Leopardmönsterälskare och Födelsedagsprat

Jag är lite besatt av leopardmönster just nu (och hade tydligen redan skrivit ett inlägg om detta?!)! Jag tror det började förra sommaren när jag skulle välja tyg till stolsdynorna sedan dess har besattheten ökat! Det senaste tillskottet i leopardmönsterfamiljen är en supermysig och otroligt fin pläd (jag skulle säga filt, men det står att det är en pläd och vad är egentligen skillnaden på en pläd och en filt?). Jag fick faktiskt den när jag fyllde år för någon vecka sedan. En superbra present kan göra sig bättre än många bra presenter så tack familjen för den!. Andra saker/plagg i leopardmönsterfamiljen hittar ni i det här inlägget.
 
Jag glömde visst berätta att jag fyllt år. Well, det var inte så speciellt att fylla 21 mer än att jag fick världens finaste och mysigaste pläd! (Bild nummer två borde dock inte ens ses på datorer..) Dagen innan jag fyllde år bakade jag tårta och jag tänkte att det kanske kan vara intressant att se hur den blev i år (haft den på mina egna födelsedagar alla år sedan jag fyllde 18. Favorit i repris, alltså!). Detta året gjorde jag den dock bara för andra gången och ändrade receptet lite grann (bara två bottnar istället för tre). Nu låter jag bilderna tala för sig själva!
Om vi/jag/man ska dra en slutsats av mitt tårtbak och mina färdigheter när det kommer till att komponera tårtan och få den att se bra ut så blir slutsatsen, tycker jag, att det ser ganska slabbigt... Gott är det men det ser inte så otroligt kul ut när i princip hela tårtfatet är täckt av avrunnen glasyr och avrunna hallon.
Reminder till nästa gång: Mindre och mer kyld glasyr.
 
(Nu blev jag ju sugen på kladdkaka med hallon, eller något liknande!)
 

Kommentarer

Lämna en kommentar här:

Namn/Signatur:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar nedan:

Trackback
RSS 2.0