Praktik

Imorgon börjar min praktik hos en lärare jag hade i mellanstadiet. Ska vara i Felicias parallellklass (en sjätteklass) så det blir nog roligt.


The Sisterhood of the Traveling Pants

Har nyss sett klart båda The Sisterhood of the Traveling Pants-filmerna. Känsiga jag fäller tårar till de flesta filmerna.

Här är trailern till andra filmen, eftersom första inte gick att bädda in. Första finns med lite i trailern till den andra.


De flesta har hört talas om böckerna och filmerna så jag skriver inget om filmerna. Nu ska jag sova! God Natt på er!

Mitt nya liv

Är aldrig hemma nu för tiden (inte den tiden jag vanligtvis skulle ägna hemma vid datorn. Nu är jag hemma och gör ingenting. Senare ikväll ska jag iväg på fest så det blir nog trevligt (så länge mitt sällskap är socialt så blir det trevligt). Har lärt känna en massa folk de senaste veckorna och jag måste medge att det är roligare att umgås med folk öga mot öga än skärm mot skärm där man inte ens ser personen.


Pulkaåkning

Har varit och åkt pulka idag med Sofia och lillasyster Felicia. Har otroligt ont i rumpan efter. Snön kom rejält igår.

Har lagat mat till familjen nu också. Nu står jag med min iPhone och skriver. Fick mikrosim-kortet i torsdags så har gått och blivit lite av en wordfeud-nörd.


Big Girls Don't Cry

Fergie – Big Girls Don't Cry (Personal)


En bra låt som kanske glömts bort lite eftersom det gått några år sedan den släpptes.

Bite That Apple!

Jag är en stolt ägare av en oanvänd iPhone 4s! Anledningen till att den är oanvänd är för att jag fortfarande väntar på sim-kortet till den eftersom jag har ett vanligt nu till min förra mobil. Gick med på ett erbjudande och beställde en iPhone första dagen på året. Nu har den anlänt. Var och hämtade den i fredags och har öppnat förpackningen och granskat den och sådär. Nu håller jag på och letar skal och jag tror att jag har hittat ett billigt och bra så ska troligtvis köra på det.

En bild på min första egna mobil, trasig dock. (Tänk att jag kunde vilja ha en sådan mobil...)


Fullt upp

Har haft fullt upp hela helgen. Vad jag gjorde i fredags vet ni redan. I lördags var det bowling och mer fest som gällde senare på kvällen. Det är rätt kul att vara nykter och kolla på de onyktra. Man har mer koll som nykter också, och kan sköta om de onyktra lite så det är bra. 

Blir ingen bild idag, tyvärr.

Det här hör till ovanligheterna

Jahaja, trevligt när man helt spontant följer med syrran. Mitt liv börjar bli mycket roligare! Hellre sitta i en killes lägenhet tillsammans med fyra andra killar än att sitta hemma vid datorn. Det är faktiskt roligare att vara social face to face.

Lider för tillfället av bildbrist så fick bli en bild som inte alls har med inlägget att göra. Datorn vill dessutom inte känna igen usb-sladden till kameran så kan inte lägga in bilderna heller.

I vilket fall ska jag inte vara vid datorn i morgon, det hinner jag inte. Min dag är väldigt fullspäckad. Först ska jag till skolan och ha Fysik B i 90 minuter (ogillar ämnet men får stå ut tills jag tar studenten iår) efter detta är det en "obligatorisk" rast på 20 minuter. Mentorstiden börjar 10:20 och är slut senast 10:50 då vi går och äter lunch i matsalen. Hem och duscha efter detta och sedan ska jag klippa mig vid halv ett. Tillbaka till skolan då lektionen börjar 14:10 och håller på till 15:40 (vi brukar få sluta halv fyra så vi kan säga att den håller på tills dess). Hem och äta middag för då är jag otroligt hungrig. Fixa mig lite så jag ser lite bättre ut (här kommer dilemmat in om vad man ska ha på sig. Någon typ av tröja ska jag ha men vet bara inte vilken) för sedan bär det av till nämnda killens lägenhet och där blir det någon typ av förfest (var inte oroliga, jag är ingen alkoholfantast) och sist men inte mist ska vi ut till en annan på fest och sen vet jag inte hur det kommer sluta, faktiskt.

Green Light

Roll Deep – Green Light (Future Freakz Remix) OBS! Låten har lite längre intro på Spotify!

Talk That Talk

Rihanna – Talk That Talk


Tillbaka till verkligheten

Jullovet börjar lida mot sitt slut och det känns förfärligt. Ledigheten har varit otroligt välbehövlig. Det var en så lång ledighet att man kände att skolan hade slutat för alltid men så var det inte. Inom ett halvår är det dock så.

Det blir lite fel på loven för jag vänder totalt på dygnet. Går och lägger mig när man ska ligga och sova och ligger och sover när man ska vara uppe. Sedan ligger jag och tänker på en hel del när jag ska sova och då kan jag inte sova på grund av det, ganska jobbigt men det gäller att ställa om dygnet rätt nu de sista dagarna innan skolan annars orkar jag aldrig gå upp vid halv åtta!

En bild på julklapparna förra året.


Grease

Vi alla har väl sett filmen från sent 70-tal vid namn Grease? Om inte så är det som att inte sett Titanic (kanske borde ta och kolla på den en gång till för det var ett tag sedan jag såg den). Det var Grease jag såg i vilket fall. För att jag inte hade så mycket att göra och ville vara lite nostalgisk.

Här har vi en trailer.

How To Lose A Guy In 10 Days

Såg just en film jag sett tidigare men som med de flesta filmer man inte sett på ett tag kommer man inte ihåg handligen till fullo. Har ni inte stet filmen, gör det! Fast det är nog mer av en tjejfilm men killar kan nog ha lite nytta av den också, skulle jag tro.

Här har vi en trailer

Kent

Det blir inte så normala inlägg, mest film- och musikinlägg så tänkte fortsätta på det och ta lite Kent-låtar som jag gillar. Gillar inte Kent så mycket men just de här låtarna tycker jag är bra.

Kent – FF

Det här är den mest felhörda låttext, vill ni se exempel, klicka här!

Kent – Pärlor

Mission Impossible

Har kollat på tre filmer idag, alla i samma "serie". Mission Impossible 1, 2 och 3. Jag tror vi alla har sett dem, om inte, gör det! Fantastiska filmer med Tom Cruise i huvudrollen som Ethan Hunt. Filmerna har även gått på TV4 de senaste två dagarna (onsdag, torsdag), sista visas imorgon.

Trailer till första filmen.


Mission Impossible 4: Ghost Protocol har premiär 27 januari iår och den måste jag se! Jag kommer dock sitta vettskrämd genom nästan hela filmen men äsch. Hade nog aldrig velat se en sån här typ av film om inte Tom Cruise spelade huvudrollen för Action är inte riktigt min genre inom film. Det är mer romantik-biten som är min grej, men det kanske ni har räknat ut?

Monte Carlo

Har länge velat se den här filmen och nu har jag äntligen gjort det. Den var lite förutsägbar men äsch, så oerhört förutsägbar var den inte och jag är glad att den slutade som den gjorde.

Monte Carlo handlar (väldigt kortfattat) om Grace som ska åka till Paris med det händer någonting och hon kommer till Monte Carlo istället.

Här har ni en trailer. OBS! Se den inte om du tänker se filmen, den avslöjar det som händer i filmen. Jag lovar, det sabbar filmupplevelsen sen!


Går det framåt?

Idag har jag tagit mig tid att skriva på Sommarnätterna. Det går inte så fort framåt men jag försöker allt vad jag kan. Som jag skrivit innan är jag ganska fast eftersom jag vet vad som ska hända om ett tag men inte nu så det är lite knepigt. 

Ni är inte sugna på en frågestund, eller ska vi skita i det? Det var väldigt längesedan jag hade en men jag känner inget större behov av att ha någon eftersom det inte är någon som frågar efter att ha frågestund. Ni får säga vad ni tycker, och gärna komma med förslag om vad ni vill ska hända i Sommarnätterna så jag får lite inspiration.Labor Pains

Såg just en film som i det stora hela handlar om en tjej som ljuger om att hon är gravid för att inte bli av med jobbet.

Trailer till filmen


Blir att man vänder på dygnet en del när man inte har någon skola dagen efter, blir krångligt senare när det väl är skola.

Nytt år

Mitt nyår har varit trevligt med moster och hennes familj här. Det känns lite konstigt utan snön måste jag ändå säga men det blev nyår i alla fall. Det känner mer som mars nu, eller oktober med tanke på att det inte är någon snö.

Min nyårsoutfit


RSS 2.0