Shoppinglördag

Idag kom mamma och syrrorna upp hit och fikade, därefter gick vi i affärer i stan och kollade lite och åkte sedan till A6. Syrrorna skulle ha skiddressar och jag skulle se om jag hittade en vinterjacka. Behövde även möbeltassar och tänkte att jag skulle köpa på mig en hylla att ha i köket där jag kan ha burkar med t.ex. socker och vetemjöl. Det köpte jag på Ikea.
 
Bjöd på muffins och marabou när vi fikade (dock inte den till höger, det var en muffins med både vit och mörk choklad, samt kakao). Det var mycket uppskattat. På bilden ser vi en chocolate chip muffins och en kladdkakemuffins (kladdkaksrecept i muffinsform, i princip).
Jacka hittade jag såklart inte men hade inte planerat det heller. Behöver en för att min inte är tillräckligt varm, för stor och dragkedjan är sönder. Kom att tänka på att man ser ut som en michelingubbe i vinterjackor. Såå FULT! Inga former får man ha såhär i vintertider. Jag får i och för sig inte så mycket till form i andra jackor heller för ärmarna brukar vara så korta att jag får köpa storlekar som egentligen är för stora för min kropp, oerhört störande. Klädindustrin borde ändras snart och anpassas efter längre personer också, och olika former.
 
Tänkte gå på stan och kolla imorgon, och se om jag hittar någon snygg jacka som inte ser oerhört för stor ut i kroppen, ogillar att köpa massa storlekar för stort bara för att jag har långa armar. INTE OKEJ! Klädindustrin får gärna skärpa till sig ordentligt.

Kommentarer

Lämna en kommentar här:

Namn/Signatur:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar nedan:

Trackback
RSS 2.0