VFU, kompletteringar och läsa böcker

Det var ett tag sedan jag skrev någonting, men det är mycket med skolan så jag tar mig inte tiden till att skriva här längre. För två veckor sedan (vecka 14) började jag min VFU (verksamhetsförlagd utbildning; praktik) på en skola i Vetlandatrakten. Nu, medan eleverna på skolorna har påsklov, har jag istället föreläsningar på högskolan. Inget lov för högskolestudenter, inte! Nästa vecka ska jag tillbaka till VFU:n som sträcker sig ända till vecka 19. Därefter återvänder jag till den jobbiga svenskakursen som blir sista kursen för terminen. Tiden går så fort!
 
Idag måste jag komplettera en uppgift som ska vara inne idag (seriöst, jag orkar inte komplettera mer...). Har redan kompletterat den uppgiften så känns extra jobbigt att behöva komplettera ytterligare en gång. Dessutom måste jag även komplettera essän jag skrev. Känns som jag kompletterat uppgifter för alla de år jag gått här, så mycket som jag fått komplettera den här terminen.
 
Här kommer ett urval bilder från min bildström.
Boken jag köpt har äntligen kommit men kan inte läsa den än eftersom jag måste läsa massa annat i plugget just nu eftersom det är litteraturinriktning på svenskakursen.*
 
*Att tvinga på mig böcker får mig snarare att inte alls vilja läsa överhuvudtaget. Att dessutom bara få en dag att läsa en bok på ca 200 sidor är inte heller någon bra strategi. Vad i hela friden tänker dem med egentligen? De verkar inte tänka på de som läser sakta ens en gång. Jag har alltid hatat att läsa ett visst antal sidor till en viss dag, nu är det ännu värre. Det är så illa att jag funderar på att strunta i att läsa den för att det inte känns lönt eftersom jag inte kommer hinna läsa så många sidor. Jag vill inte läsa massa skönlitterära böcker som jag inte intresserar mig av! Okej, boken kanske är bra, men jag orkar inte läsa böcker bara för att. Jag jobbar inte så. Jag läser vad jag vill när jag vill och när jag har lust.

Kommentarer
Postat av: Elsa

Du sa att du gillar att läsa böcker! Ser också att du själv skriver lite.
Läste igenom dina historier och tycker dem är riktigt bra!
Hoppas det inte stör, men din blogg påminner om en annan jag hittade idag. www.ilandetingenstans.blogg.se
Ha en underbar dag!

2014-05-07 @ 19:06:24

Lämna en kommentar här:

Namn/Signatur:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar nedan:

Trackback
RSS 2.0