Jag ska klara det!

Hej hej! Jag mår bättre idag, är nog bra att meddela det med tanke på de senaste inläggen om ensamhet och allt vad det är. Idag har jag ätit mer (sen frukost, sen lunch/tidig middag, och nyligen fika med semla och te), varit och handlat (nu har jag choklad, det piggar upp mig om jag är lite nere. Chokladberoende? Ja, jag skulle tro det), pluggat med Mimmi.
 
Har börjat planera morgondagen. Hur länge jag ska pluggam när jag ska plugga och sådär. Jag ska ta tag i det här nu! Jag ska bli en bra student. Jag ska inte komma oförberedd till föreläsningarna och anteckna frenetiskt utan att tänka, för då lär man sig inte och kommer inte ihåg så mycket heller, är bara fokuserad på att skriva ner allting som står och så hinner man inte med det.
 
Tittade lite på någora videos om studieteknik på kths hemsida (syrran hade fått en tidning som mamma tog kort på, det stod att det fanns mer på kths hemsida så skrev in adressen och kollade). Fick otroligt bra information och det öppnade upp ögonen. Jag har bestämt mig för att jag ska klara av det här (plugget alltså)!
 
Nu ska jag planera klart och kolla på film, sen ska jag lägga mig.

Kommentarer

Lämna en kommentar här:

Namn/Signatur:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar nedan:

Trackback
RSS 2.0