Sprallig tjej tar tag i hushållssysslorna!

Hallå alla små pumpakärnor! (Vad fick jag det ifrån?!) Just nu är jag på bra humör, vilket jag varit allt oftare nu för tiden även om jag har en del inlämningsuppgifter att göra. Jag ska äta lite mer så att jag kan stå och diska i en timme. Ja, edet kommer troligen att ta så lång tid med tanke på att jag itne diskat på typ en vecka. Dåligt av mig, jag vet. Har inte vidare mycket självdisciplin när det gäller det.. Moving on... Efter att jag diskat blir det dusch, åka och handla, städa (det kanske jag borde göra innan jag duschar i och för sig?) och efter det måste jag göra inlämningsuppgifter. Får se om det är någon som ska ut idag som jag kan förfesta med, och om jag känner för att gå ut. Det återstår att se!
 
Man kanske tror att det är stökigt här jämt med tanke på hur ofta jag skriver om att jag borde diska och att det kommer ta så lång tid och det får man väl tro men jag har ganska bra ordning ändå!
 
SHIT! Kan ni tänka er!? Om två veckor är det sommarledigt! Hjälp! (Hjälp för att jag har massa uppgifter att lämna in innan sommaren)
 
Jag och mina monologer. I'm so random!
 
Var på konfirmation för någon vecka sedan, då hittade jag "trygga räkan" i psalmboken (att vara i kyrkan på olika grejer är inte någonting jag tycker är roligt med allt kristet prat. Känner mest "ta mig härifrån", don't judge me).
 

Kommentarer

Lämna en kommentar här:

Namn/Signatur:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar nedan:

Trackback
RSS 2.0