Äntligen Helg

HELG! Vad säger vi om det? Det är super, säger jag. Det är nu man slutar bekymra sig om att man måsta gå och lägga sig för att man behöver sömn. Det är nu man slipper bekymra sig om att gå upp tidigt på morgonen (såvida man inte ska någonstans då vill säga).

på onsdag beger jag mig upp till Stockholm med teknikprogrammets treor, där ska vi bland annat gå på tekniska mässan och lite. Kommer hem på torsdag.


Pinball Loco Megabounce

Här kommer några dunkiga låtar från en lista jag döpt till Dance/Techno (även om det kanske heter någonting annat, bedöm lite själva. Det hade kunnat heta DunkDunk också)

CCK feat. Dookey Mackey – Pinball (Clubhunter Remix Radio)


Manian – Loco - Video Edit


Brooklyn Bounce Vs. Megastylez – Megabounce (club Mix)

Det bästa av den här börjar runt 1:48, så är ni trötta på dunket är det bara spola fram lite. Den här är även den som är minst bra av alla tre sedan är Spotify-versionen lite kortare då den inte har dunket i början.

Dagens Outfit 28 September 2011

Alla älskar vi spegelbilder...


Dagens Outfit består av:
Kofta från Esprit
Top
från H&M
Jeans från JC

Steg ett, klart!

Jag och Sofia har planerat klart, nu har vi valt låt, så det är bra. Nu gäller det bara att planera scenerna och kolla låttexterna och se till att det finns samband mellan det vi planerat och låttexten. Det blev inget sim, vi var alldeles för trötta efter att ha proppat i oss otroligt god mat på Restaurang Matlyckan i Nässjö som var så fullt att vi fick dela bord med två "äldre" män (kanske 30-40?). Tror ni inte att det ingick kaffe och kaka också? Då var vi redan proppmätta, vi tog te istället och jag var oerhört trött när vi ätit klart. Som tur var verkade Sofia mindre trött (eller visade inte att hon var sådär trött som jag klagade på att jag själv var) eftersom hon skulle köra hem. Vad vi gjorde i Nässjö är inget intressant, lite ärenden med hennes söta, vita, lilla Golf.

Bilkö till tullen i Italien.


Sommarnätterna - Del 19

Detta har hänt: Miranda känner sig som femte hjulet när Pontus och Elin har varandra och hon står där helt ensam kvar. Miranda skickade sms till David för att få tröst, och för att be om förlåtelse. Hon ljög om att hon skulle hem och äta men Elin ville inte att hon skulle bli lämnad ensam och gå. Miranda lyckades till slut övertala henne om att det är okej.Åh, nej. Nu var jag där igen. Jag hade gjort det igen! Jag satt inne i Davids rum för andra gången på bara några dagar. Inte för att det är så konstigt att gå in i sin brorsas rum för det är det absolut inte om man inte hoppas på att få någonting av honom. För stunden var han borta och jag låg över täcket i hans säng och tittade upp i taket. Tak är väldigt underskattade om man tänker på det. Det är liksom ingen som bryr sig om taken, allt man bryr sig om är väggarna, golven och allting annat förutom taken.
...Jag vred på huvudet lite och tittade runt i rummet. Jag undrade om han skulle gå på mitt karamelltrick igen. Det var inte så troligt, fast han kanske skulle göra konsekvenserna av karamelltricket utan karamell.
...Nej! Jag måste skärpa mig! Han kommer inte göra det, det är bara att inse.
...”Men hallå där.” Sa han lagom flirtigt när han såg mig. Han kom närmare mig och satte sig på sängkanten och tittade ner på mig där jag låg. Vi var där blickstilla i någon minut innan jag satte mig upp och tog ett grepp om hans t-shirt och gjorde ett försök till att dra ner honom men han stretade emot för att reta mig. Jag gav upp för stunden.

På kvällen när jag skulle begett mig till Elin där Pontus också var hade jag andra saker för mig med David så jag skickade ett sms och sa att jag blir kvar hemma. Elin blev aningen upprörd över det men det gick över när jag övertalat henne att jag fortfarande var okej.
...Nästa kväll umgicks jag med Elin hemma hos henne. Vi satt mest och snackade hela tiden. Hon berättade bland annat vad Pontus fått reda på att Sebbe sa om mig.
...Äntligen har jag gjort slut med brorsälskaren Miranda. Sa han verkligen så?” Undrade jag. Jag kunde förstå att han reagerade så och var glad över att han inte sa någonting annat som kunde varit ännu värre. Det var inte likt honom att säga någonting sådant fast jag har inte umgåtts med honom när han gjort slut med någon sedan snackar nog killar om lite andra saker och gör kanske narr av tjejerna lite grann om det var tjejens fel, som det var i mitt fall.
...”Pontus sa det i alla fall. Min mysiga gosebjörn!” Svarade hon och fortsatte babbla på om sin gosebjörn. ”Oj, förlåt, jag tänkte inte på att ni har gjort slut!” Ursäktade hon sig.
...”Det gör inget, jag har kommit över det.” Sa jag självsäkert men jag visste att jag inte talade sanning. Jag hade inte alls kommit över det, jag ville egentligen ha tillbaka honom men vad gjorde man inte när man blivit av med honom och han inte ville ha en tillbaka?
...”Är det säkert? Du låter inte så säker. Jag känner dig, Miranda. Du behöver inte låtsas att du kommit över honom när du själv vet att du inte har det.”
...Tänkte jag högt eller vad var det frågan om? Hon kan inte komma och påstå att jag inte kommit över honom när jag sa att jag hade gjort det! Hon hade i och för sig rätt, men ändå! Hon kan inte komma och säga sådär för att hon påstår att hon känner mig. Okej, vi har känt varandra väldigt länge, vi har gått i samma klass väldigt länge och på samma skolor ännu längre.
...Vi satt där i hennes säng och var alldeles tysta och bara tittade på varandra. Hennes rum var mysigt med massa posters och affischer på väggarna. Mest på snygga kändiskillar. Golvet var fullt av kläder slängda lite överallt. Kläderna var inte bara slängda på golvet, de var nästan överallt. Jag var van, hennes rum brukade vara så, förutom när hon hade nystädat men det var inte länge det höll sig så fint. I fönstren hade hon blomkrukor med blommor i men blommorna var inte särskilt glada, de var så hängiga. Jag undrade om hon någonsin vattnade dem. Hon borde haft plastblommor istället.
...”Okej då, du har väl rätt.” Sa jag entonigt.
...”Jag visste väl det, du vill inte få tillbaka honom fortfarande?” Undrade hon.


Vad kommer Miranda att svara? Vill hon gå in för att få tillbaka Sebbe till hundra procent? Fortsättning följer...

Ledig onsdag, upptagen onsdag

Imorgon ska jag iväg till Nässjö med Sofia. Vi ska även jobba med vårt projektarbete (inte i Nässjö för det har ingen anknytning till projektarbetet) samt åka och simma i Myresjö (eller här i Vetlanda, men den simbassängen är väldigt liten så det blir nog Myresjö).

Bild från Italien


Idéer? Hjälp mig!

Med tanke på att jag har mycket fritid och inga läxor (skönt va?) så skulle jag vilja skriva på Sommarnätterna (jag vet, jag tjatar en del på det och om att jag har fastnat) men jag har inga idéer om hur jag ska komma vidare (jag har sagt det innan så struntar i att dra hela rubbet igen) så jag tänkte att ni kunde hjälpa mig, vara kreativa och komma med idéer. Vem vet, någon av era idéer kanske kommer med i berättelsen! Får lite förslag från Sofia via msn och skriver upp dem i ett dokument där jag har en "Vad som ska hända"-plan och sådär.

Solnedgång, redigerad (tänkte eftersom berättelsen heter Sommarnätterna så passar det här lite grann).

Babbel, Musik & Reklam

Jag försöker skriva på Sommarnätterna ibland men det är himla svårt när jag har skrivit så jag kommer till en sådan situation man inte vet hur man ska kunna leda någon annanstans.

Vet inte riktigt hur jag ska hålla liv i bloggen. Kan ta och säga att jag skaffat spotify unlimited (woho!) så jag är glad att jag får musik och slipper reklamen även om jag inte hade någonting emot den när jag hade Spotify Free innan Maj (shit, det var längesen!) för då hade jag ingen tidsbegränsning eller ingen låtbegränsning. Det var som unlimited fast man slapp betala och mad hade fortfarande reklamen. Då hade jag ingenting emot när det kom låtreklam men det är jobbigt med all annan reklam.

På tal om reklam (när jag ändå är inne på ämnet) så är ÖB-reklamerna väldigt roliga. Jag gillar den där killen som drar skämten. Annan reklam som är kul är Medstop+-reklamen (det såg lite konstigt ut) när hon säger att ett visst antal procent av alla svenskar någon gång blir förkylda sen står ett gäng människor som ett cirkeldiagram med tårtbitar och visar och den stora delen som blir förkylda nyser, det låter så roligt.

En gång för längesedan.

Jag är träffad!

Jag blev träffad på paintballen, fick ett litet märke som gör ont om man rör det. Sedan fick jag typ i munnen, fast hade mask på mig, fick nästan blåmärken vid munnen/kinden.

Fysikprovet gick ganska bra, sedan finns det ju alltid frågor man inte är helt säker på.

Vet inte om jag visat bilden förut. Det här är i alla fall i Norra Italien (eller södra Österrike?).


Första provet i trean, gissa vem som faktiskt pluggar!

Sitter just nu och räknar fysik för att jag har prov på rörelsemängd imorgon bitti. Det gäller att ha hjärnan med sig då. Paintball har jag också imorgon, aldrig kört det men eftersom det är sista året är jag nästan tvungen att vara med.

Om vi går tillbaka till fysiken så är uppgifterna mycket lättare att göra hemma än i skolan när man kan sitta och prata istället. Här kan man sitta och tänka ifred. I och för sig var uppgiftenm väldigt enkel när man väl tänkte efter hur man skulle göra och har man dessutom bara ett okänt värde är det mycket lättare än om man har två okända för då blir det lite knepigt.

Lite lek med webcamen, jag leker alien (Ja, jag har bildbrist på nyare bilder, ursäkta mig...)

Two things going on

Sitter och kollar på Bonde Söker Fru, det har ju börjat igen och är ett av de program jag följer. När det är reklam så sitter jag med datorn under tiden. Reklamen går så otroligt fort om man sitter och gör någonting på datorn.

Jag en dag i september.


Om Ingenting

Jag vet, jag vet. Jag är jättedålig på det här med uppdatering för att jag gör andra saker.

Kom på vad jag skulle ha för kläder till skolfotot, håret ville lyda mig och det var bra :)

Detta blev inte så sammanhängande.. fy vad hemskt, men vad ska jag skriva egentligen? Jag är ledig och har studiedag i morgon. Är alltid ledig på onsdagar med det är studidag denna onsdagen så det kändes lite onödigt att det vars studiedag...

Äsch, avslutar där eftersom jag inte har annat att säga förutom att Sofia och jag pratade med vår projektarbeteshandledare om projektarbetet idag. Vi ska göra en musikvideo :) Vi har inte funderat ut vilken låt vi ska använda än.

För att jag har bildbrist... en bild på en bok jag läst ut.Dagen som flög iväg

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering men har varit upptagen med att vara social (och inte på msn!) idag. Var i skolan från halv tolv till halv fyra efter det cyklade Sofia och jag till ett café och satt där med två andra kompisar och fikade och snackade om lite allt möjligt i mer än två timmar, klockan hann bli över sex. Efter detta åkte vi till Stationen för att släppa av Emelie för hon skulle ta en buss hem när vi gjort det åkte vi till banken och senare till Willys sedan tog vi farväl och begav oss hemåt.

När jag kom hem åt jag och efter det var jag social med Anna till åtta innan jag hämtade ner datorn för att vara mer social än med bara Anna. Sen tog jag upp datorn när jag tröttnade på att sitta nere och sen har tiden flugit iväg.

Anna har tagit bilden med min kamera.


Har dessutom skolfoto imorgon och jag vet inte vad jag ska ha på mig! Har verkligen I-landsproblem.

Run You Down

Phetsta feat. Reija Lee - Run You Down

Bra låt som förtjänar att få ett inlägg :)

Dagens Outfit 17 September 2011Dagens Outfit bestod av:
Leggings från Ullared
Linne från någonstans
Top från någonstans
Sedan hade jag en hood som synd lite på kontorsstolen på första bilden, från H&M

Invisible Worlds

Idag på mikroprocessortekniklektionen (jag vet, onödigt långt ord) kollade vi på filmer som handlar om saker vi inte ser. Varje film var ungefär en timme lång och det var tre riktigt intressanta filmer. Här är ett litet utdrag ur filmen. De är på engelska utan text men man fattade ändå, om inte annat ser man fascinerade grejer.

Här kan ni se hur regndroppar ser ut med en "high speed-kamera"

SommarvillanJag tror inte jag behöver förklara så mycket eftersom man ser vad huset innehåller, jag valde att filma i mörker för att det är mysigare då och man ser lättare hur jag har valt att sätta ut belysningen.

Jag börjar bli mer och mer för detaljer nu, gardiner särskilt. De stora fönstren med gardiner har jag lite förkärlek till. Sängarna och dess recolours är nedladdade samt en del golv och tapeter, men det kunde ni kanske listat ut.

Babbeldrottningen i New York

Om ni inte listat ut det tidigare så har jag läst ut Ballendrottningen i New York skriven av Meg Cabot. Boken var nästan bättre än första och det är därför jag vill införskaffa mig den, dels för att jag har första och dels för att den var så otroligt bra! Jag kunde gissa lite vad som hände men jag är en sådan som läser lite på nästa sida om jag har ett bokuppslag om jag ser någonting intressant. Ibland håller jag för av den anledningen att jag inte ska läsa längre ner än där jag är eller ens på nästa sida av uppslaget.

Bilden togs idag.

Vad den handlar om får ni ta reda på själva om ni är intresserade för säger jag det avslöjar jag nästan hela boken men jag måste verkligen läsa nästa bok i den serien, om det nu finns fler i samma serie för dte hoppas jag verkligen. Betyget får bli väldigt högt. Meg Cabot, underbara författare. Mindre underbara översättare Katarina Falk, men hon gör väl sitt jobb bra i alla fall.

Ser man på, det fanns en tredje bok, såklart, men är den översatt till svenska? Såklart inte, eftersom vi är mobbade! Samma sak med de där mystiska böckerna jag läste, ni kommer väl ihåg? I vilket fall som helst heter den boken Queen of Babble Gets Hitched och jag vill att den boken ska bli översatt nu på en gång så att jag kan läsa den illa kvickt innan jag glömmer bort allting!

"Nej, den kan inte vara slut nu!"

Där låg jag i sängen och läste ett kapitel i boken jag inte lånade för så längesedan på bibioteket i stan. Påklädd var jag inte än utan låg i pappas svarta T-shirt som det står Vetlanda MC på. Klockan var över halv två medan jag läste det som jag trodde var ett vanligt kapitel i boken men när jag sedan vände blad för att läsa nästa kapitel, för att det var så olidligt spännande (vad skulle hända härnäst?!), men allt jag såg var bara tomma vita blad, jag fortsatte att bläddra tills de vita bladen tog slut. jag bläddrade tillbaka i hopp om att fortsättningen skulle finnas gömd någonstans men det gjorde den dessvärre inte. Jag intalade mig själv om att det måste, det bara MÅSTE, finnas en fortsättning, som antingen är utgiven eller som är påbörjad. Boken var utgiven 2009 senast och första boken i serien 2007, vilket så betyder att det måste komma ut en ny bok i samma serie i år, 2011, det borde väl inte vara fullt omöjligt?

Böckerna i serien jag snackar om, en lånad på bibblan och en i egen ägo men jag tror att jag får ta att investera den lånade någonstansifrån och sedan investera fortsättningen för jag bara MÅSTE läsa den!

Inte nog med att boken var slut, nej, översättaren har skriver så himla många fel i boken (böckerna) vilket är ganska störande när man ligger och läser, det blir lite fel svenska om man skriver att någon rakade (shaved på engelska) istället för att någon rakade sig då börjar man nästan undra om kvinnan har några språksvårigheter...

I Gotta Go Home

Här har vi lite nostalgimusik! Det är nostalgi för mig i alla fall eftersom jag hade låten på min första mp3 (var ett tag sen jag fick den sen fick jag en annan som jag har nu fast lyssnar mest på musik via mobilen när jag inte har datorn till hands)

Will Smith - I Gotta Go Home

"Jag är nöjd med det jag har"

Har funderat ett tag på att fixa en ny header men jag kommer aldrig ihåg att jag har tänkt göra det så det blir inte av. Jag är i och för sig nöjd med den jag har, men bilderna är lite gamla så det vore kanske en bra idé att fixa en ny header. I vilket fall som helst ska jag göra det när jag har lust för tid kan jag inte säga att jag inte har för jag har inga läxor (än i alla fall). Jag prioriterar bloglovin och fb-spel samt The Sims 2. 

På tal om en annan sak jag vill fixa.. Nya hörlurar! (Det är inte det att de jag har är sönder för det är de inte än men de brusar till ibland när jag lyssnar på låtar med mycket bas i.) Jag vill ha sådan modell som är över öronen och som man har över huvudet, jag förklarar hemskt jag vet men ni fattar säkert. Stora hörlurar som täcker öronen.

Jag igår.

Dagens Outfit 12 September 2011


Dagens Outfit består av:
Linne från H&M
Top från H&M
Jeans från JC
Kofta från Ullared (jag vet, jag har massa kläder därifrån men det är billigt och.. av lite sämre kvalitet, nästan alla mina leggings (och då har jag ändå sex stycken därifrån) är sönder, i alla fall nästan alla av de tunnare även om de inte är jättetunna)

Tre småbarn och två föräldrar.

Ni anar inte hur jobbigt det är med tre småbarn på två föräldrar som måste sova i skift för att sköta ungarna. Satt i timmar och höll på, lärde i alla fall alla tre att gå på pottan samt att gå.

Innan idag så gjorde jag allmänna tomter för fritidsaktiviteter för alla de fyra årstiderna, en tomt för varje årstid. Hade tänkt visa upp dem någon gång när några simmar är där så det ser mer levande ut. Det var lite klurigt med vårtomten eftersom jag inte kom på någonting speciellt man gör på våren och det ska vara speciella årtidsaktiviteter man ska göra på de olika tomterna.

Här har vi mamma Elli med sin döttrarna Ella (tonåring) och ... Vad hon nu heter.

Det tog väldigt lång tid att hitta en bild på simmar jag inte visat innan.

Wish You Were Here

Avril Lavigne - Wish You Were Here


Vi får tacka Sofia för låten. Jag blir nästan ledsen av att höra och se musikvideon. Ganska ny låt också då den publicerades på Avril Lavignes VEVO 8 september, vilket är tre dagar sedan.

Vad man gör när man har mycket fritid

Jag är lite tråkig eftersom jag sitter och gör ingenting. Igår spelade jag sims, lite idag också faktiskt. Nu sitter jag och redigerar lite bilder och lyssnar på musik.

Var och åt kebabtallrik på Pizzeria Victoria här i Vetlanda med pappa, Anna och Felicia. Lite ointressant info men det var vad jag gjorde. Skrev lite på sommarnätter men kommer inte riktigt på hur jag ska fortsätta även om jag har en idé som ska fram i senare delar kan jag inte ta det nu på en gång så avslutade det också och sitter nu och gör det jag nämnde för ett stycke sedan.

Anna håller i mitt ben och jag håller på att trilla.

Still Loving It

Eric Saade - Still Loving It


På Äventyr

Idag övertalade Anna mig att följa med ner till Östanå (en sjö) efter middagen och där satt vi i timmar och väntade medan 500 bilder togs var tioende sekund (vi satt där minst en och en halv timme!) (det tog ungefär 80 minuter avrundat nedåt). Som tur är hade vi med oss lite godis och tiden flög på även om det var lite långtråkigt ibörjan då jag frågade hur många bilder det var kvar. Inte stod hon och tog alla bilder manuellt, nej nej, hon hade ett program i datorn (som jag inte är bekant med) som hon använde så vi kunde göra annat istället, typ titta på molen och fjanta runt.

Otroligt vacker solnedgång som Anna också var tvungen att ta minst 100 bilder på (i samma tempo som de andra bilderna)

Visste ni att...

... precis när jag lånat en bok som verkar oerhört intressant vill jag börja läsa på en gång samtidigt som jag vill spara den till samma kväll så att jag kan läsa den på kvällen istället?

Så är det faktiskt. Samtidigt som jag vill börja läsa den ögonblickligen vill jag inte läsa ut den för fort, jag vill liksom spara läsningen till senare och när en bok börjar ta slut vill jag inte att den ska ta slut! 


Lånade Babbeldrottningen i New York av Meg Cabot på biblioteket idag. Från vuxenavdelningen. Jag hittar verkligen inte där. Känner mig helt lost eftersom jag bara varit där två gånger med denna gången. Jag hittar böcker som jag vill läsa och sedan går jag och lånar dem när jag känner för att läsa eftersom jag ofta har en bok jag läser. Läser jag ingen bok har jag helt enkelt inget lässug just den perioden. Så fungerar jag.

Girls On The Dance Floor

Far East Movement feat. Stereotypes - Girls On the Dancefloor


Samma grupp som gjort låten Like A G6.

Bokgalen?

Imorgon ska jag till biblioteket och låna en bok. Har kollat om den finns först, såklart. När jag ska hinna det vet jag inte, efter skolan får det nog bli, för några hål har jag inte, skulle i så fall vara på fredagens håltimme men det står jag inte ut med att vänta så länge! Kommer ni ihåg boken jag skrev om igår? Det är uppföljaren till den jag ska låna. Tur att den fanns annars vet jag inte vad jag skulle göra.

Vet inte om ni sett mitt fina halsband jag fick på min artonårsdag... Här har ni en redigerad version.

För att göra skolan roligare

Har fixat ett schema i excel och sedan har jag även fixat fyra bildcollage som jag ska ha till min kalender, som framsida, insidor och baksida, så att man kan byta. Hade tänk göra så att jag fick bilderna bakom schemat så schemat inte bara blir vitt och trist i kalendern. Får hoppas de inte är för stora för jag har inte klippt till dem eller provat så att de passar i heller, men jag får hålla alla tummar jag har på att de passar annars blir jag inte glad (och har slösat på färgpatronerna i skrivaren).

Här är alla collagen i samma bild (Klicka för att få bilden större)


Babbeldrottningen

Inatt läste jag ut Babbeldrottningen, skriven av Meg Cabot. Den var så bra så att jag ville veta vad som hände sen efter att den slutat fast nästan alla böcker slutar så, och det är inte så konstigt för hur de än slutar vill man veta mer, även om det slutar hur bra som helst.

Boken var inte alls förutsägbar. Även om man fick reda på lite om vad som skulle hända genom att läsa baksidan. Gillar inte det egentligen för då får man veta huvudhändelsen utan att ens ha läst boken. Det borde egentligen inte finnas någon baksida som avslöjar grejer i boken. Fast det skulle bli lite svårt att hitta böcker att läsa om man inte hade ett hum om vad de handlade om...

Bild från Google.

Boken får väldigt högt betyg och jag rekommenderar den till alla som gillar kärleksböcker och oförutsägbara böcker.

Prioritering i vardagen

Sitter och fixar ett collage med bilder som jag ska ha till en framtida sida på min kalender. Kan inte ha den där tråkiga framsidan tills jag tar studenten. Jag brukar inte vara den som tar tag i saker precis men det här är faktiskt roligt! Skulle fortsatt bygga på vårt hus i the sims idag egentligen men nu blev det inte så, får prioritera bildcollagen framför The Sims-bygget.

Här har vi en bild jag tog på Elliot igår. Lilla gullekisse!


Dagens Outfit 5 September 2011


(Jag vet, min spegel är smutsig, men det synd nog bara i (halv)mörker med bilxten på)

Vi kör en liten dagens outfit idag för att det var ett tag sedan.

Jeansen är från JC (Crocker Pep! är märket för de som undrar)

Resten vet jag faktiskt inte, haha. Men det kan man ändå inte köpa i affärer nu för tiden i alla fall (kanske linnet jag har under i så fall). KJan ge en liten gissning. Koftan är nog från Lindex, Linnet från KappAhl men den andra toppen har jag faktiskt ingen aning om men skulle tro att det antingen var KappAhl eller Lindex (kan också vara H&M.. men har inte så bra koll och jag har inte lust att kolla)

Husbygge på G

Har byggt vidare på vårt hus i the sims. Håller på att göra en kopia av vårt hus och det blir ganska bra. Ska visa resten av familjen (om de är intresserade av att se då förstås, tänker inte tvinga någon) när det är klart. Trädgården blir inte exakt och inte inredningen heller men det ska föreställa vårt tomt i alla fall och man ser faktiskt att det är vår tomt och det är det som är meningen.

Ett annat hus, som jag redan visat upp. Här kan ni se det om ni missade det.


Nu ska jag gå och lägga mig!

En gullig kattunge

Inatt när de andra kom hem från kräftskivan hade de med sig en kattunge hem, som ni ser på bilden nedan (som Anna har tagit (man får inte sno bilder från hennes blogg men eftersom jag nämner att bilden är hennes och att bilden är vattenstämplad så hoppas jag det är okej i alla fall)), som heter Elliot.

Annas
bild
, eftersom jag inte hittade honom när jag skulle ta kort på honom.

Visst är han otroligt gullig?

Förkyld är aldrig kul

Jag har gått och blivit förkyld. Satt med huvudet över ångande vatten men det hjälpte inte eftersom det redan var i rinnande form så att säga. Hade det varit täppt hade det nog funkat. Men det var skönt att sitta där och känna att man inte behövde snyta sig i 20 minuter.

Imorgon ska jag på den årliga kräftiskivan med släkten. Vi blir väl runt femtio stycken.

Jag har för himla gulliga kusiner!

Sommarnätterna - Del 18

Detta har hänt: Sebbe har gjort slut. Han tyckte inte att förhållandet skulle funka mellan dem så han gav upp allting. Mirandas osäkerhet för förhållandet fanns också. Hon hade samma åsikt som Sebbe. Ingenting skulle bli som det hade varit om förhållandet fortsatte. Killarna jublade och Pontus gick dit för att ta reda på vad de hade så roligt åt. När han kom tillbaka undrade han om de verkligen ville veta.Han märkte nog hur jag velade för han tvekade med att avslöja det som nu var så känsligt.
...”Nej, jag tror faktiskt inte jag vill veta det.” Kom jag fram till efter att ha funderat på både det ena och det andra. Om det nu var så hemskt ville jag inte bli förstörd här.
...”Jag vill veta, snäälla, Pontus, säg till mig!” Elin var nyfiken och skulle absolut veta.
...”Inte nu, vi får ta det när vi är själva i så fall.”
...”Men vi kan inte bara lämna Miranda nu när hon inte har någon annan!” Utbrast Elin oroligt. Pontus suckade. ”Vad är det nu då? Vi kan faktiskt inte det!” Han suckade igen. ”Men VAD?!” Nu hade hon blivit lite irriterad. Efter en liten stunds tystnad ångrade hon sig och bad om ursäkt på sitt gulliga sätt och sa att han var hennes snygga hunk. Då sken han upp och förlät henne med ytterligare en kyss.
...Det var nu jag började bli avundsjuk. Hade aldrig känt mig så ensam som jag kände mig just nu. Jag var inte alldeles ensam där jag stod med dem men det kändes ändå så eftersom de var ett par och jag var det femte hjulet. Vad skulle man med ett femte hjul till när fordonen gick bra bara med fyra hjul?
...Jag stod där och väntade på att de skulle bli klara men icke. Kyssen ledde till ett evigt hångel och där stod jag helt rastlös. Jag kunde inte längre göra likadant på Sebbe eftersom han gjort slut och allting var fortfarande mitt fel! Jag kunde bara inte släppa det.
...Rätt som det var, i all saknad av någon att vara med och medan Elin och Pontus fortfarande hånglade, tog jag upp mobilen och skickade ett sms till David. Jag ville ha lite tröst, egoistisk som jag kände mig. När jag skickat det ångrade jag mig. Det var otroligt korkat att skicka sms till honom eftersom han för det första säkerligen hade annat för sig och för det andra hade vi haft världens gräl för inte så längesedan. Oj, jag glömde visst be om förlåtelse! Jag skickade iväg ett nytt sms till honom och bad om förlåtelse.
...Det vibrerade i handen så jag tog upp mobilen och kollade vem som svarat, det kunde i och för sig bara var den jag skickat till och jag undrade hur han skulle reagera på det jag skrev. Han godtog min ursäkt och skrev att han är van vid det vid det här laget. Han frågade hur det gått med Sebbe nu efteråt så jag svarade som det var. Som svar på det skrev han att jag skulle komma hem så att vi kunde hitta på någonting. Vad var det med honom? Vi brukade aldrig, och då menar jag verkligen aldrig, hitta på saker tillsammans när vi var yngre. Det var först nu som vi började komma varandra närmare. Han visste vad jag tyckte om honom så jag antog att det var därför. Vem vet, det kanske skulle hända någonting igen och det ville jag verkligen inte missa!
...Vid det här laget hade turturduvorna till kompisar slutat med det de höll på med.
...”Jag ska hem och äta…” Ljög jag men det var nog inte en särskilt trovärdig lögn för Elin började fråga ut mig om varför jag ville hem och äta eftersom jag bråkat med David och hela balletten. Jag visste inte hur jag skulle förklara men jag ville heller inte säga sanningen. Hon skulle bara börja gnälla på att jag tog ett steg tillbaka i hela problemet och det orkade jag bara inte höra.
...På ett eller annat sätt lyckades jag övertyga de (mest Elin) att det inte var någon fara med mig och att jag kommer hem till henne senare men att jag sms:ar först och meddelar när jag kommer ifall hon och Pontus skulle göra någonting och jag bara skulle komma inklampandes där mitt i allting. Pinsamt! Både för de och mig. Tänk in i scenariot… ”Eh… Jag trodde du skulle komma senare” skulle Elin säga. ”OJ, förlåt! Jag skulle sms:at och sagt att jag skulle komma.” Skulle jag säga och vända bort huvudet för att jag inte ville se det de höll på med. Fy, vad pinsamt och det tänkte jag på nu! Herregud, jag är ju helt sjuk!


Vad kommer att hända härnäst? Fortsättning följer...


Ni ska ha en stor eloge!

Jag vill bara tacka för all respons och allt uppmuntrande om Sommarnätterna. Det är väldigt kul att höra. Får nog ta att fortsätta skriva på del 18 nu men det är inte bra att fastna mitt i men ändå veta vad som ska hända efteråt, man vill komma vidare. Jag fick ett förslag för ett tag sen att publicera de oftare, vilket också innebär att jag måste skriva oftare fast när man väl kommer in i skrivandet flyter det på ganska bra och när jag vet vad som ska hända i nästa del när jag är klar med en del så fortsätter jag innan jag publicerar den jag blev klar med. Det bästa och sämsta med den (och allt annat) är att den slutar precis när det är som mest spännande. Det måste vara spännande för att man ska vilja fortsätta läsa. Man måste få läsaren nyfiken att veta vad som händer nästa gång.

Hur lyckas man få fingret ivägen? Haha, det var mitt misstag, men bilden för övrigt är vacker. Här ser vi Blå Jungfrun (jag vet, många bilder därifrån men jag lider av lite bildbrist på nytagna bilder av mig själv, man vill inte vara ego jämt och ständigt).

Ska nog sluta skriva här och fortsätta skriva på den istället! Tack än en gång för allt stöd ni ger mig. Det glädjer mig att det både är killar och tjejer som läser. Tack allihopa! Får fortsätta såhär eftersom jag inte har annat att skriva på dagarna men som utfyllnad (eftersom jag inte kan skriva nya delar varje dag och komma på nya berättelser) skriver jag annat också, och fyller ut på det sättet.

RSS 2.0