Vad händer med snåla Linnea?!

Det första på schemat idag var att gå till skolan och skriva omtenta, det kändes väldigt bra när jag lämnade in den. När jag gick hem tog jag svängen förbi stan (svårt att gå igenom östra delen av stan med tanke på vart i Jönköping jag bor) och gick in på Claes Ohlson för att se om de har iPhonehörlurar med snäckor (gillar inte sånna som ska in så långt i öronen, usch) men det hade de inte så jag gick till H&M för att köpa strumpor, trosor, leggings, hårnålar och tofsar samt kolla om jag hittade någon kofta. Flera provrumsbesök senare plockade jag på mig sådant som inte går att prova (strumpor, trosor m.m.) för att gå till kassan och betala allt jag plockat på mig. Totala summan av det blev mer än jag trodde (inte så konstigt med tanke på att jag köpte två 5-pack strumpor, två 3-pack trosor och ett 2-pack tjockare tights (hade nog kallat det strumpbyxor i vanliga fall, men står det att det är tights så är det väl det)). Hittade en klänning som jag köpte på mig, hittade även en kofta som var rabatt på så jag slog till (provade den såklart först, så att den inte var för liten, men det var den inte!)
 
Allt utom koftan, som jag slängde in i tvättmaskinen. (Hade synts bättre med ljusare bakgrund men nu fick det bli sådär, varför ser gardinen bakom soffan svart ut?)
Har äntligen lärt mig att det mesta jag provar i S är för litet så börjar med M om det itne ser överdrivet stort ut för att vara S (oversizekläder är inget jag diggar att själv ha på mig).
 
När jag var klar på H&M gick jag hem och tänkte fixa mat men kände mig för lat och ville inte ha pasta (hade heller inte så mycket att ha till något annat) så jag gick ut igen och tänkte först gå till Burger King men kände att jag lika gärna kunde ta nåt mer mättande så gick till Alcamo och köpte med mig en kebabtallrik. När jag gått hem och ätit upp den samt satt på en tvätt cyklade jag iväg till Maxi för att handla.
 
Efter det har jag inte gjort mer än att klickat hem två iPhonehörlurar (kunde inte bestämma mig om jag ville ha röda eller orange, så tog båda :D).

Kommentarer

Lämna en kommentar här:

Namn/Signatur:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar nedan:

Trackback
RSS 2.0