Vem Är Vem?

Läs noga för att få instruktioner!

I går satt jag och gjorde bilder så de blev helt gråa och bara konturerna syns. Jag tror ni fattar.

Jag satte ihop en bild med nio bilder på mig, Anna och Felicia. Bilderna är numrerade från 1 till 9. Jag vill att ni gissar vem som är vem. (Om du vill få rätt svar kan du skriva din mail eller någonting (jag har bland annat: Facebook och bilddagboken) så att jag kan kontakta dig, ingen kommer se den mer än jag och jag är ingen som bara lägger till vem som helst på msn. Jag kan skicka ett mail och skriva facit där ;D)

Det är ingen idé att försöka köra någon slags uteslutningsmetod. Till exempel: Karin (Jag känner ingen Karin) har bara en bild kvar. Hon tror att tre bilder föreställer mig, två föreställer Anna och tre föreställer Felicia. Då tror sig Karin veta att den sista bilden måste vara Anna bara för att Anna bara är med på två bilder. Nix pix, så är inte så smart att göra. Tänk nu till ordentligt!

Istället för att skriva: "1. Pelle, 2. Karl, 3. Erik, 4. Erik." Kan man skriva: "1. P, 2. K, 3. E, 4. E." Lite lättare då ju :D


Bilden i färg är med bara för att ni ska få en aning om hur vi alla tre ser ut och för att det blir lättare för er att jämföra då.

Här kommer bilden (i miniformat så man kan förstora den och i lite större format om det inte går att förstora den lilla):

Jag kan säga med en gång att när mamma och pappa gissade hade de inte alla rätt. Felicia hade bara ett fel. Anna har tyvärr inte gissat ännu, hon är för tillfället och rider. Men hon får inte gissa här, hon får fråga mig om bilden så jag visar upp den för henne så att hon får gissa.

Åttan tycker jag är svår! Om jag inte redan hade vetat vem det var (men jag gjorde ju hela den bilden och när jag sparade varje bild (alla gråa) skrev jag vem det var) hade jag nog inte gissat på den det föreställer. Den hade både mamma, pappa och Felicia (!) fel på :o


Lycka till!

Kram Nea!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0