Dags att flytta!

Jag är mitt uppe i att flyttpacka just nu. Jag funderar på hur lång tid (i timmar) det kommer att ta att flytta eftersom jag har begränsad tid på mig imorgon när mamma och pappa ska hjälpa mig att flytta alla saker från studentlägenheten till min kompis lägenhet. Tiden är begränsad eftersom syrran ska vara hos tandläkaren och under tiden ska vi flytta mina saker. När hon är klar där måste hon tillbaka till skolan, i Vetlanda. Jag hoppas att vi får med oss allt på två lass. Jag fick ju med mig allt från Vetlanda till lägenheten på ett lass. Då hade vi iofs ett större släp än vad vi kommer att ha imorgon och jag hade färre grejer än vad jag har nu. Men det kommer nog gå bra, hoppas vi.
 
Vackra rosa moln med utsikt från studentlägenheten
Anledningen till att jag skriver ett inlägg nu är för att jag tog en titt på min blogg för att se hur lång tid det tog att flytta förra gången. Jag hittade bara att jag flyttade och vad jag gjorde efteråt. Det var inte till särskilt stor hjälp. Då vet jag i alla fall att det inte tog en hel dag eftersom vi både hann bära upp allt, åka till IKEA och handla mat, samt fika innan familjen bar sig av hemåt igen. 
 
Jag funderar ibland för mycket på saker och ting. Nu ska jag fortsätta med flyttpackandet och så får vi se när jag känner för att skriva här igen.
 
Ha en trevlig helg! 

Kommentarer

Lämna en kommentar här:

Namn/Signatur:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar nedan:

Trackback
RSS 2.0