Jag har gjort någonting väldigt ovanligt för att vara jag...

Ni kan inte gissa vad jag har gjort! Jag har köpt en skönlitterär bok! På engelska! Äger ingen skönlitterär bok på engelska, men någon bok måste väl vara den första i samlingen. Köper aldrig skönlitterära böcker men eftersom den boken jag ville läsa inte fanns varken på svenska eller på engelska på ett bibliotek nära mig. Boken finns inte ens på svenska. Vilket svek när de två första böckerna i serien finns översatta. Har faktiskt den första boken i serien, Babbeldrottningen heter den på svenska och är skriven av Meg Cabot (The Queen of Babble är originaltiteln). Jag har läst både första och andra boken två gånger, läste ut andra senast igår morse och måste läsa fortsättningen! Det är alltså anledningen till att jag köpt en bok, på engelska.
 
Igår hade jag möte med min handledare på VFU:n fem veckor framåt från och med nästa vecka. VFU står för Verksamhetsförlagd utbildning, paktik alltså. Det är när jag kommer hem till Vetlanda, där bussarna inte går så ofts som här, inser att ett körkort hade varit välbehövligt. Jag jobbar på det, mer eller mindre, till och från. Ska träna att köra sakta och försiktigt hade jag tänkt.
 
Idag har jag pluggat, fick även besök av en kompis som kom hit och fikade lite (eller ja, hjälpte mig äta lite av mitt godis och åt choklad jag lagt fram samt drack te). Efter det har jag fortsatt plugga. Har även hunnit tvätta tre tvätttar idag, hade hunnit med en till men klädnyporna tog slut så jag beslutade att fortsätta tvätta imorgon.
 
Var hemma i helgen och då låg kissarna så gulligt så var tvungen att ta bild på dem.

Kommentarer

Lämna en kommentar här:

Namn/Signatur:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar nedan:

Trackback
RSS 2.0