Studiebesök och Shopping

Efter lunch var jag och de jag går kursen med på besök på simsholmen avloppsreningsverk, vi var ute ett tag så mina tår hann börja frysa (även om jag hade kängorna på mig). På hemvägen svängde jag förbi Maxi och handlade lite (visste inte riktigt vad jag skulle ha så blev inte jättemycket, får komplettera när jag vet vad jag vill äta). När jag sedan kom hem värmde jag oboy och fikade med saffransbulle, kakor och pepparkakor.
 
Efter detta gick Mimmi och jag i butiker och kollade efter en klänning jag kan ha på jul och nyår. Efter letande i många butiker hittade jag till sist någonting på Once, och det är ju inte dne billigaste affären om vi säger så... Aja, snygg klänning till mig. Efter det var Mimmi tvungen att gå iväg för hon hade annat att göra. Jag gick till butik efter butik och letade efter annat jag behövde för att komplettera outfiten jag ska ha på jul och nyår. Hittade nagellack och strumpbyxor på Åhléns. Letade även efter kofta/kavaj och hittade några snygga på några få ställen. Grejen var att de antingen satt fel eller var för kort i ärmarna. Hittade en snygg på JC, som dessvärre var för kort i ärmarna. Till slut, efter många butikers letande, av och på med jacka, så hittade jag två på Vero Moda. Tog den ena för den var snyggare till klänningen. 
 
Ett exempel på en snygg kavaj som inte passar i armarna. (Bild tagen på Lindex)
Det är alltid knivigt för mig att hitta någonting med långa ärmar, det går knappt. Då får jag ta någonting som egentligen är flera storlekar för stort, så sitter det pösigt och konstigt istället, usch. Är det itne fler som har samma problem? Skulle vara intressant att veta att jag inte är ensam om det där; att flera delar det problemet.
 
Någonting annat jag behöver är en tomteluva, till tomtevakan på fredag. Hittade en fin på H&M, men den var för ljust röd. Röd är alltid en klurig färg, den är antingen för mörkt röd eller för ljust röd, sen är det alltid annorlunda i butiken för man ser itne om den är i gränsfallet till att vara för ljust röd.

Kommentarer
Postat av: Farsan i Vetlanda

Jag har ju typ samma problem med för korta ärmar på jackor på CH City Herr köpte jag min höstjacka men det är ju en herrbutik men det borde ju finnas en liknande dam/kvinnobutik

2013-12-02 @ 20:37:22
Postat av: Josefin

Hej nea! Vad bra att du hittade ngt till jul och nyår^^<3 vad för färg blev det? Jag har själv köpt en klänning då jag inte hade ngn här i jkpg när jag och Linus skulle på 50 åra fest! Nice att du ska på tomtevakan! Då kan vi gå på samma förfest kanske?:D

Svar: Det blev en svart :) Tycker absolut att vi ska på samma förfest!
Linnea

2013-12-02 @ 21:20:44

Lämna en kommentar här:

Namn/Signatur:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar nedan:

Trackback
RSS 2.0