Fint väder och funderingar kring det

Sommaren börjar smått infinna sig. Solen skiner och värmer. Jag får dåligt samvete av att sitta inne men går jag ut vet jag inte vad jag ska göra eftersom jag inte klarar av att bara sitta/ligga och inte göra någonting. Mina kompisar gör annat (vissa anledningar förstår jag mig dock inte på) så ingen av dem kan hitta på något heller. Jag skulle kunna plugga och göra uppgifter men har inte riktigt drivet till det just nu (med tanke på hur jag känner mig). Hade velat gå på jubileumsfesten för högskolan i Jönköping som började kl. 17 men de jag frågat har annat för sig så de kan inte (av alla dem tycker jag bara att en person har en vettig anledning till att inte gå). Aja, så är mitt liv. Antalet trogna kompisar till mig kan man ju fundera över. Jag skulle nästan vilja uttrycka mig att jag hatar det men det är ett så starkt ord så jag får uttrycka mig med att jag ogillar det väldigt mycket. Vilket? Ja, det faktum att mina kompisar gör annat (antagligen med sina andra kompisar), vilket innebär att jag får vara själv för det mesta, vilket börjar bli OTROLIGT långtråkigt. Jag behöver inte hitta på något speciellt. Har jag någon att umgås med är jag nöjd.
 
Kan i och för sig påpeka att jag idag umgåtts med en bekant som jag börjar få starkare kompisrelation till. Vi var här en sväng och sedan gick vi och åt mat borta vid piren här i Jönköping. Mycket trevligt sällskap. Efter det gick vi skilda vägar för att personen i fråga hade andra planer med andra av sina kompisar.
 
Nu sitter jag alltså här alldeles ensam och... gör inte så mycket. Det är inte så kul men vet inte vad jag kan göra istället för vill inte iväg nånstans ensam eftersom jag inte har något att göra då och jag vill inte läsa nån bok, för det har jag inte lust med. Känner mig väldigt nengativ och pessimistisk just nu men om ens kompisar en efter en säger att "Nej, jag kan inte" så känner man sig ganska dissad och/eller bortprioriterad. Jag vet att alla inte kan jämt men... seriöst? LITE tid har väl åtminstone NÅGON över? Jag har läst/hört någonstans att om man gillar någon så ser man till att man har tid att träffa den personen. 
 
Nehe, nu ska jag snart iväg med Sofia och äta glass. Efter det hade jag väl tänkt att se om jag hittar ett ställe med porlande vatten, eller så stannar jag väl hemma helt enkelt eftersom jag är för lat för att orka cykla eller gå någon längre bit.

Kommentarer

Lämna en kommentar här:

Namn/Signatur:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar nedan:

Trackback
RSS 2.0