Nyklippt

Jag var och klippte mig idag. Såhär blev det:

Solnedgång en lördagkväll

Såg solnedgången och var tvungen att ta kort, här kommer några ytterst lite redigerade bilder (och en helt oredigerad faktiskt)
Mycket att tänka på

När jag ändå inte gör någonting och har glömt att berätta en sak här så kan jag ta tillfället att göra det nu! Jag har, hör och häpna (äntligen), börjat övningsköra! Jag har övningskört två gånger, båda med mamma och den ena (ocxh första) gången var Anna med för dte var hennes förslag. Hon tycker såklart att hon ska köra mest, varför vet jag inte men hon bara är sådan så det är ingen idé att försöka argumentera emot det. Det var väl det jag tänkte på.

Sneak-peak på min balklänning, i en påse.

Det börjar dra ihop sig för student, bal och ansökning till högskolor och allt det där (tiden går fortare än man tror). Jag behöver skor, skor och åter skor (nu är jag ngen skogalen tjej men jag behöver skor ändå!)! Bikini behöver jag också. Vet ni när butikerna tar in bikinis? Jag vill vara ute i god tid i år! Jag måste även fundera på om och vad jag ska söka till högskolan, orkar jag ens gå på högskola? Jag vet inte ens vad jag vill bli!

Måste försöka att få igång sommarnätter igen, den har dött ut känner jag. Jag har inte haft tid, eller tid har jag alltid men jag glömmer bort den hela tiden, ni får påminna mig!

Sleeping Beauty

Vilken otroligt sjuk film! Jag blev äcklad vissa stunder. Först verkade den någorlunda bra men sedan blev det allt värre och jag förstod ingenting och slutet ska vi inte ens tala om, det var helt absurt. Bra film i övrigt, fast övergångarna mellan scenarna störde jag mig på så enormt!

Trailer till filmen

Beauty And The Briefcase

Har sett en otroligt bra film. Hilary Duff spelar huvudrollen och det är en anledning till att jag gillar filmen så mycket.

Här är en trailer

My Summer Of Love

Har sett en film, som var otroligt konstig, slutet var nog det mest bisarra i hela filmen. Jag förstod mig inte på filmen.

Trailer till filmen

Inte en vanlig söndag

Efter en lång sovmorgon, en frukost till radions ljud, en stunds läsning och en lång promenad med Mimmi är jag nu helt slutkörd (mest efter den långa promenaden). Nu känns det lite som den här låten. Tror jag ska kolla på en film nu, vilken vet jag dock inte.

Ett stycket Linnea, bild från igår.


Dagens Outfit 10 Mars 2012

Längesen ni såg min outfit kanske, här kommer dagens!Dagens Outfit består av:
Jeans från JC
Topp från H&M

Dirty Deeds

Ännu en film är sedd. Här kommer en trailer.

Fullt upp?

Jag sitter och gör skoluppgifter, den jag jobbar med nu ska vara inne på måndag (psykologi) och jag har inte så mycket till skrivlust och inspirationen har jag lämnat bakom mig någonstans så det är inte lätt. Försöker komma på så bra det går men det går inget vidare. Kanske kan börja på en annan uppgift istället, som inte ska vara inne förrän om tio veckor kanske men jag kan ju alltid börja för att komma igång. 

Jag har nya gardiner! (Hjälp! Det är ett spöke i fönstret!) Mobilbild i mörkret; sämre kvalitet


Fired Up

Ännu en natt med ännu en film. Det har börjat bli en vana nu. När jag dessutom börjar sent kan jag strunta i vad klockan är men nu ska jag faktiskt sova.

Trailer till filmen

Kaboom

Kollade på en väldigt konstig film. Den var otoligt konstig och slutade helt oväntat så det var lite snopet. Filmen är dessutom inte riktad till sådana som inte tål den typen av filmer jag kan finna nöje i. 

Trailer till filmen

40 Days And 40 Nights

Kollade just på en film. Den handlar om en kille som ska avstå från sex i 40 dagar. Efter ett tag börjar han bli galen och medan detta inträffar så möter han även en tjej.

Trailer

Trust, In Her Shoes

Har tittat på två filmer sedan sist jag hörde av mig. En som handlar om ett vuxet syskonpar (In Her Shoes) och den andra om att chatta på internet och sedan träffas i verkligheten. Kort sagt; Man ska inte lita på alla på nätet och ha förtroende och tro att alla är den de säger att de är (Trust).

Trailer till Trust


Trailer till In Her Shoes

Let's Dance!

Jag som Let's Dance-fan googlade på Let's Dance för att jag var så nyfiken på att veta när det börjar detta året. Det brukar alltid börja i januari men av någon anledning har det inte gjort det, det har väl kommit annat ivägen. Är i alla fall glad att det börjar den 30 mars iår. Jag kommer sitta fastklistrad framför TV:n och pappa kommer ogilla att jag kollar på det, men han får vänja sig. 

Är det fler än jag som är Let's Dance-fan eller bara gillar att titta på Let's Dance?

Källa, här är mer information om programmet

13 Going On 30

I torsdags natt såg jag en film vid namn 13 Going On 30 som handlar om en 13-årig tjej som tycker det är jobbigt att vara ung så hon önskar att hon var en 30-årig kvinna istället. Innerst inne, när hon väl vaknar upp som 30-åring, är hon ett barn.

Här har vi en trailer

RSS 2.0