Ny bloggdesign!

Nu har jag varit dum nog att inte tagit en före-bild på bloggdesignen men äsch, man ser ju det jag ändrat! Ser ni inte den nya designen trycker ni Ctrl och F5 så uppdateras sidan. En av de ändringar jag gjort är att jag nu kan ladda upp bilderna 100 pixlar större än förut, tyckte bilderna började se lite små ut så nu ser det betydligt mycket bättre ut, elelr vad tycker ni?

Äpple, kiwi, apelsin och yoghurt toppat med ljus sirap och kanel (det låter kanske konstigt för vissa att ha kanel på kiwi och apelsin men på apelsinen var det faktiskt väldigt gott, särskilt tillsammans med äpplena).

Bloggdesign, misslyckade hamburgare och tv-program

Jag jobbar med bloggdesignen så bilderna från Gran Canaria kommer upp efter att jag är klar med den. Det kommer bli otroligt bra! Har strulat lite grann idag. Har inte haft så mycket tur tror jag. Gick inte bra när jag gjorde headern och blev lite (läs: ganska mycket) frustrerad och det berodd nog mest på att jag var så hungrig.

När jag sedan stekte hamburgare ville de inte som jag ville så jag mosade och hackade sönder dem... Fick i mig mat i alla fall, det var ju bra att jag blev mätt i alla fall.

Nu ska jag titta på Fråge Olle-dokumentären på Kanal 5!

Vad hände med Gran Canaria?!

Det slog mig att jag inte berättat om Gran Canaria ännu, eller visat några som helst bilder från det. Jag har för mig att jag lovade det och jag vill gärna hålla vad jag lovar (om jag vet att jag inte kan hålla något jag lovar så lovar jag det inte). Med tanke på att jag har lovat detta ska jag försöka fixa till ett sådant inlägg (eftersom mina kursböcker inte kommit ännu, och jag ändå inte har så mycket annat för mig på dagarna när jag har självstudier; tisdag, torsdag, fredag). Hoppas det blir bra :)


I Got A Girl Move Your Body Sweet Like Cola

Egentligen borde jag inte fylla ut bloggen med inlägg som innehåller låtar, men gör det i alla fall. Hittade några sköna låtar igår för att jag lyssnade på den här bra låten och undrade om han hade fler bra låtar, det hade han! Vilken tur jag hade!

Lou Bega – I Got A Girl

Låter väldigt mycket som Mambo no. 5 där han också rabblar upp tjejer.

Här är en annan låt, som inte handlar om flera tjejer men det är definitivt om en tjej. Diggar den också.

Lou Bega – Sweet Like Cola


Eiffel 65 – Move Your BodyShe Wolf (Falling to Peices)

David Guetta feat. Sia – She Wolf (Falling to Pieces)

Engelska

Idag hade jag kursstart i Engelska, där vi fick reda på att vi (kanske inte helt oväntat) ska prata engelska och ha föreläsningar på engelska (hjälp!) mestadels av kursen. Vi ska även skriva en text och presentera den och allt detta på engelska såklart. Vi blev indelade i grupper utifrån efternamnen så jag och Mimmi kom inte i samma grupp, typiskt!
Håller på och mixtrar lite med en ny design till bloggen (blir troligen ingen totalmakeover). Har inga direkta idéer till en design, dessutom designar jag inte allt från grunden för har inte den kunskapen. Vill ändå att det ska vara min design, så att säga. Känns inte lika mycket mig om jag låter någon annan designa åt mig även om jag säger exakt hur jag vill ha det och det blir exakt som jag tänkt mig.

Lite Snicksnack

Någon gång under en snar framtid ska jag ändra bloggdesignen lite grann.. Blir ingen stor förändring gillar hur den är och tycker det är onödigt att byta då :) Ska fixa en ny bloglovin'-ikon och en Twitter-ikon också, tror man kan fixa mitt twitterflöde också men vet inte hur, får läsa lite om det, om det inte går får jag strunta i det. 

Felicias och min "kompis" som hängde med oss lite när jag och Felicia spelade kort på mammas, pappas och Felicias balkong på Gran Canaria.
På tal om Gran Canaria förresten. Jag ska berätta om det, har bara inte haft tid med tanke på plugg och allt det här. I will tell you as soon as I get the time.

I Knew You Were Trouble

Taylor Swift - I Knew You Were Trouble (Finns tyvärr inte på Spotify)

Det är ett längre intro än normalt innan själva låten börjar, vill du bara höra låten spolar du fram till 2:02.

Tentafredag

Det är en grej jag inte förstår mig på och det är varför tentor är så otroligt tidigt (klockan 8). Nattugglor som jag klarar inte av att gå upp så tidigt för att göra en tenta som bara tog en timme i alla fall. Till råga på allt kunde jag inte sova inatt heller, så en trött Linnea gick till skolan och en ännu tröttare Linnea gick hem och lade sig i sängen och vilade från tjugo över nio till ungefär ett.

Ikväll ska jag till kåren (den är vanligvis bara öppen på onsdagar men det är insparksvecka för de studenter som börjar på våren så då är det typ hela veckan)! Var inte så pepp på det imorse och är inte väldigt pepp nu men ska äta så blir jag mer pepp samt börja spela lite festmusik så blir det nog bra. Ingen gillar sura miner på dansgolvet så jag ska försöka hålla humöret uppe!

Januaribild på en glad Linnea.

Om Det Blir Alltid Värre Framåt Natten

Två trevliga låtar.

Niklas Strömstedt – Om


Björn Skifs – Det Blir Alltid Värre Framåt Natten


The mountain of fruits!

Idag har jag gjort lite mer nytta än igår. Jag började dagen med att ta en dusch (rättare sagt började jag dagen med att ligga alldeles för länge i sängen för att sedan inse att jag måste upp och göra lite nytta åtminstone). Efter att jag duschat fixade jag soppa (nej, jag åt ingen frukost, det var snarare sen lunch vid den tiden). När jag fått i mig mat gick jag glatt till Maxi och handlade, där jag bland annat köpte ett fruktberg bestående av två apelsiner, tre äpplen och fyra kiwis (stod kiwier i Svenska Akademiens Ordlista men det lät konstigt, så väljer engelskans böjning istället). 

Mitt fruktberg!Åter i Sverige

Är hemkommen från Gran Canaria. Kommer skriva mer om det när jag är i Jönköping där jag har datorn (lättare att skriva där även om det går ungefär lika fort att skriva på mobilen. Det blir troligtvis en bildbomb och massvis av berättande text.

Idag var jag hus farmor och fikade (det är väl det man brukar göra hos sin farmor?). Proppade i mig en del godsaker. Maten hemma blev spagetti och köttfärssås, godare än vanligt efter all all-inclusive-mat.

Har skaffat Twitter idag också, där heter jag Linnea168. Tänkte att det ska fungera som ett komplement till bloggen, eftersom jag inte gillar korta inlägg utan bilder här på bloggen så blir Twitter perfekt. Har ni några tips på roliga twittrare får ni gärna tipsa mig eftersom jag inte följer så många ännu.

Bilden är från nyårsafton på Gran Canaria (mobilbild)


RSS 2.0