Plugg & Can't Remember to Forget You

Halloj, här sitter jag opåklädd och vaken sedan ca 8 och har för en stund sedan ätit frukost (och nördat ett facebookspel...). Snart ska jag plugga till tentan imorgon (och klä på mig?). Pluggade både igår och i fredags men ju mer jag pluggar desto mer förvirrad blir jag. Jag får ta och reda ut det där idag, jag har trots allt hela dagen på mig.
 
Efter tentan imorgon ska jag börja skriva på en reflektionsuppgift (usch, vad jag ogillar sådana) och antagligen skriva om en annan reflektionsuppgift från förra kursen (det var två i förra kursen, den ena har jag redan kompletterat och är godkänd på och den andra ska jag börja komplettera imorgon eller någonting).
 

 
Slutligen länkar jag en bra låt (vem har missat den?) med Shakira och Rihanna. Antingen kan ni kolla på videon eller så kan ni lyssna via Spotify.
Shakira feat. Rihanna – Can't Remember to Forget You

En liten notis som kan vara bra att jag delar med mig
, eftersom det varit så mycket nedstämt och förtvivlat i bloggen den senaste tiden, är att känslorna för den personen jag varit kär i inte längre finns kvar (dvs. jag är inte kär längre). Börjar inse att det finns andra där ute men jag får ta det lugnt, inte stressa och låta det flyta på och inte vara så fokuserad på att hitta någon för det finns någon för mig med.

Kommentarer

Lämna en kommentar här:

Namn/Signatur:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar nedan:

Trackback
RSS 2.0