Redovisning

De senaste dagarna har jag jobbat med ett arbete tillsammans med en kurskamrat (kamrat låter så gammalt...). Arbetet var om sex och samlevnad och innebar att vi skulle planera undervisning i ämnet. Ska inte förklara uppgiften alltför noga. Idag hade jag i alla fall redovisning och det gick bra. Det är inte nervöst att gå upp och prata längre. Har jag inget strikt manus blir det lättare för mig. Klar att jag blir lite nervös men det är först när jag står där uppe. Inte innan, eller efter.

Börjar få bildbrist, igen. Inte lätt att blogga alltid. Där har vi mig i mina nya mysbyxor från H&M (även om de inte syns). Några dagar gammal bild.

Skrev jag att jag var på kåren igår? Om inte gjorde jag det nu. Förfesten höll jag i och någonting bra med det är att man får pant (nu låter jag som en extremt fattig student, är ju faktiskt snålänning också, aka smålänning). Sällskapet är ju också trevligt, så klart! Dessutom får jag en väldigt bra anledning att snygga till lägenheten. Var oväntat fler än jag tänkt mig. Förutom mig, Sofia, Mimmi, R, P och fem till.

Kommentarer

Lämna en kommentar här:

Namn/Signatur:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar nedan:

Trackback
RSS 2.0