Helgresumé

I fredags var det som ni kanske vet Alla hjärtans dag och jag har, som ni kanske också vet, ingen pojkvän att visa kärlek så jag bestämde mig för att ignorera det faktum att jag var ensam och gjorde dagen till ett "Mitt hjärtas dag" och fixade en romantisk middag bestående av klyftpotatis och schnitzel (kanske inte så romantisk med tanke på hur det såg ut men huvudsaken är ju att det smakar bra, eller hur?). Medan jag åt hade jag tända ljus och kollade på TV. I någon reklampaus började jag fixa dessert; ett nytt recept på en chokladkaka som jag hade värmda hallon till. Mycket gott faktiskt! Medan chokladkakan svalnade började jag kolla på filmen som började på fyran men under filmen ville P spela så jag offrade mig bara för att det är han (vad gör man inte för vänner man bryr sig om?). Jag fortsatte kolla på filmen även om vi spelade för jag hade ingen tanke på att vinna, det gör inget om jag förlorar spel.
Igår var det LAN hos Robin så vi var ett gäng där som spelade Age Of Empires 2 (i HD). Alla hade med sig sina laptops. Min skulle så klart få problem så jag fick inte använda den mer efter det men det gjorde inget, klarade mig lika bra med den datorn jag fick använda istället. När jag kom hem skulle jag starta upp min dator för att kolla på film men då fick den problem igen så jag beslutade mig för att återställa den. Medan den höll på att återställa låg jag i sängen och spelade spel på mobilen och blev bara tröttare och tröttare. Till slut var äntligen återställningen klar så jag fixade lite och stängde av den.
 
När jag gick upp idag startade jag den och då var den aningen seg istället och eftersom jag inte ätit frukost innan jag startade den blev jag frustrerad och irriterad (mina sådana frustrationer brukar oftast sluta i tårar. Bra där, Linnea). Efter det att min frustration lagt sig har jag intsallerat lite program samt skannat hela datorn med ett antivirusprogram. Nu fungerar den som den ska, tumme upp för det. (Var tvungen att nedgradera till Windows 8 men det gjorde inget för det verkar ha varit i 8.1 som problemet fanns så jag är bara glad för det, även om det fanns några bra grejer med 8.1, men om den ska ha problem hela tiden slipper jag hellre de bra grejerna).
Under eftermiddagen fick jag besök av en kompis som hade med sig käk till sig så samtidigt åt jag resten av min pizza från LAN:et igår (för hade ändå tänkt äta i samma veva som kompisen bestämde sig för att dyka upp). Vi kollade massa på OS och såg lite av hockeymatchen mellan Kanada och Finland (men har ingen aning om hur den slutade för stängde av under sista perioden). Min kompis beslutade sig för att dra sig hemåt, men kände mig lite nere så hade hellre fortsatt ha sällskap. Men det gick över efter en stund sen, som tur är.
 
Vad ska jag göra nu då, kan man fråga sig. Jag hade tänkt kolla på någon disneyfilm men vet inte riktigt vilken jag vill se, de flesta filmer har oftast något man inte är sugen på att se. Funderar på Pochahontas men får se vad det blir.
 
I veckan har jag hur mycket som helst, känns det som. Imorgon ska vi göra en Photostory, på onsdag ska vi ha workshop, litteraturseminarium och dessutom högläsning ur en varlfri kapitelbok för mellanstadieelever. Men det där var inte allt. På fredag ska en reflektionsuppgift lämnas in. Hur ska jag hinna med allt?! Vart är sommarlovet när man behöver det? Eller sportlovet, eller vilket lov som helst. Jag vill vara ledig. Två dagar helg är för lite.

Kommentarer

Lämna en kommentar här:

Namn/Signatur:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar nedan:

Trackback
RSS 2.0