Roxette

Roxette – It Must Have Been Love


Roxette – Joyride


Roxette – Sleeping In My Car


Bounce, I'm A Raver

UK Maniax – I'm A Raver - Radio Edit


DJ Manian vs. Tune Up! – Bounce - DJ Manian Radio Edit

Tre dagar i ett inlägg

Ska jag ta en snabbrepris på mina dagar som varit sedan i söndags idag också? Det få bli det. I måndags var jag och kollade på skor med Johanna, vi tog oss dit med min cykel. Det var otroligt varmt och jag hade inte kläder för hettan, hade mer kläder för en ljummen vårdag och inte som en sommardag som det faktiskt kändes som.

Inte använt den här klänningen/tunikan förut, fick den vid nyår.


Igår failade jag stort med att gå upp i tid. Jag stängde av alarmet och låg kvar i sängen. Tur var det att Sofia och jag började samtidigt för vi tar sällskap när vi börjar och slutar samma tid. Hon kom upp till mitt rum klockan 08:13 och jag fick panik när jag såg att klockan var så mycket. Klädde på mig i raketfart och sprang ner och skulle iväg, frukosten fick vänta. 08:18 åkte vi iväg och kom i tid! Efter lektionen var det dags för fika (frukost för min del) De godaste mackorna var slut när vi kom dit, var inte mycket kvar men det var gott ändå. När Sofia sedan gick på lektion cyklade jag till olika delar av stan och kollade i butiker (behöver en studentklänning och hörlurar, lånar just nu Felicias som man måste höja extremt med för att få samma volym som det var i de förra jag fått låna av pappa som för övrigt blev glapp). Det är lättare att hitta något om man letar efter något annat, håller ni inte med?

Tillbaka till skolan för att ha en lektion för att sedan gå till aulan på Vett & Etikett inför balen. Det var otroligt kul och vi fick veta olika saker man ska göra och inte göra under en middag.

Jag idag

Idag har jag varit ute och övningskört med mamma, det var jobbigt och jag vet inte om jag orkar ta körkort ens... Efter det var jag supervarm så jag lade mig och solade för att bli ännu varmare. Jag åt en hamburgare runt två och sedan har jag inte gjort så mycket mer.

Snabbrepris

De senaste dagarna har jag inte skrivit någonting om vad jag gjort så jag tar det lite snabbt. I onsdags var jag med Sofia och hennes mamma i Sävsjö och badade. Vi simmade, badade i bubbelpoolen och åkte vattenrutschkana. Vi försökte slå rekordet men vi var 29 hundradelar ifrån. I torsdags (igår) gjorde jag inte alls mycket. Anna och jag var ensamma hemma, vi förskjöt dagen en aning och åt frukost runt två. Idag har jag inte heller gjort så mycket. Jag har kollat på Let's Dance bland annat och gjort en god kladdkaka. Anna och jag proppade i oss halva helt själva, för vi är ju trots allt ensamma hemma :)


No Reservations

Fantastisk film! Rekommenderar den verkligen. Här är en trailer.

Händelserik och händelsefattig söndag

Idag har jag första delen tagit det lugnt och bara slöat och verkligen haft en lazy dag. Andra delen av dagen (mest framåt kvällen) har jag städat rummet och fräschat upp rummet. Jag lade ut min nya ryamatta och den är verkligen fin. När jag stånkat och stönat av möbelflyttning och mattutrullning och sängklädesbyte gick jag till duschen för att ta mig en dusch. När jag var fräsch provade jag min otroligt fina balklänning och skorna jag fick igår och stod och stoltserade och kände mig nöjd.Dance Again

Jennifer Lopez Feat. Pitbull – Dance Again

Mor och dotterdag

Idag har jag och mamma varit i Jönköping och shoppat. Båda hittade ett par skor så nu har jag skor till balen och studenten. Vi hittade även en matta jag ska ha i mitt rum. Kommer med på någon bild någongång, måste dammsuga innan jag lägger ut mattan men just nu är jag helt slutkörd och vill bara sitta ner efter att jag gått och fått ont i fötterna men det är synd att klaga. Vi hade en bra shoppingdag utan att vi blev sura på varandra. Jag har gjort stora framsteg i shopping med mamma!Clueless

Såg klart en film för en stund sedan, tonårstjejfilm. Här nedan kan ni kolla trailern.


Fuck You Betta

Neon Hitch – Fuck U Betta

I musikvideon sjunger hon inte ut ordet men vill ni se den (som är ganska sensuell). Vill ni inte se musikvideon rekommenderar jag versionen här under som är rätt lyrics till.


Boyfriend

Hade aldrig hört hela låten innan men den är ju faktiskt ganska bra. Tror fler skulle gilla den om de inte visste vem som sjöng. 

Justin Bieber – Boyfriend

American Pie - Reunion

Har sett den nya American Pie och jag kan försäkra er om att det är heltotroligt rolig. Helt klart sevärd för de som gillar de andra American Pie (i alla fall de tre första filmerna)

Teen Spirit

Såg en rolig tonårsfilm alldeles nyss. Väldigt bra film som är värd att se, i alla fall för de som gillar romantiska komedier. Här är en trailer.

Friends With Benefits

Såg på en helt fantastisk och superbra film inatt. Helt klart sevärd och den bästa jag sett på länge faktiskt. Här ser ni en trailer.


Where Have You Been

Rihanna – Where Have You Been


Tyckte jag var ganska tidig med att upptäcka en ny låt (i alla fall musikvideon, upplagd 30 april) så ska jag kolla upp den på Spotify och där står det att den var med från hennes album Talk That Talk

Sol och bad

Rubriken känns lite väl somrig men det har min dag bestått av. Var med Sofia till en simbassäng och simmade så vi var där ett tag. När jag kom hem var det stekhett inne så jag bytte om och gick ut med en bok och solglasögon. Satt och lyssnade på musik via Spotify på mobilen och läste. Boken (Genom dina ögon skriven av Stephenie Meyer) börjar bli intressant nu faktiskt för att jag fattar mer vad den handlar om. Början är väldigt rörig och man fattar inte riktigt vad som händer men nu har jag börjat förstå vad det handlar om (kanske för att Sofia redan läst boken så jag vet vad den handlar om).RSS 2.0