Mer muffins!

Idag fick jag nog av att vara utan rivjärn, vanlig muffinsform och kökvåg så på vägen hem från skolan gick jag till Claes Ohlsson och införskaffade mig allt detta. Först var det tänkt att jag bara skulle ha rivjärn men varför inte tänkte jag när jag kollade in priset på de andra grejerna. Mycket välbehövligt.
 
Bakade en ny uppsättning med muffins idag, det blev bara 8 stycken (skulle blivit 12 st enligt receptet) men det är ju alltid något. Nu är det bara två kvar eftersom jag fick besök av P som jag skulle fika med och vi åt minst två var. Bra betyg! Även om han tyckte att de kunde smakat lite mer. Jag följer bara recepten än så länge, vill inte sticka iväg första gången, då vet jag inte hur grundreceptet smakar. Vill prova recepten som det står först, sedan kan jag börja exprimentera om jag vill.
 
Citronfjärilsmuffins. Ja, okej då, de blev ganska konstiga.. men gjorde som man skulle :) Gott var det i alla fall och det är det som spelar roll. Det ska ju ändå in i munnen, eller hur?!
Alla såg dock inte ut sådär, det där var en med lite misslyckat utseende, men huvudsaken är ju att det smakar gott, tycker jag. Är bara jobbigt när det är massa grejer överallt som bara är ivägen och trillar av. Tycker det är mer charmigt när det inte är sådär jättesnyggt också.

Kommentarer

Lämna en kommentar här:

Namn/Signatur:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar nedan:

Trackback
RSS 2.0