Välkommen till vuxenvärlden

Det börjar dra ihop sig! Snart är det balen och studenten vilket innebär att man fixar saker inför detta. Var nere hos frisörskan jag klipper mig hos och kikade i kataloger för en lämplig balfrisyr och bestämde mig ganska fort vilken jag ska ha. Medan jag ändå var där nere fixade jag klipptid i slutet av mars.

Snart är det sommar också så jag har börjat kolla på bikinis eftersom de två jag har är lite för tråkiga. Skor till bal och student samt vårjacka behöver jag också.


Top Model är tillbaka

Top Model 15 började igår. Ska faktiskt följa det iår. Det går måndagar till fredagar mellan 15:55 och 16:55 på TV3.

Här har vi de 14 modeller som kom med.

Dagens Outfit 28 Februari 2012

Tro det eller ej men det är faktiskt inte februaris sista dag idag, skottår som det är iår. Här kommer i alla fall min outfit för dagen.


Om ni undrar vad det är på golvet så kan jag säga att det är sånt som varit i en blomkruka som välte ner på golvet så krukan gick sönder, fast var lugna det var en platskruka jorden var i så den höll ju så blomman var välbehållen som tur är. Har inte orkat städa upp det där, jag är för lat...

Dagens Outfit består av:
Jeans från JC
Stickad Cardigan
(eller tröja, är inte så duktig på vad alla plagg heter) från H&M (julklapp)
Topp (under, syns ej) från H&M

Social med syrran

Idag har jag varit ute och gått. När jag kom hem fixade jag fruktsallad som jag och Anna åt. Nu sitter vi i köket mitt emot varandra med varsin laptop och lyssnar på musik i högtalare. Trevligt, trevligt.

Fruktsallad, iPhonebild

Enchanted (Förtrollad)

Kollade just på en helt magisk film som var både tecknad, animerad och med vanliga människor. Det handlade om en prinsessa som skulle gifta sig med en prins men prinsens mamma vill inte detta så hon skickar iväg prinsessan till den riktiga världen där hon är ganska chanslös till en början.

Trailer till filmen. Borde inte ses om man verkligen vill se filmen för den avslöjade lite väl mycket.

She's All That

Såg just en film som kortfattat handlar om Zack som slår vad med Dean om att Zack skulle kunna få vilken tjej som helst att bli baldrottning på skolbalen.

Trailer till filmen

Wild Child

Har just kollat på en riktig "Linnea-film" vilket innebär romantik och tonåringar. En riktigt bra film!

Trailer till filmen

Sydney White

Inatt började jag titta på en film men somnade nästan ifrån den så jag stängde av istället och såg klart den alldeles nyss.

Trailer till filmen Sydney White

Lovets sista dag

Helgen efter lovet. Det känns hemskt att börja skolan igen. Om jag skrev att jag saknade den skulle jag ljuga. Praktiserade hos en lärare jag hade i mellanstadiet och det var väldigt trevligt. Trevligare än att gå på tråkiga datorinriktadelektioner i skolan. En sak jag aldrig fattar är att loven alltid känns så korta, det spelar ingen roll hur långa lov man har, de känns lika korta i alla fall.

Har spelat lite sims idag också, bara för att jag kände för det.

Här har vi Chris och Clover, två turturduvor.


Balklänning fixad!

Idag har jag varit med mamma, Sofia och hennes mamma i Växjö. Där kollade vi på balklänningar i en bal- och brudklänningsbutik vid namn Blondy & Blacky. Där fick vi hjälp med att prova balklänningar. Jag trodde inte jag skulle hitta någon men det gjorde både jag och Sofia. Det var väldigt proffsig personal som hjälpte oss så det var trevligt att få hjälp (gillar inte det i vanliga fall).

Det här var en av klänningasmodellerna jag provade. (Bild från google)


En dag att skriva

Vid frukostbordet idag såg jag att mammas bukett blommor hängde lite så jag fick en tanke i huvudet. Tänk om blommor skulle gråta! Då fick jag ytterligare en idé men den tänker jag inte berätta för det är lite hemligt. Fick en himla lust att skriva och jobba på det där skrivprojektet jag aldrig började skriva på. Har ritat de karaktärerna lite, men är inte helt klar med alla.

Får ta och jobba på sommarnätter också. Jag lovar att jag försöker men som jag berättat tidigare har jag delvis kört fast och som jag många gånger skrivit tdigare vet jag vad som ska hända sen men inte just nu.

Blomma med insekt från Gotlandsresan 2009 med familjen.


Confessions of a Teenage Drama Queen

Såg just filmen vars titel står i rubriken och tyckte om den. Det var en aning förutsägbart att det som hände skulle hända även om jag inte riktigt visste hur det skulle ske så visste jag att det skulle ske på något sätt. Fast det var i och för sig bara en liten del av filmen.

Gillade filmen starkt. Tonårsfilmer är bra tycker jag, fler sådana! Är det någon av er som har några tonårsfilmtips får ni gärna dela med er, vore väldigt tacksam då.

Filmens betyg blir 4/5 och är klart sevärd om man gillar tjejiga tonårsfilmer med en gnutta romantik.

Trailer till filmen

Nya Hits

One Direction – What Makes You Beautiful


Alla måste vi väl hört den här, eller?
Michel Teló – Ai Se Eu Te Pego

Madonna, Nicki Minaj, M.I.A. – Give Me All Your Luvin'


Och till sist en svensk låt.
Norlie & KKV – Tröjan du hatar

Back to the Sims

Spela sims var det längesen jag gjorde så det är vad jag ägnat de två senaste dagarna åt (tisdag och idag). Jag jobbar på ett hus som fanns i spelet från första början. Det var där min första familj bodde. Jag skulle kalla det slott, även om det inte är så maffigt egentligen men det är absolut inget ordinärt hus.

Här har vi de två första jag gjorde fast här ser de lite yngre ut än vad de är men jag gillar inte att mina simmar åldras så de är vuxna aoavsett om de borde varit åldringar. Det var dock inte såhär de såg ut när jag skapade dem, har gjort makeovers på dem.


Ett stycket skal

Idag kom ett skal till min iPhone. Tog lite bilder. Ska bara fixa skalet lite eftersom det är silikon. Orkar inte hålla på och skicka tillbaka för det var ett fint skal.
Förändring

Halloj i lingonskogen, eller vart ni än befinner er. Nu är det såhär att jag sällan sitter vid datorn och då blir det inga inlägg, sedan har jag skrivit lite inlägg från min iPhone också, men hur ska jag ha tid till det när jag umgås med folk face-to-face.

Jag har fått förvaring! Härligt tycker jag för då har jag någonstans att stoppa undan grejerna. Det var en dag jag ägnade mig åt att städa samt rensa garderoben i mitt rum. Det tog sin lilla tid, nästan hela dagen.

Före:


Efter:


Jag satte även upp lite teckningar jag ritat på väggen framför mitt skrivbord.


RSS 2.0