Nya husdjur!

Nu har jag tre husdjur. Jag fick en present av Sakon100 som är en väldigt snäll kille när man lärt känna honom, och om man är snäll tillbaka då såklart. Jag fick en Sköldpadda söpt till Tazzer. Det är en turkos sköldpadda med grönt skal, av rasen Miró. Jag har nu en rosa hund, Sakura (körsbärsblomma på japanska), med ränder. En grå katt, Diego. Samt sköldpaddan jag fick idag. Det gjorde min dag. Han är så otrloligt snäll!

Habradio

Kan ju börja med att uppdatera lite om att jag har börjat lyssna på Habradio.net. Väldigt trevlig sida. Min absoluta favorit-DJ är Shuffle men det säger inte att jag inte gillar de andra. Det var väl det.

Har fått en himla massa kompisra också, eller blir vän med de trevliga. Nu går man ju inte på utseende så mycket, som man gjorde förr. Då hade jag mest "snygga" eller "söta" kompisar och nekade de "fula" eller de som såg "konstiga" ut.

Nehe, ska gå och lägga mig nu, vi hörs!

Li-love is back!

Är det fortfarande folk som kollar den här bloggen?

I vilket fall som helst så brukar jag gå in ibland och kolla om jag hittar socialt folk att chatta med. Förut gick jag mest efter utseendet på habbogubbarna om de ville bli kompisar men nu är det det som finns på insidan som räknas istället. Fast det är klart, är det ett bacon (ni vet en habbotjej med håret som liknar bacon? Det är i vilket fall inte jag som kommit på det) som vill bli kompis funderar man ett tag om man ska acceptera eller inte. Jag vet inte hur ni (om det nu är någon som fortfarande kollar in här) gör, ni får gärna berätta hur ni gör. Jag frågar inte för att få kommentarer, jag frågar för att jag är nyfiken.

Min header vilseleder nog lite grann med tanke på att jag inte är HC längre.

På tal om det senaste inlägget så har jag hittat Iz igen! Inte för att jag tappade bort honom senast men han loggade in, bad om ursäkt onödigt mycket och jag sa att det var okej. Han är inte inne lika mycket på hh nu för tiden men det gör inget för jag har honom på skype, sen har jag en himla massa andra jag umgås med på habbo, mest chattart med faktiskt för det är vad jag gör nu för tiden.

Haha, det står i min presentationsgrej att jag är 16, det måste varit längesedan jag var riktigt aktiv på den här bloggen. Dags för en come back, kanske? Ja, jag tycker faktiskt det!

Habbo har ändrat sig rejält och Beta-versionen är den enda som är kvar.

Oh, No!

Gamla Habbo kommer att försvinna! Snart är det bara Beta kvar! NEJ!

På tal om ingenting, Iz har inte varit inne på snart två veckor, och jag har inte sett honom på två veckor i morgon efter 18.

Jag är inte inne lika mycket nu, för jag har "givit upp" hoppet om att han kommer logga in, jag kan ju ge upp. Det som är mest konstigt är att jag inte försöker göra något med någon annan.

Pixling - Fängelset!

Hej, Jag har gjort det igen! Denna gången var den inte lika bra, det blev mycket fel och grejer, sedan fick jag typ inte tid, så jag försökte avsluta den lite! Välkommen till fängelset!
Om bilden: Killen som står med tjejen i hörnet gör inte sitt jobb, han är ju sån där vakt egentligen, men det skiter han i. Fångarna är i samma cell... På stolarna kan de sitta när de har fikarast, för då har de uppsikt över fångarna ändå ^^

Hej hopp, den blev inte så bra, jag vet, men min inspiration och fantasi är typ slut när det gäller pixling :/

Tack och hej med er!

Pixling - Skolfoto

Ehm... Ja, den här bilden blev inte så jättebra, men tack till Herman som hjälpte mig ^^ :DSom ni ser finns både nördar, fjortisar, sportfånar, emos och "mobboffer". Kan någon hitta "Klassens Clown"? Hahah, jag var lite väl bokstavlig, men det är ju kul!

Hej hopp, jag blev inte så nöjd med den... Har ju gjort bättre, det ser ni ju om ni kollar mer neråt...

No one

Ingen russin... :/ Det höll en dag...Skit i det nu :D

What!?Vad i hela friden är det här?

Stil, russin

Hej hopp. Li här ^^
Tro det eller ej, men jag är tillsammans med russin! (Är du ihop med russin? frågar ni. Nej, svarar jag, det är en kille som jag kallar för russin, för han heter russin. Delvis i alla fall.)

När jag ändå skriver kan jag ju säga att jag bytt stil, igen ^^ Den på headern stämmer inte... Men samma hår, samma byxor.
Hur vet du att det är jag? Svart hår med röd fjäril, ögonlapp, svarta linnet med rosetten på, vita jeans och ljuslila flipflop.

Pixling - Konsert

Fick några pixelidéer. Jag gjorde en idé till "verklighet".


Jag gillar miniatyrer bättre ^^
Detta är en konsert. Det blev bra till en början och jag fick idéer, sedan fick jag inte ihop det, till sist gick det, och nu ser den ut såhär =D Jag blev väldigt nöjd! Vad tycks?

Grattis till mig!Pixling - Devil VS Angel Or Love

Angående namnet heter bilden "Devil VS Angel Or Love"

Här kommer den! Kommentera vad ni tycker, om ni gillar den :DJag gillar miniatyrer bättre än i full storlek, Man ser bättre på en miniatyrbild om man klickar på den ^^
Jag behöver nog inte förklara någonting om bilden.

Födelsedag!

Jag fyller år irl i dag (är lite knäppt att skriva irl i sin egen blogg...). Jag fick jättemånga grattis, jag vet inte hur många gånger jag sa tack!
Jag fick presenter av: CocacolaIsBackAgain   tearsdontfall,   Qina-   SweetJag=cool   Adam-Tensta163   Herman231   -.-Poff-.-   bluem
Tack till er! Tänk inte på vart ditt namn står, om någon nu läser det här, jag blir glad vad jag än får. Födelsedagen är inte över än!

Vill ni kanske veta vad jag fick också? No problems!
Detta fick jag (inte i någon viss ordning, eller i ordningen jag fick det): En HC soffa, Rosenblad, Grönt litet bord, HC Pall, DJ Fuse's Duck Funk och 4 mynt. Två av en person och ett var av två andra :D I'm Happy!

Håller förresten på med en pixelbild! Och nej, inte så jättekomplicerat den här gången, hann inte fortsätta igår, det var ju lite synd.

Om du undrar vad jag fick av vem är det bara att slängen in en liten kommentar :D

Tack och hej!

HC, igen

Fick mynt av ikka och fertiliz, så jag blev HC för fertiliz mynt. Är HC igen, ser lite annorlunda ut än på bilden.

Inte HC längre

Det har hänt massor sen jag skrev senast, men faktum är att jag inte vet vad jag ska skriva. Kan ju berätta att jag inte längre är HC och att jag har fått ett paket för att jag grattade Duzz i efterskott. Har inte öppnat det än, jag tycker att jag sparar det, som ett minne. 

(Headern visar hur jag såg ut när jag var HC, för jag orkar inte göra en ny, för för tillfället har jag inte tid.)

RSS 2.0