Onsdag = Utgång!

Det var ett tag sedan. Har varit i skolan, jobbat med ett ämnesintegrerande grupparbete måndag-onsdag och då var jag även ute på kåren. 
 
När jag skulle hem från skolan igår tänkte jag att jag går förbi systemet. Visste inte om jag skulle ut eller inte men gick dit i alla fall, det var ju faktiskt onsdag! När jag kom ut därifrån och skulle hem stötte jag på P som stod och pratade med någon. Jag utbrast någonting i stil med "Men vafan, hej!" för att jag var aningen förvånad att se honom där med tanke på vissa omständigheter. På vägen hem stod det en snubbe/gubbe i Rådhusparken mot en buske och urinerade. Usch, skäms!

Målade naglarna blå igår. Mina nagelmåningsskills är absolut inte de bästa, snarare tvärt om... Det ser ut som när man på förskolan målar i en målarbok med färgpennor; det hamnar långt utanför strecken. Nu vill inte bildströmmen... så blir en bild på mina nya mobilskal istället :)
På förfesten spelade vi med andra ord. Jag trodde att jag skulle förlora men lagen lottades och jag vann hela två av tre gånger! Epic win! Är lite komiskt att folk kan bli så sura över att förlora på ett sådant spel. (Jag blir i och för sig lite irriterad när det inte går som jag vill på dator-/TV-spel men det är en annan femma.)

På kåren på kvällen var det en snubbe som bokstavligen ramlade ner på en kompis. Man bara: "Asså vad håller du på med?!" Trögare människa får man leta efter. Störde mig på honom resten av kvällen/natten. 


OBS! Ni får inte glömma att det är kanelbullens dag imorgon! Jag ska baka så den som är sugen får meddela mig om sin ankomst.

Kommentarer

Lämna en kommentar här:

Namn/Signatur:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar nedan:

Trackback
RSS 2.0