Lately, yesterday and today

Hallå! Min nedstämda period är officiellt över! Nu är jag istället glad (jag har ingen aning om varför!) vilket är väldigt ovanligt för mig, för jag är inte den som sitter och ler annars.
 
Något lite sämre är dock att mina stora hörlurar fuckat ur totalt (inte själva ljudet utan bågen och det till den). Vilken himla tur att jag klickade hem nya lurar (dock inte stora för jag behöver nya sådana, det är bättre ljud i dem!). Små hörlurar kan alltid vara bra att ha för de är lättare att ta med och tar inte lika stor plats.
 
Två av tre färger jag tycker mycket om (den som känner mig och inte vet den sista färgen borde skämmas!) Har dock inte någonting som är av färgen orange mer än hörlurarna nedan.
 

Den senaste tiden har min lägenhet luktat mupp (hur det nu luktar, men det är ett kul ord så jag kör på det!) och igår fick jag nog så jag öppnade alla fönster jag hade (bara två, ett i badrummet och ett på andra sidan lägenheten) och dörren fick stå öppen ett tag. Jag började med att städa och plocka upp från golvet, slängde sopor, slängde för gammal mat (måste bli bättre på att tillaga den och inte slösa bort den sådär. Fy, Linnea, FY!) och dess förpackningar. Efter det tog jag de nyfyllda soppåsarna och slängde dem (för att förhindra framtida äckellukt). Efter att jag diskat tänkte tvätta kläder (tvättkorgen börjar bli full men har dock tillräckligt med kläder att ha på mig) och ta en sväng till Maxi och handla. Disken tog dock såå lång tid, 1 h och 30 min, att jag inte hann cykla till Maxi för var tvungen att äta. Efter det var jag för trött för att ens orka ta mig någonstans. Det slutade med att jag gick och lade mig i sängen ca 23 (HALLÅ, VAD HÄNDER MED MIG?! Vart tog nattugglan Linnea vägen, om jag får fråga?) för att jag var så trött.
 
Gammal redigerad bild. (Tänk att jag kan ha de där kläderna fortfarande.)
En liten kul sak när jag diskar är att det blir blötare på golvet i köket än på badrumsgolvet utanför duschdraperiet när jag har duschat. Jag brukar, innan jag börjar diska, ta av mig strumporna i förebyggande syfte för det är helt omöjligt för mig att diska utan att blöta ner halva golvet. Varför blir det blött då, undrar ni kanske. Jo, det är för att jag har diskstället på matbordet och den smutsiga disken på diskbänken. Det droppar vatten på golvet medan jag ska flytta över de diskade, avsköljda och blöta grejerna till diskstället. Sedan är ju frågan hur det lyckas komma ännu mer vatten på golvet på sidan av diskhon än vad det gör på golvet framför diskhon. Det kan bero på att jag sköljer av så pass underligt att vattnet skvätter ner på golvet. Heja mig!
 

Vad händer idag?
Idag ska jag cykla till Maxi för att handla men vet inte om jag vill cykla dit just nu för det regnar. Det är inte så att jag är rädd för att blöta ner håret, jag vill helst inte bli blöt för då blir jag kall. Hade jag haft regnkläder hade jag lätt tagit på mig dem. Cykla med paraply är bara att glömma!
 
Idag ska jag även plugga, vilket denna gång innebär att läsa kurslitteratur och hitta bra "stoff" att utgå ifrån i den reflekterande essän som jag börjat skriva en kladd på. Ska lägga upp det annorlunda den här gången, till exempel genom att disponera hur jag vill ha innehållet i texten. Det gör jag aldrig annars för att jag inte har den tiden och det beror på att jag är så seg med att börja skriva, tar tag i det typ sista dagen vilket inte har slutat så bra hittills (två kompletteringar förra kursen).
 
Troligtvis ska jag även tvätta och förhoppningsvis städa klart lägenheten idag. Dammsög inte så mycket igår mer än i köket där jag diskade (så äckligt att få massa smulor och skit under fötterna när man går barfota!).

Kommentarer

Lämna en kommentar här:

Namn/Signatur:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar nedan:

Trackback
RSS 2.0