Någonting oväntat

Var i skolan idag och vi var några som skulle iväg efter lunch så jag köpte mat i skolan. Det jag valde mellan var: Pasta med ost- och skinksås, kycklingpaj med fetaost samt svampsoppa med pannkakor och sylt. Svampsoppan var mycket delikat (sedan när började jag använda det? Nu!) och pannkakorna också. Det var någon sylt med blandade bär och grädde till. 
 
Var ganska kul. När jag satt och åt lunch tyckte jag mig se P gå förbi i korridoren. Sedan var det konstigt att jag inte blev sedd av P eftersom jag satt precis framför (bara massa meter bort). 
 
När jag kom hem lade jag mig i sängen och satte på en film, därefter en till och nu kollar jag på TV och ska göra till 22. Har ingen aning om vad jag ska göra efter det? Äta någonting kanske kan vara bra (eftersom jag inte ätit sen lunch vid 12-tiden, har inte känt mig hungrig). Så kan det gå ibland!

Min lugg (och mitt hår?) lever sitt eget liv efter några timmar i sängen (jag mår bra, don't worry!)

En del att göra

Idag ska jag äta middag med Mimmi och P, så innan dess ska jag iväg och köpa mjölk samt gå till systemet, dessutom ska jag hinna duscha och fixa mig. Har redan städat, diskat och tvättat en tvätt. Ska byta sängkläder när jag kommer hem igen sen vädrar täcke och sådant så länge jag kan.

Ikväll är det förfest här så jag får se hur många det blir; ju fler desto bättre.
 
Nu måste jag kila!

Surprise, surprise!

Halloj! Igår var jag och klippte håret! Bokade tid i måndags och kom på efteråt att jag hade föreläsning då, men gick i alla fall en halvtimme på den efter lunch, bättre än inget. Får dåligt samvete när jag skippar föreläsningar.
 
Såhär blev det! Är alltid intressant att se hur det blir efter första duschen, så det återstår alltså att se.
Efter att jag klippt mig gick jag in på H&M och köpte lite grejer. Bör nämnas att jag inte köpte några kläder. Dock hittade jag en supersnygg figursydd kavaj (?). MÅSTE prova den! Den var i och för sig inte billig men man måste väl få prova?!

Back to the subject! Det jag köpte var följande:
  • Örhängen
  • Hårspray
  • Borste
  • Kam*
  • Mascara (Har jag ens köpt egen mascara förut? Tror inte det)
  • Hårklämmor. Av de fyra jag köpte senast har tre gått sönder och slängts, den fjärde har en skadad tand.
 
*Borde det inte stavas med två M eftersom damm stavas med två och dam med ett. Egentligen borde vi uttala det som dam, gam, lam, ram, tam (nej, jag gick inte igenom hela alfabetet för att se vilka exepmel jag kunde ta, brukar göra så när jag rimmar i och för sig)

Without Me

Eminem – Without Me

Ratatouille

Igår kväll (eller natt) tittade jag på Ratatouille. Himla trevlig och rolig film. En av de roligaste filmerna jag sett (till vissa delar). Filmen får 5/5, vad kunde möjligtvis vara bättre?! 

Här är trailern. Det blir i och för sig inte lika roligt om man ser den innan man ser filmen för man får en del scener från filmer genom att se den, men ni gör som ni vill.

Bok om matfusk

I kemikursen ska vi läsa en bok om kemikalier i vardagen och jag har en bok som handlar om matfusket och tillsatser i maten. Det är hemskt hur mycket som faktiskt är fejk. Man får upp ögonen så mycket mer. Läste om hur det kan gå till när skinka görs och kan säga att det inte var särskilt behagligt att läsa det. Får lust att sluta äta skinka bara för det.

Tänk om all mat vi äter har en massa tillsatser? Till och med sådant vi inte tror innehåller några tillsatser. Vad hemskt egentligen. Tydligen började matfusket redan på 1800-talet. Mycket intressant bok för övrigt. (Det där var så osammanhängande...)

Fjärilslarver i föreläsningssalen. (Passar knappt till inlägget men har lite med biologikursen som jag läser nu att göra)

Dagens Outfit 20 september 2013

Kände för att vara fredagsfin idag. Här är min outfit:
Knästrumpor och Klänning från H&M
Skor från Nymans skor i Vetlanda.

(Förstår egentligen inte varför jag skriver ut vart grejerna kommer ifrån eftersom det var ett tag sen jag köpte allt.)

Pyssel med ovven!

Fick lust att pyssla lite idag. Har planerat vad jag skulle göra men inte fått det gjort förrän idag. Nu lämnar jag över till bilderna.
 
Dags att klippa sönder Faddertröjan!

...och det blev ju faktiskt bra! (lite snett, men whatever!)
Hade märken jag skulle flytta så rev bort dem, det syns väl inte vart de var innan?
Baksidan på de bortrivna märkena, som är från förra årets inspark.
Dags att klistra på det jag klippt ut och det blev bra! (Det är meningen att ska vara snett, tycker det är mer charmigt än om det blir väldigt rakt.)
Det finns en viss logik bakom placeringen av Fadder-tygbiten; Insparksmärkena från i år är precis bredvid, dessutom är lagmärkena ovanför.
Borde uppdatera ovvebilderna på headern eftersom ovven inte är sådär tom längre :P

RSS 2.0