Sittning och utgång! (Och vad dagen har att bjuda på)

Igår (onsdag) var det fantasysittning och jag var utklädd till sjöjungfru. Kände mig faktiskt inte alls obekväm som jag trodde att jag skulle göra (jag hade trots allt bara en bikiniöverdel på överkroppen. Hade med mig en handduk ifall jag skulle börja frysa men rörde den inte på hela kvällen). Igår morse visste jag inte vart jag skulle förfesta någonstans men en i klassen skulle ha förfest och bjöd in mig. Skulle gå med två andra egentligen men de förfestade på eget håll. Det var en trevlig förfest! Sittningen var väldigt bra den också. Efter sittningen gick jag hem och bytte om till ovve och ett linne. Därefter gick jag till mellanfesten där förfestgänget och några till befann sig. Därefter blev det kåren och jag fick agera ciggpaketsförvarare (nej, jag röker inte!) åt två som var med på förfesten eftersom de själva inte hade fickor. Ovven är ett väldigt bra plagg, man får plats med både det ena och det andra i den.
 
Här är en bild på outfiten jag hade på fantasysittningen igår!
Jag vill tilldela Mimmi ett tack för hjälpen eftersom hon hjälpte mig med stjärtfenekonstruktionen och målade mina naglar. Medan hon målade mina naglar åt jag mackor och det var en liten utmaning med en hand med målade naglar som inte torkat! En annan rolig grej var att jag behövde gå på toa innan jag gick iväg och då sabbade jag konstruktionen lite men det fixade vi enkelt (eller Mimmi fixade det! Det har sina fördelar med att vara kompis med en scout!). När jag senare skulle gå på toa på kåren var jag mer försiktig och konstruktionen höll, yey! Det var dock jobbigt att gå i det där men vad gör man inte?!
 

 
Idag klockan 13 ska jag till skolan för ett moment som heter "Drama i skolan" men innan dess ska jag duscha och äta lunch. Efter skolan ska jag hem och laga middag. Ska även packa till lördag eftersom syrran konfirmerar sig då vilket betyder att jag måste till Vetlanda. Då får jag även träffa moster och mina söta kusiner! :)

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Ingen orsak! Det va kul. :)

2014-05-16 @ 17:02:51

Lämna en kommentar här:

Namn/Signatur:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar nedan:

Trackback
RSS 2.0