Try

Colbie Caillat – Try. Den här musikvideon (och låten i sig) har ett klockrent och underbart budskap.

Vi duger som vi är, vi behöver inte ha massa smink (som ändå inte alltid är så bra för huden?).

World Of Dreams

Kan ni gissa vad badkrukan (jag, alltså) har gjort idag!? Jag var och solade vid Vätterstranden och efter ett tag gick jag i vattnet. Det var alltså första gången jag badade i Vättern, woho! Jag doppade mig inte men whatever! Lät vågorna blöta ner mig samtidigt som jag gick längre ut i sjön. Var på stranden i ungefär tre timmar innan jag cyklade hem för att äta.
 
För få dagar sedan hörde jag en bra låt och den kommer här: Galavant feat. Mary Jane Smith – World Of Dreams

Leopardmönster in my heart!

Idag var jag en sväng på stan i Jönköping (östra centrum såklart, vad annars?!). Gick först och kollade vad matmarknaden hade att erbjuda men det var inte så intressant för mig just då så jag tog en sväng in på New Yorker efter det. Där inne plockade jag på mig en hel del kläder för att prova. Hittade en supersnygg leopardmönstrad, mörkröd, tunn och aningen transparent skjorta och jag bara: Åh, den här vill jag ha. Dock fanns inte den mörkröda i större storlek (provade S men den stramade åt så kunde inte röra mig vanligt i den, vilket är lite jobbigt) och ville inte ha en mörkblå, även om det var fin färg på den med, så fick tyvärr slopa den skjortan. Fast det beslutet blev i och för sig bättre för plånboken. Till slut bestämde mig för att köpa två plagg (hade köpt minst ett till om jag haft väldigt mycket mer pengar än jag har nu under sommaren). Det första blev en långklänning - ÄNTLIGEN en som INTE är FÖR KORT till min längd och dessutom var den ganska billig för att ha så mycket tyg. Det andra plagget jag köpte var ett leopardmönstrat linne med knappar och ljusblå, tunn jeanskrage. Jag har en grej för leopardfärgat nu. Det finns ju överallt! Så jäkla synd att jag inte kunde prova den mörkröda leopardmönstrade skjortan i en större storlek. Vill ha den!
 
Ny syns tyvärr inte mina leopardmönstrade leggings på bilden (haft dem på mig idag nämligen) och bildströmmen vill inte riktigt samarbeta, som vanligt. Men såhär har jag sett ut idag. (Jo, jag vet. Jag ser ju hur glad ut som helst...)
Vet inte riktigt vad som tagit åt mig. Jag provar saker jag inte tyckt om tidigare, hade det varit någon annan färg eller inte leopardmönstrat hade jag troligen inte ens kollat åt det hållet.
 
Jag har följande saker/plagg i leopardmönster:
  • Stolsdynor
  • Klänning
  • Leggings
  • Ballerinaskor
  • Förkläde
  • och nu: Ett skjortlinne :) (eller vad säger man?)
 

RSS 2.0