Grymma låtar!

Längesedan jag uppdaterade nu och jag ser i statistiken att jag fortfarande har några som tittar in så jag tänkte att jag länkar lite låtar i alla fall, det är alltid något. Jag skriver lite om hur jag upptäckt varje låt också.
 
Nightcore - Monster 
När jag var i Vetlanda över morsdaghelgen lyssnade min yngsta lillasyster på en låt av det här "bandet/artisten", jag sökte upp det själv och köade den här låten, som visade sig vara bättre än den jag letade efter först!
 
Britney Spears feat. Iqqy Azalea - Pretty Girls 
Den här låten hittade jag idag när jag kollade på ett youtubeklipp
 
Axel Wikner - Det draaar 
Hörde den här jag när jag satt och väntade på att gå i prideparaden (se bild) som var 23 maj. Senare sökte jag upp den på youtube och såg senare att den även fanns på Spotify.
Redfoo - Juicy Wiggle 
När jag var på förfest hörde jag den här låten och tog fram appen "Shazam" och lyssnade av vilken låt det var.
 
De Vet Du - Fy Fan Va Stek 
När jag var i Vetlanda (samma tillfälle som jag nämnde tidigare) lyssnade jag på musik och min yngsta lillasyster ville att jag skulle sätta på den här låten. Just då tycker jag inte riktigt att det var bra text men jag har en tendens att mestadels lyssna på musiken och inte texten.
 
Norlie & KKV - Ingen annan rör mig som du 
Samma förfest som jag nämnde tidigare. Det var en i min klass som ville lyssna på den här låten.
 
Nick Jonas - Wilderness 
Det var ett tag sedan jag började lyssna på den här låten. En av mina kompisar gillar den här artisten och sa att den här låten var bra så jag började lyssna på den.
 
Maraaya - Here for You 
När finalen av Eurovision Song Contest sändes på tv hade jag tittat på Gladiatorerna på TV4 så när jag bytte över hörde jag inte de två första låtarna så den här låten hörde jag först i snabbgenomgången/-reprisen (har tillfälligt glömt vad det heter) och fastnade direkt! På tal om ESC så hade jag noll koll på vilken låt som hörde ihop med vilket land. Brukar ha lite koll men tittade mest för att jag brukar göra det. Skulle ge varje låt ett betyg via sms till en kompis och de låtar jag tyckte var bra kunde hen tycka var dåliga medan hen tyckte var bra gillade inte jag. Men alla gillar olika!

Kommentarer

Lämna en kommentar här:

Namn/Signatur:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar nedan:

Trackback
RSS 2.0