)). Vi slutade kvart över ett idag (istället halv fyra som vi brukar göra på måndagar) och då åkte Sofia och jag hem till mig och hade skoj. Jag har inte gjort så mycket. Kollat på film och skrivit matlista för veckan med Felicia.

Otroligt vacker bild som togs igår.

Händelserik söndag

För ett tag sen kom jag in efter ett äventyr med pappa. Jag agerade fisk och pappa agerade insekt. Det är nog ingen som fattar det där utom jag själv eftersom det var jag som kom på det så jag ska förklara. Spätta är en fisk och också en tjej som sitter bakom någon som åker motorcykel. Knott är en insekt, byter man ut O mot U och lägger på ett E blir det knutte och det är vad man är om man kör motorcykeln.

En fin blombild från idag.

Idag har jag även varit ute väldigt mycket (för att vara mig). Vad gjorde jag när jag var ute? Först spelade jag Krocket med mamma och Felicia. Efter det satt jag uppe på altanen med fötterna i ett fotbad och läste en töntig bok (den handlar om två tio-/elvaåringar). När jag fått nog av fotbadandet samt ätit middag så tog jag med mig kameran ut och tog kort på blommor och blad.

Butterflies

Sofia är källan till att jag började gilla den här söta låten med den söta tjejen och den söta killen.

Alana Lee Hamilton - Butterflies (låten fanns tyvärr inte på spotify)


Eva & Adam - Fyra födelsedagar och ett fiasko

Jag har gått och blivit lite nostalgisk. Igår var det Föräldrafällan och idag Eva & Adam. Vem kan ha missat Eva & Adam? Det går inte! Jag såg i alla fall filmen inatt och jag tror inte att jag behöver beskriva den men jag lägger upp en konstig trailer.


The Parent Trap - Föräldrafällan

Inatt såg jag en bedårande film som jag i och för sig sett förut men jag kände att jag ville se den igen för jag kommer inte ihåg så otroligt mycket från den. Jag vill inte ljuga och säga att jag inte grät för det var precis vad jag gjorde men det var faktiskt lyckotårar också. Jag tror det är någonting med hormonerna som gör att man släpper fram känslorna när man kollar på film. Det var också en rolig film. Typisk familjefilm.

Filmen handlar om Annie och Hallie som är på samma läger i åtta veckor utan att först veta att de är tvillingsystrar. De kommer på en briljant idé och fullföljer denna men sedan uppstår diverse problem.

Här har vi en trailer med dålig bild, en annan trailer hade dåligt ljud istället. Huvudsaken är att man ser vad som händer. Det är bara "kvalitetnördar" som bryr sig så extremt om kvalitén.

The Breakfast Club

Jag såg nyss en film som i grund och botten handlar om fem ungdomar som har kvarsittning en lördag. Nästan hela filmen utspelar sig i biblioteket där de sitter och gör i stort sett ingenting. Den låter tråkigare vad den är men det är lite av en komedi i mina ögon.

Här har vi en trailer.

Radhusområde för åtta

Som jag nämde tidigare så har jag byggt flera småhus på en tomt, där de romantiska simmarna bor. Jag tror inte jag behöver förklara så mycket mer.Mysteriet med den försvunna vännen

Idag ska vi äta pizza och jag gillar inte så väldigt mycket när det gäller pålägg på pizzan och när jag väl hade haft på det jag skulle så fattades bara en sak; pizzans bästa vän Oregano (mera känd som krydda). Här stöter jag på ett problem. Jag letar i skåpet med kryddorna men hittar inte min vän Oregano. Oregano har försvunnit, ring 112! Nej, inte riktigt men ändå. Vad är pizza utan Oregano? Det är som helan utan halvan. Jag kallade in spårningsteamet vilket bestod av mig, och satte igång att ta ut krydda efter krydda. Var det inte min vän Oregano satte jag ner kryddan på bänken, detta upprepades tills nästan varenda kryddburk var ute ur skåpet. Först då hittade jag min älskade pizzabästis och kunde krydda på pizzan. Uppdraget fulländat, trodde jag för nu säger föräldrarna att det ser hemskt ut och jag vet att jag ska plocka upp varenda krydda igen men det tog inte så lång tid, de står inte på någon speciell plats.

Jag för någon dag sedan.

En himla massa simmar

Idag har jag spelat sims och det var inte lätt med åtta simmar i samma hushåll, ha inte det om ni inte är oerhört duktiga på att ha koll på åtta stycken samtidigt. Jag gjorde klart deras tomt igår kväll och då filmade jag den, har gjort om den lite grann men det är bara det att de har en garageuppfart och bil nu också och det är inte så märkvärdigt. Bilen ser ni förresten på bilden nedan. Bilen är nedladdad någonstans ifrån. Kommer dock inte ihåg vart.

På bilden längst upp till vänster har vi (från vänster): Matt, Amiee, Jason, Ashley, Justin, Mary-Kate, Troy och Allison. Tittar vi istället på andra bilden (eller andra uppifrån till vänster) så har vi (från vänster): Troy, Amiee, Ashley, Mary-Kate, Matt, Justin, Allison och Jason.

Nu ska vi inte tro att Mary-Kate (den blonda tjejen) är en player för det är alla, hehe. Eller ska bli. Troy (tuppkamskillen) kom på Allison (svart hår) och Mary-Kate med att vara otrogna, aj aj. Men det fixade jag enkelt med "boolprop testingCheatsEnabled true" (Om någon undrar; Ja, jag kan det utantill) som är ett fusk som bland annat kan höja relationsmätarna. Älskade fusk.

Material Girls

Eftersom jag är lite av en nattuggla och internet lade av igår så fanns inget annat att ta till än att kolla på film. Det blev en film som heter Materail Girls. I filmen har bland annat Hilary Duff en av huvudrollerna tillsammans med Haylie Duff.

Eftersom jag är så dålig på att förklara filmer utan att själv tycka att jag förstör handlingen genom att säga vad den handlar om så ska jag inte förklara så mycket. Filmen handlar alltså om systrarna Manchetta vars pappa äger ett kosmetikaföretag men han har dessvärre gått bort. Ett litet problem kommer då upp och systrarna vill då lösa detta så att deras fiendebolag inte köper upp pappans företag. (Detta gick ju bra i alla fall).

Nedan finner vi en trailer med lite halvtaskig kvalité.

Tillbaka till 1800-talet

Idag har det regnat och åskat precis när man inte vill att det ska regna och åska; när man kommer hem och tänker göra någonting som har med el att göra. Kvart över tre drog det hela igång och då fick jag stänga av internet och sitta och ha tråkigt tills ungefär kvart i åtta. Förhörde Felicia lite på historian som hon har prov på, vi övade på annatr igår men det skulle hon tydligen inte ha, attans otur tyckte vi.

Just nu försöker vi fixa TV:n och läget är oklart än så länge.

Jag i en slapp och somrig outfit.

Klippning i juni 2011

Idag när jag kom hem bestämde jag mig för att ringa till en frisörsalong i stan och kolla om de hade någon tid i veckan. Jag kapade en tid efter fem och cyklade ner och fick håret toppat. Jag var inte missnöjd med håret, jag tyckte att det skulle få bort de slitna topparna så de inte blir kluvna.

FÖRE Klippningen:


EFTER Klippningen:

Anledningen till att håret efter klippningen ser lite rufsigt ut är för att jag cyklade hem och då blåser håret en del, seda är det mousse i det också.

He Said She Said

Medan jag bygger och håller på med The Sims 2 så kan ni få lyssna på en låt som Sofia länkade till mig, gillar man låten tackar man henne. Eftersom det inte gick att bädda in YouTube-klippet får ni ta och klicka på bilden för att komma till låten på YouTube. Den andra länken över är som vanligt Spotify-länk (även om jag inte lyssnar på Spotify så mycket längre)

Ashley Tisdale – He Said She Said


Varma dagar på menyn

Just nu sitter jag och drogar samma låt som för tolv timmar sen fast nu ljög jag lite för jag drogar den inte. Jag lyssnar på annat också.

Idag har farmor varit här och vi har fikat och lite, vi försökte spela badminton men det var inte lätt när vinden tog tag i fjäderbollen och förde den åt fel håll.

Senare idag, närmare bestämt vid fyra, ska familjen till pappas bror på inflyttningsfest. Det blir grillat, lekar, tipspromenad och bad i deras pool (sådana pooler som finns i badhus).

Jag kombinerade två bikinis jag har till en annan kombination, Sofia tyckte inte de matchade så bra. (Bilden var inte så bra från början och en beskuren sådan bild blir såklart ännu värre)

Om Sanningen Ska Fram

Den här låten är beroendeframkallande, i mina öron i alla fall. Sitter och lyssnar på den i replay på YouTube.

Eric Amarillo – Om sanningen ska fram

En het lördag i juni

Idag har jag haft en underbar dag, hade en liten fundering på att videoblogga men det lär inte bli så fint eftersom det är så mörkt så allt får bli i text istället. Lika bra det eftersom jag inte tabbar mig när jag skriver (inte lika mycket och om jag nu gör det kan jag lätt ändra det). Tillbaka till ämnet!

Jag har solat idag så jag kände mig duktig, sedan så tog jag en glassburk med kallt vatten och gick ut på studsmattan där jag hällde vattnet över mig och skrek för att det var kallt. Jag är lite skrikig av mig när det kommer till kallt vatten och annat roligt (till exempel fritt fall på nöjesfält, eller när någon skrämmer mig). Senare cyklade jag iväg till min älskade vän Sofia där vi badade i hennes pool och hade det så roligt så! Vi skrek (inga fasansskrik här inte!) och hade roligt. För att torka lade vi oss och solade lite i väntan på middagen som var väldigt god. Vi fick även efterrätt i form av rabarberpaj som bland annat innehöll kanel (!) och var fantastiskt god.

Tack Sofia för en underbar kväll!

Jag igår. Halsbandet och örhängena har jag gjort själv för några år sedan (med hjälp av en av mina fastrar).

Härligt sällskap

Igår var jag med Sofia nästan hela dagen och sov över där (vem jag sov över hos senast, förutom när jag varit hos min moster och mormor, kan jag faktiskt inte komma ihåg) så jag har varit med henne idag också, fram till ungefär halv fem då jag cyklade hem och vid ungefär halv sex, sex någonting cyklade jag, Anna och mamma till en pizzeria och åt pizza där så det har varit bra dagar och jag är glad. 

Såhär såg jag ut när vi åt pizza. Solen lyser så tro inte att jag är överdrivet blek även om jag är blek.

Sommarnätterna - Del 11

Detta har hänt: Miranda bestämde sig för att berätta om henne och David. Elin blir helt paff och börjar ifrågasätta det hela och säger att Miranda faktiskt har Sebbe och att det inte är så smart att hålla på med sin bror. Miranda börjar rådfråga Elin. Väl på festen blir Davids och Mirandas rörelser intima och helt plötsligt sticker David och när hon vänder sig om står Sebbe där och börjar genast fråga ut henne. Nu vill han att hon ska förklara....”Asså, Sebbe, jag kan förklara…”
...”Ja, men gör det då. Jag åker iväg och du går och är otrogen, kan du inte vara trogen mot din egen pojkvän ens en gång? Du har gjort det förut och gör det igen, nu får du faktiskt förklara, så varsågod och sätt igång!” Det var som att han fick ett utbrott på mig och vad jag gjort. Jag vet att jag gjort fel men det var min bror, man kan väl inte vara otrogen mot sin bror. Eller kan man det? Inte i mina ögon i alla fall. Han brukar inte bli arg och irriterad men det blev han nu och på mig.
...”… Jag kan inte förklara.” Sa jag lågt efter en stund.
...”Prata högre, jag hör dig inte.”
...”Jag sa att jag inte kan förklara men Sebbe, snälla, förlåt mig. Det var min bror, jag erkänner, men det är ingenting mellan honom och mig. Han bara började hålla på, han har förändrats, han har nog druckit en del.” Ljög jag för att han skulle förlåta mig men det krävdes, för någon annan förklaring hade jag inte.
...”Vill du att jag ska tro på det?” Sa han lite mildare än förut och tittade på mig lite snällare.
...”Jag lovar, det är sant. Jag älskar dig verkligen, Sebastian.” Jag brukade nästan aldrig använda hans förnamn. Det var ingen av hans kompisar som gjorde heller. Alla kallade honom Sebbe. Det var mest hans mamma som använde hans namn och lärarna i skolan men den vill jag helst inte tänka på nu under sommarlovet.
...”Okej, för den här gången då, men jag måste få tänka lite på det här, Miranda. Vi hörs…” Sa han och gick iväg från mig medan jag stod kvar och stirrade. Efter en stund kom Elin fram till mig och undrade vad som hänt. Jag berättade vad som hänt medan vi gick till damtoaletterna där det är lite isolerat så att man inte hör musiken lika väl.
...”Vill du gå hem?” Frågade Elin försiktigt. ”Vi behöver inte vara kvar här och om du vill slippa David inatt kan du sova hos mig, skit i vad mina föräldrar kommer säga. De måste tycka det är okej, i alla fall mamma, hon förstår ju.”
...Jag visste inte vad jag skulle säga. Elin är så otroligt snäll, henne kan jag lita på i ur och skur. Är jag på dåligt humör gör hon allt för att pigga upp mig. Det är klart att det hade varit skönt att bara släppa allt och vara hemma hos Elin så jag tackade ja till erbjudandet och vi tog oss därifrån. Vi struntade i att gå hem till mig och hämta grejer. Det skulle ändå bli en omväg och jag ville inte att mina föräldrar skulle tro att någonting var fel även om det var det.
...När vi kom hem till henne gick vi direkt till hennes rum och lade oss och pratade. Hon föreslog att jag skulle berätta för David om vad jag sagt till Sebbe, inte allting utan bara det som rörde honom. Till exempel att det var han som började och att han var alkoholpåverkad eller säga till honom att om Sebbe frågar honom varför han gjorde det så ska han säga att han inte kommer ihåg vad som hände eftersom han var alkoholpåverkad. Jag sa att David inte skulle gå med på det så Elin föreslog andra saker, så många saker att jag tappade räkningen.
...”Lyssnar du?” Undrade Elin.
...”Va?”
...”Tänkte väl det, vi lägger oss och sover istället så kanske det blir bättre i morgon. Blir dina föräldrar oroliga om du inte kommer hem på natten? För om de blir det kanske vi ska ringa de och säga att du är här...”
...”De sover nog nu.” Sa jag kort. Jag kände inte för att prata på som om jag vore en pratkvarn utan stoppknapp. Det kändes som att Elin var lite så men hennes röst piggar upp mig.


Hur går det med Miranda? Kommer hon övertala David att låtsas om att det är hans fel när han vet att det var Miranda som startade det hela från första början? Om det nu blir så kommer Sebbe tro på det och ta tillbaka Miranda? Fortsättning följer...

 


Nyan Cat!

Medan jag sitter och klurar mer på fortsättningen till Sommarnätterna, som var Sofias förtjänst att jag började skriva på eftersom hon ville att jag skulle skriva mer på den och jag hade lust att skriva, så får ni en gullig låt så länge. Vem har kunnat missa den här?!Jag tröttnar aldrig på den här för den är så oerhört gullig. Funderade på att ha den som sms- eller ringsignal men då får man nog förkorta den, om man nu ska ha den som sms-signal. Så att det bara är ett nyan eller någonting. Har laddat ner den men har inte lagt in den i mobilen än, kanske är på tiden att jag gör det.

RSS 2.0