Lat, ensam och nere

Jag vet inte vad som hänt med mig; jag har börjat slarva något enormt med att laga och äta mat. Det kan bero på att jag inte känner mig hungrig, men vad beror det på undrar jag då. Jag vet att det är viktigt att äta; äta bör man annars dör man. Jag äter, bara det att jag inte äter lagad mat utan det blir mest mackor och sedan i fredags äter jag även kärleksmums (eftersom jag bakade det då). Frukost är det enda jag inte slarvar med, troligen för att mackor inte är så jobbigt att fixa som det är att laga mat. Är jag i skolan fikar jag där och har vi lunch äter jag såklart där. Går vi bara halvdagar går jag hem och sätter mig vid datorn. Jag tänker att jag bara ska sitta en liten stund innan jag tar tag i att laga mat, men timmarna flyger iväg. Det enda jag ätit sedan frukosten imorse vid ungefär tio (frukosten exkluderad) är fyra kärleksmums...
 
Allt det här kan kanske bero på att jag känner mig ensam och halvt nere. Det är så mycket med skolan nu, tempot är för snabbt. Tills imorgon ska vi till exempel läsa en hel kursbok med mer fördjupad läsning i vissa delar och det fick jag nys om idag. När kursstarten ägde rum förra veckan var det så mycket jag och resterande kurskamrater fick reda på så jag tycker det är svårt att hålla koll på allting. En uppgift här, en uppgift där, läsa den här, läsa den där, skriva det där, skriva det här, plugga på det ena och plugga på det andra. Hjälp!
 
Just nu känner jag bara för att ta paus från allt och vara hemma hos familjen men kan inte åka dit mitt i veckan, eftersom jag har föreläsningar och allt vad det är.

Kommentarer
Postat av: Simon G

Känner igen det där, inte alls kul när det är för mycket plugg. :/

2014-03-04 @ 19:39:47
URL: http://simonpixel.webblogg.se
Postat av: sofia Hammarqvist

Vet vad du menar nea, är själv i en sådan period, orkar inte något och vill bara skita i allt. Jätteskoltrött :/ usch, finns på fb elr sms om du vill prata :) kram (ps. Finns oxå här nere om du vill prata irl elr om du vill jag ska komma upp)

2014-03-04 @ 22:11:10

Lämna en kommentar här:

Namn/Signatur:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar nedan:

Trackback
RSS 2.0