Hemlighetsfull tjej hemma i Vetlanda

Igår åkte jag till Vetlanda med Mimmi, vi tog tåget som jag även ska ta tillbaka ikväll. Anledningen till att jag åkte hem? Det frågar jag mig också men jag har ett litet ärende i Vetlanda och det tänker jag inte avslöja nu för jag är en hemlighetsfull liten person som gillar att överraska andra. VIll ni veta vad det är får ni kika in ikväll eller imorgon (vet inte om jag hinner skriva ikväll eftersom jag ska äta middag och åka hem). Jag måste skynda mig att äta fukost och göra mig iordning nu. Ni får ha en bra dag!

Tog den här bilden innan jag spelade in videobloggen där jag visar lägenheten.

You Make Me Feel...

Cobra Starship feat. Sabi – You Make Me Feel...

Videoblogg 28 oktober 2012 - Visar lägenheten

Jag visar min lägenhet och tjabbar lite om allt möjligt, så det blev en del klippning mot slutet eftersom jag pratade om ganska onödiga saker, men har kvar det som jag inte berättat om förut. Check it out!

Boom Boom


Finns ingen Spotify-länk till den här, tyvärr så vi får leva med YouTube :)

Tentadag

Idag hade jag tenta klockan åtta på morgonen. "Shit, vad tidigt" tänkte jag igår men det var ingen fara när morgonen väl kom sedan. Igår tänkte jag också "Tentan kommer vara alldeles för svår" men där hade jag fel igen. Det var inte så svårt, men med tanke på mina förväntningar tyckte jag att det gick bra, sen när jag får resultatet senast den 16 november är det en annan sak, men jag får vara lycklig att jag är klar med tentan i alla fall. 

Nu är det helg och sedan börjar en ny kurs som heter Vetenskapliga perspektiv och metoder.


Händelserik dag

Igår gick jag och lade mig men då var jag inte trött så var extremt trött när jag vaknade och kände att jag verkligen inte ville gå upp men det var jag tvungen att göra för att gå till högskolan och ha VFU-samtal med min mentor, var där tio minuter tidigare än jag skulle men fick prata då eftersom jag var först så det var skönt att jag slapp vänta i alla fall. Efter samtalet gick jag hem, duschade och åt frukost för att sedan gå iväg till skolan igen och redovisa en boktrailer jag och Mimmi gjort tillsammans på boken vi läst (Cirkeln heter den). När det var slut gick vi hem till mig och gjorde lunch och latade oss. Vi försökte plugga men det gick inget vidare bra, vi låg mest på min fransmatta och flummade överdrivet mycket. När vi inte fick något gjort åkte vi och handlade (eller gick.. för Mimmis cykel var inte där den brukar så hon hittade den inte). När vi handlade tog det tre gånger så lång tid som det egentligen skulle gjort, vi hade inte riktigt planerat innan exakt vad vi skulle ha och var dessutom trötta och hungriga (ingen bra kombination). Mot slutet av affären var det lösgodis på rabatt (30 kr/kg istället för 80 kr/kg) så då var vi tvugna att ta hur mycket godis som helst! Hemma började vi laga mat (det blev lasagne, fast med pastaskruvar istället) och här börjar det gå på tok. Under dagen slog jag i tån onormalt mycket och när vi (läs jag) skulle hälla av pastan skvätte det varmt vatten på både mig och Mimmi. AJ, våra tår! När vi skulle göra sås brände vi margarin och utlöste brandlarmet vilket ledde till att köksavdelningen utslogs (ingen el så att vi kunde fortsätta laga mat, vi var nästan klara) så jag fick ringa fastighetsjouren så jag fick hjälp. Vi diskade efter det så nu ser det rent och fint ut någonstans i lägenheten i alla fall!


Slutsats: Jag har nog fått för lite sömn... 

Mycket på att-göra-listan

Är oerhört mycket uppgifter att göra nu, och utöver det har jag tenta nästa vecka. Hur i hela friden är det meningen att jag ska hinna med allt på så pass kort tid?! Idag, även om jag inte känner för det och är trött efter en återinsparkssittning och Akademien igår kväll, så har jag tänkt att ta itu med det som krisar allra mest. Hur jag nu ska orka det men det är en annan femma. Idag är en sån dag där jag känner att jag inte har lust att göra någonting och det är synd för jag behöver verkligen göra otroligt mycket saker (diska till exempel, annars kan jag inte laga mat men samtidigt måste jag göra skoluppgifterna. PANIK!).


I Cry

Flo Rida – I Cry 


RSS 2.0