Förträffliga måltider, eftermiddagen till ära.

Dagen började jobbigt med att jag var tvungen att gå till en föreläsning som började halv nio (gå upp tidigt och för lite sömn är inte så bra kombination). Inte så intressant att läsa om det så vi hoppar fram till lunchtid då föreläsningen och skoldagen slutade. Började gå hem och när jag nästan var hemma fick jag ett samtal från en kompis som alldeles strax skulle komma till mig för att fika. När jag väl kommit hem satte jag igång en tvätt (väldigt behövligt då alla mina rena strumpor börjat ta slut). Snabbdiskade lite så att vi hade någonting att dricka te ur (mitt kök ser för tillfället ut som en svinstia... Luktar nästan som en också, äckelkylskåp! Dags att rensa?) samt skedar att röra om med.
 
Överraskande nog hade kompisen med sig semlor från Weinerkonditoriet, mycket gott! Så vill ni äta semlor (eller fika överhuvudtaget) så rekommenderar jag det fiket, väldigt gott där. 
 
Kompisen stannade ett tag och efter några timmar började vi bli hungriga så efter att jag tagit ut första tvätten och laddat maskinen en gång till promenerade vi till Jensens Böfhus. Där var det otroligt romantiskst så jag satt och hade myskänsla hela middagen (och desserten!). Även om själva stämningen mellan mig och min kompis inte var romantisk var allt annat runt omkring det; musiken, rosorna och stearinljusen på borden, mysbelysningen, ja till och med underläggen var gulliga! "Hej sötnos!" stod det. Hur glad blir man inte?! Jag är i extas så himla mysigt det var där! Behöver ni par någonstans att gå på alla hjärtans dag (eller någon annan gång när ni känner för en romantisk stämning) rekommenderar jag Jensens Böfhus.

 
P.S: Visste ni att det är alla singlars dag idag? Inte för att det är något att fira iofs men alla singlar måste ju också ha en dag om alla par får ha en dag.

Kommentarer

Lämna en kommentar här:

Namn/Signatur:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar nedan:

Trackback
RSS 2.0